torsdag;

idag är det torsdag. och detta är den värsta dagen i hela mitt jävla liv. jag gör inget annat än gråter, fy fan.. Vid kvart över åtta i morse så åkte jag och pappa till djursjukhuset för idag it´s the day. vi kom dit, och när vi kom in i rummet så är det ljus och allt där, allt för att göra det jobbigare. sen kommer någon jävla människa in som är sjuksköterska, eller vad man nu säger när det gäller djur, och ger min älskling en spruta som är någon muskelgrej, gör att alla muskler slappnar av och så hon skulle somna innan dom gav henne en överdos av något tills hon somnade in och aldrig vaknade igen.. det lät så jävla hemskt när dom sa det! efter hon hade fått sprutan så tog det väl en tio minuter innan hon blev helt.. aah, avslappnad eller vad man ska säga och det va så hemskt att se! hon ville så gärna resa på sig och gå och kolla runt lite och gå fram till mig och pappa och hälsa men hon kunde inte ställa sig upp, då ramlade hon bara ihop. och så blev hon alldeles varm och hennes ögon va helt borta, och alldeles röda.. jag och pappa fick själva bestämma när vi ville gå och så, och jag ville inte stanna och bara se henne somna in, aldrig i hela mitt liv! så vi bestämde att vi skulle stanna tills dom satt i den där kanylen eller vad det nu hette, där man skulle spruta in det som gör att hon somnar in.. och när dom hade gjort det så gick vi, men vi såg till att det alltid skulle vara någon hos henne! hon fick inte ligga själv någon gång, aldrig i livet! och det va då allting brast, när vi skulle lämna henne.. först pappa, han klappade henne och pratade lite och då började jag gråta, fan vad hemskt det va! och sen var det min tur, jag klappade henne och pussade på henne.. jag ville så gärna att hon skulle följa med hem igen, vill inte lämna henne på det där hemska stället! fan vilket dåligt samvete jag har.. nu saknar jag bara henne så otroligt mycket, jag ser alla hennes leksaker ligga här och jag tror att jag hör henne när hon äter och sånt, men det gör jag ju inte.. Jag fick till och med för mig att jag behövde gå ut med henne när klockan var två! fan vad allt känns hemskt, ååh!
Men nu ska jag gå.
orkar inte sitta här längre, måste plugga för jag har prov imorgon.. hejdå!

onsdag

onsdag idag. hände inte så mycket i skolan, var mest chill på alla lektioner idag faktiskt, men vi hade prov på so lektionen, det gick väl sådär..
påväg hem från skolan. åkte hem med jessica o.c som vanligt och tog 553V med david från jakobsberg station hem till mig, och tror ni inte vi träffar den där killen med tics då eller? :o han kom in på bussen! och jag började redan skratta då, hahahha, men som tur va så fick han inge utbrott idag, shit alltså, stackars kille!
hemma. gick till mamma och där va annelie och frågade ifall jag ville med till ica och det vill jag ju, men jag gick hem först, gick ut med mimmi en sista gång.. fy fan, kan inte sluta gråta, hon är helt fantastiskt, varför ska hon försvinna för? ..
nu ska jag till mamma igen. men ha det så bra och allt, skriver imorgon igen <3


tisdag; eftermiddag

Hemma från skolan nu. Det här har varit en väldigt jobbigt och aktivitetiskt dag med gympa och aerobics, hah. Det började med att jag mötte Martina på tåget, och väl frame på kungsängen station så tog vi bussen mot skolan, men vi skulle inte in i våran skola, utan skolan bredvid, ekhammarskolan. Där vi skulle börja med ett gympapass i deras karatehall eller nått. Men jag och Martina fattade inte vart vi skulle vara så vi började att leta och leta och vi hittade fan inte deras jävla karatehall så efter tjugo minuter så hittade vi dit, för vi såg våran lärare gå in dit, men ändå hade vi frågat på ekhammarskolans expedition men hon va ju sämst på att förklara!
Efter gympapassen, som btw var stööört jobbigt! jag svettades som en gris och ville bara sluta, fy fan alltså, så gick jag och martina och kollade på lite volleyboll (för det va volleyboll tunering i våran skola och det va därför som det va aktivitetsdag, dom som inte ville spela volleyboll fick välja på annat) och vi satt där i en halvtimme och sen började våran aerobics och det va fan nästan ännu värre fan! om jag inte har träningsvärk imorgon, då är det ju fan stört, för aah..

Nu då. Nu måste jag nog gå och plugga, har prov imorgon (historia ;/ ) satt ingen ide att slösa tid här då. men jag skriver imorgon, som vanligt! hejhej! <3 (missa inte Uggly Betty&ondska ikväll)

tisdag; morgon

tisdag idag då. Idag är det ingen riktigt skoldag, utan vi har aktivitetsdag så jag och martina :D ska ha ett gympapass mellan 10.30-11.30 och efter det så har jag aerobics mellan 12.00-13.00 så aah, jag slutar klockan ett och det är bra! Då ska jag åka hem och plugga till provet som vi har imorgon ;/ men nu måste jag gå, jag uppdaterar lite senare ikväll.  Hääjdå!

P.S
såg alla PB igår? fy fan vad det va spännande! ett råd till er som missade, SE REPRISEN! hände massor med spännande saker!  D.S

måndag, update

fortfarande måndag. skolan gick bra, shit va skönt! vi skulle ju egentligen sluta halv fem men ingen italienska så skulle sluta halv tre, men på våran so lektion så kommer en tjej i min klass och ba: men vi har ingen matte idag, så vi fick läxa istället. och precis innan så hade våran bildlärare kommit in och ba: men vi har ingen bild idag för jag ska hem, har sjukt barn. så slutade klockan elva idag :D så det blev ingen syo idag, tar det på onsdag isället så efter so;n så åkte jag hem till sofia i kallhäll och pluggade till SO-provet och sen tog jag tre tåget hem och där träffade jag jessica o.c så åkte med dom hem, men dom tog en annan buss så blev bara jag och sebbe på bussen.

