29/30 September

ligger nu i sängen efter en dag av att göra en massa
olika saker :p känns skönt! men dock behöver det
städas för att det ska kännas ännu bättre!
det tar vi imorgon istället...

dagen började med att jag vaknade av klockan kvart över elva. vart en sen natt igår då jag inte kunde sova så somnade väl runt 4 tiden.. inte bra att ha vänt på dygnet!! men iaf, låg kvar i sängen ett bra tag och vid 12 började folk invandra in i lägenheten. seb skulle ha jobbmöte. gick väl upp "helt" halv ett... haha. gjorde mig i ordning och tog det lugnt i rummet för att inte störa dom i köket.

vid halv tre började jag gå hemmåt för att tove skulle hämtas på dagis klockan tre :) efter det åkte vi lite linbana och sen hem till pappa. spelade lite på datorn, käkade och sen gick vi till lekparken och mötte upp seb. var väl där i typ en timme men sen började det bli alldeles för kallt så gick in till seb en stund. vid halv sju hämtade peter upp tove.

halv åtta drog jag & seb till ica. jag skulle möta jessica och han skulle ha chips :p jag & jessica köpte lite naturgodis och sen gick vi hem till henne. kollade idol, sen lite blandat innan hells kitchen började klockan tio och så slutade det med idol-resultatet och vid elva drog jag hem igen. tack för ikväll jessica :) måste göras om!

måste fan sova snart! men är som vanligt inte trött.. men måste! och ont i ryggen har jag också ;/ vad fan kan det bero på??? suck.. alltid är det något!


28 September

har suttit vid datorn ett tag nu och spelat lite battlefield :p seb
sover så finns inte så mycket att göra.. men ska städa idag,
göra i ordning garderoben och sånt som behövs ibland!

igår var vi hos jonas som sagt, det var trevligt! elli & storre kom och hämtade upp oss vid åtta så åkte vi dit. vi började kolla på stardust men det var något fel på skivan så vi bytte till dawn of the dead istället, haha. efter det så var alla trötta så vi drog hem :)  vi fick skjuts av elli & storre hem också, tack för det! :) så kollade jag lite 2½ men och sen somnade jag, haha.

vet inte när jag gick upp imorse men för sent iaf! har spelat lite som sagt, och så har jag mailat chefen på jobbet jag söker och nu vet jag inte vad jag ska göra :p käka frukost har jag gjort också, haha. på dagen ska det städas för imorgon har seb möte här hemma så ska väl se lite fint ut iaf, haha. och ikväll ska jag till mamma med erika, ewelina & tvillingarna :) och sen är det idol!

puss!

27 September

ligger i sängen just nu och kollar lite på tv, och snart
är det americas next topmodel och sen är det
hem till jonas som gäller! :)

blir en par-kväll denna söndag också :p haha. storre, elli, jag, seb, jonas & sofia ska hem till jonas och kolla film och bara ta det lugnt, det blir nice!

mamma åkte tillbaka till rehab igår redan.. vi får se hur allt slutar där borta, men det ska nog sluta bra! vet dock inte när hon får komma hem på riktigt igen men var som sagt hemma i helgen på permiss. jag & tove gick dit igår för att hälsa på och göra lite pärlplattor och sånt.

imorgon händer inget speciellt. får se om roger bestämmer sig för att åka och hälsa på mamma, då följer jag med iaf, men vet inget om det ännu. men nu ska jag kolla lite tv och göra mig i ordning. puss


26 September

då ligger jag i sängne igen och gör inte så mycket.
tänkte gå till mamma snart och hälsa på, men får
se om jag orkar gå fram & tillbaka :p haha

igår så mötte jag & seb upp pappa på ica. ewelina, annelie & tove kom också så vi handlade allihopa och sen gick annelie & tove hem till sig och vi andra gick till pappa och började med maten, tacos! :D och sen käkade vi. efter det gick jag & seb hem till honom igen för att filippa & pontus skulle komma runt åtta :)

kollade på idol igår och jon gick vidare! :D men calle vet man inte än, det är tittarna som ska ringa in och rösta på han ELLER piotr, ring på calle!! och när idol var slut så kom f & p, dom vart lite sena :p vi kollade då på en film och sen drog dom hem. då såg jag att greys anatomy, första avsnittet på säsong 6 hade kommit på tvshack så jag kollade såklart så nu har jag sett dom två avsnitten som börjar på onsdag! helt sjukt galet braaaa!!!! men men, nu ska jag väl hitta på något annat roligt att göra :p hörs en annan dag!


