äntligen hemma!

kom precis innanför dörren, eller aah, tio minuter sedan typ. har haft en helt okej dag. har ju redan berättat hur min dag såg ut, så ni vet ju. på info och layouten så gjorde vi typ inget, fick göra någon ny uppgift som jag blev klar med iaf. och efter det hade vi lunch, det blev kötfärssås&spagetti, men jag hatar skolan kötfärssås så tog lite pasta med ketchup, skit gott! och efter lunchen hade vi företagsekonomi, men towe var sjuk idag och hon hade hälften av våra papper så vi kunde inte redovisa, får göra det nästa vecka. men vi kollade på alla andra redovisnignar och sedan gick vi igenom lite bokföringar. efter det hade vi en timmes håltimme tills matten börja, sedan hade vi matte och åkte sedan hem. nu sitter jag här, tove, annelie och ewelina är snart här och ska väl snart äta middag tror jag. ikväll ska jag till sebbe tror jag :) men skriver sen!

ciao bananas!

innan skoldagen börjar

nu har jag precis ätit frukost, sitter i köket och, typ, väntar på att klockan ska bli 08.57, för då kommer min buss, och jag är typ redan färidg. har klätt på mig, sminkat mig och ätit frukost, så.. haha. men kanske hinner kolla lite tv, sitta lite vid datorn och se, vi får väl se. men idag ser skoldagen iaf ut såhär;

10.05-11.20info och layout, fortsätta med word, som vi har gjort ett tag, är snart färdig
11.20-12.05 lunch, och måste träffa media och bestämma victors födelsedagspresent!
12.05-14.00 företagsekonomi, redovisning och kanske bokföring, får se.
14.00-14.25 rast!
14.25-15- Matte B, måste be Ingela om matte boken + planering!!
15.30-16.15 hemresa, haha!
17.00-22.00 vaken tid, måste plugga lite men får se sen vad som händer

det är väl typ hur dagen ser ut, haha, kan man säga. kommer säkert bli ändringar och så, men får väl se. men nu måste jag plocka undan frukosten och så, och sedan borsta tänderna. men skriver sen igen

ciao bananas!

hair musikalen var bäst!

började tio idag, så tog nio bussen ifrån mig, och mötte media på stationen. så kom jag till skolan precis i tid till lektionen, det var ekonomi, och vi började med något nytt, bokföring. verkar.. jag vet inte, lagom svårt och lagom kul. har det imorgon också, men då är det redovisningar av våra marknadsundersökningar och sånt, så får se om vi hinner med något annat. så kanske tre från engelska skolan ska komma och vara med under halva våran dag, vill kolla hur ekonomi inriktningen är och så.
men men, efter ekonomin hade vi lunch, blev sprödbakad fisk och alla vet att jag hatar fisk! men tog lite endå, för det var god sås till. efter lunchen hade vi engelska, och det skulle vara uppsatts skrivning, sånt där gammalt nationellt prov. och det gick väl sådär, kom på att jag hade skrivit om helt fel sak när jag gick där ifrån men men.. får väl se. är ju inte det riktiga, även fast det sätts betyg på det. men efter engelskan så satte sig jag och sofia och plugga det sista innan svenskaprovet, som gick sådär. svarade på alla g frågor, fattade inte vg och mvg frågan så struntade i dom. men generellt sett var det ett väldigt lätt prov, tyckte jag.

efter svenskan ska vi ha aktiekunskap, men kände verkligen inte för det idag så jag och sofia skulle fråga om vi fick slippa, eller sofia frågade om hon fick ;p lång historia! men tacke vare tre stycken (inga namn nämns :|) så vägrade sofia gå hem, så gick på lektionen. gick igenom exakt samma saker som förra gången! så väldigt onödig lektion.. men fick sluta tidigare, så han med 15.53 bussen från jakan, så var hemma runt kvart över kanske. sofia åkte ju med hem till mig, för vi skulle på jakanskolans musikal. så vi åt snabbt, gick till ica och köpte godis och åkte sedan dit. det är en lång historia men vi var nära på att inte gå, men sedan ordnade det sig, haha! sofia alltså ;p <333 och tur säger jag bara, att vi gick alltså! för den var så jävla klockren :D vi kände ju några som var med, och simon&johan gjorde bort sig ;p eller alltså dom ska göra som dom gjorde, men så himla kul alltså! skönt att få sitta och skratta, med min bästa vän<3, kolla på när en av mina närmaste vänner, simon, spelade teater och bara tänka på något annat för ett tag..

efter musikalen väntade jag&sofia på simon, sedan åkte sofia hem och jag och simon tog samma buss hem. och nu ligger jag i sängen, är skit trött så ska gå och sova nu. har stor lust att stanna hemma imorgon, pallar inte gå till skolan.. så får se hur jag gör, har ingen aning. men trött är jag iaf, så ska sova nu. men ni som läser detta, GÅ PÅ HAIR MUSIKALEN I JAKOBSBERGSSKOLAN AULA! sjukt bra alltså, värt pengarna alltså!

ciao bananas!

hemma tidigare än vanligt

skolan idag var verkligen ingen höjdare. åkte med halv tio bussen och tog hel tåget. mötte oscar på stationen, men han började egentligen halv nio, men han hade ställt klockan två timmar försent! haha, tabbe och på tåget mötte vi sofia. var i skolan typ tjugo över, och började halv så det var perfa! skulle vara på elevcentret halv, så skulle möta upp clara först. men hon kom aldrig så gick dit själv ;p eller med sofia, men hon skulle bara fråga en sak, hon hade ingen tid bokad. så börjar gudrun, hon som jobbar där, förklara lite mattetal som jag inte förstår, och så kommer clara efter tio minuter ;p och vi ska egentligen sluta 11.00 men gick till 11.20, och det var skönt, för då hann hon förklara mycket mer ;) moha! men efter den "lektionen" så börjar vi 11.30 med klassråd, så jag&clara sprang till matsalen och slängde i oss maten och gick sedan till klassrådet, men när vi kom hade vi inte börjat ännu, så det var lugnt. men sen visade det sig att vi inte hade något alls. så vi började 12.00 med ekonomin, där det var frivilligt arbete så jag och sofia satte oss och gick igenom redovisningen på torsdag.

efter ekonomin hade vi psykologi, där vi skulle fortsätta jobba med våra grupparbeten samt prata med linda, läraren, och få tillbaka provet. så först gick jag&johan och sökte fakta om irrinationell fobi, så pratade sofia om provet&betyget med linda, när vi kom tillbaka var hon färdig, då hade vi ingen bra fakta, enligt sofia ;p haha så hon gick och hämtade ny, så satt jag kvar i klassrummet och johan följde med henne, för jag skulle prata med linda. jag fick g på provet. alltså jag visste nästan det, för jag hade inte plugga något alls! men jag har ändå ett stabild vg :D så det gjorde inget! var två poäng ifrån vg så, haha. när jag hade pratat så gick johan och prata, sofia gick och kopierade papprerna så vi hade ett "häfte" var med fakta och jag satt och läste lite fakta ;p snacka om grupparbete! sedan skulle jag egentligen ha språk, men jag orkade verkligen inte gå på det! så jag tog sällis av emma b till kungsängen station, och sedan tog jag 15.08 bussen från jakan. och nu sitter jag här. har precis ätit en bacon&broccolipaj, skitgott! och ska snart upp och duscha, byta om till bekväma kläder och sedan råplugga svenskan tills imorgon, har prov.. så hinner nog inte nörda framför datorn ikväll. så blir det sista inlägget för dagen!
skriver imorgon igen,

ciao bananas!

sovmorgon!

men blev ändå väckt halv åtta.. så kanske inte kan kalla det sovmorgon. men nu är jag uppe iaf, ska snart äta frukost och efter det blir det väl att ta det lite lugnt, eftersom min buss inte går fören 09.27. men men.. somnade i lagom tid igår, kollade på båda andra avenyn avsnittet. missade gårdagens och så kollade jag på dagens avsnitt också, lika bra, för jag måste plugga svenska idag, har prov imorgon.. så kan lika gärnae plugga den där extra halvtimmen, haha. sedan pratade jag lite med sofia också :) vi bestämde oss för att på onsdag, efter skolan, ska vi plugga geografin som är tills på fredag, och sedan blir det middag och efter det ska vi åka till jakobsbergsskolans aula och kolla på när simon och hans klass, och resten av estet klasserna, har "förhandsvisning" på sin musikal som dom har arbetat medväldigt länge! simon undrade om jag ville komma, så jag frågade sofia och hon var på! så det ska bli kul! :)

sedan pratade jag även lite med sebbe, om victors födelsedagspresent. men vi kom inte fram till något precis, eller jag, sofia&filippa har värsta ideén men the rest of the crew värkar inte så överlyckliga med det ;p haha, men vi skulle prata om det i skolan idag! men nu ska jag göra frukost, får se vd det blir, om det blir någt över huvud taget..

ciao bananas!

föresten! namnet på förra inlägget, "bestämd artonårsdag?" det berättade jag aldrig om!
men satt hela dagen igår och funderade ut något som skulle vara passande, och jag tror jag kom på något! säger inte vad, detta kräver väldigt mycket omtanke, men sen vet jag ju inte vad som händer annars, måste ta reda på om någon annan har planerat något, men annars vill jag göra det här (a) så ni vet! haha

bestämd artonårsdag? ;)

kom precis hem från skolan, eller inte precis men aah.. gick över till pappa först, men sedan gick jag till mamma på en gång, och nu sitter jag här vid datorn, laddar ner lite ny musik m.m :)

skolan idag var väl helt okej.. började med aktiekunskap, men skulle till skolsyster 08.30 så jag gick i stort sätt bara till lektionssalen och lade mina grejer på plats och sedan gick jag på en gång. skulle göra ett hörseltest, så såfort jag kom dit så satte hon på mig några fula hörlurar och någon typ yojstick skull jag säga, haha, som jag skulle trycka på när jag hörde ljudet, eller pipet typ.vet inte hur det gick, har nedsatt hörsel på vänster öra, lite på höger men inte alls lika mycket. men aah, ska tillbaka den 3 mars iaf, vet inte vad vi skulle göra då men.. haha.

sedan gick jag tillbaka till lektionen där dom kollade på någon tråkig film, enligt sofia!, om optioner, men jag såg typ fem minuter, så fick ingen uppfattning om den. men sedan gick vi igenom lite och sedan fick vi sluta, så var inte där länge alls. efter aktiekunskapen skulle vi ha idrott, men var inte med, lång historia. så var med mediaklassen på deras svenskalektion, men dom har svenska med min italienskalärare så jag gjorde min läxa där istället ;) så fick jag hjälp med den samtidigt, så det var bra. efter idrotten var det lunch, så mötte sofia vid skåpen och så gick vi och åt potatisbullar. sedan hade vi matte, skulle ha ett läxförhör, och det gick inte alls bra.. men matten går ju aldrig bra så, spelar ingen roll. och sedan hade vi en jättelång&tråkig rast till engelskan började, och där gick vi igenom vart man ska sätta apostrofer, skit trkigt och onödigt... sedan slutade vi, äntligen!

