31 Maj

äntligen har det fina vädret
kommit tillbaka!

igår mötte jag ewelina på ica vid tre tiden. handlade lite godis och sånt till mamma som hon tycker om haha. sen gick vi hem, mötte annelie som skulle hämta povan, hon hade varit på ett kalas :) sen gick jag & ewelina hem till mamma, satt i solen en halvtimme sen kom annelie & tove till oss, och så gick vi till handlarn, så tove fick ut och cykla lite :)

sen hem, käka middag och sen gick jag till seb igen. då fixade jag lite ny musik till mobilen, haha, och sen läste jag lite i min bok innan jag somnade haha.

idag har jag varit på ica med annelie, tove + tvillingarna. sen gick jag hem till seb men han satt klistrad framför tvn, han har börjat kolla på serien lost så jag kom väl bara och störde, haha, så jag vände i dörren och sprang ikapp annelie & tove så gick vi hem till mormor (mamma) istället, haha :p

annelie skulle på kvartsamtal på toves dagis idag så jag & mamma passade twinsen och tove medans hon gick dit. ewelina kom också så hon och tove lekte lite och jag och mamma myste med tvillingarna :) när annelie kom så gick jag till seb.

nu har vi precis ätit och jag ve tinte vad som händer resten av dagen, vi får se.

men imorgon kanske jag ska träffa pess en snabbis(?) eller annelie kanske :p sen hem till pappa, fixa lite saker och sånt.

på torsdag kommer farmor hem till oss!! :) så jag ska möta henne i jakan vid 3, sen ska vi hem till pappa. och på fredag tar ewelina studenten (!?!?!? :o) så då är det fullt upp hela dagen!

puss & kram!

30 Maj

shit.. snart är maj också slut!
vart fan tog alla dagar vägen???

aja, i tordags som sagt så sov povan här :) vi hämtade henne vid 6 tiden, åkte hem till oss och käkade middag och sen ut i parken och lekte. vi var väl där till 9 ungefär, sen gick vi hem till oss, spelade lite på bolibompas hemsida, jag städade lite och sen kollade vi semin på melodifestivalen :p men sverige gick ju inte vidare...

vi gick och la oss vid halv elva ungefär, men hon kunde inte sova så vi låg och pratade lite och så kliade jag henne på ryggen som hon tycker så mycket om (hahha sötnoss!!!) och vid elva kanske så somnade hon. och jag gick och la mig runt 12 tiden.

i fredags så vaknade vi vid 9, skönt att hon sov så länge! haha. upp och äta frukost, göra oss i ordning och sen vid 11 gick vi hem till annelie & peter. dom skulle till ikea så jag & seb skulle passa alla tre, och det vart kaos! haha. från 0 till 100 på två sekunder hahahha :p först var det lugnt, men sen vaknade ville och var jättehungrig så han gall skrek tills maten vart klar, haha. sen vart det lugnt igen, lagom tills annelie & peter kom hem, haha.
då käkade vi lunch som dom hade köpt med sig och sedan gick jag & seb hem.

igår på dagen åkte seb iväg till maskin expo, så jag mötte mamma, annelie, tova + tvillingar på ica och tog en fika. men så började det SPÖregna så vi satt lite längre än planerat :p efter det gick jag hem, satte på en tvätt, diskade och städade och sen kom seb. då handlade vi middag, hem och laga och vid åtta kom filippis hit :) hon & jag skulle se mellefinalen medan seb kollade lost på datorn :p haha.

och fel låt vann... haha. jag hejade på turkiet eller på frankrike, men man visste att tyskland skulle vinna redan från början :p var ju värsta ståhejet över dom redan i semin så.. :p aja. men om två dagar så kommer jag väl lyssna på den tusen gånger om dagen, haha. lovar! det brukar ju vara så :p

idag ska jag möta ewelina på ica, ska handla något till mamma tills morsdag, får se om hon tar med sig povan eller om hon kommer själv :) sen hem till mamma och så blir det middag där, sen får vi se.

puss & kram!

27 Maj

hej igen!

idag har jag varit på ica med annelie och fikat :) tove var hemma och är sjuk och peter skulle jobba idag så hon var hemma själv med alla 3 barnen idag, haha, för första gången! och ikväll ska hon iväg till en kompis så tove ska sova här inatt :) hon mådde bättre idag än igår så om vädret håller i sig så leker vi nog mycket i parken ikväll, höhö. gissar på att seb vill det? haha.

i veckan som varit har det inte hänt så mycket. i söndags var vi i kallhäll hos jonas & sofia och käkade lunch och kollade film. i måndags åkte vi till jakan med pess en liten snabbis och kollade på en fotoutsällning. i tisdags så käkade vi middag hemma hos jessica med henne & johan, blev tacos! :) igår åkte jag in till jakan med annelie o.c för tvillingarna skulle till bvc så jag passade tove medans dom var inne hos läkaren. och idag har jag som sagt tagit en fika på ica med henne :)

nu ska jag väl städa och diska lite hade jag tänkt. seb har varit på arbetsintervju och det gick bra, så senast 1 juli så ska han börja! :) nu är det bara jag kvar... och sen ska vi käka middag, gå hem till annelie och hämta povis och sen leka hela kvällen! haha.

imorgon ska vi kanske passa tvillingarna en stund medan annelie & peter ska till IKEA, och då är ju tove kvar hos oss så vi får ta med allihopa till parken en liten snabbis medans dom är borta, haha. det ska nog gå bra!
imorgon ska vi kanske på bio, får se hur det blir. i sånt fall blir det SATC 2 med jessica, hanna, frida och ridder! men vi får se.
och på lördag ska jag träffa filippan :D

puss & kram!

