världens finaste begravning

tar mig tid att blogga nu, när jag ändå inte har något speciellt för mig,
så tar de senaste två dagarna.

när jag bloggade sist så drog jag tillbaka till pappa, gjorde mig i ordning och vid två så skjusade annelie mig till sofia och där var filippa. sofias granne skjusade oss till centrum där vi köpte en röd ros var och sen skjusade han oss till görvelns griftegård där begravningen skulle vara. blev tårögd så fort jag fick se alla där.. men när jag sa hej till malins pappa så sa han något som jag tog åt mig jävligt mycket av, och kände att jag skulle vara där. låter kanske helt sjukt, men först så tyckte jag det skulle kännas konstigt om jag gick, typ felplacerad, men såfort jag kramade malins pappa så fick han mig att ändra sig, och det kändes jävligt skönt! sa hej till malin och hennes familj och sen började begravningen vid tre, så då gick vi in och satte oss. hela begravningen var så sjukt fin! allt var så personligt och... aah, helt underbart var det.
för er som inte hänger med så är det malins mamma som har gått bort. vilket hon verkligen inte förtjänar, och inte hennes familj heller. och malin, du vet att jag finns här om det är något, okej? <3
jag trodde aldrig att jag skulle bli så ledsen som jag vart, men det fanns saker som jag verkligen inte klarade av att se, så dom kom tårarna och dom försvann aldrig, utan dom blev bara fler och fler. har försökt att sätta mig in i familjens känslor, men det går inte. jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men begravningen var det finaste jag någonsin har varit med om.

efter begravningen kom sofias granne, pierre, och hämtade oss igen. han skjusade hem oss till sofia där vi var ett tag och försökte lugna ner oss. sen gick jag & filippa hem, sofia skulle jobba och sen iväg. jag & filippa bestämde att vi skulle ses på kvällen, så jag tog fem tåget, åt halv sex, bytte om och drog till filippa med halv åtta bussen. mötte filippa i kallhäll centrum, handlade lite godis och drog hem till henne. satte på en film, vart what happens in vegas och den var fan skön! haha. sen tog jag kvart i elva bussen hem, för filippa skulle jobba idag.
väl hemma så bytte jag om, tvättade bort sminket och la mig i sängen, var fett seg! satte på en film med klipp med robert gustavsson och pratade med sofia i telefonen ett tag :p haha. sen vid två kom johan. pratade lite och sen somnade vi vid halv fem typ.

vaknade vid elva tiden ungefär, gjorde mig i ordning, johan drog hem och jag gick och hämtade tove. hon ville cykla lite, sen spelade vi lite fotboll och sen gick vi hem till henne igen, lekte lite och sen gick jag hem. sen har det inte hänt så mycket, åt middag och sen gick jag till annelie, åkte med till ica och handlade glass och nu sitter jag här. vet inte vad som händer ikväll, alla ska ju jobba imorgon ;o så blir nog en film med pappa ikväll, efter hans träning :) men nu ska jag göra annat, har fått skriva av mig iaf (a) haha

/ e, tralalala

brist på blogg-lust

yes, så är det. har inte haft tid eller lust till att sätta mig vid datorn
för att blogga av mig lite, men idag så, here we go!

har väl inte hänt sådär överdrivet mycket de senaste dagarna. men i måndags kväll så slutade det med att jag åkte hem till sofia. när jag packat färdigt till pappa ochgått över dit så pratade jag med henne och så åkte jag dit, löste en del grejer <3 och så, och så sov jag över. vi gjorde inte så mycket på kvällen, för båda var sjukt trötta!
tisdags morgon. vi vaknade av sofias väckarklocka 20 över nio, hon skulle upp och jobba. så vi gick upp, käkade frulle och sen kom jeppa vid tio och då gick jag till tåget och dom gick till bolindervallen för att jobba. väl hemma så fixade jag lite grejer och vid sen tog jag kvart i ett bussen in till jakan, mötte filippa och så tog vi tio över ett bussen till görveln. HAHAHAH! det är det enda jag kan säga faktiskt :p har nog aldrig varit så vilse som jag var igår! för klantiga som vi är så plingar vi och går av vid görvelns slott!? ;s så vi får gå där ifrån, och då chansar vi på en väg, som efter typ en tjugo minuter visar sig vara fel väg! så vi vänder om, kommer tillbaka, singlar slant om vilken väg vi ska ta, höger eller vänster. blir höger och då kom vi tillbaka till slottet. sen går vi till bruket och då ger vi upp! hahaha men det var bara att gå rakt fram (tur att vi chansade :p haha!) så vi var väl framme vid göveln en timme senare än vad vi skulle :p hahah! men sen badade & solade vi och så drog vi hem vid halv fyra.
väl hemma då så käkade jag, duschade och gjorde mig i ordning. vid åtta mötte jag sofia vid bussen och så gick vi till johan :) kollade lite tv tills kassen kom vid kvart i nio, då vart det film. never back down hette den och den var faktiskt skitbra, absolut att rekomendera! johan sa innan att det var mycket överdrivet fight slagsmål och sånt, så trodde verkligen inte det var en film för mig, men jag satt på helspänn hela filmen, och sofia också! haha. sen vart det lite tv-spel och sen drog sofia vid halv tolv. kassen drog vid tolv och då gick jag & johan och la oss. eller vi somnade inte fören vid halv fem ungefär, men ändå (a) höhö!

idag vaknade vi vid elva för jag hade ställt klockan för jag behövde gå upp tidigt. skulle vara hemma senast tolv för jag skulle hinna duscha och sånt, för sen ska jag hem till sofia och sen ska vi åka iväg på en kompis mammas begravning.. vet inte riktigt om hon vill att jag ska säga vem hon är så får bli "en kompis" men du är underbar iaf <3
sen ikväll har jag nog inga planer, tänkte höra med filippis vad hon skulle göra, för sofia ska iväg ;o ;o och tänker inte säg vart men SHIIIIIIT! men men, vi får se. nu ska jag ringa sofia och prata om hur vi gör idag, skriver någon annan dag, not today anyway!

/ e, soool & baaad, så niiice!

lika varmt & fuktigt som vanligt!

igår kväll gick jag till johan vid nio tiden ungefär, och där
kollade vi på the mist och hade det myspys :)

drog hem vid halv fyra tiden, var inte ett dugg trött så satte på en film som blev färdig precis innan jag drog, the last kiss med zack braff och den var faktiskt bra! johan berättade förut att han tyckte att zack spelade konstigt? ;s förstod nog inte riktigt vad du menade, men jag tyckte den var bra! men man jämför ju såklart honom i denna film och när han spelar JD i scrubs men det kan man inte göra för är två helt olika genre, men man satt ändå och gjorde det, tyvärr!
anywaaaay! det slutade med att jag somnade vid sex tiden, och då åskade & regnade det sjuukt mycket! & folk var påväg till jobbet, haha, lite sjukt.

vaknade vid elva, och idag skulle jag ha åkt och badat med jessica, frida och hanna, men dom åkte precis när jag gick upp så aah, vart inte så. så jag gick ner, tove var här för mamma skulle sitta barnvakt åt henne hela dagen, så jag käkade en snabb frulle och sen följde jag med dom till rusta & IKEA. mamma köpte en ny cykel till tove, så när vi kom hem cyklade jag & hon en hel del, och gud vad hon tyckte det var roligt! :D hon har bara haft en trehjuling förut, men nu var det en "riktig" cykel med stödhjul, och fin var den!
sen åt vi lunch, sen åkte vi till rogers föräldrar och hälsade på och sen åkte vi till ica, tog en fika och handlade, sen åkte vi hem och nu ska jag packa till pappa. ska möta simon lite senare, men ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi får se. men nu ska jag till pappa, är pappa-vecka från och med idag.

/ e, sliskigt varmt ute!

tankar och... ?

kan inte somna, därför blir det ett sent inlägg.
men det blir inget speciellt..

jag vet inte riktigt hur eller vart jag ska börja. men det finns en person som har betytt väldigt mycket för mig under några år nu, och vi har lärt känna varandra och känner varandra riktigt jävla bra nu! kan väl inte säga att det har förändrats men vet inte vad som har hänt de senaste dagarna. har inte pratat med varandra på ett tag och det känns.. piss rent ut sagt! sen fick man ett konstigt samtal som om allt verkar som vanligt? ;s jag vet inte om det är så, inte enligt mig, men tydligen för den andra personen. vill inte säga för mycket heller, men.. vi får väl ta det med varandra när det kommer på tal.. om det någonsin gör det..

sen så finns det en annan person, vad fan är det med dig?! seriöst, varför kan inte bara allt vara som vanligt? det är som om jag har blivit "en i mängden", men inte för att låta som någon som du ska vara beroende av, men vi har varit så jävla bra kompisar så det vore konstigt om det har hänt något som jag inte vet om som har gjort att det har blivit såhär, det är nästan patetiskt!

och så du såklart, du du du! vet inte riktigt hur jag ska tacka den som gjorde att vi träffades, och vet inte om jag kan säga tack tillräckligt mycket. du är helt jävla underbar! men jag vet att det finns saker om mig som du inte vet om, och jag vet att du vill veta det, men det är jävligt svårt att berätta... och förklara. men det kommer, jag lovar, jag ska berätta för dig. när rätt tillfälle kommer upp. jag vet att det är svårt att förstå sig på mig, det är inte lätt. och att vi är olika, det gör inte saken lättare, men det gör inte saken värre! jag hoppas att du finns där, förevigt. men tror det är för mycket begärt.

