ännu en söndag

igår firades ewelina på dagen med sällskap av moster & kusin :)
sen drog jag till jobbet, slutade halv elva...

så jag missade bandy bynight såklart... skulle fått gå vid halv tio, SENAST (!!) hade ann (chefen) sagt, men så vart det inte.. aja, finns inget man kan göra nu. men iaf, seb, victor & filippa hämtade mig efter jobbet :) så det var skönt. åkte hem till seb, kollade film och sen vart det en massa roliga youtube klipp, hahahah fy fan vad vi skrattade! :D har faktiskt aldrig sett victor skratta så mycket! han slängde sig på golvet och tjöt! hahaha :D och var riktigt länge sedan jag såg seb skratta så mycket som han gjorde! :p och jag & filippa grät, hahahah :D var sjukt jävla galet kul! haha anyway, sen somnade jag någon gång, vet dock inte när, haha.

vaknade vid tolv, då gick jag hem, och filippis också :) gick förbi mamma och sa hej till camilla med familj och nu sitter jag hos pappa, nyduschad. ska skynda mig lite nu för ska ta kvart i bussen till sofia, där ska vi plugga och jag måste få höra om hur det gick på bandyn! (tror david spelade bakis med tanke på att han var så full i fredags att han blev utslängd, hahaha!) men jag skriver när jag kommer hem sedan, om lite snuskiga detaljer ;)

/ e, går aldrig mer tillbaka

en kväll full med dans

filippa kom till mig vid sju tiden igår :) vi började
dricka lite och vid nio gick vi för att ta bussen.

mötte sofia på stationen, typ, och frida, och så tog vi halv tio tåget. hanna kom också btw :p och sen i stan tog  vi ut pengar, köpte cheesburgare och sen började vi gå mot toxic. var lite kö när vi kom dit, och i kön stod typ resten av sällskapet :p så väl inne beställde vi dricka, sa hej till alla och lite sånt. sen började alla dansa :D sen stod vi på dansgolvet ett bra tag, haha, och under kvällen åkte folk hem lite olika tider men dom flesta av oss tog tjugo över två bussen hem. och där fick man såklart stå upp! :| fanns inga sittplatser... men i spånga hoppade två av så jag snodde en plats, haha. men det roligaste på hela bussresa, HAHAHA! :D satt typ 15 åriga tjejer längst bak i bussen och sjunger och skriker och allt och i barbarby ger sofia upp och skriker på dom och står  verkligen 2 cm ifrån ena tjejens ansikte och ba "HÅÅLL KÄÄFTEN SÄGER JAG!" så sjukt kul, hahahahaha! :D

aja, var väl hemma vid halv fyra, somnade vid fem. vaknade ett i morse (!!) och då gick jag hem till pappa, duschade och bytte om och allt och sen gick jag till mamma och dit kom moster & min kusin ida och så firade vi ewelina :) och nu sitter jag hos pappa, ska packa min väska snart och sen åka och jobbar, och kanske blir bandy bynight inatt! hoppas såklart på det men.. jag vet inte, tror inte det blir så ;/ men nu måste jag packa färdigt, min buss går om en halvtimme!

/ e, fy fan vad ont i benen jag har!

freeedag!

yes, då är det äntligen helg igen! :D
och ikväll är det paarty som gäller!

somnade lagom tidigt igår faktiskt, vaknade av klockan vid åtta, gjorde mig i ordning och sen vid kvart i nio kom sofia och hämtade mig. vi skulle på studiebesök i täby på en revisionsbyrå, vi håller på med ett arbete i redovisning & beskattningen. hahahah, det var en jävligt rolig resa dig ska jag säga er :p fy fan vad jag skrattade alltså! :D var lite svårt att hitta till deras hus ska jag tala om för er, hahaha :D men men, vi kom fram tillslut iaf, fick svar på frågorna och sen åkte jag till skolan.

kom dit en timme innan vi började, skrev färdigt och skrev ut mitt arbete i filosofin som skulle in idag, är inte ett dugg nöjd men skit samma, jag orkar inte. sen satt jag & towe i datasalen, pratade lite skit och sen började filosofin. vi gick igenom lite och sen fick vi sluta. jag, towe, jesper och filippis tog tjugo i tre bussen till stationen och nu sitter jag hemma. haha förlåt för frågan om gästlistan jessica (a) men var tvungen!
ska hoppa in i duschen snart, sen städa och sen gå över till mamma en snabbis. sen kommer filippa hit, kanske sofia, och så förar vi lite innan vi drar vidare till hirchen där resten av gänger kommer vara, är tydligen 33 st på listan i "vårat gäng" ;s men det blir nog roligt! ewelina & hennes kompis hanna kommer hit och bakar idag, så hoppas man får smaka imorgon (a) haha, visst ewelina? (a)

/ e, tagga till!

fick min första lön! :) haha

känns som om bloggen kommer lite i andra
hand numera :p men kanske inte gör så mycket!

igår sov jag hos seb, som vanligt ;p haha. vi kollade färdigt på sesong ett av dirty sexy money, och det är riktigt bra faktiskt! ska börja kolla sesong 2 nu! och jag vet aldrig om "sesong" stavas med e eller ä!? aja skit samma, ni vet vad jag menar iaf!

