"får jag chans på dig?" (8)

japp, ännu en dag på bästa humör! allt känns så himla enkelt nu för tiden, eller dom sista dagarna. har aldrig mått såhär bra på ett jävla bra tag alltså, underbara vänner, och ett alldeles underbart lov! kommer aldrig glömma detta lov. och ni/du som har förgyllt det, ni ska ha världens största tack! vet inte riktigt hur jag ska förklara hur mycket det betyder för mig, men det gör det. att ni bara finns där betyder mest för mig. hoppas ni förstår vilka ni är!

gårdagen blev som planerat. mötte jocke på bussen, efter många om och men, haha. hade inte ätit något på hela dagen igår, lång historia (a) och tänkte typ hela dagen att "hundra år kvar innan jag ska åka" men som vanligt så blir det så att man gör allt sista halvtimmen, konstigt att man stressar sjukt mycket alltså! aja, tog iaf bussen som gick fem över halv sju, mötte jocke på bussen och vi kom till stationen kvart i typ. satte oss på stationen och väntade på att sju tåget skulle komma. sedan stod vi och väntade på towe på stationen, och efter typ fem minuter så kom hon och lorenza och vi gick till konsum och köpte lite godis&dricka. sedan gick vi hem till henne, största huset! och gick upp på hennes rum, hur skön säng som helst ;o och så satt vi och pratade lite, jocke var helt inne i towes mobil, HAHAHA, söt! och efter typ en halvtimme gick vi ner och kollade på yrrol, haha! bästa filmen alltså! men jocke satt och sa alla repliker innan, men det gjorde inte så mycket ;) och det slutade med att vi tog 23.23 (haha!) tåget hem, för towe skulle upp tidigt. tack för en underbar kväll! but I know, var lite trött, men hade kul ändå! moha (6)

idag då. nu sitter jag hemma hos mamma. funtar på om jag ska gå över till pappa och fixa med min powerpoint presentation, fick lite mer fakta av ante igår ;) haha, men det är ju ett tag kvar innan inlämningen så tror jag skippar det idag. har varit på ICA med jocke, handlade godis tills ikväll (vi&ewelina ska kolla på cinderella man) och jocke skulle se hur mycket pengar han hade kvar, men det gick inte :D HAHA, förlåt! men lite kul var det? ;) har precis ätit och duschat, så sitter i mjukisar med blött hår, men kändes jävligt skönt att duscha alltså! behövdes ;p men nu ska jag väl göra mig lite i smått ordning, eller sminka mig lite och se om det kommer något roligt på tv, plocka undan lite också kanske! eller så ringer jag sofia och pratar strunt, får se! men har nog inte tid att skriva senare ikväll, måste upp tidigt imorgon, ska sitta barnvakt ju, och dom kommer 08.00 så.. ska upp tidigt! så behöver nog gå och lägga mig en rimlig tid idag, men nu ska jag gå och reta ewelina, är på bästa humöret alltså!

/ E, fortfarande världens gladaste! (: <33

så himla himla...! <3

gårdagen blev lite annorlunda än vad jag planerat. eller det blev så himla mycket bättre än planerat! det blev donken till middag, åkte sedan hem och duschade och gjorde mig i ordning, provade byxorna jag fick av simon, visste inte vad jag tyckte och så, men ewelina tyckte dom satt skit bra så jag hade på mig dom, haha. tog 19.20 bussen med ewelina in till jakan, hon skulle möte hanna och jag skulle möta malin, blev att jag åkte till henne ändå. det var ju lite strul med det, hon hade dubbelbokat och sånt, men sen sa hon att jag kunde komma ändå :) <3 så det kändes skitkul! vi gick till konsum och handlade godis för typ 80 spänn, haha! och sedan gick vi till det där stor blåa huset, vad det nu heter, och hyrde en film, och det vart en som hette turistas och han i kassan sa att den var värd att se, så vi kände att vi hade gjort ett bra val! :D sedan gick vi tillbaka till stationen, tog bussen och gick hem till henne. då satte vi på filmen på en gång och hennes storesyster li och hennes kille tom kollade med dom. filmen var väl sådär. haha, malin sa innan att hon inte ville se någon läskig eller skräck, men denna var fan både och! ska du få igen för malin ;) haha. jag var ju fan tvungen att åka buss hem själv ;o så ville inte se någon skräckis och fan vara rädd hela vägen hem! vid elva följde malin mig till bussen, och var beredd på att få åka själv, men träffade jocke, thomas&simon på bussen :D så det var nice, slapp åka själv! var väl hemma vid halv tolv typ, var trött så åkte hem tidigare från malin, haha (6) lovar att stanna längre nästa gång! det var fan hur skönt som helst att komma hem, av en alldeles speciell anledning (a) och somnade typ vid fem tiden kanske, halv sex typ då :p sedan vaknde jag vid åtta och kunde inte somna om så kollade tv, såg världens snyggaste kille ;) och nu sitter jag hos mamma, ska snart äta "frukost" men är inte sådär jättehungrig, men men.. haha.

ikväll ska jag till towe :) ska ta sju tåget med jocke, så möter vi towe i centrum och så ska vi hyra någon film och köpa något gott! eller så blir det något annat, ska prata en väldigt mycket iaf! kommer bli väldigt trevligt :) men kan skriva sen igen, nu måste jag över till far min och klippa honom, har blivit min specialitet nu för tiden! haha. nej men vi hörs sen, är på bästa humöret idag iaf!

/ VÄRLDENS GLADASTE ERICA!

labyrint&andra spel - hela kvällen!

hahahhah. det är det ända jag kan säga om gårdagen/natten. hahah! men vi kan börja från början, haha. sofia kom till mig vid två tiden igår ju. då satt vi och trixade lite med hennes ipod och vid kvart i tre gick vi till dagis, skulle hämta tove. sedan gick vi ner till ica där jocke, simon&thomas sitter, haha, vi skulle fika lite med dom. satt där ett tag oc tog sedan 16.15 bussen ifrån ICA, och jag lovar, alla på bussen skrattade åt tove, haha! hon fick fan all uppmärksamhet, själv tyckte jag det var lite pinsamt. men hon hade ju kul iaf, haha. efter det så gick jag&sofia hem till mamma ett tag, satt och spelade labyrint och lagade mat samtidigt. det blev makaroner&köttbullar, stört gott! och efter det gick vi till ICA, igen, haha, för att möta simon. skulle få lite kläder och sånt, och så handlade vi godis, chips&(såklart!) glocken juice ;) sedan gick vi hem, kollade på tv, spelade labyrint&(tro det eller ej, HAHA) barnalfapet! HAHAHA! sedan gick vi väl och lade oss vid två tiden kanske.

vaknade vid elva. då kollade vi lite på tv, spelade labyrint ;) haha, sedan gjorde vi oss iordning, eller aah, tog på oss lite kläder, och gick till ICA och tog en korv&festis, gott! fick även en semla av pappa innan vi gick, som frukost ;) och efter ICA gick vi hem, tog det bara lugnt, spelade lite med labyrint (jag har lätt vunnit fler gånger än sofia :D står typ 10-4 kanske, MOHA) och sedan ringde mamma, då kom hon och hämtade mig&sofia, så åkte vi hem till sofia, mamma ska få låna hennes kryckor, så hon skjusade hem sofia som tack (a) när jag kommit hem plockade jag undan lite fort hos pappa, gick över till mamma, för är här denna vecka, och nu sitter jag och lyssnar på ante&manges album, sjukt bra! och snart ska jag väl duscha. ikväll ska jag hem till malin, fett med mys! och sen får vi väl se om jag får sovsällskap eller inte, haha, hoppas går ju alltid (A) men vet inte, får se.

veckans planering!
idag, onsdag;
va med sofia på dagen, hem till mamma på kvällen, Donken till middag(?)
torsdag; myskväll med towe och hum (?) (får se hur det blir med det) + övernattning där
fredag; inget planerat, får se! (måste prata med jesper!)
lördag; barnvakt 09.00-16.00, schlagerkväll med jocke&thomas hemma hos mig!
söndag; sista dagen på lovet.. barnvakt 13.00-??, plugga!

var väl "bara" det. haha. känns som om jag inte får någon tid för mig själv ;o men det är nog ganska skönt just nu.. sysselsätt mig! men nu stör sig lillesyster på att jag knappar för mycket på tangenterna, hon störs i sitt OC-tittade. haha, så får respektera hennes önskan!

/ E

sofia al night loong!

"god morgon". eller inte direkt, gick upp halv elva och började städa. diskade, dammsög och allt som man kan tänkas göra ;p sedan åt jag frukost, gick upp och duschade och gick ut med hundarna, och nu har jag precis kollat på våra bästa år och sminkat mig. sofia ringde precis och sa att hon åkte från ICA nu, så hon är här när som helst, låter som om bussen kommer nu, haha. så kan inte skriva så mycket mer just nu då. vi ska hämta tove vid tre, sedan ska sofia äta&sova hos mig :D så det blir verkligen sofia al night long, moha ;) men det blir nice!

nu plingar det! skrive sen,

/ E

filmisar med bästa syster!

idag har jag inte allt gjort mycket. träffade ewelina, annelie&tove när jag var ute med hundarna, efter det gick vi till ICA och annelie åt på grillen, sedan gick vi in och handlade. jag&ewelina köpte godis&läsk till kvällen eftersom att vi skulle kolla på film :) och annelie handlade lite allt möjligt och tove följde bara med, haha. sedan gick vi hem, jag gick över till pappa för att packa till mamma och sedan gick jag över till mamma och åt middag, blev chilikonkarne idag igen, haha. men dom visste ju inte att jag hade ätit det igår. efter det fixade jag&ewelina lite med DVDn, besämtde film och kollade på gårdagens&dagens avsnitt av andra avenyn. sedan gick vi ut med hundarna och satte sedan på girls just wanna have fun men det var typ något fel på skivan så det laggade bara, så efter typ en halvtimme så bytte vi till yrrol, man har ju typ sätt den tusen miljoner gånger, men den blir fan aldrig tråkig! så vi satt och asgarvade till den, jag log åt vissa sms (a) och när vi kollat färdigt på den satte vi på en film som hette i see you.com och den var väl sådär. har sett den förut men kommer inte ihåg så mycket så. men nu har vi precis kollat färdigt. ewelina gör sig i ordning för att gå och sova, och jag sitter här ;p vet inte vad jag ska göra, är väl inte sådär jätte trött, men lite. kanske går någon film på tv, får se. men skriver imorgon igen, känns onödigt att blogga senare ikväll

