29 Juni - igen

efter en lång dag av att ha varit ute är jag
helt körd! jätte seg i kroppen.. men kul var det!

vi mötte annelie, mamma & tove på ica halv tolv. sen åkte vi en snabbis till toysras (stavning?) och sen till löfsta. fick värsta bra platsen och sen badade vi i en evighet, haha. tov & seb tyckte inte det var kallt men jag fick kämpa mig i, haha. men annelie & mamma badade inte alls så sämst var jag iaf inte ;)

sen åkte vi hem. jag & seb åkte hem till han, gick till ica för att kolla om det kommit nya filmer men det hade det inte. halv sju gick jag hem, käkade middag och nu är jag hos seb igen :) ska väl bara kolla film ikväll, ta det lugnt.

och imorgon bär det av till görveln på dagen med några, spela volleyboll och senare på kvällen så ska jag & seb träffa ellinor & storre och så ska vi bowla och äta något gott :) tror jag iaf, haha. men bowling blir det! men nu ska jag spela på king.com, seb kollar tv så ;) sen film och mys!

puuuuuuuuuuuuuuuss!

29 Juni

god morgon allesammans! jag är fetting trött men kan inte
sova.. vaknar VARJE morgon klockan nio av att jag
hostar så.. finns inget men kan göra.

men igår iaf så gick jag över till mamma som sagt. där var annelie, peter & tove också. vi käkade lite tårta, busade på baksidan medan peter skjutsade annelie till jobbet. vi bestämde oss för att åka till görveln för att ta en glass och hoppas på att svalka ner oss lite, så jag, mamma, roger & tove åkte dit medan peter åkte till hans jobb fram och tillbaka. han mötte sedan upp oss vid görveln. blev jätte förvånad över att tove VILLE bada! :o men hon tyckte det var skit kul! vi var väl där i typ.. 2½ timme kanske? sen åkte vi hem. jag gick hem till pappa, lagade mat och sen kom simon och hämtade filmerna. efter maten så gick jag till seb, han hade kommit hem :) och väl där kollade vi på film och sen somnade jag runt tolv tiden.

idag är det lika fint som vanligt ute, haha. så jag, annelie, seb, tove & mamma ska åka iväg och bada idag igen. dom kommer och hämtar oss runt elva så ska snart väcka seb så vi får i oss lunch innan vi åker. men nu ska jag spela på king.com!

see yaa!

28 Juni

jag börjar med att säga grattis till mamma som fyller
år idag, GRATTIS! :)

i fredags på dagen var jag ju som sagt hos mamma. hon höll på lite på baksidan så jag tog en handduk och la mig på gräsmatten och tittade på när hon höll på, hahahha. lekte med leo också, han älskar när man ligger ner på marken och busar med honom :p men iaf, sen halvsov jag i solen... tills vi skulle gå och hämta tove på dagis. då såg jag att jag hade bränt mig på hela baksidan av mig.. från tå till huvud, SUCK! men men.. dom hade iaf haft vattenkrig på dagis och det hade tydligen varit jättekul tyckte hon :p sen gick vi till ica och handlade lite, och fikade. sen kom roger och hämtade oss och så åkte vi hem. jag gick hem till pappa och åt mat, var jätte hungrig! och sen var jag där hela kvällen, kollade tv och sånt. sen försökte jag sova men gjorde jätte ont att sova på rygg så tog en massa is grejer och la i påsar som jag sen la i örngott och så sov jag så hela kvällen, haha. kallt och skönt!

och igår vaknade jag vid nio av att jag hostade som ett as! spydde såklart av det... tog en alvedon och hostmedecin och sen gick det över. då gjorde jag mig i ordning, gick till seb för att hämta busskort och sen till ica för att handla halstabletter. sen tog jag bussen till jakan och sen tåg till kallhäll, skulle till sofia :) vi hade jätte kul! spelade kort och snackade skit :) sen kom jonas hem, då lagade vi mat och så åt jag där, det blev tacos, jätte gott! sen gick vi till stationen tillsammans och jag tog halv nio tåget hem. sen buss, där jg mötte thomas och vi pratade lite om allt möjligt :) sen hem och plocka undan på rummet och så kom simon. då åkte vi till blå huset och hyrde två filmer, the ruins och gag. den första var mycket mycket bättre än den andra, gag filmen SÖG verkligen! sen blev klockan mycket och han åkte hem och jag somnade på två sekunder.

nu sitter jag hos pappa och har ätit frukost :) ska snart klä på mig och sen gå till mamma för att äta lite tårta och fira henne. men ikväll kommer seb hem igen så ska dit ikväll och sova där! känns konstigt att ha sovit själv två dagar i rad nu! haha, men någon gång ska va den första ;) men nu måste jag göra mig i ordning!

puss & kram skumbanan!

