30 September

tjabba!

igår så vart det inte så mycket städning tyvärr :p tvättade en maskin, mötte annelie + tvillingar & mamma vid ica och tog en fika, gick hem, tvättade en till maskin och sen fick jag meeega huvudvärk! så ja la mig i soffan och kollade på ett avsnitt av glee och sedan somnade.. vaknade när seb kom hem och då gick vi till ica och handlade.

sen hem, käkade middag och diskade. kollade lite på tv på kvällen, och självklart idol! smsade med sandra under hela idol för att uttrycka mina åsikter om alla uppträdanden, haha.

idag vaknade jag vid halv tio, tvättade två maskiner idag också, bytte sängkläder och har fixat i garderoben. tagit bort kläder som inte behöver ligga där osv. nu fattas bara dammsugning och undanplockning. får se om jag orkar med det just nu :p har kollat lite glee idag också (sandra säger att det är bra, seb säger att det är dåligt, så vi får se! haha) men ska väl kolla ett till avsnitt nu medans jag städar lite.

ikväll är det idol, som vanligt! och sen blir det tidig säng eftersom jag börjar jobba 06.00 imorgon! måste fixa lunch tills imorgon också.. hm, vi får se! men bloggar imorgon och berättar om dagen!

puss & kram!

bilder!

här är nya bilderna som seb tog på
tove, ville & my :)








28 September

hejsan igensan!

nu var det ett tag sedan, men nu kör vi igen! i fredags så var det prova-på-dag på jobbet, och det gick gallant! var faktiskt ganska roligt (a) haha. men det blir väl inte det efter ett tag kan jag tänka mig? haha. eller jo, det ska det visst vara! träffade en hel del nya människor och alla var jättetrevliga :) dom flesta var i min ålder (eller + - några år) så det var skitkul!
när dagen var slut, vid ett, så kom vickis och hämtade upp mig! :) vi åkte till donken, käkade en extremt nyttig lunch, haha, och sen kom jag hem, slappade i soffan. på kvällen hände det inte så mycket, kollade på idol och lite sånt.

i helgen så har det bara varit hej-då-ewelina dagar, haha! så i lördags så åkte jag & ewelina till kungsängen vid halv fyra, gick hem till pappas tjej bittans lägenhet där hon, pappa & hennes ena dotter elsa var. vi pratade lite och vid fem gick vi till alexandras och käkade middag, mycket gott! sen hem till bittan igen, bakade smulpaj och bara tog det lugnt! vid halv nio kom seb och lundgren och hämtade upp mig & ewelina (efter många om och men..... fy fan, haha!) och det vart tårar mellan ewelina och pappa... jobbigt att se!

i söndags så åkte jag, seb & hans mamma till stinsen på dagen för att fördriva tiden lite :p sebs syrra nettan låg inne på sös för att föda, hon hade åkt in på lördagen så vi väntade med spänning! och vid halv fyra kom annelie, tove + tvillingar för att seb skulle fota barnen och bilderna blev jättebra! lägger upp dom sen :) och vid fem så gick annelie + barn, jag & seb till la gondola för att träffa camilla med familj, mamma, roger & ewelina för en avskedsmiddag. mycket god mat! sen en massa hejdå!

igår så åkte jag till ikea för att möta sandra! :) vi kollade lite i affärer först, men allt var typ stängt haha... men sen gick vi till ikea, käkade lunch och tog en fika. annelie kom förbi en stund också och det slutade med att vi gick in på stadium och sen hem. mycket trevligt! :) så hann jag bara komma innanför dörren och byta om innan seb kom hem och sa att vi skulle åka till sös för att hälsa på nettan, kalle & nyfödda linnéa! :) så slå in presenter, ta bilen till jakan och hann precis med tåget! mötte sebs mamma och gick till sös, och linné var URGULLIG! har nog aldrig sett så mycket hår på en sådan liten bebis förut, hahah! blir bilder på det sen också :)
käkade middag på subway, sen hem, kolla idol och sen SJÄLVKLART blev det första avsnittet på nya säsongen av dexter! underbart! sen gick seb och la sig och jag kollade reprisen av arga snickarn, sen somnade jag som en stock jag med :p