25 September - såå glad! :D

ligger i sängen och har precis checkat ut facebook
en liten snabbis :p ska snart börja diska och sätta
igång en tvätt :)


igår kväll somnade jag väl vid 4 tiden typ? jag och seb spelade lite battlefield och hade skit kul och sen blev jag trött så jag slutade och skulle gå och lägga mig men då skulle han kolla på en film, the proposal, och jag ville också se den så slutade med att jag kollade på hela den :p var väl inte trött trots allt.. så somnade fyra!

vaknade tolv i "morse" och låg kvar i sängen en halvtimme. sen käkade jag "frukost" och sen har jag inte gjort så mycket. blivit glad! :D och nu ska jag som sagt börja städa undan lite :p blir väl ingen möblering idag inte, höhö. får tjata till mig det imorgon istället, höhö. visst seb? ;) och idag ska vi som sagt möta pappa på ica runt halv sex för att handla lite mat. sen går vi över till mamma en snabbis, hon har permis över helgen så får se hur hon mår :) och så ska jag träffa annelie & resten av fam östh där tror jag, eller hoppas jag på! :) men nu ska jag göra nytta!

världens bästa dag! :D


för att jag måste ha något att göra...

Personligt

Fullständigt namn:
erica hansson
Kön: tjej
Ålder: 19
Längd: 166 sm
Födelsedag: 18 maj
Hårfärg: brunett :p
Ögonfärg: gröna

Boende: i viksjö
Skostorlek: 38
Vänner: hur många eller? ingen som helst aning, haha
Humör: just nu? glad men ganska uttråkad, haha

Familj

Mamma:
ja
Pappa: ja
Syskon: 2 äldre syskon och ett yngre syskon
Husdjur: ja, 2 hundar :)

Vänner

Antal: ingen som helst aning!

Välj en vän som...

Du litar på:
sofia
Får dig glad: väldigt många faktiskt!
Du skrattar ofta med: david, haha
Är saknad: sofia, för vi träffas typ aldrig..
Du vill träffa: sofia, filippa och jessica. just nu iaf!
Du känt längst: jesspess :D eller david & johan k, det beror på hur man ser det :p

Känner dig väldigt bra: jessica vet nog väldigt mycket om mig :p
Du gjort mycket med: väldigt många!

Känslor

Har du gråtit för att du varit arg?: jaa väldigt många gånger!

Har du varit kär i någon du inte haft chans på?: ja det har jag
När grät du senast?: vet faktiskt inte..
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte?: nej
Menar du det du säger?: absolut!

Ditt Eller Datt

Pengar eller kärlek?: kärlek
Singel eller förhållande?: förhållande såklart!
Sola eller bada?: sola, haha. är en badkruka!
Mobil eller dator?: mobil
Gröna Lund eller Liseberg?: liseberg
Mc Donalds eller Burger King?: donkens hamburgare och bk;s pommes, haha
Dans eller sång?: daaaaaaaaans! haha
Fotboll eller innebandy?: fotboll att spela och innebandy att kolla på :p
Flyga eller åka båt?: flyga!

Ärlighet

Lovar du att vara ärlig?: haha ja? :p
Har du varit kär i din bästa kompis?: nej
Har du ljugit?: ja
Har du fuskat på ett prov?: haha ja :p
Har du berättat vidare en hemlighet?: det har nog hänt, tyvärr..
har du rökt utan att dina föräldrar vet?: nej
Har du en hemlighet som bara du vet?: det tror jag inte :p

Resor

Har du varit utomlands?: ja
I vilka länder har du varit?: norge, dannmark, spanien och england
Har du åkt flygplan?: ja
Tåg?: ja
Båt?: ja
Buss?: ja
Har du bott utomlands?: nej
Kan du något annat språk? engelska, tyska och italienska

Har Du..

Eget rum?: ja
Egen TV?: ja
DVD: ja
Dator?: ja
Mobil?: ja
Kontokort?: ja
Pool?: en liten, haha
Över 2000 kr?: vet faktiskt inte, haha
Studsmatta?: nej
Cross/moppe?: nej
Pingis/biljardbord?: nej
Jacuzzi?: nej
Villa?: nej
Märkeskläder?: ja

Dagens

Kläder?: gina jeans, gina tshirst och h&m tröja
Smycken?: örhängen & piercing :p
Humör?: bra!
Gjort?: städat
Göra?: spela battlefield, haha

Måltid/-er?: frukost; mackor, och middag; korv med pommes
Sötnos?: sebastian såklart! :D


24 September

sitter just nu i sängen och kollar på lyxfällan och
förstår inte hur man kan få det som dom får det!
om jag har en skuld på 1 minljon när jag är 23
så kommer jag ta livet av mig!


har kollat på idol idag men det gav inte så mycket. jag hoppades på jon & calle och calle var ju bra men för jon gick det inte så vidare så vi får hoppas på imorgon!

idag på dagen har jag städat lite. sen mötte jag upp familjen östh vid ica för då fick jag sällskap hem av dom så det var nice! käkade middag hemma hos pappa och sen spelade jag och ewelina lite battlefield och sedan så gick jag till seb igen.

