28 Oktober

ligger i sängen och ska hoppa in i duschen när som helt
hade jag tänkt :p sen ska jag hem till mamma och hjälpa
till med maten, blir bakad potatis! :)

gick upp halv elva i morse, käkade en mega frukost och sen diskade jag och efter det drog seb till david och jag har städat lite i rummet. tänkte bara skriva av mig en snabbis för jag har inget bättre för mig direkt :p haha.

ikväll är det greys som MÅSTE ses! sen vet jag inte vad som händer. har fixat en massa dokumänterer från en journalist som är fett bra! så ser säkert någon av dom avsnitten ikväll också :) men nu är det duschen som väntar, skriver igen när något spännande händer!

men glöm inte att gratta alla som heter simon idag, dom har namnsdag :p en rolig fakta om namnet simon då: på spanska (eller vad det var?) så betyder det tjurskalle, hahahah :D

puss & kram!


26 Oktober

ligger i sängen och kollar ellen show, fett roligt! :D
men mår väl sådär idag.. har ont i magen ;/ vet inte
riktigt vad jag har gjort..

men klarade iaf av att inte prata på hela dagen igår :D hahaha men snacka om vad jobbigt det var! så nu kan jag checka av min lista of things to do, haha. tyst i 24 timmar, check! så det första jag sa exakt 00.00 igår var "jag går och bortstar tänderna!" hahahahha!
och när jag fick prata igen så satte jag och seb på en film, paranorma lactivity, en ny skräckfilm och fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad läskig den var! :o helt jävla sjukt alltså!

jag låg under täcket halva filmen och seb kramade om min hand så idag har jag ingen känsel i den :p nej men helt seriös, den måste ni se alltså! MEN INTE PÅ BIO! det skulle jag aldrig våga, skulle aldrig våga åka hem därifrån sen! så det var skönt att man låg i sängen och kunde ligga gömd under täcket och sova sen :p

idag händer inte så mycket, har ont i magen som sagt... seb är på möte så jag är själv hemma. nu ska jag väl försöka hitta någon alvedon så det kan gå över någon gång, och sen får vi se!

puss & kram!


25 Oktober

ligger i sängen och kollar på brooke knows best
och har inte pratat på hela dagen :p haha

igår sa jag till seb att jag kunde vara tyst i en hel dag men han trodde inte på det så nu ska jag bevisa det! :p så har inte pratat sen tolv igår kväll.. DET ÄR TRÅKIGT! :o

både mamma och peter har ringt, såklart! :p för att se om jag kan hålla det men det har jag ju, såklart ;), så seb har svarat haha.

ikväll vet jag inte vad som händer men jag är hungrig så kanske ska ner på ica och ta en korv eller något, vi får se! men nu ska jag göra annat, tänkte bara uppdatera lite snabbt, skriver imorgon igen!

puss & kram - RING MIG INTE, jag svarar inte då! :p


24 Oktober

ligger i sängen nu och har precis käkat middag och
kollar på reprisen på top model från i söndags då
jag missade det ;)

igårkväll kollade jag som sagt idol, men det var inte rabih som åkte ut utan nicklas och det var inte rätt tycker jag. tycker dock inte nicklas är sååå himla bra men han var bättre än rabih igår! han stor ju bara still och låter likadant! :o men men, det kan man inte göra något åt!

gick upp tio i morse, käkade frukost och gjorde mig i ordning. sen mötte jag ewelina på bussen och så åkte vi till kungsängen och mötte upp pappa och hans tjej och så åkte vi till akala, till min gammelfarmor :) det var jättekul att se henne igen, hon är sig lik! haha :) det blev mycket fika och sen en heeel del prat om brodering, haha.

vi åkte hem vid halv fem tiden ungefär och då åkte vi till ica, handlade middag och sen åkte pappa och bittan tillbaka till kungsängen, jag gick till seb och ewelina gick hem :p nu ska jag kolla färdigt på top model, sen vid åtta är det körslaget och sen får vi se! :)

puss & kram!


23 Oktober

nu är det idol som gäller, resultatet!
har inte så mycket att säga om kvällen än att:

1. ERIK OCH CALLE SKAAA VIDARE!
2. Rabih eller Erika kommer nog åka..
3. Filippa, nicklas vaaar bra! :D haha

det var allt för mig idag. imorgon blir det besök hos gammelfarmor, första gången
på flera flera år så det ska bli roligt! :) sen får vi se!