idag mötte jag annelie vid busshållsplatsen vid kvart i tio. vi skulle in till jakan, till bvc, för att mäta och väga tvillingarna och ta spruta. usch vad dom grät :( men sen tok somnade båda två! haha. sen gick vi lite i affärer, annelie köpte såklart kläder till twinsen och lite till povan, sen lunch och sen hem. och vid halv fem kom seb hem och det hade kommit ett paket till honom i posten, men det var tydligen till mig, så jag öppnade, och vad var det inte om en klocka som jag hade sett på hiphopbutiken.se!! underbara underbara bebbe! :)

ikväll är det idol, sen vet jag inte, ska bara ta det lugnt! imorgon måste jag tvätta och städa som en galning så peppa mig allesammans så att jag får det gjort! och på fredag är det första dagen på resten av mitt liv :p hahah. vad hemskt det lät, men vem skulle inte vilja tjäna pengar på att sitta hemma och kolla tv? jo jag iaf! men jobbet verkar faktiskt riktigt roligt så jag är väldigt pepp inför fredag, då börjar jag 06.00 så uppe med tuppen!

puss & kram! - och förlåt för ett väääldigt långt inlägg ;b

så det så!


jag har världens bästa storesyster! <3



23 September

hallå där kött och blåbär!

nu är jag vaken men jag hade jääättesvårt att gå upp i morse! det var kallt i rummet men sängen var alldeles varm och skön så jag ville inte lämna den, men tillslut så hade jag inget val... så nu sitter jag här och har läst lite bloggar, och nu tänkte jag kolla nya avsnitten av couger town och modern family! :D skit kul att alla serier startar nu igen!

igår hände inte så mycket på dagen, skulle träffat sandra på ikea vid tolv men hon behövde jobba.. så då passade jag på att tvätta, städa, diska och dammsuga. sen kom sebs mamma hem igår från göteborg. hon har varit borta en vecka. så vi gick ner på ica, handlade lite och sen hem och lagade mat.

vid halv sex så kom sandra och hämta upp mig, så åkte vi till jakan och handlade varsin sallad och sen gick vi hem till mig, käkade, kollade lite tv och sen idol! och självklart så gick våra favoriter vidare ;) vi pratade en massa minnen och hade det skitkul! :D

idag händer det inte så mycket. ska äta lunch med annelie idag, men sen vet jag inte. det är idol på tv ikväll också! jag och seb ska åka förbi stadium när han har kommit hem också och kolla efter en grej. men nu ska jag kolla på serierna, vi hörs en annan dag!

puss & kram!

hahahaha!

alltså finns det några bättre reklamer
än com hem? hahahah!



20 September

heeeeeej!

i torsdag var jag i jakan, mötte upp sandra och tog en lunch på tastys, var riktigt trevligt! vi satt väl där i typ 2 timmar och bara pratade, haha. vi bestämde att vi skulle ses nästa vecka (denna vecka alltså) och äta något onyttigt, men vi får se vad vi hittar på!

i fredags var det kurs igen. var där vid två redan för jag åkte med seb för han började halv tre, samtidigt som vi kurs började, så det var skönt! sen vid halv fyra när kursen var slut så kom ewelina & povan och hämtade upp mig :) då åkte vi till ica för hon skulle hämta ut sitt visum och jag skulle köpa lite chips & dipp till kvällen ;) och vid sex tiden så gick jag till mamma för att fira roger som fyllde år. gick hem vid halv åtta och vid åtta så kom filippis och så kollade vi på idol :) sen såg vi magnus betners stand up, riktigt rolig! :D kexet wants to be free också.