26 Juni

godmorgon allihopa! har faktiskt varit vaken i drygt
en timme nu, och ska snart hem till mamma
och ligga och sola på baksidan hade jag tänkt.


har fått lite färg från igår iaf :) och jag har inte bränt mig så mycket som jag trott, men på axlarna litegrann, och det kliar som faaan! men men, det är lugnt eftersom jag inte ser ut en som kräfta, haha. som vissa andra.. höhö.

igår efter jag bloggat gick seb & lundgren en promenad och jag kollade på wallander - hämnden och den var helt okej men inte så bra som alla andra har sagt. då tycker jag att skulden var mycket bättre! men men, den var helt okej iaf!
sen kom seb hem, då kollade han sista halvtimmen med mig och sen somnade jag ganska fort, haha.

vaknade runt tio idag, och ska byta om och gå hem till mamma när som helt har jag planerat. seb är i stan med lundgren så har ingenting att göra här direkt :p sen ska jag & mamma hämta tove på dagis! :) och så blir det väl att leka med henne på eftermiddagen, det blir nice! men jag läste precis att michael jackson har dött?! :o trodde man inte.. var av hjärtattack som jag fattade det, och sen hade han ju hudcancer sen tidigare.. kom faktiskt som en liten chock.

 men nu ska jag börja göra mig i ordning och sen gå!

peace out!

25 Juni

guud vilken underbar dag det har varit! helt
galet varmt & en tur på sjön!

men igår hade jag tvättstugan som sagt. men innan så gick jag och pappa till kinan och käkade mat, jätte gott! vi började tvätta tillsammans men sen tog pappa det sista så vid typ.. nio? så gick jag till vallen där det var lite folk och såg att seb hade bränt sig rejält mycket! han, david, jonas & jocke hade varit ute och åkt båt och badat hela dagen och han hade inte smörjt in sig så.. men men, kul hade dom haft iaf, haha. jag gick väl hem vid typ halv elva, men seb stannade kvar så jag satte på en film hemma och väntade på honom. såg wallander - skulden, och den var sjukt bra! sen kom seb och då kollade vi på en ängels tålamod, de sista avsnitten och sen somnade jag.

idag gick jag väl upp vid tio, hostade som ett as och spydde tillslut av det.. usch, hatar att jag alltid gör det när jag hostar! sen iaf så gick jag till mamma, hämtade lite saker, gick till pappa och hämtade lite saker och sen tillbaka till seb. packade väskan och gick sedan till ica och mötte sofia & jonas. jag och seb lämnade tillbaka böcker på bibblan och mötte sedan dom där inne. sen åkte vi till båtklubben och åkte ut med båten :) först var jag lite rädd, jag hatar att åka båt! men tillslut gick det bra, haha. jag & sofia badade från båten men tillsist åkte vi till en liten ö och badade från klipporna, det var nice! sen vart det att sola och vid fem åkte vi hem. fick lite färg iaf :) åkte hem till mamma, snaggade seb och nu sitter vi hos honom. har städat hans rum idag då sängen gick sönder för några dagar sedan och det låg saker överallt, haha. nu hoppas jag på film, wallander - hämnden, men vi får se ;) skriver imorgon igen, då händer ingenting.

tack för idag folks :)

24 Juni

Idag har det varit super fint väder! eller det är fortfarande det.
har varit hemma hos mamma hela dagen och solat och
gud så skönt det var!

igår gick jag upp vid elva ungefär. seb åkte hemifrån vid tolv, han skulle på "arbetsintervju" och då gjorde jag mig iordning, sen mötte jag jonas på grillen och pratade lite skit :) sen hämtade camilla & mamma upp mig och så åkte vi till jakan och kollade i en massa affärer och sen åkte vi till ica, handlade lite och sen hem. då gick jag hem till pappa, fixade lite och gick sedan till seb. gick till ica och handlade mat och sen hem och kolla film :) hahahha, hände värsta roliga grejen! :D vi kollade på en serie vi laddat ner, en ängels tålamod om ni kommer ihåg? det gick för ett tag sedan :p men iaf, vi satt och kollade på det, klockan var väl typ halv tolv, och då gick sängen sönder! hahahah. så var bara att plocka ner sängen och ligga på madrassen resten av natten, hahahha.