/ E

vill så gärna..

alltså.. jag har gått och tänkt på en grej väldigt länge nu, eller.. vet inte hur jag ska säga detta utan att försäga mig eller förstöra något mellan oss. men hur kan man veta att man tycker om någon? men den personen stöter bara bort en hela tiden, eller kanske inte stöter bort men att man vet att den inte gillar en på samma sätt som man vill och man själv känner.. jag vill att du ska förstå att jag känner. men betyder det att jag är kär i dig? jag kan iaf inte sluta tänka på dig, eller sluta önska att du vore med mig hela tiden. men det går inte.. för jag vet att du inte känner samma sak. känns så konstigt, eller snarare fel, att säga detta, efter så "kort tid" eller hur man ska säga. det är inte absolut kort tid, men efter detta har hänt och efter allt du sa, då vet jag inte. vet inte vad du vill att jag ska säga? vad du vill att jag ska göra? men jag kan iaf inte släppa dig ur mina tankar. och tydligen inte mina drömar heller.

på sätt och vis hoppas jag att "du" inte vet att det är just dig jag pratar om. men på ett annat sätt så hoppas jag att du vet att det är just dig jag menar. vill att du ska ta detta seriöst, finns inget att skämta bort, för om det du sa till mig, om det betyder något, om det fortfarande finns känslor kvar, säg det..

och föresten!

haha, glömde nämna att jag drömde värsta drömmen! :D haha, ni skulle vart med i drömen alltså. kan nog inte riktigt berätta om den ;) men den var underbar alltså! crazy! konstigt att jag alltid drömmer just sånna här drömmar natten innan alltså.. men men, det är väl ett tecken då ^^ haha, nej men fy fan! den personen den handlade om, shit pommes säger jag bara, va galet! ;)

blev inte alls som planerat

jag åkte aldrig till towe igår, en lång historia! men det blev som sagt inte som planerat, satt och pratade med sofia i telefonen i hundra år istället, haha, och massa annat ;)

idag har jag väl inget planerat.
ikväll ska jag nog kolla på film med ewelina, för det värkar som om allt annat folk är fullbokade på varsit håll, men jag vet inte. kanske blir skönt med en hemmakväll idag då, för har riktigt ont i magen! mensvärk.. det är fan det värsta jag vet! fy fan säger jag bara.. så det kanske passar att köpa hem en massa gott och kolla på en bra film med lillesyrran? vi får se helt enkelt, hoppas att det löser sig iaf! och hoppas verkligen att magen går över ;/ så sjukt ont alltså.. men nu ska jag fixa lite, är hos mamma nu men ska över till pappa snart, hämta mina kläder&andra saker för "byter" till mamma idag så. skriver sen igen!

/ E

kvällen fixad!

har inte gjort ett piss idag, haha. eller jag gick fram&tillbaka till ICA så fick lite frisk luft iaf, mötte simon och fick mina byxor.sen har jag bara suttit hemma, suttit vid datorn, kollat tv och sånt, men det är ju söndag, då är det okej, haha. men ikväll ska jag hem till towe :) än så länge är det bara jag, jessica och frida som ska dit, kanske blir sandra och hoppas på sofia också! men hon har inte svarat på mitt sms, så vi får väl se hur det blir. men om en timme kommer pappa hem, har har varit på match. då ska han börja med maten, blir chilikonkarne, gott! och sen får vi se när jag ska bege mig till towe, vet ingen tid ännu.

imorgon har jag inte planerat något alls. så det blir kanske film med lillesyster om hon är ledig (eftersom det inte blev något idag ;) förlåt ewelina!) på tisdag ska jag vara med sofia, så får se vad vi hittar på :) och på onsdag ska jag hem till malin, bara jag&hon för en gångs skull! och vi ska kolla på film och bara mysa :) sedan har jag inte planerat något mer på lovet. ska väl plugga en dag. göra färdigt svenska uppsattsen, powerpoint presentationen och plugga lite matte&italienska. så får väl ta en heldag till det, tyvärr.. så får man se om man får sovsällskap någon gång under veckan eller inte ;p kan ju alltid hoppas!

men nu ska jag väl försöka hitta på något vettigt, men vet inte vad bara, haha. men skriver sen igen, eller imorgon. beror på vad som händer. kanske slänger in något tråkigt eller så, vi får se helt enkelt!

/ E

tjejkväll på högsta nivå!

god morgon kära läsare. låter som jag har värsta populära bloggen, men var inte så jag menade, haha. vaknade nyss iaf, har sovit riktigt bra inatt! skriver om gårdagen istället, det var så himla kul!

jag mötte towe i jakan halv sex, vart en massa strul med väskan vi skulle köpa till sofia men det löste sig, eller det vart ingen väska, det vart godis i en flaska (wiskeyflaska, haha) och ett jättegulligt kort! allt köpte vi på konsum och sedan gick vi tillbaka till stationen för att träffa resten av folket där, men vi var där kvart i, och tåget skulle gå hel så. men malin kom tio i och fem i skickade jessica sms och sa att dom skulle missa tåget, så det vart bara vi tre. på kallhäll station så mötte vi petra och vi fyra började gå hem till sofia. där var redan jeppa (och sofia såklart, men aah, ni fattar) och vi satte och i soffan och pratade om allt möjligt, mest kärlek (vad annars?) i typ tjugo minuter, sedan började sofia lägga upp all mat och jessica&hanna kom runt sju tiden. och då började vi smuggla lite med sofia födelsedagspresent, haha, och runt kvart över sju kom frida, så nu var vi fullbordade. Vi satte oss ner och åt, och malin klingade i glaset, du vet när man ska hålla tal, men hon sa typ: erica, säg nu! HAHA, det var hon som klingade men jag som skulle prata :p haha, tack malin ;) men det blev skitbra! så jag gav henne kuvertet där kortet var i och pengarna (800 kr) och hennes min alltså, ni skulle sätt! haha. oförglömligt! så himla söt alltså <3 och vi berättade om strulet med väskan men att hon fick köpa den själv, eller göra något annat med pengar, och hon sa att hon skulle åka och handla den redan imorgon ;) haha. sedan åt vi upp, och alla blev jättemätta och sedan så plockade vi undan, plockade fram drickan och satte på melodifestivalen samtidigt som vi satt och spelade pitchenary där lagen var: lag 1; sofia, petra&malin, lag 2; frida, hanna&towe, lag 3; jessica, jag&jeppa. och ni kan ju gissa vilka som vann, VI! :D men vi tog en paus i spelet när björn gustavsson kom och skulle ha pausunderhållningen och då plockade sofia fram glass och varma hallon med smält vit blockchoklad över, skit gott! vill ju bara säga att vi hejade stenhårt på frida! tur att hon gick vidare alltså, det var ju stående ovationer när hon gick vidare, vi skrek&applåderade, ni vet, girls ;)
efter spelet så var väl alla lite lagom flummiga, och då drog sofia fram "jag har aldrig..." kort, intressant! haha. det var fan hur kul som helst, skrattade 99% av tiden och speciellt när jag berättade om min syn om jessica som hitler i sängen! läderkläder och allt, oouf! haha, nej men det var skitkul! och jag&jeppa som satt och ba "räknas det om..." HAHA! nej, det var fan skitkul! men efter det så skulle malin, hanna&petra gå :( P&H skulle jobba dagen efter och M hade spelat match så hon var skit trött.. men vi fortsatte vårat flumm efteråt och efter ett tag så kom O,P,H&T, fyra killar :p så där slutade våran tjejkväll, men det vart trevligt ändå, att se hur oliver var så "duktig" på att fläta fridas hår ;) men sedan satt jag&jeppa och pratade djupa tanknar i köket, haha, och sedan tog alla som var kvar (utom jeppa som bor 10 sekunder från sofia) två bussen och jag somnade väl runt tre tiden.
tack för kvällen igår allihopa! ni fick mig att må riktigt bra, och tänka på något helt annat för en gångs skull! längtar till den planerade schlagerfinalen :)

idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inte planerat något, så får se om någon hör av sig eller något. annars ska jag väl inte göra så mycket, då kanske jag hyr en film med älskade lillesyster (om hon är ledig för kvällen, haha) eller så.. aah, vet inte helt enkelt. keep in tuch om ni vill träffas! men nu har jag skrivit för en helt vecka tror jag, så ska inte skriva mer, eller orkar inta, haha.

/ E

ingen rubrik

vet inte vad jag ska kalla denna dagen så blev ingen rubrik. nu har jag precis duschat och smörjt in mig med en massa olika krämer :p haha. nej men aah, det har jag gjort. så nu är jag len som en baby stjärt. ska snart över till mamma, hämta kläderna&skorna tills ikväll och se om jag hittar något trevligt där, haha. sedan ska jag hem, plocka undan lite i mitt rum, bädda sängen och sminka mig. så ska jag åka tjugo över fem. så det känns som om jag har jätte mycket att göra på så pass kort tid, men det kommer sluta med att jag är klar typ en timme för tidigt, haha. och då har man inget att göra. så får anpassa tiden idag. men nu tror jag att jag ska springa över till mamma, så har jag det gjort. och får inte glömma pictionary! hjälp mig komma ihåg det! då blir inte sofia glad, ifall det glömms hemma. haha. men nu har jag en del att göra, skriver antingen sen (om jag får den där timmen över, moha) eller imorgon, för tror inte det blir något ikväll när jag kommer hem.

/ E

lördagsmorgon

nu har jag typ precis vaknat, kanske för en halvtimme sedan eller något. satte mig vid datorn på en gång och hoppades på att jag skulle få se towe vara inloggad, och det var hon! så det var tur. tvungen att disskutera om hur vi ska göra ikväll och med S present, men det löste sig nu :) ska vara i jakan halv för att möta towe, då springer vi och köper presenten och sedan går vi till tåget och möter alla andra, eller inte alla men jessica, frida&hanna iaf, haha. sedan bär det av till kallhäll, så möter vi petra på kallhäll station och sen går vi till sofia där jeppa kommer vara. sedan är det middag, massa tjejsnack, spel och kolla på melodifestivalen! det blir nog en trevlig kväll :) snart kommer annelie ner med pictionary som vi ska spela hemma hos sofia. men nu ska jag fixa lite annat, men skriver sen igen!

