28 Juli - bra nyheter!!

hellojsan!

igår åkte jag som sagt till barkarby outlet med annelie & tvillingarna :) vi gick runt lite på olika affärer och fastnade typ en timme på team sportia, haha. men det resulterade i ett par gå-gymnastik-skor eller hur man säger ;b haha. vi slutade på ikea där det blev shopping och lunch och sen åkte vi hemmåt.

på kvällen skulle jag & seb egentligen ha gått hem till annelie för att spela lite kort, men seb kom hem och mådde inte alls bra ;/ så det blev inte så.. vi gick ner och handlade mat istället, och så sov han en timme för att kanske må bättre, och då lagade jag mat. men bättre blev det inte.. så blev en lugn kväll istället. seb somnade halv tio, och jag runt elva.

idag ringde klockan vid 06.00. så gick upp, gjorde mig i ordning, käkade frulle och vid halv sju så skulle seb upp, men han mådde inte alls bättre idag så han fick sjukskriva sig och så gick han och la sig igen ;/ och jag gick till annelie vid tio i 7, vi skulle till ks för att göra mysans hörseltest och hade tid 08.15. så medans annelie & my gick in till läkaren så satt jag med ville kvar i väntrummet :) vi satt och pratade lite och han skrattade i stort sett hela tiden, haha, han är så jävla söt när han ler med hela ansiktet! :D göllunge!!

mysans undersökning tog typ 45 minuter, och hon hade varit jätteduktigt! hon skulle sova när dom gjorde det och det gjorde hon, så hon låg stilla hela tiden, men hon var duktig ändå :p haha. men iaf, efter undersökningen så satt dom med mig & ville i en kvart innan läkaren kallade in dom igen, och då var dom där inne i 5 minuter bara, dom skulle få svaren om hon var döv, eller hade något hörselfel, men när annelie kom ut ur rummet så log hon bara, och då fattade jag på en gång att my hörde precis som man skulle, hon var inte döv! helt underbart alltså!! det var en väldigt lättnad för mig, kan bara tänkte mig hur annelie & peter känner sig nu, 3 friska helt underbara barn! :)

så efter KS åkte vi till solna centrum en liten snabbis, skulle köpa nya snuttar till tvillingarna, och ett puzzel till tove. så gjort och gjort, det gjorde vi och sen åkte vi till willys och handlade ersättning, och sen hemmåt :)

och nu sitter jag här, och seb ligger i soffan och vilar. ikväll ska vi till annelie och äta middag och sen kanske en omgång sho? får se hur sent det blir. men sen ska vi iaf ta med oss ville hem hit, han ska sova här inatt :) mamma ska ta my så annelie blir helt själv under kvällen och natten (peter & tove är ju som sagt i riga) så hon får en sovmorgon :) kan behövas ibland tror jag! haha.

puss & kram!

27 Juli

blir bara ett snabbt litet inlägg
för jag måste hinna med bussen!

i lördags så åkte vi förbi annelie och sa hejdå till povan & peter, sen åkte vi till görveln för att spela lite vboll med pess, frida & sandra. sen åkte vi förbi max och käkade lunch :p på kvällen spelade vi sho hemma hos mamma med henne, roger & annelie.

i söndags så hände det inte så mycket. så vi tog en raggar-runda förbi outlet och lite sånt. och på kvällen så kom vickan & pess förbi och så spelade vi lite kort, skulle egentligen bara bli pess och så skulle vi kolla film men vickan kom tillslut och så vart det lite sho :) det var nice!

igår åkte jag med annelie till bvc. kollade tvillingarna och dom mådde bara bra :) sen gick vi en sväng i jakan och så kom ewelina dit också. sen hem, och jag skulle kolla tv men då gick en propp... och jag som inte vet hur man byter! så jag ringde mamma, hon skulle komma förbi, men pappa var snabbare :p så han kom och så fixade han det, tack!

klockan sex så gick jag till annelie för hon hade bjudit över mig på middag :) så jag käkade där, jättegott! och sen kollade vi lite tv och sånt bara, och så drog jag vid halv elva tiden. väl hemma så kollade jag lite tv och vid halv 12 var bebbe hemma :) då kollade vi lite HIMYM och sen gick vi och la oss.

och idag ska jag till IKEA med annelie. så ska möta henne på ica om typ 5 min! haha. så jag måste gå nu. men bloggar imorgon igen! eller något ;b

puss & kram!