anywaay! gick upp halv elva imorse. seb åkte vid halv tolv, han skulle ut och åka båt med david & jonas :) så jag packade min väska och gick till mamma. solade som ni vet, lekte med hugo och hjälpte mamma på baksidan. och nu sitter jag hos pappa, kollar på tayra banks show och ska snart spela, haha. ikväll har jag tvättstugan och sen går jag väl till seb :) skriver imorgon igen!

ciao!


22 Juni

nu har jag varit vaken ett tag men seb ligger och sover..
jag ska snart hem till mamma, om hon är på
baksidan :p haha. då får jag frisk luft idag också.

i lördags kom filippis på kvällen :) vi kollade massa film och så åkte hon hem vid ett tiden ungefär. då gjorde jag mig i ordning för sängen och sen somnade jag ganska bums, haha.

vaknade inte alls för sent igår morse, kollade film medans seb sov och sen åt vi  frukost. gick ner till ica, pantade burkar och sen hem till seb igen. sen  åkte jag hem annelie, peter & tove till outlet för dom skulle till jula och lite sånt och jag ville komma ut och göra något! sen åkte vi hem, gick gick till pappa och byte om och sen hämtade dom mig igen och så åkte vi till peters pappa + tjej för att äta middag. det var jätte trevligt! och jätte god mat! vi åkte där ifrån vid tio ungefär. då gick jag hem till seb efteråt, kollade film och han var med lundgren. när han kom hem så gjorde jag mig i ordning för sängen och somnade ganska snabbt.

nu sitter jag och spelar på king och ska snart hem till mamma som sagt :) sen ikväll ska jag träffa pappa för första gången på en vecka, haha. och ikväll vet jag inte vad som händer. skriver imorgon om jag har tid!

puuuuuss

20 Juni

inte bloggat på några dagar, men har inte hänt
så mycket så :p vore bara tråkigt!

men i torsdags blev magen inte bättre, snarare värre. seb var jättesnäll och gick ner på apoteket och köpte alvedon då jag inte kan äta ipren för min mage. sen låg jag i sängen och kollade tv medan han åt lunch med lundgren. när han kom hem var magen bättre och vi gick ner på ica och handlade gott. jag åt även här på kvällen, sen vart det bara att ta det lugnt på kvällen.

igår då, midsommarafton, så tog vi det lugnt på morgonen. gick till mamma vid fyra, hämtade lite grejer, gick över till pappa och diskade och sen vid sex gick vi hem till mamma igen. hjälpte mamma & roger med att grilla och sen åt vi middag. efter det gick vi hem till seb, bytte om och sminkade mig och sen gick vi till anna där vickan var och så spelade vi buzz, och jag vann alla tre gånger :D vickan blev lite sur... höhö. sen skjutsade vi hem vickan och sen gick vi hem. då kollade vi på film och jag somnade ganska snabbt.

vaknade typ halv elva i morse, gick upp och gjorde frukost, väckte seb och sen åt vi. klädde på oss och skulle gå till ica då vi inte hade varken mycket toalettpapper eller halstabletter för båda hade jätteont i halsen. men självklart var ica stängt och det visste vi inte.. men olles hade öppet! så gick in och köpte halstabletter där, och sen gick vi till pappa och hämtade toalettpapper, haha. sen hem till seb igen och fick typ 15 nya filmer! (y) ÄNTLIGEN! sen diskade jag, tvättade, lagade mat, diskade igen och sen duschade jag. nu sitter jag här, ska spela lite på king och snart kommer filippis :) då ska vi kolla på några nya filmer, sen får vi se. skriver imorgon igen om jag har tid.

förresten! vet någon vart man kan köpa en adidas mjukisdress!? VILL VERKLIGEN HA!

 PUSS & KRAM!

