känns som jag har redovisat hela dagen...

idag började dagen vid halv nio, så upp tidigt var
det som gällde fö fan! haha

och började med svenska som det sedan visade sig var en frivillig lektion ^^ så jag, sofia & johan satte oss i bibblan och chillade lite. ni skulle sett johans min när jag berättade att det var frivillig lektion, hahahaha :D kul var det iaf!
efter det hade vi redovisning & beskattning och vi gick igenom löner och hade det mysigt, det gick bra. efter den lektionen så slutade vi, så jag & sofia tog bussen till stationen och sen åkte jag med henne hem till kallhäll. vi käkade lunch på grillen där, blev en french hot dog, gudomligt gott! sen handlade vi lite godis, och lite saker så vi kunde baka kärleksmums lite senare på dagen, dom blev sjukt goda! och så pluggade vi lite redovisning och sen chillade vi mest.

tog 17.42 tåget hem, inte mycket folk så det var skönt :) och nu sitter jag hos pappa, ska hoppa in i duschen en snabbis snart, sen kolla idol ikväll, var bara tjejer igår så det betyder bara killar idag, nice :D haha! men bloggar imorgon igen.

/ e, ensam hemma tills torsdag! :)

tröst shopping

eftersom att skolan sket sig, verkligen! så ringde jag annelie
och hon skulle till stinsen, så jag hänkade!


kollade lite i affärer och annelie fick med sig en del hem, haha, och jag fick med mig en tjocktröja ifrån gina hem, riktigt skön! :) och sen käkade vi på donken, och jag tog den nya typ... new york suprime eller något sådant, och den var faktiskt skit god! men det var bacon på, så det plockade jag bort, men annars får den fem av fem toast, supergod! (y) haha.
sen åkte vi till ica, handlade lite och hämtade ett paket från h&m som annelie beställt och sen åkte vi och hämtade tove på dagis :) och nu sitter jag här, laddar ner lite film, lyssnar musik och chillar galet som arses skulle sagt, hahahah! men nu ska jag plocka lite här hemma, eller blir väl att jag kollar tv men ändåååå (a)

/ e, towe tycker om Mc donald! :D HAHAHA

fyyyyyyyyyyyyy fan!

gah, hfmp och allt annat kan man uttrycka i ord
som visar ilska!

jag försov mig imorse, så jag sprang ut med hundarna, gick förbi annelie och hämtade en nyckel till mamma för jag har glömt min hos sebbe, och sen vart det mjukisbyxor och konstiga kläder till skolan, för att jag försov mig! så jag hann precis med bussen, mötte david och sen tog vi halv tio tåget till skolan med jessica, sebbe & vickan.

väl i skolan ringer sofia mig, för jag ser inte en enda person i klassen och klassrummet är släckt och ingen lärare där, och sofia säger att vi inte har lektioner idag? wtf!? och då visar det sig att dom som gör uf företagen i projektarbetet är i älvsjö på något, och vi som skriver uppsattsen har inga lektioner! men ingen jävla information om det!! så det var bara att vända och åka hem... men sofia var så snäll och skjutsade hem mig, tack för det älskling! :) så nu sitter jag här, ska snart ut med hundarna, sen ska jag åka med annelie till stinsen för att kolla tröja & käka lunch på donken. vilken dag...

/ e, kan detta betyda att hela dagen kommer vara dålig?

barnvakten ericat är hemma igen!

yepp, då var man hemma igen då :)

började med att annelie och peter skjusade mig till hammarby sjöstad, dom skulle ändå till peters mamma som inte bor allt för långt där ifrån. tack för det! :) så kom jag dit och cecilia, mamman i familjen, visade mig runt och berättade lite hur allt fungerade och lite sådant, grymt snygg lägenhet alltså, driv inte! :o haha. sen var casper, pappan, också hemma så pratade lite med honom och carl-emil, sonen, låg och sov när jag kom dit men vaknade ganska på direkten, så lekte lite med honom och sånt och sen gick cecilia & casper, dom skulle på highschool 3 premiär, om jag förstod det rätt haha, och då lekte jag lite med carl-emil och så käkade jag lite middag, skiiiiit god! och sen vid sju så började nattningen. då vart det välling, ny blöja och sen i säng :) och det gick verkligen jättebra! cecilia berättade att han ingen annan än hon eller casper hade lagt honom förut, så det skulle kanske inte gå så bra, men jag gjorde som jag hade blivit tillsagd, för dom hade vissa rutiner varje kväll så han förstod att det var dags att sova, och så somnade han på en halvtimme, så det var jätteskönt! :)

sen kom dom hem vid nio tiden,
då hade jag kollat tv och ätit lite godis, haha, medans carl-emil sov. jag berättade hur allt hade gott och dom blev glada att allt hade gott bra, jättetrevliga människor, verkligen! och så var casper så snäll att skjutsa mig till centralen, för det var lite krånligt att ta sig från hammarby sjöstad till centralen, blev både tvärbana och tunnelbana, så det var skönt att få skjuts! så tog jag tåget, fick vänta tjugo minuter innan det kom men jag hade fått godis av dom så åt det så länge (a) haha, och sen vart det bussen från jakan och hem. gick förbi pappa en snabbis innan jag gick hem till mamma. och väl hemma hos mamma tvättade jag bort sminket och bytte om till mjukiskläder, och nu sitter jag här, ska snart upp och sova, är ju skola imorgon, haha. så skriver imorgon igen, shuuuz!

/ e, ska på i hammarby sjöstad när jag flyttar hemifrån, hahahah

finns inga ord


fy fan vilka människor! hur fan kan man uppfostra sina barn
sådär?! nej, dom ska dö!


barn, barn och åter barn, haha!

inte bloggat på ett tag känns det som!
men var i förregår, haha

kan väl börja med att berätta om gårdagen kanske? jag vaknade upp hos sebbe, victor ringde såfort vi hade vaknat och frågade om vi skulle med till outlet, han skulle köpa någon ljudanläggning, men jag skulle in till stan med ewelina och hennes två kompisar, och sebbe skulle följa med som moraliskt stöd för mig, haha, så det slutade med att dom åkte till, sen kom dom och hämtade upp mig, ewelina och ewelinas kompis jessica som hade sovit hos oss, så åkte vi till jakan (gick snabbt!!!) och där mötte vi ewelinas tredje kompis hanna. det skulle vara någon suprice grej för hanna, typ. dom skulle till model house stockholm inne i stan, och bli fottade, och då behövde man någon över 18 med sig dit, så ewelina ringde och frågade om man fick ta med sig en syster istället för mamma, och det var okej sa dom, så jag åkte med.

men (!!) när vi kom dit så berättade hon som skulle fotta dom att det inte alls gick med en syster, och att alla behövde en myndig person med sig, och inte bara en och lalala, så det gick inte att fotografera sig och så, aah, GÅ ALDRIG DIT! allt var fel med informationen och allt sådant, dom hade sagt att en gruppbild kostade 500 men det skulle gå på 1000 och aah, massa sånt. så ewelina o.c blev fett sura och gick och käkade på pia hut istället, haha, och jag, victor & sebbe gick lite inne i stan, sen åkte vi hem.

vid halv sex gick jag och hämtade tove :) och så gick vi hem till pappa, käkade skit got mat! och sen gick vi ner till mamma, jag bytte om och tove lekte med ballonger som ewelina och jessica hade fixat, för dom skulle fira hanna idag, och så aah.. sen gick vi hem till annelie & peter, lekte lite och sen kom sebbe och höll mig sällskap :) vi lekte lite med tove, kollade tv och vid tio kom annelie & peter hem. då gick vi hem till mamma, kollade lite film och sen gick vi hem till sebbe. där somnade jag på en gång, haha!

vaknade imorse vid halv elva ungefär, käkade frukost och gick sedan hem. då var ewelina vaken men inte hennes kompisar, så jag gick ut med hundarna en sväng och nu sitter jag här. hör hur dom håller på med frukost där nere och mitt huvud dunkar! men det måste gå över! för jag ska åka till hammarby sjöstad idag vid två, ska nämligen sitta barnvakt åt min fasters chefs son :p så vi får se hur det går! vet inte hur länge eller så, men det fixar sig. får ta med någon att plugga så kan jag göra det när han har gått och lagt sig :) och 100 spänn i timmen tackar man inte nej till, höhö. men nu ska jag göra annat, måste duscha och skit innan jag drar!

