onsdag;

gårdagen börjar vi med as usually. efter jag hade skrivit igår så gjorde jag inte alls särskilt mycket. duschade, packade till sofia och satt lite vid datorn. sen gick jag hemifrån vid sju tiden för jag skulle möta sofia, fredrik (även kallad nyström), fredrik (även kallad svea), mattias och arses vid ica kvart över då vi skulle hyra film, köpa godis&chips för att sedan luffa vidare hem till sofia. när vi hade handlat färdigt så tog vi bussen till jakobsbergs station. vi skulle hyra film där istället men det fick man inte, man var tydligen tvungen att vara arton, hmm.. har man inte behövt innan ;/ så vi tog åtta tåget mot kallhäll där vi skulle hyra film istället då och det blev en film som hette stay alive, skräck såklart! väl hemma hos sofia så satte sig alla i soffan och vi satte på filmen. det började med lite strul med DVDn men det löste sig ganska snabbt, arses&nyström löste det så vackert med hjälp av sofia och hennes pappa ;) och sen började filmen. den var faktiskt helt okej men ändå ganska konstig.. efter den filmen så pratade vi ett tag, skrattade och hade det allmänt trevligt! efter det så kollade vi på ghost rider filmen och den var helt störd. han är ju bara helt fucked upp. men aah, efter det, vid kvart i tolv tiden så skulle arses, svea och mattias hem. från början var det meningen att folk skulle sova över men det slutade med att det bara var jag&nyström som skulle sova över, höh. så sofias pappa skjussade hem dom och jag&nyström kollade på scrubs som btw ääger så hårt! när sofia kom hem igen (hon földe med när hennes pappa skjussade hem dom) så gick vi tre ner i hennes rum och kollade på yrrol, det är så jävla roligt alltså! och efter det så var jag inte ett dugg trött! sofia somnade men jag och fredrik (nyström om det förvirrar er :p) pratade lite om allt möjligt och härmade sofia när hon lät i sömnen ^^ men sen vaknade sofia igen och då var vi alla tre typ svin pigga och ingen kunde somna. så vi låg vakna till typ halv sex tiden, då somnade iaf jag.
idag. vaknade vid elva tiden och kunde sedan inte somna om. då gick vi upp och åt frukost och efter det så gick vi ner och lade oss i sängarna igen och chillade tills klockan var två. då gjorode vi iordning oss och sedan skjussade sofias pappa oss till jakan för sofia skulle jobba och jag&nyström skulle sitta och bara reta och skratta åt henne, mohahaha, elaka som vi är. och vi satt där från halv tre till halv fem, då jag&nyström tog 16.49 bussen hem. väl hemma så gick jag upp och lade mig i sängen och vilade lite. sedan åt jag, sen duschade jag och nu sitter jag här. ikväll så ska jag till sofia och jag hade ingen aning om vad vi ska göra alltså. får väl se vad som händer. men imorgon blir det iaf stan, skriver mer då :D
PUSS <3



Dagens bra;
gårdagen, tack för allt! <3
Dagens dåliga; skola snart..

tisdag;

skrev aldrig igår, sorry! men var med sofia heeela dagen verkligen så jag hade lixom bättre saker för mig om man säger så, höh! och jag orkar inte skriva om igår men det hände en massa saker, och jag sov hos sofia. det var typ det.
idag. vaknade vid halv elva (varför gör vi alltid det sofia :O !?) och då gick vi upp, åt frukost och satt och pratade lite bara. sedan bytte jag om och gjorde mig iordning och allt sådant och åkte hem till kära viksjö igen ;) och väl hemma så kollade jag lite på tv och satte mig lite vid datorn. ska snart upp och duscha och lite sådant, fixa lite stuff lixom.
och ikväll. så ska jag åkte till sofia där det blir filmkväll med fredrik, mattias och kanske arses. så dagen/kvällen blir säkert lyckad! men nu orkar jag inte skriva mer, så ha en bra dag allihopa!
PUSS <3