23 Maj

tänkte bara blogga snabbt, orkar inte skriva
värsta inlägget!

igår var det verkligen skiiiitkul! vi var först hos mig & seb, sen vid halv elva drog vi vidare till after, jätte nice ställe var det! eller det kanske var för att det var vi som var där? haha :p aja, kul var det iaf! en helt galen kväll! bilder finns på facebook, även filmer från bussresan dit, haha. men tack för alla presenter och till alla ni som kom, bästa födelsedagsfirandet NÅGONSIN!

idag har jag & seb varit hos sofia & jonas. käkade lunch på svea, kollade film och nu kom vi precis hem typ. ikväll blir det bara att ta det lugnt, är inte så jättepigg, sov inte så mycket inatt :p somnade på soffan så har sovit lite konstigt haha. vaknade halv elva och hade ont i ryggen så kunde inte somna om, och somnade vid 5 tiden ungefär.

tack för att ni kom igår, och hoppas ni hade lika kul som jag! <3


22 Maj

nu var det ett tag sedan jag bloggade,
men nu kör jag igång igen! haha

i tisdags så firade jag som sagt min födelsedag men familjen hemma hos pappa. sebs mamma & seb kom också dit och jag hade bakat tårta på dagen och den vart goood! haha. vid halv tio så sa vi godnatt och så gick alla hem, och jag gick med seb & hans mamma hem till "oss" eller vad man ska säga :p haha, till dom iaf.

i onsdags så träffade jag annelie på ica, tog en fika och mös lite med tvillingarna :) seb åkte till hans pappa för att fixa med bilen, så jag skulle vara ensam hemma, inget jag hade lust med. men efter ica så gick jag hem, tvättade och städade lite. på kvällen så kollade vi på rec 2 och den var fan vidrig alltså! skoja inte...

i torsdags så åkte jag, seb & jessica in till jakan för att köpa lite nya saker och mitt mål var att köpa ett par svarta shorts, men fanns absolut inga alls! så kom hem med svarta strumpbyxor och en ny jacka, haha. det fick väl duga..
efter det åkte vi till ica, tog en glass och sen kom annelie ner, hon hade tråkigt hemma :p så vi satt där ett tag, pratade lite och sen drog jessica hem till sig, seb hem till sig och jag gick med annelie till dagis för att hämta povan :) påvägen hem från dagis så mötte vi annelies kompis ellinor och hennes son fabian, så tove blev inbjuden av fabian att hoppa på hans studsmatta, så vi gick hem till henne ett tag. blev också bad i poolen hos dom, haha. vid fem började vi gå hemmåt, jag gick till pappa och käkade middag och sen hem till seb.

igår så mötte jag & bebbe annelie & peter och så gick vi ner till grillen, käkade lunch och sen skulle jag till bolaget (första gången!! haha) och peter skulle också in där så vi gick in där medan annelie & småbarnen (ahhaha ja seb är inräknad där) satt utanför, höhö. och det var fan VÄLDIGT nära att jag inte behövde visa legg, haha. hade inte annelie & seb hållt på och ba "tror du att du måste visa? :D" så hade jag fan inte behövt för han i kassan sa då "men får jag se ditt legg då? ;)" bara för att pleasa annelie & bebbe, hahah.

efter det gick jag till pess, kollade på hennes shorts hon hade att erbjuda och dom vart nice! vi gick hem till mig & bebbe för att se så att linnet passade bra till, och det gjorde det. kollade lite tv och sen gick hon hem, och jag städade, diskade och tvättade 2 maskiner.

sen gick jag hem till pappa för att äta middag, vi satt på balkongen och pratade en stund och sen gick jag tillbaka till seb. vi gjorde inget speciellt, tog det lungt, kollade sedan på talang och sen på en film, youth in revlot. den var faktiskt skitrolig! :D haha. efter det läste jag lite i min bok, och sen somnade jag med boken i ansiktet typ, haha.

idag är det party! vi ska fira mig och frida (som fyller år idag, GRATTIS! :D ) så idag ska jag städa hela dagen, tvätta tvätt, diska, handla, duscha, göra mig i ordning, sen fixa allt innan det kommer folk hit, blir lite förfest här, sen vidare in till stan för dans hela natten! ;b

puss & kram!

18 Maj

idag är ingen vanlig dag för det är ericas
födelsedag, hurra hurra hurra! :D

japp, så är det, idag växer jag ur tonårsfasen. nu är jag vuxen, på riktigt! eller ja, nästan iaf haha. saknas väl en del saker kanske, men så gott som! nu finns det inget som stoppar mig för att göra vad jag vill (förutom att jag inte får komma in på ställen där det är 21 eller 23 års gräns men vem vill det? höhö)

dagen började med att bebbe väckte mig halv nio. då fick jag frukost på sängen av honom, ur gulligt tyckte jag! det var en jättegod macka och sen honungsmelon, min favorit! sen var vi vakna ett tag, pratade lite och nu sover han igen, hahahhaha. han hade tydligen gått upp jättetidigt, så han var trött, snuttplutten!

klockan tolv ska jag vara på ica, då ska jag träffa pess för att äta glass, vilket vi gjorde igår också, men hon är ledig idag, och jag är ledig idag, PLUS att det är min födelsedag (uh, det rimmade!) så vi passar på nu. haha.

nej nu ska jag hitta på något kul, kanske väcka bebbe genom att hälla vatten på honom, för att citera honom "det är din dag idag, du får göra vad du vill!" och att hälla vatten i sängen är vad jag vill just nu, hahahahha. hoppas bara att han sover på sin sida och inte min...

puss & kram - alla småbarn!

