inlägg + saker om 2007

ni kan ju bara gissa vad som har hänt. jag har fått vinterkräksjukan.. eller hade den igår. sov ju hos sebbe, så vid sex tiden på morgonen, ungefär, så känner jag hur magen värker och jag mår typ illa. så går på toaletten och så fort jag öppnar dörren in dit så kastar jag mig till toan och spyr. fy fan alltså. dagen innan nyår och allt, det är det ända jag tänker på, "det är nyår imorgon, jag har värsta planerna och får inte missa det!". sen somnar jag om till åtta, då jag spyr igen. väcker sebbe som snällt hämtar en hink, eftersom att jag inte nu orkar sitta upp ens. sedan var jag vaken och hade sjukt ont i magen. ringde mamma och bad om råd! sebbe ringde hans mamma som sa åt honom vad han skulle göra för att jag skulle må lite bättre iaf. vid tolv kom sofia&filippa, dom skulle handla mat tills imorgon så jag blev själv lite hos sebbe. aja, det höll på tills klockan två då jag bad mamma hämta mig.

när jag väl kom hem så sprang jag upp på mitt rum och bara låg där. jag grät nog hela dagen igår, från klockan åtta på morgonen till åtta på kvällen. alltså jag lovar att jag aldrig mått så dåligt förut! jag ringde mamma (för jag var hemma hos pappa) typ en gång i kvarten för jag mådde så jävla dåligt. vid sjutiden bad jag mamma komma över för att titta på mig, kläma lite på magen och så, och jag fick en tablett mot magsyra runt magsäcken (?) och sånt. då mådde jag bättre, skönt! då gick magvärken över och jag spydde aldrig mer. men hela natten var jobbig, kunde inte sova för jag svettades hela natten plus att jag har smittat pappa så jag vaknade varje gång han gick på toa, hjälpte honom, gav honom vatten&juice och sånt man ska dricka. aja, kan inte sitta och beklaga mig mer nu.

kvällen skulle jag ju spendera hos jessica, men får se hur jag mår senare idag. men ska iaf inte dricka något, har redan "sålt mitt vidare" haha, tänker inte riskera att få ont i magen igen och sånt. får ta hand om alla fulla människor istället, haha. aja nu ska jag upp och ta ett varmt bad och gå hem till pappa och kolla till honom. men jag skriver imorgon så får ni se hur det blev av med min nyårsafton, men jag hoppas på att det blir med jessica o.c iaf!

ciao bananas!




om 2007!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
spelade bandy Bynight, pluggade på en fredag ;o !

Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade nog inga förra året!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej, är inte i den åldern ännu.

Dog någon som stod dig nära?
ja, min farfar.. :(

Vilka länder besökte du?
har bara varit i sverige i år ;o

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
saknar och saknar, men vill att det ska bli kul i skolan igen!

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
18 jauari=farfars begravning, 18 maj=min födelsedag!

Vad var din största framgång 2007?
jadu, det vet jag faktiskt inte..

Största misstaget?
har struntat i skolan hela året..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk har man alltid varit, men inte skadad.

Bästa köpet?
hmm.. toves julklapp faktiskt :)

Vad spenderade du mest pengar på?
godis! :D

Gjorde någonting dig riktigt glad?
kompisar, såklart!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
"big girls" :D

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
vet faktiskt inte..

Vad önskar du att du gjort mer?
brytt mig om skolan! ställt upp mer för mina kompisa

Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit mindre godis!!

Hur tillbringade du julen?
firade med pappa hos min faster i täby, och med mamma hos min storesyster här i viksjö

Blev du kär i år?
absolut!

Hur många one night stands?
zero, är inte min grej!

Favoritprogram på TV?
andra avenyn! lätt!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
aah, det gör jag

Bästa boken du läste i år?
hmm.. kommer inte ihåg vad den hette, något om barnmisshandel iaf

Största musikaliska upptäckten?
förstår inte frågan direkt (a)

Något du önskade dig och fick?
kofta från gina!

Något du önskade dig men inte fick?
smink, tungpiercingar

Årets bästa film?
måste vara "I am legend", stört bra!

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
firade med massa kompisar och grillad, tack alla! :)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
klart att det finns.

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
"plugghäst" haha

Vad fick dig att må bra?
alla mina älskade kompisar!

Vilken kändis var du mest sugen på?
mickael fucking persbrandt :D lääätt!

Vem saknade du?
min farfar.. vill ha dig tillbaka!

De bästa nya människorna du träffade?
towe och jag har kommit varandra närmare :)

tre filmer senare

har precis kollat på alla filmer vi hyrde/laddade ner. började med american pie, den var väl inte sådär jättebra, bara en massa tuttar&sex typ hela tiden och sånt. okej, fine, den var rolig men jag har sett bättre, faktiskt. men men, efter den så blev det hata göteborg och den var väl också sådär. man skrattade mest åt vissa komentarer och sånt, men ingen film jag skulle rekomendera för folk, jag vet inte. jag tyckte inte den var sådär jättebra. och efter den så blev det the messenger. sjukt läskig! redan från första scenen satt man bakom en kudde, till och med sebbe var rädd! haha. kände sig inte direkt trygg där när han är med rädd än vad jag är, moha (6). men den var faktiskt bra! bra&läskig, det finns det inte många filmer som är! den skulle jag säga till folk att se om do mville se någon som var läskig, "hoppa-till-scener" som towe säger, haha.