Dagens bra;
movienight, ooh yes!
Dagens dåliga; personal today


lördag;

söööndag. och jag har lov nu, så otroligt skönt alltså! imorgon så behöver man inte gå till skolan, yees! men gårdagen då, den såg typ ut såhär;
städade i lokalen som jag skrev igår, och på kvällen så mötte jag sofia på ica vid halv sju tiden och köpte då lite godis och gick sedan till simon för att lämna busskort till honom och fortsatte sedan våran vandring mot mattias där vi skulle spendera kvällen med honom, arses och nyström och kolla på melodifestivalen och bara chilla. det tog typ sådär jätte lång tid att hitta dit för jag har inte varit där på år och dar känns det som fan! och mitt lokalsinne är inte riktigt på topp heller, höh. när vi tillslut hade hittat så var arses och nyström redan där. kvällen började då med melodifestivalen och alla bidragen söög! och efter det så blev det love actually och tyst vittne och ingen var riktigt bra men tyst vittne var väldigt läskig faktiskt! och jag, sofia och nyström drog hem vid tre tiden typ, arses hade dragit tidigare. somnade vid halv fem efter en beck film öga för öga.
idag. vaknade halv nio och kunde där efter inte somna om. vid tolv tiden hämtade jag tove och gick till ica och tog en korv med sofia och nyström. efter det gick jag hem och var barnvakt ett tag. åt sedan middag, duschade och packade (ska sova hos sofia ikväll :D) och ska ikväll till arses och kolla på parlamentet med honom, mattias, nyström och sofia. men nu måste jag göra mig iordning och skit, skriver imorgon igen!
PUSS <3


Dagens bra;
looooov (och övernattning hos sofia ikväll :D )
Dagens dåliga; kallt, kallt och åter kallt


lördag;

dagen efter.. aah, alltså jag vet inte vad man ska säga om gårdagen alltså. men vi börjar väl från början så får vi se hur det slutar, hah :p.
gick till jessica vid halv sju. väl där så gjorde vi i ordning oss och kollade lite på tv när vi sedan vid fem över sju gick till bussen. åkte till jakobsberg station där viktoria väntade och vi tog sedan bussen vidare till lokalen. när vi kom dit så var bara sofia och filippa där men det dröjde inte länge innan folk började ramla in. jag orkar inte riktigt gå in på detaljer så men aah.. efter ett tag så var det FULLPROPPAT med folk, och jag överdriver verkligen inte, det var fullt! så dom började kasta ut lite folk men dom verkade inte lyssna så dom stannade kvar.. tillsslut så blev det kaos och folk började elda upp saker, folk slogs och allt. så ngn sofia ringde polisen och dom kom och skickade ut allt folk så vi kunde börja städa. fredrik nyström och anderas var så snälla och stannade kvar och hjälpte oss med städningen :) och sofias pappa kom fem minuter efter polisen hade kommit och vi bestämde oss för att vi skulle åka och städa imorgon (idag) istället. ochdå var sofias pappa så snäll att skjussa hem andreas, mig och fredrik så slapp vi ta nattbusen (om den ens gick ;/ ). väl hemma så gick jag och lade mig och somnade nästan på en gång!
idag. vaknade tidigt och gick ner och åt frukost. nu ska jag göra mig iordning och åka till lokalen och hjälpa sofia att städa upp allt som vi inte hann göra igår. sen ikväll så blir det melodifestivals-kväll med mattias o.c hoppas jag! :D så jag skriver mer imorgon som vanligt!
PUSS <3


Dagens bra;
melodifestivalen ikväll! :D
Dagens dåliga; blev lite överdrivet igår tyvärr.. ;/

fredag;

TODAY IS THE BIG DAY! men tyvärr så började dagen dock väldigt dåligt. jag försov mig och missade debetten i mitt utskott i riksdagsrollspelet. kom till skolan kvart i elva och då satte jag mig med petra och martina och pratade lite och aah, lite allt möjligt lixom. sen gick jag och åt lunch med sofia, vart fil för min del. efter det hade vi matte.. jobbigaste lektionen på hela jävla veckan alltså. men tog 13.38 tåget hem och väl hemma så åkte jag direkt ner till ica med mamma och handlade lite och nu sitter jag hos pappa och bara lääängtar tills ikväll alltså! och idag ska jessica klippa mig! ska bli så skönt att klippa sig och hoppas att det blir bra bara ;) men det blir det säkert! men nu ska jag hem till mamma igen, duscha och göra mig iordning och packa lite. men jag skriver imorgon!
PUSS <3


