torsdag;

hände en del igår, har inte tid att skriva. så jag berättar kort om min dag idag. gick upp, åkte till skolan, chillade i tjugo minuter, skrev ut mitt so arbete, gick på engelskan där vi inte gjorde ett piss. gick och åt lunch, hade sedan no där vi bara fick tillbaka massa saker, eller aah, vårat projekt. sedan gick jag hem med arses. han följde med mig hem, jag duschade, evelina kom och vi gick till mamma. jag chillade lite och ska äta snart, skriver imorgon
puss


dagens bra;
kvällen <3
dagens dåliga; SKOLAN!

onsdag;

lill-lördag idag igen då. men har ännu inte ätit godis, kanske blir lite senare ;) moha. men igår då. jag kunde inte skriva ett piss efter jag hade bloggat. fick så sjukt ont i huvudet så gick över till mamma efter typ fem minuters pluggande och sov till klockan sex. då åt jag middag, duschade och sedan kollade jag lite på tv. sedan pluggade jag lite på kvällen, men inte alls mycket. gick och la mig, med huvudvärk, klockan tio och somnade på en gång. sedan vaknade jag halv sju i morse, och väckarklockan hade inte ens ringt och jag var pigg! helt otroligt. så gick upp och gjorde mig iordning och fick en kvart längre på mig idag, så jag behövde inte stressa så jag kollade lite på tv och sånt innan jag åkte till skolan. väl i skolan så hade jag italienska och våran lärare sa att vi skulle få sluta klockan kvart över nio (istället för kvart i tio) för hon skulle ha prov med några elever. så vi jobbade lite och sedan fick vi gå. sedan klockan tio började so;n och vi fick arbeta med vårat projekt. det gick väl sådär, men hittade en del fakta. sedan, kvart över elva, gick vi och åt lunch och jag tog 12.08 tåget hem med david. vi skulle egentligen ha matte efteråt men aah, sket i det. för hon kom ju fan inte förra gången så, och jag vet redan vad jag fick på nationella. så när jag väl kom hem så satte jag mig vid datorn och pluggade, och nu är jag fäääärdig! :D och nu är arses här, skriver imorgon!
puss


dagens bra;
fääääääääääääääääääärdig!
dagens dåliga; djurgårdens vinst, again!

tisdag;

gårdagen då. jag satt och pluggade med mitt no projekt tills mattias ringde mig och bad mig fixa något, eller han frågade redan när jag träffade dom, och jag kunde fixa det. han&nyström kom hem till mig ett litet tag och vi satt och pratade i typ en kvart eller något tills dom tog bussen för dom skulle till matchen. då gick jag hem och diskade och sådant. sedan åt jag middag och sedan vid sex-halv sju tiden kom sofia hem till mig. vi kollade lite på tv och när klockan blev åtta kollade vi på matchen, fett kul. men det var inte alls lika kul att aik förlorade!! fett synd.. dom som spelade så bra i början! men aja, finns inget man kan göra åt saken. sedan åkte hon hem och jag gick över till mamma och gick och lade mig på en gång men kunde verkligen inte sova! så jag löste lite sudoku och sedan somnade jag, vet inte alls vad klockan var.
idag. gick upp sju och tåg kvart i åtta bussen och tog sedan åtta tåget. mötte sofia på tåget och när vi kom till skolan satt vi och pratade lite. det var aktivitetsdag i skolan så vi skulle lyssna på några som kom från RFSL. det var väl kul så, lite intresant men inte mycket, hade hört allt förut typ. sedan åt vi lunch och sedan skulle vi till aulan och lyssna på ett föredrag av någon som hade varit med under andra världskriget. det var fett tråkigt för han pratade så sjuukt långsamt! sedan tog vi 13.23 tåget hem och jag tog bussen hem med sebbe, david&anna. när jag väl kom hem satte jag mig direkt vid datorn för jag måste skriva klart mitt so projekt idag, eller kan skriva lite imorgon också men ändå, måste typ bli färdig. nu måste jag skriva klart det, skriver imorgon igen!
puss


dagens bra;
tidig dag! slutade ett istället för halv fem
dagens dåliga; inte träffa dig, aik förlorade igår, jobbig dag i skolan, projektet i so..