/ E

tråkiga saningar men.. har tråkigt :p

100 sanningar om mig själv

1. Jag heter Erica
2. men kan ibland kallas för EriCat
3. jag är född den 18 maj 1990
4. jag är född en dag försent
5. .. men mamma fick värkar redan i januari, men så blev det inte! haha
6. mina föräldrar är skilda sen 7 år tillbaka
7. bor varannan vecka
8. har tre syskon
9. 2 av dom har jag "bara" samma mamma som
10. och min lillesyster&jag har både samma mamma&pappa.
11. bor i tråk-viksjö
12. men vill flytta utomlands när jag blir äldre
13. bodde bara hos pappa ett tag
14. .. men sen blev det varannan vecka igen
15. har alltid varit lite blyg
16. jessica har alltid funnits där för mig <3
17. saknar nian något enormt mycket!
18. jag är väldigt lat!
19. min pappa är fritidsledare
20. och min mamma jobbar på NEO på KS
21. och min pappa tränar viksjös u-lag
22. jag är inte oskuld
23. och just nu känner jag mig sårad..
24. skulle vilja bli liten igen
25. pluggar sam-ekonomi på UBG
26. .. men jag är enormt skoltrött!
27. har börjar skolka mer och mer pga det.
28. hatar att shopa!
29. tycker antikrundan är sjukt bra!
30. just nu vill jag bara en sak..
31. jag älskar gott&blandat!
32. går aldrig upp i vikt!
33. jag är enormt glad över att ha träffat sofia
34. och Jocke E är världens bästa kille <33
35. jag åker till öland varje sommar
36. är arbetslös
37. jag har aldrig tyckt om mig själv.
38. kollar på tv stor del av dygnet
39. .. när jag inte pluggar!
40. hatar snöö!
41. men jag älskar sommrarna!
42. jag vill göra lumpen
43. när jag blir äldre vill jag bli bartender
44. och det ska jag fan bli!
45. fyller arton snart!
46. har inte börjat övningsköra ännu
47. har aldrig färgat mitt hår
48. jag hatar min kropp
49. har gått i samma klass som fredrik, en kille, sen vi gick på dagis
50. jag hatar te!
51.
är allergisk mot nötter
52. har varit så full att jag har spytt
53. glömt vad jag har gjort pga att jag är så full
54. har haft minnesluckor dagen efter alltså.
55. älskar min mobil över allt annat, haha
56. skulle vilja sjunga
57. har ingen kordenationsförmåga över huvud taget!
58. var med david&henrik idag :) vi hade skitkul!
59
. ska vara singel ett tag framöver
60. för vill inte bli sårad igen
61. jag bäddar min säng varje dag
62. .. och städar mitt rum varje dag
63. är ganska pedant
64. ska snart flytta :D
65. jag är moster till 2 underbara barn!
66. träffar min systerdotter tove minst en gång varje dag, haha.
67. har gjort en powerpoint om andreas ;p
68. hatar äpplen!
69. äter typ aldrig frukost
70. har snattat, HAHA
71. jag fryser hela tiden!
72. jag vill inte gifta mig
73. men jag vill ha barn, 2 stycken.
74. har alltid velat jobba som mäklare
75. ska på tjejmiddag imorgon :) haha
76. älskar att sitta hemma och bara spela spel med familjen eller kompisar.
77. men även att gå ut och fest, men bara ibland!
78. älskar mickael persbrandt!
79. och beck är bättre än wallander!
80. är väldigt könslosam
81. säger oftast inte vad jag tycker
82. jag håller det mest inom mig
83. jag har rymt hemifrån
84. har typ aldrig varit singel sedan mitt första förhållande
85. har fått spya på mig under en fest
86. kysst någon medans jag torkat upp spya med en mopp, HAHA
87. tycker inte om att gå på bio!
88. är beroende av toaletter, haha
89. har tvångstankar
90. hatar sprutor&nålar!
91. .. men ändå så har jag piercat läppen&tungen, haha
92. vill hoppa av skolan!
93. min lillesyster har en stor plats i mitt hjärta!
94. älskar, älskar, älskar glocken juice!
95. .. och vaniljmunkar :D
96. har krympt tre cm sen ett år tillbaka typ!
97. har nedsatt hörsel på vänster öra
98. är närsynt
99. ÄÄLSKAR musik!
100
. har min mobil med mig, vart jag än går!

hemma från david

kom hem precis. blev en tidig kväll, men jag är alldeles slut i hela kroppen. sov inget inatt, plus att det känns som om jag har sprungit flera mil nu, vet inte varför. jag gick över till mamma vid åtta och fixade lite, sedan vid tio över började jag gå mot david. när jag kom dit satt han, henrik, davids mamma, pappa&brorsa och kollade på tv och käkade middag, så kom mitt i middagen men det gjorde inget sa dom (a) haha. sedan gick jag, henrik och david och spelade något kortspel, hette typ lång och kort eller något, fett kompliserat iaf! men vi tog en pause när hjälp! började och kollade på tv, sedan spelade vi färdigt och det tog sjukt långt tid men det slutade iaf, tillslut, haha, med att henrik vann, jag tvåa och david sist! sedan så drog jag hem, var som sagt sjukt trött. och nu sitter jag hemma, disskuterar med lite folk på msn och fixar lite med min powerpoint presentation som vi har som en uppgift på info&layouten. började med den idag på dagen, och bestämde mig för att skriva om andreas ryttenstam, haha. så satt med honom på msn och fick ur honom en hel del, men en del frågor kvar, men det kan vi ta någon annan dag. nu pallar jag inte skriva mer, gör det imorgon. då blir det tjejmiddag hemma hos sofia, sedan får vi se!

/E

hem till david!

ska göra mig iordning och gå hem till david snart. henrik ska dit, mer vet jag inte, haha. kanske blir något spel eller något, får väl se. försökte få med towe men bangare som hon är! men nu måste jag göra mig i ordning och ringa david. vart pizza till middag med pappa, eller jag åt hamburgare. skriver sen, sover hemma idag.

/ E

blev ingen älvsjö

kom precis innanför dörren. stannade kvar i skolan till typ elva, så tog vi 23 tåget, jag, towe, sofia&maria. skulle till älvsjö med företagsekonomin, men jag orkade verkligen inte. ingen ork i kroppen. förlåt T&S att ni blev arga.. men jag orkade verkligen inte, ska gottgöra er när jag mår bättre.. lovar ;$ hoppas ni förstår. har fixat lite i skolan idag tills på lördag (kan inte säga vad om en viss person läser detta). När jag stod i jakan och väntade på bussen såg jag malin, hon skulle in till älvsjö hon också, men pratade i några minuter. ska träffa henne under lovet :) bara jag&hon. underbart. längtar verkligen. men nu ska jag diska, lovade pappa igår, och sedan ska jag ner till ica, köpa lite godsaker och sedan frossa.. & kolla på våra bästa år.

orkar inte

.

ska till skolan om en kvart. eller då går bussen. då har jag en lektion, info&layout, och där har vi prov. har inte alls pluggat mycket, har inte sovit mycket så.. känner mig inte alls peppad. sedan slutar vi, så då åker jag hem. då har vi lov. men det känns ändå inte bra..

dödsförklarad

vet inte riktigt vad jag ska säga. kärlek suger

härliga torsdag

är redan hemma. sa ju förut att det bara var en lektion idag, och den var hur långtråkig som helst alltså! vi gick igenom powerpoint och 90% av allt hon sa visste man redan, så... tror ingen lyssnade den sista kvarten, utan hälften sov och andra hälften spelade på facebook, haha. och sedan fick vi leka lite med powerpoint och sedan slutade vi. åt lunch med F&S och sedan åkte jag hem. gick med natalie till stationen och sedan tog jag tåget och sedan 12.23 bussen från jakan station. och nu har jag ätit lite nötter och ska snart kolla på våra bästa år och sen har jag lovat pappa att jag skulle handla idag, så det måste jag göra. passar på att köper lite gott till mig själv då också ;) haha, en vaniljmunk skulle ju inte sitta helt fel! nej, nu är det våra bästa år, sedan ICA, sedan plugga till provet imorgon och sen ta det bara lugnt!

/ E

en lektion bara

idag har jag bara en lektion, mellan tio och halv tolv, så det är lugnt. sedan ska jag nog göra lite matte i skolan och äta lunch, så är hemma runt ett tiden kanske. men jag hinner inte alls skriva mycket nu, bussen går 57 och jag är inte riktigt färdig ännu.

men igår så var jag på ica, fikade och sedan hemma så pluggade jag, kollade greys och fråga olle, sedan somnade jag. och idag så får jag se vad som händer, måste göra färdigt geografin iaf, och så idag ska man lämna in valen till trean, och det har jag gjort, gjorde det igår, så ingen stress där inte. det blite redovisning&beskattning, affärsjuridik, organisation&ledarskap, Engelska C och Psykologi B som jag läser i trean, det är jag rätt nöjd med, om jag får det jag vill ha såklart, men det hoppas jag verkligen! men skriver sen igen, måste springa nu!

/ E

hemma!

blev en helt okej dag idag. åkte till skolan och började med ekonomi (ja, min lärare var här! haha) och vi gjorde en uppgift som tog kanske en halvtimme eller ngt, sedan fick vi gå. gick och åt lunch, vart fisk och den var faktiskt god, och efter det hade vi typ en timmes rast till engelskan började så satte mig med towe, natalie, malin, sofia och filippa och tränade till engelskan, hade ju läxförhör idag. sedan hade vi engelska, och läxförhöret (som hon kallade det men var fyra sidor långt ;o) gick väl sådär, hade tränat alldeles för lite! och efter det slutade vi. så tog tåget med dan, joakim och malin och nu är jag hemma. ska möta min syster snart, och sedan måste jag plugga hela dagen! har geografi inlämning på fredag OCH info&layout prov så.. men dan skickade sin uppgift till mig, geografin alltså ;) , så ska bara ändra lite så är jag färdig sedan! så nu ska jag plugga lite, skriver sen igen!