försov mig i morse! så missade italienska förhöret... men vi fick tydligen göra det nästa vecka så, skönt! sofia kom och hämtade mig vid halv tio, åkte till skolan och hade religion. det gick bra. sen hade vi lunch, sen pluggade jag, sofia & anna till rättskunskapsprovet lite, sen hade vi provet och det kändes faktiskt riktigt bra! var väl sista frågan som var lite krånglig, men jag vet inte, får se hur det går! :)
sen hade vi projektarbete men jag och anna gjorde inte alls mycket, haha! vi satt mest och pratade :) och det var riktigt skönt! att få prata av sig lite och så. sen skjutsade hon mig till stationen och där träffade jag seb, jessica och david så fick sällis.

nu sitter jag hos pappa och gör ingenting. ska skriva färdigt min filosofi uppgift tills imorgon, sen får vi se. imorgon ska jag upp tidigt, sofia & jag ska till täby på studiebesök, sen till skolan. och på kvällen blir det fest! :) ska fira david!

/ e, fan vad veckorna går snabbt!!

Citizen Cope ft. Rhymefest - Bullet and a target

strunta i videon, det är låten som är sjukt galet bra!
kan inte sluta lyssna på den..



lite planer

läste precis towes blogg, och det var då det slog mig, PÅ RIKTIGT!
det är bara typ 1 månad kvar på 2008... helt sjukt!

så de sista veckorna på året ser hittills ut såhär;

fredag 28/11 -
utgång! fira david :D
lördag 29/11 - jobba 18.30 - ?? & efter det, bandy by night! (?)
fredag 5/12 - jobba 18.00 - ??
fredag 19/12 - julavslutning!
tisdag 23/12 - åker till chris
onsdag 24/12 - julafton! firas hos faster chris :)
torsdag 25/12 - åker hem från faster, åker till camilla och firar med mamma o.c :)
måndag 29/12 - åker till dalarna med pappa, bittan, ewelina och elsa
onsdag 31/12 - nyår firas i dalarna :D
??? - åker hem från dalarna (iofs nästa år, höhö)


snabbis!

har inte orkat blogga på ett tag, eller hade ingen lust
igår. hände inte så mycket och nu har jag precis
kommit hem från skola, är hos seb och ska kolla
film nu :) skriver kanske sen!

födelsedagsfirande av ewelina! :)

kom precis hem efter en hektiskt dag
ute i kungsängen & bålsta :p haha

igår kväll var jag med filippis och seb :) vi hade det mysigt med godis, chips & glas och en massa bra filmer! filippa drog väl vid halv två tiden ungefär, och då somnade jag huuur snabbt som helst, haha.

vaknade väl vid elva ungefär, gjorde inte så mycket. duschade och kollade tv. drog från seb vid kvart över tre, gick hem till mamma och fixade i ordning mig lite, sen drog jag till pappa och så kom han & bittan och hämtade upp mig och ewelina och så åkte vi hem till henne, där vart det middag bestående av tacos, och tårta eftersom ewelina fyller 17 idag! :D <3 grattis! sen åkte jag, ewelina, pappa, bittan och elsa till bålsta för att kolla pappas hockeybockey match. vi var en fett bra hejaklack :D haha! när den var slut, slutade 6-5 till motståndarlaget, så åkte vi till stäket och käkade på Mc Donalds och sen åkte vi hem. jag hämtade lite ombyteskläder och nu sitter jag hos seb :) men han är ute och röker med emil + kompis :p tror han också heter sebbe? aja, nu ska jag väl fixa lite innan jag går och sover!

/ e, jag vill inte att du ska må så...

så sjukt skönt med helg!

sitter faktiskt hemma hos mamma just nu,
kollar tv, little nicky går på fyran, haha.

igår jobbade jag från fem till elva. gick väl bra men vissa kunder alltså, fy fan man irriterad man blir! men som sagt, rent generellt gick kvällen bra. så vid tio i tolv mötte jag filippis och så åkte vi hem till seb där han och hans syster va, och så pratade vi lite och sen gick nettan, sebbes syter, och la sig. då kollade jag, seb & filippa på väärldens läskigaste film! the strangers hette den. fy fan vad läskig den var alltså, heeelt sjukt! alla tre satt och hoppade till hela tiden, haha. efter den somnade jag iaf, men seb & filippis kollad på en annan film.

vaknade halv elva idag ungefär. nettan åkte hem kvart över, då käkade jag & filippa frukost, sen gick jag och mötte ewelina en snabbis sen har hela dagen gått åt till att titta film, haha. vart först the midnight meat train, helt sjuk film! och sen var seb trött så jag & filippa kollade på nils karlsson pyssling medans seb sov :p haha, lite barnslig får man väl vara? (a) och vi satt och sjöng med alla låtar, hahaha. heelt sjukt att låtarna finns kvar i huvudet ;o
anyway! kvart över tre tog filippa bussen och då gick jag också hem på en gång, och nu sitter jag hos mamma. ska lyssna när det blir mat så jag vet när jag kan gå till seb igen :) haha. vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi får väl se, men kanske blir en film eller något :)

/ e, hahahahahah!

freeedag!

orkar inte blogga. dagen i skolan var värdelös! var där i fem minuter
sen åkte jag hem. nu sitter jag hos mamma, ska snart fixa
lite och sen vid fem ska jag åka och jobba, sen möter jag filippis
när jag har slutat och så åker vi hem till seb där han & hans
syster är och, förmodligen, kollar film :p

wish me luck! för jag har ingen ork i kroppen
att jobba idag... :( men det blir nog kul!