nu blir det väl att kolla slutet på dexter marathonet på sexan, spela lie need for speed och sedan lägga sig tidigt, ska åka till jakan imorgon för att handla nyårskläder med sebbe, vi tänkte åka vid kvart över tio så ingen sovmorgon här inte. aja, ska inte sitta här och nörda mig längre, skriver imorgon istället!

ciao bananas! again, haha

kvällens snabba inlägg

kom precis hem. eller hem och hem, är hos sebbe. åkte till jakan med han och lundgren idag iaf, kände mig litte bättre senare på dagen. i jakan träffade vi simon, johan och tommy, dom hade handlat innebandygrejer typ. lundgren köpte ett par skitsnygga jeans på carlings och en t-shirt. sedan vandrade vi mot MQ, där det blev ännu en t-shirt. jag sprang in en snabbis på gina för att kolla om jag hittade något att ha på mig på nyår, och det fanns väl två saker som jag skulle kunna tänka mig. men köpte inget idag, hade inte tid för vi var i jakan vid fyra, dom stängde fem så. well well, åt på burger king, eller lundgren och sebbe gjorde. sedan åkte vi hem och jag käkade middag.

nu sitter jag hos sebbe. var nere på ica och köpte chips&dip och lite polly, hyrde två filmer, hata göteborg och the messengers, och så hade vi tänkt kolla på american pie - beta house på datorn. men nu ska vi kolla!

ciao bananas!

en dag närmare nyår

tror ingen förstår hur mycket jag vill ha nyår nu. har enorma planer och allt är fixat så det känns skitbra! men det är ju på måndag, och lördag idag så är bara typ 1½ dag kvar, så det känns också skitbra! haha

nu sitter jag hemma hos mamma och laddar ner lite musik till roger som han vill ha, lite åt mamma och lite åt mig själv :) så skönt med ny dator när man kan "göra om allt" och bara få allt nytt, lav it! som jessica skulle sagt, haha (6)

dagen börjar nog, förmodligen, med en shoppingtur in till jakan med sebbe&lundgren. men det är inte säkert ännu, får se hur jag mår just då. är inte på det bästa humöret, ont i halsen&huvudet och sånt.. känner mig krasslig och har gjort i tre dagar typ. men sov skitlänge idag, mellan 02.00-12.30 så känner mig utvilad och så, men vet inte om jag är på shoppinghumör, men vi får se. och ikväll ska jag väl till sebbe och kolla film eller något, haha. har gjort det tre dagar i rad nu, i förregår var det I am legend (och ja, den heter så!) och saw 4. igår vart det heartbreak kid och ikväll hoppas jag på förtrollad och någon annan bioaktuell film :)

men nu ska jag göra mig i ordning så får jag se om jag väljer jakan eller sängen hemma, men skriver förmodligen inte mer idag, blir imorgon, och då kan man säga att det är "dan före dopparedan" haha, tycker jag att man kan säga iaf!

ciao bananas!

tråkig dag?

jag har inga planer alls för dagen. det ända jag vet ska hända är att jag ska hem till mamma vid två tiden för då kommer min storesyster dit och vi ska fika lite och sånt. får se om det blir båda storesyskonen eller bara ena, ingen aning ännu. nu sitter jag inne på facebook och spelar alphabet jungle, man blir fan besatt av det! går väl inte sådär jättebra men man kan inte lägga av heller, haha. sofia kom förbi i morse för att lämna pengar till mig, så hon var här en snabbis och gick sedan efter en kvart typ, och då glömde hon sin halsduk (ahahah) så träffar väl henne imorgon igen :D

men snart är det nyårsafton! det är fan inte många dagar kvar nu, men vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig.. men det löser väl sig! nej, nu ska jag fortsätta spela, får se hur det går och så skriver jag imorgon igen!

ciao bananas!

kort inlägg igen

nu kan jag inte skriva mycket. verkligen inte. är hemma hos sebbe och kollar på film. men han gick för att hjälpa hans mamma med en sak så jag passar på att skriva lite. vi kollar på I am Legend, med will smith. sjukt jävla bra alltså! sitter på helspänn typ halva filmen och resten är jag på halvspänn, haha. nej men aah, den måste ni bara se! snart kommer fredrik lundgren och så ska vi chilla lite och kolla tv. blir mysigt. men nu kommer sebbe tillbaka, är bara 10 minuter kvar på filmen så nu gäller det! skriver imorgon igen.

ciao bananas!

julafton numero due

idag blir det julfirande med mamma o.c. kommer bli riktigt roligt! inte för att det inte var det med min pappa, men det är alltid kul att få paket (a) haha. så nu sitter jag nyduschad, lyssnar på bra musik MEN har ont i halsen och är förkyld ;/ men det är väl sådant man får räkna med denna årstid, även ifall det inte är så himla kallt eller mycket snö. well well. måste nog börja röra mig mot mamma nu, så jag kan byta om i lugn och ro och så ska ewelina fixa någon fin frisyr på mig och så ska vi gå upp till min storesyster och hjälpa henne med maten och sånt, så jag hinner inte skriva mycket mer idag heller, får bli imorgon eller något, får se, haha.

ciao bananas!

hemma igen!

har inte mycket tid att skriva på, andra avenyn börjar klockan åtta. men kom hem ifrån min faster idag, vi var hemma vid sex tiden. har varit jättemysigt där, hela julen! och i julklapp fick jag två tröjor, presentkort och pengar. så det är nice. imorgon firar jag med mamma o.c hos min syster, så får se vad jag får då.

