31 December


har inte tid att skriva mycket men tänkte bara säga
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

puss & kram! nu blir det fest!

29 December

sitter nu och värmer mig efter att ha gått hemifrån mamma
och hit till seb. det är FÖR kallt ute nu alltså! :o
herre min gud!

aja, de senaste dagarna har varit bra! firade jul hos pappa i lördags och det var trevligt. fick ännu mera fina julklappar :) gick hem till seb på kvällen och kollade film och käkade chips.

i söndags så åkte jag till kista med frida och jessica och kollade lite på rean :) var jätte JÄTTE mycket folk men slutade med att jag kom hem med en ny tjocktröja, en ny t-shirt och nya kalsonger till seb. på kvällen tog jag det bara lugnt.

igår åkte jag till ikea med annelie, tove & ewelina. käkade lunch och kollade i olika affärer och sen åkte vi hem, peter kom och hämtade oss :) åkte hem till seb, gjorde inte så mycket, och sen mötte jag ewelina på grillen och så käkade vi middag.

idag har jag inte gjort så mycket. diskade, tvättade & städade på förmiddagen. sen vid 4 kom sofia, jonas & filippa hit och så bestämde vi mat tills på nyår. sen handlade vi och sen gick jag till mamma, lagade mat, käkade och nu är jag hos seb igen. funderar på om jag ska spela eller kolla dr phil :p haha. vi får se hur det slutar. skriver imorgon eller så igen.

puss & kram!

25 December

då har årets julafton också tagit slut då :p
då kan man ju bara hoppas på att snön
försvinner med den...

igår hämtade mamma, roger & ewelina upp mig och så åkte vi till kyrkogården för att tända ljus för mormor, farfar och rogers pappa. sen till ica och köpa det allra sista nödvändigaste och sedan hem, börja med maten och göra oss i ordning. meningen var att vi skulle åka pulka och sånt till kalle började men jag har typ brutit något ben i låret ;s så gör skit ont när jag går! så jag fick hoppa det.. men annelie, peter, tove, camilla, tomi, edwin, ewelina & mamma gick ut och åkte ett tag ;) jag och roger fixade maten sålänge.

vid tre kom dom tillbaka, då var det kalle anka och sedan middag. var sjukt gott med julmat faktiskt! brukar inte tycka det men nu var det fan gott! kanske berodde på mammas hemlagade mat? :p haha. förmodligen! (y)
efter middagen gick det en timme innan tomten kom, och han var grym på att spela tomte! :D sen blev det paketöppning och jag fick jättefina saker! massa presentkort, ett par skor, en mjukisdress osv. tack så hemskt mycket för allt! :)

efter det så blev det fika med hembakta lussebullar
och lite skitsnack. vid nio började alla röra sig hemmåt och camilla & tomi skjutsade hem mig till seb. där kollade jag lite tv och sen blev det rederiet i min nya mjukisdress, haha, och sen somnade jag till mordern family. seb var inte hemma, han var hos en kompis och vet inte när han kom hem, jag sov :p

idag gick jag upp vid halv nio. det blev lite data-sittande och sedan vaknade seb. eftersom allt är stängt idag så fanns det inte så mycket att göra så jag tvättade lite, sen kollade vi på hela paradise hotel på tv6 play, haha. sen blev det en improviserad middag som bestod av köttfärs och pasta, gott blev det iaf!

nu ska jag sova hade jag tänkt mig. imorgon blir det julfirande hos pappa, vet dock ingen tid ännu så vet inte hur länge jag får sova men jag sover nog inte längre än till 10, och så tidigt tror jag inte att det blir ;) haha. skriver imorgon eller något!

puss & kram!


p.s jag älskar mina nya glasögon! ;)
tack mamma & roger!