ledig dag!

somnade tidigt igår, eller vid tolv men endå...
var skönt!

vaknde runt elva tiden, sååå skönt att sova länge! kollade lite tv, sen film, splinter, och den var väl helt okej. jag & seb såg en film igår, den hette också splinter haha. seb sa att han hade laddat ner en skräckfilm så vi skulle kolla på den och den var verkligen inte läskig! det var snarare en action film, och efter filmen så kollade seb lite på datan och då visade det sig att han hade laddat ner fel splinter film, hahahah! lite roligt var det iaf (a) då iaf!

aja! seb åkte till skolan vid ett, kom tillbaka vid kvart över två för det visade sig att han inte behövde åka till skolan så vi kollade lite tv, sen drog jag hem vid halv fyra ungefär. diskade, sen käkade jag och nu sitter jag hos seb igen. han är på öppet hus @ ubg så vet inte när han kommer hem, vi får väl se helt enkelt! :) tänkte sova här ikväll.
imorgon har vi bara en lektion, får se om jag går eller inte. och på kvällen ska jag jobba, sen kanske hem till seb men det är inte besämt ännu.

OCH GRATTIS FILIPPIS TILL KÖRKORTET! :D

/ e,
tänkte hoppa in i duschen nu.

onsdag 19 november

ciao bella!

idag var ingen jobbig dag alls. var bara jobbigt att gå upp i morse, men annars var det ingen fara på taket :p tog halv åtta bussen, och åtta tåget, kom i tid idag, WOW!? :o och sen började jag halv nio med svenska nationella. ämnet var saga och sanning. vi fick sitta från 08.30 - 11.30 så tiden var det ingen brist på, men man fick välja mellan typ tio olika saker att skriva om!? så det var väl det svåra, för det fanns inget ämne man riktigt gillade. men allt som allt gick det väl bra iaf, satt två timmar och skrev 6 sidor.

sen käkade vi lunch, fisk, men var gott idag! sen hade vi en håltimme på 1½ timme typ så jag och sofia åkte med hem till anna och hämtade hennes hund, hon skulle åka hem med den till sin pojkvän, haha. hon bor verkligen på landet!! :p men jag & sofia hade kul i baksätet iaf, hahaha! :p
sen hade vi rättskunsap, gick igenom lite och sen fick vi tillbaka rapportskrivningen vi gjorde för ganska länge sedan, och jag fick vg... okej, det är klart det är bra, men jag hade verkligen kämpat med den! så ville ha lite högre men.. aja!

sen slutade jag! fick skjuts till stationen av johan :) och nu sitter jag hos seb. har städat lite, kollat på en film och nu ska jag kolla på en annan. vet inte när han kommer hem men han slutar fem iaf så vi får väl se :) är lediga imorgon så tänkte sova kvar här (daaah! haha) och imorgon vet jag inte vad som händer, får se!

/ e, ledig imorgon, sååå skönt!

helvetes dag!!!

igår var jag hos seb hela dagen, vi gjorde inte så
mycket och somnade väl vid tolv. skrev färdigt
mitt tal i svenska iaf!

gick upp vid sju, gjorde mig i ordning och tog halv åtta bussen till jakan. på stationen mötte jag sofia och vi bestämde att vi skulle ta kvart i tåget (istället för hel) för vi hann med det, så slapp vi sitta och vänta. vi kom till kallhäll, sen tog det stopp! var något jävla elfel så vi satt där i säkert tio minuter, sen fick vi kliva av tåget för det skulle tas ur traffik? så var bara att gå ut i kylan... och det var just då som jag kom på att vi hade prov idag! i redovisning & beskattning, och det hade både jag & sofia glömt bort helt! :o så ah..

men tillbaka till kallhäll station. det var fel på alla tåg, både till bålsta & stan så alla fick stå och trängas inne, där det var lite varmare än utanför. och där stod vi, i 1 ½ timme. inget tåg gick och det kom inga ersättningsbussar. så vad ska man göra? men tillslut, kvart över nio, så kom det en buss så vi tog den. så vi var väl i skolan typ halv tio, då slutade svenskan så såklart kunde jag inte berätta mitt tal idag! och jag som var klar och allt.... suck.
efter det hade vi redovisning & beskattning och det gick verkligen sämst! var på så dåligt humör redan så kunde inte riktigt konsentrera mig heller.. sen vart det lunch, god mat iaf! och sen hade jag hål i 3½ timme.. men hittade mediagänget så hängde med dom. vi spelade lite kort och pratade lite allmänt. gjorde en intervju med några lärarkanditater om  olika comminties på internet, dom skulle skriva en uppsatts. det var jag, vickan, david, jessica & alex som var med.

sen började språket kvart i tre, gick också sämst.. fy fan vilken dag alltså... och ingen towe idag! :( fick sjuts av hanna till jakan station, då gick jag & seb till optikern snabbt, sen åkte vi hem. jag lagade mat och nu sitter jag hos seb igen. vi ska kolla film snart, sen ska jag plugga. har svenska nationella imorgon.

