28 November

bloggar av mig lite en snabbis innan jag tänkte
lägga mig och sova. är jätte jätte trött!
och så har jag huvudvärk...

i fredags så åkte jag & seb in till jakan vid tolv tiden för vi skulle kolla lite kläder och sånt innan vi skulle möta sofia & jonas för att åka och bowla :) jag hittade en tröja på h&m och seb en på carlings. jättefina båda två ;) haha.
mötte sofia & jonas i centrum, käkade lunch och sen runt kvart i två drog vi mot bowlingen.

vi hade tid klockan 2 och då började allvaret! det var jag & sofia mot boysen och jag började med en strike! (y) haha. det var riktigt roligt och det slutade med att jag & sofia vann och jag fick totalt 399 poäng, haha. kunde jag inte fått ett poäng mer?? tydligen inte..

efter vi hade kommit hem gick vi en snabbis förbi ica för att handla gott till kvällen och sen hem, kollade nya saw filmen och den var helt okej, dock mycket mycket bättre än 5an! sen käkade vi middag och vid åtta kollade jag idol och seb satt vi datorn och fixade och trixade :p
efter idol så kollade vi på "flickan som lekte med elden" och den var stört bra!

idag vaknade jag sent, halv tolv och det var riktigt skönt att sova länge! men vi hade bestämt att vi skulle in till stan och kolla julklappar :) vi åkte in vid halv två tiden och så gick vi runt överallt kändes det som! (även som alla andra...) var smockfullt i hela stan! fick tränga sig för att komma fram.
det slutade iaf med att jag köpte en julklapp till seb, en keps han hade kollat på, och han köpte en till mig, en klocka från ur&penn, tack så mycket babe! :) jag bjöd även på lunch för att jämna ut priset mellan kepsen och klockan, haha :p var typ en hundring imellan så blev en lunch på max, haha. jag köpte även en tröja på h&m och det gjorde seb också och jag tror att han är mer kär i tröjan än vad han är i mig? :p hahah

efter stan så åkte vi hem, hann inte med så mycket fören vi skulle hem till jessica för att möta henne, frida & hanna och sen skulle vi hem till david för att fira han på födelsedagen. var rätt mycket folk där men vi stannade inte så länge, för vissa skulle ut men det skulle inte jag, seb & jesspess så vi drog från david vid nio.
nu har vi precis kollat färdigt på beck som gick på tv4+ och nu ska jag sova.

och just ja, tror inte jag har nämt att jag har fått jobb nu i 3 veckor framöver? ;) min faster ringde mig i fredags och frågade om jag kunde jobba på hennes jobb några dagar framöver men det slutade med tre veckor, och det säger jag inte nej till! behövs lite extra pengar i plånboken efter jul & nyår, visst? ;) så på måndag börjar jag, önska mig lycka till!

puss & kram - sov gott!

26 November

nu sitter jag här igen. har spelat lite i morse och snart ska
vi ner på ica och kolla lite saker :p

i måndags så firade vi ewelina hemma hos mamma. kändes som om det var fullt hus överallt :p haha. men det var roligt med mycket folk hemma iaf! vi åt en massa tårta och öppnade paket och allt sådant och vid 6 tiden så ungefär så gick jag & seb hem till honom.

i tisdags så hade jag tvättstugan. satt hemma hos pappa hela dagen. kollade lite saker på datorn och allt sådant. jag var väl klar vid tre tiden och vid 5 gick jag över till mamma och käkade middag och sedan tillbaka till pappa och så kom han, bittan och elsa och sen ewelina och så firade vi henne litegrann. sedan gick jag till seb senare på kvällen.

igår så åkte jag & seb för att julhandla :p fick låna mammas bil så vi kunde ta oss runt, haha. hämtade först annelie vid ica, hon hade storhandlat, och så skulle jag kolla om min lön hade kommit in men det hade den inte... så jag fick låna pengar av annelie så vi kunde handla några julklappar iaf. så vi åkte först och lämnade av annelie, sen till vällingby, kollade lite, käkade lunch och sen åkte vi vidare till barkarby outlet och vid 3 åkte vi för att hämta upp ewelina i skolan.

vi åkte till jakan för ewelina skulle beställa tatueringstid. hon fick en tatuering av oss i födelsedagspresent :)
efter det åkte vi hem igen, lämnade bilen hos mamma och sen gick jag & seb hem till honom. jag diskade, lagade middag och sedan städade vi lite i hans rum. hade köpt lite saker på ikea :p

idag händer det inte så mycket, vi skulle bowlat med sofia & jonas men det fanns inga tider så det blir imorgon istället :) men nu ska vi ner på ica så jag skriver en annan dag igen!

puss & kram!