21 Oktober

hej hej igen. känner mig lite nere idag, vet inte varför ;s
gick upp tidigt och fick inte ligga kvar i sängen, är väl
därför kanske :p haha

i måndags morse såg jag som sagt nya wallander - prästen, och den var helt okej, men dock inte lika bra som den förra, eller om det var förrförra? men cellisten iaf, DEN MÅSTE NI SE! men wallander kan aldrig riktigt svika mig så ;) höhö.

igår hände det väl inte så mycket? gick hem på dagen för att hämta pengar och sen tillbaka till ica med annelie, seb och tove för att handla middag och ta en fika och sen hem igen, läste lite, kollade tv och lagade mat till mig och pappa och han kom väl runt 6 tiden, då käkade vi och sen gick han till träningen och jag till seb.

gjorde inte så mycket, kollade andra avenyn och lite sånt på datorn, och sen somnade jag runt tolv tiden kanske. skönt att somna tidigt (är tidigt för mig!) en kväll iaf, haha.

i morse gick jag upp kvart i tio, packade ihop mina kläder och sånt och sa hej då till seb och sen gick jag hem till pappa, hade tvättstugan klockan elva. det gick bra och mellan tvättmaskinerna så spelade jag lite, städade mitt "nya" rum och kollade lite tv, vek kläder och kastade in i garderoben :p

dock gick hela dagen typ åt att lista ut ett nummer... det är någon snubbe som har fått mitt nummer på något sätt, vet dock inte hur! och han har smsat mig hela dagen och vägrar säga vem han är! jag har ringt runt till folk och frågade om dom har bytt nummer och "skojat" med mig eller något, men ingen har gjort det. ringde också nummret men feg som jag är vågade jag inte säga något just då.
hittade inget på hitta.se eller eniro så... och ingen känner igen nummret.

annelie & tove kom och hälsade på runt 4? jag käkade middag och så försökte vi lista ut vem den där snubben är men jag vet fortfarande inte.
efter det åkte vi ner till ica, dom käkade jag och jag gick till seb. då ringde seb den där killen men han svarade såklart inte och han har bett mig skicka bilder på mig och allting! lite läskigt är det.. ska prata med pappa imorgon och se vad han tycker att vi ska göra.

nu ska jag spela lite innan greys börjar, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, men läser nog lite iaf :) imorgon har jag en del att göra här hemma, och sen ska jag till pappa och äta middag. skriver om några dagar igen!

puss & kram!


19 Oktober

hellu bloggen! ligger i sängen nu efter att ha fixat i ordning
sängen, bytt lakan osv. tydligen ska jag och seb byta
sida varje måndag? ;s haha. ajaaaa.

gick upp tio i morse, diskade, duschade och käkade frukost. sen drog vi ner till ica, pantade burkar och lite sånt och sen skulle vi förbi en snabbis på bibblan för att lämna tillbaka böcker jag hade läst och låna en ny bok men det var svårare att bestämma sig än vad jag hade trott :p blev väl att vi var där en halvtimme kanske? haha.

sen kom vi hem, satt lite vid datorn och sen vart det lunch och sen har vi precis spelat lite och nu kollar han dexter så jag bloggar en snabbis ;)
ikväll händer väl inget speciellt tror jag? ska iaf se film hade vi tänkt, kanske blir den nya wallander? jag vet inte ännu. men eftersom den förra wallander var galet bra! så hoppar jag att denna också ska hålla måttet ;) aja, nu ska jag nog ta en macka och käka!

puss & kram!


17 Oktober

ligger nu i sängen och tänkte kolla lite SATC för jag antar
att seb ska kolla på dexter :p not my kind of cup of tea
direkt, hahahaha.

igår käkade jag lunch med pappa på kinan vi tolv. sen hem till seb, fixade lite grejer och duscha. vi gick ner till ica en snabbis och sen till bibblan för att lämna tillbaka en bok hans mamma hade lånat och så lånade jag två till mig själv på en gång ;) det blev carolina gynnings självbiografi & el choco, också en självbiografi. har redan läst ut gynnings bok, haha. 
sen halv fem mötte jag ewelina på ica. efter det gick vi hem till mamma och skulle börja med maten men då kom roger hem och gjorde det istället så jag la mig på soffan och läste lite istället ;) haha.