Väl hemma då. Då kom jag hem, ingen hemma men tog fem minuter innan pappa och Gnuttan kom hem (gnuttan är pappas kompis som bor i Falkenberg som är här och hälsar på :) ) och sen vid fyra tiden så gick vi ner till Grillen och åt pizza, sedan handlade vi lte på ICA, lite saker till mamma, evelina&annelie, för hela min familj har "vinter-kräk-sjukan", eller aah, alla utom jag och pappa och så ska det förbli (!)

Nu då.
Nu ska jag gå och umgås lite med gnuttan&pappa tror jag, men vi hörs :) <3


måndag

"god" morgon allihopa. Jag har fan inte sovit ett skit inatt så jag är så trött som man kan bli men vad fan, måste ju gå till skolan ^^ och som tur har jag ingen italienska idag så slutar halv tre istället för halv fem och ifall vi hade gått till halv fem så hade jag nog inte klarat av det, fy fan.. är alldeles för trött för det! Så vi får se ifall jag klarar av dagen, annars så sjukanmäler jag mig och får hoppas på att pappa förstår för jag så så sjukt trött! jag tror inte ni kan förstå.

Aja, nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå till bussen (som går 07.45) men jag skriver kanske senare ikväll, det beror på ifall jag går till mamma eller inte men jag går inte dit ifall evelina fortfarande har "vinter-kräk-sjukan", då stannar jag nog hos pappa en natt till, för aldrig i hela mitt liv att jag blir smittad! värsta jag vet är att spy! men vi får se, men ha en bra dag i skolan everyone <3


söndag

Söndag igen då. Idag har jag bara varit med simon, vi har ätit lussebullar, spelat tv-spel och kollat på film och helt enkelt bara tagit det lugnt och det va jätteskönt! (vill bara säga att simon är bäst på att sjunga, säger bara shit pommes ;p hah)

Och nu då. Nu är jag hemma och har precis varit ute med mimmi och ska snart upp och duscha och sedan så måste jag plugga ;/

PARLAMENTET IDAG!
glöm inte att se det, och hare bra! ciaao

lördag

Idag då. Jag vaknade halv elva och tog det lugnt med simon ett jävligt bra tag tills vi gick till ica och tog en fika på caffét och sånt (morotskaka, munk och coola) det var fett gott, precis vad jag behövde! Och ikväll då, händer då? Jo, nu ska jag på middag och sen efter den ska jag till simon och kolla på film och bara ta det lugnt, det blir en gammal julkalender som vi ska se och det ska bli jävligt skönt att bara ta det lugnt ikväll, orkar inte med något annan precis just nu.

Och igår då? När jag hade skrivit min inlägg så gick jag upp och kollade på sunes jul med simon och det va jätteroligt! och vi pratade ut om gymnasiet och hur det har varit mellan oss den senaste månaden och aah, det var otroligt bra! mår lite bättre nu faktiskt. Han började förklara hur det skulle vara ifall jag hoppar av skolan och hur det kommer bli ifall jag går kvar och jag håller nog med honom på de mesta punkter, men verkligen inte alla..
Och sen pratade jag med jessica också och herregud vad underbar hon är! hon har verkligen stöttat mig i det här, helt otroligt.. TACK FÖR ALLT JESSICA OCH SIMON! men det blir fortfarande syo på måndag..

Men nu måste jag gå ifall jag ska hinna till middagen, men ha det så bra och PUSS!

fredag kväll

många inlägg denna dag.
Min kväll blev som planerat, jag gick upp till annelie och passa tove med sofia, men dom kom hem tidigare än väntat så vi umgick med annelie, peter och andreas hela kvällen istället och hela kvällen gick åt till att prata om skolan, och jag disskuterade väldigt mycket med annelie om hur jag tyckte om skolan och lalala, och aah.. det blev som det blev, jag vet inte hur jag ska göra. Men jag ska fortfarande prata med syo på måndag och se vad hon säger, för jag orkar som sagt inte.. det är helt omöjligt, mår inte bra av allt detta plugg som behövs för att klara av alla kurser, kommer gå sönder snart. Men en sak kan jag lova, och det är att jag kommer att börja står gråta när jag är hos henne, jag kommer inte klara av att säga precis som jag tycker, går inte..

Nu ska jag gå, vet inte vad jag ska göra, ska väl plugga lite, ÅÅÅÅÅÅÅH!

sov gott och lalala

fredag eftermiddag

JAG ÄLSKAR DIG JESSICA, det är dig jag lever för, gör allt för att du ska må bra, du förtjänar det bästa, förlåt för att dumt jag gjort mot dig, åååh vad jag älskar dig! <3


fredag

Det är ju idag man brukar vara sådär extra glad eftersom att det är helg men jag har ju nu redan fått helg så min "extra-glada-dag" har redan varit. Just nu sitter jag och äter frukost, det blev nuddlar, och kollar på våra bästa år, och ska nog snart försöka plugga lite. Men jag gör resten ikväll för ikväll ska jag vara barnvakt åt min bedårande systerdotter! Hon är verkligen den sötaste bebisen på hela jorden och jag älskar henne något enormt mycket verkligen! Sofia ska komma och hålla mig sällskap så medans Tove (systerdottern) sover så ska vi nog försöka plugga lite samtidigt som vi kollar på IDOL! Idag är det äntligen idol igen och nu finns det inget tema, nu är det juryn som bestämmer vad dom ska sjunga och listan är såhär;
Johan; In the shadows och Beautiful
Erik; Right here waiting och Crazy
MARKUS; Come undone och Bridge over trouble water
Kan inte klockan bara bli åtta nu så man får kolla, längtar redan!

