I cuddled with a horse because I love marijuana

Följ instruktionerna

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

I cuddled with a horse because I love marijuana

haha där ser man, är fortfarande lika tråkig, haha.

27 / 28 Februari

idag har varit en jävligt rolig dag faktiskt! :D
har inte varit hemma på hela dagen, typ, haha

gick upp tidigt, käkade frukost och tog bussen till jakan. jag & ewelina tog bussen till kungsängen, gick hem till bittan (pappas flickvän) och där var pappa & elsa. vi gick ner till tennishallen vid ekhammar för att spela en timme, och det var typ 4 år sedan jag spelade sist! helt sjukt, haha. men det gick bättre än förväntat! målet var att få pappa att springa så mycket som möjligt, haha. så först spelade ewelina & elsa på en bana och jag & pappa på en annan, men vi hade bara "hyrt" en men ingen spelade på den andra så vi lånade den tills dom som skulle ha den kom. sen bytta vi, ewelina & pappa på ena och jag & elsa på andra. och sen kom dom som skulle ha den andra banan så jag & elsa hoppade över på ewelinas & pappas. då vart det match, hahaha. pappa & ewelina mot mig & elsa, och pappa fick springa som en galning, höhö. riktigt roligt! och jag lovar att det slutade med att jag & elsa vann, trots att vi inte räknade poäng men så vart det, jag lovar! :D haha.

sen gick vi hem till bittan igen, hon var inte hemma dock men vi fikade och pratade tennis, haha. sen åkte jag & ewelina hem, eller ewelina skulle in till stan så jag hoppade av i jakan själv. åkte hem, duschade och bytte om och åkte direkt hem till sofia. petra var där när jag kom :) så vi pratade om allt möjligt men sen behövde petra åka hem. så jag & sofia åkte till ica viksjö och handlade lite :) hämtade upp jonas och åkte tillbaka till sofia. där vart det jätte god middag och sen lets dance med hela familjen. ÄNTLIGEN ÅKTE CARL JAN UT!!! och sen fick jag reda på att det var värsta bråket i jakan med poliser och skit :s hade ingen lust att ta tåget hem då, med det visade sig att elmqvist var i kallhäll så han var snäll och skjutsade hem mig :) tack en än gång! sofia hade också erbjudit sig men onödigt att hon skulle behöva åka fram och tillbaka, men tack ändå vännen! :)
nu har jag kollat på ett avsnitt till av intervention och nu tänkte jag kolla på något roligt så jag inte blir vetskrämd av alla ljud när jag är ensam hemma, haha.

imorgon ska jag en snabbis till kungsängen på dagen. ska hem till bittan igen, där pappa är för att hälsa på och lämna pappas busskort :) sen ska jag väl hem, ta det lugnt och STÄDA! haha. och på kvällen blir det mellefestivalen :D det var väl typ det? och just ja, snacka om träningsvärk jag kommer att ha imorgon! :o slet som fan på tennisen! men det var det värt, speciellt när vi vann, visst elsa? ;) mohahaha

/ e, & nej annelie, jag tycker inte tove är moron of the year, men blev en gullig bild! :D haha. hon är sötast i världen!

Moron of the year..... TOVE ÖSTH!


behöver jag säga något mer? HA HA HA HA :D

 

26 Februari

en tidig morgon idag igen, och jag mår inte bra
alls... är så jävla förkyld!!

sitter hemma hos pappa nu, kollar på tv. ska snart börja göra mig i ordning för att åka in till jakan och möta anna igen, sen ska vi gå till bibblan igen och sätta oss ner och skriva mer på vårat projektarbete. vi fick ju i uppgift idag, av oss själva haha :p, att skriva en sida var. och det är jag klar med nu, så himla skönt! vet inte riktigt om det är bra skrivet, men skrev mest ner lite kladd bara, haha. men nu är allt som allt typ 6 sidor, så vi kan nog lätt skriva 20 sidor! och det är inte alls lika svårt att hitta saker om ekonomi och blanda ihop det med sjävla ämnet, vilket är trafficking, som jag trodde.

pratade med mamma idag också, var över där en snabbis på morgonen, och hon ska tydligen träffa sebs mamma på måndag för att prata skit? haha, vet inte hur det känns men :p aja, nu måste jag göra mig i ordning!