måndag;

jahajajahapp. då är det ny vecka då. men jag vet inte om man kan klaga, med tanke på att det snart är sommarlov! så det är ju skönt om veckorna bara rinner iväg. men läste mitt horoskop i morse där det stod att det skulle bli en tung vecka, inte särskilt kul.. men iaf. idag då. började halv nio med so, tråkigt som fan. fortsatte bara på mitt projekt. sedan svenska. där vi såg världens tråkigaste film, jag har sett den förut och plågades igenom den då och nu blir jag tvungen att göra det igen. den heter livet är underbart. så vi kollade på den och sedan gick vi och åt lunch, fett god mat! potatisbullar. sedan hade vi no, och då lyssnade vi bara på några som hade redovisning och slutade 45 minuter för tidigt. och jag orkade inte gå på italienskan för att jag hade ingen bild idag så jag tog bussen hem med sofia&arses. sedan tåget och så gick jag&arses (sofia gick av i kallhäll) till jakanskolan där vi mötte nyström&mattias. dom skulle gå på aik-dif ikväll så dom skulle nu till ängen innan och lalala, jag vet inte. men iaf. jag är hemma nu, ska snart plugga! och sedan ska jag städa&diska för sofia kommer hit ikväll och vi ska kolla på matchen, och kanske plugga lite tillsammans. för att jag det är väldigt mycket nu denna vecka. eller det är projektet men jag har inte äns börjat så.. därför kunde jag inte gå på matchen idag :( men men.. får kolla hemma! men nu måste jag plugga, skriver imorgon!
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAIIIIIIIIIIKKKKKKKKKK!!!!!!!!
puss


dagens bra;
fick träffas ett litet, litet tag.. <3
dagens dåliga; JÄVLA SKOL-HORA!

söndag;

börjar med lördagen då. sofia kom hem till mig vid fem, vi åkte och handlade och lalala, kom hem och lagade middag och chillade sedan på mitt rum tills klockan blev halv åtta, då gick vi till vallen där fredrik o.c skulle spela match. vi mötte arses på vägen och så kom david också. sedan kom ridder och några andra. det slutade med att viksjö förlorade med 4-3 ;/ synd, för dom spelade fett bra! sedan gick jag, david&sofia hem till mig och kollade på film och klockan halv ett åkte david hem för jag&sofia var fett trötta! så jag tror vi somnade på en gång sedan, moha. på lördag morgon så gick jag upp vid åtta för sofia skulle jobba och jag kunde inte riktigt somna om efter det (a) så iaf, gick och duschade och gick sedan till vallen och var där kvart över ett typ. var där hela dagen och åt middag på grillen, gick hem och kollade på sommarkrysset, fett bra eller hur fredrik? ;) haha. och sedan gick vi till lund där det skulle bli grillning. det var väl kul, blev en massa fotboll och det var fett kul :D haha. gick hem vid ett tiden. idag då, vaknade halv tolv typ, gick och duschade och åt frukost. och nu ska jag göra mig iordning för det blir vallen idag igen, om femtio minuter så jag måste gå nu. skriver imorgon, när det är skola igen..
puss


dagens bra;
igår <33333
dagens dåliga; SKOLA!

fredag; !!