Dagens bra;
IKVÄLL! :D:D
Dagens dåliga; försov mig (a) inte bra!

torsdag;

imorgon är det fredag och helg. grymt skönt alltså, fy fan! idag har det varit en riktigt skön dag alltså. började med no och det var interesant faktiskt, kollade på någon film om celler och den var faktiskt bra. och efter det är det var det engelska som gällde och då hade vi prov. det var faktiskt lätt så jag tror jag åtmindstone får G ;) höh. och efter det så åt jag lunch med sofia och efter det åkte jag hem med fredrik. väl hemma så pluggade jag lite och sedan åkte jag till ica med mamma, annelie och tove. vi tog en fika och handlade lite och sen åkte vi hem. då kollade jag på tv och gick över till pappa och nu är jag här. nu vet jag inte vad jag ska göra, tänkte ringa simon snart :) <3 och träffa honom idag. men nu ska jag logga in på msn och mysa lite. men jag skriver imorgon igen, as usually!
PUSS <3



Dagens bra;
EN LITEN DAG KVAR BARA! :D
Dagens dåliga; ännu mera snö, suck..

onsdag;

skön onsdag. på något sätt så har faktiskt hela veckan varit helt underbart skön i skolan! det är ju fan stört.. men det är ju bra såklart! idag så började jag tidigt men gick och lade mig i tid så jag var pigg när jag vaknade. gjorde mig iordning och drog till skolan, bussen var i tid och tåget var i tid så kom i tid ^^ hah! började med italienska och det brukar ju vara sjukt tråkigt med idag var det faktiskt helt okej! konstigt nog.. och efter det var det so och vi fortsatte som vanligt med riksdagsrollspelet och aah, det var också ganska chill. eftersom jag är färdig med allt så satt jag bara och pratade lite med mina utskottskamrater och med sofia. efter det hade vi lunch och det var god mat! och efter det ska vi egentligen ha matte men hon var sjuk så slutade klockan tolv, men eftersom att vi har engelska prov imorgon så satt jag kvar i skolan med sofia till klockan kvart över två och så tog vi trettioåtta tåget hem. när jag väl kom hem kollade jag lite på tv och sedan så gick jag över till pappa och här är jag nu. men nu ska jag nog hem till mamma igen och plugga lite mer engelska ^^ men skriver imorgon igen!
PUSS <3


Dagens bra;
ingen matte, happy days!
Dagens dåliga; dålig ekonomi, suuuger!

tisdag;

another thusday. idag var dagen feting chill alltså. eller det började kanske inte så jätte bra men det var inget som störde mig riktigt. min buss kom fem minuter sen, so what? var ett bra tag kvar tills jag började. när jag väl kom till stationen så ser jag david sitta där (börjar dom nu? ;S) och han sa att han hade kommit en hel timme förtidigt till stationen men skulle ta nästa tåg med mig. nio tåget var inställt, jag skulle ändå ta kvart över tåget så det var ju lungan. då skulle jag&david ta kvart över nio tåget men det var försenat till 09.34 men det var faktiskt lungan för hanna&frida kom så vi satt och hade det lite mysigt på stationen tills tåget kom. sedan missade vi bussen till skolan så vi fick gå, men motion är aaalltid nyttigt så det var inte alls jobbigt. väl i skolan så kom jag precis i tid till lektionen och det var no som gällde. kollade lite på film och efter det eget arbete med projektet och jag, sofia, martina och petra blev färdiga med det så det var jättebra! efter det gick petra och sofia och åt och jag och martina satte oss på en bänk och pratade om typ det mesta. efter typ en halvtimme så gick jag och martina och åt också. det var helt okej mat i skolan, korvgryta med ris så det blev mycket mat, mohahah. efter det så kollade jag fotbollen med sofia, jessica o.c i typ en kvart, sen började vi svenskan så aah.. på svenskan så fortsatte vid med riksdagsrollspelet och det gjorde vi på so;n också. och efter det hade vi engelska, men våran lärare skulle på möte så det blev inte så lång lektion, typ 40 minuter. då pluggade vi till provet tlls på torsdag så jag och sofia gick och satte oss i en soffa och förhörde varandra på glosor, det gick väl bra ^^. efter det så åkte vi hem och jag gick hem till mamma och åt hamburgare och sen kom annelie ner med tove som vi passade i typ en timme medans hon och peter handlade och nu sitter jag hos pappa och skulle hämta min valblankett som ska in på fredag, vet fan inte vad jag ska välja för kurser! paniiik! men nu ska jag fortsätta leta efter blanketten, men jag skriver imorgon som vanligt!
PUSS <3