Men nu ska jag gå och plugga lite, hare så bra..  Ciaaao!

torsdagkväll

Kan inte sova.. Det är alldeles för mycket att tänka på nu så jag kommer aldrig att kunna somna, helt omöjligt. Man känner verkligen den här förändringen som man aldrig trodde eller ville skulle komma.. Allt känns så annorlunda nu bara, jämfört med 9;an, då trodde man att man hade problem men det är ingen jämfört med vad man har nu, inget.. Det är alldeles för mycket för mig, jag stressar sönder verkligen. Först allt i skolan, det är ju faktiskt helt sjukt! Jag trodde aldrig att det skulle vara så mycket som alla påstod att det skulle vara, men det är ju så mycket, alldeles för mycket. Det är projektarbete hit och projektarbete dit, och då antar dom att man ska kunna redovisa det helt perfekt till den dagen om det är till när man har femtioelva andra saker som man ska göra under samma vecka. Det är ju helt sannslöst! Jag funderar på att sluta hoppas på att bli det jag vill bli och byta till Media istället, vill inte gå sam längre, det är alldeles för mycket för mig, så det blir syo nu på måndag, eftersom att vi är lediga imorgon så får jag prata med henne på måndag, det får bli det första jag gör på morgonen, får fråga vad hon tycker och prata med henne om vad jag ska göra, för jag klarar inte av pressen som är i sam linjen..

Jaja, varför ska ni behöva lyssna på mina problem? nu ska jag gå och bädda ner mig, det är Sex and the city på TV så jag ska kolla på det, sov så gott och hoppas att ni får en trevlig skoldag imorgon!

<3  puss

ledig torsdag

Hej allihopa, här sitter jag helt undone och behöver inte göra mig iordning på ett tag eftersom att vi är lediga och jag har preciiiis vaknat men jag  ska  faktiskt gå och göra min färdig snart ändå ;p ,  så jag är klar när David ringer för jag ska till honom med Sofia och käka lunch oh umgås, det ska faktiskt bli roligt! Senare på dagen vet jag faktiskt inte vad som händer, vi får väl se men alltid något hoppas jag! :D

Men igår då? Jo, jag var ju på elevkonserten med David men vi träffade Simon Schaffhauser där också så vi kollade på den och den var faktiskt jättedålig (a) mohahaha. Men det var kul att kolla på den, men den va faktiskt grymt mycket bättre när vi gick där, haha.

Men nu ska jag gå och äta frukost och sånt så jag skriver imorgon istället! :)

kramkram

weekhend!

MOHAHAH! Redan helg för mig käära läsare, för imorgon så är det en s.k aktivitetsdag i våran skola, vilket betyder att man kan komma till skolan och göra klart kanske projektarbeten och såna saker men eftersom att inte vi har något att göra så vi är lediga! :D och sen på fredag, då har vi bara en lektion som är en timme lång så för mig så betyder det VARA HEMMA så två dagar länge hemma, yeeah! aja, ikväll så ska jag iaf på elevkonsert i viksjöskolan med David och kanske Jessica och se hur bra dom är, haha. Och senare ikväll så vet jag inte vad som händer, något blir det säkert.

Och en sak till måste jag berätta! När jag och David tog bussen hem idag från skolan så satt det en kille som hade tics eller nått så lixom typ ibland så började han att klappa händerna och "åka" fram och tillbaka eller hur man ska förklara, och det såg så jävla roligt ut! :D HAHAH okej, det är taskigt, men jag kunde verkligen inte hålla mig! satt och höll mitt skratt inne i säkert tio minuter tills jag var hemma, då bokstavligen sprang jag hem till mamma och såfort jag kom in så började jag asgarva! Alltså så fort jag öppnade dörren så skrattade jag, riktigt högt! och då kom Evelina (lillesyster) och sa att jag skulle vara tyst för mamma låg och sov för hon hade jobbat natt men jag kunde verkligen inte hålla mig så mamma vaknade, som tur va så var hon inte sur, och jag skrattade tills jag grät! Det var verkligen så så när jag "var färdig" så hade jag mascara i heela mitt ansikte, tror aldrig att jag hr skrattat så mycket i hela mitt liv, faktiskt! fy fan alltså, det var så jävla roligt, eller hur David? ;p hahahaha

And tomorrow, vad händer då? Jag ska hem till David och äta lunch och sånt och får se vilka som följer med, kanske Sofia och Jessica vet jag inte, får se men jag ska iaf dit :D men nu ska jag kolla på tv och så, skriver imorgon!

pusselipuss


Tisdag

Tisdag, bra eller dålig dag? Det beror på hur man ser det, men vi börjar med det positiva och det är att det va faktiskt en helt okej dag i skolan idag! Vi började med NO och den var faktiskt jäävligt interesant idag, konstigt nog. Det var bara halva klassen för den andra halvan fick ett papper som man skulle arbeta med och dom som inte fick det får arbeta med det på fredag och behöver alltså inte komma till lektionen så att det betyder att jag bara har en liten lektion på fredag som jag inte känner att jag behöver gå på, det är idrott, så jag är hemma den dagen och vi är lediga på torsdag så min helg kommer att bli fem lååånga dagar! :D haha, och det känns jävligt skönt! Sen hade vi några till lektioner och tillslut så hade vi engelska, vi skulle ju ha redovisning och jag hade faktiskt plugga mycket till det, men tiden gick fort så vi han inte och det betyder att vi ska göra nästa torsdag (?) tror jag att det va och då kommer inte jag vara i skolan för att.. aah, där kommer det negativa med min dag. Igår så ringde pappa och beställde tid hos veterinären så vi fick en tid, nästa torsdag klockan 8.35 och då ska vi avliva mimmi, min älsklings hund! ååh, men jag orkar inte hålla på och berätta hela historien men det är så nu..