så tog 14.53 bussen med frida, och så var 53 tåget försenat så det kom 56, så vi hann med det och så hann vi med 08 bussen från jakanstation, snacka om tajming! och nu sitter jag som sagt här. ikväll ska jag plugga, skriva rent italienskan och så har vi svenskaprov på onsdag som jag måste plugga till. men skriver sen eller imorgon, får se. då har jag min första lektion på elevcentret med gudrun, hoppas verkligen det kommer gå bättre med matten då!

ciao bananas!

roligaste dagen/kvällen igår!

idag har det inte allt hänt mycket, ska snart upp till minstoresyster och ladda upp lite bilder från min mobil till hennes dator, så blir nog ett kort fast intensivt inlägg, haha.

vid tre kom alla (camilla, tomi, edwin, annelie&peter) hem till mamma där jag, mamma och ewelina var. och vi började då våran färd in till stan, sveavägen, där det skulle bli laserdome som första stopp! peter, som fyllt år, visste ju inte vart vi skulle för vi skulle överraska honom, så annelie hade sagt att vi skulle åka och bada, haha! så han hade med sig badkläder och sånt, men det blev en riktigt bra suprise när han märkte att det blev laserdome isället, han blev skitglad! så alla (utom camilla som inte ville spela, och edwin som inte får spela, med tanke på att han bara är å månader, haha) taggade till och gjorde sig i ordning, vi spelade med typ 20 andra var av 15 st var småkillar som hade barnkalas och så 2 andra killar som kanske var 13 år, så alla vi+13åringarna var i gula laget, och småkillarna delade upp sig och var blåa&röda. det var skitkul! ;D det slutade med att vi vann! woho! och det var så kul så vi spelade igen, men då ville inte mamma vara med så hon&camilla gick ut med edwin som skulle sova. andra gången var det vi igen, vi var gula, med tre andra killar i typ 12 års åldern, och så var det tjejkalas där och dom var röda, och så var det kanske 7 st andra killar mellan 12-17 år som var blåa! vi tävlade typ mot dom, för dom röda sprang bara runt och skrek typ, skit töntigt.. men dom blåa vann! men inte alls med mycket, men det var så himla roligt alltså! och det uppsattades väldigt mycket av peter!

sedan åkte vi tillbaka in till jakan för att äta middag, och då kom peters pappa anders och anders tjej margareta också, och det blev middag på bowlinghallen, så blev pepparstek&potatissallad för mig och till efterrätt vart det någon typ av tre olika små tårtbitar med grädde. sedan bowlade vi, och lagen var;
margareta, anders&ewelina (ewelina vann, anders kom tvåa och margareta trea)
tomi&peter (peter vann, tomi tvåa)
jag, camilla&annelie (annelie vann, jag tvåa och camilla trea)

mamma var inte med för hon har problem med höften och så, så hon passade edwin, eller han var med på ett lite hörn och bowlade också ;) haha men slutpoängen blev iaf
1. Peter, och det var väl mest rättvist för att det var han som fyllde år ;)
2. Annelie
3. Tomi
4. Jag :D
5. Camilla
6. Ewelina
7. Anders
8. Margareta

men nu måste jag rusa till annelie! skriver imorgon igen, men igår var det skitkul iaf! vill göra igen<333

ciao bananas!


ögoninflamation?!

igår kväll var jag hemma hos sebbe och latjade. vi gjorde inte så mycket, kollade tv och jag somnade vid tio! men förmodligen har jag ögoninflamation eller något sådant för mitt ena öga känns helt uppsvullet och det rinner tårar hela tiden, så mina ögon är helt slut.. och speciellt igår! för då sitter man och anstränger sig för att läsa och sånt i skolan.. det är min ursäkt till att jag somnade tidigt iaf!

nu är jag hemma, ska upp och duscha och plugga lite. idag kommer det bli sjukt kul! min systers man, peter, har fyllt 30, så vi ska fira honom lite speciellt idag :D så vid två ska vi åka hemifrån, så ska vi till stan för att spela laserdome, och det blir två omgångar eller vad man säger, så 40 minuter. efter det så åker vi tillbaka till jakan för att äta middag och sedan bowla :D kommer bli så sjukt kul! för er som inte känner peter ska jag berätta att han är typ som en 15 åring inombords, haha. så laserdome är perfekt alltså! men jag hinner inte skriva mer nu, måste upp och duscha och sånt, innan vi ska dra. och kan förmodligen inte skriva mer idag över huvudtaget, så skriver imorgon och berättar om kvällen :D

ciao bananas!

hittade min mobil!

skolan började 08.30 så tog åtta tåget med media&sofia. vi började med info&layout, var inte sådär jättekul men.. jag är snart färdig med häftet vi skulle göra på 16 sidor, så det går iaf bra. efter den lektionen hade vi rast i 45 minuter, så köpte en macka och satte mig med sofia och pluggade lite geografi, vi skulle ha läxförhör. 10.15 började geografin och vi började med läxförhöret som gick sämst. eller jag vet inte, det var typ nästan lite självklara frågor, som typ varför behöver vi människor vatten? och vad händer om vi inte får vatten? så det var ju bara att babbla på så man får ett bra argument iaf. men men, efter läxförhöret så skulle några i klassen (dom som ville ha högre betyg på deras lokaliserings arbete) stanna kvar i klassrummet för att disskutera, så vi andra fick saker att jobba med utanför klassrummet, så jag&sofia gick och åt istället. sedan kom media och så satt dom och åt med oss.

vi skulle ha återsamling 12.15 men jag orkade inte stanna kvar, var 45 minuter kvar, för vi skulle bara säga typ "hej, jag är fortfarande kvar i skolan" och sen skulle man arbete med dom där uppgifterna vi fick, så himla onödigt.. aah, så jag åkte iaf hem, eller gick till kungsängen station, tog tåget och sedan bussen, och nu ska jag snart dammsuga och lite sånt som jag lovade pappa att göra, för vi ska sitta barnvakt åt mina kusiner som kommer hit idag, dom är 6&4 år. så dom ska vara här tills söndag eftermiddag. sedan vid halv tre ska jag gå och hämta tove på dagis :)

ikväll vet jag inte vad som händer, får se vad natten har att bjuda på, haha. men skriver antingen sen eller imorgon, får se hur det blir.

btw! hittade min mobil i skåpet imorse, SÅ SKÖNT!

ciao

säämst humör!

pallar inte blogga mycket idag. har varit världens sämsta humör, och är inte bättre nu heller så..

dagens event;
började med info&layout - tråkigt!
sedan lunch - var okej lunch, men tråkig lunchrast
ekonomi - blev arg på vårat arbete! tråkigaste jag har gjort, men blev iaf klar
matte - fattar inget, inget, inget, inget! hur fan ska jag klara läxförhöret på måndag!?
springer till bussen - märker att jag inte har min mobil, alltså har jag tappat den! ÅÅÅH
tåget - får "elfel" så står stilla på kallhälls station i hundra år!
bussen från jakan - kommer fram 51, bussen går 53, så springer till bussen men missar den, den kör när jag&sofia står två meter ifrån den! vänder om och springer till en annan som gör exakt lika dant!

och nu är jag jättehungrig, och måste plugga! VILL HA TILLBAKA MIN MOBIIIIIL!

en ledig onsdag!

så himla skönt har det varit! att få vara hemma i mitten på veckan, haha.

igår kväll kom sofia hem till mig, vi skulle kolla film och äta en massa godis&chips :D jag hade köpt godis, chips&glocken för 100 spänn ;o haha! men iaf, vi kollade på säg att du älskar mig, har iofs sätt den typ tre gånger förut men sofia har aldrig sett den, så kollade på den. efter den blev jag skit trött! så jag "vilade ögonen lite" medans sofia tittade på american pie - band camp, haha. somnade typ vid kvart i elva tiden ;o men sofia somnade vid ett tiden, haha! förlåt <3

vaknade nio och väckte sofia, moha! sedan låg vi i sängen ett bra tag tills vi bestämde oss för att göra något med denna dag! haha, så jag duschade och sedan städade jag undan i rummet medans sofia duschade. sedan gjorde vi oss i ordning, pluggade lite och vid halv två gick vi för att hämta tove på dagis :) när vi hade hämtat henne gick vi till ica för att äta mellis, eftersom vi hämtade tove så pass tidigt så hade hon inte hunnit äta på dagis så tog en korv&en varsin munk på ica (a) sedan kom annelie dit och vi handlade lite.

efter det gick vi hem och pluggade lite mer, tog en powernap och kollade dom sista tio minutrarna på handbollen, sjukt spännande! och vid sex tiden åkte sofia hem. och nu sitter jag här, väntar på maten och efter maten tänkte jag ta ett bad och kolla på tv eller någon bra film! men nu ropar pappa, måste äta!

ciao bananas!

hur skön dag som helst!

åkte till skolan, och träffade sofia vid skåpen. gick och åt lunch, och så kom media så vi åt lunch med dom, efter det drog vi till idrottssalen för att kolla på innebandyn, var UBG - spånga, martina spelar i spånga så var tvungna att kolla lite ;) moha. när vi gick där ifrån stod det 6-0, men träffade malin och hon sa att det stod 17-1 (typ!) när hon drog så.. haha, spånga torskade alltså!

efter bandyn hade vi klassråd, var inte alls många där men fick veta att matte "läxförhöret" är flyttat från torsdag till måndag! så skönt! då kanske man kan plugga lite i helgen, haha. och efter klassrådet hade vi ekonomi, så jag&sofia satte oss och fortsatte med rapporten. gick väl sådär, tror ingen av oss var på toppen humör. sedan kom någon och sa att vi inte hade någon psykologi, och direkt efter så kommer johan och säger att vi inte har någon italienska, så himla skönt! så alltså slutade jag 13.15 istället för 16.05, nice!

men 12.15 gick jag till skolsyster, skulle ha hälsosamtal. det gick väl helt okej, tog upp en hel del grejer och ska fixa en hel del grejer som kommer hjälpa mina studier, skönt att någon försöker hjälpa till iaf. så ska tillbaka på måndag och kolla hörseln, om jag fortfarande har nedsatt hörsel eller inte.

meeeen men, jag&sofia tog 13.39 bussen och nu sitter jag hemma, har ätit och kollat tv och ska nog snart ner till ica för att handla godis&sånt tills ikväll, när sofia kommer hit. hon ska sova här, för vi är lediga imorgon :D så lånade lite filmer av sebbe igår, kanske ska hyra någon, får se hur vi gör. men mycket gott blir det iaf (a) moha!

och malin fyller år idag, GRATTIS MALIN :D <3 den femte jag känner som har fyllt 18 ;) själv får man vänta tills 18 maj, haha! :D

ciao banans!

god morgon!

vaknade för en halvtimme sedan typ. vaknade och kunde inte somna om, så jag gick upp, klädde på mig och åt frukost :) har sovmorgon till 11.30 idag, fett skönt! så snart ska jag över till mamma snabbt och hämta en sak, och sedan ska jag bara ta de lugnt tills bussen kommer, 09.57. men får se om dom kommer i tid idag.. det har ju snöat ute och så menar jag, men men.. lite snö = SL fuckar upp.

har precis gjort ett "how will you die" test. det visade sig att jag skulle bli gamal :b haha

Old age You're
pretty chilled out! You're going to live a long,
happy life, maybe even retire to an island.
Either way, you'll be able to enjoy winters with l
oved ones. You'll die asleep on a ferris wheel.