Dagens bra;
FEST PÅ FREEEEDAG!
Dagens dåliga; det snöar och är kallt!!

måndag;

idag är det måndag. men jag har glömt att skriva under helgen, har haft viktigare saker för mig, höhö. men nu sitter jag i datasalen för att slå upp ett spanskt ord åt martina och sofia, jag skulle egentligen haft italienska men den var intställd så jag sitter i skolan och chillar med martina och sofia och väntar på att simon ska komma (HOPPAS ATT HAN KOMMER) men jag orkar inte berätta om helgen nu, tar det någon annan gång eller aldrig :p men nu ska jag gå!
PUSS <3


Dagens bra;
inget språååk!
Dagens dåliga; tror inget är dåligt idag faktiskt :p

fredag;

fredagfredagfredag! har varit en bra dag idag! men nu är jag väldigt stressig så kan inte alls skriva mycket! ska göra mig iordning till sofia och sedan åka till henne och tillbringa kvällen där, vet inte vad vi ska göra, skriver det imorgon! men det blev iaf ingen födelsedagsfest ikväll, blir om en vecka.. men men, nu måste jag gå!
PUSS <3


Dagens bra;
kväll med sofia :)
Dagens dåliga; ingen födelsedagsfeeest :( ...

torsdag;

snart helg igen! och det har varit en helt okej vecka i skolan, var ledig igår på alla hjärtans dag, jätteskönt! :o och resten av veckan har inte alls varit jobbig! men glömde skriva igår, hade inte tid att sitta vid datorn så jag skriver om den dagen nu!
igår. alla hjärtans dag och sofias födelsedag, grattis honey :) och den dagen såg ungefär ut såhär;
sofia kom till mig på tisdags kvällen och sov hos mig och simon var där, det var jätte trevligt! vi kollade på tv, myste och bara tog det lugnt. simon åkte hem vid halv elva och efter det så kollade jag och sofia på tv och pratade om allt (som vanligt, höh). och vid tolv tiden så grattade jag henne och vi fick det ännu trevligare! sedan så somnade jag vid halv ett tiden och sofia kollade på tv tills klockan blev två och vi gick upp och lade oss. sedan på morgonen så gick vi upp vid halv elva, käkade frukost och pluggade. vid ett tiden så gjorde vi oss iordning och tog en promenad till ica där vi mötte simon och åt lunch (tack för lunchen simon :) ) och simon köpte en alla-hjärtans-dag-bakelse till mig! <3 och annelie och tove kom ner till ica och vi handlade lite och jag fick en ros av simon! :) <3 sedan drog simon hem till sig och jag, sofia, annelie och tove gick hem till mig. där lekte vi med tove tills sofia åkte hem vid sex tiden. sedan vid sju tiden så kommer simon med en pizza och vi äter den och sedan drar annelie och tove hem. då gick simon och jag hem till pappa och myste där, bara umgicks och han kliade mig på ryggen i en eeevighet! du är helt jävla underbar simon, jag älskar dig! sedan drog simon hem vid halv elva och jag gick över till mamma och gick och lade mig på en gång!

jag älskar dig älskling, du är mitt allt <3

idag. började min dag i skolan, as usually, och det var väl chill. inte alls jobbiga lektioner. och jag träffade jessica på rasten och gick runt med dom. har fan inte träffat dom på hela veckan så det var kul! och efter skolan mötte jag simon på jakobsberg station och han följde med hem till mig. vi var där ett tag och sedan så kom annelie och tove och vi lekte med tove lite, hon är så söööt! sedan drog simon hem vid sex tiden och jag åt middag. sedan duschade jag och nu sitter jag hos pappa och fixar låtar till sofias ipod. senare ikväll så vet jag inte vad som händer, jag ska iallafall kolla på jonnys&mattias nya program hello africa men annars vet jag inte. men nu ska jag vara inne lite på pa och sedan gå hem till mamma, men jag skriver imorgon igen som vanligt!
PUSS <3


