27 November

hejsan alla trogna läsare... haha

såg att min faster chris hade skrivit en kommentar om att jag skrev för sällan så jag får skriva en liten snabbis nu då :p haha.

har väl inte hänt så mycket sen sist? jobbar mest.. känns lite piss att skriva det men så är det! men sist jag skrev så skulle vi ju till camilla & tomi, en riktigt rolig kväll! och det slutade med att edwin också åkte med oss hem och sov :) var riktigt mysigt med båda här!

sen kvällsjobb en vecka. och förra helgen så...
ja vad hände då? jobbade ju fredag kväll så bara hem och sova. på lördagen så skulle vi fira david, men han fick typ inte ledigt :p så jag, seb & filippa åkte och kollade när jocke & johan spelade hockeymatch, och sen åkte vi direkt hem till jocke, käkade middag och sen skulle vi till stan för att möta upp david men blev inte så, utan vi drog hem till mig & seb istället, kom lite folk och så blev det lite wii, öl spel och mycket prat, riktigt kul!

sen blev det en vecka dagsjobb, skönt! och hela veckan gick jääätte snabbt! fredagen var lite seg för fanns inte så mycket att göra :p och i torsdags fick jag lööön! så åkte till kista med seb & sandra och shoppade lite ;) nödvändiga saker endast!

och idag på dagen så kom nettan & kalle och lilla linnea hit :) fikade och käkade lunch och sen drog dom över gatan till en kompis och jag & seb åkte till outlet för jag behövde nya skor. sen hem igen, så kom nettan och dom tillbaka, vi spelade lite wii, myste med bebis och sen vid halv åtta kom filippa och hämtade upp mig och seb, vi skulle till kista och käka middag och kolla bio, paranormal activity 2. den var helt jävla galet läskig!!!! gömde mig bakom min kofta halva filmen :p haha.

och nu är filippa här, hon & seb spelar wii och jag är sjukt trött! tror jag ska gå och sova.. och imorgon ska jag träffa sofia på dagen, ta en fika på ica.

och jessica kommer hem imorgon!!! :D :D :D så hon ska SJÄLVKLART komma hit på kvällen, längtar som ett as!! blir mycket prat & mys förhoppningsvis! och sen på måndag är det dags för jobb igen.. kvällsvecka.. mindre roligt :(

puss & kram!
hoppas du fick lite att läsa nu chris ;)

11 November

nuuu var det länge sedan jag bloggade
sist alltså! inte bra inte bra..

men förra veckan var jag hemma tisdag & onsdag ju, men jobbade torsdag, fredag. träffade sandra i torsdags och tog en fika på ica :) annelie kom förbi också och fikade med oss. sen vid ett drog jag hem, bytte om och så åkte vi och jobbade.

i helgen så gjorde vi inte så mycket. tog det lugnt i lördags. seb åkte till sin pappa för att fixa bilen. och på dagen så åkte jag med david till kallhälls ishall och såg när bl.a jocke, thomas & johan spelade hockey. vi mötte filippa där. har inte träffat david på typ.. 2 månader! så det var riktigt roligt att se honom igen :)
på kvällen var jag & seb hos annelie & peter och spelade sho.

i söndags åkte vi till mekonomen för att se om dom hade en del till bilen, men det hade dom inte. sen var vi bara hemma under kvällen, kollade nya beck "levande begravd" sjukt bra!

sen har vi jobbat hela veckan, morgon. så jag går upp 04.00, är hemma runt 15.30. då ska man hinna med att städa, tvätta. laga mat och sånna saker. och sen går jag och lägger mig vid 9, så blir typ ingen lugn stund under hela dagen.. därför har jag inte bloggat denna vecka! men nu passar jag på :p

imorgon är det fredag!! :D så himla skööönt! på kvällen kommer sandra hit, vi ska kolla idol! och på lördag ska jag & seb åkte till camilla och tomi, för tomi ska hjälpa seb med bilen. povan följer med också :) och på kvällen ska tove sova hos oss också. så blir att leka hela dagen :)

och på söndag ska jag bara ta det lugnt! men måste väl hinna med lite städning också :p haha. men nu ska jag kolla tv, och vila fötterna!

puss & kram!

have I lost? or have you?


jag kan verkligen inte förstå vad som hände.
det kommer aldrig någonsin bli som förut igen.
jag kommer inte ens försöka. jag vill inte försöka.
du har ditt liv.
jag har mitt liv.
det är så det kommer vara.

3 November

shit, det är redan november..
läskigt vad snabbt tiden går!

men ahapp, då är man sjuk... igen! men det bättre idag än vad det går (men rösten är typ borta? ;s) i lördags kom filippa hit på kvällen! :D var typ en hel månad sedan jag träffade henne sist!! helt galet! så vi spelade lite wii, kollade film och sen satt vi bara och pratade :) var riktigt kul att träffa henne igen!<3

i söndags på dagen så hämtade jag & seb povan och så åkte vi och köpte ansiktsmålnings färger, målade henne till en clown, en tiger och en fjäril. var lite svårare än vad jag trodde, haha, men hon blev nöjd iaf så det var ju meningen! sen gick jag hem till pappa, käkade middag med han, farmor & bittan. satt och pratade lite om att flytta hemifrån och sånt. fick jättebra tips! så innan november lönen kommer ska jag till banken och fixa lite :)
på kvällen så kollade jag & seb på inception, SJUKT bra film alltså! måste ses om ni inte sett den!

i måndags så jobbade jag, började halv tre. när man haft dom här "långa" helgerna så känns det som om man varit ledig i en hel vecka, haha, så var inte jobbigt att vara tillbaka. bara det att när jag vaknade så hade jag sjukt ont i halsen & huvudet! så när klockan var 18.00, på våran lunch, så mådde jag piss dåligt! men jag stannade hela kvällen, åkte hem och sov.

men igår orkade jag inte.. när jag vaknade var jag så tjock i halsen att det gjorde ont bara att svälja. så jag ringde och sjukanmälde mig, och så låg jag i soffan hela dagen och halvsov. svettades som en gris ena sekunden och nästa sekund frös jag ihjäl. fy fan vad jobbigt det var alltså!

och när jag vaknade idag kunde jag knappt prata! så jag sjukskrev mig idag också. men idag har det varit bättre i huvudet och halsen iaf. har "bara" tagit alvedon på morgonen, haha. men tänkte vara hemma och vila rösten idag så att jag kan gå och jobba imorgon. är fan inte kul att vara hemma alltså! det är rätt konstigt det där, när man jobbar vill man inget hellre än att åka hem, och när man väl är hemma en hel dag vill man bara jobba! haha :p

puss & kram!