23 November

yo my folks! sitter framför datorn nu efter en fika på
ica med jessica & thomas :) det var nice!

har hänt lite de senaste dagarna och jag har inte orkat blogga :p tapetseringen i v-rummet & köket blev riktigt bra! nu återstår bara att dom ska komma och göra hallen & sovrummet. vet dock inte när än men snart hoppas jag! så allt blir färdigt snart.

idag fyller ewelina 18, SÅ GRATTIS SIS! :) så ska hem till mamma idag och göra lite tårtor och sen kommer det folk över och så ska vi fira henne lite. hoppas hon blir glad för presenten!

imorgon har jag tvättstugan, så det kommer väl ta typ hela dagen.. haha :p känns som om jag tvättar JÄMT!? men det är väl så förmodar jag, haha.

på onsdag ska jag & seb försöka ta oss iväg för att handla lite julklappar och sånt, får se hur det går med det. ska prata med mamma och höra om vi får låna hennes bil under dagen men det ska väl gå om man mutar med att tanka? ;) haha.

på torsdag ska jag, seb, sofia & jonas bowla på dagen :D ska bli riktigt roligt. sist vi bowlade så vann (såklart!) jag & sofia över boysen och det blir väl samma sak nu, eller vad säger du sofia? ;) hoppas på vinst iaf, haha!

på fredag har jag inga planer, och inte resten av helgen heller så vi får väl se om något dycker upp. men vi får väl se vad som händer. men nu ska jag spela lite hade jag tänkt, sen ska jag gå till mamma :)

puss & kram!

19 November

sitter framför datorn efter en lååång dag inne
i stan med vägverket samt bio på schemat :)

gick upp nio, då var seb redan vaken och satt och pluggade teori i köket :p jag förhörde honom medan vi gjorde oss i ordning och så tog vi halv elva bussen hemifrån och elva tåget från jakan. vi kom fram till vägverket ungefärg halv tolv och då satt seb och läste ur teoriboken och försökte bygga upp sig själv mentalt :p haha.

vid tolv så började provet så då satt jag i entren och väntade. spelade lite på mobilen, kollade facebook och sådant och typ 12.40 så såg jag att han kom ut ur rummet. jag kollade hans ansiktsuttryck på en gång och han såg väldigt nere ut så min första tanke var "ahapp, då klarade han det inte..." men sen så kunde han inte hålla sig längre utan log och gjorde tummen upp! :D så grattis babe till körkortet!!! :) <3

så efter det blev dagen bara bättre och bättre! han var jätteglad hela dagen och det var tur det för vi skulle vara i stan till 6 tiden ungefär. så vi började med att möta upp victor och en kompis till honom som käkade lunch och sen skulle dom till US videos (ja, ses affär... haha) för att köpa penis pasta till victors brorsa som fyllt år och sen skulle dom in på andra ställen så jag & seb sa hejdå till dom och så gick vi och käkade lunch och sen kollade vi på siba, elgiganten onoff och vidare, jag hade tänkt köpa en ny mobil så kollade priser och sådant på den. vid 3 mötte vi upp hans mamma och så gick vi till sergelbion och fixade lite och vid 4 började bion, vi såg "en julsaga" med jim carrey, den nya animerade. men vi såg den på 3D, sjukt kul! :D

efter det tog vi direktbussen hem och gick en snabbis förbi ica och sen hem. kollade lite tv och nu sitter jag här. ska spela lite och sen får vi se, blir en tidig kväll iaf! imorgon ska jag hem till pappa och kolla hur långt dom hra kommit med tapetseringen och sen blir det middag där med ewelina & seb :) och ja, ewelina, seb äter hos oss imorgon :p okej va? bra! haha, men nu ska jag spela!

puss & kram!