i lördags så hände det inte så mycket på dagen, vi handlade lite, städade, jag tvättade som ett as :p haha, diskade, lagade lunch, och en massa mer! sen vid halv sju så kom filippa & vickan för vi skulle ha en liten försenad kräftskiva, haha. var riktigt gott! och vid åtta så kom tove också, hon skulle nämligen sova hos oss :) så vi käkade lite, busade med povan och sen vid tio så somnade tove och så spelade vi lite kort. dom drog vid ett tiden, och då blev det sängen på en gång, haha, var riktigt trött! men var skiitroligt! :D

igår så åkte jag, seb, annelie & tove till bro simhall för att bada lite, och så kom camilla & edwin dit också :) var skitkul! ewelina var snäll och passade twinsen så att annelie fick följa med och se tove bada (och simma!!)

vid fem tiden så kom ewelina & pappa och hämtade upp mig, åkte till sandvik för att rösta, och sen gick jag hem med annelie :) gick hem till seb, lagade middag (blev lax och var sjukt gott!) och sen på kvällen kollade vi ensam mamma söker och lite på valvakan. seb gick och la sig vid 10 tiden och jag kollade på valvakan :p fattade typ INGENTING! haha. tydigen så vann moderaterna ;s men som sagt, jag fattar ingenting!

idag vaknade jag jättesent... skäms lite så tänker inte säga när jag vaknade :p haha. så gick upp, kollade lite tv och sen mötte jag annelie, tove, bebisar, ewelina & mamma på ica, tog en fika och sen gick jag hem igen. kollade på ett avsnitt av supernanny, sen gick jag och seb till ica för han behövde lunch tills imorgon och nu sitter jag här. ska väl äta middag snart och ikväll är det biggest loser!

puss & kram!

finalare!


den här killen kommer vara i final
i idol 2010, ni har mitt ord!



15 September

hejsan hallåsan!

idag gick jag upp vid halv nio, duschade och kollade lite tv innan seb vaknade och då gjorde jag mig i ordning och sen åkte vi och käkade lunch och sen körde han mig till schenker där kursen skulle vara :) tack babe! han började inte fören halv 3 så han åkte hem till en av hans arbetskamrater efter han lämnat av mig vid 1.

kursen var väl.. lärorik? :p haha. nej men den var bra! man fick ett litet "prov" i slutet för att skriva ner vad man hade lärt sig (eller snarare kommit ihåg) under dessa 2 timmar, och det gick väl bra ;b var inget betyg eller så, bara för sin egen skull.
så vid 3 så kom vickan och hämtade upp mig, taaack!! för skulle väntat en evighet på bussen annars! så vi åkte hem hit, köpte lite fika på ica och gick hem och bara pratade i säkert 2 timmar! var riktigt trevligt :)

sen lagade jag middag, det blev feta ost blandning i lövbiff med ris till, riktigt gott! och sen var det idol och nu har jag precis kollat på arga snickaren på kanal5 play. och nu är jag trött... ska väl sätta på en film som jag kan somna till, haha.

imorgon ska jag till jakan och luncha med en gammal vän! haha eller det där lät! men vi var väldigt bra kompisar för väldigt länge sedan om man säger så :p haha. så vi bestämde förra veckan att vi skulle ses och ta en lunch, så blir väl att vi pratar en massa gamla minnen :p blir nog jättetrevligt!
sen får vi se vad som händer, tove undrade om jag ville med och plocka blåbär imorgon, så det gör jag nog om jag hinner och om vädret tillåter!

puss & kram!