/ e, för att lätta mitt hjärta

sooooooooooool

blev lite omplanering i mitt schema för dagen, men det gjorde inte så mycket.
pratade med martina och hon ville med och bada, men hon var inte
hemma, men det blev lite som kom i vägen och så.


hon skulle vila innan, vilket jag trodde jag hade tid med men mamma ville äta ute idag så vi skulle åka vid fem tiden, så då skulle jag inte hinna bada ;/ förlåt martina, hoppas det inte blev att för jobbigt.. men pratade med henne och vi bestämde att vi skulle åka och bada imorgon då, om det blir fint väder såklart, måste in och kolla vädret nu tror jag! det var jävligt synd för kände verkligen för att åka och bada, och att martina skulle med var ju ett stooort plus men aja.. vi ses ju imorgon då istället, förhoppningsvis :)

så nu går typ solen i moln, ser ut att komma jobbiga moln ;s så ska hjälpa mamma att plocka undan lite på baksidan där vi nu har varit i ett antal timmar, jag har solat och mamma har plockat med rabatterna och sånt. sen ska jag upp och ta en snabbdusch och sen blir det utemiddag idag, får se vart bara. sen får vi se hur kvällen blir, verkar vara ett antal förslag iaf men vi får väl se, beror på humöret. och jag behöver.......... !!!

här är några bilder från igår iaf;

      

bild 1; innan hoppet, tomi har precis fått på sig dräckten, och han som står bakom tomi är killen som han ska hoppa med, och han som står längst till höger är snubben som filmade allt, alltså innan hoppet, under hoppet och efter hoppet, och camilla beställde hem filmen så den kommer på tisdag, måste ses!
bild 2; det är under hoppet, som syns väldigt tydligt :p haha, men aah, finns inte så mycket att säga.
bild 3; och här är precis innan landningen. dom åkte precis över ett träd, tomi sa att det var lite läskigt haha :p
bild 4; och här är precis efter han har landat, shit vilken känsla det måste ha varit!

/ e,
tack och hej

en snabbis

tänker definitivt inte sitta här länge nu när det är hundra
grader ute! så blir en snabbis bara

vet inte vad som händer på dagen idag, ska försöka få tag på martina på ngt sätt, höhö, men får se. kanske åker och badar? annars blir det sola på baksidan heeela dagen! sen ikväll så får vi se hur det blir, har inte koll på läget riktigt ännu, så vi får se under dagen hur allt löser sig :) men nu ska jag sola, eller åka och bada med martina? vi får se!

/ e, idag åker ewelina, borta i en vecka :(

för att fördriva lite tid

VEM:
Vem är i rummet med dig: är ensam
Vem fick du sms av senast: sofia
Vem tänker du på nu: johan, när jag la kex på hans huvud igår :D HAHA
Vem pratade du senast i telefon med: johan :)
Vems hus var du senast i: min storesysters
Vem sa du senast "jag älskar dig" till: hmm.. tyvärr
Vem önskar du att du var med nu: det vet du
Vem är din favoritsläkting: haha, OJ!
Vem i din skola går dig mest på nerverna: vet faktiskt inte, finns väl en men vill ju inte vara långsint

VAR:
Var går du i skolan: kungsängen
Var är din telefon: bredvid mig
Var är din mamma: i sin säng
Var sover du: i mitt rum
Var handlar du mest: det beror ju på vad man ska handla?
Var fick du tag på tröjan du har på dig: det är en kompis tröja :p
Vart åkte du senast bil: från skokloster till mamma
Var i ditt rum är du: ligger i soffan i vardagsrummet

VAD:
Vad åt du senast: kex
Vad drack du senast: fanta
Vad är det för färg på dina byxor: svarta
Vad är den närmaste saken som är blå: en pärm i bokhyllan
Vad gillar du mest med skolan: när man får åka hem, såklart!
Vad har du på fötterna: fotbollsstrumpor :p
Vad är din favoritfärg: olika gröna färger
Vad är din favorithemsida: ojdå! ingen aning faktiskt
Vad är ditt favoritskomärke: har väl inget favoritmärke direkt
Vad har du mest: jag har många kuddar iaf :D
Vilken film såg du senast: jiddra inte med zohan
Vad hör du just nu: mina grannar som pratar :p

VARFÖR:
Varför har du blogg: kul att skriva ;D
Varför har halva sveriges befolkning blogg: fråga dom
Varför valde du just den bloggadressen: för att jag heter erica
Varför är dina bästisar just dina bästisar: för att dom förstår sig på mig
Varför sätter vi etiketter på alla (emo, hora, tönt osv): för att mänskligheten är sådan
Varför är alla besatta av OC: är en jävligt bra fråga! förstår mig inte på det programmet

NÄR:
När blev alla besatta av att blogga: ingen aning
När började du skolan: började väl ettan när alla andra gör det, 6 år?
När är din födelsedag: 18 maj
När gick du senast till ett köpcenter: tidigare i veckan typ
När köpte du senast nya byxor: kommer faktiskt inte ihåg
När var senaste gången du tände ett ljus: några månader sedan typ
När var du senast i skolan: i slutet av maj
När träffade du din pappa senast: i... söndags?
När duschade du senast: igår

HAR DU NÅGONSIN:
Sovit i en annan säng: ja
Sovit naken: ja
Målat om ditt rum: JAG har inte gjort det, men jag har fått det målat
Fått hicka: ja
Stulit pengar från en kompis: no way!
Hoppat i en bil med folk du just träffat: ja, men med någon jag kände var med
Varit i slagsmål: nej
Smugit ur ditt hus: yepp
Blivit arresterad: nej
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar: ja
Varit förälskad i en granne: nej, haha
Struntat i skolan för att göra något roligare: ja
Sovit i en säng med någon av samma kön: ja
Sett någon dö: typ
Varit på ett plan: ja
Kysst en bild: hahaha, jaa
Sovit till tre: yes
Älskar eller saknar någon just nu: det gör jag...


en hel dag i västerås + skokloster

jag gick aldrig till jessica igår kväll, stannade hemma och kollade
på film med johan istället :)


vi såg jiddra inte med zohan och den var väl sådär. ingen jag rekomenderar, men den hade ju sina roliga stunder, det kan man lugnt påstå! ;p men om någon jättegärna vill se den så skulle jag ju inte stoppa dom direkt, för som sagt så var den helt okej. sen kollade vi lite tv och gick ut en sväng med hundarna, för att få lite luft! det slutade med att vi somnade vid två tiden ungefär.

vaknade vid tio tiden ungefär kanske? kommer inte riktigt ihåg men något sådant var det. vid halv tolv gick vi ner och käkade frulle, sen upp i sängen och vilade en liten stund för jag fick fett ont i magen ;s och sen gjorde jag mig i ordning för jag, ewelina, annelie, peter & tove skulle till camilla o.c i skokloster för att fira tomi som fyller år imorgon :) så vid ett ungefär så kom annelie och dom och hämtade upp ewelina och mig, jag sa hejdå till johan och så åkte vi andra till barkaby, åt på donken och sen åkte vi till västerås och mötte upp camilla, tomi & edwin med hund och så några av tomis kompisar. han fick i present av oss att hoppa fallskärm :D för han ville tydligen det, så. det såg sjukt jävla underbart ut! och jag tror inte på det han sa, att han inte var nervös, höhö försök inte luras här inte ;)
när han hade hoppas färdigt, vid fyra, så åkte vi hem till dom i skokloster och käkade middag. vart olika pajer, typ ost & skinkpaj, broccoli paj osv, skit gott verkligen! och sen badade tove & edwin i polen, sen vid halv nio så åkte vi hem. nu sitter jag hemma och kollar tv, får se vad som händer senare ikväll, johan ringde och undrade om vi skulle ses när han hade kommit hem, men får se hur mycket jag pallar och så, är fett seg idag!

/ e, bilder från dagen kommer senare, när jag tagit bilder av ewelina, höhö ;)

vääärldens varmaste dag!

idag har det varit sjuukt jävla varmt! fy fan, man ska väl inte klaga men när man
går inne i stan i jeans så får man faktiskt lov att klaga, det tycker jag iaf!
men varmt har det varit! sjukt..

gick inte alls och lade mig efter jag hade bloggat igår kväll. kollade på ett päron till farsa 2 och sen så var två av filmerna jag hade laddat ner under dagen klara. och jag har velat se Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay ett bra tag nu och den blev färdig igår så kände att jag lika gärna kunde titta på den ;p men såg inte hela, för vart skit trött så jag kollade bara i en halvtimme eller något, sedan gjorde jag mig i ordning och la mig i sängen. somnade huuur fort som helst alltså, skoja inte!

vaknade vid elva tiden och gick ner för att äta frukost, men då var det ingen hemma! så jag kollade färdigt på filmen och den var verkligen hur rolig som helst! sen blev jiddra inte med zohan färdig så den ska jag nog se ikväll eller imorgon ;)
skulle åkt och kolla på johans spelning idag, men jag hade inte humöret på topp så när sofia ringde och frågade om jag skulle åka så sa jag nej, för jag ville inte.. just då! för när klockan blev kvart i två så fick jag värsta ångesten och ville åka nu på en gång! dom började spela klockan tre och min buss gick tjugo över två. ringde tuuusentals med människor och frågade om dom skulle med, men ingen kunde, så jag ringde ewelina tillslut och hon var redan i stan, för spelningen var på fryshuset, så jag mötte ewelina i stan och tog sedan tunnelbanan till gullmarsplan och sedan började den historiska vandringen, haha :p först gick vi fel, sen gick vi fel igen men tillslut hittade vi rätt! då gick vi in, hörde bara musiken men såg ingen :p haha, så då sprang vi ut på "balkongen" eller vad man ska kalla det, och då såg vi dom, så vi sprang ner för en trappa och kom mitt i en låt. sen var det två låtar till och sen var det slut :p haha. vi hörde alltså 2½ låt, efter allt detta springade fram & tillbaka! ;o men det gjorde inte så mycket, vi väntade på johan och dom så vi drog hem med dom :) men på centralen gick vi skilda vägar, för jag & ewelina skulle hämta ut en tågbiljett till henne tills på söndag, så vi tog tåget efter dom andra. haha och btw, som tack för att johan och dom spelade så fick dom en varsin påse med saker i, och ni kan ju gissa vad det var, hahaha :D johan är rakad, och det var hårprodukter i påsen! hahahhahah :D så klockrent! och sen en båt-nyckel, som flyter när man tappar nyckeln i vattnet :p och sen godis! aja, jag tyckte dom var bra iaf :)
väl hemma så duschade jag, har aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag ;o sjuuuukt jävla varmt! och det var så jävla skönt att ställa sig i en kall dusch, fy fan! skönaste duschen jag någonsin har duschat, haha.
ikväll ska jag nog till jessica ett tag, sen förhoppningsvis kolla film med johan ikväll :) men det får vi se, för dom hade blivit bjudna på någon fest typ. men nu ska jag äta, bakad potatis, muuums! skriver sen