fett coolt, haha! men nu måste jag springa över till mamma så jag blir färdig någon gång, men skriver när jag kommit hem igen!

ciao bananas!

första dagen på vecka 4

och det började med ett helvette. eller mötte min storesyster på bussen, så slapp åka själv, det var nice! men sedan satt jag på stationen från 07.45 till 08.20!! tåget var försenat.. så satt bara och väntade, hur tråkigt som helst! men iaf, tillslut kom tåget och jag mötte sofia och vi åkte för att ha aktiekunskap. det var lika tråkigt som vanligt, trots att jag förstår mer nu, i B-kursen, än vad jag gjorde i A. men men. efter aktiekunskapen hade vi idrott, och det blev typ lite hiphop&RnB dans eller vad man nu ska kalla det. det var faktiskt rätt kul, men svårt!

sedan vart det lucnh, ungspannkaka, var sådär. och efter lunchen hade vi matte. förstår verkligen ingenting och vi har prov på torsdag! aja.. och efter matten hade vi engelska, lyssningförståelse, gammalt nationellt prov, och det var skitsvårt! men efter den lektionen så slutade jag, och sofia, hon hade ingen franska, så vi åkte hem tillsammans :) sedan mötte vi frida så jag&frida tog samma buss hem, så fick sällis hela vägen :D

nu sitter jag bara hemma, har O.C på i bakgrunden och ska snart sätta mig och plugga.. kanske kolla på lite gamla avsnitt från andra avenyn. det gjorde jag och ewelina igår, kollade från avsnitt 1 (för varken jag eller hon har kollat från början) till avsnitt sex. så ska kanske kolla lite nu. men aja, skriver imorgon eller senare idag, vi får se!

ciao bananas!

lördgskvällen

igår på dagen hände inte så mycket, tog det lugnt. men sedan åt jag middag, kykling&ris, skitgott! och efter det duschade jag, gjorde mig i ordning och gick för att möta sebbe, gurra&victor vid lundskolan. vi skulle till david. så jag mötte dom där kvart över åtta och var hos david vid halv ungefär.

vi började med att spela lite poker, texas holdem eller hur man nu stavar det, det var rätt så kul i början, men sedan blev folk lite för trötta och det var då mitt hat mot poker kom tillbaka. har aldrig gillat poker och så, men jag spelade igår ändå, pallade inte sitta och bara titta på hela tiden. men när alla blev trötta spelade typ alla all in och det slutade med att david vann, haha! sedan spelade jag lite på gurras ipod touch, fett kul! fanns något som hete taptap revolution, typ som guitarr hero, kul! sedan kom oscr vid elva tiden, och då spelade vi femkortspoker och då var jag med, eller andra gången, inte första, då spelade jag på ipoden.

vi började dra oss hemmåt vid ett tiden, då var iaf jag skit trött! så jag drog hem till mig, gurra till sig och victor&sebbe drog hem till sebbe. så jag&gurra tog sällis sista biten tills vi skildes åt.

väl hemma kollade jag lite på tv, men jag var så himla trött att jag gick och lade mig efter en halvtimme, men satte på tvn på rummet och somnade till fear factor, förstår inte hur folk kan välja att göra vissa saker alltså ;s uuusch!

nu ligger jag i min säng, har precis ätit frukost. och idag vet jag nog inte riktigt vad som händer, måste fixa lite saker mitt på dagen och sen måste jag även plugga. hatar ordet plugga alltså.. men nu ska jag städa lite i rummet och så, skriver senare idag!

shuuuz

hur kul som helst igår!

kvällen igår spenderades hemma hos sofia med henne, sebbe, david, oscar och filippa. det började med att jag åt hemma, annelie&tove kom på ett besök, har inte träffat tove sen i tisdags! och vi började prata om dagis, och om att annelie har svårt att hämta tove på dagis på måndagar för att hon slutar fyra, då är hon inte på dagis fören typ tio i sex, och dagis stänger halv sex. så så vi kom fram till att jag ska hämta tove på dagis, varje måndag, tills annelie har kommit hem. så det blir dagis-måndagar från och med nu! det kommer nog bli skitkul.

efter middagen drog jag till sebbe, vid kvart över sju tiden, och så gick vi till ica för att handla chips och sånt tills kvällen. och sedan tog vi åtta bussen till jakan och på stationen skulle vi möta david&oscar. sedan tog vi kvart över tåget och var hos sofia vid halv, då var filippa redan där. vi började att kolla lite på lets dance men sedan spelade vi lite femkorts-poker och efter det vart det med andra ord! alltså det måste vara världens mest roligaste spel alltså, fy fan vad kul det är! första omgången såg ut såhär: jag&david, sebbe&filippa och oscar&sofia. då vann jag och david :D andra gången var det jag&filippa, sebbe&oscar och sofia&david, tror jag det var, haha! och då vann jag&filippa :D och sista omgången var det jag&sofia, filippa&sebbe och oscar&david, och då van oscar&david. eeh, kommer inte riktigt ihåg men typ så var det! så det var skitkul.

nu sitter jag hemma, är ensam, för mamma, roger&edwin (min systerson, mamma är barnvakt!)  är hos rogers föräldrar och hälsar på och ewelina vet jag inte var hon är så.. men det är skönt att vara själv. bara det att min hund, leo, är så sjukt jobbig nu, vet inte vad det är med honom. men skrek på han nyss, orkar inte höra att han gnäller när vi precis varit ute, så kan inte vara det, han han mat&vatten och massa leksaker! och han har suttit i mitt knä, men han slutar inte gnälla, suuuuck! men nu, äntligen!, sover han.

nu ska jag fixa sofias ipod, försöka ladda ner dom låtarna hon vill ha, men alla finns inte så.. har lovat att göra det länge nu! men jag skriver senare idag, vet inte vad som händer ikväll och så, men det löser sig alltid! vill träffa jocke iaf! men han är upptagen när jag är ledig&tvärtom..

ciao BONANZA!

äntligen ännu en helg!

nu har jag kommit hem efter en mycket ogivande skoldag. känndes som om dagens skola inte gav mig ett skit, rent ut sagt.

vi började med info och layout, och där ska vi typ lära oss hur man skriver på word ;s och hur man använder alla knappar och lalala, men känns som om jag redan kan det så aah.. gick upp halv sju för att sitta och göra något som jag har hållt på med sen typ trean, förstår inte. men men, behövs väl det också, tss.


efter det hade vi ekonomi, så jag och sofia fortsatte med våran sammansällning, och så fortsatte vi skriva våran rapport. Towe&Natalie är ju med i våran grupp också men dom skrev sin rapport men vi tattade lite ideer av dom, haha. sedan vart det lunch, pasta&korvsås, fett gott! och efter det hade vi georafi, och läxförhör, gick sämst.

fick sluta lite tidigare och åkte hem med sofia, david och sebbe. och nu sitter jag hemma och ska snart fixa en äggmacka, mums! sen ska jag hem till pappa, ringa comhem om datorn och sedan möta simon på ica :) ikväll ska jag, sebbe och david hem till sofia och spela lite kort&massa annat sköj! sen får vi se vart jag sover, så skriver imorgon istället, inte ikväll!

ciao bananas!

sent blogginlägg!

haft en stressig dag, höhö (6) eller jag vet inte riktigt, men nu är ända tiden på dygnet jag har suttit vid datorn iaf, eller om man inte räknar med det vi gjorde på ekonomin idag, men då hade jag annat för mig ^

vi började tio idag, hade inge språk, så fick sovmorgon. vi började med info och layout, första gången detta år. det var helt okej, bara basic grejer typ så det var lugnt, hittills. Efter det hade vi lunch och det blev äckelfisk så åt inte alls mycket. Efter lunchen hade vi ekonomi så jag och sofia, med filippas sällskap för hon hade ingen lektion, satt och sammanställde våra enkäter vi hade frågat folk om. Gick väl helt okej, bara så jävla drygt! sitta och säga typ "flicka, 17-18, föreningssport, idrottsanläggning, inomhus, 1000 kr om året", trettiofem gånger! orkar inte gå in på detalj vad det är vi ska göra, men iaf, det var det vi gjorde idag.

efter det hade vi matte, eller skulle ha matte. övervägde att åka hem istället, för annars skulle jag få åka hem själv eftersom sofia inte har matte med oss, och jag vill inte åka hem själv! men så träffade jag filippa och hon slutade samtidigt som mig så då gick jag på matten ändå ;) höhö. men vi hade ingen riktigt mattelektion, utan biträndade rektorn, magnus, som alltid klär sig så snyggt, visst towe? ;) , var där och skulle berätta hur han har följt upp utvärderingen alla vi sam 2;or, som har ingela, som vi gjorde innan jullovet. hur jobbig lektion som helst.. satt och skämdes hela lektionen! alltså det var så taskiga saker som kom upp, han läste en massa taskiga kommentarer folk hade skrivit och sånt, mådde lite dåligt alltså.. vill inte vara ingela just nu..

efter matten så mötte jag david&sebbe, dom hade väntat på mig :) snällt<3 men jag skulle ju vänta på filippa för hon hade inte slutat ännu, så vi satt och väntade på henne. när hon väl hade kommit så frågade david om vi inte ville kolla på uttagningen till tjejernas skollag i innebandy, jessica skulle spela, så såklart så ville vi det :D så vi kollade lite, och det slutade med att vi tog halv fem bussen från skolan.

när jag kom hem så bakade jag och ewelina bullar! fett gott, buldegen är ju den godaste! haha. så vi gjorde massor med bullar, bara vanilj! sedan pluggade jag lite, kollade tv och duschade.

nu ligger jag i sängen och ska sova, börjar bli lite trött och ska upp tidigt imorgon. nu när det är VT har jag ingen sovmorgon på fredagar längre ;/ börjar halv nio med info och layout.. men det blir nog bra! men ska sova nu, och torka håret innan!

ciao bananas!

kan inte sooova!

Namn:  erica hansson
Vad drack du senast: vatten
Vad gjorde du igår kväll: pluggade hela kvällen!
Hur många hamstrar har du haft: en, när jag var typ 6 år
Kan du gå ner i spagat: HAHA, så vig är inte jag!
Vad ska du göra i kväll: göra färdig detta, sova
Vad ska du göra i morgon: plugga, vad annars?
Senaste inköp: godis i skolan (a)
Senaste film: eeh.. tror det var
Vad har du i ditt fönster: inget faktiskt.. haha
Tycker du om att cykla: nope, hata det!
Vem sov du över hos senast: sebbe tror jag ;p
Vem sov över hos dig senast: sofia!  ;b

Vad ska du göra nu: sova ;p haha
Vad ska du göra sen: gå upp?
Vem träffade du sist: sebbe, för typ 1½ timme sen
Vem skulle du vilja träffa nu: persbraaaaandt!
Sjunger du i duschen: ibland kanske (a)
Vem ringde dig senast: simon... tror jag ;p
Vem ringde du senast: ewelina? ;p
Hur länge sov du inatt: åtta timmar!
När ska du gå och lägga dig ikväll: när som helst!
Vad gjorde du för tre timmar sen: klippte sebbe (a)
Vad skulle du vilja göra nu: inte gå i skolan!