24 Juli

godmoooorgon allihopa!

gårdagen blev inte riiiktigt som planerad :p vi gick ju till jonas för att fira honom lite och så. och när vi kom dit var det det redan fullt på baksidan :p så vi tog lite mat och satte oss vid jonas & sofia, typ dom enda som vi kände :p hahha. hamnade bredvid ann & pierre också så det blev mycket prat om deras adoption, och jag har aldrig hört någon berätta om sånt förut, så det var riktigt roligt att höra på! och fick se en bild på honom också, jättesöt ju! :) det stod verkligen busunge i pannan på honom, haha. :p

ju längre vi satt kvar, ju mer drack vi :p så det vart nog liiite för mycket dricka för mig, haha. så det slutade (i stort sett) med att seb lovade ann att hon & pierre skulle få komma på våran bröllop (som vi inte kommer ha, haha) och på dopet till våra barn :p hahaha. och tillslut satt jag, seb, sofia & jonas och sofias lillesyster och pratade om andra fyllekvällar? :p haha. eh, jag vet faktiskt inte!

vi drog väl runt halv 12 tror jag? både jag & bebbe somnade nästan, haha. så väl hemma så gjorde jag mig i ordning för sängen på en gång! tog ett tag att somna då allt snurrade... haha men tillsist gjorde jag det iaf!

vaknade första gången klockan 7, både jag & seb faktiskt :p haha. så vi låg och pratade lite och sen somnade vi om. sen vaknade jag halv 10, av att jag skrattade i sömnen, hahhahah. gjorde det igår morse också!! haha :D men då gick jag upp iaf, och seb sover fortfarande.. haha.
idag då. jag hade tänkt duscha nu, sen ska vi förbi annelie och säga hejdå till pettan & povan, och sen om seb orkar blir det vboll :)

puss & kram!

23 Juli

hejsan hoppsan igen!

dom två senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket faktiskt :p dagarna har varit tråkiga... jag solade lite i onsdags morse, då var det riktigt fint väder! men igår och idag så har det väl varit sådär ;b haha. jag hoppas det börjar regna snart faktiskt! så att luftfuktigheten försvinner... men det är väl för mycket begärt?

igår kväll åkte vi hem till mamma, spelade lite kort med henne, ewelina & annelie med familj. men mot slutet blev seb lite väl trött så vi åkte hem efter en omgång bara, haha. och väl hemma så somnade seb, och jag kollade tv :p inte så vidare kul... haha.

nu tänkte jag blogga en snabbis innan jag & seb ska hem till jonas. han fyller år idag så vi ska dit och säga grattis en liten snabbis :) jag mår inge vidare idag.. tjejproblem.. och seb är meeega trött! så vi tänkte inte stanna så länge :p så efter det blir det väl hem och sova, haha. kul fredagskväll ^^ men så får man ha det ibland!

imorgon åker peter & tove till riga i en hel vecka!! så jag tänkte svänga förbi där en snabbis innan dom åker så man får säga hejdå till povan. en hel vecka liksom!!! snacka om att man kommer sakna henne :) från att se henne nästan varje dag, till att inte se henne på en hel vecka... inte kul! :(

puss & kram!