/ e, juuuuuhan :)

i brist på humör

åkte till sofia idag trotts allt. eller det var typ halvt planerat
men nu blev det så iaf, och filippis vad där :)

har inte alls hänt mycket idag på dagen. har bara varit hemma, tagit det lugnt och laddat ner lite nya filmer. ingen är färdig än så får väl vänta tills imorgon, förhoppningsvis så är någon klar då!
hjälpte till lite med maten, blev grillat, verkligen skit gott! vart spett, pommes & bearnesås. tove, annelie & peter kom förbi en sväng precis när vi hade ätit men dom stannade inte alls länge, tove ville bara se mammas nya "kruk-gubbe" eller vad vi ska kalla honom, haha :p han heter iaf måns prutt.
när dom hade dragis så gjorde jag mig i ordning, vääldigt snabbt! och tog sedan åtta bussen in till jakan och halv nio tåget hem till sofia. där var hon & filippa och dom satt på baksidan och pratade och hade bakat en sockerkaka. blev inte där så himla länge, men vi pratade lite om allt möjligt och det slutade med att jag & filippa gick vid elva. jag tog halv tolv tåget, höll på och missa det för jag & filippa blev stående ett tag innan vi skilldes åt, men jag hann precis iaf! på bussen mötte jag victor, det var fan ett tag sedan! så roligt att prata med honom :)
väl hemma så kollade jag sista kvarten på sex and the city, pratade med johan och nu sitter jag här. kollar på ett päron till farsa 2, tror jag det var, men är lite små trött så ska nog upp och sova snart.

imorgon får vi se vad som händer
. kanske ska till fryshuset och kolla när johan och hans band spelar, men vi får se, det beror på om jag får sällskap eller inte. pratade om det med sofia, men som jag fattade det så kunde hon inte följa med så pratade med towe men vi skulle höras imorgon istället :) sen på kvällen vet jag inte vad som händer. kanske drar förbi jessica en snabbis, hon frågade om jag ville komma dit men vi får se vilket humör jag är på.

/ e, nu ska jag inte tjata mer, men... fy fan!

"du är så jävla töntig" hahaha!

hela dagen igår så gick jag med huvudvärk & ont i magen, men som sagt
det var ju självförvållat så får väl skylla mig själv, visst towe? ;) HAHA
berättar om dagen igår istället, hände en del fan.

efter jag bloggat så satte jag mig på baksidan med resten av familj typ. eller ewelina höll på med maten, mamma & roger satt där men sprang in och ut hela tiden så.. haha. sen käkade vi middag, pastasallad. fick i mig lite iaf och det behövdes fan! efter maten så höll mamma på i rabatten på baksidan, roger satt också ute och höll på med något och ewelina satt och kollade på mamma typ :p hon har en sak som man ska lägga lök i, en gubbe som gråter typ, men hon ville ha det som en kruka så hon köpte en blomma som hon skulle ha i gubben så det såg ut som hår :p lite svårt att förklara! men roligt såg det ut iaf, kan försöka få in en bild lite när jag skrivit klart, haha. men iaf, satt där ett tag och hade det skönt! det var jätte varmt och skönt ju. sen gjorde jag mig i ordning och tog sen nio tåget in till kungsängen och mötte towe på stationen. vi drog hem till henne, åt glass och sen kollade vi på film, the happening, och den var väl sådär. inte direkt någon handling kanske men.. den var helt okej!
sen tog jag 23.23 tåget hem, var trött och så, och fick åka hem med hela jakan/viksjös 91or typ, haha. alla hade varit på gröna udden tydligen så. väl hemma gick jag hem till mamma, hämtade lite saker och gick sedan till pappa. lite senare kom johan och vi kollade på yrrol, länge sen nu ju! :D och sen somnade vi, båda var ganska slitna.

vaknade elva idag av att det ringde, sen somnade vi om och gick upp ur sängen vid ett. han tog tjugo över ett bussen för han skulle åka och repa, och jag gick till mamma och nu sitter jag här. ska snart diska, sen ringa sofia och höra om vi kan ses idag :) och sen ska jag väl bara ta det lugnt tills jag ska åka. fick ett samtal från ante igår också, suprise suprise :D blev fett chockad! okej, han hade en anledning till att ringa men det spelar ingen roll, jag blev glad iaf :D höhö, tööönt!


här är mammas kruka :D haha!


/ e, är det ett skämt!?

tagen från emmy (a)

99 frågor om mig


1. Vad är klockan: 16.20
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: erica
3. Smeknamn: erri merri av mamma och systrar & jajjaj av min systerdotter :p
4. Vad heter dina föräldrar: suzanne, kallas sussi & christer, kallas kribban
5. Antal ljus på din senaste tårta: jadu, ingen aning!
6. Husdjur: två hundar hos mamma
7. Hårfärg: brunett så hett!
8. Favoritfärg: någon grön skulle jag säga
9. Piericing: tungan & läppen
10. Tatuering(ar): nope
11. Födelseort: järfälla
12. Bostadsort: viksjö
13. Nuvarande bostad: bor varannan vecka hos mamma & pappa, båda bor i viksjö
14. Har du varit kär: jadå, det har jag
16. Har du varit med om en bilkrasch: ingen krasch men en krock iaf
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): fyra?
18. Kaffe eller glass: glass, lätt!
19. Snuttefilt eller kramdjur: snuttefilt
20. Antal syskon: 3 systrar
21. Färg på strumporna: har inga på mig just nu
22. Lyckotal: tre
23 Favoritfilm: hmm.. yrrol är nog en favorit! haha
24. Favoritcitat ur en film: "achtung! ach betyder med, och tung är tyska för tuning" hahah :D från yrrol
25. Bästa semestern: england med simon skulle jag nog säga
26. Favoritmat: PIZZA! haha ;p
27. Bästa veckodagen: fredag såklart!
28. Senaste låt du lyssnat på: emelie - dia psalma
29. Tandkräm: colgate
30. Favorit TV-program: andra avenyn, absolut!!
31. Favoritrestaurang:
hmm, vet faktiskt inte..
32. Favoritblommor: iiingen aning!
33. Tycker inte om: det är en heel del
34. Sport att titta på: fotboll, helt klart!
35. Ögonfärg: gröna
35. Senaste sjukhusvistelsen: ingen aning, men vill dit och kolla mina prickar!
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: blått hos mamma, och typ blålila hos pappa
39. Hur många gånger kuggade du på mopedkortet: tog inget så
40. Vem/var är du om 10 år:
är 28, har barn, man och hus! jobbar inom mäklarbranschen men är bartender vissa kvällar
41. Vem fick du senast e-mail från: har inte kollat mina mail så, ingen aning
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: nej, det har jag inte
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: H&M tror jag faktiskt :p
44. Vad gör du när du är uttråkad: kollar tv eller smsar folk :p
45. Fras/ord du använder (för) ofta: sjukt, eller hur och fett :p
46. Födelsedag: 18 maj
47. Vad retar du dig på: folk som baaara pratar om sig själv!
48. Det bästa du vet: umgås med glada människor
49. Läggdags: nu på sommarlovet är det extremt olika från dag till dag, men inte innan tolv iaf ;p
50. Stjärntecken: oxe
51. Värdefullaste ägodel: mitt lipsyl! skulle jag nog säga :p
52. Vad är klockan: 16.35
53. Vad har du för kläder på dig just nu: ett linne från gina och shorts från öland
54. Favoritland:
hmm.. indien skulle jag nog säga
55. Favoritfilmmusik: ojdåå har ingen aning faktiskt. eller låten i slutet på "hotel rwanda" är ju sjukt bra!
56. Skostorlek: 38
57. Fobi: vet inte om man kan kalla det fobi men.. fötter, fåglar och nålar!
58. Favoritpålägg: salami, sååå gott!
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: förmodligen till dom i burma katastofen.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: vackraste? johan är ett fint ord, höhö (a)
61. Bästa bok du läst: en blomma i afrikas öken, bääästa boken! måste läsas!
62. Vad är du beroende av: lipsyl!
63. Favoritdjur: papegoja!
64. Gillar du snö: hatar det!
65. Favoritglass: twister
66. Vad la du dina sista pengar på: cider tills igår :p
67. Är du långsint: det beror helt på
68. Favoritgrupp/artist: kent, kent och.. KENT!
69. Vilken är din bästa egenskap: är väl ganska duktig på att hålla undan efter mig, städa och så :p
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: klara av trean med bra betyg!
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: just nu säger jag nej, men om det skulle komma upp på tal, då skulle jag nog tänka på det iaf och inte bara säga nej, tyvärr!
72. Vad gör du i sommar: umgås och tar det lugnt!
73. Mest intressanta stad du varit i: intressanta? haha, ingen aning men london var lite speciell :p
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: något tyst djur, en ekorre kanske :p
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: hur alla kan ha så olika personligheter, och hur vissa har viljan att vilja! och vissas tålamod, helt sjukt!
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: var nog sebbe
77. Favoritgodis: lösvikt! en blandning av allt
78. Spelar du nåt instrument: inte nu, men spelade dragspel ett tag! haha
79. Snyggaste kändisen: mickael persbrandt, läääätt!
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: mickael persbrandt, för han är min stora kärlek här i livet
81. Vilken film såg du på bio senast: ooj! har inte gått på bio på jättelänge, så hip hip hora typ :p haha
82. Senaste köpta skiva: iiiingen aning! laddar bara ner
83. Roligaste konserten: jadu, bra fråga!
84. Bästa känslan: att må bra!
85. Samlar du på något: nope
86. I sånt fall, vad: ---
87. Är du feminist: alla har nog en liten feminist inom sig, och ja den finns i mig med ;p
88. Favoritminne: öland med simon förr-förra sommaren, helt sjukt roligt!
89 Favoritskiva: som sagt, kent är ju helt underbara!
90. Bästa kompis/ar: inga nämnda, inga glömda
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: HAHA iingen aning!
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: haha aah det gör jag
93. Favoritlåt: har ingen, lyssnar på en hel del
95. Har du en mobiltelefon: aah, bästa telefonen också!
96. Vad är det vackraste som finns: jadu, en solnedgång är ju aldrig fel
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: indien eller miami
98. Är du homo- eller bisexuell: nej, jag är hetro
99. Vad är klockan nu när du är klar: 17.12


en kväll med alldeles för mycket dricka!