Nu ska jag gå iaf, men hare bra! puss

måndag

Ännu en jobbigt "skol-måndag". Börjar såklart skit tidigt då också så måste gå upp tidigt, gaah! Men resan dit är faktiskt helt okej för jag träffar mina underbaaara vänner och snacket om lördagen började från första början, och det var mycket som hände så hela resen tillägnade vi åt lördagen, haha!
Väl i skolan så började vi med livskunskap och det är faktiskt roligt! Vi pratar om bra saker lixom, så att det är inget jobbigt ämne som matte (som vi faktiskt hade efter lunchen idag). Jag orkar inte lixom detaljera min dag så mycket men vi hade tråkiga lektioner resten av dagen men jag hade ingen italienska idag så slutade halv tre istället för halv fem, och det är ju inte helt fel! men då var jag tvungen att sitta kvar med Petra för att vi skulle skriva klart engelska arbetet (blev ändå inte klart ;p haha så måste skriva hemma också) för det är redovisning imorgon tyvärr.. men går säkert bra!

Nu sitter jag här hemma och är skiiithungrig så sitter bara och väntar på att klockan ska bli kvart i sex så att jag kan börja min vandring till Viksjö grillen där jag ska äta middag med Jessica, David och Hanna, naaajs! och efter det så blir det handboll i sporthallen och sen efter det blire hem och plugga tyvärr..
Men en glad nyhet är ju att vi är lediga på torsdag! :D:D:D

pusspuskramkram, hare bra allesammans!

lördags kvällen

Igår då.. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta det hela, men det var faktiskt sjuukt roligt och allt gick jättebra tills den sista halvtimmen. Men vi börjar från början då? Jag gick hem till Jessica vid halv fem och vi gjorde oss iordning och massor med sånt och tog sedan halv sex bussen och sex tåget och gick och köpte plastmuggar och sånt. Sen kom David med kvart över sex tåget och så började vi gå till Sofia och kom in i lokalen ovh började hämta stolar och sånt så att alla skulle få plats och det var faktiskt en riktigt mysigt lokal! Sen kom dom mesta människorna mellan 7 och åtta, sen droppade några in lite efteråt. Vi umgicks och alla verkade ha det trevligt, sen kom vi till den där sista halvtimmen.. Vissa började må dåligt och vissa spydde och sånt, det blev kaos. Sen stod det någa utanför som ville komma in som inte fick så dom blev arga och började klättra in genom fönstrerna och sånt och allt blev helt galet! Det hände massor, orkar inte skriva men jag tog iaf 23.57 tåget hem, inte så sen kväll men vi var tvugna att bryta upp, och när vi va på bron så soringer Jocke och skriker att "tåget står inne" så alla började springa och då hände något som jag aldrig trodde skulle hända, och gissa vad det va. Jag hoppade över spärrarna! Helt galet sjukt! Det var sånna där spärrar med tre pinnar på eller hur man ska förklara, och jag har aldrig vågat men nu, jag kände att det var allt eller inget och Peter sprang framför mig och jag såg att han gjorde det så jag kände mig tvungen att göra lika dant, mohahahaha, så jag sprang nerför trapporna och höll på att ramla men sen när jag väl var på marken så såg jag att han hoppade (peter alltså) så jag satte händerna på sidan av spärrarna och tog sats, och jag klarade det! :D faktiskt lite stol över mig själv nu (btw så sprang Martin in i ett träd eller en dörr och slog i näsan ;P hahahha!) och i vagnen vi satt i så var det spya i som en gubbe satt med foten i satt ha luktade säkert spya hela dagen. Sen skulle jag, Martin&David ta 00.04 bussen men den kom inte fören vid 20 över så vi fick vänta ett jävla tag.

Men idag då? Jag vaknade, lite huvudvärk, åt, gick hem till Annelie, gick sedan hem till pappa, pluggade lite och nu sitter jag här. Ska snart åka och äta middag, pizza på barkaby pizzeria gottigott gott!

puss&kram - ha det bra!                                      Vill passa på att säga förlåt till Jessica, igen ;$

lördaglördaglördag!

Finally lööööördag! Guud vilken underbar dag! Längtar tills ikväll alltså, shiieeet! Men till klockan fyra så kommer tiden att gå så sjukt långsamt alltså! Trodde jag hade mycket att göra men det hade jag inte så har inget planerat. Men jag orkar faktiskt inte skriva mer nu, trött ^^ så jag ska göra något annat men jag skriver imorgon om hur kvällen blev :)

Ciaaaao!

P.S MARKUS ÄÄGDE IGÅR PÅ IDOL :D:D HAN VA GRYM! D.S


heeeelg!

Hej alla barn nu är det barnprogram, nu ska vi se vad farbror Frej tar fram! ääääntligen alltså, helg igen! och denna helgen så har jag massor att se fram emot så det kan inte bli bättre just nu, yeeej! Eller jo, ska vara barnvakt idag och det kanske inte är något att sa fram emot.. Men nu skiter jag i det för det är HEEELG! :D och jag är så otroligt glad för det!
Min dag: Jag tog nio tåget där jag skulle möta Sabrina, men hon var inte där, vart kan hon vara? Jo, hon satt längre bak, haha. Så jag såg henne när jag gick av tåget och då tog vi bussen till skolan för att vi skulle på sär-matte på elevcentret och där satt vi snällt och arbetade i en halvtimme för att sedan gå och byta om till idrotten. Men jag skulle inte vara med för att jag har gjort något med min höft så det gör ont när jag går så fick inte vara med för min mor, och det var faktiskt ganska skönt att bara kolla på för en gångs skull ^^ och efter det så åt jag lunch med Sofia, Hanna, Jessica och två stycken i hennes klass. Det blev orgentalisk gryta och det betyder att det blev fil för mig!
Efter lunchen hade vi NO och den gick sjuukt snabbt alltså, och efter det så tog jag tåget hem. När jag väl var hemma så gick jag över till pappa, gick ut med hunden och gick sedan till mamma för att diska som jag hade lovat dagen innan. Och nu sitter jag här och väntar på att Patric ska logga in på msn så att jag kan skicka saw 3 till han. Btw, den va skiiiiiiitbra! Guud, jag har hört så mycket dåligt om den men jag förstår inte vad dom människorna tänker med!? Den va grym alltså! Så spännande och allt, SE DEN, ett litet råd bara.
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer, ska in på PA och lyssna lite på musik och lalala, men ha en bra kväll! Och glöm inte att kolla på idol, temat är kärlek och det betyder som vanligt att Markus kommer att äga dom allihoppa! :D hah!

hejdåhejdåhejdåhejdåhejdå!

