29 Juni

bloggar en snabbis innan jag ska
gå och lägga mig :)

igår gick jag till mamma vid 4 tiden typ. eller först gick jag till pappa och käkade middag, sen gick jag till mamma och väntade på att hon skulle komma hem och sen vid 6 tiden kom camilla, tomi & edwin och så vart det tårta och presentöppning :) vid kvart över 7 kom seb och hämtade mig så jag missade annelie med familj, dom kom väl typ direkt efter jag hade gått :p men iaf, jag & seb åkte till görveln och spelade volleyboll med en massa vänner! jag var väl inte på topp just igår, men så kan det vara vissa dagar.

idag när jag vakna var det strålande sol! så jag bytte om till bikini och ut på balkongen i solen :) seb sov så jag passade på att ligga där en timme med musik i öronen, lovely!
sen vaknade han, då blev det frukost. sen tog jag en dusch, bytte om och mötte annelie vid ica. sen gick vi hem till mamma och där var edwin och badade för fullt! haha. jag var där hela dagen typ, gick hem till seb igen vid 4 tiden.

väl hemma hos seb så lagade vi middag, och sen diskade jag också. sen tog vi det bara lungt i någon timme och sen åkte vi till görveln. hämtade upp hanna på vägen och väl vid görveln så kom alla samtidigt och vi var 11 pers som spelade så vi delade upp oss i små lag och körde "tunering" och jag var med jocke, frida & sofia och vi förlorade alla matcher utom den sista :p haha.
sen blev det bad för många och sen hemgång. idag var det riktigt rikigt roligt att spela! :) var på rätt humör och med rätt människor! underbara sommar!

det pratades även om att se fotboll imorgon? vet inte hur det blir med det, men det blir nog nice! något blir det iaf, vad det blir beror på vädret. jag älskar mina vänner!<3

puss & kram - och sov gott!

28 Juni

idag är ingen vanlig dag för idag är det
mammas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! :D

igår var vi som sagt hos min kusin ida, mamma & povan kom och hämtade upp mig vid 5. väl där så vart det middag, fika och vid 8 så åkte vi hemmåt. fick även träffa emelies bebis, joline, och hon var verkligen huuur söt som helst! :D haha.
väl hemma sen så hände det inte så mycket, kollade tv och sen gick jag och la mig vid halv 12, fick värsta värsta huvudvärken!

idag är seb på kurs.. eller han trodde det var kurs idag :p det var antingen idag eller imorgon, men dom som skulle mass sms alla som skulle på kursen hade inte gjort det så det var ingen som visste om man skulle gå idag eller imorgon så seb tog det säkra före det osäkra och han är ju inte hemma nu, så antar att det var idag :p
jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får se.

edwin ska tydligen sova hos mamma idag (som fyller år idag! :D) så jag ska nog gå förbi en sväng när mamma har kommit hem från jobbet, så får jag sjunga och gratta henne! :) annars vet jag inte vad som händer, ska diska och tvätta iaf.. mindre roligt!

puss & kram!

fler bilder från gårdagen;


tove är heeelt galen! hahah




en helt underbar bild på mor & son!




syskonskaran östh :)



och vi avslutar med en kaosbild, haha.
ville skriker, mysan sover och tove blev
jätte jätte fin!! :)


27 Juni

och nu har solen tittat fram igen! :)

igår kom nettan, annelie & peter + barn, alla samtidigt :p så det gick från 0 till 100 på två sekunder! så vi fixade blixtrar, försökte få my & ville att vakna men såklart, eftersom annelie ville att dom skulle vara vakna nu, så vaknade dom inte ;b haha. ganska roligt tyckte jag! men vi fotade ändå, men tove ville inte riktigt så hon gjorde roliga miner och var oseriös, men vissa blev nog bra iaf! :)

när dom hade gått sen så gick jag, seb & nettan ner till grillen för att käka middag, det var riktigt gott! jag var verkligen hungrig! efter det gick vi hem, alla blev typ trötta, men seb satt vi datorn och visade nettan bilder från bröllopet som hon inte hade sett, hon låg i sängen och kollade på bilderna och jag låg i soffan och kollade tv :p ingen var alltså riktigt pigg, haha.