skriver imorgon eller något isället.

ciao bananas!

sista julklappshandlingen och julknäcke med senap, mums!

kom precis hem från jakan där jag, pappa och ewelina har handlat sista julklapparna. känns skönt att äntligen ha allting gjort! så nu gäller det bara att slå in dom, sedan packa för vid fyra tiden idag så åker vi till min faster i täby där vi firar julafton. så dagen ser på ett ungefär ut såhär;
nu-14.30 hem till mamma och packa.
14.30-15.30 sofia kommer, lämnar julklappar, hem till sebbe, lämna julklapp+busskort, duscha
15.30-16.30 åker till min faster någon gång där imellan.
17.00-tisdag runt 14.00 är hos min faster och kan alltså inte blogga.

och nu är jag ganska upptagen så kan inte skriva mer. och vill inte vara osocial och sitta vid datorn där så kommer inte kunna blogga fören tisdage efter middag, eller så kommer vi hem på onsdag förmiddag, inte bestämt ännu! men på onsdag ska vi fira med mamma+mammas sida av släckten. så nu ska jag slå in julklappar och sånt, men ni får ha en jättebra helg och så önskar jag er alla en jättegod jul och hoppas ni får massa fina julklappar! :)

ciao bananas!

jullov och en otrolig längtar efter nyår!

har inte skrivit på ett tag men har inte haft tid eller ork, haha. igår var vi ledia från skolan, hade inga lektioner så i onsdag vid sju kom sofia hem till mig och vi kollade på tv, spelade kort och skrattade en hel del! sedan somnade vi, eller jag somnade först som vanligt, till sex and the city och lite tjole, haha (a)

och torsdagsmorgonen vart tidig. vi gick upp halv tio och gjorde oss iordning och gick till ica där vi mötte fredrik nyström där han satt och fikade alldeles själv, haha. sedan åkte vi tre till jakan där vi skildes åt, han skulle till UBG för att kolla på fotbollen, arses spelar, och jag och sofia tog tåget in mot stan. där började vi med att äta en french hotdog, så sjukt gott! och sedan blev det en del shopping. sofia köpte snyggaste klänningen till nyår alltså! ni som inte kommer se henne missar verkligen något, haha. sedan åkte vi hem till mig, var där ett tag och gick sedan till sebbe.

nu gör jag inget speciellt iaf, "ledig" idag. eller vi har julavslutning men det ända vi skulle göra var att fika med klassen och kolla på en julshow, så jag kände inte direkt att jag hade ork att åka dit, fika lite och kolla på världens sämsta julshow (har hört att den är dålig alltså, jag har ingen aning) så.. jag stannade hemma istället, moha (6)

imorgon ska jag handla dom sista julklapparna med pappa och ewelina och på söndag åker vi till min faster där vi firar julafton. kommer hem på måndag eller tisdag, och på tisdag ska jag fira med mamma o.c hemma hos min storesyster, så det blir två julaftonar för mig, det är nice!

jag har så sjukt stor längtan efter nyårsafton nu! helt sjukt.. vill att det ska vara nyår nu!! vi har planerat en hel del och det är väl det som är tabben nu, att vi planerar så mycket, för då längtar men bara mer efter det, haha! men det är skönt att ha lite planering. nu orkar jag inte skriva mer, får se nästa gång jag gör det, haha.

ciao bananas!

internet igen!

nu har vi internet igen, lång historia. även ifall jag hade haft det hade jag väl ändå inte skrivit, har haft så sjukt mycket att göra alltså! prov varje dag denna veckan, plus prov torsdag&fredag förra veckan så.. men nu är det bara ett prov kvar så, och det är företagsekonomin imorgon, får väl se hur det går.

igår pluggade jag hela kvällen. eller det var meningen. men sedan onsdagen förra veckan har jag suttit varje dag och pluggat, och det inkluserar helgen också, så jag kände fan inte att jag orkade igår. vi skulle ha italienskaprov idag, och det var det jag skulle plugga till, men ingen i min grupp (är bara 7 st i steg 2 på italienskan) kände att dom var redo, för i tisdags var hon sjuk, och på torsdagar har vi inte nu till julen, för då har hon steg 3, skit samma, så vi har inte kunna gå igenom det vi skulle göra till provet så alla började klaga, utom en, men hon är redan bra på italienska så, haha. men iaf, så vi sa det till henne så provet är flyttat till efter jul, så det känns skönt.

men idag började jag 11.10 men gick upp åtta, skulle hem till pappa och släppa in en kille som skulle fixa lite med elen och bredbandet och lalala. det tog två minuter så då gick jag hem till mamma igen och satte mig och spelade lite på laptopen och kollade på tv, haha. sedan tog jag tio bussen, som btw kom försent så fick stå och frysa!, och mötte sofia på tåget och våran första "lektion" var klasstimme där vi fick busskort och inte gick igenom så mycket, kom mest fram att vi inte får kompledigt på torsdag för att vi hade matteprov i fredags när vi egentligen skulle ha sovmorgon! hon sa att hon skulle ta det när hon ville. hatar henne! så nu måste vi gå på en lektion på torsdag.. så sjukt onödigt! aja, efter det hade vi lunch, fett äckligt! och sedan hade vi en föreläsning, men jag läser ju aktiekunskap så har redan hört allt, känns så onödigt att lyssna på allt igen.. whatever, gjorde det iaf och efter det hade vi psykologi.