igår åt jag middag med mamma, roger & ewelina, sen gick jag upp och duschade
och efter det så blev det vattenkrig mellan våran granne erika & tove,
som var här :p sen gick det över till att bli krig mellan mig & roger
men tillslut bestämde jag mig för att gå här ifrån och gå hem till pappa

gick vid kvart i nio typ, och vid nio så kom sofia och då bytte jag om lite snabbt, sminkade mig och sofia fixade lite. tog en aquatini och sedan började vi våran väg till jessica. hos jessica så var hon, hanna, frida, towe, thomas & martin så jag & sofia hälsade på alla, öppnade min första cider och så satte vi oss med dom andra i inglasnings-rummet, eller vad man ska säga, haha :p och så blev det en hel del prat.
kvällen flöt väl på bra, massa prat om sex HAHA! martin & thomas alltså, hoppas ni förstår oss lite mer nu ;) sen blev det lite strul mot slutet, när sofia skulle hem. men det slutade med att hon & martin tog sällis till jakan station, för martin bor precis där, och sofia skulle ta nattbussen. elmqvist kom precis när sofia skulle dra typ, så jag satt med honom och drog en massa yrrol skämt, haha det var ruuligt! och sen ringde johan och vi bestämde att vi skulle mötas vid såningsvägen. mötte väl honom vid två tiden ungefär, och så gick vi hem till mig. då börjar min kväll bli väääldigt suddig ;s haha men det blev en hel del fram & tillbaka springande till toaletten, och tack för allt johan, du är bäst :) <3 och vi somnade väl vid fyra.

vaknade klockan åtta, ingen aning om varför men johan var också vaken så vi låg och pratade lite. tror fan att jag fortfarande var full då, för hela rummet snurrade ;s fett äcklig känsla! men sen somnade vi om iaf, och vaknade runt tio, och då hade jag sjukt ont i magen! så jag gick fram & tillbaka till toaletten igen, i tron om att jag skulle spy men det hände inget. ringde mamma så hon kom med tabletter och så blev det lite bättre. gick över till mamma vid elva, då gick johan hem och väl hos mamma så la jag mig i soffan, sen bytte jag om lite snabbt och åkte sedan med mamma & roger till bauhaus och sen plantagen. och nu är jag hemma, ska ringa sofia nu hade jag tänkt, sedan duscha och sedan vila lite. men får inte somna! då kommer jag inte kunna sova ikväll, men vila ska jag. ikväll har jag inga planer, vi får se vad som erbjuds, och vad jag orkar för är inte direkt på humör. jag mår skit verkligen! ont i magen, ont i huvudet och bilden framför mig gungar fortfarande lite, är inte helt stilla ännu.. SKA ALDRIG MER DRICKA! ;o för så som jag mår idag, det är skit verkligen! ;/ fett illamående och allt... aja, man säger väl alltid så, men nu lovar jag fan! men nu ska jag ringa och snacka skit med sofia, får se hur hon mår.

/ e, hade jag förväntat mig något annat?

en natt i solna

det hände en hel del igårkväll trotts dagens tråkigheter..
valde att åka till sofia i solna, och sagt och gjort så
gjorde jag det

åt middag, städade och duschade, det var det jag gjorde innan jag åkte. skulle ha ätit pizza till middag men det var lite strul hit och dit så det vart inget med det, blev makaroner & bacon istället, mums...! sen packade jag lite snabbt och sen tog jag sju bussen till jakan, men fick sedan sitta i jakan och vänta 20 minuter tills halv åtta tåget kom och sen var det buss från sumpan till solna centrum där sofia mötte upp mig :) då gick vi till ica och handlade lite och sen gick vi hem till hennes farmor, hon bor där nu när hon jobbar för hon jobbar i solna centrum, och börjar klockan fem så det blir närmre såhär. och hennes farmor är på landet så hon var inte hemma, så då kom jag och höll henne sällskap istället.
vi kollade på film, sen gick vi och lade oss vid halv tolv ungefär, båda var skit trötta! sen gick sofia upp kvart över fyra och jag vaknade vid tio. då käkade jag frukost, läste lite veckorevyn och lite i min bok, ondskan och sen kollade jag på en film som sofia hade tagit med sig, the kid. har sett den förut men det var huuundra år sedan, så jag kom inte ihåg mycket alls ifrån den. sen vid två kom sofia hem, då plockade vi undan lite, åt lite "lunch" eller vad det kallas haha, sofia duschade och sedan drog vi oss hemmåt.
väl hemma så hälsade jag på mina hundar, som jag inte sett på 1½ vecka typ! sa hej till mamma & roger också, haha. sen kom annelie & tove, vi busade lite och nu är jag jäääättehungrig! ska äta snart, sen duscha, byta om och göra mig i ordning för kvällen. ska hem till jessica och träffa lite folk, umgås och dricka lite, ska bli nice :)
ska kanske träffa johan ikväll, det beror på vilket humör han sätter sig i ;) höhö. nu ska jag tjata på mamma så hon lagar mat, skriver imorgon igen!


/ e, partej

bilderna från igår

här är några bilder från igår, haha :D





tröööööööööööööööött

jag är så sjuuukt jävla trött! plus att jag känner mig jättenere idag... ingen
aning om vad det kan bero på, men det gör jag iaf.
och idag åkte pappa, men mamma & roger kommer hem!!

precis efter jag bloggat igår så gick vi till annelie, tove & peter låg och sov så det var annelie, ewelina, pappa & jag som spelade lite kort och tärning, men det var trevligt! vi spelade skipbo typ fem gånger, och jag vann fyra av dom :D och så spelade vi tärning, femtusen, typ två gången och då vann jag en gång :D så igår var det en bra dag i spel.
jag & pappa drog hem vid typ halv elva tiden, ewelina stannade kvar för att fixa något med något hon hade gjort, fatta ingenting! men iaf, väl hemma så plockade jag undan i mitt rum, låg saker öööverallt! för igårkväll så hade en hyla i min garderob ramlat ner, så aah.. fanns att plocka om man säger så! sen ringde johan och ville prata lite, och jag hade precis städat färdigt så jag hade all tid i världen! ;)
vi pratade om lite allt möjligt, och det slutade med att vi satt och räknade ut ett matte tal, hahaha! för jag hade sagt att jag hade sett en film en miljard gånger, och då ville han veta om man hade tid att se en film så många gånger, så vi satt och räknade och räknade och kom fram till att det gick inte! men man kan se en film en miljard gånger om den är en timme lång, och om man lever i 80 år (om man börjar kolla när man är 20 år gammal) men då ska man kolla 24 timmar om dygnet i 60 år! så det går väl kanske inte heller då, om man är realistisk ;p haha.
och tack johan för att du lyssnade igår ;$ betyder mycket, så du vet! behövde få det out of my system.

jag har fått tre stycken "prickar" under min läpp.. det började i tisdags, då trodde jag att det var en finne, den var precis under läppen! men i fredags fick jag en till, och igår så fick jag ännu en till! har ingen aning om vad det kan vara! johan sa att det kan bero på materialet på min nya piercing i läppen, och då började jag fundera på det, och det kanske har något med några av mina piercingar i ansiktet att göra? ;s annelie säger att det är herpes! men det ser verkligen inte ut som det tycker jag men.. mamma ska kolla när hon kommer hem, får se vad hon säger, men dom gör ont och kliar som fan! ;s någon som vet!?

/ e, jahaaa du

världens vidrigaste film! & en underbart bra!

har inte haft tid att blogga på hela dagen, så bli
en liten snabbis nu

gjorde mig i ordning och hann med bussen, hade god marginal, som det var planerat att jag skulle ta. men skulle blivit tvungen att vänta en halvtimme i jakan på det "rätta" tåget som jag skulle ta. men fridas buss skulle också komma in tidigt så jag träffade henne och vi satt och pratade innan hanna kom och sen tog vi nio tåget till kungsängen. på stationen mötte vi towe & hennes lillesyster, hon skulle kolla film med oss. så vi gick & hyrde film, blev The Asylum eller något sådant hette den, sen gick vi hem till towe igen, fixade lite med chips och sådant och sen kom malin och det slutade med att det var; jag, frida, hanna, towe, lorena, malin, carmen och hennes kompis jeanette. sen kom emelie lis också, och hon skrämde oss rejält ;o haha. det gjorde towe också för den delen! det var ingen som var inne i filmen från början, så towe skrek allt hon kunde och alla blev skiträdda! och efter det kollade alla stenhårt på filmen, haha. och filmen var verkligen äcklig! ;o satt fan på helspänn typ heeela filmen!
efter filmen kollade vi lite på reprisen från allsång på skansen i tisdags och sen blev alla lite för trötta så vi drog hem. malin hade kört dit, så jag, hanna & frida fick skjuss hem, tack malin :) så var inte hemma allt för sent, vid halv ett kanske. och johan kom fem minuter efter jag kommit hem, och så städade jag undan lite och sen satte vi på filmen, nyckeln till frihet och den var faktiskt så bra som folk hade sagt att den va! men vi kollade inte färdigt för vi var skittrötta båda två, så somnade väl vid tre tiden.

vaknade vid elva idag ungefär, då ringde sofias mamma och undrade om jag visste vart sofia var för hon svarade inte på mobilen, och sen somnade jag om en halvtimme typ, sen väckte jag johan och så kollade vi klart på filmen. sen gjorde vi oss i ordning och jag drog till mamma för att städa lite, sen åkte jag med annelie, peter & tove till stan för att hämta peters lastbil och sen åkte vi och handlade. väl hemma käkade jag middag med pappa & ewelina, sen drog jag och ewelina till ica, cyklade faktiskt, tro det eller ej! och nu sitter vi bara här. ska upp till annelie & peter ikväll och spelade lite spel och umgås, och sen ikväll får vi se vad som händer, efter besöket hos syster alltså! ska upp tidigt imorgon så..