21 Juli

godmorgon alla glada!

igår hände inte så mycket på dagen, som sagt så städade jag lite, tvättade, diskade och lite sånt. sen gick jag även förbi pappa för att ta in posten åt honom när han inte är hemma, och så hade jag fått ett påminnelse sms från tandläkaren om att jag skulle dit imorgon, men det brevet hade jag glömt bort :p så jag gick dit för att hämta det så jag kunde avboka på internet, men man fick inte göra det dagen innan så jag fick ringa iaf, haha.

jag & seb gjorde köttfärssås och pasta till middag, och det vart jättegott verkligen! och efter vi käkat så såg jag att snabba cash hade kommit ut så vi såg den igår kväll! och jag blev väldigt besviken... första hälften var bra, men andra hälften vart bara lite... flummig? det kändes inte som om dom kom någonstans! och det kändes typ som att dom som gjort filmen trodde att bara dom som läst boken skulle kolla på filmen, för jag fattade ju vilka som var vilka i filmen, eftersom jag läst boken, men seb som inte hade läst hade ingen aning, och dom sa typ varje namn en gång bara, så man visste inte vem som var vem. så besviken vart jag verkligen! minst sagt..

men iaf, vid 9 så kom sofia & jonas och så skulle vi kolla lite campingar och sånt, men vi kom fram till att vi skulle kolla lite andra alternativ först, så när seb har ringt runt lite när han kommit hem så vet vi hur  vi gör med boendet. så det blir nog bra!

idag då, vad händer då? jag har faktiskt ingen aning... får se om vädret tillåter än att sola? verkar vara lite moln men jag vet inte, vi får se!

puss & kram!

20 Juli

hejsan hoppsan!

i söndags så åkte jag, seb & tove till görveln iaf och mötte upp jessica och hennes brorson simon :) vi badade lite, lekte lite i "lekparken" som finns där och sedan åkte vi en snabbis till hummelmora för att tove & simon ville se korna och fåren i hagen, men vi hittade dom inte :p hahaha. efter det så skjutsade vi hem pess & simon och så åkte jag, seb & tove hem till seb en snabbis, bytte om och åkte sedan till lundskolan och lekte :)

på kvällen så åkte vi hem till mamma, så kom annelie med familj dit också och så spelade vi en omgång sho och sedan åkte jag & seb hem för han jobbar tidigt denna vecka så han behövde sova :p haha. och då kollade jag på några avsnitt av UR serien "hemlös" och sen gick jag också och la mig.

igår så var jag hos mamma på dagen. annelie med familj kom också för povan skulle bada i poolen :) så vi satt på mammas baksida och myste hela dagen, riktigt skönt! när seb hade kommit hem så kom han och hämtade mig och så åkte vi och handlade lite för veckan, sen hem och laga mat, och på kvällen gjorde vi inget speciellt, tog det lugnt bara.

idag så ska jag städa hade jag tänkt, ska slänga in en maskin vit tvätt nu och sen diska. måste dammsuga och tvätta golven också. och vid 4 så är det tänkt att jag, seb, sofia & jonas ska träffas och planera lite inför våran göteborgsresa, men jag vet inte hur det blir med det, vi får se.

puss & kram!

18 Juli

nu var det typ en vecka sedan jag bloggade
sist.. inte okej! men jag har haft lite
andra saker för mig när det har varit den
varmaste veckan i mitt liv!!

i stort sett alla dagar har innehållit bad, sol & vboll. mycket bad iaf! och så har jag varit väldigt mycket med pess :)

i måndags så var jag med pess & thomas på en shopping tur i stinsen och en snabbis i jakan. på kvällen vart det bad (eftersom det var så varmt så jag höll på att smälta!!) & vboll. och den där simturen var det skönaste jag har varit med om på länge alltså! att svalka av sig, usch vad skönt!!

i tisdags så åkte jag till görveln på dagen med pess & thomas. sen så kom det lite mer folk och det vart bad & vboll, haha. man badade typ 10 minuter, upp och sola i 10 minuter och då vart man så varm så man gick ner och badade igen... fy fan alltså! men jag ska fan inte klaga, det är URSKÖNT!!! och på kvällen så drog jag hem till thomas för spelkväll, vi vart väl 10 pers typ. riktigt roligt! :)

onsdagen och torsdagen är väldigt oklar i mitt huvud :p haha. kommer inte ihåg vad som hände då, förutom att på torsdag eftermiddag mötte jag annelie + familj, handlade på ica och sen gick jag hem till pappa för att ta in posten (men ingen hade kommit..) så jag gick förbi mamma för att säga hej och det slutade med att jag åt middag där :p och sen på kvällen så kom vickan och hämtade upp mig, åkte till annelie och hämtade upp povan och så åkte vi och spelade vboll & badade.