kollade på värsta störda filmen ;s nån snubbe som var sexgalning, typ våldrog folk och tyckte det var skitkul och typ något bra, förstod inte riktigt, han gick runt och sjöng samtidigt som han gjorde det och aah..  men tillslut åkte han fast men han åkte inte in i fängelse utan fick någon behandling, dom gav honom kräckmedel utan att han visste det så när han kollade på filmer som dom visade för honom då, om folk som blev våldtagna, så spydde han, och aah, jag vet inte riktigt, den var jättekonstig.

efter det hade jag språk men den historien visste ni ju redan så. men jag&johan missade precis bussen så skulle gå men då träffade vi towe så vi valde att ta bussen istället, haha. sedan fick jag ta tåget själv för johan hann med hans buss och towe skulle till kungsängen centrum, plus att hon bor i kungsängen så.  men träffade tobbe stensiö vid spärrarna så stod och pratade med honom innan mitt tåg gick, och han skulle ta bussen, och sedan åkte jag hem. träffade david, sebbe&markus i jakan så stod och pratade med dom tills bussen gick. väl hemma åt jag äggmacka och nu sitter jag hos pappa och skriver lite, kollar rent allmänt. men ska över till mamma vilken minut som helst nu, måste plugga till ekonomiprovet imorgon.. aja, skriver kanske imorgon, får se!

ciao bananas!

i skolan

har inget internet hemma, så kan inte skriva. men i helgen har jag bara pluggat. har inte haft tid att göra något annat, eller har varit med sofia typ hela helgen, men då har vi pluggat så, haha.

i lördags var jag hemma hos mamma på kvällen. jag, annelie, pappa och ewelina spelade kort och sånt, hade det riktigt mysigt. sedan på söndagen så åkte jag hem till sofia, pluggade och sedan åkte jag hem, kollade på tv med ewelina och pappa och sedan gick jag och pappa hem till honom och fixade lite.

nu sitter jag i skolan, har engelska. hade aktiekunskapsprov imorse, gick väl sådär.. fick tillbaka svenska provet och jag klarade det! äntligen, slitter tänka på det. och nu jobbar vi med engelska artikeln, så sitter i datasalen med towe och "renskriver", orkar inte riktigt. och om en timme har jag körkortsteoriprov.. alla i andra gruppen fick ig, så får väl se hur det går för mig.. har inte pluggat så himla mycket men ändå..

skriver när jag får internet igen, ciao bananas!

nu är det bara en dag kvar

snart är det helg, bara skoldagen imorgon kvar. och morgondagen är det väl i stort sätt bara geografi som gäller. eller vi börjar iofs med matte prov, men det kan man inte riktigt plugga mer till nu. kommer inte få in mer i huvudet. men men, vi får väl se helt enkelt. efter matten är det geografi resten av dagen, har bara geografi varannan fredag så. vi slutar 14.15 med det. men jag och sofia ska stanna kvar i skolan tills vi har all fakta vi behöver (vi jobbar tillsammans), serdan åker vi hem till henne och så ska jag plugga/äta/plugga/sova där, haha. och det är precis i den ordningen också. vi bestämde att vi inte skulle gå och lägga oss förens det är färdig, för det ska in på måndag. och jag måste även plugga till körkortsteorin (som jag fick veta idag att alla i den andra gruppen fick IG, alla!) och så har vi aktiekunskaps prov på måndag också, så jag och sofia ska plugga lite det också, men får se hur mycket det blir av det imorgon, annars tar vi det på söndag. alltså hör ni, min helg ska bli en plugghelg, kan inte lämna skolböckerna på hela fucking helgen! känns så jävla stört!

nej, annat samtalsämne tack! skolan idag var okej. började tio med företagsekonomi så kollade igenom det sista jag inte fattade innan provet. jag&malin satt och klurade tillsammans och vi kom tillslut fram till rätt svar, haha. efter det vart det lunch, äkelgröt.. hatar det! så jag åt fil istället. sedan skulle vi ha psykologi men hon var inte i skolan så vi hade hål tills matten började 14.35, men våran mattelärare var inte i skolan men vi hade vikarie pga att vi har prov imorgon, så vi ville ha det rent ut sagt. men klockan tre skulle alla som skulle göra omprov eller sattsa på högre betyg på svenskan ha prov, och jag var en av dom, haha. det gick väl helt okej. får se hur det går. men efter det så åkte jag hem, fick sällis av markus, sofia, anna, jessica och david.

nu är jag hemma och är jättehungrig. ska äta nu, sedan duscha och sedan går jag till sebbe ;p ska vara där ikväll, pallar inte plugga matte och har suttit hemma och pluggat hela jävla veckan så behöver gå och träffa folk också! hahah. aja, måste äta nu, hungrar ihjäl!

ciao bananas

tidsfördriv (pallade inte börja plugga, moha)

TIO FAVORITER

1. tv kanal - 5an
2. blommor - vet inte riktigt, rosor kanske
3. färg - blå
4. sport - tennis!
5. affär - h&m
6. musik - skön
7. mat - tacos, pizza, tjockis mat!
8. årstid - sommar ofc
9. djur - pappegojor
10. stad - stockholm for the win!