/ e, nu är det bevisat också så..

towe o.c sooon

nu har jag kvällen fixad, känns skönt! :D

ska möta hanna & frida på jakan station vid nio och så tar vi nio tåget till towe och så möter vi jessica på k-ängen station och så ska vi kolla på film :) tror att towes syster lorena också skulle vara med. det blir saw 3 för ettan gick i förregår typ, tvåan igår och så ska jag se trean idag, känns nice :D fyran suger så den kan man skippa!
så nu sitter jag och kollar på barnen på luna, hahahha jag vet!, och så pratar jag med ante på msn, igen, och han retas! :( höhö. men han berättade iaf vad DUI stod för, så nu vet jag :D och ni som undrar så stod det för "Driving Under the Influence of drogs/alkohol" så nu vet jag det :D

när jag har kollat färdigt på tv så ska jag gå förbi mamma och lämna en sak, sen hem till pappa igen, ta en dusch och sen göra mig i ordning, min buss går 20.20 så jag har typ en timme på mig nu. känner mig inte så stressad just nu men det kommer väl, haha. så därför slutar jag blogga! ska få låna en film av frida idag, så ska nog se den när jag kommer hem :) så skriver imorgon igen!

/ e, du ska få igen ANDREAS, bara så du vet! ;)

sofia, sofia och... mer sofia?

kom typ nästan precis hem ifrån sofia, inte riktigt kanske, har pratat lite
med ante på msn, och ni ska bara veeeta vilka bilder jag har sett ;o
hahaha! vet inte om jag kan länka hans blogg, får bli en annan gång,
för det är ingen vacker syn alltså ^^ höhö. säääxy!

igår på dagen hjälpte jag pappa att plocka upp mer kartonger, städade lite smått, hämtade filmen från johan, mötte simon och fick mitt busskort, duschade och sen gjorde jag mig i ordning och tog kvart i fem bussen till sofia. var framme vid halv sex tiden ungefär, då läste jag lite veckorevyn medan hon städade sitt rum och sen gjorde vi i ordning våffel smet, skulle äta våfflor :D och sen gick vi över till hennes granne och gjorde våfflorna där och så åt vi där, var trevligt :) och vid nio gick vi över till henne igen, och kollade på film och sen blev det mer film och vid elva gick vi ner till hennes rum, för sofia hade jobbat och gått upp tidigt så hon somnade men det gör inget hjärtat, tro mig det är lungt! men jag låg och kollade på saw 2 som gick på tv, och sen blev det lite jay leno och sen somnade jag. men både jag & sofia vaknade när johan ringde vid tre tiden, men sen somnade vi om igen, fort som fan typ :p haha.

idag vaknade vi vid tolv tiden och då låg vi kvar i sängen ett tag, sedan gick vi upp och käkade frukost vid ett, sen solade vi lite på baksidan och sedan spelade vi labyrint när solen gick bakom träden och det blev skugga. sen tog jag halv fyra tåget hem, och nu sitter jag här. ska snart hem till pappa, äta middag och duscha och sånt, och sen ikväll får vi se vad som händer, TOWE, HÖR AV DIG! men vi får se, bloggar sen eller imorgon igen

OCH NÅGON! nu får ni hjälpa till lite. kollade på cops för någon dag sedan, och sen dess har jag undrat vad förkortningen "DUI" står för, på engelska alltså! vet att det är rattfylla, alltså om man åker fast för en DUI så är det rattfylla, men vad står förkortningen för? NÅGON SOM VET!? kommentera!

/ e, vet inte hur jag skulle ta åt mig

familjemys

hände inte sådär överdrivet mycket på dagen igår, gick till pappa vid
fyra, hjälpte honom att packa upp och slänga lite kartonger, vi fem
kom ewelina och vi åt middag, sen vid sju gick vi till annelie.

där spelade vi skipbo och femtusen, det var faktiskt kul! vi började med ett parti skipbo, och jag vann! :D och då lekte jag lite med tove medan dom andra spelade färdigt, sen spelade vi en gång till, då kom jag sist, haha :p och sen spelade vi femtusen två gånger, och då vet jag inte riktigt vart jag kom på för plats, men första gången gick bättre en andra iaf.
sen gick peter ut med tove för att hon skulle somna, så vi andra, alltså jag, pappa, ewelina & annelie, höll på med några kuber. man ska sätta ihop en kub, vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det är olika sex olika delar som ska bli en kub, och så finns det sex olika kuber och alla är i olika färger och det är olika svårighetsgrader. eeh, skit samma! men jag blev iaf trött, så jag gick hem och kollade på film istället, och så somnade jag väl vid halv ett tiden ungefär. kollade först på ronny och ragge och sen på någon som hette roadkill och den var väl sådär, men lite spännande iaf!

idag vaknade jag vid tolv, gick upp och käkade frukost och nu kollar jag på våra bästa år. idag på dagen vet jag inte riktigt vad som händer, men skulle behöva gå förbi johan och hämta en film som ewelina behöver tills ikväll, men jag vet inte om han är hemma så.. men om du läser detta johan, RING MIG!! sen skulle sofia ringa så vet inte om jag åker dit idag eller om det händer något annat, vi får se vad hon vill och så :) men nu ska jag kolla färdigt på mitt "skitprogram" som alla kallar det, men det är skitbra!

/ e, lalalalala

don't believe anything you hear

har inte mycket tid att skriva, men jag behöver skriva av mig lite fort.
igår var jag hos sofia som planerat, och det var typ såhär;

tog kvart i sex tåget hemifrån och trodde inte jag skulle hinna med hel tåget, men det gjorde jag. och jag & filippis skulle mötas utanför konsum kvart över så jag fick sitta och vänta på henne ett tag, men det var lungan! så när hon kom handlade vi godis och chips och sen började vi gå mot sofia. hela vägen blev det prat om massa olika filmer.
väl hemma hos sofia så hjälptes vi åt med maten, tacos, och sedan åt vi. vi satt utomhus och det var riktigt skönt att sitta där! vi satt där från och med att vi kom till att vi drog hem. men var riktigt skönt, satt med en filt och mös :)
anyway, efter vi hade ätit så pratade vi lite, sen plockade vi undan och sen vart det kort spel, plump och gin rummy eller vad det nu hette, kommer inte ihåg :p sofia vann på plum, och jag på gin. sen vart det ännu mera prat och sen gick jag och filippa tjugo i elva, för sofia skulle jobba idag så hon skulle upp tidigt så hon behövde sofia. jag fick sällis av filippis en bit, sen svängde hon av och jag gick mot tåget. tog elva tåget, och sen fem över elva bussen från jakan.

väl hemma så kollade jag lite på tv, ewelina frågade om jag ville se lejonkungen men det va sex and the city på tv, så jag gick upp och la mig i mamma & rogers rum och kollade på tv. sen ringde johan och frågade om han kunde komma över, så det gjorde han. vi kollade lite tv, sen somnade vi väl vid halv fem ungefär.

idag vaknade kvart över tolv
, kollade tv och sen drog han vid kvart över två. och nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning, måste packa till pappa och sen ikväll ska jag upp till annelie och spela lite kort med henne, peter, pappa & ewelina. sover hos pappa idag, för skulle gått till honom i måndags men har inte blivit så, vet inte riktigt varför men :p går dit idag iaf! nu måste jag skynda mig, plus att annelie ringer så!

/ e, varför tänker jag så? ..

the meeting

första inlägget för idag, för jag har inte haft tid direkt till att skriva
så blir en liten snabb update nu;


igår så gjorde jag inte alls mycket, men vid halv fem kom sofia. då satt vi + ewelina och pratade lite, vid fem gick vi över till pappa och käkade middag, sen gick jag och sofia hem till mamma igen, spelade labyrint och sen gjorde vi oss i ordning och vid sju så gick vi till johan. precis utanför oss så gick det en hund, och ingen ägare i sikte, så jag & sofia följde efter hunden och tillslut så hittade vi någon som visste vems hund det var, så vi lämnade honom där och sen gick vi.
vi var hos johan vid typ tjugo i åtta, och vid åtta så satte vi på en film, världarnas krig och den var skit bra! har bara sätt lite klipp av den förut, inte hela filmen, men den var skit bra!
vid tio så kom en kompis till johan, dom skulle ner till ica för att ta ut pengar och sofia skulle hem så jag följde sofia till bussen medans johan åkte iväg. sen gick jag hem till honom igen och väntade på att han skulle komma tillbaka, då kollade vi lite tv och sen somnade vi men vaknade igen och då pratade vi om lite allt möjligt.

vaknade vid elva idag, kollade lite tv och sånt. åt "frukost" vid halv tre tiden, sen gick jag till pappa och hälsade på annelie, peter & tove och nu sitter jag hos mamma igen. ska snart upp och duscha, och ikväll ska jag till sofia och äta middag med henne & filippis :) nu är det fresh prince in bel air på tv, och det är det första avsnittet! så ska se det, sover hemma ikväll så kanske bloggar senare!

/ e, gurls night!

ett besök hos filippis :D & annat natte-kul

gooood morgon everyone! idag är det inte alls lika fint väder ute som
det var igår! men det är ju inte ful, jag menar man ska ju inte klaga
men det vore ju inte fel att lägga sig ute och sola lite idag också,
som jag gjorde igår, men det är ingen ide idag, tyvärr..


åt skitgod mat hemma hos pappa igår! plus att det var jättekul att träffa honom igen :) han var brun som, aah jag vet inte vad! ;o så vi åt, sen pratade vi lite med sen behövde jag gå för att göra mig i ordning, skulle duscha men jag orkade inte, haha, så jag hade lite tid att spendera hemma visade det sig ändå. ewelina hade stannat hos pappa för att spela något spel, så jag kollade lite på tv, sen ringde david och sa att han var färdig, för han skulle med till filippa, och honom har jag inte heller sett på jättelänge, så det var kul! :) så jag tog fem över åtta bussen och mötte honom på den. sen tog vi halv nio tåget till kallhäll och sen buss där ifrån till filippa. väl framme så pratade vi lite om allt möjligt, sen kom sofia och då satte vi på en film. kommer verkligen inte ihåg vad den hette! men den var inte så jävla bra :p sen drog sofia, och vi andra kollade färdigt på filmen, men sen tog jag & david 23.46 bussen från filippa och sen vart det tio över tolv bussen från jakan station.
väl hemma så gjorde jag en macka, var hungrig, och sen gick jag upp och lade mig i mamma & rogers säng. ewelina hade en kompis här så dom satt och kollade på film, så kollade med dom typ fem minuter innan jag drog upp, men fatta ingenting och den var tydligen helt störd så, haha ;p
sen hade jag tydligen somnat (!) för jag vaknade vid två av att johan ringde och aah, det är en lång historia men efter halva samtalet så förstod jag att jag hade somnat och han hade ringt och väckt mig ;s haha. vi pratade i en timme iaf, sen somnade jag om på två röda!

vaknade halv elva idag, gick ner och käkade frukost och nu sitter jag här. idag på dagen har jag ingen aning om vad som händer, får väl se om det händer något roligt! men senare idag, ikväll kan man kanske säga, så ska jag träffa johan :) och så kommer kanske sofia dit också! hon skulle höra av sig under dagen, så får vi väl se.