guuuud vad skönt med fredag! nu känner man verkligen att man behöver helg. okej, vi har varit lediga två gånger denna vecka men det har varit en sjukt krävande vecka! bara plugga, plugga och plugga! men aah. idag då. började egentligen klockan tio med hoppade idrotten för vi hade prov och jag hade inte pluggat, glömt papperna i skolan så. jag tog halv elva tåget istället, och då mötte jag sammy, nyström, mattias och tobias på stationen. väl i skolan så satt vi och pratade lite, dom gick och åt lunch och sedan kom sofia och då gick jag och åt lunch med henne. sedan skulle vi ha matte så vi gick bort och väntade, vi skulle få tillbaka nationella proven idag med aah.. några sa att ingela, matteläraren, inte var i skolan men vi väntade ett litet tag för några sa även att hon var där. vi satt till halv ett (började tolv) men ingen ingela så vi skulle precis gå, då kom det en annan tant som sa att "ingela kommer om några minuter" så vi väntade lite till, och lite till och ännu mer lite till men ingen ingela. så fem i kom en annan lärare och sa att hon inte kommer. då gick vi. sedan så ringde någon och sa att hon visst kom. så hon kom fem över ett!! vi började klockan tolv och slutade kvart över ett. och hennes förklaring var glömde bort tiden och så sa hon inte mitt fel att jag kom försent! VEM HORFEL ÄR DET DÅ!? men aah, kollade iaf på mitt prov, ig.. kul. sedan så satt jag kvar lite i skolan för jag&petra skulle vänta på filippa&hanna, dom kom fem i halv och så tog vi 13.34 bussen till stationen, missade precis tåget så vi var tvugna att vänta på 53 tåget. så jag, sofia, nyström&arses satt och pratade lite om allt möjligt. sedan så kom tåget, två minuter försent, och så gick det skitlångsamt! så när vi väl kom till jakan så gick kalle, nyström&arses till något ställe för att göra något, förstod ingenting :p och jag gick väldigt långsamt till busstationen för att vänta på min buss, men då såg jag mattias&svea så jag väntade med dom och tog bussen med dom hem. och väl hemma så satte jag mig vid datorn. och här sitter jag. snart ska jag väl äta något, sedan ska jag städa och diska lite för sofia kommer till mig ikväll och det blir girlsnight :) hon ska sova hos mig och äta middag här. vi ska kolla på nyströms o.c match och sedan dra hem till mig och kolla på film och bara mysa. men aah, nu ska jag fixa lite, skriver imorgon!
puss


dagens bra;
sällskapet i skolan :)
dagens dåliga; en del, mest matten..

torsdag;

skrev inget igår, i know. men jag hade väldigt mycket att göra! jag var ju hemma från skolan för vi behövde ju inte gå så jag jobbade med mitt projekt hela dagen. hjälpte pappa lite hemma (han var också ledig), åt sedan lunch och gick till ica med arses, som åkte direkt till mig efter skolan, och där mötte vi evelina och vi tog en glass och gick sedan hem till oss igen. jag&arses satt på mitt rum och jag hjälpte honom att plugga till ett prov han har idag, och evelina pluggade framför datorn. sedan åt jag middag och sedan kollade jag på champions league finalen och milan vann :D och jag vet att alla inte är glada över det, syftar på carl fredrik nyström ;) hah, men jag var tvungen att säga det, förlåt fredrik! (pose) HAHA, bara fredrik som fattar men aah. sedan gick jag och lade mig, somnade vid tolv tiden kanske. idag då. gick upp halv sju, eller satte klockan på halv sju men gick upp kvart över sju, jag orkade verkligen inte! så jag var tvungen att göra mig iordning fort som fan! sedan så tog jag bussen till skolan och i skolan började vi med no, redovisning.. men det gick väl sådär iaf, men aah. efter det hade vi engelska och vi kollade på film hela lektionen, boring! och sedan hade vi klasstimme och vi skulle prata om de sista dagarna i skolan, om vi skulle göra något kul tillsammans. men vi får se vad som händer, jag är nog helst ledig men aah. sedan så åkte jag till jakan med sofia, arses, martina&petra och tog en glass. sedan åkte jag hem och dom skulle tillbaka till skolan för att alla skulle ha prov, haha. nu sitter jag hemma och vet inte vad som händer idag, vi får se helt enkelt. men imorgon är det fredag, sista dagen i veckan!
puss


dagens bra;
kvällen igår <33
dagens dåliga; en del

tisdag;