18 Juni

god morgon, god morgon! eller ah, jag har varit vaken
ett braaa tag! men seb sover.. som vanligt!

igår gick jag hem till mamma runt två tiden. hjälpte henne lite på framsidan, och sen på baksidan och sen kom seb också :) vi chillade, käkade lunch och skrattade åt leo, hahah. och myste med tvillingarna såklart! vid fem drog vi hem till seb, men gick till ica först, hyrde film. sen när vi kom hem ringde seb en fotograf som han hade mailat angående assistens jobb och han ska dit på tisdag för att diskutera det :D vi håller tummarna!! sen gick vi ner på ica igen, mötte hans mamma och handlade. sen hem igen, käka middag och sen kollade vi på film. först allt flyter och den var helt okej! fanns vissa skratt scener ;) sen kollade vi på the mist. vet att jag har sett den förut men kan verkligen inte komma på när eller något! men kände igen vissa scener, men inte allt. och slutet var sååå bra! man blev så himla arg, hahah. men tabbe säger jag bara, höhö. men iaf, sen gjorde jag mig i ordning mig för natten och så kollade vi på lite tv.

vaknade typ halv elva i morse av att mamma ringde. sen försökte jag somna om för har en sån nedrans mensvärk.. hela magen värker! men det gick såklart inte så satte mig vid datorn och spelade lite, läste bloggar och nu skriver jag själv. ska försöka få liv i seb och sen går jag förmodligen hem till mamma och får lite frisk luft, haha.

ciao!

16 Juni

YES! känner att det var fler än jag som bad igår om
sol, OCH DET HJÄLPTE!

igår hade jag jätte svårt att somna.. och så har jag vaknat hela natten så är inte alls pigg idag. men men, skit samma. hade ställt klockan på halv nio och då gick jag upp. duschade och gjorde mig i ordning och sen gick jag och hämtade tove vid kvart i tio och sen åkte vi in till jakan. mötte sofia och tog tåget in till stan och sen bussen till skansen. jätte skönt väder var det! :) och hade jättetrevligt! vi såg alla djuren, åt lunch, åkte olika karuseller och sen åkte vi hem fyra timmar senare.

gick först hem till mamma, sen hem till annelie för att lämna tove och sen tillbaka hem till mamma. satt på baksidan och kollade på när mamma fixade och donade och pratade med grannen. och nu sitter jag på baksidan, väntar på att maten ska bli färdig för efter det ska mamma till ica så åker med henne dit då, så får jag skjuts till seb :) ska väl bara kolla tv ikväll, för seb är inte hemma. han är på något, vet inte riktigt vad men, haha. men nu ska jag spela spel! bloggar imorgon.

SOL IGEN, thank god!

15 Juni

blir en sen bloggning idag men jag har haft fullt
upp hela dagen... SAJK! har inte haft NÅGOT
att göra idag, TRÅKIGT!

men igår då, vad hände då? inget särskilt iaf. var hemma runt två tiden och började packa till tvättstugan. men så kom pappa hem, hans match vart inställd så vi tvättade tillsammans. sen åt vi och sen gick jag till seb och han åkte till kungsängen. seb var inte hemma när jag kom dit så jag kollade på greek, bara älskar den serien!! och sen kom både seb och hans mamma hem. då kollade vi alla på de okända och sen duschade jag och sen kollade jag & seb på film. spelade även sänka skepp, haha, som vanligt.

vaknade halv elva i morse. kollade lite på greek när jag vaknade tills seb vaknade och då kollade vi bara på tv. vid tre gick jag hem, pratade med mamma och fixade lite, lagada mat och sen satte jag mig vid datorn. vid sex kom roger hem och då åkte vi till siba, köpte diskmaskin, eller den kommer typ på onsdag men iaf. sen åkte vi och handlade. jag köpte massa grejer tills imorgon. då ska jag, tove & sofia åka till skansen! :D äntligen något att göra, haha. DANSA SOLDANSEN! regnar det så åker vi inte så jag hoppas fan inte på regn!!!! men iaf, sen åkte vi hem. jag gick över till pappa, kollade tv och lagade pastasallad tills imorgon och nu sitter jag hos mamma. väntar på att sex and the city ska börja och sen tänkte jag gå och lägga mig. ska sova hemma hos mamma idag!?!?!? det är typ seriöst första gången på typ 8 månader! aja, nu ska jag försöka hitta på något roligt.

och just ja! sökte jobb på BK i jakan idag.. får se hur det går med det. TAR VILKET JOBB SOM HELST NU!