Dagens bra;
alla hjärtans dag :)
Dagens dåliga; blir kanske inget imorgon...


tisdag;

och imorgon är vi lediga! :D nu sitter jag på engelska lektionen med peeetrus och gör någon jävla grammar sak, not funny! men jag slutar om en halvtimme och då ska jag in till jakobsberg centrum med sofia där simon väntar och vi ska äta på tasty's YUMMI! och sen ikväll så ska sofia nog sova hos mig så nu är ända chansen att jag kan skriva blogg så jag passar på nu, men eftersom att det är lektion så kan jag inte skriva så mycket så jag skriver mer om min dag imorgon on valetines day ;)
PUSS <3


Dagens bra;
Tasty's!
Dagens dåliga; snööö....

måndag;

jobbig dag. vaknar på morgonen, är typ sådär jätte trött men tvingar upp mig ur min varma, underbara säng och klär på mig kläderna, gör mig iordning, äter frukost och tar kvart i åtta bussen hemifrån. väl i skolan så hade vi so och det var rent ut sagt skit tråkigt! för jag fattade inte ett piss av vad vi håller på med! vi ska typ skriva en motion till riksdagen för vi har riksdagsrollspel och aah.. fråga mig inte! aah iaf, och efter det blev det lunch, ÄKLIGT! och efter det så mådde jag dålig (säger ju att jag aldrig kommer att må bättre..) och efter det hade vi NO och den var ganska chill, började med nytt projekt. och efter det så åkte jag hem, jag orkade inte stanna kvar, mådde fan inte bra.. och väl hemma så somnade jag på soffan, pratade lite med simon och nu sitter jag här, ska snart hem till mamma och äta middag men vi hörs imorgon, skriver mer då!
PUSS <3


Dagens bra;
sofia är min mentor :)
Dagens dåliga; inställd födelsedagsfest ;/

söndag;

söndag eftermiddag. idag har jag inte gjort mycket alls! jag vaknade vid halv tolv efter en sen kväll igår, låg kvar i sägen till klockan två, gjorde mig sedan iordning och gick över till mamma i en halv minut för mamma var inte hemma så jag sa bara hej till roger och fortsatte sedan min vandring till annelie där jag lekte lite med tove och pratade med annelie och peter. sedan vid kvart över fem så gick jag hem och skulle äta middag, och det är vad jag har gjort tills nu, precis ätit upp! och nu tänkte jag ringa simon och fråga vad han gör, kanske kan smöra in mig hemma hos honom och bara umgås med honom lite ikväll, höh ;).
igår då.
ni hörde ju om min händelserika dag.. var och lekte med tove hos mamma ett tag och efter det gick jag hem till pappa vid sex tiden och åt en god middag (min pappa äääger på att laga mat, så ni vet!) och sedan satte jag mig vid datorn. jag pratade lite med jocke på msn och vi bestämde oss för att umgås den kvällen, han, jag och thomas! men jag hade ju inget godis hemma och klockan var tjugo i sju (ica stänger sju) så jag skyndade mig att sminka mig lite fort, ta på mig ytterkläderna och gick (snarare sprang) ner till ica, och jag hann! och vid godishyllan så hittade jag jocke och det dröjde inte länge innan thomas också kom. när vi hade betalat så gick jag hem till mig och dom till sig, jocke skulle äta och thomas skulle vänta på honom så jag hade gott om tid att plocka undan lite i mitt rum och fixa lite, skönt! sedan vid åtta tiden så kom dom och vi lade oss till rätta med godis&läsk och kollade lite på tv men hela kvällen gick åt till att prata gammla minnen och vad man gör nu för tiden, jätte trevligt verkligen :) tack jocke och thomas! dom drog väl hem vid två tiden tror jag. då gjorde jag mig iordning och somnade nästan på direkten!
det var väl vad som hände. och imorgon så är det skola igen, åångest! och aah.. men nu ska jag spela lite CS och sedan ringa simon och hoppas att han har en free night ;)
PUSS <3