imorgon händer ingenting på dagen, tror jag :p ska försöka övertyga seb om att möblera om kanske? (a) haha. och så måste en tvättmaskin tvättas! sen ska vi möta pappa på ica vid halv sex tiden för att handla in mat till kvällen, det blir tacos! :) mums! men men, skriver imorgon igen!

puss


23 September

sitter i sängen nu och har precis kollat på idol
och är väl lite besviken över hur vissa sjöng,
vissa som man ville skulle gå vidare.

men det är väl inget jag kan göra något åt :p haha. men iaf! igår åkte vi till mamma, hälsade på. och det var jättefint där hon är nu, rehab i solna. så nu hoppas vi bara på att hon ska bli bättre och att hennes vänster sida börja fungera igen, nu är den lite... slö? vet inte vad man ska säga men hon kan inte använda den.

och idag vaknade jag väldigt tidigt. vet inte riktigt när men seb vaknade klockan 6 och jag har väl vaknat till och från dess till klockan nio, då klockan ringde. då kom det några gubbar hit som skulle fixa avloppet och sen gick vi ner till ica en snabbis, och sen hem igen.

vid halv fyra mötte jag familjen östh och följde med dom till ica. sen gick vi hem, käkade middag och sen åkte vi till mamma idag igen för att hälsa på. blev en stund där och var hemma klockan åtta, och då kollade jag som sagt på idol och nu sitter jag här, tror jag ska spela lite battlefield ;) hörs imorgon!


22 September

sitter nyduschad och lyssnar på bra musik,
det är riktigt skönt!

vaknade sent idag, typ halv tolv, men blev sent igår! somnade nog inte fören vid två tiden så :p men men.

seb har gått till lundgren så jag sitter här själv och vet inte riktigt vad jag ska göra. kanske gå ner på ica och handla lite till pappa som han bad mig? så går jag hem dit och städar, vilket behövs! eller så stannar jag här ett tag till och gör ingenting? :p haha. vilket låter skönast? att inte göra någonting såklart! men men, vi får se vad som händer idag.

ska hem till pappa och käka middag iaf. jag & ewelina ska göra pannkakor till middag. efter det kanske roger skulle åka till mamma och då åker jag & ewelina med såklart men vet inte om han ska göra det, vi får se. kan ju alltid hoppas! och ikväll är det idol & andra avenyn så tv-kvällen är spikad! men nu ska jag väl göra mig i ordning iaf, så jag känner mig lite levande.

ciao

21 September

sitter hemma hos pappa och bloggar på stationära
för första gången på säkert ett halvår, haha

gick till mamma vid två tiden idag. trodde ewelina var i skolan och roger på jobbet men båda var tydligen hemma. ewelina hade redan slutat och roger var hemma och var sjuk.. skulle gå ut med hundarna men då behövde jag ju inte det. gick upp till mamma och pratade med henne, hon mådde sämre än någonsin tydligen.. ;/

det slutade iaf med att hon åkte till sjukhuset igen. hela hennes vänstersida är helt fucked up så hon tror att något har gått jätte fel... vi får helt enkelt se. ska ringa henne ikväll när hon har kommit till ro. men fick såklart inte följa med och "lämna" henne................................................ och nu får vi inte se henne på hela veckan. tur att jag är hos pappa denna vecka! så slipper jag gå dit.

GÅ OCH DÖ! det är det enda jag tänker säga om dig.

mamma åker iaf till rehab imorgon för att träna upp ryggen och så får vi väl se hur det går. gissar på att det inte blir några besök? kanske om annelie orkar köra och FÅR köra men.. vi får väl se. saknar dig redan mamma..

20 September

nu är jag hos mamma och väntar på maten :)
det har varit fint väder idag, SKÖNT!

igår åkte jag, annelie & tove och hämtade mamma på sjukhuset. vi åkte väl runt halv ett ungefär, käkade lunch på vägen och sen till mamma och sen vart det en snabbis till jakan för att gå på apoteket och hämta ut smärtstillande & muskelavslappnande till mamma. sen hem, fixa lite och sen drog jag till pappa.

kollade på reprisen av kalla fakta, skit spännande! handlade om ett danskt fartyg som blivit kapade av pirater. efter det så gick jag till seb, kollade lite tv och tog det bara lugnt. mamma ringde vid sjutiden och frågade om jag ville med till kista för att hämta en ny medicin till henne så jag hänkade. så vi åkte dit, sen till coop (körde mamma i rullstol, det var lite kul haha) för att köpa bulle och sen till jkbs närakut för att lämna bullarna. det är en lugn historia men dom hade hjälpt mamma med att få den nya medicinen.

sen hem till seb igen, kollade en film och sen läste jag lite och sen somnade jag. :p

vaknade sent idag, hahaha. men det var skönt att inte behöva ställa klockan faktiskt! kollade på de nya avsnitten av 90210 och sen hörde jag tove ropa utanför fönstret och hon & annelie skulle hem så jag klädde på mig och sen gick jag med dom hem till mamma, käkade lunch och sen satt jag på baksidan i säkert en timme och pratade med erika medans hon städade på baksidan. jätte skönt att sita ute i det fina vädret! sen har jag suttit vid datorn lite och nu ska jag snart äta, sen hem till seb. ikväll får vi se vad som händer :) skriver imorgon igen!