efter middagen så plockade jag undan allt, gjorde mig i ordning och sen vid halv åtta kom sofia och hämtade upp mig. vi drog hem till henne, kollade idol och vid halv elva drog jag hem. en trevlig kväll!
väl hemma så kände jag mig trött så kollade lite SATC och sen somnade jag, haha. kul sällskap ^^

vaknade runt halv elva i morse. började då läsa min andra bok, el choco, medan seb låg och sov och vi halv två tiden drog jag hem till pappa. fixade lite med mina kläder, läste lite och vid halv sex var jag tillbaka hos seb.

ikväll har vi kollat körslaget, och nu har vi precis spelat lite ;) och nu ska jag som sagt kolla SATC, sen sova. har huvudvärk av någon anledning ;s vet inte om det är för att jag har läst så mycket de senaste två dagarna, utan glasögon! och mina ögon kanske säger ifrån? haha. aja, skriver imorgon igen!

puss & kram!


15 Oktober

nu ligger jag i sängen och ska snart ta och göra mig iordning,
ska möta annelie & tove på ica för en fika ;)
BRAAAAAA DAG IDAG! :D :D :D

igårkväll gjorde jag inte så mycket, kollade tv typ. först arga snickarn, sen greys och sen kollade jag being bingo på tv6 play och sen lite SATC och sen somnade jag :p tror seb somnade innan mig igår också? sover så himla himla mycket bättre när sängen står på det här viset än förra!

vaknade runt tio i morse men låg kvar i sängen ett tag :p gick väl upp helt runt elva tror jag det var? vid tolv drog seb och då spelade jag lite, ringde lite telefonsamtal och nu har jag precis spelat klart och ska som sagt göra mig i ordning för ica :p sen hem, käka middag och sen tillbaka till seb. vet inte vad kvällen har att bjuda på men är inlåst på 4an kl 21.00 iaf, det ska ses! men nu har jag nog lite brådis, skriver imorgon igen!

puss & kram!


14 Oktober

igår var jag som sagt med jessica, david & thomas
på dagen :) var våfflor till lunch, haha och sen
lite spelande och vid halv tre drog vi.

jessica följde med mig hem för att hon hade inget att göra :p skulle följa med annelie till dagis och hämta tove men det vart lite konstigt så peter & annelie hämtade upp oss med lastbilen och sen till dagis och sen till ica :p efter det gick jag hem till seb och kollade lite SATC och sen vart det middag. hans mammas gamla jobbkamrat kom över på middag, vart avokadosallad, gott!

hände inte så mycket på kvällen, tog det bara lugnt. kollade lite på tv6 play och sånt, och senare så spelade vi lite och sen somnade seb :p haha. jag var inte så jätte trött så kollade ännu mer SATC och somnade väl runt två tiden.

gick upp runt elva imorse. då var jag ensam hemma för seb & hans mamma hade åkt för att köpa nya skor och sen skulle han till stan på möte. peter ringde mig och frågade om jag kunde hämta tove på dagis och det kunde jag väl, bara det att jag hatar att hämta själv så jag frågade alla jag visste var hemma men ingen kunde.. förutom simon! han följde med :p och tack för det!! vi åkte lite linbana innan vi gick hem och sen vart det väl lite bus hela vägen :p haha. simon åkte hem direkt efter och jag & tove mötte ewelina och så gick vi hem till pappa.

peter hämtade tove vid fem, och då gick jag till mamma och lagade mat och ewelina åkte på träning. efter middagen gick jag till seb och nu är jag här, och vi har precis spelat lite och snart tänkte jag väl bara kolla lite tv, och sen är det greys!<3 så ser min kväll ut. skriver imorgon igen!

puss & kram


13 Oktober

god morgon allesammans! nu sitter jag här framför datorn och
tänkte blogga en snabbis innan jag måste göra mig i ordning
för att möta lite folk på ica! :)

i söndags kväll gjorde jag inte så myckte. mötte pappa på ica halv sex ungefär, handlade lite och sen hem till honom och äta mat med han & ewelina och sen sorterade jag tvätt för pappa hade tvättis och efter det gick jag till seb och kolla top model. blev ingen film-kväll men var lite att se på tv så gjorde inget ;)

igår hade seb möte här med företaget. blev väl inget långt sådant, men jag låg inne på rummet med mens värk..... och kollade lite SATC.
vid halv tre åt vi lunch och kvart över tre tog jag, seb & hans mamma bussen in till jakan och sen vidare mot kista, vi skulle nämligen gå på bio, inglorious basterds, halv sex. vi har i kista runt fyra och då gick vi runt lite, hämtade ut biljetterna, köpte godis osv, osv. sen började filmen.