TIO FAKTA


1. hemstad - stockholm, viksjö
2. hårfärg - mörkbrunt
3. längd - 1,68½
4. frisyr - eh? min egna? (a)
5. ögonfärg - blå/grön
6. skostorlek - 38-39
7. humör - just nu? dåligt!
8. orientering - wooot?
9. tillgänglighet - förstår inte riktigt frågan
10. vänster eller högerhänt - högerhänt


TIO SAKER OM DITT LIV

1. har du någonsin varit kär? - ja, såklart!
2. tror du på kärlek? - ja, men kanske inte alltid
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? - fråga honom..
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - yes
5. har du någonsin krossat någons hjärta? - jag vet inte.. förmodligen
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? - HAHA, nej
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? - ja.. tyvärr
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? - njae, vet inte riktigt
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? - tror jag verkligen inte
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej!


TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR


1. kärlek eller pengar - kärlek
2. vin eller öl - inget
3. dag eller natt - natt
4. one night stands eller förhållade - förhållande
5. tv eller internet? - tv!
6. pepsi eller cocacola - blä
7. vild fest eller romantisk hemmakväll - beror väll på, men en romantisk fest kanske? (a) haha
8. färgfoton eller svart/vita foton - beror helt på!
9. telefonkontakt eller face to face - face to face
10. aim eller myspace? - myspace


TIO "HAR DU NÅGONSIN"


1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål - nej
3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? - jaaaa
4. har du någonsin hoppat bungyjump? - nej, skulle aldrig våga heller!
5. har du någonsin varit på en husbåt? - nej
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? - jag förstår inte frågan
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? - haha dum fråga, såklart
8. har du någonsin gått på bio ensam? - går typ aldrig på bio, så no
9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka? - yes
10. har du någonsin tyckt att världen suger? - njae, kanske men inte riktigt menat det


TIO KÄNSLOR

1. saknar du ngn just nu? - ja
2. är du glad? - stressad, så kan inte vara glad..
4. är du uttråkad? - nix, inte just nu
5. är du tysk? - heil hitler
6. är du irländare? - haha nej
7. är du fransk? - HATAR fransmän
8. är du italienare? - nej
9. är dina föräldrar fortfarande gifta? - nope
10. gillar du någon just nu? - ja, mycket!

vad är oddsen?!

slutade tidigare än vad vi skulle idag igen! våran mattelärare var sjuk så hade ingen matte och efter matten brukar vi ha aktiekunskap men man får välja att göra provet idag eller på måndag, så jag valde måndag, tyävrr. eller så känns det nu iaf. för fick reda på av malin att vi hade körkortsteori-prov på måndag nu också! alltså jag tror ingen förstår hur jävla stressigt allting är! sjuukt! ska skriva upp allt vi har så ni förstår min smärta! detta är alltså dagarna kvar i skolan innan jullovet.

torsdag 13/12: svenska prov
fredag 14/12: matte, delprov
måndag 17/12: aktiekunskaps prov, geografi inlämning, körkortsteori prov
tisdag 18/12: italienska prov
onsdag 19/12: företagsekonomi prov
torsdag 20/12: ingenting, hör och häpna!
fredag 21/12: slutar, inga "riktiga" lektioner = stanna hemma!

"ja, det var väl bara det". jag har nog aldrig i hela mitt liv haft såhär mycket att göra förut! never! men jag vet inte om man ska klaga, men vad ska man annars göra?

aja, i skolan idag iaf. började tio så tog halv tio tåget med media folket och började med företagsekonomi. vi gick igenom lite grejer och jag&sofia jobbade tillsammans, förstod väl inte allt, men vi har lektionen imorgon på oss att repetera inför provet och så. sedan hade vi lunch, och den åt jag med towe&sofia, och sedan kom david&jessica och höll oss sällskap. efter lunchen hade vi engelska. hela lektionen gick åt att kolla på film. hade lånat sebbes ipod, och jag bad honom lägga in good luck chuck på den igår och det hade han gjort så kollade på den hela engelskan, den var så stört roligt! satt och skrattade för mig själv hela lektionen så det slutade med att jag fick konstiga blickar av folk, och speciellt av towe&sofia, som var mina bordskamrater, haha!

sedan gick jag till stationen med sofia&towe och jag och sofia tog 13.23 tåget. och väl hemma så möttes jag av en sjuk ewelina som ligger i soffan med varm vetekudde, täcke och massa filtar, haha! och ligger och skrattar/gråter åt O.C, hon har lånat boxen av en kompis. men nu måste jag plugga, ska försöka hinna med två grejer idag, svenskan tills imorgon och körkortsteorin tills på måndag så... hinner förmodligen inte skriva något mer idag, tänker inte låta mig själv göra det iaf, haha, så skriver imorgon istället, kanske inte har alla lektioner då heller ;) man kan ju alltid hoppas iaf!

ciao bananas

snabb uppdatering!

filmen jag ville se hade jag inte sett! jag har sett flight 93, nu var det united 93, vet att det typ är samma film, eller att dom är likadana, men finns inget annat att se, så jag kollar på den. men kommer bara tycka den är sämre pga att jag har sett den andra filmen och tyckte den var sjukt bra! men aja, får väl se helt enkelt.. skriver sen!

en tidig tisdag

dagen, eller, skolan var skitskön idag! vi började tio med ekonomi, och då fick vi reda på att våran psykologi lärare var hemma med sjukt barn, då blev man glad, men då kom jag på att jag hade ju språk.. jag satt mitt emot johan som såg skitglad ut så jag påminde honom om att vi hade språk, men då kommer den bästa repliken som jag någonsin har hört ut ur johans lilla mun, nej, hon är hemma med sjukt barn! då blev jag ännu gladare och kom på att jag slutar efter klasstimmen, alltså 11.20.