P.S NU ÄR DEN BARA EN DAG KVAR (27 timmar och 42 minuter för att vara exakt ;) hah ) D.S

skön dag

November. Och ingen snö, sköönt faktiskt! Jag hatar snö, det är bara jobbigt och sen blir det slask, blött och tråkigt. Sommaren är fett bäst, finns inge skönare, som tex sommarloov, bad&sol och semestrar och lalala, det är helt enkelt bäst alltså! Aja, men vad har jag gjort idag då? Joo, som vanligt så var det skola, började halv nio med NO där vi gick igenom om de indre och yttre planeterna, tråååk! Och sen skulle vi jobba på egen hand, men när man får göra det så jobbar man inte så det blev inte så mycket gjort för min del, svarade på en fråga av elva, mohahaha! Och efter det hade vi en engelska lektion och då skulle vi fortsätta med vårat projektarbete och jag jobbar med Petra och vi har redovisning på tisdag men vi har faktiskt inte gjort så mycket så det blir mycket att göra i helgen tyvärr, men inte lördag kväll för att då har jag annat för mig! ( vissa vet vad jag pratar om ) så hela söndagen blir en "projekt-arbetes-dag" men vad ska man göra? Om man inte jobbar när man väl är i skolan utan sitter inne på PA och bara pratar om annat så finns det ju inte så mycket att göra, tss. Annars så hände det inte så mycket i skolan, hade klasstimme efter engelskan och sedan så slutade vi så min skoldag tog slut vid halv tolv, naaajs!
Efter skolan så åkte jag till jakan med Jessica&David och vi gick där ett tag, inte alls länge men kanske en timme eller nått men det var mysigt. 
När vi skulle åka hem därifrån så tog jag samma buss som David och då kom det typ runt tio stycken i våran ålder och en av dom hade hammarbyhalsduk på sig och hela bussresan så kollade han på david och drog upp sin halsduk så att david verkligen skulle lägga märke till att han va hammarbyare (vilket kanske inte var så speciellt att se eftersom att allt han hade på sig var grönt&vit ^^ ) men tillslut så gick dom av, inte långt efter att dom klivit på nästan, haha, slöare människor får man faktiskt leta efter.

Men nu sitter jag här och jag håller på att ta emot "Saw 3" av Fredrik :D:D:D shit vad jag längtar efter att den ska vara klar snart så jag får se den! men nu orkar jag inte skriva mer, ska göra lite grejer så att jag glömmer bort att jag är inne på msn och inte tänker på filmen, så blir den kanske klar snabbare också ;) mohahah, men ha en trevlig kväll och lalala!

puuuuzzz *ironi*

P.S Nu är det bara två dagar kvaaaar :D:D   D.S

skoldaaag!

Idag så började halv nio med italienska, inte så jätte kul men vad ska man göra? Måste ju välja något språk satt aaah! Efter italienskan så ska vi ha blocket som består av samhällskunskap, historia och svenska men nu har vi ju haft ett stort projektarbete i det så folk har redovisningar, jag jgorde min i måndags och det blocket är tre timmar långt så att då hade jag en håltimme på TRE TIMMARS HÅLTIMME (!!) så jag var med Jessica o.c i dom tre timmarna och efter det så hade vi matte. Det var som vanligt skit tråkigt och efter den hade vi en ekonomi lektion så vi slutade halv fyra och vi missade bussen så var tvugna att gå till stationen och tog 53 tåget hem och nu sitter jag här. Ska snart över till mamma och hoppas på att det är jääättegod mat hemma för att jag är skithungrig verkligen!

Senare ikväll så ska jag nog kolla på sveriges match mot elfenbenskusten och åka med annelie till ICA för att handla lite godis, till henne, för jag har inte ätit godis på jättelänge faktiskt och ska försöka att inte göra det, mohahaha. Men jag är jättesugen!
Men nu ska jag gå, är för hungrig för att detaljera min dag så ni får klara er ^^

pussochkrampussochkrampussochkram!

P.S Nu är det bara tre korta små dagar kvar! :D :D    D.S


gaah!

gaaaaaaaah! det är det ända jag skriver idag, ALLT ÄR SKIT!


ännu en ny skolvecka

God eftermiddag alla glada. Själv är jag inte särskilt glad idag, en dålig dag i skolan och lalala, inte särskilt pigg heller och så självklart är det PB ikväll så kommer inte kunna gå och lägga mig tidigt så det blir en sen kväll idag igen så det är väl nästan tur då att jag har en liten sovmorgon imorgon, JIPPI!
I skolan gick nog nästan allt fel, och speciellt fitt SO redovisningen (!!) en kille i min grupp (han som hade texten sparad på hans användare) kom in på dom två första lektionerna, och SO;n var våran andra lektion så jag fick klara mig utan papper ( ;S ) så jag sa det till våran lärare och då bestämde vi att jag skulle göra en redovisnig för bara dom och vad ska jag göra lixom? satt det fick bli så, någon annan gång..

Efter skolan så åkte Sofia med mig till jakan och vi gick till Tasty´s och åt, det var skitgott! Och vi satt där i kanske en timme innan jag åkte hem och Sofia åkte på ett fotbollsmöte, eller något sådant..
Och nu sitter jag hos pappa, har packat till mamma och ska gå dit nu så ni får ha en sån trevlig kväll, och glöm inte att det är prison break ikväll, don´t miss it!

pusspuss!