och så skola då igen då. inte kul alls men det finns väl inget man kan göra åt saken. så gick upp vid åtta, gjorde mig iordning och åkte till skolan. vi började med no, några skulle redovisa. men det blev inte så, ingen ville börja så aah, vi hade ingen lektion helt enkelt. då gick vi och åt lunch och sedan hade svenska där vi skrev klart våran grej och sedan hade vi rast igen, än så länge inga riktiga lektioner. sedan hade vi so där vi fortsatte med vårat fördjupningsarbete men jag orkar inte ta upp det för våran lärare är dum i huvudet, orkar inte med honom längre. sedan skulle vi ha engelska men jag åkte hem, jag pallade inte med det så. väl hemma åt jag, var skit hungrig, kollade på tv och nu sitter jag här. kvällen går väl åt till att plugga skulle jag gissa på... och imorgon så har vi ingen skola! iaf något positivt! eller vi har en lektion, so, men det är bara självständigt så aah, jag jobbar hemma. sa det till läraren också så.  men nu orkar jag inte mer, ska upp och duscha och sedan ska jag möblera om mitt rum, hoppas det blir bra! men jag skriver imorgon igen, då det förhoppningsvis blir en bra dag. denna dag har bara känts helt jävla onödig och åååh, vill helst slippa.
och allt med dig.. det känns.. jag vet inte. vill inte sitta och skriva det här, känns dumt. men jag vet inte vad du vill längre, är det bara en sak som du  är "ute efter" eller har jag helt fel? jag vet inte.. förlåt för allt iaf, ifall jag har gjort något..
puss


dagens bra;
lediga imorgon!
dagens dåliga; cp dag..

måndag;

har inte skrivit på år och dar känns det som! inte sedan i tisdags, och sedan dess har det hänt en jävla massa. kanske kan berätta lite fort bara, inte allt i detalj.
onsdag; vet inte vad jag gjorde på dagen men på kvällen umgicks jag med evelina, arses&fredrik tror jag.
torsdag; kommer faktiskt inte ihåg ;p men något iaf!
fredag; FÖDELSEDAG! vaknade och gjorde mig i ordning, åkte sedan till stan med fredrik, arses&evelina och vi shoppade lite, åt på mc donalds och chillade. sedan på kvällen så var vi vid lund för att fira mig, huuur kul som fan alltså! det var väl en 25 st där uppe eller något, och vi hade hur jävla kul som helst! skoja inte med mig säger jag bara! tack så jättemycket till er alla som var där, att ni gjorde min födelsedag till världens bästa! sedan sov fredrik hos mig på kvällen, han skämde ut sig för min mamma&låtsaspappa :p hahahah!
lördag; vaknade och jag fixade lite saker, fredrik åkte hem till honom och jag duschade och bytta om. sedan kom rasmus hem till mig och vi åkte in till jakan, mötte fredrik på bussen, där vi mötte thomas och tåg halv sex tåget till stan där vi sedan skulle fortsätta våran vandring till kungsträgården för att gå på nrj in the park. och innan vi gick dit åt vi på donken och så kom evelina&arses dit, dom hade varit hos arses morbror. sedan gick vi och fick en helt okej plats faktiskt! sedan så kollade vi lite, mattias o.c kom också dit och aah.. det var hur kul som helst! när det var slut så gick vi återigen till donken för arses var hungrig. sedan tog vi tåget hem och gick hem till rasmus och spelade lite poker.
söndag; fick gäster%presenter ;p åkte sedan till jakan med evelina och köpte ett par byxor och en tröja och smink. sedan åkte jag hem och gjorde inte alls mycket. jag kollade på sveriges smartaste barn med evelina och efter det så kollade vi på någon film. sedan gick jag och lade mig. för jag skulle jag vara ledig på måndag (idag) också :D
måndag;
vaknade, duschade och tog bussen in till jakan. på bussen mötte jag arses och i jakan mötte vi sofia. jag köpte en tröja och hårspännen. sedan köpte vi en glass och fick sedan skjuss av sofias mamma till vallen där david skulle vara. vi spelade lite och det var hur kul som helst! sedan gick vi till ica där vi mötte malin och vi tog en fika. sedan åkte sofia&malin hem och jag, david och arses gick till viksjöskolan för att vänta på evelina. hon kom, vi gick till ica och köpte lite godis och hårfärg, skuelle färga hennes hår idag igen :p, igår blev det lite fel så aah.. men skit samma! sedan gick vi tre hem till oss och kollade lite på tv och lalala, sedan färgade vi evelinas hår och nu sitter jag här, får se var som händer ikväll. men jag har skit tråkigt nu iaf så hoppas hoppas hoppas att det händer något verkligen!!
aah, det var väl typ vad som har hänt under alla mina lediga dagar, och det har varit hur jävla kul som helst!
puss