puss puss

19 September

goood morgon allesammans! nu sitter jag här igen
och tänkte blogga. det vart inget igår
för jag var typ inte hemma något :p

gick upp runt tio, käkade frukost och duschade. vid elva drog seb för att möta upp victor, dom skulle fota en tjej i viksjöskolans aula och jag skulle passa tove :p annelie kom och lämnade henne kvart i tolv och då gick vi till viksjöskolan för vi skulle vara med där inne ;) det var lite konstigt att gå in där faktiskt :p men det är det väl alltid när man går in i en skola man gått i förut, haha. men iaf, vi var där till... kanske två tiden? sen gick jag & povan hem till mamma, käkade lunch och sen somnade hon. då satte jag mig framför datorn en stund. men vid kvart i fem skulle jag börja med maten så jag väckte henne, men hon ville inte gå upp så la henne i vagnen bara och så gick jag hem med henne :)

började med maten såfort jag kom hem igen. det blev thai kyckling och ris. sen kom roger och så käkade vi vid halv sex kanske. ewelina är inte hemma i helgen så det blev bara vi två. vid halv sju drog jag till seb, vi kollade lite tv och sen vid åtta drog vi till vallen för att kolla på pappas match. deras målvakt gjorde illa sig efter en halvtimme typ så blev att pappa fick stå resten av matchen :D var lite roligt att se pappa in action, haha.

när matchen var slut, typ runt halv tio, så drog vi hem, kollade på dagens idol-avsnitt och sen vart det lite annat på tv och sen somnade jag, haha.

idag kommer mamma hem! :D så väntar på att roger ska ringa och så ska vi åka och hämta henne, men det  blir väl runt rolv så har en timme på mig att göra mig i ordning och sånt, så det är nice! men skriver mer imorgon :)

puss & kram!

vääärldens sötaste hund! hahaha


haha hon testar sina reflexer på sin egen
spegelbild och kan inte bli sötare! haha :D





17 September

nu sitter jag här och försöker skriva mitt personliga
brev på bästa möjliga sätt och jag blir GALEN!
är inte så lätt som jag trodde..

igår gick jag till mamma runt halv ett. tog en promenix med hundarna, sen vid halv två kom annelie och då började vi baka två sockerkakor, en till mamma och en till oss :p det gick bra, bara det att mammas sockerkaka vart lite trasig, haha. vid tre gick vi och hämtade tove på dagis :) Sen tillbaka till mamma, ritade lite och lite sånt och vid fyra
började jag med maten.

roger kom hem vid kvart över fem, då åkte ewelina på träning så jag & roger åt middag och sen åkte vi + annelie & tove till mamma för att hälsa på. när vi kom dit var det inte alls "vanliga mamma"... hon mådde jättedåligt och skakade i hela kroppen och när hon gick på toaletten så var hon tvungen att ha hjälp av annelie. sen när hon skulle till sängen igen så fick hon JÄTTESVÅRT att andas och fick panik. vi kallade på systern och hon ringde jourläkaren. det var riktigt riktigt läskigt att se mamma sådär! hon fick ingen luft och kunde inte prata. sen kom systern tillbaka med något som var muskelavslappnande och då slappnade mamma av och då vart allt okej igen. men fy fan vad läskigt det var... men när hon hade fått sprutan med avslappnande så vart hon "normal" igen och kunde prata och busa lite med tove, så det var skönt!

vi stannade till kvart i åtta ungefär. sen drog vi förbi donken för annelie ville ha mat, sen gick jag hem till seb och kollade idol. sen vart det HIMYM hela kvällen typ, haha. världens bästa serie! sen somnade jag väl typ halv ett eller något.

idag ska jag hem till mamma snart, ut med hundarna och så måste jag över till pappa och städa undan. sen ska jag laga middag ikväll igen, får se hur det går :p och sen har jag tvättstugan klockan 7.. och roger & ewelina ska kanske till mamma idag och jag ville följa med men tror inte jag hinner ;/ men men.. hon kommer kanske hem imorgon sa hon men.. det känns inte som det tyvärr. men vi får se! nej nu ska jag göra annat, måste fortsätta på mitt personlinga brev :p HJÄLP MIG!

Puss & kram!

