besviken måndagkväll

Vi börjar med måndagen på detta lov. Det började med att jag åkte till Petra vid två tiden med Sofia, vi skulle träffa hennes föräldrar och se hur hon bodde och sånt. Allt gick bra tills vi skulle ta bussen, det gick iförsig också bra men det tog minst en timme (enligt mig och Sofia, hihi :p ) men enligt Petra så skulle det bara ta en kvart, eller högst tjugo minuter men joo tjena lixom! Aja, vi kom fram tillslut iallafall.
När vi väl kommit fram till henne så spelade vi kort, något som Sofia lärde oss och ni kan ju bara gissa vem som vann. Moi såklart, mohahaha. Sen efter det så gick vi till Coop för att Sofia var väldigt sugen på kakor så vi gick det en liten snabbis.
Väl tillbaka hos Petra så fortsatte vi spela kort, men nu dock ett annat spel som Sofia också hade lärt oss och det var väldigt likt ett spel som vi brukar spela hemma hos mig, men vi kallar det "shoo" (btw, Jessica tycker att det är väldigt roligt :D hah) men Sofia kallade det något annat.
Vi bestämde oss för att ta sex bussen från Petra, för då skulle vi hinna med kvart över tåget och sen tjugo över bussen från Jakobsbergstation och då skulle vi hinna till handbollsmatchen vi skulle kolla på med Jessica och Hanna. Sofia hoppade av i kallhäll för hon skulle äta och lite innan vi skulle gå till Martin för att kolla på film. Och det betydde då att jag och Petra skulle hinna kolla på matchen också.
Vi kollade en halvlek, sen bestämde jag och Petra oss för att röra oss hemåt till mig men Jessica och Hanna stannade kvar. Matchen slutade iaf 14-14 så jakobsberg Goif , som dom så fint kallade sig, hämtade sig eller hur man ska säga, dom låg under så att det var tur att dom spelade lika.
När vi kom hem till mig så började vi att bädda för att Petra, Sofia och Filippa skulle sova hos mig eftersom att vi skulle kolla film hos Martin och ingen av dom orkade åka hem. Men fem minuter innan vi skulle gå till Martin så ringde han och sa att hans mamma sa att han inte fick ta hem kompisar ikväll och han fick inte gå någon annanstans heller satt aah.. dooh! säger jag bara. Så det slutade med att jag och Petra kollade på den själva och den var inte så trevlig den filmen, fy fan alltså! se aldrig filmen Vomit Dolls säger jag bara! Men men, det slutade med att vi somnade vid ett, halv två tiden :)

Och idag då, vad har hänt då? Jo, jag vaknade vid halv elva och Petra åkte vid elva tiden och då gjorde jag mig iordning, packade till mamma, duschade och åt frukost. Sen vid kvart över tre så åkte jag till Jakobsberg där jag skulle träffa Sofia för att vi skulle bowla med Martin :) jag mötte faktiskt Martin på bussen så VI mötte Sofia vid halv fyra tiden.
Bowlingen slutade med att jag vann :D (vad annars? mohahahaha) Sofia kom två och Martin förlorade så han fick dansa  förlorar-dansen :D hahaha! Efter bowligen så åkte jag och Sofia hem till henne för att vi skulle plugga lite för att vi har ett NO projekt som ska vara klart på torsdagen efter lovet och vi har gaaanska mycket kvar faktiskt ;/ så att vi satt hemma hos henne ett tag, men vi pluggade dock inte så mycket tyvärr för det skulle behövas, vi pratade om allt möjligt istället. Sen vid åtta tiden så kom Peter och hämtade mig i lastbilen :D yeeej! Så hela vägen hem så satt vi och poppade till Busta Ryhmes som är så gryyyymt bra alltså!