17 Maj

tänkte blogga en liten snabbis bara,
typ uppdatera mig för dom få som läser :p hah

veckan var väl inte så spännande :p men i fredags så kom filippa hit och vi kollade film, alice i underlandet. hon hade inte sett den och jag & bebbe kunde gärna se den igen, den är faktiskt sjukt bra!

i lördags så åkte seb & hans mamma till stan, dom skulle ta tbc spruta och gå lite ärenden. jag åkte in till jakan med jocke, david & filippa och vi shoppade en hel del saker till thomas som har fyllt år och skulle ha fest på kvällen. bara en massa skämt saker, haha :p sen vart det lunch och sen hemgång.

väl hemma så hände inte så mycket. när seb & hans mamma kom hem så gick jag & seb till ica och skulle köpa inslagningspapper till presenterna, och vi köpte ett silvrigt (trodde vi...) men när vi kom hem och skulle slå in så visade det sig att det var GENOMSKINLIGT!! suck... och ingen av oss orkade gå till ica igen så jag slog först in allt i tidningspapper och sedan det genomskinliga på det, haha. jocke sa först att vi bara skulle lägga allt i en ica påse så det gjorde kanske inte så mycket att det inte vart så himla snyggt :p haha, det vart bättre än jockes plan iaf.. ^^

vid åtta så gjorde vi oss i ordning och vid kvart över så kom jonas, sofia & filippa och så gick vi till thomas. där var det redan en massa folk och när vi kom så började presentöppningen. och våran deal var (som börjar bli en tradítion? :P) att för att han skulle få resten av sina packet så skulle han öppna ett av dom och ha på sig den i 2 minuter, och det var en borat dräckt, hahahha. och det gjorde han ju, han ville ju ha resten! ;b
resten av kvällen så vart det dans, hög musik och trevligt umgänge :)

igår hände det inget spännande ALLS! haha. söndag = alltid tråkiga dagar... och jag var jätteseg i kroppen och orkade inte göra något över huvudtaget. så vi var inne hela dagen, satt i köket haha :p seb ritade på en stor "kartong" eller vad man ska kalla det, som han köpt när han var i stan. det låter jättekonstigt men visar bild sen när det är klart, det kommer bli coolt!
och jag håller på med en hemlig sak, höhö. ganska töntigt kanske men så får det bli! haha.

nu har jag satt igång en tvätt och bebbe är i jakan med jonas och ska köpa en present till mig tills imorgon så jag fick inte följa med....... :( haha. eftersom att jag fyller år imorgon! ;) så imorgon kväll är det fika med familjen, sen på lördag är det firning av mig & frida med en massa vänner, kom om ni vill!

puss & kram!

13 Maj

det som var så fint  väder imorse!
nu regnar det.. suck!

men igår iaf så bakade jag & bebbe bullar :) det vart lite konstigt i början, haha, degen vart inte som vi ville ha den men resultatet blev iaf bra, tillslut, haha.

vid halv sju mötte vi annelie, peter, tove & tvillingarna för povan skulle sova hos oss igår :) så vi lekte i parken ett tag, körde lite radiostyrd bil och sen in, käkade middag och ut igen, haha. så vi var väl i parken till typ 9 tiden, sen åkte vi lite sparkcykel och sen in, haha. hon var ju ledig idag så hon behövde inte gå upp tidigt :)

så vid tio så gjorde vi oss iordning för sängen. läste en bok och hon somnade väl runt halv elva tiden. då kollade jag & seb på fuskbyggarna, vi missade det när det gick vid 9, tur att det finns på tv4play, höhö. efter det så gick jag faktiskt och la mig.

tove vaknade vid halv nio idag ungefär. då var jag inte så jättepigg så hon fick sitta och spela lite på bolibompas hemsida, haha, och vid nio så väckte vi seb och käkade frukost med hans mamma :)
vid tio så gjorde vi oss i ordning och gick ut, det var ju jättefint väder! så vi gick till grodparken och lekte till halv tolv, då gick vi hemmåt och körde lite bil istället, haha.

sen kom pappa förbi och sa hej :) och annelie & peter skulle komma förbi med tvillingarna idag för att bebbes mamma skulle få träffa dom. och eftersom det var så fint väder så satt vi ute och kelade lite och käkade bullarna från igår :p haha pappa skulle bara till ica och handla mjölk men fastnade med oss i säkert 1 timme, haha.

annelie o.c drog väl vid halv två ungefär, då gick vi hem och nu sover seb på soffan, haha. slutkörd efter igår & idag, höhö. snart ska vi käka middag på grillen och sen ikväll ska vi väl bara det lugnt. jag måste iaf duscha, har  väl 4 ton grus i håret.... aja, nu ska jag väcka honom eller något, haha

puss & kram!

haha vilket tidsfördriv..


300 frågor


1. Vad heter du? erica
2. Vad kallas du? errimerri, ergo... haha
3. Vad vill du bli kallad? erica
4. Födelsedatum? 18 maj 1990
5. Stjärntecken? oxe
6. Lunar? nej
7. Msn? ja men är typ aldrig inne
8. Helgon? nej
9. Vart bor du? viksjö
10. Vad har du för mobil? nokia

11. Har du en egen dator? typ, haha. jag & seb delar väl typ
12. Vem är din/dina bästisar? har många bra vänner!
14. Vad ska du göra i sommar? förhoppningsvis jobba och umgås med vänner
15. Favoritfärg? grönt tror jag
16. Turnummer? 3
17. Vad älskar du mest? oj, vilken fråga!
18. Intressen? vet faktiskt inte :p
19. Favoritband/artist? Salem al Fakir
20. Favoritlåt? många!