P.S nu är det bara 5 dagar kvar tills det är lördag ;) yeees! D.S

seg söndagsmorgon

Igår då, blev inte så att jag gjorde något av det jag hade "planerat". Simon kom till mig ett tag på dagen, vi pratade lite och tittade på Beauty and the geek för det var repris från heeela senaste säsongen så vi kollade på det hela dagen tills klockan blev fem, då åkte simon fram och tillbaka till jakan (hemligt uppdrag ;) hah) och sen så kom han hit igen, lämnade mitt busskort och sånt och sen så skulle jag vara med Petra på kvällen, men när jag ringde fick jag inte tag på henne, sen skickade hon sms och sa att henne mormor (?) skulle komma så det gick inte så då frågade Thomas mig ifall jag ville följa med till Martin och kolla på film och först sa jag nej, sen så ringde jag Sofia och frågade ifall hon ville med dit och det ville hon så vi åkte dit och var där hela kvällen. Vi skulle kolla på Da Vinchi Koden, jag kollade i kanske fem minuter sen var den tråkig så jag gick ner till källaren med Thomas där vi satt inne på PA och lallade runt lite, det var faktiskt roligt! :D Thomas hade bögporrslåtar på sin press och jag tror inte jag har skrattat så mycket på jäättelänge verkligen!
Sen när vi väl bestämde oss för att vi skulle kolla på slutet av filmen så var det inte heller roligt och Martin blev jääääävligt sur ifall man pratade under filmen, för han va hååårt inne i den så om man sa ett ända litet pip då blev han rasande! Så det var lite roligt att retas lite, tills han blev för arg! Då la jag mig i soffan och kollade lite, somnade nästan, sjuukt dålig film alltså! SE DEN INTE (!!)

Sen till idag då, nått kul?
Nu tänkte jag gå upp och duscha, sen äta frukost, sen göra mig iordning för klockan två ska jag åka till Jakobsberg Centrum med Jessica och lalla runt lite, mohaha! Så ser ni två tjejer gå runt och sjunha på fergalicious eller wint it up då är det vi! :D

PUSSPUSSSPUSSSPUSPSUPUSPSUSPUSPUSPUSPSUSPU!

lördagsmorgon

God morgon kära läsare! hoppas att ni har sovit gott och drömt lite sött om sådana saker som är trevligt. Vad händer idag då? Jaadu, vet faktiskt inte.. Tror inte det blir borat film för mig, så jag ska nog gå upp till min kära syster och umgås lite med henne och Tove, lika lite där hela dag. Och sen måste jag prata Petra, ifall vi ska träffas ikväll eller inte, det har jag ingen aning om, haha.

Men nu ska jag äta frukost och göra mig iordning, men vi hörs! Jag uppdaterar lite senare ;) mohahah!

PUUUUSSS!

fredagfredagfredag

Fredag agaaain! Kan det bli skönare med helg efter denna slitsamma vecka? trooor inte det va! Det var väldigt passande faktiskt, men ändå inget att göra under helgen, buuuh! Eller imorgon så kanske jag ska på bio med Jessica o.c men dom ska se Borat så det är inte riktigt min grej med Borat, han är lite föör annorlunda för att jag ska tycka att han är rolig, så som sagt inte min humor direkt men det är okej. Senare imorgon så ska jag träffa Petra, kanske övernattar hos henne eller något, vet inte direkt ännu. Men idag då, vad händer då? Joo, absoluut ingenting! och jag vet inte, tror inte jag har någon ork till att hitta på något heller så det blir skönt, sitta hemma och mysa på rummet med doftljus och kolla på idol, all by myself! Och det känns faktiskt riktigt skönt, för en gångs skull. Annars brukar jag vara uttåkad ifall jag inte gör något men inte idag faktiskt! Ska sitta på mitt rum och hejja på MARKUS hela kvällen! :D han kan ju inte åka ut idag, eller hur? jag var inne och tjuvkikade lite på idols hemsida och hörde hans låt och den är bara sååååååååå bra! det är egentligen konstigt att man kan vara så bra, helt otroligt!

Men aja, orkar inte skriva mer nu, sitter och pratar med Jessica på msn och vi har big plans för nästa lördag så ska fortsätta planera nu! :) Men ni får ha en sån trevlig kväll/helg och heja på markus ikväll, för mig skull? (a)

pussochkrampussochkrampussochkram!


redovisning (!!)

Torsdag den nionde november tvåtusenochsex är nu mera en glömd dag för mig! För det första så hade jag egentligen sovmorgon men eftersom att vi inte var riktigt klara med våran NO projekt som skulle redovisas idag så tog jag åtta tåget iställer för halv tio tåget, gaaah! Så det blev ingen sovmorgon idag utan satte med i en datasal med Sofia där vi skrev klart så att vi blev klara och det vart vi! JIPPIII! Efter det hade vi en engelska lektion och den var helt okej faktiskt, för vi har projekt där också så jag och Petra satte oss vid en datorn och letade fakta om Sri Lanka, men det vart inte så mycket, vi satt mest inne på PA och spelade lite spel, mohahaha. Och efter engelskan så hade vi "klasstimme" men den är inte en timme, utan tjugo minuter satt vet inte varför dom kallar det klasstimme men aah, det heter helt enkelt bara så..
Och efter den så gick vi och åt, det var spegetti&köttfärssås och aah, köttfärssås är inte direkt min grej så det spagetti med ketchup och lite filmjök som "efterrätt" och det var faktiskt gott! Jag åt med Martina, Petra och Sofia och vi skrattade vääldigt mycket och pratade om lite otrevliga saker som man inte ska prata om när man äter, så jag åt inte upp allt, jag blev lite väl äklad när Martina började prata om diareé ^^
Efter lunchen så gjorde jag och Sofia klart det allra allra sista till projektet och det blev riktigt bra.. Men inte redovisningen (!!) Faan faan faan!! Man skulle prata i fem minuter och mitt var kanske en ända ynka lilla minut så jag stod och försökte dra ut på det hela men det var inte lätt, då lät allt bara fel så får säkert IG minus minus på detta..
Efter NO;n så åkte jag hem och nu sitter jag här och lyssna på Snook, och ska snart upp och duscha. Ska duscha av mig all NO som har blivit denna vecka, och sen lyssna lite mer på snook, dom ääääger så hårt alltså! :D Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll allesammans (:

Puss och kram, finns det blåa bananer?


sooov morgon!

