14 Februari

oj fy vad roligt jag hade det igår! :D
kvällen kommer bli minnesvärd!

i fredags så var jag hos annelie & peter på kvällen, vi spelade lite M.I.G (typ 5 minuter haha), kollade lets dance och sedan blev det solsidan, sen drog jag & seb hem.

igår vaknade jag fett tidigt, kollade lite rederiet, duschade, slog in paket och fixade i ordning mig. vi sex tiden gick jag & seb till ica, hämtade ut pengar och sen åkte vi in mot jakan. mötte pess, hanna, frida & thomas och så åkte vi mot filippa. vi kom först :p haha. sen rullade det in lite folk och det blev lite för mycket välkommsdrinkar för både mig & jessica tror jag? :p haha. fy fan vad roligt det var!
vid kvart i 10 skjutsade malin alla till stationen, och så tog vi tio tåget in mot stan. sen kom jocke och sa att vi skulle ta röda linjen, vilket var fel såklart! haha, så vi hoppade av, åkte tillbaka och tog sedan rätt linje.

väl framme var det inte alls mycket folk, var inte ens någon kö :p men sedan kom det mer folk och så vart det skitkul! :D blev en hel del dans, var jättebra musik!
vid typ halv två? åkte jag, seb, sofia & jonas hem. vi tog en taxi så var hemma på en kvart typ, skönt! somnade på en gång när vi kom hem :p haha

idag vaknade jag vid elva tiden typ. har hunnit diska, städa och kolla rederiet. seb ligger och sover :p ikväll blir det bio med sofia & jonas, vi ska se snabba cash :) nu ska jag spela lite!

och idag fyller sofia & filippa år, GRATTIS TILL ER! :D och tack för igår!

puss & kram!

12 Februari

veckan blev i stort sett som jag hade
planerat den :p haha

jobbade i tisdags, var faktiskt roligt! cicci jobbade också så det var kul att träffa henne igen! sen blev det bara att åka hem, tog en snabbdusch, kolla lite tv och sen somnade jag som en stock haha.

jobbade i onsdags också. slutade mycket tidigare en bestämt, typ halv 3, så åkte hem, tog det lugnt, sen gick jag till pappa och käkade middag. på kvällen hände det inte alls mycket, var skit trött! somnade väl runt halv tolv tiden.

igår var det arbetsintervju, gick väl sådär. något som inte kom fram fören på slutet av den timmes långa intervjun var att det var ett sommarvikariat, inget mer, så nej tack! plus att frågorna jag fick var bara sjuka.. usch. nej tack till det, hitta något annat!
efter den så åkte jag hem, spelade lite tills pess smsade och frågade om vi skulle ta jakan då istället för idag och jag var på, var ju redan iordning fixad och allt.

så halv ett kom bussen, MYCKET försenad tycker jag! stod en jävla äckel människa vid busshållsplatsen med mig och STIRRADE verkligen! gick fram & tillbaka precis framför mig så han gick nästan på mina tår. trodde han ville sno min mobil som jag höll på med, fy.
på bussen träffade jag iaf pess & thomas. blev en snabbcheck i alla affärer innan lunchen på tastys. där mötte vi sofia på nedervåningen och david & malin på övervåningen. blev en lång lunch men sen dumpade thomas oss så jag & jessica kollade i resten av affärerna efter paket till filippis & soffan. fy fan vad svårt det är alltså! :o men tillslut hittade vi något som vi var nöjda med (hoppas dom blir det också!!) så vi shoppade lite till oss själva och sen blev det hemgång.

på kvällen kollade jag lite tv, sen blev det morötter, sockerärtor, gurka och vitkol med dipp till lite nya avsnitt av cougertown & modern family, greeeat! blev även lite drama med tvättmaskinen, hahahah. sen läste jag lite innan jag somnade.

idag vaknade jag (inte av klockan, skönt!) vid halv tio, gjorde mig i ordning och mötte annelie vid ica. vi åkte sedan till jakan, shoppade lite, käkade lunch och nu sitter jag här. har satt igång en tvättmaskin för att försöka se om felet är löst. ska käka middag hos pappa idag, sen ikväll blir det lets dance, solsidan osv osv.

imorgon är det partaj! hoppas på det bästa ;) skriver på söndag igen! bajs

8 Februari

helloj igen!