den var helt sjukt galet bra tyckte jag! och det tyckte seb & hans mamma också :p den var 2 och en halv timme men det var den fan värd! :p den var jätte jätte bra! REKOMMENDERAS!
efter det tog vi bussen hem och var hemma vid nio igen. då kollade jag lite SATC och seb kollade lite annat på tv :p sen spelade vi lite och sen somnade jag, haha.

vaknade typ nyss, hade ställt klockan på elva. ska som sagt vara med jessica, thomas och david idag :) blir nog vofflor till lunch idag! ;) sen ska jag hem till halv tre, hämta tove på dagis och sen hem till mamma där det blir middag. ikväll vet jag inte vad som händer, inte så mycket :p men andra avenyn går på tv iaf!

puss & kram!

11 Oktober

guuuuud vad jag har sovit skönt inatt alltså!
så himla himla skönt med den här möbleringen
så det är helt sjukt! 5 av 5 alltså!

igår drog jag & seb hem till pappa vid 6, käkade middag och sen tog jag en snabbdusch och sen så vid halv åtta kanske? så drog vi till familjen östh :) tove vart jätteglad när vi kom och medan vi spelade så satt hon så fint och ritade av mig och seb, haha :) får lägga upp en bild på teckningen sedan!

kollade som sagt körslaget klockan 8, och team upplands-bro gick vidare, haha :D och vi drog väl hem runt halv elva kanske. då var tove fortfarande vaken och alert men tror hon somnade ganska snabbt efter vi hade gått :p fick värsta bamse kramen av henne när vi gick! :) min lilla plutt!

väl hemma hos seb så satte han sig och jobbade och jag kollade lite på SATC och sedan somnade jag, så skönt som sagt! :D hahah.
vaknade runt elva i morse, gick upp och tog ner tvätt, diskade och dammsög för sebs mamma kommer hem idag :p eller hon är hemma nu, kom för en kvart sedan typ, men det skulle ju se bra ut när hon kom hem såklart!

idag vet jag inte vad som händer riktigt. seb har tydligen pratat med ellinor om vi ska kolla film men vi får se, jag har ingen aning ännu. seb har ett jobb som ska vara klart idag så vet inte hur lång tid det tar, men ett bra tag till iaf! blev lite mer än planerat.. sen ska jag hem till pappa och käka middag iaf, och sen ikväll får vi se som sagt. men nu ska jag kolla SATC, hörs imorgon!

puss & kram!


10 Oktober

ligger i sängen nu igen, HOS MIG (seb ville jag skulle skriva så)
men det är hos seb så :p ah, svårt att förklara :p
vi har precis spelat lite efter en frustrerande dag....

kollade som sagt på idol igår kväll, och karolina åkte ut... av någon anledning? hon var INTE sämst igår! men men. vad ska man göra?
efter det så kollade vi på the ugly truth och den var jättebra! :D haha. efter det så somnade jag nästan på stört!

gick upp elva i morse, kollade lite på datorn och sen väckte jag seb runt halv ett tiden och så gjorde jag frukost till oss. sen så plockade vi undan lite i rummet, la in rena kläder i garderoben och sånt för sen skulle vi möblera om :D det gick bra till en början, sen blev båda frustrerade, haha :p seb fick ingen koll på kablarna och jag fick det inte som jag ville med vart fotöljen skulle stå :p men det vart riktigt bra tillslut! har sett ut såhär förut men det går inte att göra EXAKT som man vill för står 5 garderober vid ena väggen så dom kan man inte direkt flytta på :p men men, det blev jättefint tillslut iaf!

nu står seb i duschen och jag ligger här. ikväll ska vi till annelie & peter och där blir det spel & körslaget, emil är ju med så man måste ju se ;) haha. så heja på team upplands-bro! nej, nu ska jag göra något annat! skriver imorgon igen.

puss & kram!