dagens bra;
"lovet" eller vad man ska kalla det, och min födelsedag! <3333
dagens dåliga; typ irriterad på allt och alla..

tisdag;

redan tisdag alltså, känner lite wierd. eftersom att vi bara går till onsdag denna vecka, det är alltså bara imorgon kvar, ha! fett skönt. men idag iaf, började tio så var i skolan typ kvart i. då gjorde jag, sofia och petra klart no projektet och lämnade in det till bengan (läraren) och sedan så pluggade vi lite och lalala. sedan vart det lunch och det blev god mat. sedan hade vi svenska och fortsatte på våran skrivuppgift och sedan hade vi so och det var typ världens onödigaste lektion men aah, visst. sedan hade vi engelska och vi skulle ha redovisning av våran grej som vi skrivit om sverige. jag var ju med martina så vi redovisade om midsommar, gröna lund och skansen. det gick fett bra, sedan slutade vi vid fyra. då satt jag kvar i skolan med petra till halv fem då hennes pappa kom och hämtade henne och då gick jag till stationen för att möta min pappa och fick pengar av honom och sedan så åkte jag hem, åt middag med evelina och arses och nu sitter jag här. känner mig lite småsjuk och så, vet inte, hoppas jag inte blir sjuk bara! :( nej, nu ska jag gå och vila lite, men jag skriver imorgon igen.
puss


dagens bra:
bara en dag kvar i skolan!!
dagens dåliga: kommer säkert bli sjuk ;( ..

måndag;

jaja jahapp, då är man redan hemma då, tjockt skönt! egentligen slutade vi halv fem idag men aah, jag pallade inte med dom två sist lektionerna så jag åkte hem med sofia. och nu är jag hemma, men vet inte vad jag ska göra. ska väl plugga nu när ingen är hemma och så, har inget att göra, mohaha. men ikväll så ska jag umgås med min lillesyster ;) vi ska baka och lite sådant, får se vad som händer. men aah, jag har inte så mycket att skriva idag faktiskt så.. men jag skriver imorgon igen as usuall.
puss


dagens bra:
FREEEEDAG! fyller år då :D
dagens dåliga: tråk just nu

söndag;

jadu, vad ska vi kalla denna dag? tråk-dagen? aah, varför inte? eller det började väl helt okej. men vi börjar med igår.
igår. först var jag på vallen ett litet tag, sedan fick jag skjuss hem av davids bror och då kollade jag på AIK - BP som slutade 2-0 till AIK :D efter det så åt jag middag. sedan duschade jag, eller det var innan middagen föresten men aah, efter middagen så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, haha. men vid åtta tiden åkte jag till jakan, mötte fredrik och vi gick till malin där det skulle vara melodifestivalen med några, väldigt mysigt :) och alla drog där ifrån vid ett tiden. jag kom hem ty halv två och då gick jag och lade mig, fett trött alltså! hade gått upp sju på morgonen för att jag hade lovat pappa att ta tvättstugan. så jag somnade väldigt fort.
idag. gick upp nio, av väckarklockan idag igen, gjorde mig i ordning och allt och tog sedan kvart över tio bussen till jakobsberg där jag mötte malin, som hade tagit med sin hund dante, och vi skulle ta halv elva tåget till kallhäll för att kolla på kallhäll - viksjö matchen. vi hejade på viksjö såklart medans filippa hejade på kallhäll, utstöööött :p skojja bara darling! men of course så vann kallhäll med 6-3, inte okej alltså! sedan så tog jag och malin 12.14 bussen tillbaka till jakan. jag var hemma igen runt två tiden. då åt jag min frukost och sedan gick jag upp och vilade ett tag och pluggade lite. och nu sitter jag här, med hela min kväll "planerad" med plugg. så nu orkar jag inte skriva mer, jag är så jävla trött så jag ska väl upp och sova om en timme eller så, men aah, skriver imorgon!
puss