14 September

nuu var det länge sedan :p haha
förlåt till er som läser!

i fredags så... hände inte så mycket? :p seb jobbade ju kväll förra veckan så jag var ensam i fredags kväll.. kollade lite tv och sånt bara, myste lite för mig själv, haha.

i lördags så åkte jag, seb, ewelina, camilla, edwin & tove till bro simhall för att bada lite, och fy fasen vad kul det var! :D haha. tror fan att vi "vuxna" hade roligare än småbarnen, haha. vi åkte en massa vattenrutschbana (stavning??) och fick leka av oss lite, haha.
på kvällen så kom vickan förbi och så kollade vi lite film och hade det trevlans :)

i söndags så åkte jag & seb till outlet en snabbis och mötte upp annelie, tove + tvillingar. sen tog dom bussen hem, och jag & seb åkte förbi jula, handlade bilolja och sen hem igen. annelie o.c skulle komma förbi här idag för att hon skulle prata med sebs mamma som ska sticka pippi-tröjor till tvillingarna så dom skulle kolla färger och sånt, så dom stannade enda till 6 :) sen lagade vi mat, och på kvällen hände inte så mycket.

igår, måndags, så var jag bara hemma. tog det lugnt, diskade och städade lite. kollade på video music awards igår också, men mtv var ju sämst! det gick egentligen i söndags i USA men nu hade mtv bestämt att vi i sverige skulle se det idag, inte vet jag varför.. men det gjorde så hela showen förstördes! dom tog pauser mitt i en prisutdelning och sen när det väl började igen efter pausen så var det inte alls prisutdelning längre utan något uppträdande ;s och massor av saker visades 2 gånger osv osv, helt sjukt dåligt!

idag kom nya gossip girl & 90210 ut! :D så det såg jag imorse, SKITBRA båda två! och sen mötte jag annelie, tove + tvillingar & ewelina på ica, tog en fika och sen när ewelina skulle ta bussen till jobbet så vart det något fel på den så hon skulle missa sin buss i jakan som hon behövde ta, så hon kom in till ica igen och så sa annelie att hon kunde ta mammas bil och köra henne dit, för ewelina hade ringt mamma och frågat om hon fick ta bilen, men hon hittar inte :p så annelie kunde köra henne, så nu sitter jag här hemma, med båda bebisarna men dom sover :) snuttarna! tove åkte med annelie, men dom kommer nog snart.

och imorgon är det första kurs dagen på jobbet! två timmar i skolbänken igen, haha, mindre kul! :p så kollade jag när bussarna skulle gå där ifrån och hem sen, och det gick inte alls så bra... måste gå till märsta station!? ;s vilket jag inte hittar till! vickan är en räddare i nöden iaf!

nu hör jag hur en bebis börjar gny, så måste gå!

puss & kram!

9 September

hej hej hallå bloggen!

idag åkte jag tillbaka till uniflex vid 4, visste inte riktigt varför för att hon som ringde mig igår sa inte vad jag skulle göra där :p haha, men visste att det var jag och några till som skulle göra något där, så jag var där vid 4, lite smått nervös över vad vi skulle göra, haha, visste ju inte om dom skulle typ "nej ni får tyvärr inte jobbet.." MEN, haha, det var jag och 3 killar till, så gick vi in till ett rum och där sa dom att det var kontraktskrivning idag! :D så jag fick jobbet, no longer arbetslös!

så var där, skrev kontrakt och lite mer papper, sen fick vi kläder och lite sånt, och sen åkte jag hem. och nu sitter jag hos seb, är lite smått glad sådär ;) haha. så nästa vecka är det kurs 2 dagar, och veckan efter det så är det 1 kursdag och sen börjar jag 1 oktober! :D så det är nice, inge mer leta jobb och bla bla BLA! usch.

men nu ska jag hitta på något kul, tänkte bara blogga lite snabbt om det ifall det var någon som undrade ;) haha. så nu vet ni!

puss & kram!

bästa hittills!


grymt duktig!



