30 Augusti

klockan är lite väl mycket för mig just nu.. men vill
inte sova för då vaknade jag väl typ 9 imorgon bitti
och har inget att göra.. men är trött HELA tiden
nu när jag är sjuk, och jag orkar inte mer!!

igår på dagen när seb var borta kollade jag tv bara. vet inte om ni kommer ihåg serien "en fyra för tre" som gick typ 1996? :p kollade iaf på hela säsong två under dagen, haha. kollade på säsong 1 förut och såg att det fanns 2,3 & 4 så! :D så jävla bra serie!

sen iaf så kom seb hem, då gick vi ner på ica en snabbis. sen hem, käkade mat och sen låg vi i sängen resten av kvällen, slappade och kollade nya wallander. men så somnade jag såklart tidigt..

har vaknat flera gånger under natten och inte kunnat andas osv.. och så vaknade jag typ tio i morse och kände att jag hade skit ont i örat! så ringde mamma och sa det så hon rinde akutet i jakan så vi fick en tid och vid tre åkte vi dit. visade sig att jag hade öroninflamation.. SÅKLART! var bara det som fattades. så vi åkte hem, jag vilade lite medan mamma käkade och sen åkte vi till kista (enda apoteket som hade öppet) och hämtade penecilin. sen hem till pappa, så käkade jag och sen gick jag  till seb. och nu sitter jag här. vi ska snart kolla film och jag känner mig jättehängig och kommer somna vilken sekund som helst ;/ VILL BARA BLI FRISK NU!

puss...

29 Augusti

då var det ett tag sedan man bloggade sist då..
och på senare tid har jag blivit sjuk, IGEN!

de senaste dagarna har jag bara legat i sängen typ, mår piss! men dagen innan det så åkte jag som sagt till stinsen med mina två storesyskon. kollade affärer och sen käkade vi lunch.

och i typ förregår var jag sjuk.. började med halsont på morgonen men åkte till vällingby med annelie, tove & seb. kollade affärer, hittade inget till mig själv men jag & seb köpte hem lite saker. sen käkade vi lunch och sen åkte vi hem typ. och på kvällen mådde jag skit dåligt.. då började jag få huvudvärk och blev jätte jätte förkyld!!

och det är väl självklart, nu när martina är hemma på besök så skulle ha träffat henne men hade ingen ork.. och igår skulle vi också ha träffats men det vart lite sent och idag vet jag inte.. mår som sagt skit dåligt och känner mig jättehängig så är inge kul att umgås med direkt. och har tagit ut mina piercingar.. saknar dom litegrann om man säger så. men jag ringde mamma och pratade om det och hon sa att det kan bero på dom, för jag har varit sjuk huuuur mycket som helst de senaste månaderna. så kände att det kanske var dags att prova på det. men får se om jag sätter in dom snart igen, känns jättetomt ;/ haha.

nu ska jag kolla lite film. orkar inte göra något över huvudtaget så.. seb är borta och fotar så jag är ensam hemma. fick choklad av hans mamma som jag kanske ska ta och äta lite på :) men har ingen direkt aptit.. ikväll blir jag väl sängliggandes hela kvällen.. KUUL! snälla, uppmuntra mig någon!

JAG HATAR FÖRKYLNINGAR!

24 Augusti

har inte bloggat på ett tag, jag vet..
men det finns inget att skriva om :p

har hänt en del de senaste dagarna ändå. men inget överdrivet som är värt att blogga om egentligen :p har haft tvättstugan, som ni såg, sen har jag varit med annelie & tove en hel del, och tove har även sovit hos mig & seb i fredags :) det var mys!

igår kväll så kom filippis över och vi spelade lite guitarr hero och kollade tv. när hon drog så satte jag & seb på en film och kollade, den var skitbra! eller vi började väl kolla när hon var här, men hon drog typ tjugo minuter in i filmen :p den var jätte jätte bra verkligen! den hette typ "the last house on the left" eller något, mycket sevärd!