Vänner du kan prata om allt med? min älskade sofia!
Person du kan lita på till 100%? SOFIA!
Har du badat i år? i simhallen jaa? (a)
Tidsfördriv? datorn.. tyvärr alltså.
Vad heter du just nu på msn: erica,  unibet, shalala
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? simon, ingen anledning
Hur många syskon: tre
Känner du någon som heter likadant som dig? nej, faktiskt inte
Morgontrött? njae, det beror på
När är du född?: 18 maj, 1990
Var bor du?: viksjö
Nuvarande hårfärg?: brunett
Ögonfärg?: grönblå typ
Vad läser du för bok nu?: ingen
Humör just nu?: trötter
Vad har du för parfym idag?: puma, luktar sjukt gott!
Vill du ha barn?: någon gång i framtiden, ja
Hur stort är ditt rum?: lagom
Har du tv/dator i ditt rum?: yes
Piercingar?: en i läppen, en i tungan och så i öronen, men använder typ inte örhängen så..
Tatuering?: soon ;)
Hur många converse allstarskor äger du?: inte ett ända par
Skostorlek : 38-39

bonaaanza

blir inget långt inlägg idag alls! lagar mat nu, ska äta, plugga lite och sedan kanske gå till sebbe. eller blir nog så. då ska jag klippa honom ;o så får se hur det blir.. haha. han ska nog vara mer nervös än vad jag är iaf!

men nu hinner jag inte skriva mer, blir kanske ikväll eller imorgon!

ciao bananans

hello handsome!

nu har jag kommit hem, finally! haha. har varit en lång dag av stressande moment, eller vad man kallar det. vaknade nio, och kunde inte somna om så gick ner, kunde ju lika gärna plugga lite innan jag behövde åka till skolan. så det gjorde jag, och fixade mig och lalala och det slutade med att jag tog 10.30 bussen till jakan. sedan blev det 10.44 tåget med sofia och så började vi sakta med säkert vår väg mot skolan, haha.

vi började med klasstimme, som var i typ tio minuter. och efter det hade vi företagsekonomi men vi har grupparbete så jag, sofia, towe och natalie gör en undersökning om elevernas träningsvanor. och i mitten av lektionen gick jag och sofia och käkade lunch, var faktiskt ganska gott! och efter ekonomin hade vi psykologiprov. det gick inte så bra som jag hade hoppats på... men g blev det väl iaf, hoppas på VG och kan glöma MVG. men men.. får väl se.

efter det brukar jag ha språk men hade inget idag, vet inte varför, så jag åkte hem med sebbe och david. åkte till jakan för skulle köpa ett par jeans och kolla på födelsedagspresent till tove, hon fyller år idag :D men hittade inget.. så sa till annelie att vi skulle köpa lite senare. men köpte ett par jeans, som jag nu i efterhand ångrar.. men men, får väl se hur det blir. och så köpte jag en t-shirt på H&M, en kill t-shirt iofs, men den passade mig perfekt! och det var storlek XS, så den var ju inte direkt stor ;) den var på rea så den kostade 39,5 så det var inte alls farligt! sedan åkte jag hem, tog bussen med simon och jessica, som jag hittade på busshållsplatsen, haha.

när jag kom hem till mamma var camilla, edwin och tomi redan här, så vi gick upp till annelie på en gång. och nu har jag kommit hem efter tårtätande, kakätande och paketöppnande, haha. hon fick en trehjuling av mamma&roger som hon lekte med hela tiden, haha. hur gulligt som helst! men nu ska ewelina ha datorn, och jag ska plugga svenska och ta en varm&skön dusch! skriver imorgon igen, då är det en lååång dag i skolan, tyvärr..

ciao banana! eller ska jag börja säga något annat istället? varför inte ciao bonanza? ;)

efter lite plugg måste man tönta sig lite (;

OM DIG

Vad heter du?

Erica Hansson

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
jeppa, lätt! skulle jag vara kille skulle jag vilja heta Liam

Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?
vet bara att om jag skulle blivit kille skulle jag ha hetat alexander

Vilket stjärntecken är du?
oxen

Vilken årgång är du?
1990;a

Vart bor du?
sverige, stockholm, järfälla, viksjö

Bott utomlands?
nope, men det är en framtidsdröm!

Flyttat antal gånger?
typ tre gånger

Vart skulle du vilja bo?
utomlands, men kanske inte just nu, när jag blir äldre.

Vilken skolklass?

SP2c

Vad vill du bli när du blir äldre?
har alltid velat bli mäklare, så det eller barntender

UTSEENDE


Hur lång är du?
166 c0

Hårfärg och frisyr?
brunett, frisyr? jadu..

Ögonfärg?
gröna skulle jag säga

Skostorlek?
38-39, beroende på skor

Glasögon?
använder linser, men ja, jag har glasögon

FAVORITER

Filmer?
komedi eller skräck, bra skräck i sånt fall! inte någon jävla halloween film typ.

Musik?
beroende på humör

Årstid?
sommar, såklart! vad annars?!

Mat/dryck?
favoritmat är nog pasta, all pasta är gott! och dryck skulle nog bli glocken juice

Djur?
skulle nog bli papegoja

Färger?
har nog ingen riktig favoritfärg, det beror på vart färgen är

Tv-program?
conan o'brien, scrubs eller andra avenyn!

Ämne i skolan?
psykologi är riktigt kul!

Sysselsättning?
umgås med vänner, finns fan inget bättre!<3

GREJER

Plånbok?
klart jag har, haha

Tandborste?
eeh, jaa?

Solglasögon?
nope, ser sjuk ut i solglasögon!

VÄNNER OCH LIVET

Hur vill du dö?
lugnt och stilla

Vem av dina vänner är mest lik dig?

jadu.. jessica och jag är väl ganska lika? (a)

Vem är mest högljudd?
sofia! HAHA

Vem får dig mest att skratta?
david, tror jag.. haha!

Vem har du känt längst?
jessica! :b

Vart vill du bo i framtiden?

utomlands eller vindsvåning på södermalm ^ haha, i know! men har alltid varit en dröm!

Hur länge tror du att du kommer leva?
blir kanske runt 80..

HAR DU NÅNSIN

Rymt hemifrån?
det tror jag alla har som små ;p

Sovit utomhus?

yes, of course!

Gråtit i skolan?
mhm..

Spytt i skolan?
inte vad jag kommer på

Gjort något dumt som du skrattar åt idag?
hahahaha, jaa!

Druckit alkohol?
yes, i have

Varit på scen?
inte iför folk, men har varit på en ;)

Retats?
retas ja, inte mobbads! stor skillnad..

Blivit nerslagen?
no no, never!

DU

Svär?
jupe

Sjunger bra?
HAHA, verkligen inte!

Duschar dagligen?
yes, varje kväll!

Vill gå på högskola/universitet?
vill och vill.. måste för att bli det jag vill bli, men kommer aldrig kunna det med mina betyg, så..

Vill gifta dig?
nope, aldrig!

Har en ipod?
nej

Ber?
nej, det gör jag inte, bara när klockan är 00.00, 22.22 eller 11.11 (a) haha

Går till kyrkan?
nej, har aldrig gjort.

Sover med gosedjur?
har en liten nalle (a)

För dagbok?
bloggar, men är väl inte samma sak ;)

Dansar i regn?
jag dansar aldrig nykter (8)

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade?
roger, låtsaspappa ;p

Du pratade i telefon med?
pappa :)<3

Du smsade med?
simon and the garfunkel

Du kramade?
sofia, hejdå kram ;)

Du skällde på?
ewelina tror jag

TROR DU PÅ

Liv på andra planeter?
det vet jag faktiskt inte ;s

Mirakel?
njae, it depends

Magi?
absolut inte!

Kärlek vid första ögonkastet?
kanske inte kärlek direkt.. men "tycke vid första ögonkastet" (a)

Spöken?
aah, men inte elaka spöken som spökar, men spöken tror jag på allt.

Tomten?
haha, nej, tyvärr

RANDOM

Vilket land skulle du vilja besöka?
många! men ett favorit? USA tror jag, eller indien

Hur många kuddar sover du med?
6 st hos pappa, tre hos mamma

Vad borde man uppfinna?
antingen ett penga träd eller uppblåsbara hus!

Tror du gud är en tjej?
tror inte direkt på gud, så kvittar

är du ett hälsofreak?
hahaha, nej!

Vilket är det värsta vädret?
snö som blir till slaks, HATAR!

Lekte du med barbie som liten?
i believe so, yes

Hur många betyg har du IG i?
3 st..

Vad har du i din Jackficka just nu?
busskort&lipsyl

Vad är du beroende av?
något väldigt dåligt...

Vilket land kommer du i från?
Sverige

Vilken sorts lipsyl använder du?
ACO cerat och ett lipsyl jag fick av sofia ifrån thailnad

Vad tror du på?
vet faktiskt inte..

Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
ingen, så säger pass på den frågan

Vad köpte du senast?
en macka i skolan idag, men klädesvis, så köpte jag ett lina + t-shirt från H&M och en tröja från gina

Har du nåt husdjur?
yes, två små chihuahuor!

för dig eller för mig?

jag har börjat fundera lite över en grej.. skriver jag blogg för att du ska kunna läsa eller är det mer för mig själv? skulle någon fråga mig det just nu hade jag förmodligen sagt att jag skriver för mig själv. att bara få skriva av sig lite är ju inte alls helt fel, det är snarare rätt skönt. sen om man får lite feedback ibland är ju inte heller helt fel. men jag känner folk som tycker det är riktigt töntigt att blogga, och dom kan inte i sin vildaste fantasi förstå varför man bloggar över huvudtaget. och jag kan nog inte riktigt svara på den frågan jag heller.. det är väl helt individuellt, men som sagt, jag skulle säga att det var för mig själv. så jag har inga planer på att lägga ner ;) haha.

har precis suttit och kollat på gårdagens avsnitt av andra avenyn, eftersom att jag missade det. och så passade jag på att kolla på morgon dagens avsnitt också, är inget idag pga något, kommer inte ihåg. men kan lika gärna kolla på morgondagens också, kan jag plugga en extra halvtimme, wei. suck! men men, nu är det dags för mig att ägna mig åt psykologin, struntar i italienskan om jag inte hinner, får se. men skriver inte mer ikväll, blir imorgon!

ciao bananas!

känns väl lite bättre

magen känns väl helt okej just nu iaf. får väl se hur det blir senare ikväll, hoppas det börjar ordna upp sig iaf! vill inte ha såhär ont.. har kännt mit svimfärdig hela skoldagen typ ;/ inte kunnat äta något, eller inte till lunch men tillslut blev jag skithungrig så jag köpte en macka, och då kunde jag äta. men hade bara svenska&engelska idag, så allt gick väl lagom långsamt..

efter skolan skulle ju min syster hämta mig, men hon skulle komma till vikjsö imorgon istället, så min andra storesyster hämtade mig i jakan istället, skulle åka med till BVC med henne. och nu är jag hemma, och nu ska jag fixa sofias ipod (har lovat att lägga in lite låtar) och sedan spenderas kvällen framför psykologi och italienska böckerna. har psy. prov imorgon och ska ha skrivit 25 meningar med verb på italienskan så.. och så ska jag kolla på andra avenyn idag! blev ju inte det igår, kollade på singing bee istället, och det sög ju! men men..