21. Namnsdag? - 24 januari tror jag
22. Vad skulle du vilja heta? jeppa, eller stella.
23. Vad heter du på din msn just nu? erica
24. Hur många online? är inte inne så vet inte
25. Vem är din 15:onde online? ingen aning
26. Vem har du blockat? tar bort dom jag blockerat så..
27. Hur många olika grupper har du? 2
28. Har du några olästa mejl på hotmail? ja
29. Har du några nya kommentarer på bdb? har ingen
30. Isf hur många? ..

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? som bebbe :) hihi
32. Beskriv ditt hår? långt och brunt.. tråkigt!
33. Har du några piercingar/tatueringar? nej tog bort mina
34. Vart skulle du bo om du fick välja? iiiingen aning faktiskt!
35. Bor du i lägenhet eller villa? lägenhet
36. Vilken färg är snyggast på kläder? lila eller blå!
37. Vad har du på dig? ljusa jeans och en grå tröja med mörkgråa och rosa liljen
38. Har du något i håret just nu? en toffs?
39. Vad har du gjort idag? gått ut med hundarna och träffat pess :)
40. Vad ska du göra imorron? inga planer, leta jobb iaf

41. Hur mår du just nu? bra
42. Hur brukar du annars må? bra :p
43. Är du sjuk? nej
44. Har du ont nånstans? lite i armen :p
45. Har du gått till tandläkaren detta året? nej
46. Vad heter din pappa? christer
47. Har du några syskon? ja
48. Vilket är ditt favoritdjur? hund eller katt, vet inte riktigt
49. Äter du ofta godis? typ :p
50. Vilket är ditt favoritgodis? marabou polka, såklart!

51. Vad är det finaste som finns? bebisar!
52. Vilken är din favoritdryck? fanta
53. Vilket är ditt favorit tv-program? how i met your mother!
54. Vilken är din favoritveckodag? lördag
55. Vem är din förebild? har ingen
56. Vad är bäst med dig? haha ingen aning!
57. Har du några komplex? japp
58. Hatar du någon just nu? jaaaaaaaaaa!
59. Vem hatar du? "dr drew"
60. Har du kysst en apa? nej

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? en hund eller katt
62. Är du allergisk mot något? nötter tydligen :p
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? har ingen bdb
64. Hur många bilder har du lagt ut? ...
65. Vad har du valt för bild här ovan? ingen
66. Vilket band är det sämsta som finns? hmm.. ingen aning
67. Är du kär? japp! :)
68. Isåfall i vem? Bebbe såklart!
69. Vad är din civilstatus? upptagen
70. Är du cool? koolast!

71. Är du homofob? nej
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? ja, men inte bilddagboken! haha
73. Isåfall vilken/vilka? blogg, facebook
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? oj... hildegard?
75. Vilket är det fulaste killnamnet? vet faktiskt inte
76. Har du varit hos frisören det här året?  nej
77. Använder du nagellack? ibland
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? persienner
79. Har du eget rum? ja, fast delar med seb :p
80. Har du en dubbelsäng? ja

81. Har du en egen platt tv? nej
82. När flyttade du senast? flyttade till seb om det räknas? var väl typ.. ett år sedan?
83. Vilken stil har du? blandad... haha
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Joel Kinnaman!
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? finns många!
86. Vill du bli känd? nej, det är inte direkt mitt mål :p
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? nej!
88. Har du hoppat studsmatta det här året? nej
89. Vilken är den godaste frukten? melon om det är en frukt?
90. Äter du grönsaker varje dag? Ja

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? nej
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? normal
93. Hur lång är du? 168 cm
94. Är du nöjd med dig själv? typ
95. Vad är du bra på? hahahah...
96. Har du en egen hemsida? nej
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? asså N-E-J!
99. Vad är klockan just nu? 16.47
100. Är det jobbigt att svara på frågor? nope

101. Hur ser din dataskärm ut? platt
102. Har du städat idag? nej
103. Har du varit ute idag? ja
104. Vem ringde du senast? pess
105. Vad var du senast arg på? oj, vet inte
106. Vad har du för status på msn just nu? offline
107. Är du ofta inne på msn? nej
108. Önskar du att du var tjockare? nej
109. Hur många hus har du bott i? 1 hus, typ 4 lägenheter
110. Är du medlem på last.fm? nej

111. Lyssnar du på webradio? inte ofta
112. Bäddar du sängen? ja
113. Har du lätt för att somna? japp
114. Snarkar du? ibland tror jag :p
115. Vad har du för startsida? seb har valt någon ken block hemsida typ :p
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? nej
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? nej
118. Vad lyssnar du på just nu? inget
119. Vad har du för ögonfärg? grön
120. Vill du tatuera dig? inte just nu iaf

121. Vad har du för visningsbild på msn? på ville :)
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? blogg.se och facebook
123. Laddar du olagligt ner musik? nej, inte jag :p

124. Har du en egen ipod? nej
125. Är du fet? nej
126. Vad önskar du dig i julklapp? det har precis varit jul i ett antal månader så tänker inte så långt nu!
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? ja
129. Är du emo? nej
130. Vad stör du dig på? inget speciellt

131. Vad är emo enligt dig? konstiga kläder :p
132. Brukar du lyssna på hög musik? njae
133. Vad gör du om dagarna? söker jobb!
134. Tycker du om popcorn? nej inte direkt
135. Vilken är din favoritläsk? fanta
136. Vad är din favoriträtt? jag vet faktiskt inte
137. Vad tycker du om raggare? har ingen åsikt om dom
138. Vad tycker du om punkare? samma
139. Har du skärt dig nån gång? ja, fast inte med flit

