31 Augusti

hejsan hoppsan!

igår gick jag och hämtade tvillingarna halv tolv. sen mötte jag pess vid tolv tiden och så gick vi hem till mig & seb, kollade lite film medans bebisarna sov och sen vaknade dom, käkade och myste lite med oss. sen somnade ville om men mysan var pigg och satt och pratade med pess en liten stund :) sötnos! hon ler med hela ansiktet så man blir glad såfort hon ler åt än, haha, mysan pysan!

vid fyra kom annelie och hämtade dom, och då spelade jag & pess lite little big planet och vid halv sex så kom seb hem och då behövde pess gå hem... :( :( så nu ses vi inte fören i januari (förhoppningsvis!)

idag så kom vickis prickis hit :) vi bakade bullar och spelade också lite little big planet :p haha. och goda bullar vart det också! STORA! och hon drog vid fyra och då hängde jag tvätt och sen kollade jag på det nya programet dansfeber, var inte alls roligt! själva konseptet i sig skulle ju kunna funka, men programledaren... pss, sämst!

och nyss fick jag reda på att jag har fått en till kusin! :) en liten ellinor kom imorse. så nu får jag prata med seb och komma fram till en dag när vi kan komma och hälsa på dom. får höra med chris först om en dag som fungerar :)

puss & kram!

29 Augusti

hejsan igen bloggis!

nu var det ett tag sedan igen, men sånt är livet! kan väl upptadera en liten snabbis om vad som har hänt;

onsdag: åkte jag med annelie, ewelina och tvillingarna till sjukgymnasten tror jag? :p tvillingarna går hos en sjukgymnast så dom blir raka och inga ostbågar, haha. mycket givande faktiskt! så nu måste man tänka sig för hur man håller dom, vilken sida dom ska sova på osv osv. ett heltidsjobb bara det!

sen åkte vi till jakan, handlade lite, käkade lunch och sen hem. då åkte jag & seb till elgiganten och köpte hans kära ps3, haha. åkte runt lite vid outlet och kollade spel också, och tillslut kom vi hem med 3 spel, och så fort vi kom hem så började han spela, haha, sötnos!

torsdag: åkte till bvc med annelie och tvillingarna. sedan till rusta och bauhaus.

fredag: åkte till ikea med annelie, tove och tvillingarna. povan ville leka lite i leklandet medan vi gick inne på ikea och kollade lite :p haha. på kvällen tog vi det bara lugnt, bebbe var inte riktigt frisk.. han var sjukskriven enda från i tisdags, men jag hade klarat mig! (kors i taket..)

lördag: jag vaknade upp... sjuk!!! såklart! fy fan alltså. av alla dagar så blir jag sjuk JUST då! jag som hade klarat mig hela jävla veckan :o men fanns inte så mycket att göra... ta det lugnt hela dagen och sen peppa till inför kvällen då det var hejdå fest för pess, hanna, frida & ridder. kunde fan inte stanna hemma! så jag tog mig dit, yr i huvudet och världens förkylning. sen blev det en liten snabbis till MP och sen kom ewelina och hämtade upp mig & seb vid halv ett. TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! och nu får ni ha det BÄST i australien!

som tur är så får jag träffa pess en sista gång imorgon igen<3! ska passa tvillingarna en stund för annelie behöver åka till sin farmor som inte alls mår bra.. så självklart är jag barnvakt! och då tänkte jag att jag kunde be pess om hjälp så hinner vi ses en sista gång innan hon åker.. sen vet jag ju inte när jag träffar henne ingen :( fett sorgligt!

puss & kram!