/ e, vissa dagar är bara skit!

fyra timmars smärta, hahaha

var väl hemma typ.. max en timme igår på hela
dagen? typ något sådant..

vaknade halv elva, gjorde mig i ordning och gick till seb. vid två åkte vi mot kungsängen, victor följde med så vi åkte biil :) skönt! vi var framme vid tre, och seb började tatuera sig vid fyra ungefär. fy fan vad ont han hade! ;o tatueraren, patrik, började på ryggraden, och det gjorde sjuuukt ont när han gjorde just där, fy fan vilka miner han gjorde alltså... tyckte så synd om honom :p haha!

orkar inte berätta allt i detalj, men fyra timmar senare så var allt klart och vi började röra oss hemåt. åkte förbi towe påvägen hem för att visa henne & carmen och sen åkte vi hem till seb. eller victor åkte hem till sig för att plugga. vi kollade på andra avenyn och sen gick jag hem för att hämta ombyte och sen gick jag  tillbaka, då kollade vi på little man eller vad den heter, sjukt rolig iaf! :D och sen skulle vi försöka somna. sebbe somnade typ på en gång, men jag kunde verkligen inte!! :o så jag låg vaken till typ tre, sen somnade jag.

gick upp kvart i sju..... !! tog halv åtta bussen och åtta tåget in mot stan med sofia & hanna. vi skulle på studiebesök på bonnierhuset. första föreläsningen var skit bra! men andra sög.. efter den åkte vi hem och nu sitter jag hos seb och väntar på att han ska komma hem. ska plugga till mitt tal som jag ska ha på svenskan imorgon! har inte ens börjat skriva.... och så ska jag väl smörja in sebs tatuering :p lägger upp bilder!

GRATTIS DAVID PÅ 18ÅRS DAGEN! :D & han klarade mönstringen bra så blir lumpen för honom också! :D :D

        typ direkt efter                       efter en dusch
         

/ e, kort skoldag, skööönt!

i väntan på att seb ska bli klar:

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Haha du får ställa upp för laget ^^ Mm men man vill inte sova bort sin framtid ;/ haha dilemma!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
hahaha du sjöng den och massa andra låtar överallt fan! ^^ men det var ju nåra som sjöng med dig iaf :p
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
haha :p du kommer avlida! nej då, här är det lugnt vettu :) vaknade precis och nu är det dirty sexy money på femman! :D
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
aa det är det ^^ sov så gott! puss
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
gut gut <3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja det blir bra :) jag ska kolla upp när bussarna och det går sen bara :)
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
haha va? nu är du galen :p
8. Vad vill du höra mest av allt?
Okej men kan jag höra av mig under dagen? :)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
haha tänkte faktiskt försöka få en autograf  till dig men då hade han gått :p
10. Din romantiska replik?
skulle vilja tvätta ett linne, tror du att ni kan göra det? (a) <3<3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
hur långt är ett snöre?

roligast på riktigt riktigt länge!

gårdagen blev riktigt, riktigt lyckad alltså! :D
sjukt jävla roligt!

började med att jag mötte filippa vid bussen, och så gick vi till ica och tog ut pengar och sen gick vi till seb. efter en halvtimme kom sofia och då började vi dricka lite, haha. sen drog seb innan oss och vi fortsatte drickandet, som kanske blev lite för mycket, hahaha! och sen tog vi kvart över nio bussen in till jakan. och på perrongen hände en heel del grejer, hahahah! :D

vi kom till vanilla vid kvart över tio kanske, och då fortsatte drickandet, dansadet och socialiserandet, haha. tänkter inte gå in på detaljer! men det var en riktigt rolig kväll! tog tjugo över två bussen hem, och då hade jag tydligen suttit och sjungit och spelat musik på mobilen!? hahah, fy fan!
kom hem och somnade vi fyra ungefär.

gick upp halv elva, fixade lite i mitt rum och vid elva kom farmor. då fikade vi lite, gick och handlade och sen kom gästerna. det var bittan, malva, cicci, rasmus, chris & christer :) vi åt tacopaj, fikade och sen åkte dom hem, en efter en, haha. bittans dotter kom förbi en snabbis också lite senare på kvällen. dom drog vid åtta tiden ungefär och då satte sig jag, farmor & pappa och spelade kort och yatzty :) vi spelade totalt nitton omgångar, blandat kort & tärning, och jag vann en gång!? :o haha.
nu sover pappa & famor, jag ska kolla lite tv sen ska jag gå och lägga mig. ska upp relativt tidigt imorgon för ska åka med seb när han tatuerar sig! :D och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

/ e, var riktigt länge sedan jag hade så kul! :D

måste det regna hela tiden!?

igår hände inte alls mycket, jag tvättade
och sov hemma! kollade lite tv och pratade
lite skit på msn, tack för att du lyssnade! :)

gick upp kvart över nio, var skit pigg! käkade frulle, gjorde mig i ordning och tog halv elva bussen in till jakan. där träffade jag towe o.c, dom handlade presenter till natalie. sen tog vi kvart över elva tåget till skolan och då käkade vi lunch. sen latjade vi runt lite i hela skolan med en destenation! haha, visst towe? ;) och sen började filosofin. jag var väl inte sådär jätteintresserad, satt mest och pratade med ellinor tills läraren utbrister "vad är rättvisa för dig, hansson?" haha, första gången jag blir kallad mitt efternamn ^^ lite kul var det. men kunde väl inte svara sådär jätte bra på frågan för vad fan är rättvisa!?