17 November

var länge sedan jag bloggade, jag veeet!
men har inte haft riktig lust för sååå mycket
har ändå inte hänt i mitt liv :p

i fredags kollade jag idol, i lördags hände inte så mycket. på söndag dag hämtade vi pappa på arlanda, han kom hem från usa och hade mycket fina presenter med sig hem :) blev jätteglad! sen på kvällen åkte jag till sofia. käkade middag och sen satt vi på hennes rum och pratade en massa skit, var jättekul att träffa henne igen! vi måste verkligen börja träffas oftare, saknar våra stunder...

i måndags gjorde jag väl inte så mycket? mötte pappa på ica och handlade middag till resten av veckan. när vi kom hem så låg det ett papper i brevlådan där det stod att det skulle komma hem folk till oss på onsdag (alltså två dagar efter vi fått pappret) för att tapetsera om i vardagsrummet & köket till att börja med, sedan hallen och det stora sovrummet. vi fick alltså två dagar på oss att ta ut allt ur dessa rum? ;s inte okej! vi hade inte ens valt tapeter eller något alls ännu!
så vi käkade middag och sedan var det bara att sätta igång. så nu står typ hela vardagsrummet i mitt rum :p haha. efter vi hade gjort litegrann så gick jag till seb, vi bestämde att vi skulle fortsätta nästa dag, idag alltså.

idag åkte jag in till jakan för att möta farmor för att handla julklappar till mig & ewelina. efter det käkade vi lunch på tastys och pratade en hel del, var riktigt mysigt! :) eftersom hon bor i österriket så träffas vi inte alls ofta! sen blev den en snabb vandring i jakan och sedan hem till seb.

mötte pappa vid bussen halv sex idag, gick till klubbhuset för han skulle hämta lite grejer. sen gick vi hem, lagade middag och så kom annelie över för att låna datorn. hon har fått virus på sin dator så :p
när vi hade käkat så fortsatte jag & pappa att fixa köket och v-rummet. ta ner tavlor, spikar, gardiner och massa annat men nu är det äntligen klart! så imorgon kommer dom och börjar tapetsera och det kommer bli såååå bra! :D vi fick hem en bok med tapeter idag som vi skulle välja på och det var ju inte direkt roliga tapeter men vi lyckades välja riktigt bra! det som kommer bli bäst är nog hallen, den är jag mest taggad på :p men det kommre bli senare, dom börjar som sagt med v-rummet och köket. men köket kommer också bli riktigt nice!

en annan sak som också är riktigt riktigt nice är en sak som jag hållit lite hemligt för jag inte har fått säga men nu är det ute i universum så nu tänker jag faktiskt berätta :D några vet redan men inte alla så... here it goes. jag ska bli moster igen! :D och det är inte till vem som helst utan till TVÅ stycken :D japp, ni hörde rätt, det blir twins! :D så efter april/maj så kommer det bli fult hus med gulliga små östhare, tove som kommer bli världens stoltaste storesyster och dom två twinsen som kommer vara gulligare en gulligast! :D vet inga kön ännu men efter den 22 december så vet vi det också, men kom ihåg att ni läste det här, DET BLIR EN AV VARJE! ;) en kille och en tjej kommer det bli, inget annat! :p

nu sitter jag hos seb, tänkte fixa min cv och skicka till chris och sen ska jag spela lite hade jag tänkt :p imorgon måste jag vara hemma för jag har tvättstugan 11-15 och då kommer jag sitta inlåst på pappas rum med datorn, ska kolla rederiet ;) haha. skriver någon annan dag!

puss & kram! - världens stoltaste moster! ;)

12 November

god morgon allesammans! eller ah, jag gick upp
för en timme sedan kanske.
skönt att sova länge! ;)

har inte hänt sådär jätte mycket på de här dagarna. var med mamma & annelie i jakan igår. vi kollade lite kläder, käkade lunch och sen åkte vi till outlet för att kolla lite saker där också. sen till ica, och efter det gick jag till seb. städade lite och sånt och sen vid halv 6 gick jag till mamma igen.