Dagens bra;
trevlig kväll igår :)
Dagens dåliga; SKOLA IMORGON!

lördag;

weekend! men händer ändå inget speciellt så aah.. ingen kul helg alltså.
igår. (har redan skivit vad som hände på dagen) men på kvällen så kom simon med lite chips&dip och vi kollade på tv och bara myste, så jävla skönt! har inte träffat min älskling under hela veckan eftersom att jag har varit sjuk så det var skönt att träffa honom! han sov även hos mig senare.
idag. vet inte alls vad som händer.. har inte bestämmt ett skit så jag hoppas att något händer! nu har simon precis åkt hem, jag har duschat och ska väl snart över till mamma och leka lite med tove :) men ikväll då, vad händer då? INGET! och vill inte bara sitta hemma ikväll så ifall någon som läser detta vet vad som händer ikväll någonstans ute i världen, CALL ME! aight? aja, nu ska jag fixa iordning mig lite och sedan gå till mamma, men ha en bra kväll och allt!
PUSS <3


Dagens bra;
helgerna är bäst!
Dagens dåliga; har inget att göra ;/

fredag;

finally a little better! idag mår jag faktiskt ännu lite bättre och har knappt någon feber alls! :D
idag. vaknade ganska sent idag, men det beror väl mest på att jag inte har sovit något inatt pga min kära hosta.. när jag väl hade vaknat så gjorde jag mig iordning, pratade lite med sofia on the phone och efter det så gick jag till mamma. vi åkte till ica direkt där vi träffade annelie med några från mammagruppen och vi satte oss vid dom på cafét och tog en fika, handlade sedan och åkte sedan hem. var hos mamma till klockan fyra, gick sedan till pappa då simon kom och skulle hämta en film men han stannade ett extra tag och vi låg bara och myste och kollade på tv. han gick sedan hem vid sex tiden då jag åt min middag och sedan satte mig här och skriver lite. vad som händer ikväll har jag ingen aning om än, vi får se.. men jag mår inte sådär jätte prima än så det blir väl bara chill hemma tror jag, inget jobbigt.. aja, nu ska jag hitta på något annat än att sitta här, men ha en bra kväll allihopa!
PUSS <3


Dagens bra;
music, it´s a drug!
Dagens dåliga; dåliga "eftermiddags-såpor" !!

torsdag;

fortfarande hemma. blev ingen skola för mig idag heller men mår lite bättre idag! yeey! men fortfarande feber, blir galen snart alltså! aja..
idag då. vaknade, pratade med simon, duschade, gick till mamma, annelie&tove var där, åkte till kallhälls 4h-gård men det var typ bara två hästar där så vi åkte hem på en gång, gick inte ens utanför bilen, hah. sen åkte vi och tog en fika på ica as usuall och handlade lite, åkte sedan hem för jag började må dåligt&bli trött. och nu sitter jag här. funderar på ifall jag ska gå och äta lite yoghurt och gå upp i sängen och kolla lite på tv och kanske försöka sova. det låter som en bra ide så det får bli så!
inget långt inlägg idag heller men aah.. får ont i huvudet av att sitta vid datorn.
PUSS <3


Dagens bra;
mår bättre..
Dagens dåliga; ..men fortfarande feber ;/

onsdag;

idag är det då onsdag. och jag mår faktiskt lite bättre idag, men det är inte alls mycket bättre med min feber har inte gått ner tyvärr, fortfarande 39 graders feber.. och jag skulle behöva gå till skolan imorgon för vi har NO prov! aja, får väl göra det provet någon annan gång då.. jobbigt!
idag har jag inte alls gjort mycket! vaknade vid nio av att simon ringer (gör inget älskling :) ) och sen vid halv ett går jag hem till mamma och efter fem minuter så kommer annelie ner med tove och vi åker och tar en fika på ica (kolla bilden på tove längst ner, hihi :) ) och efter det så skjussade dom hem mig, dom skulle åka till bokia men jag hade inte orken att följa med så aah.. och nu orkar jag inte sitta här längre heller. tänkte göra lite varm oboy och gå och lägga mig och kolla på någon dålig film eller något. men hoppas ni alla mår bra så skriver jag mer imorgon.
PUSS <3 

Dagens bra;
tove engla maria :)
Dagens dåliga; fortfarande sjuk..