sen fick vi sluta tidigare, jeey! så jag gick till stationen i regnet! mötte filippa på stationen och så tog vi tåget tillsammans. sen i jakan så sprang ewelina in i mig och sa att mamma & annelie var där med bilen, så jag fick skjuts hem, skööönt! så nu sitter jag hos pappa, ska städa mitt rum nu och sen städa lite random i lägenheten, tills pappa kommer hem. då ska jag duscha lite snabbt och sen beger jag mig till seb med filippis :) sofia kanske kommer dit också! och sen blir det att föra där, sen drar vi ut! bloggar imorgon igen säkert, måste verkligen ta tag i mitt rum nu!

btw! jocke smsade mig idag och sa att han hade skakat hand med persbrandt!? :o han jobbade tydligen för honom eller något. han hade tänkt ta autograf till mig men då hade han redan gått! :( men men, jag var nära iaf! så jocke, DU FÅR INTE TVÄTTA HÄNDERNA INNAN VI HAR TRÄFFATS! ;O

/ e, höst väder fo sho!

sleep tight

"det är lugnt, det är bara hojta till om du behöver prata.
och du behöver inte behöva prata för att hojta till."

och med det säger jag god natt från mig
(och anthon) :) sov gott!

Dixie Chicks - Not ready to make nice

kan väl inte säga att jag relaterar till den här låten,
men den är verkligen grymt bra!


måste bara få säga

jag vill bara ha detta sagt.
idag så berättade en väldigt nära vän till mig en sak, och det var
väl inte så att själva saken i sig var det jag reagerade mest
på utan att hon senare sa "jag berättar allt för dig så kände
som om jag behövde säga det här" för innan hade hon sagt att
hon hade en sak att säga till mig som hon inte har berättat för mig,
så jag blev genast nyfiken. och du ska veta att jag verkligen
uppskattar att du känner att du kan berätta allt för mig, och du ska
veta att du alltid kan berätta saker för mig, och ringa mig om det är något,
spelar ingen roll var klockan är! jag kommer alltid att finnas där för dig,
och lyssnar på dig, vad det än handlar om. TB eller något helt annat
im al yours sötnos :)

du vet att du betyder massor för mig,
du vet vem du är <3

LYSSNA PÅ THE KOOKS - NAIVE!

igår gick jag till sebbe, vi gjorde inte så mycket, kollade mest
tv och sen kollade vi dirty sexy money seson 1, för
båda har missat hela första sesongen.

vi somnade typ vid ett tiden ungefär. och jag gick upp nio i morse, sebbe började senare än mig så han låg kvar och sov, lite orättvist :p haha. men men, vad ska man göra? men sofia var snäll och hämtade mig iaf :) sen började vi tio med religion, gjorde inte så mycket, typ bara ett korsord sen fick vi sluta. sen åt vi lunch, god mat idag! (y) och sen sprang jag runt i halva skolan för att leta efter olika folk, hahaha. och sen hade vi rättskunskap. gick igenom lite och sen fick vi uppgifter att göra så jag och anna satte oss och gjorde dom. sen hade jag mentorsamtal, det gick smärtfritt så det var skönt! och sen började projektarbetet.

jag & anna har ju börjat jobba tillsammans med projektarbetet, om trafficing, och det är skit intressant! så vi lånade massa böcker på bibblan och sen satte vi oss vid en dator och sökte lite. sen skjutasade hon upp mig till stationen, tack! :) nu sitter jag hos pappa, väntar på att han ska komma hem och laga mat, haha. ikväll vet jag inte vad som händer, ska sortera tvätt idag igen, haha, och sen plugga hade jag tänkt mig. men ska vara hemma iaf!? :o haha. får se om det kommer något intressant på tv.

imorgon har vi bara en lektion så det blir riktigt skönt! sen ska jag hem, och så blir det utgång på kvällen! :) seb & victor är festfixare typ, så jag tänkte gå och besöka dom på jobbet, haha. sen kanske resten av tjejerna i klassen följer med men det är inget bestämt ännu, men hoppas på det! så jag & filippis ska föra hemma hos seb, men han är inte hemma så blir väl med hans mamma, haha :D får se om soffan hänkar eller om hon väljer att åka till natalie där resten av klassen är, och så möter vi dom senare, får se!
och på lördag kommer farmor! :D :D och på dagen kommer min faster och hennes familj och käkar middag här :) så blir en mysig hemma kväll med släkten på lördag då, skönt! :)

och grattis till natalie som fyller 18 idag! :D

/ e, känns som en evighet! ;o

en ledig dag!

har inte riktigt tid att blogga, skriver bara lite
snabbt iaf!

åkte till sofia igår, vi kollade film och mös. filmen var nims island, och den var faktiskt bra! sen somnade vi både innan filmen var slut iofs, eller jag såg slutet men måste ha somnat i eftertexterna för vaknade i morse och då var allt i sängen nedplockat så sofia måste ha vaknat, haha.

gick upp elva, kollade på förortsungar och sen käkade vi frulle. till frukosten kollade vi på stardust och seb har sagt att den är skit bra, men den började konstigt och hela filmen var lite sience fiction men den var faktiskt bra! först tänkte vi stänga av men vi kollade färdigt och när man kommit in i filmen var den faktiskt bra!

drog hem vid halv fem tiden, kom hem smärtfritt och nu sitter jag hos pappa, ska till annelie & peter nu och käka pannkakstårta till middag (hahha) och sen får vi se! ska sortera kläder iaf, suuuuck! greys ikväll iaf, missa iiinte!!