/ e,
vilken helg, omg!

friiiiiiiiday

det har inte känt som om vi har gjort något i skolan på hela veckan,
haha, så den här fredagen känns inte så jätte fredag-aktig.

men idag tog jag tolv tåget med sebbe & jessica :) och i kallhäll hoppas vickan på och så åkte vi till skolan. jag och jessica hade lite roligt åt en kille på bussen, haha, men men ;)
var i skolan halv ett ungefär, och vi började egentligen tjugo över ett, men jag satte mig och pluggade lite redovisning&beskattning och gjorde faktiskt några övningar, och det gick fan bra! trodde aldrig det skulle gå med det ämnet någonsin, men det kändes bra idag.
sen började vi med filosofi tjugo över ett och vi kollade på film, loose changes. det är en film om elfte september, dom riktar allt som hände mot USA, alltså.. svårt att förklara. jag har sett den förut, men när man såg den nu för andra gången så förstår man verkligen vad dom menar och börjar undra.. för det är så mycket som inte stämmer just den här dagen, med allt! så aah.. nej men kolla på den! rekomenderar den verkligen verkligen verkligen!

efter det hade vi redovisning&beskattning, men var där typ fem minuter för sen var det skolfoto som gällde. skulle egentligen inte gått på det, men anna och sofia tvingade mig verkligen! ;o haha, så det slutade med att jag gick, men tog inget porträttfoto, utan blev bara klassfoto.
efter det skjusade anna mig till jakan :) och sen tog jag bussen där ifrån. och nu sitter jag hos mamma, ska renskriva svenskan som ska in idag!!! och sen vet jag inte. ska möta simon på ica, och ikväll ska jag träffa sebbe. kanske går och kollar match på vallen, men vi får se :)

/ e, infinity!

blä blä blä blä blä

sitter hemma hos mamma, har precis kollat veckans avsnitt
av andra avenyn, tur att det har börjat igen! ;b

igår vad jag med sebbe som jag sa, kollade lite tv och spelade tvspel, haha. blev sen säng, typ halv tolv eller något, hade lite svårt att somna och sånt, men jag gjorde det tillslut iaf, och vaknade av klockan halv sju, bara att gå upp... fy fan vad äckligt trött jag var alltså! ville inte lämna sängen direkt, men what to do?

tog åtta tåget med malin & hanna :) men efter kallhäll så fastnade tåget i en tunnel i en halvtimme! ;o var sjukt läskigt! var något jävla fel på tåget framför eller något, och vi kunde inte backa till kallhäll heller, för det var tåg bakom.. sl, sl, sl, vad kan man säga?
men tillslut så rörde tåget på sig iaf och jag kom till skolan vid hel ungefär, började med italienska och efter det hade vi religion. är inte så jävla tråkigt som jag trodde det skulle vara, så den lektion är lugn. sen hade vi ingen rättskunskap och efter det är det projektarbete men jag har inte börjat så, då skjutsade towe mig & sofia till stationen :) tack! och så tog vi 11.53 tåget.
väl hemma gick jag ut med hundarna, sen kollade jag lite tv, käkade och sen kollade jag andra avenyn och nu ska jag renskriva en svenska sak, lyssna på musik och ta det lugnt, bloggar sen!

/ e, barnvakt hela helgen, haha

skolfri onsdag

sitter hemma hos mamma nu, ensam ;( haha nej men det
är chill. dom har åkt till öland så ;)

jag gick upp typ tio idag, somnade vid tolv senast så har fått en natt med mycket sömn idag, det är nice! så jag gick upp ur sängen vid halv elva, käkade frukost och satte mig för att kolla film på datorn, eller film och film, kolla färdigt på tusenbröder, såg inte allt igår, hade två avsnitt kvar, och den serien är galet bra alltså! och när jag kollat färdigt på den så kollade jag på filmen, återkomsten, och den var också bra! var en bra ide att göra en film efter två säsonger tycker jag, gjorde hela serien sjukt mycket bättre än om det bara skulle sluta som det gjorde i serien, haha.

och nu sitter jag hos mamma som sagt, ska käka lunch snart, sen möta simon på ica och ikväll vet jag inte vad som händer, ska plugga lite och kanske träffa sebbe, vi får se :) men nu måste jag plugga & äta, skriver imorgon igen!

/ e, SE TUSENBRÖDER!

tralala

finns inte mycket att säga, har inte tid att
sitta här egentligen.

igår gjorde jag inget, var hemma, kollade tv och somnade tidigt. idag har jag varit i skolan, klarade nätt och jämt av dagen, fruktansvärda lektioner! och sen kom jag hem, kollade säsong två av tusenbröder, så ja jocke, den finns säsong två! och sjukt galet jävla bra är var det är!
och imorgon är jag "ledig", ska inte till skolan, och jag laddade ner tusenbröder filmen, återkomsten, idag och den blev färdig så ska se den imorgon :D men nu ska jag gå, inge mer att skriva!

/ e, imorgon åker mamma & roger bort en vecka typ :) naajs!

det var ju bara onödigt! suck

somnade inte fören vid typ.. ett - halv två inatt, trots
att jag gick upp och la mig kvart över tio!

så när jag vaknade av klockan kvart över sju imorse så var jag sjukt trött! men gick upp ändå, gjorde mig i ordning, käkade frukost och sen vid åtta kom sofia och hämtade upp mig och ewelina :) hon hade sovit hos jonas så hon hämtade upp oss innan vi drog till skolan.
började egentligen tio men som sagt så hade jag glömt svenska papprerna i skolan så var i skolan halv nio och skrev och skrev och skrev, tog skit lång tid! men var klar vid tio, och då började vi med filosofi, och där var allt lika flum som vanligt, kommer aldrig klara den kursen!
efter det hade vi lunch, och var äckel pyttipanna så åt fil istället. sen gick jag till OK med towe, köpte onyttiga saker, haha, och sen mötte vi daniel och pratade lite :)

sen började svenskan halv ett, och där skulle vi redovisa boken man hade läst, och jag läste ut min i fredags så det var skönt :) men frågorna på pappret jag hade glömt i skolan var inte fören tills på fredag! :o så det var alltså onödigt av mig att åka till skolan såå tidigt! men men, redovisningen gick bra iaf ^^ satt i grupper och blev mest prat om annat, så det var lugnt.
efter det slutade vi, och jag fick skjuss till stationen av sofia :) och på bussen hem mötte jag arses, och vi dealade lite och jag vann :D haha. och nu sitter jag hos pappa, är pappa - vecka från och med idag, så ska snart plugga och sen kolla film. blir flyga drake och det var den boken jag läste i svenskan, och carro sa att den var sjukt bra! så vill se den, så det ska jag göra idag :) skriver sen!

/ e, ohlala (:

två galet bra filmer!

har inte pluggat ett skit idag, dumma erica, dumma!
det var meningen med den här söndagen..

men jag har inte haft någon ork över över huvudtaget att ens öppna böckerna! tog ner dom från mitt rum och la dom i vardagsrummet, så jag har sett dom hela dagen, men jag har inte öppnat dom, så då blir det verkligen att rå plugga imorgon! fuck, att det alltid ska bli såhär, suck!
men men, vad har då min dag gått ut på? inte mycket alls, ingenting egentligen. gick till jessica en snabbis för att hämta min väska med grejer i, sen gick jag hem, kollade lite på tv, sen satte jag på en film, hancock. och den var verkligen helt sjukt bra! den rekomenderar jag veeerkligen!

sen kom mamma & roger hem, pratade lite med dom och sen satte jag på en annan film, stomp the yard, men pausade efter typ en kvart, packa kläder till pappa, för jag fick verkligen för mig att han hade ringt igår och sagt att han hade tvättstuga idag, men sen ringde jag pappa och han hade inte alls ringt mig igår!? ;s var lite läskigt, haha. anyway, efter det gick jag till ica, mötte simon och fick en piercing, tack :) och sen gick jag hem, åt middag och sen duschade jag.
sen var det andra avenyn :D hade premiär idag, så det kollade jag på, och nu har jag precis kollat färdigt på stomp the yard, också helt sjukt galet bra! så den måste ni också se, lätt! så nu ska jag fixa i ordning mig för sängen, för ska upp halv sju imorgon, ska till skolan tidigare en vanligt, måste plugga...