/ E

tidig onsdag!

god morgon! :)

börjar tio idag
så tänkte ta nio bussen och sedan möta media folket på stationen och första lektionen är ekonomi. Får se om han är i skolan, men det står inget på infoskärmen just nu, men det kom ju upp senare igår också så.. men vi får väl se. hoppas lite på att han inte är där, för då får vi hål och då kan jag plugga till engelskan idag, har prov idag och känner att jag inte är redo för det, eller okej, ett läxförhör säger hon men.. men har vi ekonomi så har vi, sedan lunch och efter det har vi engleska och efter den slutar vi, för vi har varken svenska eller aktiekunskap idag :D så kommer sluta runt ett tiden, så himla skönt! men nu måste jag fixa det sista innan bussen går, men skriver sen igen!

/ E

inga lektioner!

haha, är redan hemma, så himla skönt! dagen började som planerat, mötte towe, sedan clara och sedan elevcetret. men innan jag drog till skolan så kollade på infoskärmen kallas det, där står det allmän info om typ skollaget, studentmössor och sånt, men även vilka lärare som är sjuka och inställda lektioner, aja, man kan se den på skolans hemsida också, så kollade där innan jag åkte för våran ekonomilärare var hemma och vabbade igår, så skulle kolla om han gjorde det idag också, för då skulle vi ha hål och allt, skit samma! haha, kollade iaf, och då stod det att våran psykologilärare var hemma och var sjuk :D betydde alltså att jag inte behövde redovisa själv! och när vi kom till skolan, när jag skulle äta efter EC så stod det att martin, ekonomiläraren var hemma idag igen, haha! så då skulle jag bara ha språk, så skippade det, för skulle annars ha hål i tre och en halv timme!, och åkte hem med david istället ;) gick till stationen med david&towe och sedan gick towe hem och jag och david tog tåget. sedan satt vi på jakobsbergs stationen i typ 25 minuter för vi ville ta en annan buss, haha, lång historia! och nu är jag hemma. tänkte kolla färdigt på våra bästa år, sedan ska jag sätta mig och plugga till engelskan imorgon och sedan får vi se vad som händer, skriver sen iaf!

/ E

sovmorgon!

idag har vi sovmorgon, egentligen till typ tolv, men jag går ju på elevcetret varje tisdag halv elva, men det är hlet okej! för det första så lär jag mig matte, förstår matten mycket bättre, och för det andra så hinner jag äta lunch i skolan då, slipper äta hemma vid typ halv elva och sedan gå hungrig hela dagen, så det är helt okej. ska möta towe på stationen klockan tio och så tar vi bussen till skolan, då ska hon gymma och jag ska möta clara och gå till EC. det blir säkert jättebra. men fick sms av sofia igår, hon kanske stannar hemma från skolan så jag får alltså redovisa psykologin själv! aldrig att jag gör det alltså, finns inte en chans! så ska prata med linda om det, så antingen får jag väl göra det någon annan gång med sofia, eller så får jag vara med johan, för han är ju också i våran grupp. det löser väl sig, men aldrig att jag gör det själv! nej, hellre dör jag! sen har vi italienska idag också, suuuuck! och har inte gjort läxan så.. får väl smisk eller något. men nu ska jag laga en god och stor frukost för en gångs skull! men skriver när jag kommit hem från skolan igen

/ E

"armbåge!"

kom precis hem från skolan, eller egentligen från mamma. var hemma typ halv fyra, men gick till mamma först och hämtade mina saker till pappa, och nu kom jag precis. eller har hunnit packa upp mina saker och plockat undan lite på mitt rum, men satte mig precis vid datorn. dagen började med att jag gick upp kvart i sju och gjorde mig i ordning och sånt, sedan träffade jag sofia på tåget, och när vi kom till skolan såg vi att vi inte hade någon aktiekunskap, han var hemma med sjukt barn, så suck.. så vi satte oss vid ett bord för att plugga på idrotten (skulle ha förhör för vi håller på med hälsa) och så kom oscar och höll oss lite sällskap, sedan kom även m,j&a men sedan gick dom, då mötte jag sebbe för att få min piercing som jag glömde hos honom i lördags och sedan gick jag&sofia till datasalen, där vi skulle ha "idrott". vi skulle ha skrivit ner vad vi äter i tre dagar till denna lektion, och så skulle man skriva in det i ett program och se hur mycket kalorier och allt man får i sig, för att se om man ligger bra till eller inte, och sånt. så det gjorde vi, och jag låg helt okej till, konstigt nog! haha. men efter frukosten så skulle jag äta en halv avokado&lite nötter för att få upp mina värden lite, och mig gör det inget! älskar både nötter&avokado så, haha. och efter idrotten var det lunch, men satt med sofia&petra ett tag, sofia mådde inge bra så hon skulle åka hem, men hon väntade på bussen och lalala, sedan gick petra och åt och så kom anna. så jag gick och åt med anna och sofia åkte hem. och efter lunchen gick jag, anna&towe och kollade på fotbollen och sedan började matten. då jobbade jag, anna&towe utanför, gick faktiskt bra! och efter matten hade vi 45 minuter rast så gick och kollade på fotbollen igen, och ubg vann den matchen. efter rasten hade vi engelska, gjorde någon uppgift med prepositioner och efter det slutade vi. så tog kvart i tre bussen hem med frida och sedan åtta över bussen, sedan kom jag hem.

nu sitter jag bara vid datorn. har ätit en gorbys och ska snart sätta mig och plugga, har psykologiredovisning imorgon. jag&sofia ska redovisa vårat (&johans, haha) arbete om fobier, kommer nog gå helt okej. sedan ska jag kolla på ett program på femman klockan tio, om nätpedofiler, fett äcklig! dom lurar småtjejer och sånt, fy fan alltså.. men nu måste jag plugga! skriver sen igen.

/E

behöver egentligen plugga!

kom precis hem till mamma nu. efter jag bloggat sist så åt jag middag med ewelina, blev i vardagsrummet, för vi kollade som sagt på bröderna lejonhjärta som är sjuk läskigt alltså! förstår inte hur den kan få kallas barnfilm, verkligen inte. kommer ihåg när man var liten, då var man ju skit rädd för den! aja, det hör inte hit att höra, det är bara en sak man kan göra, hahahhahaha! :D björn gustavsson från första melodifestivals programet! haha, sjukt kul. men men, åter till saken, efter middagen gick jag över till pappa för att jag skulle hämta kläder, eller lämna kläder eller vad man säger, för jag skulle ju tvätta, så gick till tvättis och sedan tillbaka till pappa. satt lite vid datorn, kolla tv och precis när jag skulle gå tillbaka till tvättstugan så började andra avenyn så jag missade alltså det, men får kolla på det nu eller något, det löser sig. men skulle behöva plugga ju..

aja, efter tvättis andra gången gick jag upp till annelie där ewelina var. jag lekte lite med tove och så bakade vi äppelpaj, men jag gick där ifrån när den typ var färdig, var tvungen att gå till tvättstugan igen. men tycker ändå inte om paj sådär jättemycket så.. det gör inget. då gick jag till tvättis, sedan till pappa för att lämna lite handdukar och nyckel till tvättstugan men passade på att duscha.  är skönare att duscha hos pappa, vet inte varför men.. så gjorde det, då kom pappa hem, och sedan gick jag till mamma. och här sitter jag nu, i mjukiskläder, blött hår och ögon som känns alldeles svullna av trötthet. så kanske dags att tvätta bort sminket och gå och lägga sig, kolla sista delen på cold case i sängen och somna till det, så får man plugga imorgon bitti istället. det blir nog så. men skriver imorgon igen, då går jag till pappa, skönt!

/ E

go viksjö!

kom precis hem, har varit och kollat på träningsmatchen mellan viksjö och bro med ewelina och tove :) vid ett så hämtade jag&ewelina tove och gick sedan till ica och åt en korv och munk och gick sedan till vallen för att hinna prata med pappa innan matchen, och då berättade han att den skulle börja en halvtimme senare pga att matchen som nu spelades hade dragit ut på tiden. så nu började den tre istället för halv tre. så jag och ewelina gick en sväng för att få tove att somna också, hon började bli lite grinig, ett tecken på att hon är trött. haha. så hon somnade på stört och jag och ewelina gick tillbaka till planen. matchen slutade med att viksjö vann (dom var ju lätt bättre än bro alltså, mycket bättre!) med typ 5-0 eller något, mycker iaf. efter matchen stod jag och pratade lite med thomas medans ewelina, pappa och tove spelade lite fotboll, haha. sedan var pappa tvungen att gå in och prata lite med laget, eftersnack typ, och då gick jag, ewelina&tove hem.

nu sitter jag bara här typ, haha. bröderna lejonhjärta är på i bakgrunden på tvn och ewelina lagar mat, blir typ pasta med någon sorts korv, är fett hungig! och ikväll ska jag plugga, hann inte innan matchen för C,T&E kom och hälsade på och kom precis hem från matchen så har inte hunnit på hela dagen, så efter middag blir det att råplugga + att jag har tvättstugan klockan sju. aja, det var väl typ min dag, antingen skriver jag sen eller imorgon, beror på hur mycket tid jag får över.

/ E

söndag igen då

och kommer nog inte bli en sån jätte rolig sådan.. nu har jag vaknat och sitter och kollar på TV. ska snart fixa lite olika saker, åka hit&dit, och senare på dagen ska jag kolla på pappas match och förhoppningsvis så kan jag få lite till till pluggandet innan matchen, som börjar halv tre. och efter matchen blir det direkt hem för att plugga och vid sju så ska jag ha tvättstugan så.. det är min söndag det. tvättstugan&pluggandet är ju inte direkt det jag älskar att göra, haha. men matchen kommer nog bli riktigt roligt!

stämningen hemma kommer nog inte vara på topp idag. hände en del saker igår när jag kom hem, eller hade hållt på när jag inte var hemma men aah, ni förstår vad jag menar. förstår inte hur man kan sitta och säga ngt sådant!? hoppas du gör allt det du sa att du skulle göra, vi behöver dig inte! du gör saker bara värre, förstå det. om det finns någon som förlåter dig för allt du sa igår, fine, men jag tänker inte prata med dig, aldrig mer..

hemma för kvällen!

kom nyss hem från sebbe där kvällen spenderades med honom&martina :) det var en väldigt trevlig kväll, underbar kväll! gick hemifrån vid åtta, mötte martina vid busshållsplatsen kvart över och då efter det gick vi till sebbe. men jag var tvungen att gå efter fem minuter och mötte simon och gav han hans tröja och gick sedan tillbaka till sebbe. vi började att kolla på något på tv 24 och sedan satte vi på melodifestivalen och efter det så kollade vi på se upp för dårarna, var hur kul som helst! <3 tack så jättemycket för en underbar kväll S&M, ni är underbara. och så kommer man hem och så är allt piss.. nu ger jag upp.