/ e, ni som smsar mig, JAG HAR INGA PENGAR SÅ KAN INTE SVARA!

25 Februari

sitter hemma nu och känner mig svullen i hela ansiktet
och känner mig jätte trött.. orkar inte mer nu!

idag gick jag upp klockan nio, gick hem från seb, gjorde mig i ordning, duschade, käkade och tog sedan halv tolv bussen in till jakan där jag mötte anna (och vi stötte på sofia & jonas :D ) och sen fortsatte vi mot biblioteket i jakan centrum, satte oss vid en bord på fakta avdelningen och sen satte vi oss framför annas dator och nördade, haha. kollade igenom en massa saker, läste igenom alla mail vi fått  från alla vi mailat frågor om projektarbetet och så började vi skriva på våran rapport. det gick bra! men vi orkade inte så länge... haha. men vi har iaf lagt upp arbetet nu så tills imorgon ska anna ha skrivit vad det finns för några hjälporganisationer och jag ska skriva om ekonomins påverkan på trafficking, typ. så det är vad jag sitter med nu, och väntar på att maten ska bli klar.

ikväll ska jag väl till seb igen :) han ska iväg och filma och sen till studion för att fota men jag ligger väl i hans säng och fastnar framför något b-program :p haha. ska iaf se greys klockan nio! och sen har jag laddat ner tusen intervention avsnitt som jag tänkte dega framför. sen måste jag även skriva klart min sida (ja, vi ska skriva en sida var tills imorgon) så jag inte gör anna besviken, det är prio ett idag, UPPSATTSEN!! så nu måste jag fortsätta med dig, skriver imorgon igen om jag får tid. ska vara i jakan klockan elva imorgon, då ska vi sitta hela dagen!

/ e, mitt huvud sprängs när som helst, så bye bye

24 februari

då har sportlovet börjat nu då, på riktigt!
och inte bara lediga dagar från skolan :p

men så mycket för sportLOV... är sjuk. min hals gör så sjuuukt ont! och ewelina hade halsfluss så mamma tror att hon har smittat mig för igår hittade hon vita prickar i min hals.. så imorgon ska jag försöka ta mig till läkaren och få pencilin. SUCK!

nu sitter jag iaf hemma hos seb och har precis kollat på film, human trafficking. den var tre timmar lång men sjukt galet bra! kändes som om den max var en timme. det finns så sjuka människor alltså..
meningen var att anna & jag skulle sitta några timmar varje dag i jakan biblioteket under lovet, med start igår, men då hade hennes häst feber så hon behövde få din en vetrinär, och idag mår jag skit dåligt.. men vi måste verkligen börja skriva! så imorgon finns det ingen återvändo.

nu ska jag käka frukost och kolla mer film, så får vi se när seb kommer hem och vad som händer då. ska hem en sväng idag iaf för att äta middag. och se om mina vita prickar har blivit värre..

/ e, vill ha semla!!

20 februari

happ, då är det dags för sportlov nu då! :D
såååå himla skönt!

var ledig igår och idag, för UF är på älvsjömässan, och jag skriver ju uppsatts så alltså = ledig!

igår hände inget speciellt, var bara hemma typ, kollade film med seb och sånt. fotade även honom, en massa profilbilder och dom blev skiit bra! jag är en grym fotograf alltså, höhö.

idag så gick jag & seb upp vid elva,
gjorde oss i ordning och åkte in till jakan. jag mötte upp ellinor, carro och emma och gav elli hennes ipod och jag fick min mobil, så ska se hur den fungerar nu :p haha. sen åkte jag hem, gick förbi seb först och hämtade hans kamera, för jag ska med annelie till dagis och hämta tove idag och sen ska vi fota henne lite :) är så fint väder ute! så hoppas på bra bilder, men vi får se hur det går :p min fantasi är inte den bästa kanske, haha. sen ikväll får vi se vad som händer!

/ e, looooooooooov!