Idag idag idag, jätteskönt med sovmorgon! Ändå så vaknade jag vid nio tiden och kunde inte somna om efter det men det vart ändå en sovmorgon fär min del och den var väldigt välförtjänst sovmorgon efter gården som mest blev spenderad framför datorn, både under skoltid och efter.
Imorse så tog jag elva bussen för jag skulle ta halv tolv tåget för att möta Sofia så vi skulle vara i skolan lite tidigare än ett så vi kunde skriva ut NO;n så att vi åtminstonde blev klara en bit på vägen för det är redovisning imorgon (!!!!) och vet inte hur det kommer att sluta, för jag kan ingenting och förstår inte så mycket så aah, kommer nog inte funka men vill inte förstöra för mina kääära "lagkamrater" så att jag måste försöka att plugga in så mycket som möjligt idag!
Men nu är jag hungrig och sen ska jag plugga tills jag spyyr tror jag så att det blir inget långt blogginlägg idag men ni överlever väl, eller hur?

PUSS och kram hångelbanan! ( say whaat? )

datordag!

Gud som är i himelen säger jag bara! Ni ska bara veta hur mycket jag har suttit vid datorn idag! Det är något heeelt sjukt! Vi har tre projekt nu i skolan, ett i SO, ett i NO och ett i engelska och ett ska vara klart denna vecka, ett nästa vecka och ett veckan efter och det är muntlig redovisning och det är bara en massa faktia i alla arbeten. I SO;n är jag med Natalie, Ellinor, Joakim och Björn och vi ska jämföra en morgontidning med en gratistidning och våran alldeles uuunderbara lärare i SO kommer med nya grejer som man ska ha med i arbetet varje lektion! Och i NO;n är jag med Sofia och Thowe och vi har väl kommit.. nästan ingenstans känns det som och det ska in på fredag och MUNTLIG redovisning på torsdag och vi har bara imorgon kvar då och vi är typ inte alls klara, massor kvar och vi har inte lektion imorgon (det är iförsig skönt, börjar ett men ska till skolan tidigare för att göra klar arbetet med Sofia) och i engelskan så är jag med Petra och vi ska skriva ett arbete om Sri Lanka, började idag så vi har inte kommit någonstans än. Aah, det är alla arbeten som jag har, och är inte riiktigt klart med något av det ännu.. känns ju kul, hmm. Men men, det är bara att kämpa på!

Efter skolan så åkte jag hem till Sofia för att skriva klart lite på NO;n men vi han inte klart så vi ska träffas tidigare imorgon. Och nu sitter jag här, väntar på att PB avsnittet Sebbe skickar till mig ska vara klart snart så jag hinner titta på det innan Ondska börjar klockan elva, något nytt program med Hasse Aro, handlar om psykopater idag så det verkar spännande.
Men efter en hel dag vid datorn så känns det dock inte så kul att sätta mig här igen så jag ska nog gå nu, men alla ni får ha det så bra och allt vad man nu säger!

pusspusspusspuss!

school again,

Neeeeej, värsta helvettesdagen! Skolan börjar igen och jag är verkligen inte pigg på det, absolut inte! För det första så kunde jag inte somna igår så jag var jävligt trött i morse, men det som var mest jobbigt var att sätta sig på den där bussen som tar mig till det där tåget, vilket var sexton minuter försenat så stod där och pratade med David som jag inte har träffat på hela lovet (!) och det var ju kul men ändå, det var inte kul att bara vänta. Sen när vi kommit fram till kungsängen station så var det full packat och alla skulle med bussen så jag fick gå med David, Sebbe och Sofia och vi skrattade mest, dom får mig alltid på bra humör, det var bara Jessica som fattades, hon är hemma och är ruskigt sjuk så hon fick inte gå till skolan.. Sen väl i skolan så var allt jobbigt, att komma in i dom där rutinerna är verkligen inte det lättaste men gjorde så gott jag kunde, så hela dagen flöt väl på som vanligt. Men det var ganska skönt för att vi hade ingen bild och då "mådde jag dåligt" och gick därför hem för jag orkade veerkligen inte vänta i en timme och tretiofem minuter på att ha en tvåtimmars italienska lektion, det va inte direkt vad jag hade planerat så tog en promenad till stationen med Sofia och satte mig på tåget hem.
Väl hemma så åt jag, gick ut med mimmi och duschade för jag skulle till simhallen med Annelie och Tove där Tove och jag skulle bada och Annelie skulle stå bredvid och ta en jättemassa kort som skulle in i Toves ettåralbum eller vad man ska nu kalla det. Så det var faktiskt kul, Tove skrattade mest hela tiden så det var bara roligt.
Sen var jag hemma vid halv sex tiden, då åt jag och nu sitter jag här. Skulle egentligen plugga för jag har tretton hela sidor som jag skulle renskriva tills imorgon men kom på att jag hade glömt mitt häfte i skolan satt aah.. vad kan man göra? Så min kväll spenderar jag framför tv, ska snart upp och tappa upp ett bad eller hur man säger så ska jag ligga där, kolla på tv och dricka varm choklad, MUMS!
Men nu ska jag gå, hoppas att eran skolstart blev lite roligare! Vi hörs som vanligt imorgon

Puss och kram skumbanan!