16 September

nu sitter jag här igen, medan seb sover..
som vanligt! :p men blir inte kvar länge
här idag, har en del att göra hemma.

igår åkte jag och roger till polisen. han hämtade upp mig vid tio, så åkte vi dit och så fixade vi pappret jag behövde ha till jobbet jag sökte till och nu ska jag skicka efter mer papper och sen skickar jag in allt och hoppas på att jag får jobbet!

efter det åkte jag tillbaka till seb. han sov fortfarande så jag kollade på nya wallander, cellisten eller vad det hette och den var GALET BRA! den rekomenderas verkliiiiigen! sen vaknade han iaf och då kollade vi lite på tv, sen diskade jag och sen gick jag hem. glömde såklart att ewelina var ledig från skolan så jag behövde inte ta hundarna idag.. men men! så jag satte mig framför tvn, tog det lite lugnt och sen gick jag ut på baksidan för erika stod och kastade bollar på vårat fönseter :p gissade på att hon ville ha uppmärsamhet, haha. så jag gick ut dit, lekte lite med tvillingarna, det var mys! :D men gick inte så bra som jag trodde att bära upp dom båda två, haha.

vid fem började jag med maten, och då åkte ewelina på träning och sen käkade jag för roger hade inte kommit hem ännu. men precis när jag käkat klart så kom han och då hjälpte han mig med att fixa ett personbevis.

och mamma opererades igår!
jag höll tummarna hela dagen och när roger ringde så visste dom inte hur det hade gått för hon hade inte kommit tillbaka från uppvaket till avdelningen hon skulle ligga på men dom hade inte hört något så dom trodde det hade gått bra. så vi ska dit idag och hälsa på!

snart ska jag fixa lite saker här hos seb, sen ska jag till mamma och gå ut med hundarna och sen kommer annelie och så ska vi baka en sockerkaka som vi ska ha med oss till mamma när vi kommer dit :p det är hennes favorit kaka! sen ska tove hämtas på dagis och så ska jag laga mat idag igen :p men nu hinner jag inte skriva mer, blev ett långt inlägg!

kraam!

14 September

sitter hemma hos mamma nu och har precis
käkat mackor och kollar nu tv :)

igår kom sofia, jonas, elli & storre över och vi kollade film :) hade lite svårt att bestämma film först men det tillsist 28 veckor senare. den var bättre än vad jag kom ihåg den :p och det var roligt när sofia hoppade till, haha. men iaf, vid tolv så gick allihopa och då kollade jag och seb lite tv och sen somnade jag.

vaknade ganska sent idag, haha. vid typ halv tolv. då gick jag upp och kollade lite på datorn om vissa saker och sen ringde roger. det vart ingen sväng förbi polisen idag för han hann inte då han lämnat mamma på sjukhuset, hon ska opereras imorgon! jag hoppas verkligen att det går bra! men iaf, så blir polisstationen imorgon istället.

sen gick jag hem till pappa, lämnade lite saker och sen gick jag förbi mamma och tog en promenad med hundarna och sen har jag bara tagit det lugnt i soffan framför tvn. väntar på att annelie ska komma, men det blir inte fören om typ en timme, då ska vi ner till ica och jag ska få se tove cykla utan stödhjul :D hon lärde sig det igår så jag vill se hur hon klarar det, lilla snuttan :)
sen blir det hem till mamma igen, käka middag och sen hem till seb. vet inte vad som händer ikväll men får bli en tidig sänggång för jag ska upp ganska tidigt imorgon för att åka med roger till polisen. men nu ska jag väl hitta på något kul att göra!

pusssss!

13 September

sitter och kollar tv med seb just nu och väntar
på sällskap av elli, storre, sofia & jonas :)

jag gick aldrig till pappa för att fixa garderoberna igår :p victor kom hit istället och så fixade han & seb lite bilder och jag spelade lite :p sen drog jag hem, käkade middag och sen gick jag tillbaka till seb och så kollade vi lite tv på kvällen bara, gjorde inget speciellt.

idag vaknade jag vid elva typ. sen diskade jag och sen fick jag någon konstig känsla och allt började snurra och sen vart det svart ;s skit läskigt! så jag gick och la mig i sängen igen och fick svårt att andas. men det försvann lika fort som det kom så... jag vet inte vad det var!

då vaknade seb iaf och så spelade vi lite, sen städade vi lägenheten och försöka fixa platser i vårat rum för vi ska ju få besök av några ikväll så vet inte riktigt hur vi ska få plats :p men det löser sig! sen tog jag en dusch och sen gick vi ner till ica en snabbis. sen hem och äta mat och sen har vi bara tagit det lugnt. men nu ska jag gå och kolla lite på tv :) skriver imorgon igen!

puss

12 September

nu har jag varit vaken ett bra tag och väntar
på att seb ska vakna.. haha :p tar väl ett tag!



igår på dagen gick vi över till pappa för att rensa garderober. det gick snabbt för skulle typ slänga ALLT haha :p sen gick vi över till mamma och pratade om jobbet jag sökte igår för jag hade fått svar så nu ska vi åka till polisen på måndag för att hämta ut personbevis & register ;) kanske gjort något jag inte vet om? haha och sen ska vi skicka det till chefen och sen får vi se hur det går, men hoppas på det bästa!