24 Augusti

nu var det länge sedan jag bloggade
sist! förlåt förlåt för det..

men har inte alls hänt mycket.. haha. filippa var här i fredags, vi kollade disney filmer och hade det mysigt :) i lördagskväll så åkte vi och kollade stockholm cruising inne i stan med peter, tove, mamma, roger, ewelina och grannen jonas & hugo. det var roligt :) men kanske inte riktigt min grej, haha, men seb & peter hade det jävligt roligt! hahah.

i söndagskväll så käkade vi middag hos annelie & peter och så spelade vi sho, och det gick inte så bra någon av gångerna.. haha. och i söndags så fyllde världens bästa jessica 20!! :)

igår dansade jag zumba för första gången! hahhaha fy fan vad svårt det var! blev dyng svettig :o men det var riktigt roligt! så har fixat flera sånna filmer nu, så ska testa någon ny idag, haha :D ska bli starkare en bebbe nu! höhö ;)

imorgon får bebbe sin lön, så då ska det köpas ett ps3, hahah, hans dröm! så då kommer jag ha skit tråkigt.... haha! men på torsdag så ska vi åka till bro och träffa elli & storre! eller jag tror det iaf? :p dom kunde imorgon men då är ju seb upptagen hela kvällen... haha. men vi ska träffa dom i veckan iaf!

nej nu ska jag hitta på något kul, och söka jobb!

puss & kram!

16 Augusti

hejsan hoppsan!

i fredags kväll så satte jag och seb på en film men vid halv nio ringde peter och frågade om vi ville med och kolla pappas match med han + resten av familjen östh och det ville vi så bara att byta om och röra sig mot vallen, och det slutade såklart med att viksjö vann med 4-2 :) och pappa stod i mål! haha, men det gick ju bra!

i lördags på dagen så hände det inte alls så mycket, lite städning och diskning och sånt bara. och på kvällen så åkte vi till upplands väsby till sebs arbetskamrat emil och hans tjej maria :) vi spelade lite med andra ord och sen vart det skräckfilm (och dom har två katter som skrämde livet ur mig! haha) och vi drog väl hemmåt vid tolv tiden.

och sen kom söndagen... den vanliga tråk-dagen! så det slutade med att jag & bebbe åkte en sväng till jakan, och sen till stadium, men hittade inget spännande så vi gick till ikea och tog en glass istället :p haha. och sen hem, käka middag och på kvällen blev det sho hos familjen östh, och det gick riktigt bra! jag vann båda gångerna ;) haha.

idag har jag noll planer.. men tror jag ska hem till annelie när tvillingarna har vaknat och sällskapa lite med henne och mysa med bebisarna, haha.

puss & kram!

13 Augusti

jahapp, nu var det ett tag sedan
men jag kör på!

veckan har inte alls varit spännande.. haha. var med annelie en heldag, fikade på ica, hämtad på dagis, hälsade på mini små tvillingbebisar, osv osv. en kväll har det varit vboll igen, riktigt nice! får hoppas på att det blir en kväll till någon gång snart :) idag har jag varit på ikea med alla systrar + systerbarn, så det var nice!

ikväll har jag ingen aning om vad som händer! bara ta det lugnt gissar jag på, tråååååkigt!! men men, seb är trött så han orkar väl inte hitta på något speciellt ^^ haha. han fick iaf sluta redan vid 12 idag, fel på systemet på jobbet, så han kom och hämtade upp mig på ikea :)

imorgon fyller världens bästa pappa år! :D <3 så vet inte om det blir någon firning av honom imorgon eller inte, vi får väl se, men på kvällen ska iaf jag & seb hem till en arbetskamrat till honom, så får se vad som händer där, det blir nog nice! men nu ska jag väl försöka hitta på något....

puss & kram!

9 Augusti

hej igen! :D

igår kom vi hem från göteborg, efter en riktigt rolig helg! :D tänkter faktiskt inte berätta allt, men jag kan dra alla dagar lite snabbt bara, tar med det viktigaste ;b haha.