efter det så plockades godis, chips och läsk fram. då vart det filmdax, och som jag sa så vart det shutter island ;) det är 3dje gången jag ser den nu, och den är fortfarande lika bra!
efter den så såg vi hot tub time machine, hahah, och den var riktigt roligt! när den var slut var väl klockan runt halv tolv, så nettan gick och la sig, seb kolla tv och jag läste lite, sen somnade jag också.

idag gick vi upp vid 10, käkade frukost, gjorde oss i ordning och sen åkte vi till IKEA, deras rea börjar idag. och eftersom nettan ska ha bebbe så kollade vi spjälsängar och den var en som var nedsatt från typ 1100? till 299, så taget! sen skjutsade hon oss till kallhäll så vi kunde hämta bilen som stod hos filippa sen i fredags.

nu har vi precis ätit tidig middag, och klockan 5(?) så kommer mamma och hämtar upp mig, så ska vi till min kusin ida, konfirmerade sig idag så det blir lite fika hemma hos dom :) och seb åkte precis iväg med johan & david hem till johans pappa för poolparty, bara dom 3, hahaha, gulligt! så vi får se när han kommer hem, om det händer något speciellt eller om vi bara tar det lungt :)

hahah här är en av bilderna från igår! :d




vi sa åt henne att se arg ut, syns det eller? ;) hahha

thats it

den här bilden förklarar ALLT!
hur allt började
hur allt slutade
hur allt kaosade


26 Juni

idag regnar det iaf, men tur att det inte var
igår, eller? då hade dom på sova.se fått
sina sängar gratis iofs...

igår fixade vi lite allt möjligt på dagen. sen gjorde vi oss i ordning och vid 3 så åkte vi förbi pappa, sen annelie och sen åkte vi och hämtade upp johan & david. sen åkte vi till filippa och där började vi med att äta chips, jordgubbar och drack gott! vid 4 tiden typ så kom pola & garderobert, och då började vi lite smått med maten.

grillen fungerade inte riktigt som vi ville, så det tog ett tag innan maten blev klar men vid halv nio ungefär så satte vi oss och käkade. var riktigt riktigt gott faktiskt! jag & seb åt lövbiff, och till det blev det pommes, jättegod sallad som filippa & hennes syter (vi kallar henne frida2 här då vi har en kompis som heter frida som också kom dit igår, fast senare på kvällen :p) frida 2 hade gjort, bea och vitlökssmör, lovely!

vid halv tio kom pess, hanna & frida och då började jag och pess fixa 5kampen (som blev en 7kamp iofs) och sen spelade vi väl vid halv elva typ. men eftersom inte alla var på topp.. (vi säger så) så vart 7kampen en 3kamp. sen gick vi in, började plocka undan och vid typ halv ett så drog alla hem. men jag somnade nog inte fören vid 3 tiden tror jag.

idag vaknade jag tolv, hahahha. gick upp, diskade, städade och tvättade. när som helt så är nog nettan här :) och om en timme skulle jag tro så kommer annelie + barn då vi ska fota dom. blev lite senare en planerat för hon hade tvättstugan på dagen. ikväll blir det väl film antar jag? nettan vill se shutter island så jag gissar på att det blir så :p haha.

puss & kram!