och en rolig sak som hände igår! :D vi satt på baksidan hos mamma för ewelina hade tattat rasmus (grannens ena tvilling) så vi hälsade på dom också och så tattade jag emilia (den andra tvillingen, haha) och så satt vi på verandan och så lekte hundarna precis framför oss och då skrattade rasmus, och så skrattade emilia åt rasmus typ, hahahah så jävla gulligt! :D skulle ha filmat det.

efter det gick jag & seb hem till han igen, spelade lite battlefield heros på varsin dator med i samma lag, SKITKUL! :D och sen en snabbis till ica, handlade en chockladkaka och sen hem och städa innan jessica kom ;) hon kom vid åtta och då kollade vi idol först och sen spelade vi orangino (?) vet inte hur det stavas men jag "vann" iaf :D dom kände mig bäst! mohaha. sen drog jessica vid elva typ, då käkade jag och seb och sen spelade vi lite till och sen somnade jag, snabbt! haha

idag vet jag inte vad som händer. ska kanske till pappa och fortsätta med garderoberna och slänga det vi rensade igår. ikväll händer inget speciellt :) myskväll!

PUSS!


11 September


Dessa två är de bästa från idol!
DE MÅSTE GÅ VIDARE!
(speciellt jon ;) haha)


10 September

hej igen! det var ett tag sedan, i knooow men datorn hemma
hos seb har varit knas. tangentbordet slutade
fungera i förregår så hade inget att skriva med ,haha.

men nu har vi kirrat ett nytt så nu är jag på topp igen! igår så åkte jag, seb, david & filippa in till stan :) vi gick till gamla stan och hittade en mysig liten park precis utanför slottet så satte oss där och fikade och snackade ett bra tag. sen gick vi en vända inne i gamla stan och sen åkte vi hem :) skit kul var det! åkte vi halv tolv och kom hem vid halv fem tiden ungefär. på kvällen hände inte så mycket. skulle egentligen till frida med jessica och kolla idol men så vart det inte, så blev en hemmakväll bara :)

idag åkte jag till ikea med annelie, evelina & tove. skulle inte köpa något men kom hem med 3 ljus, 4 muggar och en ny papperskorg :p sen gick jag hem till pappa, käkade middag och sen hem till mamma en snabbis, mailade en snubbe angående ett jobb och sen gick jag till seb igen. och nu har jag precis kollat idol och klockan 10 är det nöjespokalen på 5an som jag tänkte titta på ;) se om man kan frågorna eller inte, haha.

imorgon ska jag vara med jessica...? :p hon frågade igår men har inte svarat för jag har inga pengar på mobilen! så om du ser detta pess, blir det något? ;) HÖR AV DIG! men annars vet jag inte, då får vi se. och på söndag ska jag & seb hem till elli & storre med sofia & jonas och så ska vi ha en liten filmkväll tror jag? det blir mys! men nu ska jag hitta på något annat men jag skriver väl imorgon igen kanske :)

PUUSS

för att jag har tråkigt när seb sover..


1. Hur gammal är du om fem år? 24 år
2. Vem var den sista du träffade? seb
3. Hur lång är du? 166 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? 100 girls
5. Vem ringde du senast? typ... mamma tror jag?
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jag vet inte än, men kanske runt sex tiden? du får gå ut om du vill! men mina öron klarar inte det :( puss - till filippa
7. Vad är dagens planer? jadu.. ha tråkigt?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? helt klart smsa :p
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? igår runt 3 tiden
11. Vilken ögonfärg har du? gröna
12. När vaknade du idag? typ halv tolv, haha. liiiite för sent ^^
13. Har du någon gång hittat en katt? vadå hittat? om det menas hittat och tagit hand om så nej
14. Vilken är din favoritplats? öland!
15. Vilken plats föredrar du minst? i ett allt för varmt rum, usch vad äckligt det är!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? på ett jobb jag trivs med och har barn.
17. Vad skrämde dig som barn? att vi skulle få inbrott
18. Vem fick dig att skratta senast? det var seb igår :p hahahah
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jaa det tycker jag.
20. Har du stationär eller bärbar dator? hos pappa finns båda, hos mamma är det bärbar och hos seb är det stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med kläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 st
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du något djur? japp, två hundar :)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor, tror ag
26. Är du social? bland mina vänner är jag det, annars är jag nog lite resarverad
27. Vilken är din favoritglass? twister tror jag, eller mjukglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? oj! fixa körkort, köpa bil och fixa lägenhet
29. Tycker du om kinamat? yepp, mega gott!
30. Tycker du om kaffe? NEJ!
31. Vad dricker du till frukost? mjölk eller vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? jag somnar alltid på min vänstra sida men rullar nog runt mycket under natten :p
33. Kan du spela poker? hatar poker! men kan kan jag väl :p
34. Tycker du om att mysa? såklart!
35. Är du en beroendemänniska? beroendemänniska? eh, det tror ajg inte?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp, pappas tjejs barnbarn fyller år på samma dag som mig och heter erica i mellannamn ;) slumpen?
37. Vill du ha barn? absolut!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite tyska och lite italienska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? poolen! haha för det är oftast varmare (a)
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder?
42. Äger du dyra smycken? det tror jag inte :p
43. Har du någon gång testat narkotika? verkligen inte och det tänker jag inte göra heller!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? fil & flingor
45. Vem är den roligaste människan du känner? svår fråga! känner många som är väldigt roliga :)
46. Välj ett ärr på din kropp? på min tumme.. haha. skar mig med en matkniv när jag skulle skära glass
47. Vad har du för ringsignal? EMD - baby goodbye
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej det tror jag inte?
49. Flirtar du mycket? haha nej!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på öland för typ 3 år sedan
51. Kan du byta olja på bilen? nej (a)
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Snälla pappa, nej - vet ej författare men SKITBRA bok. Läs den!
54. Läser du dagstidningen? nej, haha
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? kan väl hända :p
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? iiiiiingen aning!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? filmer jag skulle se
59. När var du i kyrkan senast? 15 augusti, på storesysters bröllop :)