M&S

det blir martina och sebbe ikväll. men kommer att sova hemma, för har lite grejer att göra imorgon. men jag vet inte riktigt vad vi ska göra, det blir väl film och godis och sånt som valigt. så får jag se när jag kommer hem, blir väl inte sådär jättesent för är en seg dag idag, är kanske inte på det bästa humöret, men vi får väl se.

men nu ska jag ta och laga lite mat, är bara jag som ska äta så får se vad det blir. mamma&roger är inte hungriga ohc ewelina är i stan med annelie o.c så hon äter nog middag där, så jag äter väl pasta och ngt, är enlast så, för jag hatar att laga mat! så vill inte stå och göra värsta grejen.. blir nog inget mer bloggande idag, tror inte jag har tid eller ork till det, så uppdaterar imorgon istället, om hur kvällen blev.

/E

god morgon!

eller om jag ska vara helt ärlig så har jag varit vaken sen klockan halv tio, haha. vet inte varför men vaknade så otroligt tidigt. jag sov hos pappa igår, somnade i sängen med smink och allt på. jag låg och kollade på en film, och i reklamen så tänkte jag vila ögonen lite men somnade! och vaknade av ett sms halv tre, då klädde jag av mig och fixade mig för sängen, haha. sedan sov jag till halv tio imorse, vaknade och var skit pigg! så kollad lite på tv och så, och vid elva tiden så gick jag till mamma, kände att det var lika bra att göra någon nytta om man vaknade så tidigt, så gick hem till mamma och pluggade. så nu har jag gjort klart en av tre saker jag ska göra tills på måndag, så nu slipper jag sitta hela söndagen och plugga, för tänker göra lite idag :)

ikväll ska jag ju som sagt vara med martina och sebbe! det ska bli så himla roligt alltså. det blir väl att kolla film och sånt eller något. bara prata om allt som har hänt här hemma och där nere! för hon bor ju i varberg. så det längtar jag efter! men nu ska jag fortsätta plugga, men skriver senare igen!

/ E

fredagskväll :)

blev en lyckad kväll tillslut! först åt jag middag med ewelina, kärleksmiddag, haha och efter det började jag skriva min argumentartikel eller vad man kallar det, till svenskan iaf. man skulle välja något man stödjer, något man är för alltså, så jag tog homosexuella äktenskap. Så jag hade massa stödord och en jättebra struktur, tills jag läser en artikel i dn.se där det stod: Svenska Kyrkan säger i mars 2007 ja till att viga homosexuella på samma sätt som hetrosexuella. okej! det är en väldigt bra nyhet, men inte för mig, inte just nu! hade ju fan skrivit hela argumentationen! ;o så aah, det var bara att börja om från början igen.. så jag valde istället ändra rättsystemet för våldtäkt! så det löste sig iaf, är nästan färdig med den nu också :) men tog en pause efter hälften och gick med ewelina till ica, vi köpte godis, chips, havrebollar och mjölk, sedan gick vi hem igen. då fortsatte jag med min argumentgrej. vid åtta kom towe och vi gick över till pappa och började kolla på let's dance och vid nio så satte vi på femman och kollade american pie - the wedding och åt en massa godis, chips och glass! så nu är jag lagom mätt, haha! sedan kom elmqvist förbi i typ tio minuter och hämtade en grej, mohaha (6) och vid halv tolv åkte towe hem, och nu sitter jag och kollar på någon film på trean, någon b-film, haha. men tack för en jätte trevlig kväll towe :)

imorgon ska jag träffa martina :D vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska hem till sebbe iaf! så det kommer bli riktigt roligt alltså! men nu ska jag kolla färdigt och hoppas på ett sms ;) men skriver imorgon, sov gott!

/ E

ingen geografi today either!

så himla skönt! kom till skolan och såg att vi inte hade geografi! så himla skönt alltså, yeees! men vi började med info&layout som var lika tråkigt som vanligt, haha. men satt och pratade lite med johan och så, han fick lektionen att gå fort (a) haha. och efter det hade vi ekonomi, kom några från någon bank och berättade om fonder, och efter det hade vi tjugo minuters lektion och gick igenom läxan, som jag inte hade gjort, och sedan fick vi sluta. då gick jag till stationen med sofia, towe&johan men towe gick hemmåt och sofia hoppade av i kallhäll så jag&johan satt och disskuterade lite om nästa helg ;) så vi får se hur det blir! hoppas på att det fixar sig iaf!

nu sitter jag hemma hos pappa, men åkte hem till mamma efter skolan för jag är egentligen där denna vecka, och åt lite lunch men gick sedan till pappa för att göra lite på datorn, och dom sakerna finns inte på mammas dator. men nu gör jag inget speciellt direkt.

ikväll kanske jag ska träffa towe :) är inte riktigt bestämt ännu, men man kan alltid hoppas (a) annars täntke jag prata med sebbe och se om han är ledig :) men skriver senare och informerar, haha ;)

/ E

glömde säga!

glömde ju säg det, MARTINA KOMMER HEM IDAG :D så ska träffa henne i helgen! bara så ni vet ;)

<333

inget speciellt

just nu ligger jag i sängen och kollar på super nanny på fyran. älskar det programet! haha, vet inte varför, bara gör det. detta avsnitt är om en mamma&en pappa som inte har kontroll på sina femåriga trillingar. dom är helt galna! fy fan alltså.. jag hade aldrig pallat med det! men men.. finns ju inget man kan göra, men jag förstår bara inte hur föräldrarna har låtit det gå så långt som det har! dom orkar typ inte mer, och det förstår jag! men man kan ju försöka iaf. när jag får barn ska jag fan inte låta det gå så långt! no way.. men men.. har städat mitt rum lite, gott till ica och handlat godis och ska väl snart sätta mig och plugga. har geografi tills imorgon, men känns fan inte så jävla nödvändigt.. har en läxa som vi har läxförhör på, men det dras inte på betyget typ, eller vad hon säger, utan bara att vi ska se hur vi ligger till, så jag tar det inte så jätte seriöst. och imorgon är det fredag :D så himla skönt! denna vecka har gått skitsnabbt verkligen! hoppas att nästa gör det också, för det är bara den veckan och sedan har vi lov :D i en hel vecka! ska bli så jävla skönt alltså. har inte planerat något, så får se vad som händer.

är på ganska bra humör nu faktiskt :) går runt med ett leende på läpparna hela tiden :$ och det gör ju inte saken sämre att man har en gott&blandat påse vid sidan av sängen också ;) eller vad säger du johan? ;) HAHA, intern skämt! men nu ska jag kolla färdigt på detta, och sedan är det ju det nya programet med hon i greys anatomy och efter det är det ju gordon kitchens nightmares så blir en liten tv-kväll/plugg-kväll idag. men nu börjar super nanny igen, men skriver imorgon!

/ E

home alone

nu är jag hemma från skolan. var väl inte en sådär jättejobbig dag direkt men ändå, varje dag i skolan är väl jobbig men aah. vi började tio med info&layout vilket var tråkigt, men jag&sofia satt och log för oss själva hela tiden (a) haha, så det var väl bra så. sedan efter det hade vi lunch, äckel soppa vart det men åt med media så det var helt okej! och sedan hade vi två timmar ekonomi, bokföring. är för det första inte så kul, och så är det svårt! men men.. sitter med towe, sofia&johan och dom fattar så får iaf saker gjorda (a) haha. och efter den lektionen hade vi en timmes hål, så jag&towe gick och satte oss i 300-datasalen, gjorde bort oss lite båda två! HAHA, är nog bara jag&towe som förstår ;) och efter hålet så hade vi matte, men jobbade inte så mycket, jesper satt mest och berättade om knarkhemsidor, typ, eller något, haha. sedan mötte jag, sofia&towe david&jessica och skulle ta bussen med dom men missade den precis så vi gick till stationen och sedan tog jag, jessica&david 551h hem och nu sitter jag hemma. roger står och lagar mat och jag sitter inne på msn&facebook. ikväll händer väl inget speciellt. ska plugga&kolla tv. även fundera lite kring S födelsedag ;) ska disskutera lite med jessica också! men det löser sig! skriver sen igen

/ E

alla <3dag

sådär gott folk, då har denna dag kommit. ska inte göra något speciellt idag, blir väl att plugga.. ;/ eller något sådant. men vi får se, ändras kanske. idag börjar jag iaf tio med info&layout, får se om jag blir klar med häftet då, det borde jag ju bli iaf! kan inte skriva så mycket nu, vaknade typ för en kvart sedan så måste äta frulle och sånt innan bussen går. men slipper sitta och vänta på stationen idag, ska ta första tåget, och inte andra. eeh, lång historia! men men. nu ska jag äta, blir väl rostad macka med marmelad, haha, och oboy till det! mums! sedan ska jag göra mig i ordning, har svårt att välja vilken tröja jag ska ha idag, så blir väl att tänka på det också, haha.. aja, skriver när jag kommer hem igen eller något, slutar halv fyra! men en sak till! såg att towe hade en hemsida i sin bilddagbok där man kan göra sin egen sloagan eller vad det kallas, haha, fick fram värsta braiga ordet! "Ericarific" och även "Erica is rolling, the others are stoned." haha:D fanns en massa roliga! gå in och kolla! http://www.sloganizer.net/en/

/ E

SOFIA&FILIPPA FYLLER 18 IDAG! :D grattis på er sötnosar <33

ger upp nu

nu ger jag upp med allt det som kallas "kärlek". allt är bara skit.. jag vet inte vad jag ska säga direkt, vill bara skriva ut exakt vad jag känner men jag kan inte göra det och det känns piss. jag vill verkligen bara förklara allt och säga exakt hur jag känner, och jag har pratat om det med folk. men det är så himla svårt. vill inte såra någon eller säga saker till någon som jag inte menar innerst inne, och det är det..