/ e, ny vecka = ???

lite seg partykväll

kom på att jag inte bloggade igår, men jag hade faktiskt
ingen tid :p men inge mer med det!

igår så kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände, men på dagen så firade vi roger som fyllde år i onsdags. så annelie, peter, tove, camilla, tomi & edwin kom och så fikade vi med en sjukt god tårta som mamma hade gjort, och så vart det lite kakor och sånt. ewelina, du missade något! hon är inte hemma, hon är på pingis läger någonstans, haha.
iaf, vi åt och hade trevligt och sen drog dom vid fyra, och då duschade jag och packa, åt och sen vid sex gick jag till jessica, där var frida och vi gjorde oss i ordning :) och vid sju gick vi mot bussen, mötte sofia & jonas och jag fick låna sofias busskort och sen gick dom hem, och vi tog bussen där vi mötte jocke, och sen klev sebbe, lundgren & gurra på och vi drog mot stan. i jakan mötte vi ridder & hanna och på tåget satt towe och vi åkte till nivå och började dricka lite, haha :p och dit kom jesper & isabell efter ett tag.

vid kvart i tio började vi gå mot viper, och alla följde med tillslut, haha, men vi betalade garderoben och sen gick vi in och såg att det inte var något drag aaalls! så alla gick på toa och sen drog vi, haha. gick mot tunnelbanan och tog den in till gamla stan och så drog vi till huset istället, lite mer drag iaf! haha. så vi var där istället, för viper sööög verkligen! gå aldrig dit säger jag bara!

efter en natts partande följde jag med sebbe hem och sov där :p vi käkade såfort vi kom hem, sen somnade jag på två röda alltså!
sen vaknade jag vid elva, kollade tv och vid tolv mötte jag sofia, och väntade med henne på bussen, så vi hann prata lite och sen lite sådär, haha.
och nu sitter jag hemma, väntar på att jessica ska komma hem så ska jag dit och hämta mina saker som jag lämnade där igår och sen måste jag plugga idag! men glömde papper i skolan så får väl åka med åtta tåget imorgon.. för vi har svenska redovisning! men nu ska jag plugga, skriver sen!

/ e, hahah, lte för mycket kanske (a)


hmpf..

det här får mig att må så jävla dåligt! tror ingen kan förstår
hur det känns, för det gör jag inte ens själv..

jag vill bara att allt ska lösa sig på bästa sätt, och att jag
kommer trivas med det, men just nu känner jag mig så
jävla efterbliven så det är inte sant! och varför berättade
jag för!? det är inte alls samma sak.. du ljuger.

denna dag slår ju verkligen allt!

som ni vet hade jag inte min första lektion, så började tre.
så åkte med mamma & roger till jakan.

vi gick på banken och lite sånt, sen tog jag kvart över elva tåget till kallhäll, mötte sofia och så åkte vi hem till henne. där städade hon och jag kände mig fett dum som bara satt och kollade på :p haha. men vi var där iaf, och sen åkte vi till skolan vid kvart över två. var där redan halv tre och så pratade vi med en del folk och sen började lektionen hel. och så jävla onödigt att vi åkte dit! för vi började inte fören kvart över, för vi fikade först, sen slutade vi en kvart tidigare..

och jag förstod verkligen ingenting idag! allt känns bara som en jävla röra.. förstår verkligen inte vad vi håller på med! så.. men men, jag vet inte. ska sätta mig ner med det i helgen och se om jag kan lösa det på något sätt, men jag vet inte.

ikväll får vi se vad som händer :) känns som om det finns en del alternativ, haha, men vi får se. beror på vilket humör jag är på faktiskt.

/ e, fairy tales dont always have a happy ending

en lektion, kan det vara nödvändigt?

igår gjorde jag inte alls mycket, kollade tv
och tog det lugnt. mötte johan en timme iaf.

och i morse hade jag ställt klockan på tio, men vaknade halv tio och var skit pigg, så det var ju skönt! så jag gick upp, såg att jag hade två sms, ett från towe & ett från jessica. hade bett jessica kolla en sak åt mig i skolan imorgon, på infoskärmen, och våran filosofilärare var sjuk, för han var det igår, men det stod inget om det sa hon. så jag gick ner, satte på datorn för att kolla om det stod något nu (jessicas sms var från halv nio typ) och nu stod det, daniel blidäng är sjuk! hahah, så himla skönt! men det betder att jag har ett dilemma. antingen så går jag på lektionen vi har efter, mellan 15.00 & 16.15, eller så stannar jag hemma? men har smsat med sofia som tvingar med mig, så blir förmodligen så, haha.

ska till jakan snart, till banken, och sen vet jag inte om jag åker till skolan direkt där ifrån eller om jag åker hem innan, får se när mamma säger att vi ska åka, haha.
och ikväll, då får vi se vad som händer!

/ e, vilken jävla dröm..

så jävla... ååh!

hemma från skolan nu, eller för ett tag sedan. men gick över
till pappa men aah, är hos mamma nu iaf.

igår pluggade jag typ ingenting. hade verkligen ingen lust eller ork över huvud taget. ringde till 3 iaf, och fick hjälp med datorn, äntligen! så nu fungerar internet som det ska iaf, och det är skönt.
sen kollade jag tv resten av kvällen, och började väl plugga vid tio tiden ungefär, läste en timme och sen gick jag och la mig, var på ärldens sämsta humör.

vaknade av klockan halv sju, gick upp nästan med en gång, käkade och gjorde mig i ordning. tog halv åtta bussen och den var verkligen smock full! så det var bara att stå, fanns inte en enda sittplats.
när vi kom till jakan så märkte jag att någon drog i min väska, blev väldigt förvirrad ;s så jag vände mig om och märkte att det var daniel, haha, så då gjorde det inget :p
vi väntade på åtta tåget iaf, och sen bar det av mot skolan, där jag började med italienska, gick lika fort som vanligt :p och sen hade vi religion, gick också snabbt, och sen hade vi lunch. äckel korvstroganoff!
sen hade vi rättskunskaps prov, och det gick väl sådär.. inte mvg iaf, för jag fick värsta black outen när det gällde bodelning-uppgiften, fy fan. men annars gick det väl okej.
efter det hade projektarbete, men eftersom jag skriver uppsattsen och inte är med i en grupp så kunde jag åka hem, men jag hade möte med min handledare, som jag helt glömde bort sen! men åkte hem kvart över tre iaf, och aah, nu är jagh hemma. ikväll ska jag träffa johan en snabbis, få mitt godis, och sen vet jag inte.

/ e, fy fy fy fy fy fy fy fy!

Mikael Gren - köpa coca cola


hahahahahaha! finns inte så mycket man kan säga, men fy fan
vad jag skrattade när jag hörde det här!


ge mig ett nytt liv!

varför ger jag mig in i allt igen för!? jag lovade mig själv en sak, och så skulle det vara, men vart det så? bra fråga.. just nu känns det som om det inte kommer gå, för min del! men jag kan inte säga hur den andra skulle svara på den frågan. just nu känns allt bara.. blää! fan, jag vill att det ska gå vägen, med skolan och allt annat i livet, men inget, inget!, går vägen nu. allt jag gör behöver jag ta en jävla omväg för att komma till det rätta. och jag orkar inte det längre! jag vill bara må bra, men just nu känns allt så jävla konstigt ;s det enda jag tänker på är det! och det hjälper inte att man ser det i skolan, eller utanför också för den delen. tänker inte ens ge en ledtråd om vad det är, för det är inte ett det men jag kallar det så, så blir det inga frågor.

varför kan det inte bara visa något!? känns som om jag ger och ger men får inget tillbaka? känner mig på ett sätt ganska utnyttjad, och att det är okej att visa något när man behöver något. och då mår jag bra, ett tag, sen försvinner allt..

eeh, tänker inte säga något.. jag vill inte förstöra något som inte ens finns ännu, och jag hoppas inte det jag pratar om förstår något utan att det här bara passerar lite fint sådär, men men.. man kan väl inte hoppas på för mycket heller.

/ e, jävla skit skit skit skit!