                                                     tove grisar med semla, så sööt :D

fortfarande sjuk..

har inte blivit bättre, snarare sämre.. undra om jag någonsin kommer att må bättre? tror fan inte det alltså. jag får leva mitt återstående liv i denna "uuuunderbara" influensa! aja, finns väl folk som har det sämtre.
idag då.
har varit vaken sedan klockan två i natt, somnade vid elva tiden igår kväll men vaknade klockan två av att jag hostade något stööört mycket och efter det så kunde jag inte somna om så jag är ganska trött. vid elva tiden gick jag över till mamma och var där ett tag och hon fick ta hand om mig lite. sedan vid tolv tiden så kom min älskling till mig med halstabletter och två munkar, så söt! och vid kvart över tolv så kom min storesyster och tove. sedan vid två tiden så åkte jag, annelie, simon och tove till Mc Donalds och annelie åt lunch. sen åkte vi hem igen och jag och simon gick hem till pappa och annelie och tove gick hem till sig. simon gick hem nästan på en gång :( och jag vilade lite. och nu sitter jag här, mår dåligt så ska upp och lägga mig igen, men ha en bra dag allihopa! PUSS <3

Dagens bra;
min älskling :)
Dagens dåliga; hosta

sickness..

jag är otroligt sjuk.. låter kanske som om jag tycker synd om mig själv eller något, men det gör jag nog också.. kanske inte riktigt att jag sitter och ba ååh, jag är så sjuk så jag håller på att dö! och inte lyssnar på någon annan men lite tycker jag väl synd om mig själv. aja, vad har jag gjort idag då? ingenting typ! vaknade och mådde jätte dåligt, låg i sängen och mådde jätte dåligt och nu mår jag lite bättre. ska försöka få i mig lite yoghurt eller något och bara ligga i sängen och kolla på tv. det blev ett tråkigt inlägg idag men tyvärr folks, jag orkar faktiskt inte sitta här längre. nu ska jag gå, men hoppas ni mår bra iallafall!
PUSS <3

Dagens bra; tv;n, mohaha! ;)
Dagens dåliga; SJUUUK!

ÄNTLIGEN!

hallelulja! nu fungerar mitt internet igen, datorn har varit helt fuckad! får uppdatera er om allt som har hänt sedan förra inlägget som var den 16 januari. det har faktiskt inte hänt så jätte mycket, inget speciallt iaf. eller den 18 januari så var det begravning för min farfar, en fruktansvärd dag.. och i fredags, den andra februari så  var det fest :D så jävla kul alltså! jessica hade hyrt en lokal och vi skulle dra dit lite folk. jag och jessica var där vid halv sex tiden och började göra iordning massa och vid halv åtta så kommer mattias och fredrik och efter det så började folk "ramla in" och tillslut så kom det folk som vi inte ens visste skulle komma ;p hah. men det var kul ändå, ifall man räknar bort det att jag fick spya i ansiktet (nämner inget namn! :p höh) och spyan på toaletten så var det en jävligt najs kväll! men morgonen där efter var jobbigt! hade inte sovit något den natten och så skulle vi upp tidigt för att städa, inte kul! jag och jessica fick "skotta upp" spyor utanför och plocka upp fimpar. det var fan inte roligt. kom hem vid elva tiden och då gick jag och skulle vila, men somnade och vaknade halv fem av att simon sitter över mig, jag blev sjukt rädd men glad på samma gång! jag älskar dig simon <3 och sen gick vi till grillen med min pappa och hans tjej och tog en pizza, bakismat I LOV! :D hah och på kvällen var vi hos simon men vi sov sedan hos mig.
idag då.
har inte sovit en piss. jag har blivit sjuk igen så har hostat hela natten och har bara inte kunnat somna.. så sjukt jobbigt, för jag har ont i hela kroppen och allt, ååh! aja, man ska väl inte klaga.. nu ska jag upp och sova, orkar inte vara vaken med denna pain, får se ifall det blir skola imorgon, men jag skriver imorgon iaf! PUSS


Dagens bra;
INTERNET IGEN! :D
Dagens dåliga; skola imorgon..