9 Oktober

ligger i sängen hos seb nu och kollar på idol och är
jätte mätt efter middag, haha, vi åt tacos hos pappa :)

igår gjorde jag inte mycket fören halv tre, då gick jag till annelie och så gick vi och hämtade povan på dagis :) sen en snabbis till ica med dom & ewelina och så tog vi en fika, sen hem till pappa för att käka middag. efter det gick jag till seb och då spelade vi lite och sen kollade lite tv och sånt, blev inte allt en för sen kväll. jag somnade väl runt ett tiden kanske, det var skönt :)

gick upp halv elva i morse. då kollade jag lite på SATC och sen vaknade seb och vid två gick jag till pappa, lämnade lite kläder och kvart i tre mötte jag annelie och så gick vi till dagis, hämtade tove sen till ica där vi mötte seb och så handlade vi grejer till middagen.

sen hem till pappa, seb & ewelina spelade och jag lagade middag :p sen käkade vi och vid halv sju gick jag & seb till honom och så spelade vi lite och nu kollar jag idol, medan seb kollar på nitro circus :p aja, nu ska jag kolla vidare, skriver imorgon igen!

puss & kram - ses på stan!

   

 

8 Oktober - igen, fast på "riktigt"

ligger i sängen och kollar SATC just nu,
heeeelt ensam :p haha. bästa serien!

somnade sent igår! fan också... typ runt 3, kunde inte sova innan. men jag somnade tillslut iaf, tur det :p

vaknade klockan tio i morse, låg kvar i sängen till halv elva då jag började göra mig i ordning för att träffa sofia på ica men kvart över ringde hon och sa att hon inte hann så... gick till ica iaf, fast med seb. köpte lite frukost tills imorgon och lunch tills idag. kom hem halv tolv igen, då drog seb till mange för ett foto jobb och jag satte på SATC.

tänkte snart vika tvätt och sätta på en till maskin. kanske ska diska det lilla som finns att diska också? haha. så kul har jag idag ^^ men om typ en timme ska jag möta annelie utanför henne och så ska jag gå med henne till dagis för att hämta tove :) sen ska jag hem till mamma för att gå ut med hundarna och sen blir det middag hemma hos pappa, och sen tillbaka till seb. men nu ska jag kolla tv!

skriver imorgon igen! puuuss


8 Oktober

nu ska jag sooova! ville bara blogga om dagen
en liten snabbis först ;)

igår kväll kom inte jessica, hon var trött :( jag & seb satt och kollade tv och lite sånt bara, somnade ganska tidigt ändå, vid ett ungefär, haha.

satte klockan på tio imorse, så gick upp och diskade, hängde tvätt och sen gjorde jag & seb oss i ordning, mötte thomas på ica vid tolv, handlade vofflor med tillbehör och gick till jessica och käkade lunch, sååå gott! :D det måste vi verkligen göra igen!

hela dagen var skit rolig rent ut sagt! vi käkade först, sen spelade vi "lika som bär" och jessica vann, sen chillade vi lite och vart väldigt roligt där ett tag, jag & jessica skrattade så vi grät, hahaha! får se om seb lägger upp filmen på facebook som vi spelade in, då thomas blir slagen, jag skriker och jessica mimar precis när seb sjunger, hahaha :p måste ses för att fatta!

käkade middag hos pappa med ewelina, sen gick jag till ica med familjen östh, en rolig upplevelse :p hahaha! sen hem till pappa igen, och vid 7 kom simon över :) vi spelade på datorn massa olika grejer och kollade på arga snickaren :p han drog vid nio och vid tio var jag hos seb igen :)

imorgon ska jag också upp tio, får se om jag kommer upp då :p haha. vid elva ska jag möta sofia på ica för att ta en fika och snacka igenom våra liv. sen vid tre ska jag hämta tove på dagis och seb är inte hemma på hela dagen, har har ett foto jobb.. på kvällen har jag ingen aning, kanske åka till mamma? vi får se. men nu ska jag sova!

god natt & dröm sött!