HJÄLP MIG ATT BE TILL HÖGRE KRAFTER OM SOL IMORGON!!!!!

13 Juni

igår var vi på arbetsförmedlingen igen, men jag hade
inte mitt legg med mig och tydligen behövde man ha
det så för mig var det kört. men seb skrev in sig.

men hon som stod i receptionen var FETT otrevlig! så han ska ringa och säga att han inte vill vara med i deras databas längre, och hans mamma sa att dom inte är till stor hjälp så.. får se hur jag ska göra. men på måndag ska vi iaf åka runt och lämna ut cvn och hoppas att vi får något någonstans..

sen åkte vi hem till seb, det spöregnade verkligen! och vi skulle till grillen och käka lunch så sprang typ dit, haha. sen mötte vi mamma, ewelina & tove på ica. handlade lite saker och sen åkte jag hem med dom. lagade mat hos pappa, sen kom pappa hem. då åt vi och sen gick jag till seb igen. kollade lite på tv och sånt bara :) vid halv elva gick vi till victor, dä var det lite folk och vi skulle käka "middag" där, haha. vart scampi till förrätt, flintastek till varmrätt och jättegod fromage med passionfrukts smak till efterrätt. sen vart det lite chill bara och jag och seb drog vid två. då somnade jag på en gång, haha.

idag vet jag inte vad som händer. men ska höra med sofia om hon vill hitta på något kul :) skriver imorgon igen.

puuuss

12 Juni

skrev fel datum igår, men ändrade det men vet inte om
det funkade :p så förra inlägget var den 11! idag
är det den 12, hänger ni med?

aja, skit samma egentligen! igår var vi på bio som sagt, det var jag, seb, david & anna. vi åkte till kista, hämtade ut biljetterna, sen käkade seb på BK och sen handlade vi godis och sånt till filmen. klockan nio började filmen. den var sjukt rolig!! vi såg alltså baksmällan, och den rekomenderar jag VERKLIGEN! sjukt galet rolig film :p haha. men snubben bredvid mig skrattade som ett as så det var väl inte så jättekul kanske.. jag tror seb skrattade 98% av tiden, haha. :p nej men se den, verkligen!

efter det åkte vi hem och så somnade jag väl typ på en gång :p haha. som vanligt.

imorse vaknade jag kvart i elva. då satte jag mig vid datorn och spelade mitt nya favoritspel, haha. på king.com. fett roligt! nu ska vi väl käka frukost, sen göra oss i ordning och sen ska vi till arbetsförmedlingen igen. hoppas det går bättre den här gången! ikväll ska vi till victor och grilla :) blir en liten "avskedsfest" då han & gurra ska vara borta i en månad. eurotrip, haha. det går säkert bra.

ciaaao!


11 Juni

igår blev det som planerat, kollade sista avsnittet
på greys och VÄRSTA slutet!! så måste vänta
tills efter sommaren... aja.

sen så blev det film, "somers town" och den var riktigt bra! sen kollade vi på yes man, eller jag såg typ tio minuter och sen somnade jag, haha.

gick upp typ halv tolv idag
. skönt att sova länge! när seb vaknat åt vi lunch och sen kollade vi på den andra filmen vi hade hyrt, den hette typ fishy och var svensk, tyckte den var helt okej :p rolig iaf! och sen bestämde vi oss för att gå på en promenix så vi gick in i skogen och lekte, haha och vi lekte verkligen! var lite roligt att vara barnslig ett tag :p haha. sen gick vi hem, spelade lite på datorn men jag behövde gå typ på en gång för jag skulle käka. så gick hem och åt med pappa, gick sedan förbi mamma för att kolla en sak och då busade jag lite med hugo :) sen gick jag till seb och nu är jag här. ska väl inte stanna hemma så länge, ska på bio med några ikväll och se backsmällan. den verkar fett rolig så har höga förväntningar! men nu ska jag spela mitt nya favo spel på datorn, haha. skriver imorgon! då är det arbetsförmedlingen igen...

hejdåååå

10 Juni

och så är det onsdag, tror jag? man har riktigt dålig
koll på vad det är för dag när man inte går
i skolan längre!