140. Är du död? nej?
141. Är du osynlig? nej
142. Filar du naglarna? nej jag klipper mina
143. Har du fräknar? lite på sommrarna, inga så synliga :p
144. Har du posters på dina väggar?  nej
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? inte vet jag, haha
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? seb!! haha
147. Vilket är ditt favoritämne? i skolan var det nog historia
148. Vilket ämne hatar du? MATTE!
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Organisation & ledarskap, projektarbete
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Matte och NO

151. Favoritstad? Stockholm eller Göteborg
152. Favorit loka? hatar loka!
153. Cola eller cola light? cola
154. Älskar du din dator? haha japp! ibland..
155. Är din dator bög? nej?
156. Vad är ditt favoritplagg? t-shirst, finns såååå många snygga!
157. Vilka affärer handlar du oftast i? h&m
158. Vart handlar du? olika
159. Favorit tvserie? how i met your mother, lätt!
160. Tycker du Top Model är roligt? japp!

161. Vilken är din favoritbok? oj.. vet faktiskt inte
162. Favoritfilm? Yrrol är braaaa!
163. Vilken är den bästa musikgenren? typ allt som går på the voice :p
164. Bada eller sola? sola
165. Katt eller hund? svår fråga..
166. Åska eller sol? sol
167. vinter eller sommar? sommar, absolut!
168. Knarkar du? nej
169. Röker du? nej
170. Dricker du ofta? nej, det gör jag inte

171. Äter du? japp!
172. Snattar du? nej
173. Röker vattenpipa? nej
174. Är MER gott? ja!
175. Tycker du om salt? på mat, inte för mycket
176. Har du kysst din egna spegelbild? nej
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? haha olika
178. Ät en banan? jag HATAR bananer!
179. Har du runkat nångång? hahah va?
180. Använder du för mycket hårspray? nej

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? nej jag borstar typ aldrig håret
182. Favoritsäng? min!
183. Har du en snopp? nej
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? nej
185. Vill du ha sex just nu? nej
186. Har du ljugit någon gång? ja
187. Favoritmeny på donken? det var chicken chicago star men nu är den borta..
188. Donken eller burger king? donken tror jag
189. Svart eller vitt? vitt
190. Rosa eller grönt? grönt

191. Död eller levande? levande
192. Rädda joppe? läskigt barnprogram!
193. Tittar du på tv just nu? nej
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? nej 
195. Favoritkaraktär i simpsons? kollar inte på det
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? njae, kan inte sjunga :p
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?  nejnejnej!
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? nope
200. Städat eller stökigt? städat!

201. Ljus eller mörk chocklad? ljus
202. Favorithalstablett? fischermanfriends
203. Är du ofta sjuk? japp, haha
204. Gillar du anonyma bevakare? visst
205. Vågar du rapa högt inför andra? jag kan typ inte rapa :p haha
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? nej
207. Vad är klockan nu då? 17.00
208. Vad är det för datum?  11 maj.
209. Vad ska du göra sen? vet faktiskt inte
210. Är du inne på msn nu? nej

211. Hur många har du blockat på din msn? vet inte, tar bort mina som sagt
212. Är nallar söta? typ nej?
213. Är Rob söt? vem är rob?
214. Vart handlar du helst mat? ica
215. Favoritglass? mjukglass!
216. Hemmakväll eller fest? en blandning kanske?
217. Privat fest eller festa med folk på stan? privat är roligast!
218. Ditt nordiska favoritland? sverige
219. Älva eller vampyr? non
220. Gud eller djävulen? haha jadu

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? flyga!
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? hus
223. Favoritgrönsak? majs
224. Har du anorexia? nej
225. Vem shoppar du helst med? någon med bra smak :p
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? beror på vad jag ska ha
227. Hur vill du dö? gammal, ingen sjukdom
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? nej haha
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? aska
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? har det inte!

231. Hur ofta sitter du vid datorn? ibland, beror på vad jag gör på dagen
232. Har du klippt ditt eget hår? ja, haha
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? inte gråtit, men varit riktigt missnöjd
234. Favoritöl? dricker inte öl
235. Vitt eller rött vin? vitt
236. Öl eller vin? vin
237. Coca cola eller red bull? cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? vet faktiskt inte :p
239. Havet eller sjön? havet
240. Favoritö? öland, såklart

241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? pappa
242. Vad klarar du dig inte utan? musik!
243. Behöver du mer kärlek? nope, jag har det så bra så :)
244. Blir du full varje helg? absolut inte!
245. Är du natt eller dagmänniska? dag
246. Är du vampyr? nej
247. Har du varit med i något rollspel? nej
248. Favorit "the sims"-spel? ingen aning
249. Festa eller festival? festival
250. Ska du på pride? inte vad jag vet

251. Vill du det då? vadå?
252. Är du transa? nej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? att jag skulle plugga mer i högstadiet!
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? framåt faktiskt
255. Barn eller vuxen? barn! haha
256. När ska du flytta hemifrån? såfort jag fått ett jobb och sparat ihop
257. Eller har du redan gjort det? nej
258. Går du i kyrkan varje söndag? nej
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? nej
260. Har du piercat någon? ja, i örat

261. Är du laglig? ja
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? tror inte det
263. Värsta musikstilen? Heavy metal typ, haha, eller hur det stavas!
264. Resesätt du föredrar? bil
265. Är Britney en bra mamma? vad vet jag?
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? haha inte vet jag
267. Vilken skådespelare är hetast? joel kinnaman, ofc!
268. Tvättbräda eller ölmage? någonstans mitt emellan haha
269. Vill du ha barn någon gång? ja, såklart!
270. Har du sjungit singstar nångång? ja

271. Vilken är din favorit då? vet faktiskt inte :p
272. Favoritparfym? finns många!
273. Använder du deodorant? ja
274. Är du beroende av nånting? fint väder,  haha
276. Favoritradiokanal? the voice
277. Favoritbil? audi Q7 vill jag ha i framtiden, en vit!
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? dont care
279. Favoritförfattare? ingen aning
280. Vad vill du bli när du blir stor? bra fråga..