dagens bra;
jag vet faktiskt inte...
dagens dåliga; *vink*

fredag;

skriver på morgonen nu istället. vet inte varför, nog för att jag är färdig och väntar på min buss som inte går fören om en kvart så ;p men jag kan upptadera sedan, eftersom att nu har det inte hänt någonting, mest gick upp, åt och gjorde mig i ordning, pluggade lite matte och satte mig här. men nu ska jag fixa lite innan jag går, men skriver kanske sedan, annars imorgon.
puss


dagens bra;
heeeeeeelg!
dagens dåliga; matttenationella idag, ;/

torsdag;

en halvt helvetesdag idag. ingen no på morgonen så jag började klockan tio med engelska. det gick väl bra. jag och martina började att skriva på våran redovisning, det blev om midsommar, gröna lund och skansen :p man ska nämligen skriva om något svenskt eller hur man ska säga. alltså en grupp turister kommer och man ska berätta om något svenskt så vi valde dom tre sakerna, haha. det gick bra. sedan hade vi lunch och det blev jättegod mat, potatis och purjulöksoppa, mums! sedan gick vi till datasalen och skrev lite på våra no grejer och så. sedan skulle jag gå till no;n för det var inte alla som hade det. hade man rest skulle man gå dit och jag hade det, och tre till. så vi fyra skulle göra en labb och sedan skriva labbrapport, fett svårt! någon labb som vi inte ens har gjort lixom, ååh! sedan så slutade jag. jag gick till stationen och tog 14.23 tåget hem. åkte till jakan och mötte simon, tog en skagenmacka och åkte sedan hem till mig. nu sitter jag bara vid datorn och ska snart upp och duscha. sedan ikväll måste jag plugga matte och skriva min labbrapport till no;n, den ska vara klar imorgon. det var väl min dag. och nu är det bara en dag kvar på denna vecka, sedan är det helg igen :D och min helg är väl ganska väl planerad om man säger så, haha. imorgon vet jag iofs inte vad som händer, alltid något iaf. men på lördag ska jag upp tidigt och tvätta, sedan ska jag plugga lite tror jag under dagen. sedan ska jag äta middag och sedan ska jag åka till malin där det är lite folk och vi ska kolla på melodifestivalen, finalen fan :D och sedan på söndag ska jag kolla på viksjö-kallhäll i kallhäll :p får hoppas att viksjö vinner denna gång! men nu ska jag gå, men ha det bra!
puss
p.s fredrik fyller 17 idag, grattis! :) <3


dagens bra;
bara en dag kvar nu!
dagens dåliga; min fitt no lärare..

onsdag;

fett skön dag! eller jag vet inte, men en fett skön skol-dag. jag började halv nio med italienska. det var inte alls för jobbigt, jag och helene gjorde lite grejer medan våran lärare hade prov med några personer, muntligt alltså. så vi satt bara och chillade typ hela lektionen. efter det hade vi historia och vi började med att lyssna på två personen som hade växt upp med alkoholmissbrukare. det var väldigt interesant och sånt. det tog typ en timme. efter det skulle vi fortsätta med våran fördjupningsarbete och det gick bra, eller har inte börjat än men ska göra det nu hade jag tänkt. alltså var det eget arbete under so;n. och sedan skulle vi ha lunch och sedan matte men vi har inget att göra i matten så det var frivilligt att komma dit och jag valde att inte gå dit. så vi slutade halv elva idag istället för halv tre, tjockt nice! men jag och sofia stannade kvar ett tag i skolan och jobbade lite med fördjupningsarbetet och sedan åt vi lunch och tog 12.38 tåget hem. väl hemma så skrev jag en labbrapport till no;n imorgon och nu ska jag jobba historia så skriver imorgon igen.
puss


dagens bra;
fett skön dag!
dagens dåliga; alldeles för mycket plugg!