7 September

gooodmorgon! eller ah, jag har varit vaken
sen typ 1 timme tillbaka :p blev en
låååång sömn inatt.

i lördagskväll gjorde jag inte så mycket.. kollade film, det blev stockholm boogie och den var jätte bra! :D skit rolig film, haha. och sen vart det hundtricket - the movie och fy fan vad jag skrattade! :p alexander skarsgård karakter, robinsson-micke, var ju skitbra! haha :D sen somnade jag iaf och vakna när seb kom hem för han väckte mig... haha. men somnade om på en gång.

igår gick jag till mamma. lämnade bilderna från bröllopet till camilla & tomi och så lekte jag även med edwin och tove. det var fullt hus hemma hos mamma :p byggde pärlplattor och stryckte dom. sen gick jag hem till seb. städade undan lite, diskade och sen käkade jag middag och sen hoppade jag in i duschen. han och hans mamma kom hem runt sju tiden och då kollade vi bara lite tv. sen vart det film och sen nya weeds avsnitten och sen somnade jag bums.

och nu sitter jag här. har ingen aning om vad jag ska göra idag, det får vi väl se. vet bara att jag ska hem och käka middag med ewelina då pappa har möte och sen lägga in tvätten i maskinerna och sen går jag väl tillbaka till seb :p om någon vet något kul som händer HÖR AV ER!


5 September

sitter hemma hos seb och kollar på london ink
efter att ha städat hela dagen,
och fint vart det :)
igår åkte jag in till stan med annelie & tove. annelie skulle till läkaren och ville ha sällskap så jag följde med :) sen vart det lunch och en snabbis inne i stan och kollade i några affärer. sen åkte vi hem, då drog jag till seb och vid sex tiden gick jag hem och käkade middag. sen tillbaka till seb, gick till ica och köpte onyttigheter och sen vart det lite battlefield heros och sen sova.

vaknade av hans väckarklocka halv elva imorse. då diskade jag och sen satte jag på lite tvätt. vid ett drog seb, han skulle jobba hos hans pappa idag, och då fortsatte jag att städa, dammsög, tvättade golv, hängde tvätt, plockade undan etc, etc. så nu är det fint i hela lägenheten! :) snart ska jag hitta någon mat som jag kan äta och sen blir det väl inget speciellt ikväll, mina öron gör ont idag.. :( kanske ska till läkaren och få nytt pencillin? aja, nu är det middagstime!

ville ju med ut idag... !!! :( men göra vadå? jag menar, mina öron värker, jag går på ipren och pencillin så får inte dricka? nej, det blir en pisstråkig hemmakväll istället... KUUUUUUUL ^^

fuck off

bara för att jag har lust ;)

Vad heter ni? Erica och Sebastian
Hur träffades ni första gången? det var väl i.. 7an? gemensamma vänner ;)
Hur länge har ni varit tillsammans? av och till sen 8an, men nu i över ett år :)
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? typ :p
Har ni barn? nej
Har båda körkort? nope
Isåfall, vem kör bäst? haha det gör väl seb :p
Kommer du ihåg er första kyss? såklart! haha
Vem sa "Jag älskar dig" först? seb tror jag :p
Vem är äldst? jaag! :D
Vilka stjärntecken är ni? jag är oxe och han kräfta
Vem fyller först på året? jag ;)

Vem är längst?
seb :)
Vem sjunger bäst? hmm... tror ingen av oss kan sjunga? :p
Håller ni i handen på stan? jadå, oftast iaf :)
Kände ni varann innan ni blev ihop? japp det gjorde vi!
Vad har ni gemensamt? ojdå.. inte så mycket? :p
Blev du kär i första ögonkastet? inte jag iaf, men det utvecklades väldigt tidigt :)