8 September

tjululu, nu är jag här igen!

igår gick jag över till pappa som sagt, slängde i en maskin tvätt och sen gick jag tillbaka till seb. han behövde hjälp med att sätta igång tvätten då han hade träning och skulle inte vara hemma fören typ kvart i åtta och tvättstugan börjar sju, så därför gick jag dit en snabbis igår.

och vid åtta så började idol! satte mig i soffan med en liten chipsskål och förväntade dig underhållning! haha, och det vart det väl :p idol är alltid bra! men det var faktiskt mer "du går vidare" än "du är sämst" igår, vilket var annorlunda! kanske kommer flera dåliga idag? men så ska man inte säga, haha! heja dom braiga!

efter idol så kollade jag lite på datorn, och sen satte jag på filmen 27 dresses. har sett den förut men fick ett litet sug att se den igen, och det var det värt! och när den var slut så hoppade jag i säng och somnade typ på en gång. men vaknade när seb kom hem :p så fick se honom lite igår iaf! haha. så vi låg och pratade någon halvtimme innan jag deckade i sängen och han satte sig vid tvn.

idag åkte jag med ewelina till media markt, hon skulle kolla om dom kunde låsa upp hennes mobil, men det kunde dom inte.. så åkte till ica för att handla kuvert och då träffar vi annelie & sara (annelies kompis som också har fått tvillingar, men dom är typ 1 månad gamla bara :p) så vi pratade lite med dom och sen så slutade det med att jag gick med annelie hem till mamma där ewelina var, och så var jag där hela dagen istället :)

kom hem till seb vid 3 tiden igen, så då diskade och dammsög jag + städade lite i vårat rum. och för typ någon timme sedan så ringde uniflex mig (där jag var på intervju igår) och frågade mig lite mer frågor och om jag ville ha jobbet på schenker, så jag sa ja, och så sa hon att det är en "gruppträff" imorgon typ, vet dock inte vad det innebär, men som jag fattade det så betyder det att jag fick jobbet! :D men ska inte säga så riktigt ännu, haha. hon jag pratade med sa inte liksom "okej, du får det!" men som jag fattade det så är den här gruppgrejen imorgon för dom som får jobbet, och så ska dom ha någon genomgång med oss. men vi får se imorgon, jag bloggar såfort jag kommer hem därifrån så berättar jag hur det blev! ska vara där klockan 16.00 så håll tummarna då!

puss & kram!

7 September

hejsan hoppsan bloggen!

idag gick jag upp vid nio, duschade och gjorde mig i ordning och sen vid halv tolv så tog jag bussen till barkarby och så började min resa till globen, hahaha. men det gick bra! inge fel på varken buss, tåg eller tunnelbana (kort i taket!) och jag kom till och med dit en halvtimme tidigare än vad jag skulle! var där ett, och intervjun började halv två.

så fick man fylla i ett papper om varför man valde uniflex och en massa sånt, och sen började vi med en "gruppintervju" typ. vi var väl 8 pers i ett rum och så kom det en tjej och berättade lite om hur uniflex fungerade och sånt, och sen fick man gå in en och en med henne, och jag hade tur, jag var 2a haha. och det gick jättebra! intervjun var väl typ.. 10 minuter lång? om ens det, haha.

hon berättade att kursen man måste gå innan man får börja på lagret och den är nästa onsdag, så innan dess så måste man få veta om man har fått jobbet eller inte, så i veckan så bör jag få veta hur det gick! :) så alla får hålla tummarna hela veckan, haha! så om, OM jag får jobbet så är det kurs om en vecka, sen är det en till kursdag veckan efter och så börjar jag den 1 oktober! :D hoppas hoppas hoppas!

så efter det åkte jag hem, mötte annelie på ica och tog en fika, och nu sitter jag hos seb igen. halv sju ska jag gå till pappa och slänga in en tvätt i tvättmaskinen, sen måste jag hem igen, ta emot maten som kommer någon gång mellan 18 - 22 så kanske kommer innan jag går, men vi får se!
sen hem igen, städa undan lite och sen ska jag mysa i soffan framför idol som börjar idag! :D sen får vi se vad som händer resten av kvällen, tänkte nog sätta på någon rolig film! :)

och jag vill bara passa på nu! pess, om du läser min blogg så vill jag säga att jag saknar dig mega mycket! :( men hoppas att ni har det underbart och att resan från kina till australien gick bra! ha det bäst!

puss & kram!