/ e, jajaja

Men without Hats - Safety dance

victor berättade att denna video hade vunnit ett pris, och
gissa vilket! HAHAAHAH

för bäst användning av en dvärg i en musikvideo!
HAHAHAH, vilket jävla härligt pris! :D



i surrender med robin eriksson är bääääst!

orkar inte blogga idag, har inte hänt något speciellt
ändå så skriver lite snabbt.

skolan var okej, hade bara två lektioner så var chill. skulle haft språk men det vart inget så slutade tolv idag. åkte till stationen med sofia, sen hem och nu sitter jag hos pappa. ska snart försöka få tag på seb och fråga om jag kan gå hem till han och bränna två filmer, för idag ska jag till sofia :) vi är ledia imorgon så ska sova där inatt, JA DET SKA JAG JONAS!

men nu ska jag kolla film, sedan fixa lite och sen förhoppningsvis gå till seb och bränna filmerna :)

/ e, ledig imorgon, gaaalet skönt!

hatar rubriker!

och så ännu en ny vecka, men dagen gick
smärtfritt, så det är skönt!

vart lite stressigt igår då jag skulle till ica som stängde sju och jag gick ut ur duschen halv, och hade inte ätit ännu så struntade i ica och tog det lugnt innan jag skulle gå istället. så jag käkade med familjen, bytte om och sen gick jag & ewelina till pappa för att lämna rosor vi köpt, var fars-dag ju så :) han vart glad! sen gick jag till seb.

då kollade vi först andra avenyn, och sen kollade vi på filmen busungar om ni kommer ihåg? :p man såg den när man var liten, med små barn som hade en "women haters club" haha sjukt rolig! :D sen kollade vi saw 5 och den var verkligen ur usuel! inte alls samma kvalitet som dom andra så.. den sög! och slutet gjorde så man förstod att det skulle komma ännu en till! när ska dom fatta att det inte går att göra fler!? jag menar, ettan är skit bra! tvåan är också riktigt bra, trean har en riktigt bra story och fyran är lite överdriven och femman sög hästballe! så kanske ska ta slut någon gång? well well, inget jag kan göra något åt.

sen iaf så kom victor, vi kollade lite saker på datorn och sen drog dom halv två, då gick jag och la mig och hade lite svårt att somna men somnade väl vid två tiden ungefär. och vaknade inte när seb kom hem, så var skönt, haha!

gick upp kvart över åtta imorse och var helt död! märkte att jag hade fått för lite sömn inatt.. men det var bara att gå upp och göra sig i ordning. sen tog vi nio bussen och halv tio tåget.
började tio med filosofi, och sofia är tillbaka i skolan! :) hon var sjuk hela förra veckan. så vi gick till filosofin och hade världens tråkigaste lektion, sen pratade vi med svenska läraren om vi hade lektion för vissa har svenska c nationella, men vi har nästa vecka, och det behövdes inte så vi fick åka hem :)

och nu har jag precis kollat film, agains the rope och den var väl helt okej. inte överdrivet bra, men men.. och snart ska jag över till mamma och hämta kläder, pappa-vecka från och med idag så. men ikväll ska jag kanske på simons konsert OM TOWE FÖLJER MED!?!? :o men vi får se, annars kanske jag går till seb, haha.

/ e, dude looks like a ladyyy (8)

min kropp är helt döööd!

gårdagen, fyyy fan säger jag bara! mina ben är inte alls
okej idag ska ni veta, inte alls...

började med en jobbig morgon... hade ingen lust att åka och jobba! men jag gick hem från sebbe, kom hem och la mig på soffan och fick ångest för att behöva åka iväg.. men jag gjorde mig i ordning och sen åkte jag, tog kvart över tre bussen. mötte david på bussen, gick in i jakan och köpte nya vantar, behövdes verkligen! och sen gick jag till jobbet.

kvällen gick väl bra, men det var kaos mot slutet! folk som inte betalat och så vidare, och ah. och en annan sak, jag fick servera en sjua själv! :o alltså ett sällskap på sju pers, HELT SJÄLV! först fick jag panik, men sen löste allt sig, haha. började vid fyra och slutade halv två ungefär. då bytte jag om lite snabbt och sen gick jag till jakanskolan och där mötte jag filippis och så åkte vi hem till seb :) han var vaken och kollade film, men alla var jätte hungriga (jag hade inte ätit på heeela dagen!!) så vi gjorde mat vid fyra på natten(?) och sen kollade vi film, house. men jag somnade mitt i filmen så.. haha, så pigg var jag.

vaknade vid halv tolv och då sov seb och filippis som galningar. då gick jag och satte mig i vardagsrummet och kollade reprisen av idol och sen kom seb och höll mig sällskap efter ett tag, och sen även filippis. då gick jag till ica och köpte kebab till oss alla, köpte blomma till pappa, fars-dag idag ju och sen gick jag tillbaka till seb. då käkade vi och sen kollade vi på film, the ruins tror jag den hette, skit bra! och sen gick jag hem, och nu sitter jag hos mamma, tänkte duscha och sen ikväll ska jag till seb igen.