i fredags så mötte jag annelie + barn vid 3 tiden. så gick vi hem till mamma, myste med bebisarna och tove lekte i parken. sen åt jag middag där, blev grillat med pommes och till efterrätt vart det jordgubbar med mjöl, muums! och sen gick jag hem till seb, och så hände det inte så mycket. han jobbade och jag kollade bara tv och tog det lugnt.

igår åkte jag & seb till hans syrra nettan :) vi var väl där vid 2 tiden och då kollade vi bara lite tv och pratade. sen åt vi middag, blev grillat med potatisklyftor, riktigt gott! sen åkte seb & kalle (nettans kille) för att fiska men det började regna så dom tog en tur runt och kollade på kossor istället :p haha. och jag & nettan bakade bullar. och när seb & kalle kommit hem igen så blev det nybakta bullar & mjölk, sjuukt gott! :D haha. och sen åkte vi hem vid halv tolv.

idag var meningen att jag skulle bada :p eller det var prat om det i veckan, att jag & pess skulle ta våra syskonbarn och åka och bada, men det är nog inte riktigt badväder.. men jag vet inte :p vi får se vad som händer idag! jag & seb ska åka och handla iaf :)

puss & kram!

11 Juli

jag vet att klockan är över 00.00
men för mig är det fortfarande den 11!

tänker inte berätta allt som har hänt sen jag bloggade sist. men har iaf som sagt badat med seb, annelie & peter + barn, två dagar i rad till och med! haha. första dagen var det bara vi, dagen efter (i fredags) så ville filippis med också :D så drog vi till görveln allihopa!

och idag har det varit M-E-G-A varmt!! känns som om man bor i en bastu. men jag ska inte klaga... haha. inte jag iaf. kanske om man har småbarn. eller är gravid. eller ligger på ett hem någonstans. men inte jag. inte 20åriga erica som kan åka och bada när som helst, ingen som kan stoppa mig. men varmt är det iaf, så mycket får jag säga! :p

men iaf, idag kom nettan & kalle och annelie & peter + barn hit för att fira bebbe som fyller år imorgon (eller ja, idag haha) så det blev tårta och tilltugg ute på balkongen. gick inte att sitta inomhus! ;o

när dom hade gått så började vi med maten, sen käkade vi och sen har vi inte gjort så mycket. jag kollade självklart finalen och jag tyckte självklart att spanien skulle vinna! och vilken match!! tyckte domaren gjorde ett väldigt bra jobb, trots att han inte såg att det skulle bli hörna åt holland. och att han inte gav holland dom 2 röda korten dom förtjänade.. men men.

nu ska jag sova, under en fläkt. och jag hörde att det skulle bli ÄNNU varmare imorgon! så jag får väl se vad jag hittar på. ska sjunga för seb på morgonen iaf. han börjar inte jobba fören 14.30 så han får sovmorgon, så tidigt ska jag inte sjunga (; haha. men sen får vi se!

puss & kram!

8 Juli

idag är det riktigt riktigt
varmt alltså!!

igår mötte jag pappa på dagen, vi gick till ica och tog en glass och mötte upp annelie, peter, tove & tvillingarna där :) satt och pratade en stund och sen gick jag hem, duschade, städade, tvättade och diskade. sen en annan grej, jag är totalfast i dexter! serien alltså! kan inte sluta titta på den :o

aja, iaf, vid halv 4 kom seb hem. då kom annelie o.c för dom skulle fixa pass till tove & peter och åka till danderyd med ville och kolla upp en sak. så jag & seb tog my så dom kunde ta "ett barn var" eller hur man nu lättast ska säga det, aja det var min ide iaf ;) haha. så fick man mysa lite med mysan! dom lånade sebbes bil.

dom kom tillbaka vid 8 tiden, då bytte jag & seb om för vi skulle åka och spela vboll och tove ville så gärna följa med så det fick hon :) vi spelade lite, och sen badade vi. eller vi och vi, inte jag då men tove ville bada :p så hon lekte lite med johan, kastade lera och sånt, höhö :p sen åkte vi hem igen.

idag har jag inte gjort så mycket på dagen. tvättat, diskat och kollat dexter :p sen åkte jag & seb och hämtade upp hans mamma och när som helst ska vi åka hem till annelie och hämta dom och så ska vi åka och bada! :) det behövs när det är såhär varmt ute! så nu hinner jag inte skriva mer, blir en annan dag!

puss & kram!