281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? ingen aning
282. Senaste biofilm du såg? hm.. tror det var a christmas carol med jim carry
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? nej
284. Är du rik eller fattig? fattig, haha, är ju arbetslös!
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? har ingen åsikt om dom
286. Favoritsport? hmm...
287. Silvertåget eller kustpilen? tåget
288. Har du sett filmen spökhistorier? nej
289. Var den bra då? ...
290. Vilken historia är läskigast? ....

291. Har du långt hår? jaa..
292. Vill du ha längre/kortare? kortare!
293. Schlagernörd eller? haha ska se finalen iaf, men ingen nörd inte :p
294. Kungafamilj eller president? president
295. Sämsta veckodagen? måndag, alltid måndag
296. Har du en dålig hårdag idag? nej
297. Tror du på ett liv efter döden? nej
298. Är du politiskt intresserad? nej
299. Är du rädd för att dö? vill inte dö, men är nog inte rädd för det
300. Vad är klockan nu då? 17.10


nya bilder på tvillingarna :)


här är lilla my :)




här är också my





här håller jag my, och man ser hur liten hon är i min hand :) sötnos!




och här är ville, nyfiken på tvn, haha





också ville, han tyckte solljuset var alldeles för ljust haha (:




och här har han somnat efter att ha fått mat



10 Maj

nu funkar inte bloggen som jag vill...
blir irriterad!


jag kan inte centrera något så jag ger upp. skriver detta såhär då istället för att det blir som jag vill, suck!

i lördags åkte vi som sagt till sofia. vi åkte och beställde pizza till middag och den var en av de godaste pizzorna jag har ätit alltså! om ni någon gång åker till svea pizzeria i källhäll så ät pizzan "svea" sjukt god!
sen åkte vi hem, käkade och sen åkte seb & jonas och hyrde film och vi andra packade upp spelet "med andra ord" så vi spelade två omgångar. första gången var lagen jag & sofia, jonas & seb, louise (sofias lillesyster) & hennes kompis ronja.

sen kollade vi på första filmen, trubbel i paradiset. och mitt i filmen vart det strömavbrott, två gånger! så det var kolsvart i hela kallhäll, haha. lite roligt. sen vart klockan väldigt mycket så jag & seb bestämde oss för att sova över.
jag gick och la mig vid ett typ. då satt jonas & seb och spelade lite ps3, och sofia gick också  och la sig.

vaknade tio dagen efter, trött :p när jag gick upp var sofia redan vaken så vi fixade frukost och sen väckte vi dom andra.
vid två tiden åkte jag & seb hem, gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt.

idag har vi varit hos annelie & peter och hälsat på :) tvillingarna hade blivit större tycker jag! men jag vet inte, förmodligen inte :p haha. sen när vi skulle gå så gick dom till ica och handlade så jag hängde med och handlade mat till mig, seb gick hem. vi träffade typ 4 pers som inte sett tvillingarna ännu så vi fastnade mycket längre än vanligt :p haha.

nu ska jag lägga upp nya bilder på tvillingarna som vi tog idag med sebs kamera :) ska se om jag hittar dom så lägger jag upp några, men eftersom bloggen gör som den vill nu så orkar jag inte fixa det snyggt, lägger bara in dom... suuuuuuuuuck!!


puss & kram

8 Maj

bloggar en snabbis innan vi ska
iväg till kallhällan.

i torsdags så gick jag till pappa på dagen, det skulle komma någon snubbe och kolla till boxen där, den styr sitt eget lilla liv verkar det som. han kollade runt i en timme, hittade väl typ inget speciellt :p men han sa att det var löst nu iaf, hahah, så vi får väl se om det blir bättre.

igår åkte jag & bebbe till filippis :) vi kollade på talang och sen pratade vi en del om lite allt möjligt :p blev en livlig diskussion haha. men vid halv tolv så åkte jag & seb hem, men såklart så missade vi bussen, den kommer när vi är halvvägs i backen.. så vi fick vända och gå till tåget istället haha.
väl hemma så kollade jag lite tv, sen somnade jag.

snart ska vi iväg till kallhäll idag igen :p ska hem till sofia och käka middag med henne & jonas. dte blir pizza, goooott! sen vet jag inte vad vi ska göra, kanske blir en film eller något? vi får se :) det regnar ju ute iaf, så inge kul att gå ut.. men men.

puss & kram

5 Maj

igår åt jag jättegod middag hemma hos pappa!
och efter det gick vi förbi annelie en snabbis
så pappa fick se tvillingarna :)

sen gick jag hem till seb och pappa på träning. ewelina stannade kvar där ett tag och vid halv nio kom hon, tove & annelie och hämtade upp mig & bebbe för vi skulle till willys. det har nämligen kommit en ny marabou chocklad smak, polka smak, och ewelinas kompis sa att den skulle finnas på willys, för den finns inte här på vårat ica :p

så vi åkte dit, men ingen chocklad!? :o vi frågade hon i kassan och hon sa att den fanns på statiol runt hörnet så vi åkte dit, och där fanns den! :D jag köpte en stor och i bilen påväg hem provsmakade vi och den var fan hur god som helst! och fan att den inte har kommit till ICA ännu! :o hörde någonstans att den bara finns på typ statiol och i godisautomater på tågstationer ännu, så vi får väl se hur lång tid det tar innan ica köper in den, jag menar vi kan ju inte åka till statiol bara för att köpa en chockladkaka ;s verkar konstigt!

aja, sen hem iaf, gjorde inte så mycket, och sen somnade jag :p haha

idag vet jag inte vad som händer, får se. kanske träffar annelie o.c en stund (hoppas jag) för det känns som om man måste få sin dagliga dos av povan nu när hon inte är här, haha :b jag saknar henne massor på mornarna! det finns ingen som klappar en på kinden och säger "erica, vakna, jag är pigg nu" haha :D sötunge!!

nej nu ska jag leta jobb,
skriver någon annan dag!