veckan har varit jättebra! bara tagit det lugnt, men gjort en massa. i måndags åkte jag, seb & mamma till jakan för att gå till arbetsförmedlingen men var  värsta kön och inget fungerade så vi gick i jakan istället, köpte en hel del och åt lunch. på kvällen hyrde vi film och mös framför tvn :) i tisdags så åkte vi till kista för att kolla kläder och köpa naturgodis, finns ett jätte billigt ställe där! och vi fick hem en hel del. på kvällen så åkte vi till sebs studio med ewelina, jonas & sofia för att flytta ut alla grejer då studion ska säljas. var fett mycket saker och tog feting lång tid! men vid ett var vi hemma iaf.

idag åkte jag till simhallen med ewelina & tove :) var skit roligt! sen åt vi lunch i jakan och sen åkte jag & tove till seb, gick till ica och hyrde film och sen mötte vi annelie och då gick tove med henne hem. sen gick vi hem, fixade lite saker och gick sedan till lundgrens mottagning. och nu är vi hemma igen :) snart är sista avsnittet  för säsongen på greys.. :( och ikväll blir det film!

puuuuuuuuuss

7 Juni

vet inte om det kommer bli ett sådant långt inlägg som jag
hade räknat med för är inte på humör för att skriva
men jag måste skriva av mig iaf.

börjar med fredagen då. jag sov ju hos sofia torsdag-fredag, och i fredags gick vi upp klockan fem.. fett för tidigt för min del! sen var det champagnefrukost hos towe, och hela klassen var där! trodde jag faktiskt inte, men det var det. till och med anna kom!?!? :o haha. skoja! sjukt roligt var det där iaf, folk taggade verkligen till. vid kvart i nio åkte vi till skolan och sen gick alla till aulan för att rektorn skulle hålla tal och stipendium skulle delas ut och så vidare. sen vart det samling i klassrummet och sen lunch. efter lunchen vart det foto och sen klassrummet igen. skrev i mössorna och delade ut presenter till lärarna. sen vart det betygsutdelningen och vid tio i ett gick alla till entren för att vänta på att klockan skulle bli ett för då skulle dörrarna öppnas och vi skulle springa ut. och när klockan väl blev ett så sprang alla och skrek och det var helt galet! tog väl typ en kvart för mig att hitta min släkt, haha, men tillslut gjorde jag det. alla grattade och fick tusen grejer om halsen, det var sjukt tungt!

sen gick jag och sofia och bytte om till andra kläder, det vart stressigt som fan! för flaket skulle gå halv två så vi hade väl typ två minuter på oss, haha. sen hittade vi flaket iaf. man blev nersprutad med champagne, öl, cider och allt som man kan tänka sig. vi åkte väl runt i typ två timmar och skrek och sen släptes vi av i jakan och där blev jag upphämtat av tomi, som hade hämtat seb & david i kungsängen och så släpte vi av david hemma hos honom och sen åkte vi vidare till seb där alla var. kan inte ta upp allt som hände men kom tusen människor och tack för alla presenter och allt! :)

sen åkte jag hem med bittan, elsa, malva och farmor och hoppade in i duschen, bytte om och sen gick jag tillbaka till seb. peppade inför slutskivan och vi tog halv elva tåget in till stan. mötte massa folk på tåget och så åkte vi vidare till stadshagen. stället var bra! men djn sög, och det gjorde bartenderna också. men annars var det skitbra, haha. seb drog tidigt för han mådde dåligt, men jag stannade kvar och dansade hela kvällen, hahahahahahaha är det enda jag säger :p men sen drog iaf jag, sofia & jonas hem vid typ kvart över två, vi tog taxi så var hemma halv tre. då somnade jag på en gång, haha.

och sen lördagen då. vet inte riktigt när jag vaknade men mådde piss! tog det lugnt på morgonen men vid två mötte vi jonas vid ica och så käkade vi på grillen. fylle käk for the win! (y) sen gick vi in på ica, handlade lite godsaker till kvällen och hyrde film och så bestämdes det att vi skulle till jonas på kvällen :) sofia kom också. så vi var där vid halv åtta och så kollade vi på båda filmerna, men eftersom att seb inte drukigt mycket på slutskivan så tog han igen det igår, eller han skulle väl det men slutade med att jag blev mer onykter än vad han vart så jag deckade mitt i andra filmen, haha. men riktigt trevlig kväll iaf! :D vi drog väl hem därifrån vid tolv och jag somnade på en gång när vi kommit hem.