nu ska jag fixa ipoden och sedan gå över till mamma, är mamma-vecka denna vecka så ska packa och sånt.

ciao bananas!

vad är det nu då!?

jag blir alldeles galen snart! nu är jag typ sjuk igen. eller min mage, den är fucked up. har haft ont i magen i typ 3-4 dagar kanske, men igår kväll, helt plötsligt, så fick jag så sjukt ont! kunde inte ligga, inte sitta eller någonting alls! ringde mamma och gick dit, hon klämde lite, gav mig tablett och predikade lite. alltså jag hade haft en cysta på äggstockarna förut, och det gjorde skit ont! och jag hade samma smärta nu, eller vad man ska säga, så mamma trodde först att det var det, men jag har ju haft ont i ett par dagar lixom, så då sa hon att det inte kunde vara det.. har ingen aning om vad det är! så mamma sa att om inte tabletten har hjälp och om jag fortfarande har ont idag måste vi åka till läkaren.. hatar att åka dit! finns inget värre.. men jag har ju fortfarande ont idag ;/ men vi får se.. hoppade iaf över första lektionen, idrott, för jag kunde ändå inte vara med. så nu ska jag ta tio bussen, så är jag i skolan kvart i elva typ, klassen slutar kvart över elva, men då hinner jag skriva ut engelskan och sånt innan, så åker dit innan.

hade jag inte haft redovisning i engelskan idag så hade jag stannat hemma, lätt! då hade jag inte orkat gått. men nu måste jag, annars lämnar jag sofia i sticket, och det tänker jag inte göra!

nej, ska jag försöka äta, se om det blir bättre och sedan sminka mig och fixa det sista. skriver när jag kommit hem igen! eller lite senare, slutar halv tre och då hämtar min storesyster mig i skolan, och så ska vi hitta på något, åka hem tror jag det blir för min del iaf, orkar inte ut och åka.. så skriver väl senare ikväll eller något!

ciao bananas!

kort kort kort

kan inte alls skriva mycket idag. har pluggat med sofia hela dagen! är äntligen färdig med engelskan, nu ska jag bara renskriva den. är inlämning + redovsning imorgon, får väl se hur det går ;/ men det är iaf klart! så det känns skönt.

så imorgon ska jag plugga psykologi hela kvällen. men har sovmorgon, ingen aktiekunskap så det är skönt, och så har jag ingen körtkortsteori från och med nu så kommer sluta halv tre nu ,istället för kvar över fyra, varje måndag, hur skönt som helst! så imorgon efter skolan ska jag åka till jakan, handla födelsedagspresent åt min systerdotter (som fyller år på tisdag) och till hennes pappa (som fyller år imorgon), så får hoppas jag hittar något!

nej, nu ska jag äta och sedan plugga! skriver imorgon igen!

ciao bananas!

en slitsam dag

eller känns mer som det, för har inte gjort något speciellt. umgåtts med annalie och tove, varit hemma, och snart ska jag städa mitt rum och duscha. så jag har ju inte alls gjort något speciellt, tagit det lugnt bara. kanske därför som man är som mest sliten? man vill ha saker att göra. har jag ikväll. ska äta vid sex tiden, efter det ska jag till sebbe, får se vilka som kommer, och ikväll kommer sofia till mig och så ska hon sova här :) för imorgon ska vi plugga, hela dagen! för vi har engelska redovisning på måndag, psykologi prov på tisdag, och jag har inte börjat plugga på något, och jag har tappat mina papper så sofia var så snäll och erbjöd sig att komma till mig så kunde jag få tjuvkolla lite på hennes papper ;) uuuunderbar människa! hahaha, eller vad säger du sofia?! :D internskämt.

nej, nu ska jag fixa lite, sedan äta och sedan gittar jag hemifrån, haha! skriver imorgon

ciao bananas!

bloggar igen (;

har kollat färdigt på filmen nu. sa jag vilken jag skulle kolla på? det var iaf america history X. alltså jag hade förväntat mig värsta äckliga filmen, folk har alltid sagt den är så himla äcklig! och typ skit bra! men jag tyckte inte den var så himla äcklig? ;s såklart så hade den vissa scener som man fick ont i magen i, men det var typ två stycken.. så blev lite disapointed, men men. det är typ en sån där film som man måste ha sätt. tycker jag iaf, men alla har ju olika åsikter.

just nu sitter jag och spelar betapet och ligger under stort! och väntar på att pappa ska bli klar med maten, är så sjukt hungrig!

nu har jag ätit ;) glömde att jag bloggade! och pappa ropade att det var mat så sprang bara ner, det blev pannkakor, hur gott som helst! men nu ska jag spela klart, upp och duscha och sedan kolla lite på tv innan jag går upp till annelie, men skriver imorgon igen! blir nog inge mer blogg ikväll inte, så..

ciao bananas!

helg!

men ska väl inte klaga precis, haha. har ju varit hemma hela veckan, utom tisdagen, så.. haha. men gick till skolan idag, mådde väl lite bättre men kände mig lite svimfärdig hela dagen ;s men vi hade ingen lång dag. tog halv tio tåget och fick sällis med sofia och sebbe. sedan började vi med geografi, och vi gick igenom lite grann, inte alls någon jobbig lektion. så slutade vi kvart i tolv, och hon sa att hon inte skulle vara här på måndag (när halva klassen har lektion) så vi andra (som har dubbeltimme varannan fredag) slapp den lektionen efter lunch så slutade kvart i tolv, nice! så jag och sofia gick för att äta lunch med towe m.m och efter det åkte jag och sofia hem, så himla skönt! åkte till jakan, sofia skulle fixa sina naglar, hon hade tid klockan två och vi var i jakan ett tio i ett så gick runt och kollade lite, träffade simon och lalala. men sofia fick en tid tidigare så jag och simon tog bussen som gick 13.23, jag hoppade av vid mig och han fortsatte hem mot honom. och nu sitter jag här. fick låna american history X av vickan, jag vet! jag har inte sett den ännu, så tänkte kolla på den idag. vet inte om jag ska göra det nu eller sen, har hört massa scener från den så vill inte gå och må dåligt hela dagen ;s så vi får se. men tror jag kollar nu. så ska äta innan. så ska nog inte skriva mer nu ;p

ikväll ska jag upp till min storesyster iaf, träffa tove :D och spela lite spel! ska bli riktigt mysigt. men skriver sen eller imorgon, får se!

ciao bananas!

hemma idag igen..

hade ställt in mig på att gå till skolan idag. men vaknade utan röst idag igen.. så jag smsade pappa och bad honom ringa skolan och sjukanmäla mig. så jag tog en ipren och somnade om till typ halv elva. då vaknade jag och var skithungrig så gick ner och tog en macka och varm oboy, exakt samma som igår. knäckebröd är så sjukt skönt för halsen. och så satte jag på en film, oss torpeder imellan hette den. eller den är på nu, bara det att jag pausade för jag skolla kolla en sak åt pappa på datorn, och då passade jag på att blogga på en gång, har jag det gjort haha. men men, filmen är helt okej. har sett den förut, är med matthew perry så han gör hela filmen rolig, haha. senare idag blir det the hot shot och säkert någon mer, beror på vad som går på tv!

nej, nu orkar jag inte skriva mer. eller har inge mer att skriva om, tror jag iaf. så antingen blir det update ikväll eller så skriver jag imorgon, och då ska jag verkligen gå till skolan, hur jag än mår, det lovar jag!

ciao bananas!

sjukling..

är sjuk.. igen! fattar inte hur lätt jag blir sjuk! förstår mig inte på det alltså. men men.. om jag ska vara helt ärlig är det faktiskt lite skönt! sov till elva idag, men kunde inte somna igår, somnade väl runt tre tiden kanske. svettades hela natten och hade sjukt on i halsen, så drack mycket, vilket ledde till toalettbesök väldigt ofta och så lalala, så fortsatte det så. men tillslut så somnade jag iaf. men ringde pappa vid åtta och bad honom sjukanmäla mig, då hade jag typ ingen röst. men så somnade jag om till elva när han ringde igen. då gick jag ner och fixade frkost, hårdbröd vart det, kliar skönt i halsen, och varm choklad. sedan gick jag upp och lade mig i sängen igen och kollade på big daddy, ända filmen som låg uppe som var bra, haha, orkade inte gå ner igen. så kollade på den och nu är jag hos mamma. ska hämta ett svenskapapper (kan passa på att plugga om jag ändå bara ska sitta hemma) och lite kläder, pappa har tvättstugan idag så. ska även kolla om jag har feber eller inte.

nu pallar jag inte sitta här längre. ska hämta mina grejer och gå till pappa igen. blir inget mer bloggeri (=mitt ord! haha) idag, skriver imorgon igen!

ciao bananas!

gårdagens inlägg (som inte kom in igår!)

hatar, hatar, hatar verkligen skolan! jag tror ingen förstår, faktiskt inte. folk kan "tycka illa om skolan" men för mig är det rena helvettet! så imorse när jag vaknade ville jag bara slänga mobilen (min väckarklocka) in i väggen och somna om och bara sova till klockan tolv, som jag har gjort hela lovet. och igår kväll var ju inte direkt världens bästa.. eller innan jag skulle somna, kvällen hos annelie och filmen big fish med mys var ju inte helt fel direkt.. men när filmen var avstängd så.. då kom allt. vill inte berätta i detalj men aah, inte så som jag ville avsluta sista kvällen på jullovet direkt. men nu blev det väl så. men somnade tillslut iaf, och tur var väl det.

vaknade av väckarklockan och hade ångest. som sagt ville jag slänga mobilen i väggen, dra över täcket över huvudet och bara somna om! men jag behövde verkligen gå till skolan, behövde! behövde! behövde! för jag hade italienska prov idag, kan inte skjuta om det ännu mer. så klädde på mig och gjorde allt i slow-moation så det slutade med att jag fick springa till bussen (men den var för tidig! sebbe missade den.. så inte bara mitt fel) och tog elva tåget med sebbe, (som tog en annan buss så han hann med elva tåget) sofia, johan och markus. mötte towe på kungsängen station där vi väntade på bussen. då kom johan på att vi började tio idag och inte halv tolv! alltså det är konstigt schema, vi läser i perioder så finns period 1, 2, 3 och fyra. HT är period 1&2 och VT är 3&4, och schemat är konstigt lagt så när VT börjar så är det fortfarande period 2 i två veckor, och det tänkte inte vi på, så vi började tio, inte halv tolv, så.. börjar bra, suck! men vi pratade med våran lärare, 2/3 var inte där så, det var ganska lugnt. sedan flöt dagen på, hade psykologi och fick VG på provet och har VG än så länge, ska försöka få det till ett MVG, men får se. sedan hade vi italienska provet, men började lektionen med verb, fattar ingenting. fick g på provet iaf, allt jag vill ha i språk, fattar inget av det.

nu sitter jag hemma hos mamma och har ätit med ewelina, ska till pappa nu och fixa lite, kvällen blir spenderad framför skolböckerna och förmodligen någon bra film.

ciao bananas!

sista dagen!

idag är det lovets abslout sista dag. fy fan.. och jag har inte fått någon sömn inatt heller! men vet inte om det är bra eller dåligt? ;p lång historia! tror inte jag ska gå in på detaljer och shit, skit samma!