25 Juni

woho, glad midsommar på er allesammans!

och vilket fint väder det är! har den där traditionen om att det ska regna varje midsommar brutits nu kanske? man kan ju iaf hoppas på det! haha. men nu ska jag inte jinxa det, men man kan ju hoppas på sånt här väder hela dagen och kvällen faktiskt!

men igår då, då vart det volleyboll tillslut :p johan ringde och han fick styra upp allt så det var ju skönt, och tillslut vart vi 7 st som kunde spela, så vid kvart över 7 åkte vi till pess, hämtade boll för hon kunde inte vara med och det är hon som har bollen :p och sen hämtade vi upp david och vid halv åtta så kom johan, frida, hanna & filippa så då körde vi igång. efter ett tag så kom 7 andra killar som ville spela med oss och vi körde väl 3 gånger typ, vi vann alla 3 :p haha

efter det vart det bad för ALLA! första gången som alla vi som spelar badar samtidigt, haha, och det var jävligt skönt i vattnet igår! så vi badade typ en timme tror jag? sen åkte vi hem. då vart det mat, jag var huuungrig! sen kollade jag lite tv, sen sova sova säng säng.

i morse gick jag upp halv tio, märkte att seb inte låg i sängen? ;s haha. och jag hade sovit på hans sida hela natten, så när jag gick upp låg han och sov i soffan :p han hade kollat tv och somnat, haha. men iaf, jag hoppade in i duschen och sen kollade jag lite fb, och ny bloggar jag :p

snart ska jag fixa lite saker, sen ska jag fixa mig och vid två tiden ungefär så åkte jag & seb mot kallhäll, där ska vi hjälpa filippa lite med saker inför kvällen :) det blir först middag där med några, och lite senare på kvällen kommer även några fler och då blir det 5kamp, tävling på hög nivå om jag känner mina vänner rätt? hahah. kanske ska ha ett pris?

imorgon kommer nettan hit :) men först på dagen så ska vi fota tove, ville & mysan :) annelie vill ha bra bilder på alla tillsammans så det ska vi fixa! sen kommer nettan som sagt, så hon & annelie ska väl sitta och prata barn ett tag då också? haha. då får jag & sbe mysa med bebisarna eller leka med povan!

puss & kram!


24 Juni

riktigt varmt och skönt väder!

igår så gick jag med annelie och hämtade povan på dagis :) efter det gick vi hem till mamma och var på baksidan och lekte lite, sen vart det middag när annelie och dom gick hem och efter det gick jag till seb. kom hem dit, bytte om och sen åkte vi typ på en gång, haha. vi hämtade upp annelie, tove & ewelina och så åkte vi mot görveln för att bada, och det var skönt! badade första gången med pess i typ tisdags, första doppen för i år, pinsamt! men vad ska man göra när snön försvann i maj? hahaha, så det får jag skylla på!

men iaf, vi var vid görveln och badade lite. hade lite problem med att gå i för det var K-A-L-L-T! men tove badade ju så jag behövde :p haha. men när jag väl kom i så vart det faktiskt varmt! då ville man inte riktigt gå upp :p haha. när vi åkte hem så åkte vi förbi mcdonalds och handlade glass, och sen hem. jag & seb kollade på filmen farsan och den var väl helt okej, vissa scener skrattade man som fan åt iaf :p "här är din matchosallad!" hahahahha.

idag gick jag upp vid åtta, vi skulle skjussa sebs mamma till jobbet vid halv nio. vi var väl hemma igen vid halv 11 tiden kanske? då gick vi ner till ica, mötte upp victor & lundgren och så gick vi på systemet så vi slipper det imorgon (om dom ens har öppet? ;s) för då kommer det väl vara kööö!
efter det gick vi hem, jag kollade upp lite 5kamps lekar tills imorgon och boy, its gonna be greeeeat! haha :D

imorgon blir det midsommarfirning hemma hos filippis med några vänner! :) jag & seb ska åkte dit lite tidigare på dagen för att hjälpa till med 5kamps planering och sånt, så det blir nice! måste bara bestämma vad jag ska ha på mig ;s men det är det minsta problemet, haha. sen måste vi förbi ica och handla mat tills imorgon också. aja, nu ska jag sätta mig i solen ett tag!

puss & kram!

haha jag bara måste!

hittade en väldigt gammal bild på povan
och så gjorde jag om den lite, haha
och hon är ur gullig på den här bilden! :D
förlåt annelie... hahahha!