6 September

tänkte skriva av mig lite snabbt bara,
sen ska jag faktiskt gå och sova!

i fredags kom nettan hit som sagt, jag mötte henne vid busshållsplatsen och så gick vi till annelie, kollade kläder och myste med bebisar :) och åt riktigt goda bullar! haha. peters mormor hade bakat eller något sånt, och dom var fruktansvärt goda!
efter det gick jag till seb, gjorde väl inte så mycket tror jag? och sen kom han vid 4 tiden. på kvällen hände det inte så mycket, vi kollade på kristallen (vilket typ sög?) så var inte alls värt 2 timmar... och eftersnacket!? BLÄ!

i lördags var vi på bio med filippis! :D vi åkte till kista lite innan bion så åt middag där och kollade lite i affärer. vi såg toy story 3 i 3D, gaalet bra faktiskt! haha. var riktigt roligt! kom väl hem runt halv 12 tiden så slocknade ganska fort då, haha.

igår hände inte så mycket på dagen. städade en hel del! diskade, tvättade och sånt nödvändigt. och på kvällen gick vi till annelie & peter och spelade lite sho, och sen hem och sova, haha.

idag har jag inte gjort mycket alls! seb började halv 3 så vi hann ses lite i morse iaf, haha. så har jag kollat lite tv, diskat, träffat pappa vid ica och nu sitter jag här. trött..

och imorgon är det intervju! är lite spänd nu faktiskt :p ett problem är kläderna.. vad ska man ha på sig? seb säger att det inte spelar någon roll, men det känns som om det gör det iaf! får väl ta ett par "normala" jeans och en ofärgad (och tråkig, haha) tjocktröja eller något sånt. aja, bloggar när jag kommer hem där ifrån och berättar hur det gick! jag ska vara där 13.30 så håll tummarna då!

puss & kram - och sov gott!

3 September

godmorgon bloggen!

ja, det som har hänt sen sist? i onsdags hände det väl inte så mycket? annelie ringde mig vid halv två tiden och undrade om jag ville med till povans dagis, dom skulle ha någon höst fest, haha, så sure! vi gick dit, gick tippsrunda, käkade bullar och kastade boll i en clowns mun.. hahah.
efter det gick jag hem till seb igen, och när han kom hem så lagade vi mat. då berättade han även att han hade fått gå tillbaka till vanliga tider... alltså varannan vecka 06-15 och varannan vecka 14.30-23.00...... inte alls roligt! var mycket skönare när han hade "normala" tider, 08-00-17-00, men men.

och igår gick jag och hämtade tvillingarna vid 10 :) hade nämligen pratat med sofia i veckan och hon ville gärna träffa bebisarna i veckan så vi bestämde att vi skulle ta dom under torsdagen en stund, men det slutade med att vi var här hela dagen, haha. sofia gick vid halv fem och då gick jag & seb upp till annelie och lämnade dom :) var faktiskt riktigt roligt att ha dom hela dagen! men det är ett heltidsjobb... hahah.

idag kommer nettan hit :) (sebbes syster) eller hit och hit, jag och hon ska upp till annelie för att hon ska kolla lite bebis kläder ;b hennes lilla linnea SKA komma nästa söndag (men man vet ju aldrig :p) så får vi se hur länge hon stannar :)

och nyss så ringde uniflex mig!! :D ska dit på arbetsintervju nästa tisdag, riktigt spännande! så får vi se hur det går, men hoppas att det blir bra!
nej, nu ska jag spela lite ps3!

puss & kram!

Julklapp tack!

den här önskar jag mig i julklapp!
ser så jävla underbar skön ut!
(dock kanske inte den färgen..)




tänkt att sitta med den här på vinerkvällarna,
mumma!!