så jag tog 12.38 tåget med sofia. vi var tvugna att gå till stationen för det gick inga bussar, och innan så åt vi lunch med towe, därför tog vi ett så pass sent tåg. pratade även med philip, och jag hade sagt att jag skulle hålla tummarna för honom i morse när han skrev matte nationella, men så kom jag på att jag glömde det! fick lite ont i magen, men jag pratade med honom iaf och han sa att det hade gått sådär, men han svarade på allt och har har fått mvg på alla andra prov så förmodligen får han det nu också, haha. men iaf. tog bussen hem och mötte pontus, han hoppade på på jakanskolans busshållsplats och vi satt och pratade lite om allt möjligt. han sa att dom skulle ha prov imorgon, och då frågade jag hur många dom hade haft och gissa vad han svarade!! "vi har haft två på hela terminen, så detta blir vårt tredje! !! förstår ni!? okej, fine, han går bygg, men ändå! på tisdag nästa vecka har jag två på på samma dag! det är liksom lika mycket som har har haft på en termin! helt jävla stört.

well well. kom hem kvart över ett. gick över till mamma men det var ingen hemma där, så gick till pappa, värmde några bullar och nu kollar jag på entourage och väntar på att det ska börja någon annan bra film på canal plus, så får se. går en film snart, men ska kolla om det är den jag har sett eller inte, haha, vet inte. men nu ska jag kolla lite tv, plugga svenska tills på torsdag och sedan får vi se.

ciao bananas

give me jullov!

har så sjukt mycket att göra i skolan nu. förstår inte varför alla lärare bara proppar in alla prov och inlämningsuppgifter sista veckorna lixom. jag tror vi har fyra prov och tre inlämningar kvar.. suck! eller jag lämnade in två idag, idrott och aktiekunskap, men ändå..

dagen började med aktiekunskap där det bara var genomgångar inför provet nu på onsdag eller nästa måndag, man får välja. vet inte om jag gör det på onsdag eller på måndag, får se. beror på hur mycket tid jag får över och så, måste plugga svenska tills torsdag och matte till fredag också. men vi får väl se hur det går. efter aktiekunskapen mötte jag ingela, min mattelärare, för skulle till elevcetret och beställa tid, men hon var inte där så får göra det imorgon. sedan hade vi idrott, och det var dans. man ska dansa bugg och sånt två gånger varje år, så vi gjorde det i måndags och så idag, sista gången. men innan stod jag&sofia och pratade lite med oscar och om hans kaffe, haha. sedan började vi dansa, gick väl sådär. men oscar var grym :D haha! sedan åt vi lunch och sedan skrev jag och sofia klart vårat aktiekunskaps grej. sedan hade vi svenska, sofia åkte hem för hon mådde dåligt, men jag satt med towe&essner, vi gick ut och jobbade, vi skulle läsa en text och så. sedan hade vi engelska, så jag och towe gick och arbetade vid treborden och så kom leo&meijer och höll oss sällskap ett tag. vi slutade vid kvart över två, då mötte sebbe&david, köpte godis och gick till stationen och tog 14.38 tåget och så tog jag bussen med david&sebbe hem.

när jag kom hem så mötte jag annelie, ewelina och mamma hemma. dom hade varit och klippt sig och dom hade precis kommit hem, alla tre var skitsnygga! mamma hade klippt sig jättefint, och hon blev jättenöjd, annelie blev också nöjd och det var jättefint! ewelinas var också fint, hon hade färgat det blont. alltså hon är blond egentligen men hon färgade det brunt för ett tag sedan, men nu färgade hon tillbaka. så hon var inte helblond men hon klaga på att hon var orangehårig men det är hon inte! hon är en blandning mellan brunt&blont, konstigt nog, haha. men jag tyckte det var jättefint men hon var verkligen jätte missnöjd! men iaf, dom skulle precis åka och hämta tove på dagis och sedan åkte till Mc Donalds så jag följde med dom.

nu är jag hemma och hela kvällen blir det plugga. som sagt, har så sjukt mycket! så hinner inte sitte här längre, men jag skriver imorgon igen, hinner inte ikväll och känner att det inte behövs heller så.

ciao bananas

familjemiddag och MUF, haha!

gårdagskvällen var fylld med skratt och en följd av myckte skratt blir tårar. har nog alrdig skrattat så mycket åt just ett enda ord som jag gjorde igår, haha, MUF, fy fan vilket fult ord det är alltså! och en annan sak, kan man verkligen föreläsa om att blogga? ;s sinnesjukt tycker jag..

idag på dagen hände inte så mycket. pluggade mest och chillade hemma. hade familjemöte i mammas&rogers säng, haha, disskuterade om hur kvällen skulle se ut, vi skulle till rogers föräldrar och äta adventsmiddag. så vi halv fyra duschade jag och sedan hade jag sjukt svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig! ;o det slutade med att jag hade svarta leggings och en svart lång tröja från gina, lånad av min lillesyster, tack ewelina, du räddade min kväll! <3 och vid halv sex tiden åkte vi. åt jättegod middag och efterrätt! sedan blev det lite mys och bulländadet!

jag, annelie, peter och tove gick där ifrån vid tio, och nu är jag hos sebbe! ska sluta nörda mig och kolla på film nu, skriver förhoppningsvis imorgon, inget jag kan lova för har en fullspäckad dag! annars blir det på måndag, får se helt enkelt!

ciao bananas

idolfinal!