6 Juli

HAHAHAHHA nu kommer bilden som jag snackade om,
på tove när hon åker mattan på lustiga huset! :D
HAHAHA kolla hennes min, hon är skräckslagen!



men såfort hon kom ner så var det
"mamma jag vill åka igen, NUUUU!"
och så log hon från öra till öra, haha
sötunge! :)

5 Juli

hejsan hoppsan!

idag var det inge fint väder inte... man undrar hur det kan gå från tokvarmt ena dagen till moln och kallt andra? säkert inget konstig egentligen, haha, men jag förstår inte hur vädergudarna kan tillåta det!

men iaf, till gårdagen nu då! jag hann faktiskt städa & diska innan vi åkte igår (WOOOW!) men det blev inget tvättat så det får ske idag istället. men vid halv tre så möttes jag, seb, annelie, peter, tvillingarna, mamma och roger utanför oss. vi packade in bebisarna i varsin bil, mysan med mammas bil och ville i sebbes bil. delade vagnen i båda bilarna och sen gav vi oss iväg. peter körde sebs bil då han inte tycker om att köra inne i stan, så peter & seb satt och pratade bilar i framsätet och jag och ville myste i baksätet, haha. annelie, mamma & roger hade tydligen ett intressant samtalsämne i deras bil också... haha.

runt halv 4 var vi framme iaf, mötte pappa, ewelina & tove inne på grönan (dom hade åkt kommunalt) och så började vi med att kolla på tobbe trollkar som var på lilla scenen. han var fan riktigt rolig! :D haha. sen vid halv 5 så började vi med själva 5kampen. mysan ville inte alls sova så jag tog fram bärselet så hon fick vara med uppe hela tiden (medans ville TOKsov hela dagen! haha. han hade varit vaken hela natten..)

hela dagen var jätte jätte jättekul! perfekt väder, inte alls sådär jobbigt mycket folk! och sen gick alla utom annelie och tvillingarna (såklart,haha) lustiga huset och det finns en klockren bild på tove när hon åker mattan :D hahahha! ska se om jag kan få upp den här senare under dagen, haha. dom köpte nämligen kortet så det finns att ladda ner, haha.

vid halv 8 var vi färdiga med 5kampen och ordningen var väl:
vinnare peter
2a seb
3a annelie
4a pappa
5a ewelina
6a jag
7a roger

mamma var inte med, hon kan inte med sin rygg, så hon fick vara barnpassare under tiden, haha. men iaf, så vart ordningen och det gick inte ALLS som jag ville! men jag hade kul iaf, det var meningen :D

efter det så ville alla åka lite saker, så vid drog väl hem vid 9 tiden.
väl hemma så kollade jag lite tv, mina fötter gjorde vääldigt ont så jag ville bara lägga mig på soffan, haha. och vid 12 gick jag och la mig.

idag vet jag inte vad som händer.. ville spela vboll men blir nog inget i det här vädret. men vi får se. seb jobbar så jag ska försöka få lite gjort under dagen, tvätta tex. sen ska jag se en film jag velat se länge, änglagård, jag har hört att den ska vara bra :)

puss & kram!