Har ni någon speciell låt? nej, det har vi inte

Har ni stora framtidsplaner?
stora och stora, men planer har vi väl ;)
Har ni gråtit i varandras armar? ja det har vi
Har ni varit utomlands tillammans? om danmark räknas så ja :b
Vilket är ert bästa minne? ooojdå! vi har väldigt många bra minnen tsm :)
Vem lagar bäst mat? det är väl jag som lagar mat så.. (a)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? kollar på film och spelar battlefield heros, haha
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja :)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej, det tog (och tar) 7 minuter att gå :p
Blir du lätt svartsjuk? njaaaae...
Brukar ni bråka? nej det har nog inte hänt :p eller inte ett riktigt bråk men lite småtjaffs har väl alla?
Ringer eller SMS:ar ni mest? ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? hans armar :)
Brukar nån av er prata i sömnen? det blir väl jag då (a) haha


för att jag väntar på maten...

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något ja köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta";
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

3 September

sitter hemma hos mamma nu och kollar på
MADE. Är lite hungrig men blir väl inte mat
fören om typ 2 timmer, suck..........

igårkväll hände inte så mycket. jessica undrade om vi skulle med ut men mina öron skulle inte tåla alla ljud så jag var tvungen att tacka nej :( så jag & seb stannade hemma istället och kollade på en dokumäntär om 9/11, den hette typ mannen som föll eller något, och den var skitbra! vi började också kolla på en film, flickan i källaren, och den var så dålig som den bara kunde bli! vi kollade typ en halvtimme, sen gav vi upp och snabbspolade resten, tss.. SE DEN INTE! Sen somnade jag väl typ ett, haha.

Vaknade runt elva i morse, gjorde mina dagliga rutiner nuförtiden: ta pencillin, alvedon, bafucin och sedan halstablett för att halsen ska bedövas, och tio ton nässpray... kul ^^ och efter det spelade jag lite battlefield heros ;) haha. är så förbannat roligt! seb vaknade väl vid två tiden typ av att jag väckte honom genom att kittlas :p alltid lika kul, höhö. sen kollade vi lite tv och de två nya avsnitten av weeds och sen gick vi till ica. där träffade vi fredrik nyström, har inte sett honom på typ 2 år :p haha. pratade lite snabbt och sen gick vi. sa hejdå till seb och gick till mamma och nu sitter jag här och kollar på tv.

ikväll händer väl typ ingenting, som vanligt.. mår bättre idag men det är inte bra! skriver imorgon igen, om det händer något roligt :p

kramizzz

2 September

sitter hemma hos seb och har precis spelat
battlefield hero, SKIT KUL! :D haha

igår träffade jag inte martina, blev något missförstånd? aja, jag vet inte det var väldigt sent iaf så det vart inget. istället spelade jag lite BH (battlefield heros) och sen kollade jag & seb på en film, kommer dock inte på vad det hette :p sen somnade jag ganska snabbt, höhö. som vanligt.

vaknade runt elva i morse. gick upp, tog medicin, alvedon, nässpray, haltabletter och bafucin. känner mig som en gammal tant som knarkar tabletter hela dagarna.. och ändå mår jag inte bättre för det! blir väl piggare av alvedonen men penicilln hjälper inte! berättade det för mamma idag så vi ska tillbaka till läkaren för att få ett nytt recept till en annan sorts penicillin.

vid två gick jag hemmåt, hämtade mamma och gick sedan till dagis för att hämta povan :) hon var glad hela vägen hem (trots sina tvångstankar....) och sen när vi kom hem så ritade vi lite och sen vid fyra kom annelie & ewelina hem. vid fem åkte ewelina på träning, annelie & tove gick hem och jag började med maten. jag och mamma käkade och sen kom roger. då gick jag till seb och nu sitter jag här. ska väl snart låta han få datorn så han kan jobba lite ;) då får väl jag kolla tv eller något. kanske vika lite kläder och lägga in i garderoben? om jag orkar.. haha. nej, nu ska jag hitta på något bättre att göra! hörs imorgon :*

kyss & hångel!

1 September

happ, då är det ny månad igen... och jag är fortfarande
sjuk. J-A-G   G-E-R    U-P-P!!

aja, anywhooo. nu sitter jag hos mamma och väntar på mat. det blir köttfärssås och spagetti, jääättegott! under dagen har jag legat i sängen och inte gjort något över huvudtaget. har inte mått bra idag ;s och seb åkte in till stan för att käka lunch med han syster så jag var ensam. låg och kolla tv och inte gjorde något alls.

ikväll har jag inget planerat, som vanligt. men martina smsade så får väl se hur det blir med det, men vet inte om jag orkar kanske men.. en film orkar man väl alltid se, eller? ;) aja, nu ska jag skynda på maten så att den blir klar snart, är jätte jätte jätte hungrig!

skriver imorgon eller något igen. då hoppas jag att jag mår bättre..

puss & kram - skumbanan!