jag somnade väl runt fyra tiden typ. kunde verkligen inte sova!! sen vaknade jag när seb drog vid elva typ, han skulle köra med körskolan, och sen somnade jag om och vaknade typ halv ett :p

har inte gjort något speciellt idag. gick över till mamma, kollade lite på datorn med annelie :p eller hon snodde den! och sen gick jag & ewelina hem till pappa, lagade mat och sen gick jag till seb. nu sitter jag här och vill att paradise hotel ska börja! haha.

imorgon ska jag åka med annelie & camilla till stinsen, får se vad vi hittar på där :) men nu ska jag kolla tv, skriver imorgon igen, kanske, eller så hörs vi en annan dag!

kyss & hångel!

19 Augusti

Det var ett tag sedan jag bloggade, men det har inte fungerat
på några dagar för mig, så.. och vissa dagar jag har inte haft
tid och vissa dagar hade jag ingen lust.

och nu dampar min blogg också så har ingen lust att skriva riktigt,
men skriver en liten bit iaf.

har hänt en massa de senaste dagarna men det största är att
min syster, camilla, gifte sig i lördags och allt var verkligen
jättefint och jättebra och jättekul! jag & ewelina var tärnor och
vi hade på oss jätte jättefina klänningar, gillade dom verkligen!
och camilla var också jätte jättefin!

ikväll ska jag sitta här hela kvällen, har tvättstugan idag...
har verkligen ingen ingen lust men lovade pappa så.
nu ska jag väl äta något.


12 Augusti

hej igen, det var ett tag sedan, sorry!
men har inte riktigt haft något att blogga om.

har väl inte gjort så mycket under dagarna.. spelar lite tvspel, går hem till mamma och leker på baksidan med hugo & tvillingarna, typ :p och igår gjorde jag absolut ingenting! seb åkte iväg för att visa deras studo för någon snubbe, då kollade jag på intervention. sen kom han hem, då gick jag hem till pappa, käkade middag och pratade om min fågelrädsla, haha, och sen gick han på träning och då gick jag till seb. då kollade vi film och sen spelade vi lite GH och sen kollade vi tv, sen somnade vi.

idag ska jag nog vara med annelie, tove & ewelina :) seb ska iväg och skriva teoriprovet, LYCKA TILL!<3 och jag har ingen lust att sitta hemma helt själv så.. men vi får se hur det blir! måste kolla finalen på paris BFF också, missade det igår :p haha. aja, skriver en annan dag igen.

kyss

10 Augusti

orkar inte utveckla min dag idag... men bloggar lite snabbt.
jag har varit hemma hos mamma hela dagen och lekt med
edwin & hugo. sen började jag stor bråka med mamma så gick
över till pappa och lagade mat till mig och ewelina.

sen kom pappa, vi pratade lite och om typ 1½ timme ska jag
till tvättis. slänga in kläderna och sen går jag till seb där
jag hoppas på GH! orkar inte blogga mer nu

puss



7 Augusti

en dag av typ absolut ingenting! :p men det gör
inget, chillade hela dagen och nu ska vi
snart äta middag :)

igår kväll så åkte vi som sagt till vickan på kvällen :) blev sing star, buzz och dart, riktigt kul! victor kom förbi en sväng också och vid halv tolv skulle han dra så jag & seb åkte med honom hem och då kollade vi lite tv och sen vart det en film. sen somnade jag, i den nya sängen och fy fan vad skönt jag sov! :o helt galet skönt var det!

vaknade vid halv elva ungefär. då käkade jag frukost, kollade lite på datorn till seb vaknade. men som sagt så har vi inte gjort så mcycket idag. gick till victor en sväng och fick med hans xbox hem, haha, så när vi kom hem från victor så spelade vi lite guitarr hero och sen gick vi ner och handlade mat på ica, blir chickenwings, ris och god sås till middag! riktigt mumsigt! och sen ikväll blir det mys i sängen med en bra film!

johan ringde mig nyss och frågade om jag och seb ville till honom imorgon så imorgon blir det poolparty hos johan (y) det blir nice! men imorgon på dagen har jag ingen aning. kanske ska hjälpa mamma att städa ut mitt rum där imorgon? eftersom jag aldrig är hemma länge så ska dom använda mitt rum som ett förråd istället :p haha.

puss & kram - ses på stan!