i fredags kom soffan & ponas och hämtade upp oss vid kvart över 5. packade in allt i bilen och så åkte vi iväg. blev 2 eller 3 stopp under vägen, var av ett var på VÄRLDENS minsta mc donalds! hahaha, och det slutade med att vi var framme hos dennis vid halv tolv tror jag klockan var? så då var det bara att sätta upp tälten, fixa med väskorna lite och "bädda" inne i tältet, men det gick fort och smidigt, så vid ett låg vi i våra tält och skulle sova :)
men alla vi 4 vaknade tusen gånger under natten! och typ hälften av dom gångerna var för att dennis bor bredvid ett demens hus, så en av patienterna stod och skrev på balkongen typ hela kvällen... han skrev typ "jag ska döda dig!!" och såna saker, så var inte så roligt att somna om sen.. haha :p

men halv nio i lördags gick vi upp! bytte om, käkade frulle och gjorde oss i ordning för en dag på liseberg :d vi kom dit vid elva, precis när dom öppnade, och tur var det! för det var stört mycket folk..... omg alltså! men hela dagen var verkligen underbart rolig! :D mellan 4 & 5 så regnade det lite, men det störde inte oss, vi stannade kvar, så efter 5 kom solen fram lite igen och det blev fint :) vi stannade till tio på kvällen ungefär, men vid halv nio käkade vi middag, och sista timmen så spelade jag & sofia på dom där spelhjulen, chockladhjulet och sånt :p och jonas & seb åkte radiobilarna, haha. men efter att vi spelat för en hundring var så vann vi en stor mjölkchocklad, och en stor kexchocklad! :D sån där stor kartong med 2 kilo chocklad i, haha :D så vi bestämde oss för att dela på dom, eftersom sofia vann på sitt nr på mjölklcockladen och jag vann kexchockladen på mitt nr, så nu har vi vanlig chocklad och kexchoklad ett bra tag framöver, haha :p

så vi tio gick vi från liseberg in till centrum, väntade på bussen i 20 min och det var riktigt skönt att sitta alltså! hahah. mina fötter gjorde något fruktansvärt ont alltså! :o men men, vi var väl hemma runt elva - halv tolv tiden, kommer inte riktigt ihåg, och då la vi oss i våra tält och jag tror faktiskt alla somnade väldigt fort den kvällen, hahah.

igår då, då vaknade jag & seb vid halv nio, gick upp och käkade frulle och vid nio kom sofia & jonas också. så efter frukosten packade killarna ner tälten, och jag & sofia packade om väskorna lite, för det låg kläder lite överallt, haha. så vid elva så packade vi in i bilen, tackade dennis och så började vi åkte hemmåt... hela vägen gick bra, inga konstigheter, tills vi kommer till södertälje.. då blir det kö! så vi svängde in till en mack där, gick på toaletten och när vi kom ut på motorvägen igen så var kön nästan borta, så det var lungan. alla semesteråkare som skulle hem då så var fullt med husvagnar :p haha.

väl hemma så hämtade vi bilen hos annelie, träffade povan & bebisarna, haha. sen hem till mamma, hämta lite saker som jag hade där, och SEN hem till seb. packa upp, kollade lite tv och sen gick jag och la mig vid.. elva tiden kanske. och skoja inte vad skönt det var att ligga i en säng och sova :o och inget liggunderlag + sovsäck, hahah. somnade på två sekunder!

så i morse när jag vaknade låg jag och drog mig ett bra tag :p så mycket hade jag saknat min säng! haha. och jag skulle leka med annelie + barn idag, men vädret är ju vääldigt pissigt... bara regnar och regnar så har ingen lust att gå ut ;/ så får väl se vad som händer!

bilder från resan ligger på sebs mobil, och den har dött av någon anledning ;s så vi ska försöka fixa det i veckan så kommer bilder upp! mer än dom 5 som finns på fejjan, haha, men det var dom jag hann få upp innan mobilen bara la av.. haha. typiskt!

puss & kram!