23 Juni

jag veet! har inte bloggat på en vecka, hemskt!
men nu ska jag börja igen, jag lovar!

har varken tid eller lust att dra igenom ALLA dagar som har varit sedan jag bloggade sist, men vi kan väl köra igenom någon sorts snabb repris eller något bara kanske?

veckan har bestått av volleyboll till största del iaf :p haha. jag tror vi har spelat varje dag utom fredag? men jag vet inte riktigt, men något sådan är det iaf. har även spelat minigolf med seb, sofia & jonas typ i.. torsdags? det var faktiskt jävligt roligt, och jag vann så det gjorde ju inte saken värre ;) höhö. sen på kvällen så vart det ju såklart volleyboll också, så två flugor i en smäll!

sen i lördags så sov povan hos oss :) på dagen så var det "familje dag" på vallen, vi spelade fotboll för edwin hade tjatat på camilla tydligen om att få spela med "krubban" (pappa alltså haha) så jag, seb, pappa, ewelina, annelie + familj och camilla + familj möttes på vallen vid 12 och så spelade vi hela dagen, till klockan 2-3 typ, och efter det vart det lunch på grillen, och det var kanonväder!

vid 5 tiden hämtade vi upp povan hemma hos henne :) sen åkte vi till minigolfen igen och mötte sofia & jonas där för vi skulle spela igen, och eftersom tove skulle sova hos oss så fick hon ju följa med :) det var lika roligt denna gång! och jag vann igen ;) haha.

i söndags vart det volleyboll på dagen, sen på kvällen så gick jag & seb upp till annelie & peter för att spela sho, ewelina var också där :) gick inte lika bra som minigolfen iaf.. haha. kommer inte ihåg vem som vann, men andra gången gick det SÄMST för mig iaf vet jag!

denna vecka (måndag tills idag) har det inte hänt något speciellt, volleyboll varje kväll, men idag blir det inget för mig iaf, tänkte vila mina armar som är alldeles blåslagna! men vi kör väl igång imorgon igen antar jag :p haha. men när vi spelade i måndags höll jag på att pga av pess en gång, hon sköt bollen allt vad hon kunde emot mig! :o 2 minuter senare gör johan samma sak... vad har ni emot mig!? hahah. sa då att jag skulle blogga om det, och det ska jag, så om jag dör inom dom närmsta dygnen så vet ni vilka som är misstänkta...

nej, nu ska jag hitta på något bättre att göra! seb är inte hemma på hela dagen, han är på kurs, så jag får väl hitta på något roligt, sällskap någon? annars måste det ju städas här hemma lite grann iaf. gjorde en hel del igår. tvättade 3 maskiner, diskade, hängde och vikte tvätt. så idag måste det dammsugas, dammas, bäddas och plocka undas.

puss & kram!

15 Juni

god morgon!

igår mötte jag upp pess & frida på grillen. vi käkade och sen gick vi till ica för pess ville ha glass, hahaha, tjockis! sen skulle vi egentligen gått hem till seb och så skulle vi åka till görveln för volleyboll, men han & jonas höll på med bilen och dom var inte klara, så vi gick hem till frida så tog vi hennes bil istället :) så var vi där först, hahaha.

runt halv åtta kom hanna, filippa, vickan & johan. då började vi spela lite smått, för vi trodde att seb & jonas skulle komma men dom hann inte :p haha. men fy vad roligt det var!! vart en hel del skratt kan jag ju säga :p men det gick riktigt bra faktiskt!
vid halv tio så kom seb & jonas, och då var det bara jag & johan kvar, dom andra hade gått och vi satt vid bryggan och rengjorde våra fötter, haha :p

så seb kom och hämtade upp mig bara. så åkte vi till kallhäll, lämnade av jonas, jag lånade toaletten och sen åkte vi hem. kollade lite film och sen gick jag och la mig, var sjuukt trött!

idag vaknade jag halv nio, har inte gjort så mycket men tänkte äta frukost nu, är feeett hungrig! sen ska jag & seb åka och hämta hans mamma på jobbet, skjutsa henne till sofia hemmet, och sen får vi se. men jag pratade med frida på fb imorse och eftersom det är så fint väder idag så vill vi spela volleyboll idag igen :D haha. så ska höra med pess, hanna, filippa, vickan & johan :) men om ni läser, är ni på?? samma tid, samma plats ;)

puss & kram!