men jag hinner inte skriva mer nu, ska åka och simma med ewelina, annelie, tove, camilla och edwin ju! skriver efteråt igen, ska åka om tjugo minuter så måste packa!

ciao bananas!

näst sista dagen innan skolan börjar..

nu har jag verkligen börjat få ångest inför skolan. vill verkligen inte börja! alla säger att när man har lov så vilar man upp sig. men knappast säger jag bara! vi har tre prov på två veckor, tror jag!, så man behöver alltså plugga på dom under lovet, vilket jag inte gjort. och när skolan då börjar blir man galen över hur lite man har gjort på så lång tid. losing my mind här! börjar på tisdag och då har jag prov! har inte äns öppnat dom böckerna.. får ta hela dagen imorgon till att göra det då. men det går inte. för imorgon ska jag åka och bada med ewelina, annelie, tove, camilla och edwin. aja.. vet inte hur jag ska göra. det jag vill komma fram till är iaf att jag inte har pluggat något under lovet, att jag behövde plugga under lovet och att jag har ångest för att lovet tar slut! got it?

idag då iaf. gick upp till annelie och firade henne. världens godaste tårta! och vi var väl där till fem tiden kanske, då gick vi hem. då åt vi middag, eller direkt när vi kom hem så kollade jag och ewelina på eva rydberg-teater som gick på tv för typ tre-fyra dagar sedan. men jag missade den så pappa spelade in den åt mig, så vi kollade på den och åt middag. sedan gjorde jag mig i ordning och gick till sebbe.

vi kollade på tv, miami ink och andra avenyn, vi kollade även på en film som hette 2 days in paris. det var nog den mest onödigaste film jag har sett! okej, den var bra. men det var ju bara för att adam goldberg var med i den och sa sköna kommentarer och gjorde roliga grejer, annars var det ju en jävligt onödig film! den handlade typ om ett par som åka till paris, för tjejen i paret var född där, så dom skulle hälsa på hennes släkt typ. och så händer det en del och lalala, men den började typ exakt likadant som den sluta, eller förhållandet mellan alla personer var det samma, fattar ingenting, haha. men jag gillade verkligen hans kommentarer och sånt, skrattade sjukt mycket! men det var ju i stort sett allt.

aja, nu ska jag äta lite, göra mig i ordning och gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska bada och sånt, måste sova ut! men skriver imorgon igen, as usuall!

ciao bananas!

nej, det är ingen vanlig dag..

.. för det är annelies födelsedag, hurra hurra hurra! haha. som sagt, idag fyller annelie, storesyrran, 27! gammal hon börjar bli alltså ;) haha. så nu sitter jag och väntar på att pappa&ewelina ska ringa så vi ska gå upp dit. dom har varit på ica och handlat blomma och pumpat bollar vid vallen ^ moha. så jag är helt färdig, väntar bara på dom, men dom ringer väl snart.

igår var jag ju hos sebbe.
och jag sov där. sofia drog ju vid tolv, gurra&victor drog vid halv två tiden. då kollade jag, sebbe&lundgren på ricki lake, eller det började typ vid två tiden, haha. sen kollade vi på paris&nicole, det där programmet vad det nu hette,haha. och vid tre drog lundgren och vid fyra somnade jag och sebbe.

men nu ringde pappa, så nu måste jag fixa det sista! men skriver igen sen, vet bara inte när jag kommer hem igen men det löser sig!

ciao bananas!

hittade detta och var tvungen :D

Ta de 10 "första" kill-kontakterna i din mobil:

1. andreas
2. arses
3. danne
4. david
5. elmqvist
6. fredrik lundgren
7. grim
8. henrik
9. ICEpappa ;)
10.Joachim


Har du pussat nummer 7?
haha, nej! :p

Känner du nummer 10?
absolut! :D

Bästa minne med nummer 9?
massor med minnen med pappa såklart! (:

Skulle du kunna ge nummer 6 en kram?
såklart! gör ju der varje gång vi träffas :)

När ska du träffa nummer 4?
blir nog när skolan börjar, men hoppas på innan såklart :D

Hur är vänskapen mellan nummer 6 och 7?
dom känner inte varandra :p

Är nummer 5 söt?
skiiiitsöt :D

Vad är det bästa med nummer 3?
jadu, vet faktiskt inte ;p

Första intrycket av nummer 2?
pratglad som fan!

Hur länge har du känt nummer 10?
sedan sjuan, så fem år va?

Hur träffa du nummer 4?
vi har gått på samma dagis, samma skolan 6års-6an, samma klass 7an-9an och nu samma skola, så vi känner varandra väldigt bra :D

Har du träffat nummer 6 senaste månaden?
japp, senast igår och kommer bli idag igen :D

Har du vart i nummer 9s hus?

HAHA, aah! bor hos honom varannan vecka ^^

När nästa gång ska du träffa nummer 5?
snart hoppas jag :( :(

Är du vän med nummer 8?
njae, inte direkt va :p

Skulle du kunna gå ut med nummer 6?
jaa, lätt alltså :D

Har du gått på bio med nummer 8?

nej, det har jag inte :P

Vad pratar du och nummer 10 om oftast?
allt möjligt faktiskt, inget "speciellt ämne"

Har nummer 4 ett förhållande?
nej, det är jag 100 på!

Har du velat slå nummer 1 i ansiktet?
neej, såklart inte! han har hjälpt till att städa varje gång vi har en fest som gått och skogen, skit snäll! (:

Vad har nummer 2 för favorit-mat?
han brukar äta pasta när jag frågar honom :p haha

Vem här är roligast?
david, eller elmqvist, tar båda :D

Vem är tystast?
skulle nog säga danne, men är inte säker :p

Hur träffade du nummer 1?
När jag va ca 1 månad åkte jag med mamma till norge och träffade bla alex :)

Vad skulle du göra om du aldrig hade träffat nummer 9?
HAHAHAH, bott någon annanstans förmodligen :p

Vad skulle du göra om nummer 10 började dejta dig?
jag vet faktiskt inte, haha! inget? (a)

ett besök i jakobsberg och fint främande

jag åkte till jakan idag, om bestämt. och sebbe höll mig sällskap :) vi åkte in vid typ två tiden, han kom hem till mig innan och där var camilla, edwin, ewelina, mamma, tove och annelie, storfrämmande. dom hade varit och åkt pulka men jag hade inte orkat följa med. när sebbe kom hälsade han lite på alla och satt och klappade vincent tills jag var färdig, haha. sedan tog vi kvart i två bussen till jakan.

vi började på gina, kollade vad dom hade kvar efter rean och jag hittade två riktigt snygga t-shirts, men visste inte vilken jag ville ha så vi gick till H&M istället medans jag funderade på vilken av dom jag ville ha. där köpte jag genomskinligt nagelack och genomskinligt läppglans till min storesyster i födelsedagspresent, hon hade önskat sig det så :p sedan åkte vi ner på nedevåningen och kollade på en tröja till mig, eller något iaf, behövde inte va en tröja. men dom hade inte så mycket kvar, eller inte mycket som var i min stil iaf. men hittade ett linne, skitsnyggt!, som jag köpte, men vet inte om jag ångrar mig nu efteråt.. men alla hemma sa att det var snyggt så, vi får väl se.

efter H&M gick vi tillbaka till gina och jag stod länge och valde mellan vilken tröja jag ville ha! sebbe tyckte den svara, det var en svart och en rosa, men jag lutade nog mer åt den rosa, men jag visste inte riktigt. men det slutade med att det blev den rosa, haha. och jag ångrar mig inte nu i efterhand, så jag gjorde nog rätt val.

efter det åkte vi hem, eller jag åkte hem till mig och han hem till sig. när jag kom hem hade annelie&tove precis gått så var bara camilla&edwin kvar, men edwin låg och sov uppe med mamma i hennes säng så det var bara camilla&ewelina på nedevåningen. jag satte mig vid camilla, som satt vid datorn, och visade henne ett spel som jag hade spelat med/mot victor igår kväll. frågesoprt online, lång historia, skit kul iaf! www.vetgirig.nu heter hemsidan, kolla in den! satt och spelade ett tag tills hon åkte hem.

sedan gjorde jag mig i ordning och annelie kom och skulle låna mammas bilnyckel och hon skulle till ica och jag skulle till sebbe så var perfa ju, fick skjuss :D så hjälpte annelie att handla och mötte sebbe på ica, vi skulle äta på grillen. och nu sitter jag hemma hos honom, väntar på att sofia ska komma. ludngren kommer kanske också. dom kommer runt halv nio, så jag&sebbe får väl kolla film eller något så länge, haha. hot chick går på tv4+ idag, tror det var tv4+ iaf, så ska väl se den! men nu kan jag inte sitta och nörda mig längre, skriver imorgon igen!

ciao bananas!

jakan idag då!?

vaknade precis, skönt att sova så länge! men behvöer vänta tillbaka dygnet, eller hur man nu säger det, innan skolan börjar, annars är jag ju körd! kommer vara så sjukt trött annars.

igår blev det ingen sofia. efter jag och ewelina hade bakat färdigt våra bullar fick jag sjukt ont i magen, igen.. och det höll i sig ett bra tag! så ringde sofia och bad om ursäkt och sa att jag inte kunde träffa henne, men det var nästan tur det, för hon hade en jävla massa att göra! så jag var hemma hela kvällen.

idag, nu på dagen, ska jag in till jakan med bebbe, ska kolla på en tröja och köpa födelsedagspresent till min storesyster som fyller år imorgon. blir nog nagerlack och läppglans, hon sa att hon behövde/ville ha det så. och ikväll ska jag förmodligen till sebbe, och så kommer sofia m.m maby. men nu ska jag äta "brunch" och sedan göra mig i ordning så jag kommer iväg någon gång.

ciao bananas!

bullbak med lillesyster :D

blev en bra dag tillslut ändå! :D efter jag bloggat, ätit och ewelina vaknad (vid ungefär tolv tiden) bestämde vi oss för att baka bullar, eller ewelina var sugen och då blev jag också det, haha. så vi gjorde oss iordning och gick till ica för att storshoppa ^ och efter det begav vi oss hem och började genast att baka. efter en halvtimme kom annelie och höll oss sällskap eller vad man säger. och efter ännu ett tag så gick vi och hämtade tove på dagis.

när vi kom hem igen så fortsatte jag och ewelina att baka och annelie och tove kollade på, haha. men det slutade med att det blev en hel del bullar och dom blev skit goda! hälften kanel&hälften vanilj ;) och nu ligger dom och svalnar och sedan blir det in med dom i frysen så man har ett bra tag fram över :D också coolt.

kvällen blir spenderad med sofia, om jag orkar åka till kallhäll de vill säga. men får se, nu kommer roger så ska väl plocka undan och så, hörs!

ciao bananas!

good mornin' stockholm!

vaken, tyvärr... vill somna om! är så sjukt trött, men kan inte. suuuck. så nu sitter jag i soffan med en hund som försöker slicka mig i ansiktet, not so nice! och oprah är på i bakgrunden, hela programet handlar om bee movie, vet inte riktigt, kom precis ner och har precis gjort två mackor, julknäcke med brieo ost på, hur gott som helst! och så självklart kommer det snabbt två bästa vänner som hoppar upp i soffan och ser jättesnälla ut ^ tattare!

idag då, denna snöstormsdag. känner på mig att idag kommer jag att halka! jag lovar. men vet inte riktigt vad som händer, inte ikväll heller. har alltså inte planerat något idag, haha. daah! nejmen aah. nu ska jag äta mina mackor och kolla färdigt på oprah, kommer förhoppningsvis något annat att se efter det, vill chilla lite framför tvn idag. men jag skriver sen igen.

ciao bananas!

läskig hemväg!