/ e, helt utsliten!

en låååååång dag!

men jag ska väl inte klaga, skulle egentligen bli
längre men det vart det inte, och det
var riktigt riktigt skönt faktiskt!

började med att jag åkte till skolan vid halv tio. mötte towe i k-ängen och så gick vi till skolan. där skildes vi åt, hon gick och spelade volleyball och jag satt och pluggade själv ett litet tag, sen kom ellinor och höll mig sällskap :) efter det gick vi och käkade och sen hade vi filosofi, det sööög men vad ska man göra?

och jag hade fått för mig att jag slutade fyra idag, så hade sagt till jobbet att jag tidigast kunde komma vid fem, men jag slutade halv tre så vad skulle jag göra!? men då var filippis så snäll och höll mig sällskap :) :) vi satt och pratade om preciiiis allt! och sen drog vi hem med kvart över fyra bussen.

kom till jobbet typ tio i fem, bytte om och fick en genomgång av allt som skulle göras idag, sen var det bara att börja. servera, plocka undan, servera, plocka undan osv. kanske inte världens roligaste men skiiit trevlig personal verkligen! så det är chill :) fick en jättegod dessert av kocken som han gjorde speciellt för mig :D haha. men det var för mycket personal idag, var flera stycken som bara gick utan att göra något så jag fick sluta tidigare idag så ska jag stänga imorgon istället, så det går nog bra! :) får hoppas det iaf. men då blir det en lång dag! kommer förmodligen vara hemma någon gång vid två tiden, på kvällen alltså.

så nu sitter jag hemma (hos sebbe, men är mitt hem numera, haha) och väntar på att han ska komma hem. han jobbar också ikväll, på club vanilla. han är någon fest fixare ikväll typ, haha, så får se när han kommer hem. så jag ska nog lägga mig och kolla film nu, och vila mina fötter! :| så sjukt ont i fötterna!

/ e, första dagen i verkligheten, hahahah

en kort dag i skolan

sitter hemma hos sebbe och har precis klippt honom,
blev sjuuukt bra! :D kanske ska finjustera lite
nu bara, sen en snabbis till ica.

idag har vart en bra dag :) började tio, istället för halv nio för jag hade inge språk imorse. mötte towe & patrik på k-ängen station och så sprang vi i stort sett till skolan, helt i onödan :p haha.
sen började vi med religion, gick igenom lite om buddhimsen sen slutade vi. då vart det lunch, chili con carne. och har löst mitt projekt nu! är med anna, och ska skriva om trafficing kring balticum länderna. jag tar hand om ekonomin och anna tar samhällsgrejen, för hon läser sam sam. känns riktigt bra!

sen hade vi rättskunskap, men vart typ ingen lektion för våran lärare skulle iväg, så fick fick frågor vi skulle göra. så jag & anna gick till min handledare i projektet för att prata med henne, men hon var inte där, så då åkte vi hem istället. hon skjutsade mig till stationen och jag tog tåget. träffade simon schaffhauser på bussen så fick sällis :)
väl hemma skulle jag kolla på en film som inte fungerade, så drog hem till mamma och pratade med henne istället :p sen gick jag till dagis med annelie och hämtade tove och sen gick vi till ica, handlade och åkte sedan hem till mamma. där lagade jag mat, tacopaj, och sen gick jag till sebbe och nu sitter jag här. så nu ska jag fixa hans hår och göra så det är 100 % bra! och imorgon är första dagen på jobbet! känns riktigt bra :D ser fram emot det!

/ e, ciaao

GÖR TESTET!


god morgon, hahaha

yepp, så är det faktiskt.. vaknade inte för allt för
länge sedan, hahaha

men jag har faktiskt en bra ursäkt den här gången! jag & seb satt uppe hela natten igår och kollade valvakan med fredrik & filip! eller seb gjorde, haha. jag somnade ett litet tag där i mitten men jag såg resultaten och obama vann, såklart! :D så jävla nice. får se hur usa utvecklas nu och om han kommer kunna lösa den största frågan, ekonomin. och självklart så börjar man undra om han kommer kunna hålla det om att dra ur den amerikanska armen ur irak inom 16 månader, det ska bli riktigt spännande att se faktiskt! men det var ett bra val usa, good for you! (y) så vi stängde av tvn och gick och la oss vid sex i morse.

nu sitter jag hemma hos seb, helt själv, han är i skolan men jag pallade inte gå upp i morse så stannade hemma, haha. så tänkte kolla film nu, får se vilken det blir men en komedi iaf! skriver sen, måste plugga lite ikväll och så, men får se hur kvällen slutar, men förmodligen här! haha

/ e, lite sliten är man faktiskt

Valvakan /Sebbe här


Kan man tänka sig, jag fick tillåtelse att blogga! MOHAHAHA (6)!!!