14 Juni

guuud vilket konstigt väder det är! :o
antingen kan det väl regna eller vara sol,
inte båda två! blir fett kvavt..

men men, igår kväll då. då vart det volleyboll precis som planerat! vid halv åtta hämtade jag&seb upp david och så åkte vi mot görveln. det troppade in folk tills klockan blev åtta, då var vi 12 pers så delade upp oss i 3 lag och självklart(!) så vann mitt lag (bestående av mig, filippis, johan & jocke) mest gånger av alla ;) haha.

mitt under ett spel så sparkar seb till bollen, den hamnar fel och kommer RÄTT i mitt ansikte! hahah. fy fan vad chockad jag vart alltså! men jag klarade mig, var värre för mina glasögon... dom blev snea som F-A-N! och jag trodde glaset gick sönder men det gjorde det inte :o vart lite förvånnad faktiskt, trodde dom skulle vara av, men så var det inte. skönt! men mitt öga fick sig en rejäl smäll, så började blöda och vart svullen.

sen vid nio började det regna så vissa idioter bestämde sig för att bada, så sagt och gjort, johan, jocke & ridder badade! fy fan alltså.. det var varmt när man doppade fötterna, men hela kroppen? nej, det måste varit svinkallt! haha
aja, efter det så började vi röra oss hemåt. vi släppte david hemma hos honom och sen åkte vi hem. jag plockade undan lite och sen kollade vi på hairspray, den var faktiskt riktigt riktigt bra! men efter det var jag sjuuukt trött och hade ont i huvudet efter smällen, så jag gick och la mig. somnade på 2 sekunder! haha.

idag har jag varit i jakan med pess :) gick till umo, sen till banken och sen käkade vi lunch på BK, riktigt gott! sen tog vi en snabbtripp på gallerix, sen till apoteket men hann inte så vi sket i det och gick till bussen. hon hoppade av vid ica och annelie, tove + tvillingar hoppade på hemma hos dom :) vi skulle åka till veddesta för jag skulle lämna in mina glasögon så dom kunde böja tillbaka dom, och nu sitter dom faktiskt bättre än vad dom gjorde innan, haha. sen gick vi in på lite olika affärer.

nu kom jag precis hem, ska spela lite :p sen blir det middag på grillen med pess!!! DU LOVADE! och sen ikväll, om det inte regnar, blir det volleyboll igen, haha :D denna gången utan glasögon... hahahha.

puss & kram!

13 Juni

nu var det ett tag sedan jag bloggade ;b

i måndag så var vi barnvakt som sagt :) hämtade tvillingarna vid 5 typ. så gick vi hem hit och bara mös med dom hela kvällen :) ville ville (hahah) inte riktigt bara vila utan han ville kolla in allt och veta vart han var någonstans så han var väldigt ledsen i början, men sen gick det bra. my bara låg och sov på sebs bröst hela tiden, haha.

natten vart lååång! haha. dom skulle ha mat var 3dje timme, sen kunde jag inte direkt somna om på direkten så sov kanske mellan... 6 & 9 på morgonen, inte mycket mer, haha. men men, det var lätt värt det! och povan hade ju sovit hos ewelina så annelie fick sova hela natten. hon hade sovit elva timmar, hahaha.