äntligen är jag hemma! hemma från vinterslasket och hala vägar, hemma från mörka gångar och läskiga tunnlar och hemma från rädslan att möta någon man absolut inte vill. rädslan som skapades under hemgången från sebbe startade under filmen vi såg, halloween. den var inte bra, absolut inte. jag och sebbe satt och räknade antal döda (eftersom halloween filmerna är kända för deras dödane) och vi kom fram till 21 stycken döda. tänk att få med alla 21 på ett bra sätt, inte bara visa hur han mördar dom, utan dom måste ha ett "sammanhang" fast egentligen inte? alltså det är svårt att förklara, se den så förstår ni. okej, jag ska medge att det var den bästa halloween filmen som har gjorts, men den är inte att rekomendera en fredagskväll om man vill se en bra film. självklart så hade filmen även med den välkända scenen, när han som mördar alla låtar kniven sitta kvar i kroppen och kroppen hänger kvar på väggen. ni som sett halloween filmerna förstår precis vad jag pratar om.

hela vägen hem pratade jag med sebbe i telefonen. vågade inte gå hela vägen själv samt lyssna på musik, tänk om något skulle låta, och jag inte hör det, eller någon komma gående emot en bakifrån utan att man hör. usch! ända gången jag inte lyssnar på musik om jag går själv, det är på kvällarna när jag går hem.

nu sitter jag i pyjamas i sängen och njuter, faktiskt, av att sitta i lugnet med ett glas juice på sidan och skriver. hela dagen har egnats åt min älskade farfar <3 det är ett år sedan nu.. frågade pappa hur minnesstunden var, och han sa att vi hade tyckt att det var jobbigt om vi följde med, så tror både jag och ewelina gjorde rätt beslut. jag menar, man behöver ju inte sitta i en grupp och prata om allt för att kunna minnas. det var iaf vad min faster sa till mig.. men jag vet inte.

imorgon. åker inte till min kusin, vill inte plåga mig igenom resan dit, rädd för att bli illamående och få ont i magen. förlåt cicci.. vi får fira någon annan gång! lovar att bjuda på fika och en mysig hemmakväll! vet att du fyller 18 och allt, men ändå.. förlåt!
så kvällen spenderas väl hemma, kanske med sofia, det beror på hur jag mår. får väl se vad vi hittar på då, blir nog film bara skulle jag gissa på.

skulle behöva sova nu, ska upp tidigt imorgon. vissa hade nog blivit galna nu, när jag säger att halv elva är tidigt. men för mig är det de. speciellt om man går och lägger sig vid fyra, men är inget jag kan hjälpa. har som sagt vänt på dygnet sen efter nyår, suck. men jag kan inte sluta skriva. är så mycket i huvudet som bara vill ut.

tillexempel skolan. vi börjar på tisdag, är fyra dagar kvar! jag har ett prvo på tisdag som jag inte ens har börjat plugga på, så skulle verkligen behöva det. får göra dte på måndag, orkar inte förstöra jullovets sista dagar med att göra det jag hatar mest av allt just nu. skolan. skulle kunna sitta och diskutera om skolan i hundra år, för det finns så himla mycket fel! men det orkar jag inte nu, och jag tror ingen av er skulle orka läsa det heller..

nu ger jag upp. jag säger god natt och sov så gott. ska försöka sova, ska väl spela lite på facebook innan, då brukar man bli trött, det är en ny dag imorgon. som min låtsaspappa säger "det finns fortfarande hopp om livet". och det gör det väl.

ciao bananas!

film mys ikväll igen

sitter hemma hos sebbe och kollar film. men just nu är jag själv. sofia åkte precis hem och sebbe följde henne ut så passade han på att röka samtidigt, suck.. aja, vi har iaf kollat på film. kom hit vid kvart i tio, och sofia kom typ tio i tio :p då satte vi på disturbia. den var faktiskt bra! lite läskig, lite roligt och sånt, lite av allt nästan skulle man kunna säga. nu kollar vi på den nyaste halloween. har bara kollat tio minuter typ, så har inte fått någon uppfattning ännu, men sebbe sa att den verkade bra, så får väl se.

idag har jag varit med ewelina&tove hela dagen typ. eller vaknade ju, som sa jag sa av att tove och annelie var utanför. efter jag bloggat satt jag lite vid datorn, kollade runt lite och sånt. sedan duschade jag och vid tre gick jag&ewelina upp till annelie och hämtade tove, vi skulle ut och leka i snön, åka pulka och sånt. var faktiskt skitkul! sedan gick vi hem till mamma, städade lite, lekte med tove och lagade mat. oich vid halv åtta gick vi upp till annelie igen och lämade tove.

aja, nu ska vi kolla färdigt, sebbe kom precis in, luktar rök!! usch&blä som tove säger ;)

imorgon bli det kusinfest eller hem till sofia, har inte bestämt mig ännu, får se vad jag orkar och sånt också. med tanke på min mage som ännu inte blivit bättre! nej, nu ska vi kolla!

ciao bananas!

ett år sedan.. VIF <3

nu har jag vaknat, eller precis ätit frukost. men vaknade av att jag hörde toves röst utanför, och jag har inte träffat henne på jättelänge pga att jag har varit sjuk och så, annelie har inte velat att hon blivit smittad, och det kan jag verkligne förstå. men iaf, vaknade av att jag hörde henne så tog på mig det som låg närmast och så gick jag ner och så ser jag att det är fullt med snö ute! fick en chock, typ. och så fick jag se tove sitta i en pulka! så himla gulligt! hon tyckte det var skitkul. sen gick dom hem och jag, mamma&ewelina åt frukost. nu ligger jag i min säng och lyssnar på kent och känner mig väldigt krasslig..

skulle ju till kyrkan idag.. men jag pallade verkligen inte. hade ingen ork. ewelina stannade också hemma, hon orkade inte heller, eller hon ville inte vara ända barnbarnet där, för våra kusiner skulle vara där innan, så..

vet inte riktigt vad jag ska göra idag. min mage är väl lite bättre, men får ont ibland bara sådär helt plötsligt, skit lustigt.. så kan man ju inte bara åka någonstans, för helt plötsligt måste jag typ ligga ner ;s så.. vill till jakan, shoppa lite, men vet inte om jag vågar ta den risken. så vi får se vad som händer. men nu ska jag fixa med lite annat, skriver senare!

ciao bananas!

kan inte somna! så i brist på annat..

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln: innan jag går ut, på morgonen eller när jag är på toalette
Gnälla: mest när jag är trött eller hungrig, haha
Skrika: bara om jag är arg på något/någon
Sova: när jag är trött
Ha ångest: Ibland
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: alla har väl haft den tanken nån gång?
Drömma mardrömmar: ibland, och äkliga sådana!
Ta droger: no way in hell!
Försöka vara annorlunda: alla har väl det någon gång..
Klä dig i svart: klart man har svarta klädesplagg? men går inte helsvart
Gå till kyrkan: nej
Gå i skolan: ja
Röka: no
Ljuga: vita lögnar är ju kända bland mina föräldrar ^
Hata folk: inte utan anledning?
Lita på folk: mina närmsta vänner lita jag till 130% på!

VEM :

Saknar du: min farfar..
Vill du döda: george w busch
Rörde dig sist: ewelina nuddade mig sist? (a)
Vill du slå: den som kom på tobaken!
Vill du kittla: ewelina, för hon är jättekittlig :D
Kramade du sist: sebbe
Vill du prata med: vill skvallra lite med sofia
Skrek du på sist: leo, min hund, tror jag det var.
Vill du vara som: vill SE UT SOM linda som jobbar på ica (6)
Sårade dig sist: inget jag säger just nu
Vill du bli galet full med: sofiprooopp!
Gjorde dig riktigt glad senast: alla som medverkade under nyårsafton
Fick du sms från senast: sebbe
Ringde dig senast: sebbe ;p
Är vackrast på jorden: enligt mig? ashlee simpson, INNAN plastikoperationerna!
Älskar du mest: min pappa

HAR DU :
För många vänner: kan man ha för många?
Förföljelsemani: HAHA, nej?
Tvångstankar: yes
Någon annan psykisk sjukdom: nope
Någon fysisk sjukdom: nono
Någon skada: förutom i huvudet..? (a) mohaha
Färgat håret: en gång bara, men ja
Brutit några ben: nej *peppar, peppar!*
Några piercings: två hål i öronen, ett i läppen och en i tungan
Egen dator: njae, en bärbar så kan vara min ibland ;)
Bra självförtroende: nej
Köpt kondomer: räknas det om man köpte på en godisautomat på tågperrongen? ;p haha
Tagit nakenbilder: neeever!
Sagt jag älskar dig till någon i dag: yes
Bjudit ut någon: jaa, klart! men inte på dejt liksom så
Varit kär: of cooourse!
Dumpat någon: ja..
Stulit någonting: ett sudd från ica när jag var typ sex år :D
Lämnat landet: flytt eller rest? har ju varit utomlands men inte flytt landet :p
Rymt hemifrån: tror jag alla har gjort någon gång när man var liten ;)
Tuttat eld på nått: jadå
Gjort något olagligt: haha, aah

HUR :
Går du: sakta
Springer du: enligt min mamma, jättefult!
Svarar du i telefonen: hemtelefon: "hej det är erica", mobilen: "shuuz/tjenare/hello"
Fördriver du tiden: beror väl på, men just nu på det här ;p
Mycket pengar har du: nu direkt efter jul&nyår? ;) inte mycket du.
Tjänar du pengar: min pappa, HAHA
Ofta bäddar du sängen: varje dag
Ofta diskar du: när mamma eller pappa verkligen ber om det! :p
Många stör du dig på: ovanligt många tror jag
Ofta träffar du din familj: vareviga dag

TROR DU :
Att du kommer bli något: hoppas jag på
På Gud: nej
På rymdvarelser: tror på liv utanför jorden, men inga onda rymdvarelser
Att folk tycker om dig: det hoppas jag på iaf
På ett liv efter detta: kompicerat det där..
Att fiskar kan tänka: såklart! varför skulle dom inte? dom är lika mycket djur som du&jag
Att du kommer leva länge: absolut :D

VÄLJ :
Katt eller hund: hund! har ju fan två stycken, kan ju inte svika dom ;)
Vit eller svart: vitt på sommaren och svart på vinter ;D
Varmt eller kallt: varmt! vad annars?!
Vatten eller land: land! lite smått rädd för vatten
Telefon eller internet: telefon. internet är egentligen bara för fega
Musik eller tystnad: music meistro
Bok eller film: beror på, men för det mesta är nog boken bättre, men filmen är lättare att sätta in sig i.

