24 Januari

passar på att blogga medan det är nyheter på 4an,
jag & seb sitter och kollar på johan folk, den
är helt okej iaf. inte lika bra som wallander dock (;

var länge sedan jag bloggade så kommer inte ihåg allt jag gjort. men har varit i jakan med annelie, först till MVC, sedan tog vi en shopping tur i jakan en snabbis, och lunch.

i torsdag så kom sofia över på kvällen, vi kollade film och tog igen lite. i fredags kväll kom filippa över och då kollade vi också film, blev typ 1½ film, haha. efter det pratade vi lite om allt möjligt och hon åkte väl hem runt halv två typ?

har även fixat lite mer i nya rummet :p passade på att möblera om en extra gång för att få till det som vi ville, och nu tror jag att det blev bättre faktiskt. ska förbi ikea när jag fått min lön och köpa lite grejer som behövs.

farmor kom i helgen också :) så jag har varit hos pappa hela helgen typ. hon kom i lördags, då spelade vi bowling och jag var riktigt riktigt nära att vinna över pappa! men såklart så vann han tillslut.. haha. sen handlade vi och sen åkte vi hem, kollade lite tv, lagade mat och på kvällen vart det robinsson och yatzy.

hon åkte hem till sin mamma idag, men hann träffas ett tag på dagen iaf. vi kollade mest på skidor :p haha. blev en lunch/middag också iaf. eftersom hon bor i österriket så finns det inte svensk mat så pappa gjorde stuvade mackaroner och falukorv (vilket vi typ jämt äter när hon är här, haha) och så åkte hon vid halv fem. då gick pappa på träning och jag gick till seb.

nu ska vi kolla färdigt på filmen! sen sova, är skit trött!

puss & kram!

19 Januari

sådääär! nu har jag spelat ett tag på morgonen
och seb sover fortfarande ^^ haha inte så kul.

har hänt en hel del de senaste dagarna, därför har jag inte bloggat på ett tag.
vi firade som sagt annelie, peter & tove i fredags, det var skitkul! blev tacos till middag sedan blev det tårta och en massa annat till fika! mega gott verkligen ;)

vid nio gick vi därifrån och då kom filippa till mig, vi drog  till pappa, och seb drog hem till honom. vi kollade lite tv, pratade tjej snack (vilket behövdes!!) och åt lite chips och så kollade vi vänner bloopers, haha, skitkul! vid halv ett drog hon och så skjutsade hon mig till seb :)

i lördags så firade vi som sagt nettan & kristina. på dagen städade vi lite och sen handlade vi. vid tre började vi med middagen, blev hemmagjord pizza, och så blev det lite fika efter maten ;)

i söndags så gick vi upp vid 10, började flyttningen på en gång! och vid halv ett blev det lunch på grillen :p vi vart väl klara med allt vid... fyra tiden typ? dte blev riktigt bra alltså! både för oss & kristina (sebs mamma). fattades  bara soffan som vi skulle få dagen efter (igår alltså) :p

igår mötte vi annelie & tove på ica, fikade och sen följde dom med upp för att kolla hur det blev och så lekte vi lite :p haha. höll på och skratta på mig!
vid fyra drog dom, då spelade jag lite och seb sov en timme, haha. vid 6 drog jag hem, käkade och sen vid halv åtta kom seb och så gick vi till pappa och vid åtta kom peter, då skulle vi köra över soffan hit. det gick smärtfritt :p

idag  vet jag inte vad som händer. ska kolla rederiet nu när seb sover, haha. sen ska jag hem till mamma, käka middag och ikväll ska jag tvätta. det är väl det. inte så kul men.. haha.

puss & kram!