jag tror inte att jag är "förhållande-typen", jag vill mer ha ett "kompis-förhållande", är inte den som vill ligga i sängen och kolla film men ligger och strular och håller handen hela filmen, det är inte jag. jag kan kolla film, men inte ligga på personen jag kollar med, det funkar inte! jag blir galen alltså, finns inget andrum! men det är just det, som folk inte "tål" och ger upp, tror inte att jag gillar personen i fråga och allt! jag kan inte förklara på något bättre sätt, jag är bara störd helt enkelt...

nu vill jag ha helg alltså..

vill ha helg nu bara, pallar inte mer.. men dagen var väl inte sådär jättejobbig direkt men, haha. pallar inte skolan mer nu ändå. men nu ropar mamma att det är mat, skriver när jag kommit tillbaka!

så, tillbaka, haha. blev kasslergratäng och det var sjukt gott! men fortsätter där jag slutade. vi började tio med ekonomi och var på riktit bra humör alltså! så kommer johan med värsta kommentaren ;p haha! men men. vi jobbade med bokföring, inte så jättekul och väldigt krångligt! men jag förstod väl efter ett tag iaf, haha. sedan hade vi lunch, åt med media och en lång historia om en gaffel lpå golvet, HAHA! sedan hade vi engelska där det var självstädningt arbete och efter det gick jag, towe&sofia och kollade på trippelbollen, värsta grejen hade hänt.. men sen kom sebbe och höll oss sällis. sedan gick sofia, och jag&towe skippade svenskan ;) haha. och efter trippelbollen (där UBG vann och kom till semin) så hade vi aktiekunskap, var skit tråkigt! men oscar förgyllde lektionen för mig, haha! och sedan mötte jag david&sebbe och vi åkte hem tillsammans. nu har jag precis ätit och ikväll ska jag bara plugga.. men greys har ju börjat igen, så ska kolla på det iaf!

men nu har jag inget mer att skriva, haha, inget med roligt i mitt liv ^ men skriver imorgon eller ikväll igen!

/ E

2900 happines!

sitter i mitt rum nu, ganska uttråkad. men måste plugga. men än så länge har jag typ bara öppnat böckerna. eller jag har läst företagsekonomin, men behöver läsa aktiekunskapen också, men är inte direkt på det humöret nu. känner mig ganska.. sprallig. åt fisk till middag, rödspätta, så sjukt gott! och man kanske mår bättre av nyttig mat, för annars efter maten brukar jag känna mig seg och sånt, men nu är jag på ganska bra humör faktiskt! kanske beror på något annat också föresten ;) eeh, jag vet inte.

sitter inne på msn och tjötar lite med jocke ;) haha. pratar om exakt allt möjligt och fick veta värsta hemlisen ;o woow! haha. men nu orkar jag inte blogga mer, ska plugga lite och kolla på 2900 happines, får se vad som händer idag ;) senare är det även andra avenyn, gossip girl och i huvudet på gynning.

/ E <3

hemmaaa!

så himla skönt! första lektionen var ekonomi. vilket inte alls var kul. bokföring och jag förstår inte sådär jättemycket, men försökte så gott jag kunde iaf. men efter det så skulle vi ha psykologi men det var redovisningar för vissa och dom andra var lediga, och jag hade inte idag så jag var ledig. men skulle sitta och vänta på språklektionen, vilken visade sig vara inställd! så himla skönt, så jag åkte hem med sebbe vid två tiden, stannade lite i skolan med sofia för att plugga. men nu sitter jag hemma, ska plugga sönder! för vi har sjukt mycket att göra.. och det blir väl ungefär det som händer ikväll.. plugga. typ så ser mitt liv ut just nu.. aja, ska fortsätta med det nu iaf.

/ E

skriva ner allt jag äter

gomorrn allihoppa! nu har jag precis ätit frukost och idag ska jag skriva ner allt jag äter. någon idrottsuppgift. men jag är ju inte sådär bra på nyttig mat, haha, men hon sa att man skulle skriva ner en typisk dag, och inget speciellt och idag är det en typisk dag, så.. haha. men nu måste jag göra mig i ordning innan min buss går och sedan åka till skolan, suuuck, känner inte alla för det idag!

/ E

jävla sommarjobb..

nu sitter jag hemma och funtar på att skriva mit CV. men vet fan inte hur man skrivet ett!? eller klart jag vet vad man ska ha med och så, men jag vet inte hur mycket man ska smöra och så, haha, låter konstigt men jag vet inte. får försöka få hjälp av någon som kan det. men men.. nu sitter jag här iaf, pratar om borelia (som mamma har nu) och andra sjuldomar. typ som när jag var så svullen i ansiktet, hade TBE.

idag gick jag till skolan, motvilligt alltså. började med aktiekunskap, vilket var skit tråkigt!, sedan hade vi idrott, bytte om motvilligt, och sedan fick vi veta att vi inte skulle ha bytit om och så.. lång historia! skit samma. sedan hade vi lunch, äckel mat! och sedan skulle vi ha matte, men läraren var sjuk så jag&johan satt och gjorde psykologin tills imorgon, sedan kom sofia efter hennes lektion och gjorde oss sällis. och efter det hade vi engelska, gjorde typ inget där och sedan slutade jag. då åkte jag till dagis och hämtade tove, mötte peter där och simon i jakan :) och nu ska jag skriva mitt CV och sedan kolla andra avenyn och efter det är det outsiders, det handlar om fobier idag, och det är ju väldigt passande för våran psykologin inlämning imorgon handlar just om fobier, eller irrationella fobier, så. men nu ska jag skriva klart mitt CV,

/ E

plugga? inte direkt

kom precis hem ifrån sofia. vi skulle plugga men det tyckte jag inte det blev så mycket av, haha. mötte sofia&filippa på bussen och sedan gick jag och sofia hem till henne. johan kom kanske en halvtimme efter oss och då satte vi igång med pluggande. men det blev inte så mycket, vet inte om det behövdes mycket mer men vi gjorde inte så mycket, och vi tjugo över fyra så kom annelie&peter och hämtade mig, och nu sitter jag hemma. ska äta middag om fem minuter, blir lasagne, och sedan ska jag duscha och sedan plugga, eller försöka iaf. sen ikväll är det miami ink och andra avenyn som jag vill se iaf, men får se vad som händer annars, kanske blir lite singin bee också, får väl se. men skriver imorgon igen, kommer inte hända något händelserikt som behövs bloggas om, så..

/ E

lite brådis!

nu har jag precis ätit upp min frukost och innan det så duschade jag. ska ju åka till sofia idag och plugga med henne&johan, får se hur det går, haha. men det går nog bra. min buss går tjugo över, så har lite brådis, för sitter i "pyjamas" och nyduschat blött hår, så jag hinner tyvärr inte skriva så mycket. men gårdagen var trevligt. gick till sebbe vi halv sju tiden, kollade på film med honom&hans syster och åt en massa godis och allt. vi kollade på zoolander, den är sådär ;p sedan vart det europien gigalo eller vad den hette, den var skit rolig! haha och efter det vart det deardevil, den såg jag inte alls mycket av, somnade lite när vi började kolla men när jag vaknade igen så gick jag hem, haha. och har inte sett den förut men både sebbe&nettan sa att den var bra, så då är den förmodligen det, haha. men nu måste jag faktiskt göra mig i ordning och sedan åka, så skriver när jag kommit hem igen, vet inte alls när det blir! kan ta ett ta och göra färdigt allt, tror jag iaf.. men vi hörs sen!

ciao / E

sista inlägget nu

orkar inte tänka på att blogga när jag kommer hem ikväll, så får bli sista inlägget nu. har precis ätit och sitter och disskuterar filmer med ante på msn och väntar på att sebbe ska komma tillbaka från sin rökpause, så jag vet när jag ska komma och sånt. blir en chill-outfitt när jag drar dit, ändast lite maskara, mjukisbyxor och en skön tröja, t-shirt av något slag tror jag. sedan ska jag spendera kvällen där, men sover i min egna säng idag, haha. men nu ska jag byta om och sedan drar jag till sebbe, men skriver imorgon igen. då ska jag hem till sofia där det blir att plugga med henne&johan, har psykologin som ska in på tisdag och är inte färdiga ännu.. men skriver imorgon igen!

/ E

seg lördag!

men vet inte om jag ska klaga eller tacka och ta emot? lite skönt är det. okej, det vore kul att ha något planerat för kvällen, men så är det inte nu. Sebbe undrade om jag ville komma hem till honom ikväll, och visst kan jag göra det, men vi har inte bestämt något speciellt, blir väl film&sånt :) men ska inte klaga. bara det att jag är så himla seg! så kommer säkert gå hem tidigt, men vi får väl se. tänkte snart gå upp och ta en varm&lång dusch, och bestämma kläder för kvällen. sedan ska jag skriva en "lista" över vad vi behöver köpa nytt tills vi flyttar, eller till den nya lägenheten :) ska bli skönt med nya grejer! men nu ska jag spela lite på facebook, haha, och försöka få fram lite fakta från andreas ryttenstam haha! gillar att använda hela namnet, låter så... adligt! haha, nej men jag vet inte. men skriver sen iaf, nu orkar jag inte mer, och finns inte så mycket att fögylla denna blogg med en sådan här tråkigt lördagseftermiddag.

jag signar ut

morgon hos Mr X

och ja, det är lika kul idag som det var igår och dagen innan det :D ska jag sluta kalla honom Mr X och få slut på mitt as-garv varje gång jag bloggar, eller ska jag fortsätta och få konstiga blickar runt alla omkring mig? tror nog jag fortsätter trotts allt ;) dom som stör sig får väl helt enkelt göra det. men iaf, nu sitter jag vaken hemma hos honom. Han ligger i sängen och kollar på scrubs, jag vaknade innan honom och kollade på miami ink men sen vaknade han och då började scrubs så kollade på det då. idag vet jag inte riktigt vad som händer. J&M kommer förbi mitt på dagen någon gång och ska skriva på några papper med pappa, så vi kan byta lägenheter någon gång :D haha. sedan måste jag faktiskt plugga lite, och ikväll får vi väl se. vet inte vilka som har ledigt och så, kanske skulle träffa Simon ett tag, det berodde på sa han, men skriver senare ikväll. nu blir det frukost&film! eller förmodligen iaf, haha.