23 December

sitter framför datorn hos seb nu och tänkte väl
hoppa in i duschen snart, tror jag :p

vaknade halv tio i morse så gick upp då. känns inte som om det är någon ide att förstöra den braiga dagrytmen som jag har kommit in i, genom att försöka somna om när det inte behövs :p så satte mig lite vid datorn innan seb vakna och vid tolv gick vi hem till annelie. vi skulle ju åka pulka idag ;)

så vid ett så gick jag, seb, ewelina, tove och hugo till pulkabacken och barnen skrattade HELA tiden haha. men jag tror fan att vi vuxna hade det roligare, eller? :p fett kul med stjärnlapp! (y)
sen gick vi hemmåt igen. lämnade hugo hos grannarna och sen åkte jag med mamma & roger till veddesta för att hämta ut mina glasögon (niiiice :D!) och ewelina & seb stannade hos annelie med henne, tove & peter för varm chocklad och bullar. mina glasögon var så bra som jag kom ihåg dom! :D är verkligen jätteskönt att kunna se normalt igen!

efter det gick jag & mamma till annelie och fikade lite och sen drog alla hem till sig. jag jag till pappa, satte mig vid datorn ett tag innan jag gick till mamma och käkade middag och nu är jag hos seb. ska som sagt hoppa in i duschen, sen vet jag inte vad som händer. men imorgon är det julafton! vet inte när dagen börjar men runt 10, då är det ica & kyrkogården. och innan dess ska jag klämma in en frukost med seb & hans mamma, beståenda av lussekatter & pepparkakor, haha :p men nu ropar duschen på mig, skriver kanske imorgon på kvällen, men vi får se! :)

puss & kram!

22 December

sitter hemma efter en dag på stan, typ :p haha
jobbade på morgonen, sen mötte jag upp annelie, peter
och tove och så blev det lite mys :)

i söndags gick jag upp i tid och tog elva tåget till stan med filippis :) vi shoppade de sista julklapparna, tog en lång lunch och pratade om allt möjligt, sen lite shopping till och sen hem. åkte hem till seb efter det, spelade lite och sen hem till pappa för middag och julgrans kläning :p eller hur man säger? ni fattar!

i måndags så jobbade jag, började 8 istället för 10. men det var inte alls jobbigt att gå upp ändå, haha. det var skönt! försökte hinna med så mycket jag kunde för att bli klar innan julafton och det gick nog bra :p
sen hem till mamma, käkade middag och sen till seb. blev en tidig kväll!

idag började jag halv 8, men eftersom tågen TYDLIGEN inte klarar av snön (kanske ska komma på något sätt att fixa det på eftersom det kommer snö varje år???) så kom jag typ 20 minuter försent.. inte okej! men jobbade bara till tolv idag, sen hämtade peter, annelie & tove upp mig, åkte till odenplan. där vart det lunch och sen gick dom till ultraljudet och jag och tove gick till en park och lekte i snön :p

en timme senare kom dom tillbaka och jag fick se bilder! :D det blir en kille och en tjej, iiiih! :D jag sa ju det!! så jävla coolt :D blev en bra dag!
efter det åkte vi till tippen, pettan skulle slänga lite grejer och sen åkte vi hem. nu sitter jag hos pappa och väntar på att maten hos mamma ska bli klar, i stort sätt :p sen ska jag till seb.

imorgon är jag ledig! :) så tänkte åka lite pulka med tove & annelie :) tror seb & ewelina skulle med också. sen på kvällen är det bara att tagga till till julafton, som vi firar hos mamma. typ första gången? och det är första gången jag & ewelina inte firar med pappa... känns konstigt. men vi ska fira på lördag med honom :)

nu ska jag göra något annat, puss & kram!


för att jag har tråkigt när seb kollar dåligfilm..

Hur har året 2009 varit för dig? jättebra en så länge, haha
Bättre än förra året? det tror jag :)
Har du träffat några nya vänner? hm... jag vet faktiskt inte? :p
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? studenten såklart!
Har du flyttat under år 2009? typ :p
Har du hittat en ny låt som du älskar? jaa!