tisdag;

gaah, jobbig dag. allt har bara kännts konstigt och lalala. och såfort man kommer hem från skolan så ska man sätta sig ner och plugga igen? hum, förstår inte riktigt det konseptet men okej, visst "varför inte"? men en san jag inte förstår, det är att skolan tar upp en del av ens dag, säg att man börjar halv nio och slutar tre, det är sex och en halv timme, men sedan när man kommer hem då ska man sitta och plugga minst lika mycket. säg från klockan fem till åtta, vad ska man göra sen? jo, kanske plugga ett annat ämne och sedan är klockan tio och då tittar man lite på tv och går och sover, så ser ens liv ut dagligen under två års tid till! och jag kommer snart inte orka med det längre, samma rutin om och om igen. och på vardagar så har man inte tid att umgås med sina vänner för då måste man plugga, och så träffas man kanske dom på fredag kväll och lördag dag+kväll men sedan på söndag måste man plugga igen :o det är alltså mindre en 2 dagar som man träffar sina kompisar, det går inte. det är mindre än två dagar som man har kul...
puss


dagens bra;
han..<3
dagens dåliga; SKOLHELVETET!

måndag;

hände inget igår, blev som jag planerat, alltså plugga hela kvällen, very boring! somnade väl vid tolv tiden kanske.
idag. gick upp halv sju för att plugga lite innan jag åkte till skolan, pratade med arses hela vägen till skolan och fick veta vääärsta grejen :o och när vi väl kom till skolan så hade vi, såklart, ingen so så vi satt från halv nio till tio och gjorde ingenting. sedan hade vi svenska och vi pratade om mytomspunna (?) personer, det var ganska kul. sedan hade vi lunch, fett gott. köttbullar med makaroner. sedan hade vi no, vi jobbade bara med våran projekt och lalala, sedan hade vi bild men jag pluggade bara till italienska provet och sedan efter bilden hade vi italienska. prover gick väl sådär.. får se hur det går. sedan åkte jag hem med malin och nu äter jag. ska plugga hela kvällen, skriver imorgon
puss


dagens bra; 
bara 21 skoldagar kvar tills sommarlovet!
dagens dåliga; regn ute!

söndag;

varför är alltid söndagar så otroligt jobbiga? man vill bara att som ska ta slut, men man vill ändå inte till skolan så det är en ond cirkel. men det är väl sådan man får leva med, jag menar man ska väl inte klaga. tänk på barnen i afrika och sånt, det är nog en aning värre.
igår. mina två storesyskon kom på middag med deras pojkvänner och barn så det var väldigt trevligt :) träffade min nyfödda systerson för första gången och han var riktigt söt! dom var där hela kvällen och jag gick och lade mig vid två tiden.
idag. vaknade vid typ två, opps! åt fukost och pluggade sedan och nu sitter jag här, ska över till mamma nu igen och äta och plugga hela kvällen, så ingen rolig söndagskväll för mig inte.. men vi hörs!
puss


dagens bra;
12 dagar kvar! :D
dagens dåliga; söndag idag


lördag;