/ e, a gooood night sleep

en kortis update

en varm och skön dag har det varit idag, hur skönt som helst!
äntligen lite fint väder


så jag och ewelina har legat ute på baksidan och solat ett bra tag! var riktigt varmt & svettigt, men skönt var det! men vette fan om jag fick någon färg ;s det märks väl imorgon eller något, haha. sen kom pappa, som jag inte sett på tusen år! :o och så gick jag, pappa & ewelina till ica för att handla, för vi ska äta hos pappa idag, pastasallad, muuums! och sen ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag träffa filippis :) tror det blir hemma hos henne, blir väl film eller något :)

men nu ska jag fixa det sista innan jag & ewelina ska hem till pappa, vi ska hjälpa honom med maten och sånt, sen får vi se om jag skriver ikväll eller imorgon!

/ e, helt underbart

"ja, godmiddag" som roger skulle sagt.

jag gick upp runt kvart över elva idag, men jag gick och lade mig
rätt sent så jag hade rätt att sova länge (a)

det blev typ exakt som jag hade planerat igår, haha. känns ju lite tråkigt att planera dagen in i minsta detalj när man har lov, och det är meningen att allt ska komma spontant, men det känns ju ändå skönt att ha saker planerat liksom, så man inte bara sitter hemma. anywaaay, back to gårdagen! ewelina kom hem med sina kompisar och så började dom att laga tacos, då gick jag upp och duschade medans ewelina beställde pizza till mig och vid åtta kom den. var tydligen en "mellan-pizza" och kostade mig etthundratjugotre kronor! och det var fan ingen mellan pizza, den var mindre en den på grillen nere vid ica så... men men, god var den iaf!
efter jag ätit så gjorde jag mig i ordning och sedan gick jag för att möta johan, vi möttes vid sandviksskolan och sen gick vi hem mot honom :) jättefint hus! och så kollade vi tv och pratade om lite allt möjligt och vid tolv drog jag hem, för skulle sova hemma..
och väl hemma så var ewelinas kompisar här, och två av dom ville ha korv med bröd, för jag frågade haha :p, och sen så skulle dom se någon film så jag var tvungen att flytta mig till köket eller gå upp, så satt med datorn i köket lite innan jag gick upp och sov, och la mig i mamma & rogers rum och kollade lite på tv innan jag somnade, runt tre tiden ungefär.

vaknade som sagt vid kvart över elva idag, av att våra grannar hamrade på balkongen ;s haha, fatta ingenting, vet bara att jag vaknade av det, för jag drömde något och så kom det med i min dröm, aah ni fattar! eller så fattar ni inte, då får ni inte göra det :p så vid halv tolv gick jag ner och åt frukost, och idag var det riktig frukost! blev macka med leverpastej & gurka med mjölk till. och nu kollar jag och ewelina salve! så nu ska jag se den, och sen idag på dagen vet jag inte riktigt vad som händer, men ikväll, eller eftermiddag, så ska jag träffa filippis :) alltså vi har inte pratat om vilken tid vi ska ses så jag kan inte ge någon info om det, haha.
pappa kommer hem idag också :) & jag går till pappa idag så! ewelina får bli själv ;p haha!

/ e, valle! (=betyder "hejdå" i salve)

bilder från öland;

jag har inte lagt upp bilder från när vi var på öland, och
jag har inte alla bilder heller men tar dom jag har :)





bild ett; älsklings edwin är otroligt glad :)
bild två; stället vi bor på, skit mysigt verkligen!
bild tre; jag och systeryster första morgonen på öland, och glada är vi!
bild fyra; jag vid raukarna, och inga kommentarer! haha
bild fem; "utsikten" vid raukarna, skit fin bild!
bild sex; vi var och plockade stenar, jag hade tråkigt och hittade kol som jag ritade med, höhö
bild sju; tove älskade att åka den där polisbilen, och hon körde själv också!
bild åtta; hittade en sten som liknade scream masken, så ritade även på den! haha
bild nio; lillesyster vid raukarna, och lägg märke till skorna! hon skulle aldrig köpa sådana, men hur vart det? VA VA VA? ;)
bild tio; peter, hahahaha, alltid lika retard! :D

salve!

har inte hänt sådär överdrivet mycket under dagen, men ändå
så har den gått sjukt snabbt!

skrev ju att jag och ewelina skulle hitta på någon frukost, och det vart räkmacka på ica :p haha, efter det så handlade vi och sen gick vi hem, det var fett varmt ute så vi bytte om såfort vi kom hem! och så klippte ewelina gräsmattan och jag vattnade, samtidigt som vi retades lite med våran granne, hahah :p var lite roligt!
sen gick vi in efter ett antal timmar ute i solen, kollade på salve, ni som inte kommer ihåg vad det var så var det ett sommarlovsprogram typ 97, så var ett tag sedan men såklart så har vi VHS filmerna, höhö, så vi satte på dom och kollade, sjukt kul :D så lagade jag lunch till mig, ewelina var inte hungrig, och det vart pommes med kycklingspett i soya sås, sjukt gott! och efter det så diskade jag, ewelina satte sig vid datorn och nu har hon gått till ica för att möta två kompisar, dom ska handla och sen ska dom äta tacos här, och förmodligen kommer det några kompisar till till dom. så jag ska beställa pizza, haha, hembeställning till och med! fett lat, jag vet men vad fan, höhö! och sen ska jag låsa in mig på rummet så jag inte stör, haha, och sen ska jag hem till johan en stund på kvällen :) han är hemma vid sju, men jag måste hinna äta & duscha innan jag drar dit så.. får se när jag går dit! men sover hemma iaf, ewelina ville ha sällis så :)
men nu ska jag göra annat innan jag ska dra! men skriver senare ikväll eller imorgon, vi får se

/ e, filippis imorgon :D

trevligt trevligt!

blev en väldigt konstig, oplanerad kväll igår :p kollade lite tv med ewelina, och sen frågade simon om jag kunde möta honom och ge honom hans film ohc godis, och fine det gjorde jag. vi möttes vid lantmäterivägen och satte oss på en bänk i en lekpark och pratade om det vi hade missat under sommaren och annat :) var trevligt! men det slutade med att han följde med hem till mig för att kolla film och äta glass, haha :D så vi satte på fear men den var fan inte så jävla bra, och så åt vi glass och sen kollade vi lite tv. men jag somnade i soffan och vaknade vid fem av att det var väldigt ljust! och då hade simon också somnat, haha! men somnade sedan om och vaknade vid elva. då drog simon för han skulle jobba.

nu sitter jag i vardagsrummet med ewelina och planerar vad vi ska äta till frukost så vårat kylskåp är jävligt tomt på grund utav att mamma och roger inte är hemma, haha. men vi ska ner till ica snart och äta räkmacka och sedan handla smör och annat som vi kan ha under veckan, eller som ewelina kan ha under veckan för jag går till pappa imorgon :p
idag vet jag inte riktigt vad som händer. skulle klippa mig men jag tror jag skippar det idag och gör det någon gång i veckan istället, känns bättre, vet inte riktigt varför :p men ikväll ska kanske ewelina ta hem några kompisar så jag får sitta inlåst i mitt rum och kolla film eller något, haha, tills johan kommer hem då ska jag dit :) men nu ska jag göra mig i ordning för ica, skriver sen!

/ e, har ett stort pizza-sug! ;o

erica is back in town

nu är jag i stockholm igen, eller jag kom i torsdags men tog inte med mig datorn hem, så jag har inte kunnat blogga fören idag för ewelina kom hem idag och hon tog den med sig.

tog tolv bussen från löttorp med ullis, hon jag berättade om som bodde granne med camilla. och hela bussresan gick bra, vi var framme på stockholms central tio över sju och så tog jag 19.25 tåget till jakan station och sen blev det 19.52 bussen hemmåt. johan hoppade på bussen så vi möttes där :) väl hemma så packade jag upp lite smått, eller typ inget alls men aah, och sen tog jag en välförtjänt dusch, skoja inte vad skönt det var! och sen satt jag och johan och kollade på tv, men vi gick och lade oss någorlunda tidigt iaf.

i fredags hade jag och johan satt klockan på tio för att vi båda skulle upp tidigt, men jag vaknade halv tio, innan klockan ringde, och så väckte jag johan, haha, och så kollade vi på lite tv.
vid tolv så gick johan hem, och jag vattnade gräsmattan på baksidan och lite sånt, och vid halv fyra tog jag bussen in till jakan, mötte sofia, gick till banken och fixade mitt bankomatkort och sen åkte vi till ica, det spöregnade ute :o och så åt vi på grillen och sen handlade vi lite och efter det åkte vi hem. kollade lite tv, sen gick vi tillbaka till ica och köpte glass, hallon, persikohalvor & kolasås, skit gott var det! eller vi åt inte allt, blev bara glass & persikohalvor haha. vid tio åkte sofia hem och då kollade jag bara lite tv, sen somnade jag vid tolv tiden ungefär.

idag vaknade jag vid tio ungefär, då gick jag ner och käkade frukost, blev ägg, glass med varma hallon och ett glas juice :D haha, ingen bra frukost kanske men gott var det! sen vattnade jag blommorna lite, sen gick jag ut och la mig på terassen men solen försvann typ på en gång då, så vart inge solande direkt. sen har jag bara varit hemma idag, kollade lite tv och så. vid sex tiden gjorde jag mig i ordning och gick till sebbe för att säga grattis, för han fyller år idag :) grattis! och var inte där så länge, kom hem vid åtta igen, för dom skulle gå ut men jag har inte pengar till det just nu. när jag kom hem så kom ewelina inte alls långt efter mig, och då lagade jag mat och nu kollar jag på tv. vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi får vä se. blir nog bara film hemma eller ngt, äta glass & varma hallon (a) haha!