15 Januari

har inte bloggat på ett tag, i know, men har inte
känt att det har hänt något spännande
direkt ^^ haha

veckan har varit lugnt, inte hänt så mycket. vi har fått en soffa av annelie & peter så nu ska vi byta rum med sebs mamma så att vi kan få två olika rum, typ :p så det ska bli skönt med ett större rum faktiskt. så blir en tripp till ikea för att köpa lite nya nödvändigheter ;)

i onsdags var vi hos annelie & peter där vi spelade ett frågesports spel typ, M.I.G hette det. det var jävligt roligt men fan inte lätt alltså! annelie vann och jag kom tvåa iaf ;)

har ätit hos pappa hela veckan så har blivit mycket gå fram & tillbaka i det kalla vädret ^^ inte okej!

igår började vi packa ner saker från sebs mammas rum ner i källaren, och idag har vi flyttat in hennes bokhylla in i vårt (nuvarande vårat) rum. så vi har iaf börjat, dock har vi inte kommit såå himla långt men på söndag ska vi byta!

idag har jag varit själv hela dagen typ. seb åkte in till stan för att luncha med hans syrra så jag passade på att spela lite & diska. snart ska jag byta om och sånt för ikväll ska vi till annelie & peter och fira alla tre. alla fyller år i januari så dom slår ihop deras födelsedagskalas ;) annelie den 6e, peter igår och tove idag så det blir stor kalas med tacos till middag, gott!

imorgon ska vi fira sebs mamma & syrra som OCKSÅ har fyllt år :p blir många födelsedagskalas!
och på söndag ska får hela dagen gå åt till att städa garderober, flytta möbler och i slutet av dagen så har vi förhoppningsvis fått över allt i rätt rum :p haha. och då kommer förhoppningsvis soffan på söndag kväll eller måndag!

puss & kram!

10 Januari

har inte bloggat på ett tag, men nu är det
dags igen :p haha, typ iaf..

idag har jag firat min kusin som har fyllt år :) vi var där ett tag och tove hann äta två bitar tårta, kolla skidor, kolla i skolkatalogen, få en inbakad fläta samt att klä av sig alla kläder och springa naken :p hahahah. det var iofs väääldigt väldigt kul ^^

igår var jag hos pappa typ hela dagen :p fastnade på tv4 fakta, spelade lite och på kvällen kom simon förbi och så kollade vi på män som hatar kvinnor :) den var lika bra, om inte bättre, än förra gången jag såg den! det är faktiskt en av sveriges bästa filmer tycker jag. men iaf, efter filmen så åkte han hem. han skjutsade hem mig till seb först, och där somnade jag ganska fort :p haha.

nu sitter jag hos pappa, kollar lite tv. sen blir det middag hos mamma, och sen ska jag hem till seb, vet inte riktigt vad som händer men ska iaf städa i rummet! behövs kan man säga, haha. men nu ska jag kolla färdigt på kniven mot strupen, skitbra program! (y)

puss & kram!


3 Januari

passar på att blogga medan seb sitter och kollar
på tråk star wars på tv ;) haha. inte direkt min
typ av film direkt..

igår gjorde vi inte alls mycket! seb halvsov hela dagen typ, och jag satt och kolla på rederiet hela dagen typ, haha. båda var väldigt sega i kroppen och jag hade sjukt ont i halsen och snuvig som fan! egentligen skulle vi åkt pulka med sofia & jonas, för jag & seb skulle passa tove men annelie hade glömt att hon skulle vara med hennes farmor idag så.. det vart inget av det.

men idag så gick jag hem vid ett tiden, mötte ewelina & tove och så gick vi till tippen för att åka lite snowracer och tove hade kul. tills vi åkte på väärsta guppet och hon ramlade.. :p men det gick bra, tror hon mest blev rädd och kall i ansiktet för hon fick massa snö i ansiktet. men hon ville inte åka mer efter det så vi gick hem.

jag gick till pappa och kollade lite på rederiet, ewelina gick hem till mamma. klockan sex kom pappa, då började han med maten och sen fixade vi lite med den nya datorn han har köpt så nu har vi två stycken, känns skönt :p haha. kan behövas ibland faktiskt, höhö. vid sju gick pappa till tvättstugan och jag gick till seb.

och nu sitter jag här. tänkte spela lite för som sagt, star wars är inget jag vill se direkt ^^ ikväll händer väl inget speciellt, och inte imorgon heller. ska städa lite i lägenheten och sånt. men annars vet jag inte. skriver någon annan dag, när något intressant händer..

idag är det tre år sedan farfar dog,
och jag saknar honom som bara den..