sen hände inte så mycket under veckan? tror inte det iaf, haha. men i torsdag så åkte jag & seb till göteborg. tog tåget ner och det gick vid 4. var framme klockan nio (istället för kvart över sju..) tåget blev feeett försenat! vart något signalfel typ, så stod stilla i en timme. mindre roligt.. men fram kom vi iaf! så väl hemma hos dennis (som vi skulle sova hos) så kollade vi lite tv, sen gick vi och la oss vid 12 typ.

i fredags gick vi upp halv nio. käkade frukost och packade ihop våra saker och sen åkte vi till verkstaden med sebbes bil. skulle fixa hjulvagnen(?) som var lite sne, och det tog typ en halvtimme, sen så åkte vi hem till stockholm igen :p vi skulle bara ner och hämta sebs bil som stod i göteborg. och dennis skulle med hem till stockholm så han tog sin bil och åkte framför oss hela vägen, så vi skulle hitta hem :p men det gick bra! vi klarade oss hem helskinnade (minus slutröret på avgassystemet... hahahahha!)

igår var det en fullspäckad dag! åkte iväg vid halv två och kom hem vid nio. vi skulle till sebs syrra som gifte sig :) fast det är en hemlis så säg inget! hahaha. eh, lång historia! men iaf, det var riktigt roligt :) väl hemma så gjorde vi inte så mycket och jag somnade vääldigt tidigt!

idag så vaknade jag vid halv nio. satt lite vid datorn och sen så åkte sebs mamma & dennis till göteborg så tog adjö, haha. sen vid ett så åkte vi och hämtade upp peter & povan, dom skulle till jakan men peter har ingen bussremsa så annelie + tvillingar tog bussen och peter & povan åkte med oss :) vi skulle ändå iväg och slänga gamla toaletten på tippen. var vääärsta kön där, haha! men nu har vi ny toalett iaf:)
snart är det middag, sen fixa lite här hemma och sen ikväll blir det volleyboll! :D hoppas bara det inte börjar regna...

puss & kram!

6 Juni

hej och hopp
gummisnopp!

igår vart det lite ändrade planer, haha. efter ica med annelie så följde jag med henne hem till mamma istället, tove var där och badade med grannen hugo och seb var hemma och kollade lost, inget jag ville se haha, så jag följde med annelie hem till mamma istället.

var där hela dagen och mös med my(san) :) huuuur mysigt som helst! sen vid 5 tiden kom seb, och då stannade vi kvar ett litet tag och sen gick vi hem till pappa, käkade resten av sallade som blev kvar sen i fredags. satt på balkongen och pratade ett tag och sen gick vi hem till seb en liten snabbis, packade en väska med vatten och sen gick vi mot "brännbollsplanen".

runt 8 tiden så kom alla som skulle komma, inklusive peter! :D haha. och jocke, trodde han skulle lumpa sig lite, hahahha. men iaf, vid åtta började vi, och det var skitkul! :D första gången förlorade mitt lag med en poäng mot det andra laget, och andra gången så spelade vi killar mot tjejer (+peter haha) och då förlorade tjejlaget (+peter) med typ.. 20 poäng kanske? och efter det drog vi hem, var skittrött! haha.

idag mötte jag annelie vid ett tiden typ, gick till ica som vanligt och tog en fika :p haha. men så fort vi hade satt oss så kom ett par grannar till mamma, typ, och satt och pratade med oss lite, när dom gick så kom en gammal kompis till annelie så dom satt och pratade lite och han bytte av med seb & hans mamma, hahahha, och så kom sofia & jonas förbi också, dom hade sett oss i cafeet ;p så jag & annelie satt inte alls och pratade med varandra, bara med andra typ :p
sen kom ewelina & povan också, dom hade varit på junibacken så tove berättade jääättemycket om dagen, hon hade haft jättekul! :)

efter ica iaf så gick jag hem till seb, kollade på ett avsnitt av arga snickarn och sen vart det mat, jättegod mat!! och sen kollade jag lite på tv. vid 7 så planerat seb & pess att åka och spela volleyboll och sagt och gjort, vi fick ihop 8 st så vi åkte dit. kvart i åtta hämtade filippis upp mig & seb och sen kom jessica, frida och johan och vi började spela lite. sen kom anna & andreas också. det var också skiiitkul! :D kom några andra dit också, som vi inte kände, som ville möta oss i en "tunering" så det gjorde vi, sen drog vi hem vid halv tio.