Och nu sitter jag här och lyssna på Cissi Ramsby (idol Cissi) och sjunger med lite, hon och Markus Fagervall är lätt bäst! Hoppas att någon av dom vinner :) men nu ska jag gå hem till mamma igen och kanske gå upp till Annelie, eftersom att jag inte planerat något för kvällen. Men ni får ha det så bra :)
PUSS OCH KRAM!

fiilmkväll igen

Som vanlig börjar jag med gårdagen som jag tillbringade med Malin hemma hos henne och hennes uunderbart sköna hus! En helt egen undervåning för sig själv för fan, haha. Så vi kollade på en film som var så sjuuukt rolig alltså, den hette nått som Kumar and Harold goes to White Castle eller nått sånt och den va så grymt rolig altså! :D hahahaha.
Jag tog näst sista bussen hem från henne, för jag va ganska trött och med tanke på att bussen bara går en gång i timmen där så tog jag hellre en för tidigt än att behöva somna där och sen gå hem eller nått, inte direkt vad jag gillar. Men såklart så var bussen försenad! Inte särskilt mycket men fem minuter extra i kylan är inte direk vad man vill just nu. Jag pratade med Sofia i telefonen hela bussresan hem, för jag trodde det bara skulle vara massa fulla ungdomar på bussen som.. aah, störde eller nått. Men när jag kom på bussen visade det sig inte alls vara fallet, det var tre tjejer som gick i min förra skola, lika gamma som mig, och dom verkade nyktra och sen en tjej som satt lite med bakom mig som låg och sov så att det var helt lugnt på bussen faktist. När jag väl kommit hem så satte jag mig lite vid datorn, för jag tog en macka och blev helt plötsligt pigg! Bara sådär lixom så ville inte gå och sova, mohahaha.
Det slutade med att jag gick och la mig vid ett tiden.

Och idag blire Petra och Sofia :D Jag ska möta Sofia på tåget vid två tiden så ska vi åka hem till Petra och umgås lite bara, det kommer att bli trevligt! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, inte mer än att jag iaf ska vänta tills hon har ätit, då ska vi åka hem till mig och då ska jag äta och sen vid nio tiden så ska vi hem till Martin för att kolla på film, vilket kommer att bli lika mysigt som vanligt! Sen så ska Petra sova hos mig, så det blir nog mer prat inatt än vad det blir sovning hah!

Men nu ska jag gå och äta frukost och duscha så att jag är fräsch när jag umgås med Sofia och Petra :p haha, så att ni alla får ha en trevlig kväll!!

kramkram

chill!

Lördagen den tjugoåttonde oktober blev en helt okej dag för mig! Jag vaknade upp av väckerklockan och jag och Sofia började prata om allt mellan himmel och jord (vad annars :p hah) tills hon behövde åka till jakobsberg för att jobba. Jag gjorde inte så mycket under dagen, städade lite, duschade, pluggade och tog det mest lugnt.
Vid åtta tiden så skjussade min storesyster mig till jakobsberg station där jag skulle möta Sofia och Petra för att vi skulle gå till simmhallen för att kolla på när Martin spelade vattenpolo, idag igen, haha. Annelie skjussade oss dit också, så då slapp vi gå :) Efter ett tag in i matchen så gick jag och Petra och mötte hennes kompis, Sanne (?) tror jag att hon hette.
Efter matchen (som slutade med att Martins lag vann denna gång) var slut så gick hem till Martin för att kolla på film, och då kom Jocke och Mattias dit också :) btw, filmen söööög! Men vi kollade klart på den.
Efter det gick jag hem och sov, var väl hemma runt två tiden tror jag.

And now, whats happend today? inget på dagen men vid sex tiden så ska jag hem till Malin för att kolla på film och mysa lite allmänt :) det kommer bli najs! Men nu ska jag gå och duscha, så ni får ha det så bra!