Erica börjar att bli ganska pömsig (sexuellt utmattad), vi hoppas självklart att Obama vinner!
GOOOO BARRE!!!
//Sebbe



Jose Gonzalez - Heartbeats

love love love love love


GO OBAMA!

god middag gott folk!

hoppas allt är bra? det är det här iaf. började med sovmorgon i morse så fick sova lite extra länge, sen åkte jag till skolan med seb och i k-ängen mötte vi towe & hennes lillebror jesper och så gick vi till skolan.

började med redovisning och beskattning och det gick förvånadsvärt bra faktiskt! efter det hade vi klasstimme, kom inte fram till så jätte mycket vettiga saker, och efter det slutade jag. då gick jag till k-ängen station med frida och så tog vi 12.23 tåget in till jakan. där skilldes vi åt och jag gick till bowlinghallen för min arbetsintervju! ;o och det gick skitbra! ska jobba både fredag & lördag nu i helgen så :) ska nog gå bra!

sen kom jag hem, kollade färdigt på en film jag började kolla på för några dagar sedan, the boondock saints, skiiit bra film verkligen! kan jag verkligen rekomendera starkt! sen kollade jag på en annan, fröken sverige, och den var också helt okej, haha. nu ska jag till mamma, käka och sen ikväll ska jag till seb och vi ska sitta uppe hela natten och kolla usa valet! är valvaka med fredrik & filip som vi tänkte se! towe kanske joinar oss också, får hoppas på det! :) men hon skulle höra av sig!

/ e, en riktigt riktigt bra dag :)

och så börjas det igen

fick som jag ville igår, det vart grillen till frukost,
och det var riktigt riktigt gott!

sen drog vi tillbaka hem till sebbe, städade lite och sen kollade dom lite på datorn och jag drog hem. väl hemma så gjorde jag inte så mycket, gick förbi mamma och sa hej till dom som var där, annelie med familj + camilla med familj så det var nice! sen drog jag hem till pappa och fixade lite och käkade och sånt, och sen på kvällen hämtade victor upp mig så åkte vi till seb :) där så kollade vi på austin powers och chillade lite sen drog dom till statiol och då somnade jag, haha.

vaknade av klockan kvart över åtta idag. var riktigt riktigt jobbigt att gå upp asså! ;o driv inte! ville inge hellre en att ligga kvar men det gick inte... behövde gå till skolan. så det var bara att gå upp, göra sig i ordning och sen dra. åkte med media gänget till skolan, där träffade jag towe och vi gick till lektionen. hade filosofi... fett tråkigt! men fick tillbaka provet och jag fick g!! kände mig sjukt nöjd med det faktiskt, hahah, för det var galet svårt!

efter det hade vi lunch och sen en evighet lunchrast. så jag & towe käkde med media, sen gick dom på lektoion och jag och towe satte oss och pratade lite, men sen kom dom tillbaka för dom hade slutat men dom satt med oss för dom skulle vänta på bussen.

tillslut började svenskan och då skulle vi skriva på våra tal som ska hållas på svenska c nationella, och det gick piss! våran lärare säger att vi får prata om precis vad som helst men sen får vi inte det! ;s så jag vet inte.. blev lite irriterad, men men. sen slutade vi och då drog vi hem. nu sitter jag hos pappa, ska snart packa till mamma, är mamma - vecka från och med idag så. så nu ska jag packa, sen hem och äta och sen får vi se.

/ e, första dagen är alltid jobbigast, visst?

BUSTED!






tjejen utan rösten

godmorgon gott folk! det är fint väder ute, kanske inte
så jätte varmt, jag har ingen aning för jag vaknade
typ för en halvtimme sedan.

igår blev helt galet, heeelt galet! jag var hos sebbe under dagen, städade och allt och sen drog jag hem vid fyra, då duschade jag, valde kläder som jag skulle ha på mig och sen käkade jag väldigt väldigt snabbt för att hinna.
vid fem skulle det komma folk till sebbe som skulle förföra, dumma jävlar :p, men jag skulle inte hinna så kom vid halv sju. då hade sofia & filippis kommit redan :) sen vid sju kom towe. det var ett litet snabbt hejdå till boysen som skulle dra vidare till nivå men jag, sofia, filippa & towe stannade hos sebbe för att fortsätta förandet hemma istället för på nivå. david, som inte fyllt 18, stannade hemma med oss och sen kom även oscar. david vart skiiit full! hahah.

vid nio gick vi ut till bussen, tog tio över nio bussen till jakan och sen halv tio tåget in mot stan. där lämnade vi oscar & david ochvi tjejer gick vidare till toxic, kom in smärtfiritt och fortsatte drickandet där inne. blev kanske för mycket för vissa ;) haha. efter ett tag kom resten av gänget, ungefär 10 pers, så då vart det party. dans hela natten lång men endå en ganska tidig hemgång.

jag skulle sova hos seb, och så även emil, så vi tre drog hem till seb, dom kollade film och jag somnade, hahahha. och det visade sig när jag vaknade först idag, haha. gick upp och tvättade ansikte och sånt, och märkte att jag knappt har någon röst!!! så vi får väl se hur den här dagen går, sjuuukt bakis iaf! så blir nog en kebab till frukost, om seb och emil instämmer dvs, men det får vi hoppas på! tror dom mår lika dåligt som jag, haha.

/ e, riktigt roligt lördagkväll!

NEED HELP FROM GOD!

vad ska jag ha på mig ikväll!? vanliga tråkiga svarta jeans
eller ska jag chansa på en grå/grön/blå tunika och
kanske frysa ihjäl påväg hem!?

  
                          

1 november

godnatt och sov gott allihopa!
har inget mer att säga