/ e, hemma igen, hej allihopa! :D

the last godbye

nu sitter man här igen då, finns inte så mycket att göra just nu. men dagen har varit full av olika planer och vi kan ta det från första början;
gick upp halv elva, vaknade i morse igen av kossorna utanför så tog headsetet och lyssnade på skön musik. det var lite tidigare på morgonen men jag gick upp halv elva och gick ner för att äta frulle. vid tolv drog annelie, peter & tove till borgholm. dom skulle spendera dagen där och sen klockan sex skulle dom till soliden för att kolla på mora träsk. tove kommer prata om det heeela kvällen :D haha, sötnos! efter det tog det väl en timme innan jag, mamma, roger & ewelina var färdiga och då åkte vi först till böda N.K, haha jag vet, töntigt! sen drog vi vidare till valles, där blev det underkläder & godis för min del, höhö, och sen åkte vi vidare till byxelkrok där vi käkade lunch, åt bakad potatis med skagenröra, underbart gott! och sen drog vi hem. mamma började må lite dåligt ;s och väl hemma gick jag upp och började småpacka lite, eftersom jag drar hem imorgon, medans mamma, roger & ewelina låg ute på gräsmattan för att se när dom som har gården här där vi bor tog in korna för dagen. ett måste på sommaren tycker mamma!
efter ett litet tag när alla var färdiga med det dom höll på med så åkte jag, ewelina & roger för att handla, medans mamma var kvar hemma och sov. till middag vart det korv med bröd, goooott! och nu ligger jag i mitt & ewelinas rum och data-knarkar lite som roger så fint kallar det :p haha.
ikväll vet jag inte alls vad som händer! får se om annelie o.c vill hitta på något eller om vi bara blir hemma, för jag har ingen aning om när dom kommer hem. blir tidig säng iaf, för jag ska upp hyffsat tidigt imorgon, för jag måste hinna med en del innan jag åker hem. bussen går tolv från löttorp så måste väl åka vid halv tolv ungefär. där träffar jag ullis, för vi bokade om ewelinas bussbiljett till ullis, för ewelina stannar tills på lördag. men nu ska jag ner och höra med folket vad som händer, skriver imorgon ifall datan följer med mig hem, vet inte det ännu, men för er som vill veta så är jag hemma imorgon från och med klockan halv nio! och eftersom bussarna inte går från och med inatt så har jag kollat runt lite med folk som kanske skulle kunna hämta mig på jakan station och det slutade med att malin kunde :) du är en ängel!

/ e, min absolut sista kväll på öland för i år.

still on the långa ön

yes, jag är fortfarande kvar och nu är det snart onsdag. typ en halvtimme kvar,
och sen är det min sista dag..


efter jag bloggat sist så ringde annelie och sa att dom skulle åka och bada, för vädret hade blivit bättre, och jag orkade inte sitta hemma hela dagen så jag bestämde mig för att hänga med. bytte om och sen kom annelie, peter & tove hem och hämtade mig och sen åkte vi till stranden och mötte tomi, camilla & edwin + hund, vincent. det var skit kallt i vattnet rent ut sagt men jag skulle få i tove i badet så var bara att hänga med, haha. var väl inte där så jätte länge, men blev några timmar iaf. sen åkte vi hem, tror jag, och lagade mat. mamma, roger & ewelina kom lite senare, dom hade varit i borgholm. på kvällen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände, tror vi åkte till camilla o.c stuga iaf, men var inte där allt för länge. sen åkte vi hem och då har jag inge minne av vad som hände :p haha.

idag vaknade jag vid nio av att alla dessa jävla kossor utanför muade och jag blev galen på dom! så tog mitt headset och somnade till musiken ett tag, fett skönt! men vid kvart över tio gick jag upp, käkade frukost och sen gjorde vi oss i ordning, för jag, ewelina, annelie, peter & tove skulle åka och möte camilla, tomi & edwin vid gocart-banan. men vi åkte först till deras stuga, men då sov edwin så vi åkte vidare till löttorp, till en affär och jag kom där ifrån med en ny tröja och ett par skor ;) sen åkte vi och käkade lunch och efter det åkte vi till gocart-banan och inte långt efter komm camilla o.c. då körde peter & tomi, ingen annan som orkade riktigt :p och efter det drog vi hem i en kvart, vissa hade behov av något att göra hemma ;) höhö, peter! och efter det åkte vi till byrum & plockade stenar och badade :p sen åkte vi och handlade och sen åkte vi hem. käkade middag & sen åkte vi ut på en sväng. och nu är alla hemma. jag ligger i mitt & ewelinas rum och de andra är där nere, vet inte riktigt vad dom gör men.. :p ska väl sova snart, är skit trött!

imorgon vet jag inte vad som händer riktigt, beror på vädret. men annelie, peter & tove ska till borgholm och shoppa på dagen, och vid sex tiden är det mora träsk "konsert" och vet inte om jag ska med. är det fint väder åker jag & ewelina och badar :p men vi får se!

och på torsdag "morgon" så åker jag hem. bussen går tolv från löttorp, och vet inte vem jag får sällskap av, haha. ewelina vet inte om hon vill hem, men camilla och dom har grannar som kommer från järfälla, och deras dotter är ett år äldre en mig, hon ska också hem på torsdag, så vi får se om jag får sällis av henne eller henner OCH ewelina, det vet jag inte ännu. men fick höra av simon att bussarna ska börja strejka från och med onsdag midnatt :o så jag vette fan hur jag ska komma hem ifrån jakan! tågen går ju, så kommer ju till jakan men fan inte längre. jag får ta och fråga någon som har bil lite snällt (a) men jag vet inte. vi får se! får väl gå i värsta fall haha, aldrig i livet! annars tar jag taxi ;) men nu ska jag göra annat! har fått blogga av mig iaf, skönt!

/ e, jävla bussar! vad fan!

aldrig, aldrig ALDRIG igen!

sådär gottfolk, blev ett inlägg till här nere på den avlånga ön. idag regnar det inte, men jag är ensam hemma så trottsar regeln om "bara data när det regnar", jag menar, finns ju ingen som kan säga till mig direkt.
mamma, roger & ewelina ska åka in till borgholm idag. annelie, peter & tove har jag ingen aning om vad dom ska göra, men just nu är alla dom + camilla, tomi & edwin och kör gocart iaf, men jag pallade inte hänga med. den historien började redan igår ;p haha! så berättar om gårdagen istället då;

ni vet ju vad som hände på dagen iaf, men efter jag bloggat hände inte så mycket, vi började laga mat vid sex tiden iaf, sen åt vi. det blev skit god korv (!) med potatis och sånt, skit gott var det iaf! sen gjorde alla sig i ordning och vid åtta drog vi till böda sand och kollade lite affärer men slutade med att vi satt inne på en restaurang och alla som fick (den enda som inte får är ewelina...) tog något att dricka, och det blev öl för alla utom mig, haha! jag tog först en drink med melon, och sen bad jag hon i baren göra något gott med äpple & vanilj, och den vart verkligen god! och sen drog vi hem vid halv tio. camilla, tomi & edwin åkte hem till sig och jag, ewelina, annelie, peter, tove, mamma & toger åkte hem till oss :)
väl hemma så började vi blanda drinkar & shots. spelade lite kort och alla som förlorade en omgång fick shotta det dom hade blandat innan. för min del vart det redbull & vodka :p och det vart ett STORT glas! och så skulle det delas upp på fem omgångar, snacka om att man blev full säger jag bara! fy fan, nu i efterhand är det fan inte roligt! :p det slutade med att jag ramlade i trappan ner, sen gick jag & peter ut på promenad i en timme, och sen gick vi hem och lade oss. har tydligen smsat med johan igår, vilket jag inte kommer ihåg :o helt sjukt!

och det är anledningen till att jag inte pallade följa med ut idag, är en aning bakis alltså.. haha! så idag vet jag inte vad som händer riktigt, är ensam hemma nu iaf. vet inte när alla andra kommer hem, det märker jag väl. som sagt, är ju helt okej väder ute nu, allt är lite blött bara, så vi får väl se vad som händer. men nu har jag inget mer att skriva, så hörs en annan dag! PUSS

/ e, skäms ihjäl ju

en snabbis bara;

nu är vi på öland! eller vi kom i torsdags natt :)

roger kom hem vid fem, och vi åkte vid sex tiden. sen var det massa köer, en olycka och annat som hände under vägen så det gick inte så snabbt som vi hade förväntat oss. vi trodde vi var smarta att åka sent på eftermiddagen, men tydligen inte. det slutade med att vi var framme halv två på natten, och då packade vi bara in allt och fixade sängarna och gick sedan och lade oss på en gång. jag & ewelina fick övervåningen :)

fredag; då vaknade vi ganska tidigt, gick upp och käkade frulle och åkte sedan runt och kollade lite. senare på dagen kom camilla, tomi & edwin. dom skulle sova hos oss en natt, för dom skulle inte få deras stuga fören på lördagen, och när dom kom så åt vi middag, blev kroppkakor :D så jävla gott! och sen chillade vi lite. på kvällen drog vi till böda sand och tog en öl och hade det trevligt :) sen blev det ganska tidig säng, eller för mig iaf.

lördag; vaknade tidigt, eller vi satte klockan tidigt för vi skulle hinna ner till badet innan vi skulle gå på marknaden. men det blåste ganska kallt så blev inge bad utan vi fixade oss och åkte till marknaden på en gång. var väl inget att se riktigt, men jag köpte mappar till skolan, var billigt ju, då passar man på! och sen vart den en ny piercing till läppen och en ny plugg till tungan. skit nice båda två! sen kom vi hem, chillade, lagade mat och vid halv åtta tiden kom annelie, peter & tove. dom packade upp och jag, mamma, roger, ewelina & min kusin ida åkte till böda hamn för att gå på pensionärsdans, haha. men det var inge drag där så vi drog hem istället. mamma & roger gick upp till min kusins hus, där hennes mamma & pappa var och så satt dom där ett tag på kvällen. jag, annelie, peter & ewelina satt och chillade lite, sen vid tolv gick vi upp och la oss för kvällen.

idag, söndag; gick upp vid tio, eller då kom tove och väckte mig & ewelina, haha :) sen gjorde vi oss iordning. tomi, camilla & edwin kom och så åkte alla utom mamma & roger ut på en raggar-runda. blev en hel del affärer och så, orkar inte berätta i detalj, men det slutade med att jag kom hem med ett par nya skor, en ny tröja och fem filmer. ska ner till ett ställe imorgon och köpa ännu ett par skor och en till tröja. ikväll vet jag inte vad som händer, det regnar här så finns inte så mycket att göra. och en regel är; datorn får endast användas vid regn! så jag passar på nu då, höhö ;) men annelie och dom pratade om att dra till böda sand och ta en öl ikväll, sen hem och fortsätta att dricka samt spela lite spel, så vi får väl se :) hoppas på det iaf!
igår beställde mamma biljetter till mig & ewelina hem. jag åker hem på torsdag, bussen går klockan tolv och är i stockholm kvart över sju. ewelina vet inte om hon ska följa med ännu, beror på vädret säger hon, men vi får se om jag får sällis på bussen eller inte. men johan sa att han skulle möta mig på stationen i stockholm iaf :) så hoppas på det!

men nu ska jag ner och socialisera mig lite. tove har fått en ny kassa apparat så ska väl ner och leka lite med henne! skriver nästa gång det regnar eller när jag kommit hem, haha! HA DET SÅ BRA NU!