4 maj

sitter hemma hos pappa och väntar på att
han och ewelina ska komma hem så vi
kan äta middag, är döhungrig!

igår kväll gjorde vi inte alls mycket. tog det bara lugnt i tystnaden.. haha. jag tror både jag & seb saknade tove megamycket! det var verkligen knäpptyst, och seb fick sova i hans säng igen efter en hel vecka, haha. han har ju sovit på soffan så att jag & tove fick sängen :p

idag vaknade jag vid halv tio. då kollade jag på arbetsförmedlingens hemsida men hittade inget spännande.. sen kollade jag lite tv och vid halv tolv så vaknade seb. han hade sovit dåligt hela natten för han hade hostat och hostat så sovit en timme, vaknat av hostan, varit vaken och sen sov en timme till osv osv.

vid halv ett åkte han iväg med jonas och hämtade hans bil. då kollade jag 2 nya gossip girl avsnitt och sen gick jag till ica och handlade åt pappa, sen hem till mamma och ut med hundarna och sen kom seb. då ringde vi annelie, som kom hem idag! :D och frågade om vi fick komma över för seb var jättenyfiken på att se tvillingarna, haha, och vi var välkommna sa hon :) vi var väl där en typ 1½ timme och my låg och sov på sebs bröst typ hela tiden, haha, sötnos! :)

kom precis där ifrån, seb drog hem till sig och jag väntar som sagt på pappa & ewelina. ikväll vet jag inte vad som händer men jag ska söka jobb iaf, sen får vi se.

puss & kram!


3 Maj

inatt var det sista natten povan sov
hos oss :( kommer kännas väldigt skumt
att vara hemma idag, knäpp tyst!

men i söndags iaf så vaknade vi vid 9, då var det dags att gå upp. eftersom att natten hade bjudit på lite otrevligheter så blev den en liten sovmorgon. men tove mådde bra på morgonen, det var inga problem där inte. hon hade väl bara ätit lite för mycket eller något under dagen, vem vet?
vid halv elva kom sofia & jonas och hämtade upp oss. vi skulle göra lite ärenden i barkarby. så vi tog en tripp till media markt, jula, sen IKEA där tove fick leka i lekrummet medan vi gick på stadium och IKEA.

vid halv ett hade povan lekt en hel timme, så vi "hämtade ut henne" som sofia så fint sa :p haha. då vart det lunch på restaurangen där, jättegott!
sen hem, tvättade soy täcken osv, sen hem till mormor för att leka i parken, äta mat och sen skulle vi åkte tillbaka till seb men ewelina frågade om tove ville följa med till kista så jag gick själv till seb.

mötte ewelina och tove vid halv 9, då hem till seb, duschade och sen myste vi lite i soffan och sen läste vi bok och sen somnade hon vid halv tio, på stört! haha. hon måste verkligen ha varit trött!
då kollade jag & seb lite tv och jag somnade väl runt halv tolv tiden ungefär.

upp halv åtta i morse, tove ville inte riktigt gå upp, hon var jätte trött i morse! men vi kom iväg vid halv nio iaf. men fastnade utanför mormor där erika stod och inte fick igång bilen :p haha. så vi lånade rogers bil till att starta med kablar och då gick det bra. så vi blev en kvart sena till dagis idag men det gick bra!

peter ringde vid tolv och sa att dom inte fick komma hem idag, fast det var planerat så..... men peter skulle iaf åka hem för alla har sagt till tove att bebisarna skulle komma hem idag så hade ingen av dom kommit hem hade hon blivit helt knäckt, hon som har saknat alla dom så mycket dom 2 senaste dagarna!
så vid halv tre kom peter och hämtade mig och så åkte vi till dagis, och som sagt hon blev hel knäckt(!) när peter sa att doktorn hade sagt att bebisarna var tvugna att ligga kvar en dag till, tills imorgon. hon grät och grät och grät, stackarn!

hon var ledsen hela vägen hem från dagis, och hon gnällde på allt. hon vill så gärna att dom kommer hem nu! men dom kommer ju imorgon så det ska nog bli bra tillslut iaf. så nu ska hon inte sova hos oss längre.. inatt sover hon hemma med peter och det kommer bli så tyst hemma hos mig & seb, jättekonstigt kommer det kännas... kommer sakna henne massor! :(

puss & kram!

måste ses!