17 februari

nu sitter jag hemma, eller hos seb men kallar det för
"hem" nu mera :p haha. undra varför ^^

skolan idag gick bra, hade väl ingen riktig lektion direkt. sov hemma inatt, så var skönt att få röra sig lite hur man vill i sängen utan att någon klagar! haha. satte klockan på sju, men råkade somna om och vaknade halv åtta, tur! för på något sätt så var snoozen avstängd?? men men, jag vaknade i tid. gjorde mig i ordning, käkade frukost och sen hämtade sofia upp mig vid åtta :)

började med internationell ekonomi, typ prov. gick väl helt okej, men vissa grejer kunde jag verkligen inte! sen satte sig jag, sofia & clara och jobbade organisation och ledarskap och sen åkte sofia hem. själv var jag tvungen att vara kvar för jag hade italienska klockan tolv, och vi var färdiga typ halv tio.. haha. så jag satte mig vid en dator och började med våran uppgift i redovisning & beskattning, gick faktiskt bra! sen käkade jag lunch med towe & malin och sen mötte jag upp helene och gick på italienskan. den gick bra! jag slipper torsdagslektionen! :D så vilket betyder att jag är ledig torsdag också! så alltså, ledig torsdag & fredag och lov hela nästa vecka, niiice!

åkte hem till seb, käkade lite och kollade på film och nu har jag laddat ner lite dokumänterer som jag tänkte se innan han kommer hem :p han & robin kommer, dom ska fota lite. sen tänkte jag gå hem och käka middag och så får vi se vart jag sover någonstans, beror lite på pappa :p men nu ska jag kolla film!

/ e, låång helg!

bara för att

såg att jessica gjort detta, och var länge sedan jag gjorde
en lista, so here it comes


RANDOM
Mig själv med tre ord:
så himla skoltrött!
Jag ville bli när jag var liten: polis
Är du kittlig: inte alls!
Mitt rum kan beskrivas som: något jag aldrig är i, haha
Spelar du något instrument: nej
Något du absolut inte äter: FALUKORV!!
Vad sa du senast: puss hej
Det här är jag bra på: kolla film, haha
Brukar du svära mycket: när något inte går bra, då jävlar!
Vad vill du jobba som: väcktare
Gillar du att sjunga: till låtar jag kan, men när ingen hör, haha
Gungar du på stolen: jaa, väldigt ofta!
Vilken hand håller du gaffeln i: vänster
Anser du att du är stark: big no no!
Använder du knark: no way
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig? defently!


FAVORIT
Färg: mörka färger
Mat: potatisgratäng med något slags kött
Låt: oj.. har nog ingen favorit, men lyssnar mycet på functions av tiger lou nu
Ämne: rättskunskap var skit kul!
Plagg: riktigt snygga t-shirts!
Skor: är förälskad i ett par lila nike
Ställe: öland är en favorit iaf :)
Tidning: veckorevyn är alltid rolig att läsa
Film: 7 pounds var grymt bra!
Bok: magdalena graafs självbiografi "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" eller "i taket lyser stjärnorna"

SENASTE
Person som sovit i din säng: seb tror jag
Person som du pratade med: pappa
Person som du gick på bio med: HAHA! går aldrig på bio, så var väl 4 år sedan jag var på bio med någon
Person som du gick på stan med: anna
Person som du skällde på: ojdå? ingen aning.
Låt du hörde: functions - tiger lou
Film du såg:
scaty movie 1
Mat du åt: kebab med bröd
Kram: sofia
Puss: seb
Känslan: mätt! haha
Resa: från skolan för typ  1 timme sedan
Glädje: idag eller igår
Dröm: att jag var mia i boken gömda
Person du träffade: seb
Pratade i telefon med: pappa
Personen du fick sms av : seb
Gången du åt 7-eleven korv: ingen som helst aning
Gången du var utomhus: idag? haha
Gången du var utomlands: det var länge sedan!
Hela din familj åt middag tillsammans: i lördags, hos mamma
Saken du köpte: frukt i skolan

FJORTIS
Hur många foundation har du: ingen
Hur många puder har du: 1
Hur många mascaror har du: 2
Dricker du för att det är roligt: haha, det blir ju roligt om man dricker?
Har du en vän som är fjortis: tror dom flesta jag känner har växt ifrån det stadiet ;)
Använder du uttrycket omg: haha nej
Blandar du storleken på bokstäverna: inte med flit! haha