och idag, då vaknade jag halv elva och mådde lite sådär, haha :p men tog en dusch och vid halv ett hämtade mamma upp mig och så åkte vi + annelie, tove & ewelina till camilla m. familj i skokloster för att fira att hon fyllt år. var där hela dagen och lekte med alla barnen :) och nu kom jag typ precis hem. ska ta något att äta och sen har jag tvättis klockan sju. eller pappa har det men han hinner inte hem tills sju så jag får lägga in första tvätten. sen ska jag till seb och kolla film, han var så snäll och hyrde i taket lyser stjärnorna åt mig :) vill verkligen se den! men nu ska jag hitta något att äta, men skriver imorgon igen. då ska jag till arbetsförmedlingen på morgonen... känns helt sjukt! men nu gäller det att ta tag i allt! inge mer chill i skolan, nu börjar det på riktigt. och jag är inte beredd för det ännu..

shuuuuuz!

DAGEN D!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

världens bästa dag, nu ska man tagga inför slutskivan!




4 Juni

precis hemkommen från "fångarna på ubg" men det
var vid lillsjön, haha. var roligt trots vädret!
men vi vann inte... suck!

snart ska jag hem till pappa och städa för farmor kommer idag! :D weei! men tror
inte jag hinner träffa henne idag.. för ska till sofia och sova där ikväll tills
imorgon då vi ska vara hos towe på champagnefrukost klockan sju.. tidigt men vad
fan! haha. sen kommer hela dagen vara sjukt galen rolig tror jag!
men allihopa, GÖR SOLDANSEN! det kommer behövas tror jag. men det står
på smhis hemsida att det ska vara molnigt, men inget regn iaf! peppar, peppar..

nu ska jag packa ihop mina saker och sen gå hem och städa, packa saker
och käka lunch. skriver inte mer ikväll och förmodligen inte imorgon heller, haha
så blir på lördag, be prepared for a long inlägg!

IMORGON SMÄLLER DET!

glömde!

jag glömde berätta om min dröm som jag hade
 inatt,helt sjukt!!


jag drömde att jag var med barn, men själva drömmen var under
förlossningen och tiden efteråt. det var jätte jätte verkligt för jag hade
skit ont i magen och allt runt omkring var bara... ah, verkligt!

så jag kollade i mitt drömlexikon när jag vaknade om vad förlossning
betyder och där står det: "en kvinnas dröm: längtan efter ett barn. De flesta
svåra födelsedrömmar handlar om att försonas med existensen. Många av
oss undrar ännom vi någonsin ville, eller vill, bli födda. Många av oss lever
på kant med livet på grund av denna fråga.

vad betyder det?!? låter ju helt sjukt.. aja, får filosofera lite under dagen
om vad drömmen betyder.

2 Juni

finns inte så mycket att skriva men bloggar för
bloggandets skull iaf, haha. alltid något! (y)

helgen har varit lugn. skrivit lite på skolarbeten så har inte
varit något direkt spännande som hände.
igår hämtade sofia upp mig vid halv ett, åkte till skolan
för något som skulle vara en "jätteviktig svenska lektion!"
men vi var där i tio minuter sen åkte vi hem.. suck. sofia skjutsade
mig till IKEA där seb var. jag hade glömt mina nycklar hemma så
var tvungen att tajma honom osv. så vi åkte hem, men åkte direkt
till jakan för jag behövde skor & smycken tills på fredag så det blev
en timme i jakan där behövligheter köptes men även onödigheter..

sen åkte vi hem, jag mötte mamma, annelie och tove på ica och så
handlade vi och sen åkte vi hem och lagade mat. efter middagen gick
jag tillbaka till seb, kollade lite på tv och bara tog det lugnt men vid nio
så kom filippa & david och så åkte vi till lövsta för david ville bara men
det slutade med att alla badade så första doppet i år! och jag lyckades
bryta sebs nästa också, FÖRLÅÅÅT! sen åkte vi hem, kollade film och sen
somnade vi. seb somnade före mig!? aldrig hänt förut, haha.

idag så var det ingen skola så jag gick inte upp fören vid elva, sen åkte jag
till kungsängen, mötte upp towe och sen åkte jag hem på en gång. och nu
sitter jag hos seb, ska spela lite och sen gå hem, käka middag och sen
kommer jag tillbaka hit. så hörs sen

puuuuuuuuuuss!