Robin Bengtsson - Bring it on home


grymt jävla bra! han borde verkligen gå vidare, låångt!
och han är snygg också (a) höhö


så jävla onödig dag, gaaah!

bestämde igår att jag skulle åka till skolan vid tio,
läsa min bok + plugga rättskunskap.

för vi började 12.15 egentligen, men jag pluggar bättre i skolan för där finns det ingen tv eller datorn som man lätt fastar i annars, haha. så iaf, tog nio bussen och mötte david & sebbe på den, och sen tog vi halv tåget med jessica & hanna. jag va i skolan vid tio ungefär, då satte jag mig och skrev lite om svenska boken och sen läste jag fett mycket! så nu har jag väl typ 50 sidor kvar tills på måndag, så det ska nog lösa sig.
efter ett tag kom ellinor och vi satt och pratade lite om i lördags, hahahahha! och sen gick vi och käkade. sen fick jag ett trevligt telefonsamtal :) gjorde min dag lite bättre :$ och sen gick jag till matsalen igen, för sofia ville ha sällis. där träffade jag pappas flickvän, haha :D vet inte riktigt vad hon gjorde där, men hon var med några föräldrar och dom var väl där för att kolla skolan och sånt, för hennes dotter går i ettan så. en trevlig överraskning :p

kvart över tolv började våran lektion iaf, och ni kommer ihåg att jag mailade våran lärare och frågade om jag fick skippa den för det var den enda lektionen jag hade på dagen? men jag fick inget svar, så då trodde jag att jag behövde komma, men såklart så var det bara ifall man hade frågor, och det hade jag inte så.. suuuck! men gick och läste lite mer i min bok då istället, höll sofia sällskap till två, sen gick jag. missade såklart precis 23 tåget så fick sitta och vänta, men jag läste i min bok (hahaha) och sen var tåget försenat så missade såklart min buss precis så fick stå och vänta i en kvart. men nu är jag hemma iaf, är hos pappa för vet inte om internet fungerar hos mamma... fucking jävla tre! så när jag kommer dit ska jag ringa dom igen och fråga vad felet är, och får se om jag får RÄTT hjälp idag. sen går kvällen åt till att plugga inför provet imorgon..

/ e, väärldens sämsta dag!

min lediga dag

har spenderas i pappas kök med sofia och rättskunskapsboken.
satt där mellan två och fem, fy fan asså..

mötte henne vid ica halv två iaf, käkade lunch och fikade och sen drog vi hem till mig, satte oss i köket på en gång och började plugga på en gång, no doubt liksom, haha.
hon drog kvart i fem, och då fortsatte jag plugga tills jag var klar, satte mig lite vid datorn och gick sedan till mamma. vid sex kom roger och påminde mig om att jag skulle ha ring till 3 under dagen, angående vårat mobila bredband, som suger verkligen, btw! men det hade jag helt glömt så gjorde det då istället och fick prata med en snubbe som var lite.. aah, efterbliven. skit trevlig så, men aah, han lät precis på rösten som typ "okej, hon är tjej, kan inget om datorer så förklarar allt ÖVERtydligt" nej, inte okej. men iaf, fick hjälp som visade sig nyss att det inte hjälpte. har inte blivit bättre eller något sådant så.. får väl ringa imorgon igen då, för aah.
sen gick jag och mötte johan iaf, skulle lämna lite saker han hade hos mig, vi gick runt lite och pratade om hur allt var nu för tiden och sånt, var trevligt :) och bestämde att vi skulle ses snart igen.
sen gick jag hem, käkade och nu sitter jag här. har försökt fixa bredbandet men det som han sa jag skulle göra, det hjälpte in så.. och kollar på idol. ska upp och duscha snart, sen ska jag plugga med sofia i telefonen, haha. vi ska gå igenom några övningar och så :) men nu ska jag upp och duscha, vet inte om det blir skola imorgon eller inte, martin, läraren, har inte svarat så jag antar väl att jag åker dit ändå, suck.. men men, vi får se, ska kolla FC nu!

/ e, fortfarande lite osäker

Kent - Utan dina andetag

kan inte sluta lyssna på den här låten, den får mig liksom..
jag vet inte, den är underbar bara!


goood morgon

sov hos sebbe, vi kollade lite UFC och somnade
sedan på stört båda två! haha

vaknade lite hur som helst under morgonen, men vaknade helt kvart i elva ungefär. så nu förgiftar sebbe sina lungor, jag sitter här och känner mig.. nere? men jag vet inte, kanske bara är en sån dag eller något. går väl över.
idag ska jag plugga med sofia, vet inte riktigt när men blir väl vid ett tiden ungefär. så ska snart hem härifrån och städa och hitta mina skolböcker, haha.
pallar inte blogga mer just nu, ingen lust eller ork. och inget att skriva direkt heller, så peace out!

/ e, dum i huvudet

hos bastian

sitter hos sebbe, men väntar på honom? haha
han är och "möter" vicotor.

vi spelar tv-spel men nu tog vi en pause. han skulle möte victor för en liten promenix och förgifta lungorna lite, inte bra! och jag sitter här, bloggar av mig lite hade jag tänkt mig faktiskt.
anledningen till att jag fortfarande är vaken och vi är lediga imorgon, så det gör inte så mycket att jag går och lägger mig vid fyra imorgon bitti, det är chill pillerill idag asså. men får se hur länge jag orkar vara vaken.
imorgon ska jag plugga med sofia på dagen, vi ska mötas vid ett tiden ungefär, så ska hem och städa undan lite innan. för blir förmodligen att jag sover kvar hos sebbe, tror inte jag orkar gå hem inatt (på morgonen? ;s)

har fixat låtar på min mobil nu! eller jag tog bort alla mina gamla, lyssnade på 1/3 av dom kanske, så tog bort alla och la in nya samt några av dom gamla som jag fortfarande lyssnade på, så nu är mobilen så gott som ny, skönt faktiskt! och så får jag mer ledigt minne, också skönt!
och pratade med simon idag också, efter i lördags, han förklarade sig och så, så det är lungan. men går inte in på det nu! sho

men en sak kan jag inte förstå riktigt. tänker inte gå in mer på det nu, inte här. men säger en del saker jag kanske inte ska säga? och gör saker jag inte ska göra, eller? enligt mig känns det rätt, men vissa kan missuppfatta det och på så sätt så blir allt fel, såklart, det är mig vi pratar om. men jag vet inte. har fått visa "pikar" på att jag gör rätt, men sen kommer allt och det känns som om det är fel istället. men jag vet inte, ska sluta iaf. tänker inte göra bort mig mer än vad jag har gjort, så, hejdå med dig.

/ e,ingen bra erica idag.

ännu en ny vecka i skolan

pluggade inget igår, tvättade inte MEN jag gick till
sebbe iaf, haha, så 1 av 3, BRA! (y)

och väl hemma hos sebbe så spelade vi tv-spel och efter många om och men, hoppande i sängen och skrikande så klararade vi faktiskt bossen! :D haha, men vi tog en pause mellan 8 & 9 för att kolla på det nya programet hål i väggen som faktiskt var riktigt roligt! och sen stor i japan men det var inte lika roligt, så såg bara första halvan, sen spelade vi färdigt och var klara med bossen till tio, då drog jag hem och sov, haha. men kunde inte sova, låg bara och tänkte... så det slutade med att jag somnade vid halv ett ungefär.

vaknade av klockan vid åtta, låg kvar i sängen för jag var sjukt trött! men gick upp kvart över och gjorde mig i ordning, käkade frukost och tog nio bussen. på bussen satt david så fick sällis :) sen tog vi halv tio tåget, men det var tjockt försenat så vi missade bussen som gick kvart i mot skolan. så snälla sofia kom och hämtade upp oss :) så vi hann precis innan lektionen började, och vi började med filosofi.. SUCK, det är verkligen sjukt tråkigt! men vi fick tillbaka våra läxförhör och jag fick vg!? ;s haha. förstår inte hur, men det fick jag iaf.
efter det hade vi lunch, sen gick jag, sofia & towe till macken, mötte daniel :) och sen gick vi tillbaka. letade efter våran svenska lärare för att se om vi verkligen behövde gå på lektionen idag, men vi hittade henne inte så jag & sofia åkte hem till henne och pluggade rättskunskap istället, har prov på torsdag så.. vi satt fan mellan halv ett och fem!! så nu jävlar ska det här provet gå bra :p haha!
halv sex gick vi till stationen och jag tog sex tåget, och nu sitter jag hos pappa. ska packa till för det är mamma-vecka från och med idag, ska dit och käka och sen bara vara hemma ikväll, kanske plugga lite, höhö, och sen ska jag se i ditt ansikte SOM BÖRJAR 21.55 SEBBE, KOM IHÅG! och sen får vi se, för vi är lediga imorgon :D så får se vad kvällen har att erbjuda, haha. men nu ska jag packa, hööööörs!