lagade middag, köttfärssås & spagetti, dte är tydligen "min rätt" så varje gång vi ska äta det får jag laga det... höhö. låter som pappa med kaffet, "kan inte du sätta på kaffet idag erica? det blir så gott när du gör det!" och camilla berättade för mig förut att pappa hade sagt likadant till henne när hon var liten, så jag börjar gissa på att det är för att han inte orkar göra det själv kanske? ;) haha

efter middagen gick jag till seb igen, diskade och sen var det arga snickarn och greys på tv, och sen kollade vi film och jag somade runt tolv.

idag ska jag passa tove ett tag :) ska hämta henne på dagis klockan tre, och sen får vi se när hon blir hämtad hos mormor :p haha. men nu ska jag spela lite!

och sofia! hoppas ni hade kul på pink i förregår! :)

puss & kram!

10 November

hej igen! det var länge sedan men jag har inte haft någon lust
att blogga de senaste dagarna. har hänt en del, men inget
spännande att ta upp.

tänkte bara berätta att jag lever :p har suttit barnvakt åt hugo + tvillingarna med seb i fredags. kollade idol och mös med barnen :)

i lördags bakade vi pepparkakor, haha. lite tidigt, i knoow men gott var det! :D satt väl i typ 2 timmar med glasyren också, haha. seb var tvungen att vara sååå noggrann ^^

i söndags hände in så mycket. städade och sen kom sebs mamma hem. vi handlade, laga mat (hemmargjord pizza) och den vart sååååå god!

igår åkte jag med mamma & annelie till outlet, käkade lunch, hämtade tove på dagis och sen åkte vi till bro till mammas läkare och sen till ica. handlade mat, hem och åt och sen gick jag till seb igen.

nu sitter jag bara här, har kollat lite tv och tänkte spela lite nu. seb är på möte inne i stan så är själv. sen tänkte jag väl diska, kolla på arbetsförmedlingens hemsida och sen får vi se.

puss & kram!

5 November

nu är jag tillbaka! haha :p varit en hel del stressiga dagar,
minst sagt! har jobbat på internet dagarna på folkets
hus måndag - torsdag så har inte hunnit blogga.

började i måndags där, packa en massa jävla påsar! :p sen på tisdag började själva mässan, och den slutade idag. har varit både jättekul och jättetråkigt, haha :p det var ju en kul grej. allt folk var jättetrevligt och vi hade kul så, men det var 10 timmars pass med början halv åtta på morgonen och slut sju på kvällen. det var mindre roligt :p

så när jag kom hem så har jag käkat, duschat och sen sovit :p så bloggen har inte fått någon uppmärksamhet. ville bara säga att jag lever, haha. men nu är det slut. sista dagen idag och idag var det stressigt!

men nu ska jag kolla färdigt på inlåst, sen kommer väl jag somna :p haha. men får se! kommer bli skönt att vakna av sig själv imorgon, och inte av klockan som ringer halv sex.. aja, skriver imorgon igen eller något, då är det idol! :D

puss & kram!

1 November

ligger i sängen efter att ha städat, diskat och klippt
sebs hår :p haha. det blev niiiice!

har hänt en del de senaste dagarna, men drar en snabb update. farmor kom i fredags :D så blev fika hemma hos pappa och sånt och sedan drog jag till seb, hans syrra kom dit så det blev middag och film :) sen sova, haha.

igår var jag med filippa :) kollade skräckfilm, mohaha. vi var skiiiit rädda så efter första filmen såg vi upp istället, haha, så vi skrattade lite också, höhö.
hon drog vid elva tiden och så kom seb & jesper hem och jag spelade lite sedan somnade jag.

idag  gick jag upp tio. diskade och väckte sedan seb och sen pratade jag med min faster, efter mycket om och men haha :p , och det bestämdes att jag skulle jobba hos henne veckan som kommer, så det blir nice :D ska bara prata med min kusin om tider och sånt så tar vi sällis det, är i stan :)

snart ska jag hem, hitta ny tvättid eftersom jag jobbar imorgon nu då istället, sen blir det middag och sen ska jag tillbaka till seb, vet inte vad som händer men ska sova tidigt! ska vara i folkets hus 09.00 imorgon bitti så. men nu ska jag göra mig i ordning!

puss & kram!