sitter hemma hos sebbe nu också. men idag på dagan, vid ett tiden, så åkte jag till kallhäll och mötte sofia i centrum. tog en french hotdog till lunch och sedan gick vi hem till henne och pluggade, pluggade och pluggade! var tvungen att göra färdigt aktiekunskapen som vi inte passar ett piss av, men vi kom en bit ändå! ska fixa det sista på söndag, så vi blir färdiga. men blev även klar med enelska samanfattningen av en artikel jag och sofia ska skriva tillsammans, och sedan blev jag färdig med en hälsoläxa på idrotten, har renskrivit båda två, så 2½ sak klart tills nästa vecka.

får se hur mycket jag hinner imorgon också. på kvällen, eller eftermiddagen, ska jag till rogers föräldrar för adventsmiddag och på dagen får vi se, ska väl förmodligen plugga då, haha. men nu måste jag kolla idol, skit spännande men jag hoppas verkligen på amanda!

ciao bananas

det är fridag, och jag är ledig!

har inte haft tid att skriva dom senaste dagarna. har hänt en hel del, så.. haha. nej men jag har skitmycket att plugga och sånt, så har hellre gjort det än att fastna framför datorn. men nu sitter jag ju här, så då passar jag på att skriva.

idag är vi lediga, eller min klass har inga lektioner. våran ekonomi lärare är hemma med sjukt barn, då frågade vi om vi fick slippa geografin och det fick så, det är var fett skönt! så jag tog med mig halva mitt skåp hem (är typ så mycket att plugga nu, tills nästa vecka har vi aktiekunskap, idrottsläxa, svenska prov+läxa och matte prov) och så sällade jag med media&sofia hem, så det var nice. väl hemma så tog jag det lite lugnt, hade värsta menskvärken. och vid fem tiden kom camilla&edwin för att äta middag och hälsa på, och vid halv sju tiden kom annelie&tove för att hålla om sällskap.

vid åtta tiden drog dom hem och jag kollade på TV. och vid nio tiden ringde sebbe, så jag packade och gick hem till honom. skulle sova där eftersom att vi var lediga. btw, sebbes tatuering är sjukt snygg!! så nu sitter jag hemma hos sebbe och kollar på våra bästa år och tänkte börja plugga snart. och vid ett tiden drar jag till kallhäll och möter sofia på kallhäll station, sedan går vi hem till henne och ska plugga aktiekunskap&engelska, för det är uppgifter vi har tillsammans. men nu ska jag kolla lite på tv och bara ta det lugnt, skriver senare ikväll eller imorgon, får se!

ciao bananas!

träningsverk och sömbrist

undrar om man kan må dåligt över att röra på sig? haha, låter ju helt skumt, men kan man det? efter bandyn i lördagsnatt så har jag bara haft ont i hela kroppen, och inte kunna sova! men det kan ju knappast bero på det alltså. eller träningsverkan är ju pga det men att jag inte sover? okej, vaknade typ två i söndags och kunde därför inte sova från söndag till måndag, men inatt, kunde typ inte så då heller, men det är ju då man ska vara som tröttast, dagen efter alltså. men kanske får en skön natt idag då, får väl se.

idag hade vi psykologi prov. gick väl sådär. blande typ ihop allt såg jag efteråt! men får väl se, får iaf g, men vill ha vg iaf! men vi får väl se. men började tolv idag, hade ingen företagsekonomi, men en föreläsning om aktier då. sedan provet och efter det hade vi språk, lektionen idag gick skitfort! men vi gjorde typ inget, bara jag, helene och henrik där så kunde inte göra så mycket. så dagan har gått hyffsat fort iaf, och skönt är ju det!

igår hade jag utvecklingssamtal med min mentor. och om man ville fick man ta med en förälder och jag sa till pappa att han måste med så han gjorde det, och tur var det! annars hade jag inte fått så mycket sagt som jag nu sa. min mentor är ju min kära mattelärare. jag tror ingen gillar henne. men vi prata mest om matten, för att det är den jag har svårt för. fick IG i matte A och har skitsvårt för matte B så.. men vi kom fram till en plan nu iaf, så det känns skönt! så nu ska jag läsa matte B på lektionstid, sedan ska jag beställa en tid på elevcentret där jag också läser matte B fram till februari, sedan läser jag matte A där och gör en prövning på det i maj, så om jag klarar matte A då så får jag G i det, så det kändes som om det löste sig! så det är skönt. ska fixa det på matte lektionen imorgon.

nu ska jag hem till mamma och fixa lite, och äta middag! kvällen blir tvättstugan fram till åtta, sedan plugga och sedan blir det tidigt i säng!

ciao bananas

lever fortfarande för gårdagen

jag vet att jag är tjatig, men jag kan inte släppa det som hände inatt! jag hade så jävla kul och jag mådde så bra och allt! jag trivdes verkligen där, skrattade så sjukt mycket (kanske också för att jag var trött pga att klockan var tre på natten men ändå, haha) och bara mådde bra liksom! cant explain. om jag får så kommer jag vara med nästa år igen, absolut!

well well. nog om det. nu kollar på jag på parlamentet och sitter inne på msn och snackar lite skit med carmen, haha. sitter och masserar mina lår och vader, har träningsvärk efter igår! och det kommer vara mycket värre imoron, fy fan. men det kan vara skön smärta ibland, och som tur är så ska vi bara dansa på idrotten imorgon, så slipper träna med träningsvärk, moha! men nu ska jag upp och plocka undan i mitt rum, blanda saft&fixa chirre och bara mysa till Van Veteren och sedan somna skönt och vara utvilad tills imorgon, då är det utvecklingssamtal med min mentor, suuuck!