GRATTIS JOACHIM TILL KÖRKORTET! :D

/ e, skaffa pengar på mobilen! :(

för att jag har tråkigt

När du ser det här är du utmanad!
Gå in på google och sök på ditt förnamn.
Ta första bilden,
såhär kommer du att se ut om 30 år.

och såhär vart jag;
 


skulle inte banga på det när jag är 48 direkt :D haha!

söndags tråk

som vanligt så är söndagar alltid lika tråkiga..
hur fan kan det komma sig?

idag har jag inte gjort  något alls! har inte direkt haft någon ork heller skulle jag väl säga :p haha. har suttit framför tvn typ hela dagen, ätit och... aah, suttit där, haha.
som jag förstod det igår så skulle jag möta simon idag, men vart ändrade planer.. så det är väl skitsamma.

kollade precis på en film på kanal plus, med paris hilton, så jäävla störd film! den hette typ något med pledge this. sjuk film, hahahha, den var inte bra någon stans, men den var så störd att jag kollade på hela :p haha. och nu går det någon annan komedi film på samma kanal, med jack blak. den heter comic book villains, vet inte hur den är ännu, har bara gått en kvart typ, men verkar störd den också :p haha.

ikväll ska jag till sebbe :)
spela tv spel, KLARA BOSSEN!, kolla tv och lite sånt. men nu ska jag se färdigt filmen, sen duscha, sen ska jag väl äta middag någon gång också, haha, och sen ska jag slänga in första tvätten klockan sju, för pappa har match så han hinner inte hem, eller kanske, men skit samma.

/ e, och imorgon är det skola! glad? lite, hihi

TOWES 18års firande!

igår kändes det som om dagen bara försvann verkligen!
gjorde typ inget, eller gjorde jag det? ;s

satt lite vid datorn, kollade tv, gick till mamma för att hämta kläder och där var annelie & tove och jag har inte träffat tove på tuusen år känns det som så det var roligt att träffa henne igen! :) och sen kollade jag lite kläder men valde tillslut ett par svarta jeans och en brun tröja, eftersom temat var "mörkt". sen gick jag till pappa igen, duschade, bytte om, sminkade mig och vid halv fem gick jag till mamma igen, plattade håret och ewelina fixade mitt hår sen, tack kära syster! :) och sen tog jag bussen som gick kvart över fem.

mötte jessica, hanna & frida i jakan och så tog vi kvart i sex tåget, och sen hoppade sofia på tåget också :) vi åkte till k-ängen och gick till villa skoga och där var det lite folk redan, bara tjejer såklart, för vi skulle käka middag. vart lite prat först, sen gjode sig folk i ordning och sen käkade vi, skit god middag! och så vart det ännu mer prat, lite lekar och sen vid åtta kom essner och fixade ljudanläggningen, han skulle vara dj för kvällen, och vid halv nio började folk droppa in.

vid halv elva hade väl det flesta kommit iaf :) och då vart det dans, prat och en massa annat! sen vart det liiite för mycket dricka för vissa, haha! så jag, sebbe & ellinor gick till stationen för att ta 00.38 tåget, eller vi skulle ta det på stan, elli skulle mot bålsta så hon skulle ta 37 tåget, och jag & sebbe åkte med henne dit, av en anledning :p haha! och sen mötte vi storre där, så drog han & ellie hem och så tog jag & sebbe 47 tåget tillbaka. och i k-ängen hoppade en hel del människor på.
sen vart det nattbusen hem och direkt i säng. kollade lite på tv, men somnade väl vid tre tiden tror jag det var.

vaknade elva i morse, försökte äta något men jag var inte alls hungrig! så satte mig vid datorn och bloggade lite, hörde lite om igår :o FÖRLÅÅÅÅT! haha, och sen aah.. men nu ska jag göra annat, see yoou!

/ e, hahahah, pinsamt ju fö fan!

Everywhere- Michelle Branch

har alltid, och kommer alltid, att älska den här låten,
finns många bra minnen <3



och nu är det löst också

var hos sebbe igår som sagt, och det slutade med
att vi spelade tv-spel, galet roligt! :D haha

sen vid tolv hämtade victor upp oss och vi åkte runt lite med bilen, var faktiskt roligt (a) haha, men sjukt läskigt! men det vart ingen lång tur, bara lite snabbt fram & tillbaka och så fick jag skjuts hem, det tackar man för! :)
och hemma kollade jag på tv, ufc of course :D smsade med lite folk (a) och var dödstrött! så jag somnade väl vid halv två tiden ungefär, vände mig om i pausen på ufc och somnade på två röda, haha.

vaknade av min jävla hosta imorse igen! ;o men vågar inte ta hostmedicinen med tanke på vad som hände förra gången, och jag veeet att det är töntigt men det skiter jag i, vågar inte! så det var bara att gå upp, dricka vatten och försöka få bort det på något sätt. inga halstabletter kvar, men letade igenom en väska och hittade en :D haha! men kunde inte somna om så låg och läste i svenska boken lite, och nu sitter jag här.
försöker hitta kläder tills ikväll, kommer bli en galet rolig kväl! :) har fixat dricks (hahah) tills ikväll också, så det är löst, skönt! men nu ska jag lyssna musik och sen vette fan, får se vad dagen har att erbjuda!

/ e, lever för det nu :)

inget internet hemma... !

ni kan ju gissa vad som hände igår kväll! haha, inget städat ruuum!
but what to expect? exakt!

läste in min svenska bok heller, utan satt och kollade tv hela dagen, pratade i telefon i en timme (a) och sen gjorde jag inte så mycket mer, kollade tv, duschade och lite sådant. men gjorde en vettig grej, jag lagade mat till mig och pappa :D haha. okej, det vart korv och makaroner, men what the fuck, mat vart det iaf!
vid halv åtta gick jag och mötta simon, lämnade en mope hjälm som hans lillebrorsa skulle ha och sen gick jag till mamma för att hämta en tröja, och då såg jag att jag hade tappat mina nycklar genom ett hål i min NYA tröja! ;o så jag var tvungen att gå tillbaka heeela vägen men hittade den inte på dit vägen, men på hemvägen såg jag den :D så ett plus till gud! pratade med sofia hela vägen hem, och när jag kom hem, och vi pratade om lite allt möjligt, men kan nämna två saker, USCH! och SÖT! :D haha, det är väl det enda.
sen kollade jag på idol och sen lite filip & fredrik och sen SATC och sen somnade jag, typ vid halv tolv :)

vaknade av ett sms (fuck you! :p) vid halv tio, klockan var satt kvart över så det var bara att gå upp och göra sig i ordning :p haha. kvart i elva kom sofia och hämtade mig, vi åkte hem till henne, fixade lite, lämnade bilen och tog halv tolv tåget till skolan. utanför skolan mötte jag pappa och lämnade nycklar han hade glömt hemma, torsk! haha :p och sen gick jag & sofia och käkade, var god mat!
sen pluggade vi lite innan filosofin började, som btw var skit svår idag! fattade verkligen ingenting! så satt och dagdrömde och kollade ut i korridoren istället, haha :p fick lite ögongodis (a) nice! sen slutade vi lektionen halv tre, och tre började redovisning&beskattning. den lektionen var där emot mer givande, och nu tror jag faktiskt jag förstår!
vi slutade kvart och fyra och då skjusade towe mig & sofia till stationen och sen tog vi 16.23 tåget hem :)
på bussen från jakan mötte jag simon & johan, det var en trevlig överraskning!

hemma gjorde jag inte så mycket, kollade tv och lite såndat. pappa skulle inte komma hem idag så jag käkade middag själv, och nu sitter jag hos sebbe :) skulle till sofia men kom lite saker i vägen och lalala, men henne ser jag ju imorgon så det är lungan :) men nu ska vi kolla film, skriver imorgon! om internet fungerar då dvs..