VÄNNER
Har du en bästa vän: absolut!
Har du många bekanta: det tycker jag :)
Vem säger du allting till: sofia & towe, fast vi pratar inte lika mycket nu för tiden..
Vem förstår dig allra bäst: oj.. måste väl bli sofia & towe på den punkten också! <3
Vem kan du inte leva utan: mina absolut närmsta vänner!
Vem finns alltid där: samma svar, mina närmsta vänner

måndag 16/2

och nu är det ännu en ny vecka, jag ooorkar inte!
har sjukt galet mycket att göra!

igår kom camilla med familj över för att hämta en säng till edwin som vi hade stående hos pappa. annelie, peter, tove och ewelina kom också över och sa hej. sen drog jag till seb, gick ner till ica och sen kollade vi på scary movie ett och sen beck - gamen. beck filmerna är sååå bra!!! efter det så vart jag skit trött så gjorde mig i ordning för att gå och sova och tror jag somnade på två sekunder, haha. vaknade mitt i natten av att jag drömde världens läskigaste dröm och så märkte jag att seb inte låg i sängen, flippade ut totalt! men sen kom jag på att han var ju och hämtade sin mamma :p så jag somnade om.

då drömde jag ännu en hemsk dröm. drömde att jag var mia i boken gömda så det var folk som jagade mig och det var sjukt läskigt! men jag vaknade av väckarklockan, sköönt! men mindre skönt att behöva gå upp.. väckte seb, vi gjorde oss i ordning och åkte till skolan. då började jag med affärsjuridik, och då skulle man para ihop sig två & två (jag och sofia såklart, haha) och så skulle man skriva en fullmakt, och sen fick vi gå. alltså en halvtimmes lektion... haha. blev äckel lasagn till lunch! sen hade vi två timmars hål innan svenskan började, då pluggade vi internationell ekonomi, har läxförhör imorgon och sen började svenskan. där var det eget arbete och sen hade vi en halvtimmes rast till psykologin och där gick vi igenom lite problemlösningar. och sen åkte jag & sofia till ica, käkade på grillen och nu är jag hos seb. han åkte iväg med victor en stund och jag ska snart gå hem till pappa, städa undan lite och sånt. tror jag sover hemma idag.

stod i metro att domen i arboga fallet skulle bestämmas idag men läste på aftonbladet precis och då stod det ingenting, det stod att man trodde man skulle få besked idag, men att en rättpsykiatrisk undersökning skulle ske på onsdag? någon som vet hur det blev?? får väl läsa i slutet av veckan då, men hoppas så grymt mycket på livstid!

såg världens snyggaste kamera idag, sååå grymt snygg!
VILL HAAA! även fast jag inte fotar, höhö.



/ e, sportlov nästa vecka! :D

fredag DEN TRETTONDE!

skriver lite fort innan jag ska åka iväg till
kallhäll, närmare bestäm, hem till filippis!

skolan igår var helt värdelös! inga lektioner, så kom dit helt i onödan.. men men! efter åkte jag med sofia till jakan, eller hon skulle dit och jag hängde på! hon gick till h&m och jag gick och mötte en hemlig dejt, mohaha ;) så jag & piiip, gick en snabbis i jakan, närmare bestämt en kvart typ, köpte filippas födelsedagspresent och sen åkte vi till outlet och köpte sofias födelsedagspresent. var en snabb shopping runda, skönt!

och nu sitter jag nyduschad och påklädd och äter en macka, är sjuukt hungrig! och vi ska inte äta hos filippa fören om typ.. 2 timmar. så tar en liten snabbis, haha. så nu ska jag fortsätta mitt piffande och försöka se någolunda bra ut! haha

/ e, heeeeeeeeelg!

onsdag 11/2

idag är var en ledig dag, sååå jävla sköönt!
men jag och anna åkte till etnografiska museet :)

det var väl inte en toppen utställning, men helt okej! vi fick se en massa hemska filmer och läsa om hemska fall, och ibland kan man verkligen inte förstå vad människor tänker med! vissa fall var såå extrema att man fick ont i magen av att läsa det, speciellt när det handlade om barn, och vissa av dom var bara fyra år gamla! helt jävla sjukt!

vi var där mellan tolv och två, sen käkade vi lunch på donken och sen tog vi tåget hem, och jag åkte hem till seb för att jag skulle hämta min väska men vart att jag stannade lite längre, haha. victor kom och dom fotade lite, jag spelade världens roligaste spel på sebs mobil! och sen gick jag hem till mamma, där jag är nu, och dom åkte hem till victor för att käka och hämta nya kläder, sen ska dom fota ännu mer. jag ska ia kolla top model ikväll! får se vart det blir någonstans. imorgon hämtar sofia upp mig vid halv elva så det betyder att jag kan sova enda till tio! its good, its gooood!