sitter och kollar på "kriminell" på tv4 fakta. har tvättstugan också så bloggar en snabbis innan jag måste dit igen hade jag tänkt :p

träffade ju filippa i lördags. jag åkte dit vid sju tiden och så handlade vi lite godis och sen gick vi hem till henne och kom precis i tid tills melodifestivalen började, haha. vissa låtar var bara fööör dåliga! man fattar inte hur dom har fått kommit med?! ;s men salem al-fakir & ola var bäst, och dom gick vidare direkt till finalen så det var bra!

efter det så kollade vi på ghostbusters, haha, och jag drog hem vid tolv tiden. väl hemma så spelade jag lite i väntan på att seb skulle komma hem, och när han gjort det så gick jag och la mig.

igår så gjorde vi inte mycket på dagen. tog det lugnt mest. på kvällen kollade vi på blåsningen och sen wallander filmen. det var ju superbowl igår också och det är någon tradition (typ haha) som lundgren & seb har, att kolla på det varje år, så vid elva så kom lundgren & anna för att kolla på det. eftersom jag inte är så insatt så kollade jag på rederiet istället, haha. sen somnade jag med hörlurar på och allt, snacka om trött!

idag gick vi upp vid elva. då kom det en kille som skulle kolla på tvättmaskinen som var trasig. den var bara att skrota, den var heltrasig ;/ som tur är gäller försäkringen fortfarande så det är bara att hämta ut en ny ;) haha.

när han hade gått så somnade seb om, och jag fixade lite och vid två gick jag hem till pappa eftersom jag hade tvättis klockan tre. slängde in första maskinerna och sen mötte jag annelie och gick med henne till dagis för att hämta tove :)

snart kommer pappa hem med mat! sen ska jag hämta in sista tvätten och sen går jag till seb igen. blir en tidig kväll då jag ska jobba imorgon, börjar 9. sen är hela veckan fullspäckad!

tisdag - jobb
onsdag - kanske jobb
torsdag - arbetsintervju
fredag - födelsedagspresents shopping till sofia & filippa
lördag -firning av filippa & sofia som fyller 20!
söndag - STÄDAAAA!!!

det var väl det, nu ska jag kolla färdiga och vika kläder! PUSS


6 Februari

hahahah ojdå det var VERKLIGEN ett tag sedan jag satte
mig här för att blogga :p tror endå inte att så många läser
så det är nog kanon lugnt, haha.

men det är endå skönt att få skriva av sig ibland :) tänker dock inte ta upp alla dagar sedan den 24 januari då jag skrev sist, utan för ta en snabb update om vad som har hänt tror jag, haha.

slutet av januari var lugnt. har varit mycket med annelie (och tove ibland :p) har spenderat en del i jakan centrum, och hos barnmorskan, haha. sen har jag fått en arbetsintervju som jag ska på den 11 februari, och så har jag jobb hos min faster den 9e (och framåt?) så vi hoppas februari blir en jobb-månad! men får se.

och jag tror att annelie & peter bestämt båda namnen till bebisarna? dom har velat fram & tillbaka ett tag nu känns det som, men så kom dom överrens om ett tjejnamn, det är väl bestämt tror jag? det blir.... tadaa, MY! a.k.a lilla-my som hon kommer heta hos mig (a) haha. och killnamn var först dante, men sen ändrade peter sig så nu är det... tadaa WILLE! jag röster på dom två namnen! oavsett om dom kommer ändra sig (vilket dom lär göra tusen gånger till) haha. 

och idag ska jag träffa filippa :) det är ju melle-festivalen så det ska firas! (haha va?) tror jag åker till henne för omväxlingens skull, haha. tror vi har varit hos mig de senaste 1000 gångerna? aja, det blir nog bra!

just nu så händer inget speciellt. jag har legat bänkad framför 1an hela morgonen. himlen kan vänta, en serie som gick på ettan förut, gick i repris nu, alla avsnitt efter varandra så jag har kollat på det från 10 i morse till 1 tror jag det slutade? seb ligger och sover ^^ han ska till victor, som har fyllt år btw så grattis till han! :) ikväll och fira honom och ha öl provning, så han taggar väl till lite skulle jag gissa på, haha. men tror jag ska väcka honom nu, tråkigt att sitta här helt själv! eller jag kanske slänger på ett rederiet avsnitt? det låter bättre! så får väl seb sova hela dagen, haha.

puss & kram!