ciao bananas!

pizzaaa!

nu är jag hungrig alltså.. väldigt hungrig! men pappa ringde och muntrade upp mig, haha, blir pizza till middag :D haha! och det tackar man ju inte nej till precis ;) så blir det till middag, sedan ska jag duscha, eller kanske gör det innan, ska byta om och sedan ska kvällen spenderas hos Mr X (HAHA, fortfarande kull, FÖRLÅT! ;p) med film&eventuella godsaker :) och det tackar man ju inte heller nej till precis, moha! så blir en "fettfredag" men det struntar jag i rent ut sagt. orkar inte hålla på med en massa dieter hit, och strunta i godis hit! nej, förstår mig inte på folk, som håller sin kroppsvikt normalt dvs!, som håller på och säger hur tjocka dom är, att dom ska banta och skaffa sk godisförbud, tss.. jag är 1.66 lång, väger 55 kilo, så! och jag äter godis&tränar i stort sätt inget alls. aah, skit samma. ska inte sitta och klanka ner på folk som gör så, det är bra på ett sätt det också, såklart. skitsamma! vill inte ha en massa komentarer i skolan och sånt sen ;p haha! dom som vill plåga sig igenom livet med en massa förbud&dieter hit&dit får väl göra det, men jag skiter i vilket ;p haha, bara jag får mitt godis så (a) nej, nu ska jag upp och byta om och sedan ner till ICA och möta pappa där det blir middag, muuums! och ikväll ska jag ju som sagt till Mr X (fortfarande lika kul som i början av inlägget! hahah) så skriver förmodligen inge mer idag, men får se, annars blir det imorgon!

ciao bananas!

underbar fredag!

är redan hemma, men kunde egentligen varit hemma för länge, länge sedan! haha. vi började halv nio med info&layout, och efter det skulle vi ha geografi i fyra timmar, men hon var sjuk!! så vi hade alltså inget :D och dte betydde att vi slutade halv tio, så otrligt himla skönt! speciellt skönt var det för mina öron. vaknade i morse och hade extremt ont! men gick ändå, för tänkte att det går väl över, men har fortfarande lika ont.. aja! nog pratat om det. efter info lektionen så tog jag&sofia 09.39 bussen och satte oss sedan på tåget mot jakan, skulle kolla lite och äta lunch. blev ingen shopping, sofia köpte ett halsband dock, men det var väl det ända. sedan var det lunch på BK, haha :D och så hoppade jag på bussen hem, och hon tog tåget. träffade pontus på bussen, som btw  piercat ögonbrynet, sjukt snyggt! och så pratade vi om planerna i helgen, han skulle inte göra ngt speciellt, inte jag heller kom jag fram till, haha. men nu ska jag gå över till mamma, friskna till och hämta tove på dagis :) men skriver senare ikväll!

ciao bananas!

tungan bara värker.. + flyttning!

gick till skolan idag, mår väl lite bättre men är inte hundra procentig. vi började med info och layout, då gjorde vi en uppgift som vi skulle ge till henne, en svarsblankett typ, och så fick vi tillbaka två andra uppgifter som vi har mailat in till henne, där fick jag vg, så det var helt okej, trodde vi inte skulle få betyg på dom men fine (a) haha. efter det hade vi lunch, vart pasta&skinsås så det var jättegott! och efter det kollade vi på innebandyn, och efter det hade vi ekonomilektion. då kom syon och gav oss våra kursplaner och valblanketter till trean, man ska välja individiuella val och andra kurser, vet inte riktigt vad jag ska läsa ännu men tror det blir engelska C&psykologi B eller så byter jag engelskan mot latin, vet inte riktigt ännu, vi får se. har till den 21 februari på oss så.. haha. efter den lektionen hade vi 45 minuters rast, då satt jag och pratade lite med towe, malin&nattalie, och efter det hade vi matte, vilket var tråkigaste på dagen! sedan åkte jag hem, och nu sitter jag hemma och har ätit två kiwi och ett ägg, haha, hur gott som helst! snart kommer pappa hem, då blir det middag och efter det ska jag kanske till Mr X, HAHA!, ska försöka friskna till lite, köpte lite godis på ICA och försöka orka mig tid ;)

JUST JA! igår, städade ju hela dagen för en "visning" som skulle has på våran lägenhet, och jag tror aldrig det har varit så rent här som det är nu, haha! eller definitivt igår! så kom dom som skulle kolla, men dom var här i typ 10 minuter, så 6 timmars städning var inte alls nödvändigt, haha. men iaf, när dom varit här gick vi hem till dom och kollade, och det var faktiskt mysigt där :) men dom gör om badrummet, helt! så man kunde inte se hur det kommer se ut, men om vi skulle flytta dit så skulle vi få nytt&fräscht badrum, och det är ju inte helt fel! men iaf, så sa dom att dom skulle tänka på saken (för jag&pappa bor ju i lägenhet, i en trea, och vi vill ha en tvåa, så vi ska egentligen bara byta, så, det är inte svårare en så, haha) och att pappa gärna kunde byta, så det var dom som fick bestämma, och dom skulle höra av sig dom närmsta dagarna. men så ringde pappa mig för.. en kvart sen, och sa att dom hade ringt och dom hade bestämt sig, dom ville byta :D så i helgen ska dom sätta sig ner och skriva på alla papper och sånt, och så får vi se hur lång tid det tar, men kanske någon/några månader, skulle gissa på 2, max! så det känns så himla skönt, att få "börja om från början" typ! känns ju inte helt fel (a) haha!

men nu ska jag fixa lite annat innan middagen, ska byta om innan jag går till Mr X (HAHAH!) och sedan skrapa ihop lite pengar till godis ;) skriver sen!

ciao bananas!

hemma idag igen & tungen värker..

gick inte till skolan idag heller, tror jag hade orkat om jag ska vara hundra procent ärlig, men för det första så kände jag inte riktigt för det, och för det andra så värker min tunga något sjukt mycket! så det drar ner mitt goda humör mer än vad min förkylning redan har gjort. men vaknade i morse, som resten av veckan, av att jag hostade och svettades stört mycket. så kollade jag lite på tv och kände hur huvudvärken var värre än den någonsin har varit, eller jag trodde det var den iaf. ställde mig upp för att gå ner och göra frukost men hela rummet snurrade! skitläskigt. men jag gick ner iaf, tog en, eller två, alvedon, en macka och lite juice. sedan gick det över. hade lite svårt att äta pga tungan, kändes precis som i början när jag hade piercat mig! men allt slank ner tillslut.

har inte hänt så mycket under dagen, eller jag har städat hela dagen! började väl vid halv ett och blev precis klar med köket ;o så nu har jag bara fyra "rum" kvar.. suck. pappa får hjälpa mig när han kommer hem. anledningen till att jag städar, eller inte bara städar utan dammar, tvättar golven, dammsuger, ALLT! är för att det kommer några och ska kolla på våran lägenhet idag :D och sedan ska vi hem till dom senare på dagen, alltså, dom kommer hit och efter det går vi till dom. kanske ska byta, eller det beror på om vi vill ha deras lägenhet och dom våran, det är en lång process, men skitsamma, bara dom blir intresserade så :) därför har jag lagt ner min själ i att städa! så om dom inte vill ha lägenheten nu, då kommer jag lacka ;p haha! gjort allt i onödan, typ.. men men! kan inte slösa mer tid här nu, måste fortsätta! men skriver senare ikväll, efter vi kollat på lägenheten, så vet jag nog lite mer hur det blir ;)

ciao bananas!

och Joakim E,
förlåt.. det är det ända jag kan säga. hoppas du vet vad jag säger förlåt för och jag hoppas du vet att jag ångrar mig så himla mycket för allt jag har sagt, och att vi pratade igår, okej att det var på msn.. men ändå, det betydde mycket. hoppas du läser detta nu, och att du kan förlåta mig, och att vi kan dra ett streck över detta och fortsätta som förut.. :( förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt!

fucking jävla skit!

nu ger jag upp, på riktigt. tänker inte försöka hålla på och göra mitt liv bättre och må bra, funkar ändå inte! så det tar bara onödig energi.. tänker inte lägga ner mer energi nu.

har fått infektion i min tunga, i piercingen. eller man kanske inte säger "i piercingen" men jag vet inte. känns inte som om det är det som är själva problemet nu. alltså jag har haft piercingen i 1 år! eller ett år den 23 mars, men ändå.. men iaf, kände ingenting i morse, men senare på dagen så började jag få ont, typ när jag tuggade och svalade och sånt, och när jag hostade, gör det typ jämnt nu när jag är sjukt, så det gör ont i stort sett hela tiden. men iaf, då tog jag ut den, och kollade men såg inget, men så kände jag, och det känns typ som en stor knöl i tungen, som när man har hål i öronen, men inte har örhänge i, så var det typ. men iaf, jag gick över till mamma och frågade, hon kände och sa att den förmodligen blivit infekterat efter min förkylning, och att jag spytt och sånt.. FUCK, typ det ända jag kan säga.. men var väl bara det som fattades nu, eller piercingen i läppen, det är det sista, sen har allt hänt, typ. så nu ger jag upp.

erica signar ut, förevigt.

hemma från skolan

kunde inte gå till skolan idag, mår sjukt dåligt.. vaknde för kanske en timme sedan, men pallade inte gå ner fören nu, och ska försöka få i mig lite frukost, och sedan blir jag sängliggande hela dagen/kvällen, orkar inte röra mig.. men ska försöka gå ner till ICA en snabbis iaf, måste få frisk luft och så vill jag köpa semla, är ju fettisdagen idag, plus att jag bara har ätit en på flera månader! var sugen på ddet redan igår, men då hade ICA redan stängt ;p men men. orkar faktiskt inte sitta här längre, så skriver senare eller imorgon igen!

ciao bananas

alla på UBG var i bowlinghallen!

det var verkligen så alltså, haha! tror alla banor i hela bowlinghallen var elever från UBG, haha. men men, vi åkte dit, mötte ellinor, emma&storre och började spela. det började dåligt, gick helt okej i mitten och sämst i slutet, haha. men i slutet orkade jag inge mer, mådde fan inte bra alltså. sedan gick vi till jakanskolans busshållsplats och tog bussen där ifrån. och nu sitter jag hemma, väntar på lunch och mamma kommer nog hem snart, hon har varit och hämtat tove på dagis :) får se vad det blir till middag, för jag ska till pappa idag. och får se om jag går till skolan imorgon, mår fan inte bra alltså.. men men, skriver sen eller imorgon igen, får se!