Har du druckit alkohol? japp
Har du rökt? nej
Har du kysst en främling? nej :p

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2009? bara jättebra! :)
Har du varit kär? Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? nej

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej
Har du varit i slagsmål? nej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? vet inte, tror inte det faktiskt?
Isåfall vad? ---
Har du skämt ut dig? hahah det tror jag :p
Har du ljugit för en vän? förmodligen
Har du varit ute en hel natt? nej
Har du blivit tagen av polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? nej

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du i? tog studenten i juni.
Har någon varit elak mot dig i skolan? nej
Hatar du någon i din skola? ja
Har du gjort något framsteg? typ..
Har du haft alla rätt på ett prov? haha nej :p

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? som sagt, tror inte det :p
Har du förlorat en vän? inte vad jag vet?
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej
Har du ljugit för en bästavän? nej
Har du haft en relation med en vän? det beror på hur man ser det ju :p
Har du många killkompisar? ja


19 December

hellu igen! nu är det lördag och vi har haft lilla julafton
här hos seb idag :) mys pys!

i torsdags så var vi som sagt på kryssningen. det var nice, men vi skulle åkte buss till grisslehamn i typ 2½ timme för att komma till båten, det var dock väldigt jobbigt, haha. men annars var det jätte trevligt! blåste som FAN ute på vattnet och jag är lite rädd för att åka båt så jag var väl inte så jättepigg på det :p haha. när det gick kändes det som om man hade druckit i flera dagar och inte varit nykter på huuur länge som helst, haha. man gick och höll i sig i allt som gick :p och var inte lätt att gå i trappor direkt :p när båten åkte "upp" kändes det som om man gick i en uppförsbacke och så tvärtsom när den åkte "ner" :p haha. men roligt var det! jättegod mat och allt (speciellt efterrätten, höhö :p) vi kom hem vid halv elva och då gjorde jag mig i ordning för sängen på en gång för jag skulle ju jobba i fredags så skulle upp tidigt :p

och igår då så jobbade jag till fyra, satt med min faster chris på hennes kontor och jobbade efter lunch tills klockan 4 då vi slutade, så fick sällskap :) sen var såklart tågen försenade så fick vänta ett tag och missade precis bussen när jag kom till jakan.. men chris ringde mig när jag kom hem och sa att hennes tåg var ännu mer försentar så ska väl inte klaga :p och så var det en tjej som hade ramlat/hoppat framför tåget vid södra station så var kaos.. det var tydligen direkt efter mitt tåg hade kommit..
åkte direkt hem till seb efter jobbet, fixade nettan och kalles julklapp, som blev ett bildspel :p haha, handlade och käkade middag. sen kollade vi nya wallander på kvällen och sen slocknade jag, haha.

idag gick vi upp vid halv tio. fortsatte med nettan & kalles julklapp för vi blev inte klara igår så :p sen gick jag hem vid elva, duschade, hämtade lite saker och sen tillbaka till seb. fixade klart bildspelet och sen så fixade vi lite med maten och sånt, och vid 3 kom nettan & kalle :) käkade nästan på en gång och sen paketöppning efter en lång middag. jag fick presentkort på h&m, pengar och två böcker. jättebra! :) seb fick en bok av hans mamma i julklapp som hette "1001 filmer du måste se innan du dör" och den var väldigt uppskattad ;) boken börjar med filmer på typ år 1903 och slutar 2008 och hittills har han sett 120 av dom filmerna i boken, haha. en väldigt uttänkt och bra julklapp till en filmfantast, kan verkligen rekommendera!

imorgon ska jag möta upp filippa och så ska vi till stan och shoppa de sista julklapparna! :) sen blir det väl en lunch inne i stan också gissar jag på ;b och på kvällen får vi se. ska lägga mig tidigt för börjar 8 istället för 10 på måndag så ;) behöver min skönhetssömn, haha. men nu ska vi väl kolla tv och sen sova tidigt!

puss & kram!