i know, har inte skrivit på två dagar men har inte hänt mycket så jag skiter i det, men kan berätta om igår.
igår. kom till skolan, fick skjuss för att min kära lillesyster hade glömt min busskort (som hon hade fått lånat för att dom hade bal i torsdags så hon skulle till kista och fixa håret först) hos hennes kompis så min kära storesyster skjussade mig till skolan, taaack! och då började vi med idrott på en gång, det var fett jobbigt! och efter det åt vi lunch och hade sedan matte. fick tillbaka mitt prov och aah.. gjorde typ ingenting helt enkelt. sedan skulle jag sitta kvar i skolan och vänta på arses och sofia höll mig sällskap och då fick vi reda på att det tydligen var någon som hade hoppat framför tåget i jakan så nästan alla tåg var inställda, suck.. så jag ringde min syster och hon skulle komma och hämta mig, arses och sofia :) väl hemma så bytte jag och sofia om lite snabbt och gick sedan till vallen där det redan var lite folk. vi mötte arses på vägen och sedan så kom även fredrik. sedan gick jag och sofia hem för att äta middag och sedan skulle vi tillbaka till vallen för att kolla på fredrik och jockes match. så vi åt, gick ut med min hund, mötte filippa och gick sedan till ica och handlade lite grejer, mötte malin och gick sedan till vallen. där var thomas och simon schaffhauser redan och sedan så kom meijer, frida, anna, leo, jansson, mattias, arses, evelina, david, sammy och martin. vi kollade på matchen och efteråt så spelade vi lite fotboll och väntade på jocke och fredrik och dom var med och spelade :p sedan vid elva så drog typ alla hem. väl hemma så kollade jag på tv och somnade väl vid ett tiden någon gång.
idag. vaknade och gick upp vid elva. åt frukost och gick till vallen. gick sedan till ica för att möta simon och sedan åkte jag hem. pluggade lite och gick sen till pappa där jag nu är. och snart ska jag tillbaka till mamma för att vi får gäster, mina två storesyskon kommer med deras barn och pojkvänner. vi ska grilla och ha det mysigt. sedan ikväll får jag se vad som händer, det beror på hur länge dom stannar. men nu ska jag hem till mamma, ha det bra.
puss <33


dagens bra;
grillning!
dagens dåliga; HON, jävla cp hora! vem fan gör sådär!?!?

onsdag;

orkade inte gå till skolan idag så stannade hemma. sov så länge jag kunde, vilket var till elva typ, och sedan så åkte jag med mamma&annelie för att äta lunch och sedan så skjussade vi mamma till jobbet och åkte sedan hem och jag diskade och fixa lite till kvart över tre då jag åkte med peter till veterinären med deras katter (som skulle avlivas) och han ville inte åka dit själv och annelie ville inte följa med. det var väldigt jobbigt där men aah.. sedan åkte vi hem och jag började med maten på en gång, jag var väldigt hungrig och då kom evelina och arses hem till oss, dom hade varit i jakan och arses skulle hämta en sladd hos oss som han skulle få låna till sin mobil. sedan efter maten gick jag över hit och ikväll vet jag inte vad som hände, kommer typ inte göra något. skriver imorgon igen.
puss

tisdag;

skola imorgon då. och så var det valborg igår, blev väl inte riktigt så som jag hade planerat och det ångrar jag hårt nu men aah.. börjar väl från början.
arses och fredrik kom till mig vid sex tiden och då började dom förkröka lite medans jag åt middag :p sedan vid sju så drog vi till ica för att möta thomas och så drog vi för att möta jocke och sedan gå till kvarnen för att kolla på brasa. arses och fredrik gick för att möta abbe och jimmy på stationen och jag, martin, thomas och jocke gick till kvarnen. sedan kom dom tillbaka och vi mötte midia&evelina och sedan drog dom tillbaka till sina kompisar och vi började gå mot koffsan där vi skulle spendera resten av våran kväll. men innan gick vi till arses men innan så skulle han möta fyra av hans kompisar så vi var tvunga att vänta på dom. sedan mötte vi mattias o.c, och sedan gick vi till koffsan. men innan så väntade jag, fredrik och arses på evelina och midia som skulle komma med bussen och meijer och mattias höll oss sällskap och när evelina och midia hade kommit så började vi gå medan meijer och mattias väntade på josephine och linn (?) och dom hann ikapp oss. sedan gick vi till berget vi skulle vara på och där var typ jessica, sandra, frida, hanna, malin, sofia, filippa, jocke, martin, thomas, svea, ridder, brun och säkert någon mer, kommer inte riktigt ihåg det nu. vi var där i typ en halvtimme sedan bestämde sig alla för dra vidare så jag gick hem.
nu orkar jag inte mer, hejdå