Puss&Kram


fredagskväll

Igår kväll så var jag hos Martin, det blev så även ifall det inte var helt planerat åt det hållet men jag ringde och frågad Martin och han sa att det var okej att vi kom. Så vid halv åtta så mötte jag Jessica och vi började promenera till Martin, vi skulle vara där vid åtta men jag tror vi kom lite tidigare, haha. Sen när vi knackade på så öppnade Martin OCH Sofia, men Sofia hade sagt att hon skulle komma vid halv nio och att jag då skulle möta henne men nu var hon redan där, blev lite förvånad me det var ju trevligt!
När vi kommit in så gick vi ner till källaren, där vi brukar vara, och så börjar jag och Jessica att spela tv-spel, det blev fotboll och jag vann! :D fast det blev straffar men jg vann ändå, yeej! Sedan tog det inte lång tid innan Oscar, Daphne, Ridder och Jocke kom. Då satte vi på första filmen vi skulle kolla på vilket var Fun with DIck and Jane, och då tog alla plats i soffan och fick trängas lite, men det var ju inte hel fel, raawr, skoja! haha. Efter en kvart in i filmen så kommer Tommy också, men han fick inte plats i soffan, hur mycket vi än skulle flytta in så stackarn fick sitta på en stol!
Den filmen var väl sådär, den var faktiskt inte så bra som jag trodde att den skulle vara med den var helt okej, rät så många roliga scener faktiskt! hihi :) och det var ju bra för då blev hela sällskapet på bra humör.
När den filmen var slut så bestämde vi oss för att direkt sätta på nästa, och det va Omen eller hur det nu stavas, skräckis iallafall. Och då blev alla ännu mera närgågna, haha! 
Den var också helt okej, några "rycka till scener" i den och Sofia skrek till lite ibland så hon fick alla att rycka till (alal utom Jessica vill jag tillägga ;) hah ) Sen efter den filmen var slut så skulle vi gå hem men vi stannade kvar i kanske en halvtimme och pratade, och jag somnade, tills vi tillslut bestämde oss för att gå hem och då gjorde vi det. Jag, Jocke, Jessica och Sofia tog sällskap hem tills vi skildes åt och då gick jag och Sofia hem till mig för hon skulle sova här. När vi väl var hemma så gjorde vi oss iordning och gick och la oss på en gång. Vi pratade lite om allt möjligt tills vi tillslut somnade.
Det var en jätte najs kväll! Hoppas att det händer snart igen, nu när det är lov och allt ;) hahah!

Och nu till idag. Idag händer det nog inte så mycket. Just nu så sitter jag fortfarande i "pyjamas" och ska snart gå upp och duscha, sen ska jag nog gå till ICA och köpa mig något gått till kvällen :)
Sen när jag varit där så ska jag nog ta och städa lite, ser förjävligt ut i mitt rum så det behövs verkligen städas idag!
Sen till kvällen. Sofias pojkvän ska spela vattenpolo idag igen och hon vill att jag ska följa med och jag har sagt att jag ska det men jag vet inte riktigt ifall jag orkar idag eller inte, ska försöka få med mig Jessica och Jocke också IFALL jag ska gå alltså. Annars ifall jag inte går blir den en hemmakväll med Hus i helvetet, Sing along och Extra Extra! som vanligt på lördagar! det är så sjuukt kul!

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!

Puss&Kram!


vattenpolo + DÅLIG DAG!

Vi börjar med gårdagen. Jag åkte ju som sagt till Stinsen med Annelie ( skrev det i förra inlägget ) och där köpte hon lite kläder och kollade lite plus att vi åt, en hamburgare och den va sååå god! Sen, efter 3 timmar så bestämde vi oss för att vi skulle återvända hemmåt, men på vägen kom Annelie på att hon skulle köpa en filt så vi körde till outlet och köpte en där. Då fick jag ett sms av Sofia som undrade ifall jag ville följa med henne och kolla på när hennes pojkväl spelade vattenpolo och eftersom att jag inte hade något bättre för mig så bestämde jag mig för att följa med. Jag hade kollat på en gång förut när han har spelat och den gången var det sjuukt tråkigt så jag hade ju en erfarenhet av det, men det var första gången för Sofia och hon är nykär så att jag ville ju inte vara taskig mot henne heller så jag följde med helt enkelt!
När jag kom hem, klockan var halv sex och jag skulle åka med sju bussen och möta sofia halv åtta, så jag hade inte lång tid på mig hemma så jag duschade snabbt, åt lite och gjorde mig iordning och efter lite tjat på mamma så skjussade hon mig snällt in till Jakobsbergscentrum där jag mötte Sofia, men då sa hon att matchen inte började fören klockan nio och det var inte insläpp förns vid kvart i, så vad skulle vi göra i en och en halv timme? Jo, vi började då runt hela jakobsberg, satte oss på en bänk och åt kyklingsallad, satte och sedan på en annan bänk och pratade i en halvtimme och sen bestämde vi oss för att gå en omväg till simhallen, och vi räknade ut ifall vi skulle gå jääävligt sakta och ta den omvägen så skulle vi komma fram i tid. och det gjorde vi! jippi! Vi var vid simhallen prick kvart i, och just i det ögonblicket vi skulle öppna dörren, SÅ VAR DEN LÅST! Vi kom inte in! All denna väntan för att kolla på matchen genom en glasruta? ALDRIG! Så vi gick in genom en annan dörr ( fick man det? :s ) så vi kom "bakom" bassängen och alla kollade på oss, men vad gör vi inte för Martin? :D ( sofias pojkvän )
Men efter all slit till simhallen och efter en stooor förlust för Martins lag så tog jag bussen hem och gick och la mig, somnade på en gång!