ciao bananas!

sjuk, men bowling

är frilufsdag i skolan idag, så jag, sebbe, jessica, vickan, frida, storre, ellinor och emma ska bowla :) men jag känner mig inte alls taggad inför det.. har ont i huvudet, halsen och i öronen.. vaknade av det idag. säg inte att jag ska få öroninflamation nu också!? det är väl bara det som fattas.. mamma ligger fortfarade och sover, roger jobbar och ewelina har åkt in till stan, så jag är ensam, kan man säga. iofs finns leo&tino här nere med mig, men dom sover bara, haha ;p men jag måste hinna med lite nu innan jag ska åka, vilket blir om 1 timme och tjugo minuter. ska väcka mamma, få pengar till bowlingen och så ska jag över till pappa och hämta mina kläder och så, och jag orkar inte skriva mer heller, så, haha. men skriver när jag kommit hem och sånt,

ciao bananas!

blir jag någonsin frisk?

idag har jag inte gjort något alls! och det har varit så himla skönt. kom hem ifrån sebbe, kollade på tv, somnade i soffan ett tag och sedan åt jag två mackor, kollade på film och sedan vart det middag. åt inte så mycket, var inte hungrig och så kollade jag&roger på någon dokumentär om lasermannen och sedan kollade jag lite på singin bee och sedan kom peter&tove för att säga hej, haha. det var verkligen dagens höjdpunkt! tove var på jättebra humör och skrattade hela tiden och skulle kramas&pussas, man känner sig så himla uppskattad! sedan vid halv tio drog dom hem, eller kvart över nio typ, då började vi kolla på wallander, eller jag, mamma&ewelina gjorde. och nu ligger jag i sängen. med min snuva som inte har försvunnit, och hjälper inte med nässpray heller ;o blir galen! hoppas det är lite bättre tills imorgon iaf, då ska jag ju bowla med sebbe, vickan, frida, ellinor, jessica, emma och storre :D får se hur det går. det är ju frilufsdag imorgon så då valde vi att göra det, moha. så klockan två-tre har vi bana, så blir att jag hämtar tove lite senare på dagis imorgon, skulle hämta vid halv fyra ungefär, men blir nog lite senare nu, om inte mamma kan hämta, får se imorgon! men nu ska jag kolla på veckans avsnitt av andra avenyn, missade ju dagens och så kan jag lika gärna kolla på resten av veckans, pallar inte vänta, haha! men skriver imorgon igen, för efter andra avenyn då kommer jag nog somna som en stock, på en gång! för sov typ bara 2 timmar inatt, och typ 2 timmar på dagen, vid tre ungefär, så.. jag är trött redan så! men men, skriver imorgon igen

ciao bananas!

allt och lite mer

Höger- eller vänsterhänt: Höger, vänster är ju skitsvårt ;o
Humör just nu: sämst.. är trött, sjuk och bakis
Favoritgodis: mjuka, tuggvänliga
Kläder just nu: mjukisar och en stor t-shirt och tofflor.
Musik just nu: alla kent!
Sommarplaner: vet inte riktigt. blir väl öland som vanlig, sommarjobb, typ.
Hur många kuddar sover du med: 4-5 st
Spelar du nåt instrument: nope, är sämst på det!
Morgon- eller nattmänniska: vet inte.. morgon tror jag. brukar vara den som somnar först och vaknar först (a)
Vem är viktigast för dig: finns inte bara en person, MÅNGA!
Bio eller promenad: promenad.
Är du kittlig: njae, jag vet inte.. beror nog på vem som kittlar än
Snarkar du: haha, ja, och gnisslar tänderna.
Stjärntecken: oxe
Äckligaste insekten: myror tror jag.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att kunna trolla!
Vad vill du jobba som? bartender, of course!
Stökigt eller välstädat? Välstädat, annars får jag krupp!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? aldrig i livet! men fallskärm, lätt!
Gillar du att sjunga? haha, nej!
Anser du att du är stark? absolut inte!
Vad gör du om du får hicka? har typ aldrig hicka, så.. haha
Vad längtar du mest efter just nu? att bli friiisk!

victor 18 år!

kvällen igår blev lätt lyckad! :D vid halv sju kom david, då gick vi över till pappa och hämtade tårtorna och gick över till mamma, då kom sofia&filippa och så började vi slå in dom, eller vi la dom i en låda som david hade köpt, en flyttlåda med lock typ, vet inte hur jag ska förklara, på IKEA iaf. sen tog vi 19.20 bussen, men den var försenad så den kom typ halv, pga all snö! shit, snön kom från ingenstans, och jag hatar snö.. sedan började vi våran färd från slåttervägen till victor, skulle väl ta tio minuter typ, men vet inte, kändes som om det tog längre tid, haha. sedan var vi iaf framme tillslut, så då tar vi bort den svarta sopsäcken som vi hade över lådan för att den inte skulle bli blöt, och då går kartongen sönder ;o såklart! men vi packade snabbt in tårtorna igen och gick in. victor öppnade först vårat paket, och blev skitglad, haha! har kanske inte sagt det förut, men vi köpte 18 tårtor, haha! sedan öppnade han sebbes mammas paket, som var en tårtspade, hahah! men iaf, han blev glad!

det kom lite folk då och då, och massor med nya ansiktet som man var tvungen att hälsa på, haha. sedan chillade vi lite, jag kanske drack lite för fort i början, så det kändes i kroppen ska jag säga! haha, fråga filippa ;p satt och pratade i kanske en halvtimme med henne om hur jag kände mig! haha. alltså jag kan inte sitta och skriva hur kvällen såg ut i detalj, skulle ta hur lång tid som helst! så jag säger bara att det var skit trevligt! men jag är ju lite små sjuk, så vi två tiden hade jag fått nog, jag orkade inte mer. så jag tog sebbes nycklar och gick hem mot honom, och fick sällis av honom&ante en bit, för jag hittar inte, haha. men jag gick hem iaf, och somnade så fort jag lade mig ner! sedan vid halv fyra tiden så ringer sebbe och säger att dom är utanför, så jag gick ner och öppnade. då kunde jag inte somna om efter det.. dom pratade, jag hostade och allt! så det var svårt, somnade vid halv sju tiden kanske.. vaknade vid halv åtta igen av att sofia ligger bredvid mig och stirrar på mig! haha, kan inte berätta vad som hände, eller varför hon gjorde det ;) tyvärr alltså, moha (6) och efter den insidenten så tog jag, sofia och sebbe sängen, filippa&lundgren luftmadrassen och david sov på en annan madrass på golvet :) men david&sebbe kunde inte sova så dom gick och gjorde någon sorts bärdricka, med jordgubbar, hallon, blåbär och vaniljfil. dom körde det i mixer, så sebbes mamma vaknade, och jag kunde inte heller somna så gick och kollade vad dom gjorde och om det var gott, och då satt sebbes mamma där också! haha, och ville bjuda på champagn, haha! eller aah, typ iaf, moha! sen gick vi och lade oss. sedan sov vi till halv tio kanske, sedan vaknade vi och jag mådde fan inte bra alltså, så jag gick hem på en gång, och nu är jag hemma. ska snart försöka få i mig lite frukost, får se hur det går, men mamma&roger retar mig för att jag är bakis, så får väl stå ut med det hela dagen ;p haha, suck! plus att jag är stört förkyld! och hostar, så mitt liv går under alltså.. det känns så! ÅÅH! nu ska jag htita på något bättre än att sitta här, men skriver sen igen!

ciao bananas!

och grattis en än gång victor :D och tack för en underbart trevlig kväll!

snart hem till v :)

känner mig inte sådär jätte taggad.. inte så mycket som jag skulle vilja! för jag har som sagt blivit sjuk igen.. aja, vet inte. men hinner inte alls skriva mycket, david, sofia&filippa kommer om en halvtimme, då ska jag vara färdig, ha sminkat mig, klätt på mig och plattat håret. kom precis hem från min storesyster där vi firade hennes man, har gjordt det typ tre gånger nu ;p haha, men nu var det smörgåstårta och allt, med hans kompis,. men ska till victor ikväll, är party, för han fyller år imorgon :D så ikväll klockan 00.01 är han arton år! coolt, haha. men nu måste jag fixa det sista, skriver imorgon igen!

ciao bananas!

helg och åter helg!

så himla skönt alltså! och dagen i skolan idag har inte varit den jobbigaste precis, så det var lungt. men har inte mått bra på hela dagen ;/ ont i huvudet, halsen och hostar.. så varit lite nere hela dagen och sen är det en sån där dag när ingen lyssnar på mig! blir galen, for real! fan, har försökt få fram en viss sak hela dagen men dom lyssnar ju inte! så nu skiter jag i det.

men iaf, dagen började med info och layout, var väl sådär. har 1½ uppgift kvar, så snart färdig. så det känns ju skönt. och efter info lektionen så hade vi ekonomi, bokföring. gjorde några uppgifter, hade genomgång och fick gå en kvart tidigare, så vi gick och åt. det var korvstroganoff, skit äckligt.. och efter lunchen hade vi geografi. vi gjorde duggan, gick väl sådär. sedan gick vi igenom hur vi skulle lägga upp arbetet vi skulle jobba med nu, och efter det fick vi gå. eller vi fick tillbaka våra hemtentor vi gjorde innan jul. förstår inte vad hon menar men.. jag&sofia jobbade tillsammans, vi skrev exakt lika dant, men olika förmulerat, för man fick inte skriva två&två, utan en&en. jag fick g+ och hon fick vg+ !? fattar inte hur det kan komma sig.. hon sa typ "du skrev kortare" jag skrev max 10 rader kortare än sofia! så ÅÅH! men sen gick jag iaf till stationen och nu är jag hemma. ska sova lite, ta en alvedon och bli bättre... måste fixa victors fördelsedagspresent idag också, men det är ju ingen som lyssnar på mig så då får dom andra göra det. ska ta och sjukskriva mig från livet, som jag sa till sofia.

over and out, forever!