16 December - fortsättning!

och självklart glömde jag berätta dagens roligaste!

såg att jessica kommenterat också :p haha. tar det från början:

klockan var typ halv tre och jag hade tråkigt när jag satt och mailade. smsade jessica och frågade om nyår och det slutade med ett väldigt långt kommenterat status på facebook, haha :p

det höll på i en timme och vi kom inte fram till något alls! bara till att jag var väldigt trött och kunde inte kontrollera mig :p haha. det var riktigt riktigt roligt iaf! :D så, det var det.

nöjd pess? ;) haha

16 December

nu har jag precis ätit middag och funderar på om jag ska diska
på en gång eller ta det nästa gång jag är hos pappa :p haha.
jag gissar på att det blir nästa gång, någon som vågar betta? ;)

idag jobbade jag som vanligt. dagen började med bara slöjobb, inte riktigt något som tog tid men sen fick jag en ny lista med 1600 pers som jag ska maila, och det ska nog helst vara klart den här veckan? och jag är ledig imorgon så får nog ta och lägga på ett kol på fredag :p haha.

imorgon ska jag som sagt på en-dags-kryssning med seb, hans pappa + tjej, det kommer bli jättekul! :) vet inte riktigt ännu vilka tider och sånt det är men det är som sagt bara under dagen och vi ska äta julbord och sånt. hoppas på att det finns massa saker att välja på :p haha.

och på fredag är det jobb som vanligt igen. blir även på måndag nästa vecka och kanske onsdag som jag förstod det. på tisdag är jag ledig för ska passa tove medan annelie är på ultraljud och tar reda på om tvillingarna är tjejer eller killar, men vi vet ju redan, är en av varje ;) haha.

nej nu ska jag nog packa iordning och gå till seb. måste hinna duscha innan jag blir allt för trött och somnar med blött hår :p haha. skriver en annan dag igen!

puss & kram!


15 December

ääääntligen hemma efter en jättelång dag på
jobbet/kungsängen... typ :p haha

har inte bloggat på flera dagar, i knoow. men bloggen kommer lite i andra hand men nu kände jag att jag ville skriva av mig litegrann :)

var som sagt ledig torsdag & fredags. gjorde inte så mycket, tog det lugnt i tordags och i fredags så åkte jag med annelie till läkaren, hon skulle kolla bebbarna :) dom mådde bara bra. efter det vart det lunch i jakan och sen hem.

i fredags kollade jag självklart på idolfinalen. tyckte både calle & erik var bra men jag tror jag hejdade liiite mer på erik och han vann ju, såå nice :D sen efter det somnade jag typ på en gång :p haha.

i lördagsdag så gjorde jag inte så mycket. seb åkte iväg med hans mamma och köpte ny dataskärm, den gick sönder i fredags.. så nu har vi en jäääättestor skärm :D haha. sen på kvällen så satt vi barnvakt åt grannarnas barn, hugo & twinsen. det gick jättebra! seb skjutsade även dit och hem grannarna på deras fest dom skulle till :p

i söndags var en slappardag. skönt! plockade undan lite saker i rummet, städade och lite sådant. på kvällen kollade jag på filmen solstorm och den var jätte jätte bra! camilla, om du läser mig blogg så rekomenderar jag den till dig & tomi, ni som tycker om wallander borde verkligen tycka om den här!

i måndags var jag också ledig, skulle till öronläkaren. åkte dit med mamma vid halv elva, och det visade sig inte vara några problem med örat i sig men jag berättade mina problem och det slutade med att jag fick en nässpray jag ska använda varje kväll till den 21 januari, då har jag en tid till för att se om det har blivit bättre. och sen sa han att jag lät förkyld, vilket jag är typ jämt??? så jag sa det, att jag är typ alltid snuvig och då skickade han mig på ett allergitest också, han sa att jag kunde vara allergisk mot hund, katt och häst. vilket jag absolut inte hoppas på att jag är! :o men vi får väl se vad resultatet visar... efter det så åkte vi till veddesta, käkade lunch med roger och jag gjorde synundersökning och beställde glasögon! :D behövdes verkligen!! och jag hittade ett par jättejätte fina bågar som jag verkligen är nöjd med :) dom skulle försöka vara klara tills innan jul så jag hoppas på det! så efter jul så kommer folk att se mig i glasögon, vilket inte många har gjort ;) haha. men dom är jättefina så jag kommer använda dom HELA tiden!