GRATTIS HANNA TILL KÖRKORTET! :D

/ e, just denna helg... ! :(

fo shoooo


typ abstinens just nu



en dag av trötthet & ...? ;p

igår hände inte ett skit! jag pluggade och kollade lite tv,
idol & vem kan slå f&f, lite kul faktiskt (a)

hade verkligen skit svårt att somna igår! så kollade SATC och när det var slut var jag inte alls trött så hoppades på ett till avsnitt av det, BIG! åk till paris & hämta hem carrie! ;o men det kom inget så jag försökte somna men gick verkligen inte.. så låg och försökte i typ en timme, sen somnade jag vid halv ett iaf.. suck.

vaknade av klockan vid tjugo i sju, då gick jag upp och käkade frukost & gjorde mig i ordning, och fick lite bråttom till bussen men jag hann iaf, det var ju tur! och i jakan mötte jag malin & hanna och vi tog åtta tåget in mot skolan :) började halv nio med språk och den lektionen gick sjukt fort! bara jag & helene som läser italienska 3 så vi får självständigt arbete så, galet skönt!
sen hade vi religion, och det gick också smärtfritt (om det inte vore för EN viss person...!!) för där fick vi eget arbete så jag, sofia, towe, anna & maria satte oss och gjorde det, sen käkade vi och sen gjorde vi färdigt resten. sen gick jag & towe till OK, köpte lite och sen lämnade jag av det till daniel, haha.
efter det var det rättskunskap, också eget arbete och sen en snabb samling. sen projektarbete som jag inte gick på, ska maila min handledare nu och se när jag ska träffa henne. så jag åkte hem med sofia, bil :) kom hem smärtfritt, typ, HAHA! intressant att åka med mig, eller hur sofia? ;)
och nu sitter jag hemma, lyssnar på musik och ska snart städa mitt rum (har sagt att jag ska göra det i tre dagar nu men har inte gjort det :p haha) & läsa min svenska bok, och göra lite uppgifter till den. så skriver sen, eller imorgon.

/ e, inget kramkalas :(

wtf!?

vad fan tänker dom med!?
jävla äckel!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3288829.ab

GRATTIS SOFIA ÄLSKLING! :)

yepp, så är det, SOFIA KIRRADE KÖRKORTET IGÅR :D
så grattis grattis grattis till världens bästa sofia! <3

igår gjorde jag absolut ingenting! jag var bara hemma och tog det lugnt, pluggade faktiskt inte för jag hade ingen ork! och det hände en skit läskig grej! ;s jag tog min hostmedicin, som jag gjort i en vecka!, och två alvedon för att bli av med huvudvärken. men efter en timme ungefär så började jag svettas, sen frös jag och så höll det på så, hela rummet snurrade och jag skakade och hade ingen ork över huvudtaget att att ens sitta upp! var hur jävla äckligt som helst! så jag ringde mamma och hon sa att det kunde bero på hostmedicinen så det var bara att dricka vatten så det "löste upp sig i kroppen" så jag drack hundra glas vatten, men det hjälpte inte!
så jag låg i sängen och bara kollade tv, sen somnade jag väl vid halv tolv ungefär, för min kropp var heeelt död!

vaknade innan klockan idag, kvart över nio faktiskt, hade ställt klockan på tio. började kvart över tolv, så skönt med sovmorgon! så jag kollade lite tv, låg och drog mig lite, sen gick jag upp och duschade, och kände att kroppen fortfarande är lite efter ;s ringde mamma och sa det och jag får inte ta med hostmedicin nu sa hon. så får väl hosta då istället.. suck. men gjorde mig i ordning och vid elva kom sofia och hämtade mig :) tack! så vi åkte till skolan, käkade lunch och sen hade vi rättskunskap. roligt som vanligt, och sen slutade jag kvart i två. gick väl från skolan vid två och så missade jag precis 23 tåget så fick ta 38. fick sällskap av daniel hem :) och vi hann med 553an som gick 01 så det var skönt, slapp gå från såningsvägen.
väl hemma så satte jag mig vid datan för skulle kolla mina mail, och nu ska jag plugga. får se hur det blir ikväll, men aah. kanske yrrol, haha. ska möta simon och lämna en mopehjälm till hans lillebrorsa också. imorgon är det en jobbig dag, börjar halv nio och slutar fem.. men vet inte om jag ska skita i projektarbetet, höhö, får se.

/ e, idol ikvääääll! :D

tycker om att le :)

igår gick jag till sebbe för att kolla på kristallen,
towe kom inte dit men vi hade trevligt ändå :)

okej, det där lät! TOWE VI SAKNADE DIG! haha, men iaf. jag mötte sebbe vid ica halv åtta, då handlade vi lite godis och sen gick vi hem till honom, kollde på krisallen och lite på inspelningar från när han & hans kompisar var i kroatien, fett roligt :D haha! sen fick jag helt plötsligt extrem huvudvärk så jag gick hem vid kvart i tio, gjorde mig i ordning för sängen och gick och la mig. men fuck! årets program gick inte till andra avenyn, utan fuckin lets dance, SKIT TRÅKIGT PROGRAM! men men..
kollade lite SATC och sen somnade jag :) skönt!

vaknade av klockan halv sju, gick upp och käkade och gjorde mig i ordning och tog halv åtta bussen till skolan. på kungsängen station mötte jag towe, och så gick vi till skolan! ;o
vi började med svenska, då satt vi bara och läste, sen hade vi redovisning & beskattning och sen slutade jag vid tolv :) då gick jag till stationen och det var fett med förseningar på tåget! var på stationen kvart över tolv och tjugo över tråget gick hel!! men det slutade med att kom ett tåg 38, så slapp vänta såå länge.
nu sitter jag hos pappa, ska kolla lite tv och sånt nu, skriver sen! ikväll ska jag bara vara hemma, plugga lite och ta det lungt, bli av med min förkylning!

/ e, en lektion imorgon bara! :b

nattbesök

som sagt, igår så kom jessica till mig för vi skulle kolla
MTV music awards, och hon kom vid halv
elva ungefär :p

då kollade vi lite tv, pratade lite, spelade stress på playstation och sen vart det middagsmat runt halv ett tiden, för att få lite energi haha. sen bestämde vi oss för att ta en powernap vid kvart över ett, så jag ställde alarmet på 02.00 och sen tror jag både jessica & jag somnade på två röda, haha :p
sen vaknade jag iaf av att jessica skriker "ERICAAA! det har börjat!!" och så ser jag att klockan är 02.40 haha :p men men då kollade vi iaf, vet inte hur länge, men sen somnade vi iaf.

vaknade av alarmet vid åtta, låg kvar i sängen och slöade för ingen hade ork att gå upp, haha. sen gjorde vi oss i ordning iaf och gick till bussen, och då skickar frida ett sms "jag klarar det, jag hämtar upp er!" så grattis till körkortet frida :D och då tog jag & jessica bussen till ica, käkade frulle och sen mötte vi frida. åkte till skolan och jag började med filosofi läxförhör, suck..
sen hade vi lunch iaf, var köttbullar och makaroner (exakt det som jag & jessica åt inatt ^^) och sen hade vi svenska. men vi hade lång lunch rast så vi satt i typ 40 minuter i cafeterian och snackade om studenten och annat skit, roligt var det iaf :) jag håll på att somna, haha. sen började svenskan och jag & towe satte oss vid 3-borden och pluggade, jag vart klar med den gröna boken! ääntligen, så jävla tråkigt :p bara massa synonym övningar och shit, galet tråkigt! vi slutade halv tre iaf, då mötte jag jessica och vi väntade på frida och sen åkte vi hem, fick skjuss! :) och nu sitter jag här. ikväll ska jag till sebbe och kolla på kristallen, galen på femman ni vet, blir nog skit kul! :) towe kanske kommer och håller oss sällis, det visste hon inte ännu.

/ e, haha, roligast inatt ;b

MTV MUSIC AWARDS!


haha, nu fick jag med mig jess pess på det :D yes!
blir mtv all night long, det börjar klockan två
så får se när det slutar & se när vi somnar ;) MEN KUL BLIR DET IAF!
det är en sak som är säker, DANCE!