Och nu till idag som har varit en dålig dag med stort " D " (!!)
Det började med att jag försov mig, men han ändå till skolan vilket var tur. Vi började dagen med idrott, och ni kan ju bara gissa vad det va för nått.. YOGA! allvarligt talat, det var ett av det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv tror jag!  Det var varmt, jobbigt och fick ont i ryggen!
Sen hade vi ingen NO, det var ett av det bästa på dagen, så jag åkte till Jakobsberg där jag mötte Annelie som skulle ha smakråd på en tröja som hon inte visste om hon skulle köpa eller inte men hon köpte den tillslut och den va gryyymt snygg!
Sen åkte vi hem, jag duschade och började städa. Jag dammsög, diskade och plockade ordning lite, för att pappa sa att det behövdes. Sen vid tre tiden så kom Camilla ( pappas tjej ) så vi åkte ner och handlade. Och nu så sitter jag hära, och har en oplanerad kväll.. Eller aah, jag kanske ska till Martin men det vet jag inte än så min kväll får vara oplanerad ett litet tag till.
Men jag hoppas att ni får en trevlig kväll, helg och ett trevligt lov!

Puss&Kram


ingen rubrik

Idag är det en sån där skön torsdag, när jag slutar halv tolv men idag fick sluta klockan elva istället så jag kom hem lite tidigare än vad jag skulle plus att Annelie, min kääära storesyster, hämtade mig på Jakobsberg station så jag slapp att vänta på bussen i en hel kvart! Det är inte min starka sida att vänta, och inte stå i kö heller för den delen, haha.

Det blr inget långt inlägg idag för jag ska äta nu, sen gå ut med min hund, i regnet tyvärr ;/ , och sen ska jag åka till Stinsen med min syster och titta på lite kläder :) men ni får ha det så bra!

PS. NU ÄR DET BARA EN KORT DAG KVAR TILL LOVET! :D DS.

Jobbig dag.

Idag har det inte varit någon bra dag.. Nästan allt har gått fel, utom en grej, och det var att vi inte hade någon matte så slutade två timmar tidigare än vad vi skulle ha gjort, vilket var jätteskönt!
Men annars har dagen mest gått ut på att tänka på allt som har varit, om dom tre uunderbara åren med
9e, viksjöskolan. Jag förstår inte hur man kan vara en såå tajt klass alltså.. På den tiden var det till och med roligt att gå till skolan :o förstår ni då hur mycket 9e betydde för mig? Jag önskar jag gick i 9;an igen och fick umgås med denna helt fantastiska klass! JAG ÄLSKAR ER 9E, även ifall den inte finns fortfarande så betyder dom tre åren för mig så enormt mycket!

Aja, man kan inte tjata om samma sak hela tiden, så ska inte trötta ut er med min deperission längre, utan nu till något roligare LOOV!
Det är ju lov om två dagar ju! Två korta och jättesköna dagar i skolan.
Imorgon så har vi bara naturkunskap&engelska och på naturkunskapen så håller vi på med ett projekt så vi är indelade i grupper, jag är med Sofia&Tove och vi ska skriva om växthuseffekten som kanske inte är det roligaste av allt man kunde få men det var lottning så va ska man göra? Men det är roligt på lektionerna, och that's the point lixom.
Och på engelskan vet jag inte vad vi ska göra, men vi får tillbaka våra prov iaf! Så då slutar vi halv tolv.
Och på fredag så har vi bara idrott&naturvetenskap. Och idrotten är inte jobbig, jag tror vi ska ha yoga faktiskt, men är inte helt säker, annars är det nog något annat roligt! Och sen på naturkunskapen så är det projektet igen, så det är också skönt! Och då slutar vi klockan ett, SEN ÄR DET LOV!