6 Augusti

idag åker jag, bebbe, soffan & ponas till
göteborg! :D kommer bli epic!

dagen har gått åt till att duscha, städa, packa det sista, diska, tvätta och försöka se till att inte glöma något av det allra allra viktigaste! haha ;b men jag ska faktiskt inte ha glömt något den här gången. mobilladdaren! hahha får lägga ner den i väskan innan jag glömmer den!

seb är hemma om typ en kvart, då ska maten vara klar, hahah, men det är den inte, sätter på ungen typ nu så ;p då ska han duscha mega snabbt, vi ska få i oss maten, han ska packa sitt sista och sen ska peter komma hit och hämta sebs bil, för dom ska låna den medan vi är borta, och vid halv sex ska vi stå klara på parkeringen för då kommer soffan & ponas och hämtar oss!

så nu har jag inte tid att skriva mer, måste fixa maten! men vi får alla hålla tummarna att vädret är fint (eller ok åtmindstone) på lördag så att liseberg inte blir förstört! ska försöka lägga upp bilder på fejjan med mobilen, får se hur det funkar. annars kommer dom på bloggen senare!

hejdååååå!

5 Augusti

hejsan hallojsan!

nu har jag typ packat färdigt inför helgen :) är bara lite saker kvar som jag behöver under dagen idag och imorgon som ska ner i väskan, sen är jag klar! har till och med lagt fram kläder till seb :p hahaha. så kul har jag haft idag ^^ men han kommer nog byta ut en del saker, haha. det vart inte alls lika mycket som jag hade tänkt mig att det skulle bli! allt fick plats i en väska, haha. men sen har jag nog en väska fram i bilen också, med lite saker som behövs under resan dit :)

annars har jag inte gjort så mycket idag. kollat lite på "mord på känn" och så gick jag till bibblan och hämtade ut en bok till sebs mamma. typ det. spelat lite också, haha. nu är annelie med familj påväg ner till ica så jag tänkte möta dom, och sen gå med dom hem för jag ska förbi pappa en snabbis. och så får jag ju lite frisk luft också :p

sen ska jag hänga tvätt, sätta på en maskin och diska. sen har jag gjort mitt för dagen. så imorgon ska jag städa lite så att det är diskat och tvättat när vi kommer hem efter helgen igen. för sebs mamma åker också iväg, så är inte så kul att komma hem till disk, tvätt och sopor som har luktat under helgen :p

seb får sluta en timme tidigare imorgon också, så han är hemma runt halv fem och då ska allt vara klart så vi inte kommer iväg alldeles för sent! för väl framme i göteborg så ska ju tälten upp, och vem vet hur lång tid det tar :p haha.
aja, nu ska jag byta om så jag är klar när annelie och dom kommer. men jag bloggar imorgon en snabbis innan vi åker!

puss & kram!

4 Augusi

tjabba!

idag vid tolv så kom vickan & pess hit :) vi spelade lite wii, och jag vann bowlingen, hårt! hahaha ;p men sen golfen gick det inte alls vidare bra med.. haha men men, bowlingen är den som räknas, höhö.

sen gick vi en snabbis till ica, handlade lite godis och sen tillbaka hem, spelade markooliospelet, där jag inte vann.. haha. men jag vann över jessica på argaleken där iaf :D vem gjorde inte det? haha. så om ni någon gång ska spela det, kör mot pess! (så jessica, nu bloggade jag om det, haha) och sen plump, som jag också vann, va va va!??! haha.

dom drog runt 3 tiden och då diskade jag, och sen har jag bara tagit det lugnt. penecillinen gör mig inte så himla pigg ;/ i morse när jag tog det så fick jag aaas ont i magen! men mamma sa att det blir som dom första dagarna, det går över sen. men men, nu bloggar jag iaf. och om en timme typ kommer väl seb hem, får se  vad som händer då.

imorgon är det torsdag, och vi åker ju till göteborg på fredag så imorgon hade jag tänkt packa så att jag har hela dagen på fredag på mig att ta bort kläder ur väskan :p haha. känns svårt att ta med kläder! blir det varmt? kallt? regnigt? jag har ju ingen aning! så måste ta med dubbla kläder, onödigt! men men, nu ska jag hitta på något kul!

puss & kram!

såhär kul har jag när jag är sjuk..