Crossfire - lady


världens bästa låt just nu! DANCE BABY, dance!



time to cross the fire now

tove kom inte fören vid halv fyra tiden igår, då kom
hon, mamma & roger hem. men då sov hon.

så gick ut och hämtade henne vid bilen, la henne i vagnen men då vaknade hon nästan på en gång. sen lekte vi lite, käkade middag, spelade bolibompa spel och lite sånt, haha ;p kul var det!
sen kom ewelina hem, så då lekte hon med oss och sen så duschade jag vid sju tiden. vid åtta hade annelie & peter inte kommit, men ewelina sa att det var lugnt för dom skulle inte dröja allt för länge, så hon tog tove medans jag åkte till henne för en gurls night inside. vi kollade på film, pratade en heel del och sen åkte jag hem vid tolv tiden. då åkte jag till sebbe och fortsatte festen, haha.

vaknade vid tio, ringde pappa och kollade när jag skulle vara i kungsängen, för vi skulle gå på hans flickväns konstutsällning. så vi bestämde att jag skulle vara där tolv så skulle han & malva (pappas flickväns barnbarn) möta mig på stationen. men jag tog tjugo över elva bussen till jakan så jag skulle hinna gå på h&m och köpa en tröja innan, och sebbe följde med :) så köpte tröjan, kollade lite annat och sen gick jag så jag tog tolv tåget. och i k-ängen mötte jag pappa & malva och så beav vi oss mot hembyggdsgården. skit fina tavlor och skulpturer! helt sjukt vad bittan, pappas flickvän :p, är duktigt alltså, helt galet!
sen gick vi till passagen och käkade korv och sen tog jag halv 13.23 tåget hem. på bussen från jakan kom jag på att jag inte hade några nycklar med mig! så ringde mamma och frågade om dom var hemma, men såklart inte! så jag ringde sebbe och frågade om jag fick kommer över, och det fick jag så jag åkte dit :p vi kollade lite på albert och herbert och sen vid tre gick jag till ica för att få skjus av peter hem, och så fick jag mina nycklar! :D och nu sitter jag här, längtar efter maten för vi ska äta sjukt god mat! ska plugga snart, måste! sen ikväll får vi se, ciao!

/ e, känns som en baksmälla

linas kvällsbok, pinsam film!

gick inte upp fören vid halv tolv idag, men gick inte
och la mig fören vid kvart över fyra så..

efter jag hade bloggat kollade jag lite tv, laddade ner en film som anthon hade tippsat mig om, och ville verkligen se den men det tog typ en timme innan den var färdig, så kollade lite tv och sånt tills den var klar vid halv tre ungefär, men då såg jag att de filmerna ewelina laddat ner på gennes användare fanns i min film mapp också, så slutade med att jag kollade på linas kvällsbok istället. för den jag hade laddat ner, stomp the yard, verkade inte som någon jag orkade se på kvällen, så vart en svensk film istället, och sen somnade jag kvart över fyra.

vaknade som sagt halv tolv, gick ner och käkade frukost, pratade lite med mamma och kollade på 2½ men. och nu sitter jag här, ensam hemma. mamma, roger, annelie, peter, tove, camilla, tomi & edwin åkte till emils för att käka, men jag hade ingen lust att följa med, inte idag. så tror jag ska kolla på stomp the yard nu istället, innan dom kommer hem igen, för jag ska som sagt passa tove hela dagen idag, annelie & peter ska fira att dom varit gifta i.. sex år tror jag det var? så får mysa med povan hela dagen :) blir nog att cykla lite, rita, leka i lekparken och massa annat! skönt att få leka av sig och tänka på något annat idag.
ikväll får jag se vad som händer, beror på när annelie och dom kommer hem. men kanske ska åka till en kompis, men som sagt det vet jag inte en, beror på vad hon bestämmer sig för att göra, typ. men skriver sen, nu är det film!

/ e, ?

ett helt år som gäller!

inte världens bästa kväll kanske direkt,
men tror det behövdes..

johan kom vid halv nio tiden, sen kollade vi på old school men vi tog en paus mitt i filmen och tog en promenad istället. annelie, peter & tove var här och tove ville sova så jag & johan tog med henne ut i vagnen och så gick vi runt lite. pratade om lite allt möjligt, men vart nog mest om studenskivor faktiskt, hur kaos allting är! och lite sånt.
sen kom vi in igen, forsatte kolla på filmen och sen pratade vi lite. kom väl fram till en del och aah.. nu är det som det är. förlåt.
nu ska jag kolla tv, sen sova. imorgon ska jag passa tove hela dagen, får se vad vi hittar på.

/ e, tomt

bakning, sovmorgon & shopping!

jag gjorde mina uppgifter igår och sen vid halv nio
kom sofia och vi började baka :)

gjorde kärleksmums & chokladbullar och det vart verkligen skit bra! sen gick vi och la oss i sängen, kollade lite på dukes of hazzard och sen somnade jag, haha, vid typ halv tolv och jag har ingen aning om när sofia somnade, höhö.

satte klockan på tio men jag vaknade halv tio och då var sofia vaken, vet inte hur länge hon hade varit det men, haha :p så vi käkade lite frukost, jag tog en dusch, sen tog sofia en dusch och sen gjorde vi oss båda i ordning och vid elva gick vi ner till bilen, mötte mamma & annelie, åkte till jakan för att gå till banken och sen gick jag & sofia och käkade middag på ett ställe, och mamma & annelie på BK :p sen gick vi till gina och köpte ett varsin par jeans och sen tog vi kvart i ett bussen till skolan.

väl i skolan började vi med filosofi men det var typ ingen riktig lektion, utan vi fick uppgifter och sen gjorde vi dom på valfri plats, så jag & towe satte oss vid tre-borden och gjorde det, sofia joinade oss efter ett tag.
efter det hade vi redovisning & beskattning och då fikade vi med vårat fika, alla verkade nöjda :D och så hade vi lektion och sen åkte vi hem.

nu har jag precis käkat, ska träffa johan ikväll och så får vi se vad som händer. HAHAHAH gjorde en sak på mamma när vi käkade idag :D haha. vi åt våfflor med grädde till, och när vi hade käkat färdigt så la jag grädde i hennes glas utan att hon såg det, så varje gång hon förde glaset till munnen började jag asgarva, haha! ingen fattade varför, men tillslut så drack hon tillslut iaf, och då spottade hon ut det över hela bordet!! haha :p sjukt roligt!

/ e, fredag fredag fredag!

studentskivor och hela skiten

har inte suttit vid datorn på ett tag, eller en dag höhö, så bloggar
lite snabbt nu innan soffan kommer ;)

igår gick jag till sebbe, vi kollade idol och skrattade som as åt dom som verkligen inte kunde sjunga! helt sjukt att man vill skämma ut sig sådär ;s men men, ska finnas sådana människor också.
efter det satte vi på en film, typ hell ride eller något sådant, men den var faktiskt inte bra, haha. så kollade inte på hela utan gick hem vid halv tio. kom hem, gjorde mig i ordning och la mig i sängen och läste en bok faktiskt! måste göra det i svenskan, så lika bra att börja. så jävla bra är den inte en, men vet flera som säger att den är skit bra så måste väl komma in i den först. sen kollade jag på SATC och sedan somnade jag, fast jag var inte trött..

vaknade av klockan kvart över sju, gick upp och gjorde mig i ordning och vid åtta kom towe och hämtade mig FÖR HON KLARADE UPPKÖRNINGEN IGÅR :D och så åkte vi till skolan, där jag började med italienska. och det är bara jag & helene som ska läsa steg tre så vi fick sitta i ett annat klassrum och göra annat än dom som läser steg 2 :p lite kul faktiskt.
sen hade vi religion, ganska rolig lektion idag faktiskt :) och efter det hade vi lunch, sen rättskunskap, gick bra men i slutet av lektionen så blev det prat om studenskivorna igen. blev nästan bråk ju ;o men nu är det typ bestämt att vi ska ha med d klassen, men vi får se, några skulle åka och kolla på lokaler idag, så får väl veta imorgon.
sen skulle vi ha projekt arbete men jag gick inte, har ändå inte börjat på min uppsatts så jag gick till stationen med sofia istället, och tog tåget hem. sen buss från jakan, och på den satt fredrik lundgren så pratade av mig lite med honom ;p

väl hemma så åkte jag till ica med annelie, handlade lite till det som jag & sofia ska baka idag till redovisning och beskattningen imorgon. sen åkte vi hem, busade lite och sen käkade vi. blev en hel del prat om barn :p haha. och mamma tror att jag kommer skaffa barn när jag är 19, precis innan jag fyller 20, haha :p får se hur det blir med den saken! men är nog lite beredd med att hålla med henne faktiskt ;) ska ha barn tidigt iaf, men kanske inte så tidigt. only time will tell ;)
och nu sitter jag hos pappa, ska snart diska och om en timme kommer sofia :) då ska vi baka, kolla idol och sen ska hon sova här, ska bli roligt faktiskt! men nu måste jag verkligen städa, innan hon kommer :p skriver imorgon igen, då är det fredag! och ska träffa johan :)