"And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down"


saknaden efter er 9E gör så fruktansvärt ont.
tre år, är nu ingenting.

försovning

Idag skulle våran klass till medeltidsmuseét men duktiga jag försov mig.. Jag glömde ställa väckarklockan igår kväll så jag vaknade inte fören vid halv tio (!) då mitt tåg till skolan gick så det var ganska kört för mig. Så min dag blev spenderad hemma, vilket iförsig inte är helt fel heller men ändå, det är ganska tråkigt att bara sitta hemma och inte göra någontingt. Jag gick över till mamma en stund och pratade lite med henne. Och lite senare så ska jag sitta barnvakt till min bedåårande systerdotter 
Tove (se bild längst ned ) och det är alltid lika roligt :)

Igår hände något hemskt! Jag missade det mesta av Prison Break ( !!!! ) så idag har jag dåligt samvete över det men jag får nog kolla på reprisen ifall jag kommer ihåg det! PÅMINN MIG NÅGON!

Aja, finns ingen ide att sitta här och bara ha tråkigt så nu tror jag att jag ska baka något gott för att sedan kolla på film och mysa med mig själv, haha.
Ha det så bra så hörs vi av någon annan dag!

tove

bra dag

Idag skulle vi spela bowling med klassen, typ en aktivitetsdag eller teambilding som det kallas.

Jag mötte Sofia vid stationen vid kvart över nio, men innan vi gick till bowlinghallen så gick vi förbi tastys och Sofia tog en smörgås med ost&skinka, hon jobbar där så hon tattade till sig en, haha.
Sen så fortsatte vi våran vandring till bowlinghallen och när vi kom fram så såg vi att vi va först! Det var ingen där, vi skulle iförsej mötas kvart i tio, vi va där halv så vi får nog skylla oss själva ;p
Vi trodde att vi skulle få välja självva vilka vi skulle spela med men så var det dock inte, tyvärr.. Men det löste sig ganska bra tillslut ändå, jag spelade med Fredrik och Nichlas (btw, fredrik sööög HAH) och Nichlas vann, alltså kom jag tvåa :D vilket heller inte är så dåligt.

Efter vi bowlat så åt vi i bowlinghallen, hela klassen alltså, man kan säga att skolan bjöd. Jag tog en hamburgetallrik, JAMMI! Egentligen skulle vi ha lektioner efter men ifall jag ska vara ärlig så tror jag inte att det va någon som åkte tillbaka till skolan ;p hah! Så jag spenderade eftermiddagen med  Petra och Martina i Jakobsbergs centrum, det var trevligt! Vi kollade lite olika affärer ( och pss, petra glömde jackan i provhytten på H&M ;) HAH ) plus att Petra klippte sig :) det blev najs!
Efter det så åkte jag hem och duschade, skööönt!

And now, the weekend
Det blev en lyckad helg faktiskt :) i fredags så vet ni ju, jag umgick med Jessica men i lördags så gick jag inte till hanna :( så jag var hemma med min family, eller aah mamma,roger,annelie,peter&tove, vi spelade lite kort och lekte lite, det var kul! :D sen kollade jag även på Sing along och Extra Extra som jag sagt att jag skulle göra, så det vart så.
Men sen på söndagen så gjorde jag inte alls mycket på dagen men på kvällen så åkte jag med Annelie&Peter till Peters mamma, där vi käkade mat och umgicks till sent på kvällen :) trevligt som alltid!
Hoppas eran helg också blev helt uunderbar!


trååk

Hejhej, första inlägget på denna nya blogg
men dock även en trååkigt lördags eftermiddag/morgon

I helgen kommer det inte att hända särskilt mycket, mest bara ta det lugnt tror jag, men ändå umgås med folk runt omkring!

FREDAG:
Igår var jag med Jessica :) det va skitroligt! Hon kom till mig vid sex tiden och då tittade vi lite på tv om någon kille som plastikopererat sig, förstod inte riktigt...
Efter det så lagade vi en otroligt god middag som bestod av Korv och makaroner med risboljong :) hah!
Sen var det idol som gällde! Som tur var så åkte inte Marcus ut, men varför skulle han? det blev tyvärr snäckan istället..
Sen lite senare så åkte hon hem och jag gjorde mig iordning för sängen, somnade ändå i soffan, hah

LÖRDAG:
Idag är det meningen att jag ska till hanna med Jessica och company, men vi får se hur det blir med det för jag kanske inte kan, tyvärr :( men jag hoppas! annars blir det en lördagskväll med Hus i helvetet  och Sing along! och det kanske inte heller är helt fel ;)

SÖNDAG:
Då vet jag inte vad som händer, söndag är alltid lika tråkiga men vi får hoppas att det är nått kul som händer, vi får se!

Det var min helg det, hoppas ni får det lika trevligt som jag kommer få! :))