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
64.08 kr

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Japp

3. Vem tillbringade du två timmar med idag?
det är ingen hemma just nu, så haha, ingen?

4. Hur lång är du?
167 cm

5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Wallander - vittnet

6. Hur löd ditt senaste sms?
"tjabba! nja.. inget jättekul :p men vet inte om vi hinner ses innan du åker :("

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
smsa

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skida

9. När såg du senast din mamma?
igår vid halv nio

10. Icke godkänt i något ämne?
ja

12. När vaknade du idag?
09.03

13. Vilken är din favoritplats?
jag skulle nog säga öland faktiskt. på sommaren iaf!

14. Vilken plats föredrar du minst?
ett vänterum

15. Vem får dig att må bra?
mina vänner och min familj, absolut! speciellt mina syskonbarn, haha :D

16. Hur stor är din säng?
180 cm

17. Vad sover du i?
trosor och så tar jag en av sebs t-shirts :p

18. Hur många kuddar har du i sängen?
7 st, men 3 av dom är mina haha

19. Var har du bott/bor?
bara viksjö

20. Tycker du om kinamat?
ja det är jättegott!

21. Tycker du om kaffe?
nej, verkligen inte!

22. Vad dricker du helst till frukost?
ett stort glass vatten eller juice

23. Kan du spela poker?
ja men det är dödstråkigt!

24. Känner du till någon med samma födelsedatum som dig?
ja, min pappas flickväns barnbarn, haha

25. Vill du ha barn?
ja absolut!

26. Kan du några andra språk än svenska?
engelska, tyska och lite italienska :p

27. Har du någonsin åkt ambulans?
nej

28. Föredrar du havet eller bassäng?
bassäng är ju oftast varmare så :p haha

29. Vad spenderar du helst pengar på?
det skulle nog vara kläder just nu, tror jag..

30. Äger du dyrbara smycken?
nej, jag använder knappt smycken.

31. Kan du rulla med tungan?
jag tror det? :p

32. Vem är den roligaste människan du känner?
bebbe såklart! haha

33. Vad har du för ringsignal?
Hoffmaestro - seize the day

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
nej inte jag, men kanske mamma eller pappa? vet inte :p

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
min mobil är lite röd, haha, annars busskortshållare eller vad det kallas.

36. Kan du byta olja på bilen?
nopp! hahah

37. Vilken var den senaste boken du läste?
Dexter - dunkla drömmar, skitbra!

38. Dansar du i bilen?
ja det händer ibland :p

39. När var du i kyrkan senast?
på camillas bröllop förra sommaren.

40. Hur många hål har du i öronen?
2

41. Har du någon piercing?
nej inte längre

42. Har du någon tatuering?
nej

43. När slutade du med gosedjur?
länge sedan!

44. Har du pojkvän/flickvän?
japp, världens bästa! :)

45. Har du en bästa vän?
såklart!

46. Vad är ditt mobil nummer?
0735 osv osv

47. Vad ska du göra ikväll?
ingen aning just nu, vila min öroninflammation typ.

48. Har du några syskon?
en lillesyster & två storesyskon

49. Vill du flytta hemifrån?
jag bor ju inte hemma, men ah, jag vill flytta :p haha

50. Det första du tvättar i duschen?
håret

51. Hur mår du just NU?
sådär, förkyld som ett as!

52. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
"n", mohaha

53. Berätta om din senaste dröm.
den senaste jag kommer ihåg är att en hund stor som som en häst knuffade runt vickan på bruket, och lekte med henne lite :p hahaha

54. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
det tror jag verkligen inte att jag skulle kunna!

55. Vad vill du ha just nu?
ett jobb!!!!!!!!!!!! eller vinna 1000 miljoner

56. Har du räknat till 1000 någon gång?
ingen aning? haha

57. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
jag kan INTE bita, gör ont i hela munnen så jag slickar.

58. Använder du smileys?
hahah väääldigt ofta! ;b det och "haha" skriver jag jämt!

59. Har du träffat någon kändis?
inte träffat så, men sett, ja.

60. Gillar du keso?
njae, typ inte.

61. Vilken låt hade du sist i huvudet?
bredbandslåten på reklamen, den är hemsk :o

62. Hur många länder har du besökt?
typ... 5?

63. Är dina föräldrar stränga?
nej verkligen inte! :p

64. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
jag skulle ju vilja, men vette fan om jag skulle våga när jag väl var där uppe :p haha

65. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
min deo glittrar lite, haha

66. Brukar du hyra film?
nej, väldigt sällan!

67. Var kommer du vara på lördag?
i göteborg :D på liseberg!

68. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
såg det på tv och läste i tidningarna.. var inte så gammal så.