/ e, snart helg igen! SÅ SKÖNT!

tisdag 10/2

nu är jag här igen! börjar få kläm på att
blogg igen ;) haha

skolan idag var väl helt okej, började tidigt bara. och sen att jag sov typ 2 timmar inatt gör väl inte saken bättre precis.. men jag kom upp i morse iaf, och det är alltid något!

träffade sofia på bussen och så tog vi ett tidigare tåg till skolan för alla tåg var lite försenade så vi hann med kvart i tåget-. vi började halv nio med internationell ekonomi och det gick bra. sen hade vi en halvtimmes rast innan beskattningen började och då gjorde jag & sofia inte så mycket, men sen började lektionen och då fick vi tillbaka proven vi dkrev i fredags och jag trodde verkligen att jag skulle få ig! för det kändes så jävla dåligt! men när jag fick tillbaka det idag så visade det sig att jag fick 2 poäng ifrån vg! :D så det kändes skönt! sen hade vi lunch och sen slutade jag, så jag, sofia & filippa tog tolv tåget, så åkte jag & sofia till ica, mötte annelie och tove och så handlade vi lite, sen gick sofia hem till jonas och vi åkte lite stjärtlapp, hahahah hur kul som helst! :D sen mötte vi mamma och gick hem.

nu sitter jag hos pappa och ska snart till mamma, ska käka och sen går jag till seb och får se vad som händer :) är ledig imorgon men ska kanske till museeum med anna, men vet inte ännu. annars ska jag ta låååång sovmorgon!

/ e, fattig månad!

måndag 9/2

gårdagen bjöd inte alls på mycket, var bara hemma och tog det
lugnt framför tvn med popcorn, repriser & beck.

började klockan tio i morse så tog nio bussen och mötte media på stationen. började med affärsjuridik och där gjorde vi några uppgifter och sen fick vi sluta, typ en timme innan vi ska sluta, men jag & sofia satt kvar och gjorde lite frågor inför provet som är på fredag och sen käkade vi lunch.

sen hade vi huuur lång håltimme som helst innan svenskan började halv ett och då gjorde vi inte så mycket, satt i bibblan och jag läste svenska boken och sofia skrev av mig :p sen hade vi svenska, då kollade vi på någon film om upplysningstiden, sen gick sofia innan lektionen var slut för hon skulle hem och jag & johan gjorde frågor till en text tillsammans. vi blev klara väääldigt snabbt, haha så fick sluta tidigare. egentligen hade vi psykologi efter men eftersom det är typ jag, sofia, 3 andra i 3an och resten tvåor så ville jag inte gå dit utan sofia så jag bestämde mig för att åka hem :p haha.

johan erbjöd sig att skjutsa mig till jakan när han ändå skulle dit så jag tackade såklart ja men det slutade med att han skjutsade mig enda hem, så tack för det! :) så nu har jag kollat på en massa 2½ men avsnitt, scrubs avsnitt och nu ska jag gå till mamma, vänta tills maten är klar och sen kommer juhan över ikväll :) vet inte vad vi ska göra, men blir väl att kolla tv och prata om senaste tiden som har gått, den jäveln har ju varit utomlands! :|

/ e, a hell of a day!

melodifestivalen = ETT MÅSTE!

just nu sitter jag hos pappa och väntar på att han ska komma
hem och laga mat, taco paj! :) mums!

igår var jag hos seb och vid sju kom filippis. vi kollade på melodifestivalen, eller jag och filippa gjorde, seb ville inte så han kollade på något annat i hans mammas rum, hahaha. men iaf, vi kollade och skrattade åt vissa låtar, herregud vad caroline af ugglas var dåååålig!! och det var rätt att alcazar gick vidare men jag hoppades lite på jonatan fagerlund också ;) haha, men men.

vid tolv åkte filippa hem, då började jag & seb kolla lite på ett småkryps liv men jag somnade efter en halvtimme typ, haha.
vaknade väl vid halv tolv ungefär, kollade lite tv, sen lagade jag lunch till oss och sen diskade efter helgen. efter det gick jag hem och seb till lundgren. och nu är jag hemma, väntar på pappa som sagt, sen ska jag väl bara vara hemma idag, för pappa har tvättstugan så jag har inga kläder, haha. jag behöver inte tvätta idag!? :o haha aja, nu ska jag kolla på canadas next topmodel och ikväll blir det beck!