4 Juli

bloggar lite snabbt idag också,
ingen större redogörelse.

idag vid 12 åkte vi och badade! hämtade upp pess, spelade lite vboll men det var aaalldeles för varmt i sanden! så vi tog en plats på gräset och hoppade i och badade, var inte alls lika varmt som igår!! men badade gjorde jag iaf :p haha.

efter en timme typ så kom resten av folket, vilket var johan, tommy, jocke och david. så solade vi, pratade och badade lite mer. vid halv 4 åkte vi hem, jag duschade och käkade lite, sen kollade jag tyskland - argentina matchen, och om jag ska vara ärlig så blev jag vääldigt förvånad att tyskland vann! 4-0 också!? och jag som hejade på argentina.. aja, då hejar vi på spanien istället!

kvällen spenderades hos pess, var riktigt riktigt trevligt! blev 6kamp och mycket skratt (bilder & filmer kommer på fejan hoppas jag!)

imorgon är det grönan som gäller! blir 5kamp med familjen, riktigt roligt! :) innan dess ska jag hinna städa, diska och tvätta. någon som sätter emot att jag inte hinner?

puss & kram!

2 Juli

tänker bara berätta väldigt väldigt snabbt
om kvällen!

jag hade tråkigt, messade pess om att vi skulle hitta på något, vi drog ihop 8
pers och åkte och spelade volleyboll och sen badade. väldigt väldigt
trevligt!

i bilen påväg hem så kör joachim, simon sitter fram och jag & pess där bak.
simon sitter och triggar jocke om att "klippa" han där framför (som jag
bara vill påpeka kör i 70 på en 70väg, ingen söndagsåkare
inte!) och tillslut, på raksträckan så "klipper" jocke honom framför
OCH bilen framför det! samtidigt kommer det en bil i motsatta filen
så jag och pess sitter och SKRIKER i baksätet och jocke svänger in framför
bilarna han precis har "klippt".

där har ni min nära dödenupplevelse... och den orsakades av ingen mindre
än Jack Joachim Levin! så tack för den..

men jag lever, och det är huvudsaken, och nu ska jag hänga blöta
kläder från badandet och sätta på en riktigt chick flick film nu när bebbe
är och jobbar, haha. imorgon får vi se vad som händer, finns några alternativ.


1 Juli

alltså vaa? hur fan kunde det bli juli
såhär fort?! ;s hoppas bara sommaren håller
i sig lika länge som vintern gjorde..

sitter hemma hos pappa och skriver, och på den här datorn så kan jag inte få texten som jag vill den utan allt hamnar i mitten så ni får leva med det :p skriver en liten snabbis bara då, så blir man inte allt för confused, haha.

igår hände inte så mycket på dagen, men vid 4 så åkte vi och hätmade sebs mamma på jobbet och såklart så hamnade vi i köer! ;o sjukt jobbigt, och det blev riktigt riktigt varm i bilen! men vi kom fram tillslut iaf, och då kollade vi runt lite där inne och sen åkte vi hem (och då var det inga köar? ;s sjukt!) och vi åkte förbi MAX och käkade middag också, gott gott gott!

väl hemma så bytte jag bara tröja, lämnade sebs mamma på ica och så åkte jag & seb hem till sofia i kallhäll. vi satt och planerade våran göteborgsresa i augusti :) det kommer nog bli nice! får peppa seb lite om att det verkligen ÄR kul att tälta, haha :D
vi åkte väl hem därifrån runt halv elva tiden? då blev det bara hem, göra sig i ordning för sängen och sen sova!

idag är det sebs första dag på jobbet! :D men han började inte fören 15.00 så han satt hela morgonen och var nervös :p haha. eller kanske inte, men han ser ungdomslivet försvinna nu iaf, haha, och tur är väl kanske det! men iaf, vid halv två drog jag hem till pappa, åt lunch och sen gick jag med annelie och hämtade bus povan på dagis, och sen hem, leka i parken, mysa med tvillingarna, och sen hem till pappa igen.

nu håller pappa på med maten, luktar gott! :) så blir middag här idag, sen hem till seb. duscha, kolla på en dokumentär som jag missade när den gick för typ 2 veckor sedan, så jag fixade den igår! och sen får vi se. hade planerat att städa hela rummet, damma, tvätta kläder, lägga in ren tvätt i garderoben, byta sängkläder osv osv osv, men det får väl bli imorgon istället! var prat om volleyboll ikväll, men dom planerna ändrades snabbt tydligen? haha. aja, whatever! nu ska jag hjälpa pappa med maten!

puss & kram!