6 Augusti

skiiiit vilken jobbig dag det har varit idag! :o
bara bära och flytta om hela rummet..

men det blev riktigt nice iaf! :D jag gick upp nio, spelade lite på fb, och sen vaknade seb typ.. halv elva? då käkade vi frulle och sen började vi städa undan hela rummet och skruva isär den gamla sängen och vänta tills den nya sängen skulle komma :p den kom vid tolv och då hade vi fått ut allt ur rummet, slängt den gamla sängen, som vägde sjuuukt galet mycket! :o och släga andra sopor. när sängen kom så fixade vi resten samt skruvade ihop sängen och bädade med nya lakan m.m. SÅ NICE! :D när vi var färdiga i rummet så hoppade seb in i duschen, jag damsög rummet en sista gång och diskade och sen hoppade jag in i duschen och sen vart det första "provligget" haha inte som det låter! :p vi la oss ner och spelade tv-spel, haha. riktigt skön säng!

sen drog jag hem vid fem, lagade mat och busade med hugo :) sen gick jag till seb igen och nu sitter jag här. ska snart göra mig i ordning för ikväll ska vi till vickan och spela sing-star. längtar tills ikväll för att se hur bra (förhoppningsvis!) man kommer sova, nu när vi slipper den trånga sängen ;) höhö.

puuuss och kram!

5 Augusti

Hinner blogga en snabbis innan jag ska hem till mamma
för att laga mat :p och ikväll ska jag träffa simon och spöa
honom i tv spel, höhö

idag blev det en stressig morgon, haha. jessica smsade mig typ tolv och frågade om jag & seb ville med och spela volleyball så jag väckte seb och frågade och det ville han så vi fick snabbt fixa i ordning oss och vid kvart i ett hämtade dom upp oss. det var jag, seb, jessica, frida & hanna som åkte och spelade, och kul var det! :D vart lite bad, dock inte för pa förkylningen och sen drog vi hem vid tre. åkte hem till seb och plockade ordning lite för imorgon kommer de nya sängerna och då ska vi passa på och möblera om :D yeeey! så ah, behövdes städas minst sagt, haha. sen gick jag till pappa och nu sitter jag här, ska plocka undan lite innan simon kommer hade jag tänkt, men orkar inte, haha.

men nu ska jag gå till mamma, har av någon anledning lovat att jag ska göra maten idag så.. SUCK! men men. aja, ska bli RIKTIGT RIKTIGT skönt med nya sänger! så får man lite plats i sängen.. är ganska trångt faktiskt, haha. men nu måste jag gå, skriver imorgon igen!

PEACE!

4 Augusti

såå! nu kan jag blogga igen, har inte varit hemma på några
dagar, och varit utan internet så.. men nu så!

sitter hemma hos mamma nu, med seb. vi har varit här hela dagen och hjälpt henne med lite saker och sen tagit det lugnt resten av tiden tills nu. nu började det spöregna! så vi gick in och då passar jag på att blogga lite snabbt medans seb sitter och kollar på simpson och mamma hänger tvätt. det blir middag här ikväll, sen en snabbis förbi pappa för att lämna smör som jag har köpt till honom och sen hem till seb igen, vet inte vad som händer ikväll men blir väl en film typ :) mår inte så jättebra, har jätteont i halsen och huvudet.. och känner mig febrig ;/ såklart!

och på torsdag kommer våra nya sängar! :D så jävla nice! någon gång mellan 09.00-15-00, haha. hembeställning you know ;) det är nice! då ska vi passa på att rå städa rummet och samtidigt möblera om, så kommer bli jätte JÄTTE skönt att gå och sova på torsdag kväll, haha. nya sängar = nya madrasser, nya lakan osv. fattas bara att man är nyduschad så känns det jätte fräscht att gå och sova! aja, nu ska jag väl hitta på något annat att göra, skriver imorgon igen!

peace out!