/ e, känner en viss saknad liksom...

destination unknown

hola alla där ute, hoppas ni mår bra när det är så fint väder! själv så vette fan hur jag känner mig, är nog en blandning mellan stressad, lugn & galet irriterad. förstår inte varför men det blir väl sådant ibland.

idag drar vi till öland, så himla himla nice! vet inte hur länge vi blir borta, men vi blir borta hela nästa vecka iaf, det är något som är säkert. så innan den 13onde kommer jag förmodligen inte hem, men man vet aldrig. mamma säger att vi får åka hem när vi vill, så jag vet inte om jag och ewelina kommer åka buss hem om vi vill hem tidigare eller något, men sen kanske mamma och roger drar vidare till emmaboda, trots att dom har sagt att dom inte ska det! men vet att det kommer bli så... men vad fan! skit samma.
vaknade vid tio av att annelie ringde idag, sen gick jag upp och åt bullar till frukost och sen åkte jag, ewelina, mamma, annelie & tove till jakan. annelie skulle till försäkringskassan och jag & mamma skulle till banken, och ewelina följde med bara för att och vi tog tove. vi tog ut pengar från mitt konto, och sen hämtade jag mitt studiebidrag, det var nice! trodde man inte fick studiebidraget nu i juni, så det var skönt med extra pengar i fickan! sen åkte vi vidare, köpte godis och sånt, och nu är vi hemma, ska snart äta och sen drar vi. blir väl att vi åker vid sex tiden ungefär skulle jag tro, men jag vet inte, vi får se. vet inte om datorn hänkar med eller inte, men jag hoppas på det! skit samma, jag är ju den som är underst i rakning hemma så det blir väl inte som jag vill. men skriver när jag kommer hem annars, för nu hinner jag inte skriva mer, måste fixa det sista. så hej då tråkstockholm, hello avlånga ö!

finns vissa jag kommer sakna mer än andra.
vissa ska bli skönt att slippa, och vissa kommer jag inte klara mig utan! ni vet nog vilka ni alla är, och jag kommer verkligen sakna er! men vi hörs när vi kommer hem, jag nås på mobilen iaf hela veckan och hela nästa vecka! så hör av er, minst en gång om dagen! annars kommer detta bli en helvettes semester.
och hoppas ni inte saknar mig allt för mycket (; höhö

/ e, suuuuuuuck!

sällskap av sofia & johan :)

yes, nu är vi igång igen då, haha. har inte suttit vid en datorn sedan jag bloggade sist, men det var ju igår så ingen fara.
men det vart inte alls som jag hade planerat, helt annorlunda nästan! efter jag bloggat så städade jag vardagsrummet som jag hade lovat mamma, sen tog jag en dusch och sen ringde sofia och sa att hon fick skjuss till mig istället eftersom att bussarna strejkade & mamma var inte hemma så kunde inte få skjuss. så halv fem gick jag ner till ica, mötte sofia och så handlade vi lite och sen åt vi på grillen. sen mötte vi simon och sa hejdå till honom och sånt, för jag drar till öland imorgon :D och han drog till arvika igår. sen gick vi hem till mig, pratade lite och kollade sedan på en film, den hette typ georgia rule eller något, och den var helt okej. sen spelade vi lite labyrint såklart :D haha och vid tio så drog hon hem. och nu ses vi inte på en och en halv vecka typ ;/ ..
då satte jag på lejonkungen 3, och vid tjugo i elva så kom johan :) vi kollade färdigt på lejonkungen och sen blev det ingen annan film, utan vi låg och pratade en hel del. båda var sjukt trötta men ingen kunde riktigt somna, så vi låg och pratade, om sjuka grejer egentligen, men.. aah jag vet inte, det var hur skönt som helst :) samtalsämnena var en mix mellan sex, våld & världssvälten och hur världen är uppbyggt. vet inte varför vi pratade om det, bara blev så.. och sen vart vi båda hungriga så åt mackor och sen somnade vi väl vid fem tiden ungefär, haha.

vaknade vid tolv typ, och då låg vi och drog oss ett bra tag. sedan satte vi på yrrol, sen tog jag en snabbdusch och sen gick vi ner till mamma, pratade lite om imorgon och så skulle jag & ewelina baka bullar så jag skulle kolla vad jag skulle handla, vad som fattades. sen drog vi ner till ica, handlade lite till bullarna & annat att äta och sen tog johan en korv och jag åt en glass, vart frukosten, haha. sen gick vi tillbaka hem till mig, åt lite och sedan kollade vi på rumper stumper och när den var slut så insåg vi att vi hade "latat bort hela dagen" för klockan var sex! så då gick johan hem, och jag gick till mamma, åt middag och nu sitter jag här. ska upp till pappa och hämta lite saker snart, sen baka bullar med ewelina och sen ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, peppa till tills imorgon kanske? haha, blir väl bara tv som vanligt, men skriver imorgon innan vi drar, för vi drar vid sex tiden ungefär, eller tidigast sex iaf, för roger jobbar, peace out!

/ e, du har förstört så jävla mycket!!

för att bli lite gladare

1. jag för två år sedan


2. jag och en bästa vän



3. en dag jag minns


(mammas födelsedag förra året, riktigt roligt!)


4. en bild som väcker känslor

(jag och johan i nian, vi har så jävla bra kontakt, och nu ses vi knappt..)


5. en plats jag saknar

(också nian. saknar den skolan, saknar klassen, nian var helt jävla underbar!)

6.någon jag saknar

7.någon som gjort mig lycklig


8.någon som betyder mycket


(älskar dig lillesyster, du är så jävla grym!)

9.någon som ger mig inspiration

(Kat von D, skulle vilja vara som henne, hon är otrolig på alla sätt!)

10.någon jag vill träffa

(var väl ingen chock va? ;) haha )

11.något jag vill ha


12.jag själv nyligen


13.jag själv för längesen


14.jag själv som lyckligast

(med lillesyster påväg till öland, kan det bli bättre? nej!)

15.den jag senast fick sms av


16.den jag alltid har roligt med


17.den sista bilden i mina mottagna filer


gu morn

nu är jag uppe, ska snart äta frukost och sedan ska jag tigga till mig skjuss till sofia, eller det blir inte fören vid tre ungefär. eftersom det är buss strejk (eller? ;s) så kommer jag behöva gå till jakan om jag vill ta tåget, så, känns inte så populärt, trots att det är jättefint väder! det är ju skönt. men känns inte riktigt som om det är min dag idag, känner mig lite.. jag vet inte, nere kan man väl inte kalla det direkt, men. det är nog det enda rätta ordet, faktiskt.

så min dag ser ut såhär;
äta frukost
duscha lite snabbt
åka till banken
städa
åka till sofia
försöka komma hem därifrån, haha

och sen ikväll vet jag inte ännu, johan kanske skulle titta förbi, men det beror på om han ska jobba imorgon eller inte, han visste inte. då blir det väl film och mys :) men nu är jag hungrig! och måste fixa skjuss till sofia, och läsa om strejken, blev den verkligen av? ;s

/ e, deppo dag idag, känns som det.

finns det verkligen en för varje...?

sitter hemma hos mamma i världens konstigaste outfit tror jag. ewelina ska precis gå och lägga sig och jag känner mig inte sådär jätte pigg jag heller, men kollar på film på trean så ska väl gå och lägga mig när den är slut. så kände för att blogga lite innan jag går och sover faktiskt. får se hur det går, med det där att sova, har så jävla ont i överarmarna & ryggen, gör verkligen sjukt sjukt ont!

jag vill inte säga för mycket riktigt, men vill skriva av mig. sen är det ju faktiskt skit samma vilka som förstår och vilka som inte fattar, för det är ju min blogg och då är det ju egentligen bara jag som behöver förstå.
men det är helt sjukt hur man kan fatta tycke för en människa så fort som man ibland gör. det är stört hur man kan, efter bara några få dagar, känna att man kan prata med denna person om precis vad som helst! och så gör man det, och känner att man inte alls ångrar sig. vet inte vad det kallas, det måste ju finnas något ord för något sådant? för det är mer än vänskap. vet inte riktigt vad jag ska säga, mer än att jag tycker det är sjukt jävla underbart. hoppas på att det aldrig tar slut. för vi har så jävla mycket gemensamt. tycker samma sak, tänker samma sak och vill samma sak. förstår verkligen inte! det är fan helt sjukt, det är nästan som om vi är en och samma person. och det har bara gått en vecka...
när det kittlar i nacken, eller kittlar efter ett så kallat hästbett. eller filmerna, och speciellt yrrol (a) eller att inte sova, bara ligga och prata om precis allting. det är underbart..
om du läser detta, så vet du vem du är. du vet vad jag tycker om dig, det har jag sagt. du är bäst<3

/ e,
bara i min vildaste fantasi