1 Januari - 2010!

jahapp, då är det ett nytt år igen :p känns ganska
konstigt att skriva 2010 faktiskt, det känns som om
det fattar en nolla! :p haha. kanske bara är jag?

gårdagen var iaf enormt, ENORMT lyckad! den började med att städa, diska och tvätta. sen en snabbis hemma hos mamma för att hämta kläder m.m och sen tillbaka till seb, duscha, till ica och handla, duscha och sen göra sig i ordning. vid halv sex så kom sofia & jonas och så åkte vi och hämtade upp david hemma hos honom. sen åkte vi till malin och väl där började vi med middagen på en gång :)

det blev en klar uppdelning på vem som gjorde vad :p haha. jag & david gjorde efterrätt, sofia & filippa fixade köttet, seb dukade (?) och sprang runt, haha, malin var precis överallt och jonas fixade potatisen och förrätten, haha. sen grillade seb & david (ja, vi GRILLADE faktiskt, mitt i vintern, höhö) och vi andra gjorde inte så mycket mer än vänta på dom, haha.

maten var i toppklass! var verkligen gott :) men godast var såklart min & davids efterrätt, höhö ;) men snacka om att man blev mätt!
mellan alla rätter så blev det en hel del prat om allt möjligt och hela middagen var bara bra!

vid tio så började alla göra sig iordning för att åka vidare till alla ställen dom skulle till :p seb körde först david till stationen, sedan körde han hem mig, sofia & filippa till seb där vi skulle vara resten av kvällen, och sen åkte han & jonas hem till malin igen och körde henne till hennes pojkvän där hon skulle vara. vi bunkrade upp med chips och allt i köket och vid elva kom vickan också.

vi satt och pratade en hel del och märkte sedan att klockan var tio i tolv så vi sprang typ ut och jonas började smälla sina smällare :p haha. det var en hel jävla del alltså! sen mötte vi victor o.c ute vid tolvslaget och när jonas var klar med sina smällare så hade alla frysit av sig tårna så vi gick in fort som fan :p

kvällen slutade runt tre tiden, då gick sofia, jonas & vickan men filippa stannade kvar för hon skulle sova kvar hos oss :) vi satt och pratade en timme till efter alla hade gott, sedan gjorde vi oss i ordning och somnade väl runt halv fem ungefär.
TACK FÖR IGÅR ALLA SOM VAR MED! det var absolut det bästa nyåret genom tiderna! minus vissa saker iofs men inget vi drar upp här. middagen var perfekt och resten av kvällen hos seb var kanon bra!

idag vaknade jag halv tolv, käkade frukost och började plocka undan lite. sen väckte jag seb & filippa vid kvart i ett, haha, och så mötte vi sofia & jonas vid grillen halv två för "frukost". efter det så gick jag, seb & filippa tillbaka till seb och satt i köket och skrattade åt precis ingenting, haha :p hon åkte hem vid fyra och då slappade bara jag & seb.
vid sju gick vi mot jonas där vi skulle spela lite tv-spel :p jag & sofia var ju lätt bättre på bowling än vad seb & jonas var men det är väl inget som erkänner här? ;) haha.

vi drog från jonas vid tio ungefär, och nu ska jag fan sova snart, är skittrött! :o imorgon blir det pulka vid bruket på dagen (om vi får låna tove dit, haha :p) och sen händer det nog inget speciellt på kvällen, orkar fan inte göra något! :p känner mig helt slut i kroppen idag...

puss & kram! förlåt för långt inlägg, haha