efter det åkte vi hem och sen hämtade mamma mig hos seb vid kvart över tre igen och så åkte vi och kollade på povans luciatåg på dagis, det var jättegulligt! :D efter det blev det fika inne på dagis och sen gick vi hem :) käkade middag hemma hos pappa och sen gick jag till seb. gjorde inte så mycket på kvällen, jag somnade tidigt för jag skulle ju jobba på tisdag (idag alltså)

så idag gick jag upp 7, gjorde mig i ordning och åkte in till jobbet. och det var SNÖSTORM ute! var jättejätte mycket snö på marken och har snöat HELA DAGEN! jag hatar verkligen snö så ingen toppendag för mig.
efter jobbet åkte jag till k-ängen, mötte pappa. hämtade min nässpray på apoteket, gick hem till bittan (pappas tjej) och hämtade en julklapp som han ska skicka till lite folk :p jag ska ge chris hennes paket imorgon på jobbet :p hahhaha. sen åkte vi hem, käkade och nu sitter jag hos seb. tror jag ska kolla andra avenyn nu, och sen ska jag sova jättetidigt idag! är sjukt trött.

ah, det var allt för mig den här gången. får se när jag bloggar nästa gång, men blir nog på fredag efter jobbet, har en del att göra i veckan. jobbar onsdag & fredag, och på torsdag är jag ledig för då ska jag & seb på kryssning med hans pappa + tjej :) äta julbord och bara mysa!

puss & kram!

världens snyggaste man!!




8 December

sitter hemma nu och tänkte plocka undan i sovrummet
snart, så att alla kläder hittar tillbaka till
garderoben :p eller något sådant, haha.

helgen var jätteskönt. har vilat för det mesta :p tove åkte ut ur idol?!?!? helt galet, trodde jag aldrig men mig gjorde det ingenting. ser gärna erik & calle i idol, dom har varit mina favoriter sen audition så mig är det kool lugnt :p

började jobba i måndags igen. var vid jobbet vid tio och satte igång där jag slutade i fredags och vart klar med det jag skulle :)

det är sista dagen imorgon, är ledig torsdag & fredag - skönt! vet inte riktigt vad som händer i veckan men blir idol final på fredag, barnvakt på lördag och kanske sofia på söndag? det vet jag inte ännu. men nu ska jag kolla vänner, sen sova! haha

puss & kram!

4 december

vet att jag inte har bloggat på hela veckan men har
verkligen inte orkat. har jobbat, kommit hem, käkat,
duschat och sovit :p haha

började jobbet i måndags och det var chill.  det var jag, axel och carro som skulle jobba under dessa tre veckor så det var nice. mötte axel på tåget och så åkte vi in till skanstull. kom dit vid tio och då fick vi en genomgång av allt och vad som skulle göras och så fick vi varsin dator att sitta vid. dagen gick bra, och väldigt snabbt!

sen har veckan sett likadan ut. axel jobbar inte alla dagar för han går i skolan så vissa dagar har jag fått åka in själv men det var chill. inte lika kul att sitta själv hela dagen bara, haha :p ingen att prata med. men nästa vecka ska han bara jobba en dag så.. men det går nog bra :p

vi ska sitta och maila till folk samt kolla VAT nummer och det går bra. men ibland blir det väääldigt enformigt men det går fort iaf! känns som om man är där en timme, sen lunch och sen jobba en timme och sen hem fast det egentligen är jobb 09.00-12.00, lunch till ett, sen jobba 13.00-16.00. inga jobbiga dagar iaf!

ikväll blir det idol och bara ta det lugnt! ska bli skönt med helg när man kan slappa bara, haha. men nu ska jag fixa lite innan idol, skriver väl något mer i helgen, annars försöker jag klämma in enn inlägg under veckan!

puss & kram!