6 Oktober

ligger i sängen nu efter en dag på outlet med
jessica och thomas :) det var nice!

vi tog ett bussen in till barkarby för thomas skulle kolla på ny mobil och sen vart det även en sväng inne på skopunkten och ikea, såklart ;) sen drog vi hem igen och nu har jag spelat lite och ska snart gå hem till pappa för att käka middag. sen tillbaka till seb och hänga tvätt :p haha. måste även diska..

ikväll vet jag inte vad som händer.. jessica pratade om att hon skulle komma hit? :p men vi får se hur det blir! och imorgon ska jag möta thomas på ica klockan tolv, handla lunch och gå hem till jessica för att käka, det blir vofflor! muuuums. sen blir det även spel, haha, såklart :D

men nu måste jag fixa mitt cafe på facebook, hahahah! så jävla roligt spel :D och sen ska jag gå, skriver imorogon eller något igen!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS


5 Oktober

ligger i sängen och har precis spelat lite battlefield :p
det är sjukt kul alltså! beroendeframkallande... ^^

igår hände det väl inte så mycket tror jag? :p inte på dagen iaf. gjorde inte alls mycket, tog det bara lugnt för jag var så sjuuukt trött! + att det typ spöregnade hela förmiddagen? ;s men när det hade slutat så gick jag och seb till ica, handlade lite middag och godis till kvällen, gott ;)

kvart i sju kom sofia och hämtade upp oss :) vi skulle till elli & storre i bro och kolla film och bara ta det lugnt. blev inte en lång kväll. vi kollade på land of the lost som btw, söög! och sen åkte vi hem, haha. var väl hemma runt halv elva igen skulle jag tro? då kollade jag & seb SATC och sen somnade jag.

gick upp halv elva i morse. plockade undan disken som hade diskats igår, torkade av bord och sånt och sen låste jag in mig på sebs rum eftersom att han & hans företag skulle ha möte inne i köket :p
då passade jag på att städa på rummet, rensade smutskläder och rena kläder och satte på en tvättmaskin. dammsög och rensade inne i garderoben, det behövdes verkligen! samtidigt kollade jag såklart på SATC, haha. bytte sängkläder också så nu ska det bli skönt att sova inatt! :D finns tvätt till två maskiner till säkert men det tar jag imorgon, nu orkar jag inte mer! ska snart ner till ica och möta pappa & ewelina, ska handla middag. seb ska också äta hos oss idag :) ikväll vet jag inte vad som händer men gissar på att det blir lite SATC ikväll också ;)

kraaaaaaaam!


3/4 Oktober

sitter hos seb nu och är inte alls trött???
vad fan ska man göra?

igår åt jag middag hos pappa med ewelina. vi käkade och sen spelade vi lite och sen gick jag till seb :) kollade på idol och SJÄLVKLART så åkte jon ut istället för camilla.......... FAN! och sen kunde jag inte sova på kvällen så jag låg vaknen hur länge som helst och sen somnade jag väl vid.. 3-4 tiden?

gick upp halv elva i morse iaf, trött som fan! tog en dusch och vid tolv så gick jag till mamma, fixade det allra sista och sen kom simon och hämtade mig, ewelina & mamma vi ett tiden. åkte först till apoteket och sen till kyrkan. var ett jättefint dop :) sen blev det "efterfest" (hahahaha) vid fjällenskolan. var där ett tag och sen gick jag & ewelina till pappa, spelade lite battlefield såklart ;) och vid sex tiden gick vi till erika & jonas, grannarna. skulle sitta barnvakt åt twinsen för dom skulle ut och fira jonas som fyllt år. gick jättebra! och dom kom hem runt två tiden. då drog jag till seb igen och nu sitter jag här. han & lundgren kollar tv och jag ska väl försöka sova snart.. skriver imorgon igen!

puss & kram!


HAHAHAHAH det roligaste på läääänge!


igår på idol, stod mellan carolina och camilla och carolina gick vidare
men camilla tycker att hon hör sitt namn och blir då skitglad
men hon hör ju FEL! hahahah så sjukt kul!

 


1 oktober

då ligger jag i sängen igen och kollar på en ny dokumänter serie
på fyran, "inlåst". det är 7 killar tror jag det var, som är mellan
15-17 år som blir inlåsta i ett fängelse för att försöka ändra sina
kriminella liv. verkar fett bra!

idag vaknade jag av ett sms av jessica :p jag skulle vara med henne & thomas idag så det bestämdes att vi skulle hem till henne och spela lite spel, haha. mötte dom vid ica för att jessica skulle handla. sen drog vi hem till henne och var där till typ halv 5, då drog jag & thomas hem :)

kom hem till seb, gick till ica och vid halv 7 hämtade erika, ewelina + tvillingarna upp mig och så åkte vi till mamma för att hälsa på :) vid drog där ifrån runt halv nio. och nu sitter jag här. får se vad kvällen har att bjuda på men blir lite tv tittande nu och sen får vi se. skriver imorgon igen!

puuusss!