film mys med syster yster

har precis kollat färdigt på filmen. blev 300 i ewelinas rum, mys pys! och efter ett tag joinade även leo (våran hund) oss och somnade, eller typ iaf, haha. men filmen var faktiskt bra! har haft förutfattande meningen om den, för jag gillar inte action, eller historiska krig som blr film, typ troja (vilket jag inte heller har sett men ändå, you see my point!). och den är både action och om ett krig som var typ 400 före kristus? men den var bra! två filmer på två dagar som jag har trott var dåliga och inte ens gett en chans, som visar sig vara hur bra som helst tillslut. lyckat!

så nu ligger jag i sängen, instoppad som en inlagd gurka. känns jävligt skönt. pratade precis med sebbe i telefonen, han var hos lundgren och dom hade kollat på zodiac som inte var så jättebra sa han, eller han tyckte inte om slutet på den. jag har inte sett den så jag kunde inte hålla med eller dela med mig av mina åsikter. får ta och se filmen och sen göra det. nu satt dom iaf och spelade spel, det betyder att sebbe kommer gå ifrån lundgren runt fem-sex tiden inatt/på morgonen och så kommer han/dom sova till två ungefär. inte bra att vända på dygnet sådär!

blir nog ingen kyrka för mig imorgon. jag orkar inte det. vill inte stå och gråta i grupp, och speciellt inte se min pappa gråta igen. vill sitta hemma och tänka på farfar <3 istället. prata om honom med pappa och titta på gamla kort. plus att jag kommer få ont i magen och känna mig illamående under hela tiden vi är där, så nej tack. vill ju inte verka respektlös, men jag orkar verkligen inte.. förlåt farfar.

ska försöka somna nu,
även ifall jag inte är sådär himlans trött. jag har också vänt på dygnet. tror alla gör det dagarna efter nyår, bad habit. btw, har inga nyårslöften detta år, känns så onödigt när man ändå inte kommer att hålla dom. ett privat löfte, men det är mst för mitt eget bästa. god natt på er, dröm sött!

ciao bananas!

inkorgen

"Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
"oj, fel"

Vad gillar folk bäst hos dig?
"ja just det, det var den här fredagen"

Vilken raggningsreplik faller du för?
"om du ringer senare får du höra hela falleruttan"

Vad var det första du sa imorse?
"gott nytt år!"

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
"okej :)"

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
"underbart hjärtat :)"

Vad säger du under förspel?
"aa, precis. och så towe också såklart :) puss"

Och efteråt?
"ja, din syster sa det! krya på dig"

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
"any time sweetheart ;)"

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
"det var så lite så :) älskar dig<3"

kommer det aldrig bli bra!?

nu sitter jag hemma och kollar på tv. är victoria beckham - den osminkade sanningen. vet inte riktigt vad det mer finns på tv men jag fastnade för det, haha. väntar på att få ett sms av annelie, storesyster, så vi kan spela mot varandra :D låter barnsligt men så är det, haha. men vet inte vad hon gör, kanske inte har mobilen med sig.. jag vet inte.

idag på dagen gjorde jag inte så mycket. men vid tre gick jag till sebbe, vi gick till ica och köpte godis och chips och gick hem till honom och kollade på en film, the gameplan med "the rock" som han kallas. den var faktiskt bra, två timmar lång men det gjorde inget, man skrattade en del men det var även en bra handlig. vid sju gick jag därifrån. gick förbi pappa då och lämnade filmer som han skulle låna av sebbe, så får e om han gillar dom eller inte. kan nämligen inte riktigt sätta fingret på vad pappa gillar för sorts filmer, vet bara att han tycker om komedi&action, alltså typ bond-filmerna och jim carrey filmer, och även svenska komedi filmer, tyo lorry gänget och det, och valla teatrarna eller vad man säger. så får väl se om det är någon han tycker är bra.

efter jag varit där gick jag över till mamma där maten skulle vara färdig men jag var inte hungrig så tog datorn och gick upp på mitt rum. kollade på tv och skickade bilderna på nyår till jessica&jocke (pallar inte lägga upp dom men dom finns på min bilddagbok, eriicat.bilddagboken.se) och nu sitter jag här. ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. magen värker igen så vet inte om jag pallar gå ut och så, får väl se.. annars blir det väl en mysig hemmakväll :) också skönt!

imorgon är det ett år sedan.. min älskade farfar har varit död i ett helt år imorgon.. förstår det inte riktigt ännu, vill att han ska vara här! så imorgon är det en sorts vaka i kyrkan men vet inte om jag orkar åka dit. för det första pga min mage. mår jag dåligt så orkar jag ju inte åka dit. men det är även jobbigt. alla är ledsna, alla mår dåligt. och jag kommer uppleva alla minnen igen på en gång, kommer komma hem och halvt svimma en gång till pga av att alla minnen kommer tillbaka och man gråter hela dagen.. men vill ju även dit för att "hälsa på honom" och säga hej, och visa respekt och sånt. men vet inte om jag pallar gå igenom allt en gång till..

nu ska jag kolla färdigt, skriver imorgon igen.

ciao bananas!

god morning!

äntligen! inatt sov jag hela natten, utan att vakna en ända gång. så himla skönt alltså. jag gick och lade mig typ två tiden, så jag var ganska trött. och så vaknade jag kvart över elva typ, av att en av mina hundar är nere, och står vid trapen och gnäller för att han vill komma upp, för det är ingen hemma, och så börjar han kraffsa på en planka eller vad man nu ska säga att det är, som står vid trappen just flr att dom inte ska kunna springa upp&ner och göra illa sig, för dom är chihuahuor, så om dom skulle ramla så är det kört.. aja! vaknade av det iaf, men var pigg så då gick jag ner och gick ut med leo (hunden som gnällde) och tino (våran andra hund). men nu sitter jag här, mamma&ewelina sover, roger har åkt iväg, vet inte vart så jag är själv kan man säga, haha. har redan ätit en macka, men ska väl äta en riktigt frukost snart, för idag är jag faktiskt hungrig! så ska väl passa på att äta nu när jag vill och förhoppningsvis kan.
nej, nu måste jag gå. leo sitter och slickar mig i örat, haha, betyder att han vill leka lite, så måste kasta lite boll och så ska vi upp och väcka mamma! men skriver senare eller imorgon. sa ju igår att jag skulle till jakan idag om det var öppet, och jag kollade öppettiderna och dom hade öppet, så jag åker nog dit en snabbis och kollar lite kläder och förhoppningsvis så köper jag något fint! ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl en filmkväll hemma hos sebbe med chips&godis, moha (6)

ciao bananas!

VKS is signing in

kom precis hem ifrån sebbe. blev film-mys med han&hans syster. eller jag gick dit vid åtta, och då var det andra avenyn som gällde först, då fixade sebbe&nettan, hans syster, marängschwiss (? alltså jag har ingen aning om hur det stavas! men jag stavar det så iaf då, haha) och sedan satte vi på den första av dom två filmerna, och det blev först vänner för livet. den verkade så himla bra, så antingen hade jag för höga förväntningar på den, eller så var den bara inte så bra som den verkade. men vad kan man tro liksom? adam sandler och don cheadle, i samma film! man kan ju inte tro något annat då, än att den är bra. men jag tyckte faktiskt inte att den var så jävla bra. klart att den hade sina scener, när man typ kunde börja gråta, men det är inte någon jag skulle rekomendera faktiskt, den var långtråkig också, men den var 1 timme och 59 minuter lång, så.. aaaja, efter det så satte vi på evan almighty. den hade jag där emot trott var sämst, för att dom gör den, nästan, exakt likadan som bruce almighty. men det var faktiskt bra! om någon skulle komma och säga soom jag har trott och tyckt hela tiden så skulle jag ju defenitivt säga att det inte är så. men jag vet inte, alltså jag har alltid sagt att "jag ska inte se den, aldrig" men.. nettan&sebbe ville se den så, haha. men nu ångrar jag det ju inte så, det är nice!

nu händer det inte så mycket. sitter vid msn och ska snart gå och sova, börjar bli väldigt väldigt trött. men jag skriver imorgon igen, då blir det nog en dag slappande, igen. ska ner till ica och möta sebbe och köpa lite godis och kolla film :D haha, ovanligt? nej men skönt! och så vill jag in till jakan, men vet inte om dom har öppet? någon som vet? är det röd dag eller? aja, får ta reda på det. men nu ska jag gå.

ciao bananas!

nyårsafton & början av 2008

kvällen blev som planerad igår, hos jessica. men gick först till sebbe där sofia, han och filippa var och hade käkat middag, jag åt hemma. men när jag kom dit fick jag så sjukt ont i magen. trodde inte jag skulle orka med att gå dit och vara trevlig och sånt, men gick ändå, mådde lite bättre tillslut iaf. vi skulle ta 21.13 bussen så vid kvart i nio kom lundgren, victor och lisa. så vi fick springa till bussen för gick väldigt sent men tillslut så hann vi ändå. mötte thomas&jocke vid bondevägens busshållsplats och så började vi gå mot david, skulle möta han, oscar&markus där. så det gjorde vi (eller dom var i skogen och kastade smällare på oss men aah, haha) och så gick vi mot jessicas hus, eller hennes brorsas var det. så kom det massa folk och man fick möta/vägvisa en hel del alltså! väldigt svårt att förklara och så, men skit samma. det var en väldigt trevlig kväll iaf. tror att jag och vickan (halvt david också) var dom ända nyktra av dom ca 40 pers som var där, haha.

sen var det en lång kväll av mycket fulla människor, smällare, rökare och leta efter jocke elmqvist skor, haha! som jag faktiskt hittade tillslut!, och så har jag ett nytt namn, VKS, står för vinterkräksjukan, och det blev påhittad av en viss fredrik lundgren! haha. och det slutade med att vi började röra oss hemmåt vid fyra tiden, och jag somnade såfort jag lade mig i sängen, medan sofia, filippa, sebbe&lundgren satt och käkade tacos och diskuterade kvällens event.

dagen började väl vid halv två tiden. då blev jag väckt av en viss sofia som hoppade i sängen. sen vid halv tre drog lundgren&sebbe till grillen för att hämta våran "frukost" haha, och min bestod av en kebab med bröd, men efter min magsjuka så har jag inte kunnat äta ;/ eller får ont i magen direkt efter, så det hända ju nu också. medans S&L var och hämtade det kom sebbes syrra hem och höll oss tjejer sällis, haha. sedna kom S&L tillbaka och dom hade victor&lisa med sig, så blev storfrukost. vid fyra gick jag, sebbe&hans syster, nettan, ner till ica och hyrde två filmer tills ikväll och köpte lite godis, det blev evan the almighty eller hur det stavas och vänner för livet som verkar skitbra! och så blev det godis, läsk och marängschwiss, mums! men får se hur mycket jag kan äta av det..

aja, det var väl typ allt. just nu ligger jag i sängen hos mamma med laptopen i knät och lyssnar på idol-amanda och ska väl snart duscha hade jag tänkt mig och sedan bär det av till sebbe. men sover nog hemma ikväll, pallar inte sova där när jag inte mår på topp, var ett undantag igår bara.. men men, sak samma! men hoppas ni hade ett trevligt nyår och allt sånt, och att ni inte är alldeles för bakis idag, haha! men nu är det 2008, stockholms år! så får hoppas att det verkligen blir så nu då. började inte direkt något bra för mig men.. gott nytt år på er!

ciao bananas!