ciao bananas

man var så sjukt taggad!

alltså, igår! fyyy faaan vad roligt det var! det är det ända jag kan säga egentligen. sofia kom till mig vid halv nio tiden, vi bytte om (man skulle vara utklädd när man kom till komethallen, där bandyn skulle vara) och sedan kom david&hans bror johan och hämtade upp oss, david var VIP och han hade vita jeans, mustach och andra VIP saker, hahaha! jag&sofia var hans bodyguards. jag&s hade lite ångest över det här att behöva vara utklädd och så, men man behövde vara det i max fem minuter, haha! så vi kom in, betalade och sedan så var det bara att gå och byta om och tagga inför matchen. första matchen skulle börja 23.15, tror jag det var, men vi skulle inte spela då, utan våran första match började 23.30, såvi taggade upp oss, tränade att skjuta lite på mål och gjorde vissa övningar, sedan var det bara att köra igång. det skulle vara två tjejer&två killar på planen hela tiden, och våran lag bestod av tre killar (=david, fredrik&gurra) &två tjejer (=jag&sofia). men lång historia, men "våran crew" bestod av två lag, minors 1&minors 2 och vi var i 2an men vi lånade tjejer (minors 1 hade också bara två tjejer) från minors 1, så om jag och sofia ville byta så fick dom hoppa in i våra matcher, och så fick vi hoppa in i deras matcher om dom inte orkade, men skit samma!

vi spelade första matchen, varje match är tio minuter så inte så farligt. men vi vann iaf! fett skönt. sedan skulle vi, jag&sofia hjälpa tjejerna i lag1 nästa match, och den var direkt efter våran. lag2, som var mitt lag, vann alla matcher i gruppspelet! hur grymt som helst alltså! vi vann med 5-3 över dom som vann hela grejen förra året, fattar ni!! vi blev hur glada som helst då! sedan satt vi och chillade lite mellan matcherna, pratade med alla och åt en massa goda saker. sedan spelade vi slutspel (för vi gick vidare från gruppspelet! :D) 03.15 men där förlorade vi.. mot några som fuskade!! alltså vi spelade ju i seniorgruppen, eller vad man säger. där får man vara mellan 13-17 år, men dom vi mötte dom var ju fan minst 25! och dom puttades och allt! jag blev så jävla irriterad, ÅÅH! men vad ska man göra? gick inte att "överklaga" lixom..

men om man räknar bort sista matchen så var det här det roligaste jag har gjort! det var så sjukt kul! och mitt lag kämpade verkligen, JAG kämpade verkligen! trodde inte jag skulle orka så mycket som jag gjorde alltså. jag gjorde fem mål!! jag ska lätt vara med nästa år alltså, det här var så jävla roligt!

men efter sista matchen gick jag&sofia för att byta om och duscha. och så åkte vi hem, sofia skulle sova hos mig. vi var hemma vid halv fem och somnade runt fem tiden. vi vaknade vid två tiden och då behövde sofia åka hem på en gång, hennes farmor skulle komma på första adventsfika. och nu ska jag bara vila hela dagen, skriver senare eller imorgon, får se vad jag pallar, haha.

ciao banana!

riktig mysig fredagskväll!

åkte till sofia igår kväll, var väl där vid fem tiden typ. då åkte vi och köpte lite godis och sånt, eller sofia köpte, jag hade redan handlat på ica hemma, haha. sedan åkte vi hem och kollade på bilderna från thailand, såg verkligen skitmysigt ut! sedan blev det middag, och det var hur gott som helst! kyklingfile, hasselbackspotatis och bearnesås, mums! sedan gick vi ner på hennes rum och pluggade, I know "pluggade på en fredag!?", men vi gjorde det bara i en halvtimme, sedan började idol så vi kollade på det och åt en massa godis&chips! och så blev det en massa tjole och sedan kollade vi på smala sussi. den var helt störd ju! men vi kollade på den ändå och zappade mellan det&idol, ville ju se vilka som kom i final! och det blev marie&amanda, tur! okej, fine, jag gillar andreas men han är inte alls lika bra som dom andra två, så det var tur i oturen skulle jag säga.. efter smala sussi så gjorde vi oss i ordning och gick och lade oss, sjukt trötta båda två!

vaknade vid tio tiden och var skitpigg! sofia också tydligen, haha, så vi flummade lite och gjorde oss sedan iordning och tog bussen till jakan där sofia skulle möta filippa för att plugga, och jag skulle ta bussen hem. mötte ewelina vid bussen, så slapp åka hem själv, det var skönt! gick sedan hem till mamma och vissade ewelina "sovshortsen" jag fick av sofia, som hon hade köpt i thailand, hur mysiga som helst! och så fick jag ett lipsyl, och det behövs alltid!

nu är jag hemma, sitter bara här och slöar och pappa står i köket och bakar bullar, haha. nu ska jag upp och duscha och villa och tagga mig inför kvällen, blir bandy Bynight i komethallen! ska bli hur kul som helst, och det ät utklädnad också så ska vara bodyguard, haha! men nu måste jag upp och duscha och fixa i mitt rum, sofia ska sova här inatt! matcherna börjar 23.00 och kan sluta när som helst, föra året var finalen 03.30 så aah.. får se när vi kommer hem, men davids brorsa skjussar oss och han orkade inte köra till kallhäll också, så hon sover hos mig! ciao <3

och idag åkte sebbe! ... :( :(