inget roligt inlägg, tyvärr

Jag är inte på "blogghumör" idag, skolan börjar ju imorgon så är lite seeeg idag så det blir inget långt inlägg, har ändå inte hänt på så mycket idag satt då är det ingen fara.
Jag var med Simon ett tag, gick till ICA och tog en fika, åkte hem och busade lite och sen sov jag ett tag på dagen. Sen kom Annelie ner till mamma ett tag och jag umgicks lite med henne och Tove och nu sitter jag här. See, a bad day.. Inget kul som hände.
Plus att nu är jag trött så ska gå och sova, men ha en sån trevlig dag i skolan imorgon!

puss och kram, ses på stan!

om igår + idag

Glömde skriva igår, så gör det nu! Jag hade egentligen inte så mycket att göra igår så vet inte varför jag glömde att skriva men nu blev det så, my bad. Men iaf, igår då.. Jag var med Simon ett tag på dagen, vi satt barnvakt åt Tove och umgicks rent allmänt. Sen gick Simon hem och då gick jag till pappa för att äta middag ( det blev köttbullar och potatismos, feeeting gott! ) och sen så var jag bara hemma ett tag tills Simon kom med en massa gottigheter som läsk och chips, och det kan man ju säga att det var ju inte helt fel blink.  Sen fick jag någon impuls och ringde och frågade om Sofia ville komma hit och hålla mig och Simon sällskap eftersom att hon ändå bara skulle sitta hemma och kolla på Idol, då kunde hon ju lika gärna göra det här, höhö. Så hon kom efter en halvtimme si så där. Då kollade vi klart på idol och sen gick vi upp på mitt rum och kollade på den dära störda filmen igen, Vomit Dolls eftersom att både Sofia och Simon ville se den så jag fick väl titta på den igen då. Efter det så gick vi och la oss, men vi pratade ganska länge och efter ett tag av pratande så började Sofia att skratta, jag och Simon förstod ingenting men vi såg då att hon hade somnat och hon skrattade och rörde sig nått så sjuukt mycket!
Jag och Simon höll på att skratta på oss alltså, det va nått så gryyymt kul! hahahhahah!
Sen så somnade vi nog alla tillslut.

Idag: så vaknade jag vid elva tiden och gick då ut med min hund eftersom att pappa inte var hemma. När jag kom in igen så var Simon och Sofia vakna så vi började prata lite och kolla på tv tills Sofia skulle gå till hennes syssling (?) och jag och Simon åkte med min family (mamma, Roger, Annelie, Peter och Tove) och käkade på Emil´s och det va ruggit gott! Efter den så skjussade mamma hem mig till mig och Simon till honom och jag duschade och gjorde mig iordning, gick sedan till pappa för ska äta här idag igen för hans tjej och hennes ena barn är här så det blir väl mysigt, kanske..
Senare ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Får försöka hitta på nått, men det är ju lixom löördag idag och alla vet ju vad det är då, yeey! Hus i helvetet, Sing along och Extra extra! så det kanske blir en sån kväll idag. Men jag skriver imorgon så får ni veta vad som hände.
Ha det så bra så länge och allt!
PUSS OCH KRAM!

P.S snart är lovet sluut :( :( endast en dag kvar.. D.S

om gårdagen

Jag hade inte så mycket tid igår, satt vid datorn hos Sofia så jag orkade inte skriva just då så gör en update nu typ sådär.
Men min dag igår, hmm.. Det började att jag vaknade och gjorde mig iordning för jag skulle ta halv ett bussen mot Jakobsberg station för vi skulle gå till Tasty´s för att plugga tillsammans med Towe för att vi har ett NO projekt som vi tre inte är riktigt klara med så vi satt i fyra timmar igår och skrev faktiskt klart nästan. Efter det så hade jag en lite "shopptur" med Sofia, hon köpte ett jättefint linne!
Efter det så drog vi hem till mig för hon skulle äta på Kina restaurangen med mig, mamma och Roger för att Evelina firade Kim hemma hos oss så vi fick inte störa men efter många om och men så gick jag och Sofia ner dit själva och käkade, mamma och Roger mådde inte så bra, men det vart ju trevlig ändå (hon som serverade oss hade hicka och fy faaaan vad vi skrattade! :D hahahha)
Efter det så gick vi in på ICA för att köpa lite gott till kvällen för att jag skulle sova hos Sofia så det blev att vi köpte liiiite godis, mohahaha. Sen kom Sofias pappa och hämtade oss ute i kylan, fan vad det snöade alltså!!
Väl hemma hos Sofia så läste vi lite VR och chillade, det var fett skönt! Somnade väl inte fören vid halv två, två tiden tror jag, och vi skulle upp kvart i nio ;/ inte bra inte bra

Today! Vi vaknade kvart i nio, och vi var egentligen tvugna att gå upp då eftersom att vi skulle ta tio tåget men så blev det ju inte.. Vi låg och drog oss till halv tio (!!!) Panik alltså men det gick bra, vi sprang hela vägen plus att det var tio minuter försent!
När jag hade kommit hem så gick jag direkt upp till Annelie, för jag hade lovat att vara barnvakt till Tove, vilket jag inte har träffat på fleeeera hundra dagar känns det som, så det var roligt att träffa henne!
Sen gick jag "hem" , jag bytte kläder och tog första bästa buss till Jakobsbergs Centrum där jag mötta Sofia och Filippa, vi skulle spela bowling ( igeen :D haha) och gissa vem som vann då? JAG IGEN :D men denna gång så vann jag över Sofia med typ 100 poäng och över Filippa med 150 poäng typ, så I´m still the champion i Bowling, och det känns najs!
När vi va klara där så åkte jag hem, och nu sitter jag här och har ingen aning om vad som ska hända ikväll, ifall någon läster detta och har tråkigt, hör av dig! Men ha det så bra allesammans.

PUSS OCH KRAM! :))

hos Sofiiiia!

Nu är jag hos Sofia, ska sova här och jag skriver om min dag imorgon. PUSS!