69. Vad åt du till lunch?
har inte ätit lunch ännu, men det blir nog soppa.

70. Har du lockigt hår?
nej

71. När grät du senast?
oj.. vet faktiskt inte?

72. Har du gått in i en vägg någon gång?
nej

73. Favoritårstid?
SOMMMARRRR!!!!!!!!!!!!!

74. Vem höll du senast i handen?
Bebbe :)

75. Sover du med TVn på?
japp, all the time!

76. Tycker du att du är gammal?
hahahha nej, skulle snarare säga tvärtom haha

77. Är du mörkrädd?
om jag är ensam är mörkret lite läskigt, men inte om jag har sällis

78. Gillar du ditt liv just nu?
ja det är klart jag gör, men med ett jobb med i bilden hade det varit mycket mycket bättre!

79. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
många gånger!

80. Har du bra syn?
tyvärr inte... har glasögon :p

81. Var är dina föräldrar just nu?
pappa är nog i kungsängen hos hans tjej, och mamma ligger väl i sängen skulle jag gissa :p

82. Vad har du på dig just nu?
T-shirt, trosor och tofflor :p

83. Vad var det senaste du köpte?
En jacka från gina

84. Hatar du mer än 3 personer?
ja!

85. Använder du sushipinnar?
äter inte sushi så kan inte äta med pinnar :p

86. Äger du ett vapen?
nej

87. Gillar du ditt hår?
njae.. både och!

88. Gillar du dig själv?
Det varierar väl, men joråå! :b

89. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Jag skulle nog säga pappa, men det är nog väldigt jämt.

90. Hur ofta använder du MSN?
typ aldrig. 1 gång i halvåret? haha


3 Augusti

idag är det iaf lite bättre väder ;) haha

igår så gjorde jag faktiskt det jag skulle, tvätta! haha :p men det vart lite slötittande på tv också, skönt var det! det snurrade lite i huvudet så, haha.
vid halv sex så kom seb hem, då ringde jag närakuten för att få en tid så jag kunde kolla om jag hade fått öroninflammation.. (vilket jag typ redan visste att jag hade!) så fick en tid halv nio, så då åkte jag dit. men kom inte in fören typ kvart över nio... men iaf, det visade sig att jag hade rätt, en jätte infektion på vänster örat.. så penecillin i 10 dagar nu (y)
väl hemma igen så satt jag lite vid datorn,
sen kollade jag ett avsnitt av how i met your mother och sen gick jag och la mig, somnade ganska på stört :p haha.


idag vaknade jag runt nio, men ville gärna sova lite längre!! men sånt är livet när man har en jävla rethosta! så det var bara att gå upp, äta frukost och rada upp alla piller och mediciner som ska tas.. hostmedicinen smakar skit alltså! vill spy varje gång jag tar den... USCH!
sen dess har jag kollat nya wallanderfilmen, eller nyaste iaf, och satt på en tvätt. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. får se om det händer något kul någonstans.

puss & kram!

hjälp mig bestämma!

behålla eller lämna tillbaka?
kan inte bestämma mig...


2 Augusti

och så spöööregnar det ute!

igår var jag, seb & hans mamma på ikea för att köpa en ny säng till henne. så vi var där en stund, köpte sängen och en ny gryta (enooorm!!) och sen åkte vi hem, tog det lugnt bara och på kvällen så gick jag & seb till annelie och peter för att spela lite sho på kvällen. sen hem, och sova, jätteskönt!