 

hahahha peter är med i en film, i "hur som helst så är
han jävligt död"
kolla vid 2.25, där kommer han! :p

 


tvillingarna :)

 

här är några få bilder på twinsen :)


my till vänster och ville till höger



samma, my till vänster och ville till höger :)



och här är ville, så himla sööt! :)


1 Maj

och nu är det maj... känns konstigt ;s haha

idag har det varit en lååång dag :p började med att jag vaknade vid halv tio och tove sov fortfarande! haha :p men jag gick upp och då ringde annelie och ville prata med tove men hon sov ju så, haha, annelie vart lite förvånad :p men vi pratade ett tag och besöksförbudet var borta för dom nu så vi fick komma och hälsa på idag! :) så jag gick och väckte tove när vi pratat klart och sa att vi skulle åka till mamma, pappa & bebisarna för att hälsa på, hon vart jätteglad! :)

så vi gick och käkade frukost, städade lite efter igår och sen vid halv ett så kom mamma & ewelina och hämtade upp oss. väl där fick vi rå skrubba händarna och sprita dom med galet mycket handsprit :p haha. sen in på deras rum och gosa med dom hur mycket vi ville! :D tove vart verkligen jätteglad när hon fick hålla i dom, pussa på dom och mata dom sötnosen! :) vi stannade till 4 tiden, då åkte vi till ica och handlade, sen hem till mamma, då började jag & ewelina med maten och tove lekte i lekparken med hugo. sen mat, och sen skjutsade ewelina mig & tove till ica, där mötte vi seb och handlade lördagsgodis :)

vid 7 kom sofia och hämtade upp oss, och så åkte vi hem till henne där jonas var. vi "vuxna" kollade på avatar i BRA kvalitet, haha, och tove kollade på rasmus på luffen på en bärbar dvd, så hon låg och mös lite för sig själv, haha :) vid halv tio vart hon jättetrött och somnade på två sekunder, haha.
vi kollade klart på filmen och sen skjutsade jonas & sofia hem oss, tack så hemskt mycket! :)

nu har vi precis torkat spya.. jag pausade mitt blogginlägg för tove kom upp och var ledsen och saknade mamma så gick och la mig med henne i sängen ett tag (typ en halvtimme) och när hon väl hade somnat så gick jag sakta där ifrån och då spydde hon ner hela sängen, så jag slet upp henne så hon lutade sig över golvet istället. sen tog det stopp så vi gick in på toaletten och nu har hon PRECIS somnat om i sängen och vi har bäddat om den, hängt ut massa grejer på balkongen och nu luktar det äckligt i hela rummet... men men, vad gör man inte?

puss & kram!

30 April

tänkte blogga en snabbis innan jag går och
lägger mig! :)

i tisdags så åkte vi som sagt till sjukan för att hälsa på annelie & peter. jag gick till mamma och sen åkte vi och hämtade tove på dagis och sen drog vi direkt till KS. mamma skulle jobba så vi åkte med henne in. vi mötte annelie & peter på bb avdelningen, kollade lite bilder och sen fick vi faktiskt träffa tvillingarna! :) hur otroligt söta som helst! dom var mycket mindre än vad jag hade väntat mig, haha. trodde vi inte skulle få se dom men det fick vi :)

efter det så skulle peter hem en snabbis, så han skjutsade hem mig & tove och då gick vi upp till seb, hämtade honom och gick till ica för att handla mat. medan vi lagade maten så mådde inte tove så bra, hon saknade mamma, pappa & bebisarna jättemycket så det var lite gråt där emellan :( tyckte så synd om henne!! men vi ringde mamma så fick hon prata av sig, och sen gick det som tur över! :)

i onsdags vart det dagis som vanligt, när vi kom hem så satte jag mig vid pappas jobb dator och skulle hjälpa honom med en grej till kollot. seb åkte och hälsade på i ubg så ewelina följde med och hämtade på dagis då istället :) efter det gick vi till parken och gungade och sen gick ewelina hem till pappa och jag & tove cyklade hem till oss. vi käkade middag, lekte lite och sen sovdags :)

igår så tog vi bussen till dagis istället, det regnade så ingen ide att gå hela vägen, eller cykla för den delen, så vi slöade oss lite, men skönt var det ;) haha. sen åkte jag och seb hem, jag fortsatte med pappas jobb grej och seb åkte iväg till hans pappa. sen gick jag hem till pappa, lämnade hans dator och då var han hemma, han var sjuk... jag tog en lång dusch där, sen gick jag till dagis för att hämta tove redan klockan 1. vi skulle nämligen åka till camilla & edwin ute i skogen :) haha. hon hämtade upp oss i bro, och så åkte vi och hämtade edwin på dagis.

sen åkte vi hem till dom, ewdin & tove hoppade lite studsmatta och pysslade medan jag & camilla lagade pannkakor. sen kom tomi hem och då åt vi. efter maten så åkte alla utom tomi till simhallen och badade ett tag, det tyckte barnen var skitkul! :) dom ville inte gå upp när jag och camilla fått nog, haha. sen hem till glass & fredagsmys och ett väldigt dåligt avsnitt av lyxfällan.... sen sovdags!

idag blev det ute lek på baksidan och jag och camilla spelade vänd tian, haha. sen en promenix med vincent i skogen och sen skjutsade camilla mig & povan till bro station till tåget.
väl hemma så började jag städa medan tove lekte lite med seb, hon hade saknat honom jättemycket sa hon! :) sötnos! sen vid halv 5 så somnade hon på soffan, haha, och inte långt efter somnade seb i hans mammas säng.. så jag bar in tove där så dom fick sova tillsammans medan jag dammsög och plockade undan.

vid 6 kom sofia & jonas och då vaknade båda :p då lagade vi mat, käkade och åkte sedan till baset för att kolla brasa :) köpte godis och ballonger och sen hem för att äta glass & chips! sofia & jonas gick för någon timme sedan och då läste jag godnattsaga för tove och hon somnade för en halvtimme sedan, lång dag! :) och nu, efter detta låååånga inlägg, ska jag också gå och sova! haha. tänkte bara skriva av mig lite först. skriver imorgon igen, då är det middag hos mormor (mamma) och sen hem till sofia för filmkväll! :)

sov gott!