nu sitter vi här, jag bloggar och seb kollar lost. jag hade tänkt spela lite och sen sova.
imorgon är det mycket som står på schemat! på dagen ska jag till bibblan, MÅSTE städa, träffa pess för en glass, diska, duscha och tvätta. sen, vet inte när, ska vi hem till annelie, hämta tvillingarna för dom ska sova hos oss imorgon!! :D jag övertalade annelie, för hon hade inte fått sova nååågonting inatt, och jag vill mer än gärna mysa med dom imorgon så jag sa att vi kunde ta dom imorgon :) tove ska sova hos ewelina imorgon så annelie blir barnfri, haha :) peter ska jobba så hon får hela sängen för sig själv då, haha. måste kännas konstigt! nej nu har jag skrivit en bok, men skriver imorgon igen kanske!

puss & kram!

5 Juni

idag är det EXAKT ett år sedan vi tog
studenten... helt sjukt!!

i torsdag så åkte jag in till jakan vid 2, mötte farmor och köpte en studentpresent till ewelina och så fick jag en födelsedagspresent också, ett linne från h&m som jag ville ha, och ett par jeansshorts, tack så himla himla mycket farmor!! :) efter det så tog vi bussen hem till pappa, fikade lite och bara satt och pratade i det fina vädret. sen mötte vi upp annelie, tvillingarna & tove och så gick vi till ica och mötte pappa, vi skulle handla mat till ewelinas mottagning.

efter det gick vi hem till pappa igen, började laga mat till oss, sen kom ewelina och så käkade vi och bara tog det lugnt. när ewelina gick hem till mamma igen så började jag, pappa & farmor med att förbereda maten inför mottagningen som var igår. sen gick jag förbi annelie, hämtade ett lim och sen gick jag till sebbe.
väl där så gjorde vi ewelinas plakat, och sen gick jag typ och la mig, var skittrött! haha.

igår gick jag upp halv tio, duschade, målade naglarna, fixade det sista med plakatet och sen bytte jag om. vid tolv kom mamma, roger & tove och hämtade upp mig & bebbe och så åkte vi mot skolan. vi var väl där typ halv ett någon gång. mötte pappa, farmor, camilla, edwin, liz och hennes son jakob där :)

vid ett sprang dom ut, och det blev ett väldigt tjohej, haha. man fick en liten nostalgitripp, och jag blev lite avundsjuk på alla 91or igår.... haha! men iaf, när hon sprungit ut och hittat oss så blev det kramar, kort, sen bytte hon om och skulle åka flak. vi kollade när dom åkte förbi, sen åkte vi hem, till lokalen och väntade på att folk skulle komma :)

vid 4 var alla där, då ställde vi fram mat och så åt vi. sen paketöppning och sen fika och sen bara mingel, jättekul! :) blev en hel del kort, och dom kommer upp sen när seb har lagt in dom på datorn, haha. vid 9 så hade vi städat och så gick jag & seb hem till honom. tog det lugnt bara, jag läste lite och sen somnade jag, haha, inge speciellt, jag var dööö trött!

snart ska jag möta annelie, tove & tvillingarna på ica. ta en fika och sånt bara, sen hem, S-T-Ä-D-A!! ser ut som ett bombnedslag i vårat rum..... och sen ikväll blir det brännboll med en massa vänner! :D verkar som om peter också ville vara med, så han och tove tittar nog förbi en stund ;) höhö.

puss & kram!
och tack för igår alla och
GRATTIS TILL ARBETSLÖSHETEN ewelina ;) hahaha!