/ e, sha la la la

tillbaka till skolan idag

gick till skolan idag, hade bara en lektion så kunde
lika gärna gå, mådde inte sådär jättdåligt
imorse så det var lungan.

vaknade kvart i åtta av att klockan ringde. gick upp, gjorde mig i ordning, käkade frukost och tog sedan nio bussen. på bussen mötte jag  david och sen kom sebbe på också. sen på stationen mötte vi jessica, och så tog vi halv tio tåget.
i skolan möttes jag av en ellinor som stoppade mig i korridoren, haha :p hade varit prat om studentskivor igår, och vi skulle prata om det senare på dagen, men hon gjorde mig insatt i det hela, haha tack!
sen satte jag mig vid ett bord och pluggade igen lite jag hade missat från veckan. fick sällis av emma x 2, natalie & malin. vi pluggade lite och sen gick vi och käkade, och sen kom ellinor och lite senare kom sofia.
sen började vi våran lektion kvart över tolv, började den lektionen med student-prat. och vi bestämde att vi skulle ha en egen studenskiva, inte slå ihop oss med någon klass, men vi skulle ha två flak på alla fyra samklasser, så man får gå lite hur man vill på dom. det blir nog nice! men svårt att sätta sig in i allt när det är nio månade kvar! men man måste ju fixa allt i tid, och inte sista minut, då blir det inge bra.

när vi bestämt det så började våran lektion "på riktigt" :p hade rättskunskap och gick igenom lite med brott och sånt, var roligt. och sen slutade jag, skönt! johan skulle också hem så han skjussade mig till stationen och sen tog jag tåget, och sen fick jag sitta i jakan och vänta på bussen i en fucking halvtimme! säger det igen, jävla SL! mötte towe på stationen :D hon fyller år idag så GRATTIS TILL DIG! :D och hon klarade teoriprovet! och hon kör upp nu, hon skulle ringa mig sen så jag hoppas på det bästa :D men klart att du klarar det! :D
och nu sitter jag hos pappa, skulle fixa lite med min mobil som inte har fungerat på hela dagen pga att jag ska byta från 3 till comviq och nu är det gjort, så nu har jag comviq, skit bra! kommer bli mycket mycket billigare :) både för mig och för mina kompisar, då nästan alla har comviq. ska snart till mamma, ska bara packa ner lite kläder, sen går jag. men skriver sen!

/ e, läs om towe i DN :D haha

inget humör

det är typ så jag känner, en massa känslor som
inte riktigt vill komma fram helt

så jag är inte på något humör över huvudtaget. sitter bara mest här. kollar lite tv, är ny duschad och inte alls trött egentligen. måste sova för jag ska upp åtta imorgon. börjar egentligen tjugo över tolv men ska till skolan till tio och prata med syo om italienska gruppen blir av eller inte. måste prata med henne om studentmössprovningen också, missade den idag så vet inte när jag ska beställa min mössa. sen ska jag sitta och plugga tills sofia kommer vid halv tolv :) sen får vi väl se vad som händer. kanske hittar någon att äta lunch med också, annars får vi se.

jag kan inte säga något annat än förlåt. men jag har inte bestämt mig ännu, eller mina känslor har inte bestämt sig. jag vet vad jag egentligen vill, men vet inte om det kanske är det jag vill på riktigt? jag är helt lost nu, helt lost! känner mig instängd i ett rum med tusen dörrar, och ska hitta den rätta, men det funkar inte. har aldrig känt så förut.. så vet inte hur jag ska göra. just nu vill jag bara iväg, tänka i lugn och ro och inte behöva bry mig om något. men det går inte. inte när man går i skolan, då kommer man själv i sista hand, hur man än gör. därför vet jag inte hur jag ska göra där heller..

/ e, lost in space

i brist på annat

SKULLE DU HELST
1. Pierca tungan eller läppen? har ju piercat båda, men skulle nog välja att göra i läppen igen ;)
2. Vara seriös eller oseriös? oseriös faktiskt :p
3. Dricka grön eller röd mjölk? röd, helt klart!
4. Brinna upp eller drunkna? oj! men drunkna tror jag
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? vänner, no doubt!

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om någon nu?
ja, det gör jag
2. Har du skolkat? ja
3. Varmt eller kallt? varmt!
4. Soligt eller regn? solklart soligt (höhö :p?)
5. Fanta eller cola? fanta!
6. Är du nyttig av dig? inten någon stans

OM MIG
1. Vad heter du?
erica
2. Syskon? en lillesyster & två storesyskon
3. Vart bor du? viksjö
4. Hur många barn vill du ha? två
5. Vill du gifta dig? nope, det vill jag inte
6. Favoritårstid? sommar!
7. Humör just nu? seg & efterbliven
8. Sugen på just nu? festa!

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon?
nej, det har jag inte
2. Sjungit? jadå!
3. Blivit kramad? ja
4. Känt dig fånig? i mina kläder just nu :p haha
5. Saknat någon? typ
6. Dansat galet? inte sen i lördags ;) haha
7. Klippt håret? nej
8. Gråtit? nej
9. Pluggat? faktiskt inte!

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång?
haha nej
2. Har du en hund? yes, två anders bååth (;
3. Sover du helst ensam eller med någon? faktiskt ensam
4. Tror du på spöken? ja, det är väl klart!
5. Är du mörkrädd? bara när jag ska sova (sover alltid med tvn på) & när jag är ensam
6. Blev du nöjd med skolfotot? har inte tagit i år
7. Är du morgonpigg? ibland, ibland inte
8. Vad vill du ha just nu? jadu, sommarloooov!

sjukling

god morgon kära läsare!
tss..

jag vaknade av klockan kvart i sju, försökte verkligen att komma upp, men mitt huvud är inte min bästa vän idag. så jag smsade sofia och somnade sedan om igen, var inte alls pigg på att vara vaken..

vaknade igen vid halv elva, då var det ingen hemma! men sen kom jag på att mamma har ju börjat jobba igen! :) och hon började elva idag så roger har väl skjusat henne, men jag gissar bara, haha. så jag käkade frukost, kollade lite på tv och nu sitter jag här, och hostar.. vet inte vad som händer idag, måste över till sebbe och hämta min filosofibok som sofia skulle ge honom idag iaf, så ska väl dit när han har slutat så jag kan plugga ikväll, men vi får se!
nu ska jag spela på facebook, puss!

/ e, jag tar en virre faktiskt!

rubriklös

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm'her
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?
What happens when you become the main source of her pain?

och så kom 1 september också

gick till sebbe vid halv åtta tiden igår, var där
och chillade lite, pratade om MP dagen
som var idag, det gick nog bra, med min hjälp :D haha

kom hem vid halv elva igår, gjorde mig i ordning och gick och lade mig, mådda inge bra alls! men kunde inte somna pga min hosta så jag kollade lite på tv och smsade en massa med jessica, haha vilket samtal! :p sen somnade jag väl vid tolv tiden ungefär. kollade på jakten på nätpedofilerna men jag somnade i andra pausen.

hade satt klockan på kvart över sju, så vaknade av den (mitt i min dröm, haha!) men mådde fan piss då, hade ingen ork någon stans! så jag sjukanmälde mig och sov vidare.
vaknade andra gången vid halv elva ungefär, av min fucking hosta! och kollade lite på tv, drack varm chocklad så halsen skulle kännas mer avlsappnad, och det hjälpte lite. sen pratade jag lite med jessica och vi skulle gå och ta en fika. blev att frida hängde med också :) vi satt där i två timmar! pratade om en hel del faktiskt om allt mellan himmel och jord, mycket om lördagens bravader, höhö. sen bestämde vi oss för att gå hem.
och nu sitter jag här, lyssnar på pink och ska snart packa till mamma, är mamma - vecka från och med idag. skriver mer sen!

/ e, jadu, vad ska man säga?