/ e,
two days in a row, wohoo!

Lördag 7/2

nu var det verkligen ett tag sedan jag bloggade,
och jag ber om ursäkt till dom som läser!

har inte alls hänt mycket under veckan. eller iaf inte roliga saker, men skolan har tagit upp hela hela min tid! så i måndags pluggade jag till italienskan tills på tisdagen, i tisdags läste jag min svenska bok, i onsdags gjorde faktiskt inget, skönt! och i torsdags sov sofia hos mig tills fredag så vi pluggade redovisning & beskattning som vi hade prov på igår, fredag, och det gick så sämst det kunde... när vi satt och pluggade så kändes det verkligen som om jag kunde allt, men när jag satt i klassrummet i fredags så plandade jag ihop allt... skit prov!

och igår kväll var jag med sofia igen :) vi möttes på ica, käkade på grillen och handlade lite gott till kvällen. sen kollade vi på sebs film han hade gjort, det var massa klipp från när dom var i kroatien förra sommaren, hahaha, den var sjukt rolig! :D och sen kollade vi på lets dance och båda vart väldigt besvikna när inte carl-jan åkte ut, han är ju fan sämst!! och istället så åkte hasse aro ut... INTE OKEJ SVENSKA FOLKET!
sen tog vi sällskap till ica där vi skildes åt, hon gick till jonas och jag gick till seb. kollade lite på tv och sen somnade jag på stört! hahha, var så jävla slut i huvudet av allt pluggande.

vaknade väl vid tio ungefär, då kollade jag på tv och sen på ett nytt avsnitt av 90210 och sen vaknade seb, då käkade vi frukost och sen gick jag hem till pappa, och jag är här nu. ska duscha, byta kläder och packa min väska och sen ska jag gå tillbaka till honom, där blir det middag och sen kommer filippis och så ska vi kolla på melodifestivalen, det måste man ju göra om man är svensk, haha :p eller alltså ah, ni fattar! så nu ska jag väl hoppa in i duschen, känner mig riktigt ofräsh!

/ e, ska bli bättre på att blogga!

Måndag 2/2

idag har det aktivitetsdag, alltså ska man aktivera sig men
i trean har vi ingen idrott = LEDIGHET! så skönt!

igår kväll var jag hos malin med filippa & sofia :) riktigt mysigt! filippa hämtade mig kvart över åtta och så åkte vi hem till malin och då hade sofia redan kommit och så åkte vi och köpte lite godis på filmbutiken och sen åkte vi hem och kollade på never back down men tror vi pratade igenom hela filmen, haha. riktigt heta killar! visst malin? ;) haha. efter filmen så pratade vi ännu mer och det slutade med att vi åkte hem vid tolv tiden ungefär. sofia skulle sova hos mig så vi åkte hem till mig, sen somnade vi väl på en gång ungefär, båda var verkligen trötta!

vaknade klockan tio av väckarklockan, för jag & anna skulle på museum idag men det visade sig att det var stängt på måndagar ;s  !? så jag och sofia åkte till ica istället, käkade lunch och sen åkte vi till kista och shoppade lite på h&m och sofia köpte ett par byxor till henne, som satt som handen i handsken! och två tröjor till hennes pappa.
efter det åkte vi till media markt och sucktade efter alla möjliga saker, men nu vet jag exakt vad jag ska ha för kyl & frys när jag flyttar hemifrån, haha! (a) sjuuuukt snygga!
sen skjutsade sofia hem mig, och då mötte jag annelie och så gick vi och hämtade tove på dagis, sen ner till ica och mötte mamma, tog en fika och gick till biblioteket för mamma skulle låna en ljudbok och det slutade att med att jag också lånade en, hahah. säg inget, jag vet... hahahah :p sen gick vi hem och nu ska jag packa till seb och sen gå dit :) tänkte plugga och lyssna på min bok hahahha. och imorgon är det skola igen.

/e, har en sådan fruktansvärt rädsla!