idag vaknade jag halv nio... vaknade av att jag hostade och då kunde jag inte somna om sen.. så var bara att gå upp! och då övertalade annelie mig att följa med till jakan. dom skulle till bvc och så har tove tjatat om att få tal hål i öronen så det skulle vi försöka oss på också ;) haha. så sagt och gjort, hon gjorde det! :D hahaha. hon grinade väldigt mycket i början, mest av rädsla såklart! men sen när hon hade gjort första örat så gick det över, det gjorde inte ont alls tyckte hon! så nu är hon mega mallig, haha, sötunge!

sen efter det skulle vi till bvc...................... fy fan säger jag bara! hahah. när vi kommer till trappen vid tunnen så står det en lapp "översvämning i tunnen"........ så vi köpte platspåsar att sätta på skorna. annelie den jäveln hade ju tagit stövlar så hon kunde ju bara gå! vattnet var alltså till knäna, helt sjukt! men plastpåsarna var ju inte direkt hjälpsamma.. så skorna är genomblöta! fy fan vad vidrig alltså! så ewelina ringde mamma och frågade om hon kunde komma med nya strumpor och skor till mig och henne, så roger kom dit, så jag, ewelina & tove åkte hem med honom då istället.

och nu sitter jag hos seb, har precis diskat och satt igång en tvätt. så blir väl... 2 maskiner till skulle jag tro. så nu känner jag mig lite yr, dags för en ny alvedon, och kolla tv!

puss & kram!


1 Augusti

hejsan bloggen, jag lever!
typ...

anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är för att jag är meeega sjuk!! seb var ju sjuk i början av veckan så han har väl smittat mig.. haha tack älskling! ;b men iaf, vi tar det från början.

i onsdags gick vi upp till annelie och käkade jättegod middag! och sen tog jag & seb med oss ville hem :) det gick jättebra den här gången. han vaknade var 3dje timme och skulle ha mat, men jag kunde sova timmarna emellan iaf, så jag var lagom utvilad när vi gick upp, haha. men på morgonen så kände jag att jag hade ont i halsen... så jag kollade om seb var hemma (han sov inte i våran säng för ville tog han sida :p) och det var han, och när jag skulle säga godmorgon till honom så märkte jag att jag knappt kunde prata ;s min hals var hur tjock som helst!

så jag ringde annelie vid 10, då hade hon precis vaknat tror jag? :p haha. hon sov ju helt utan barn då mysan sov hos mamma, haha. så vi åkte och lämnade ville vid 11 tiden, för jag ville ju inte smitta ner honom också! och efter det så åkte vi till ica & apoteket och köpte "halsont medicin" så som glass, halstabletter, soppa, alvedon och bafucin. sen hem och inte göra något alls! vi låg i sängen både två hela dagen och kollade film..

och i fredags så åtke seb och jobbade, han mådde bättre då iaf, och jag mådde hur jävla dåligt som helst! jag mötte pappa vid apoteket, skulle köpa nässpray, och mera halstabletter på ica. och det var väl den enda gången jag stod upp i fredags? alltså jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! jag skojar inte.. jag låg i sängen hela dagen, sov i stort sett hela dagen, och kollade lite film på datorn resten av dagen. jag ville bara dö...

igår vaknade jag upp och mådde mycket bättre! men fortfarande mega förkyld! men ingen feber, så jag var mycket mycket piggare! så vi åkte och hämtade sebs mamma på centralen, sen gick vi ner på ica och handlade, och så kollade jag friidrotten. sen vid.. 8 tiden på kvällen kanske? så fick jag skiiiitont i örat! så jag har väl öroninflammation... så jag gick och la mig vid 10, somnade på en gång!

och idag har jag sovit hela natten!! skit skön! vaknade för en halvtimme sedan kanske. nu hostar jag som ett as, men fortfarande ingen feber! och örat gör inte lika ont som igår, men det känns... så hoppas det går över om jag överdoserar nässpray! förkylningen har inte släppt heller.. men det kanske också går över med nässprayen! hoppas det iaf,  haha. jag blödde nässblod när jag vaknade också... skitäckligt!

så idag händer inget spännande heller.. bara ta det lugnt! kolla friidrotten som börjar om 10 min, och sen får vi se.
skriver nästa gång jag orkar!

puss & kram!