myspys med sofipropp :)

har städat idag, har inte hunnit med att duscha, men hackade grönsaker iaf. sofia kom vid fem, då kollade vi lite tv och vid sex åt vi middag. sen gick vi fram & tillbaka till ica, sofia skulle handla matsäck tills imorgon, haha. hon ska på kurs halv sju på morgonen ;) sen kom vi hem, plockade fram allt godis och kollade på tv. blev lite prat om gårdagen, båda berättade lite ;) myys! och nu drog hon precis. jag funtar på om jag ska gå ut och möta dom som leker på vallen eller inte, men joachim tjatar som en dåre, så tror att det blir så, haha. så ska byta om lite snabbt nu, sen drar jag! så hinner inte blogga mer nu, skriver sen!

/ E, snabbt inlägg!

fredagsmys på landet (;

börjar med gårdagskvällen då, för den blev perfekt! jag tog fem över åtta bussen hemifrån mig och mötte lundgren på den. vi åkte in till jakan, han köpte cigg och sedan drog vi vidare till perrongen. tio minuter kvar innan tåget skulle gå, och där mötte han emil & filip, två från hans fotbollslag. dom skulle någon stans :p haha. sedan tog jag & lundgren halv nio tåget, sebbe och victor skulle komma lite senare, och så mötte vi towe och en av hennes systrar vid konsum, vet inte riktigt vem det är, så (a) haha. lite svårt att hålla koll på alla i den familjen, höhö! så vi fyra handlade lite, lundgren pratade om sin jävla spontan-dag, haha, och sen drog vi hem till dom. vi började plocka ut allt på terassen, och vid halv tio så kom resten, försöker komma ihåg alla som kom! haha, sebbe, victor, carmen, julia, josefin, jeanette, emil, filip & charlie. lite senare kom även jesper och någon mer. kvällen bestod av chips, vin, öl, saft, vatten, godis, mer godis, studsmatta och gitarrsång! sjukt mysigt & trevligt var det iaf!
men jag, jesper, sebbe, lundgren och victor tog 23.53 tåget, och på stationen mötte vi filippis :D på jakan station stod victors bil så han skjussade boysen till sebbe och sen körde han hem mig, tack :)<3 sen somnade jag väl vid ett någon gång, sjukt trött!

idag vaknade jag vid elva, följde med pappa och handlade till ikväll. sofia kommer hit och pappa ska bort så jag tänkte laga tacos till mig & sofia :) och ha myskväll! prata ut om en hel del måste vi göra, om livet och allt möjligt (poetiskt, visst? haha) och sen blir det godis & chips till kvällen, och förmodligen någon bra film!
efter ica gick jag till mamma, badade lite med tove som var där, och nu sitter jag hos pappa igen. ska snart börja städa, tänkte ladda ner lite ny musik som man kan lyssna på samtidigt, så går allt mycket fortare! måste vara städat när man får finbesök, haha! ;) och sen tänkte jag ta en dusch & efter det blir det väl att jag börjar hacka grönsaker och skit, så är det gjort! men blir nog något mer blogginlägg senare ikväll, när sofia har åkt hem. skriver då suckers!

/ E, något bra hände idag :D

tjockt nice!

kom typ alldeles nyss innanför dörren. har varit ute typ hela dagen idag, inte helt fel i detta väder. men vi började halv nio imorse med info&layout, blev fika & betygsprat, fick vg, och det är väl helt okej, haha. men egentligen ska jag kunna ha gjort bättre av mig, men men. efter det hade vi en rast på 45 minuter, då gick jag & emma h och kollade lite på youtube, hahahahah! och sen blev det att sola med resten av tjejerna i klassen innan ekonomin började. där lämnade vi in våra böcker, sen körde vi hänga gubbe med ekonomiord, tjejerna mot killarna och ni kan ju gissa vilka som vann? ;) och efter det slutade vi! så jag & sofia tog halv elva bussen, när vissa började ;) höhö! och så åkte vi hem till mig, jag bytte om och tog en snabbdusch, sedan gick vi och åt lunch på grillen och efter det åkte vi hem till sofia och solade. spelade lite kort och kollade lite tv, och sen tog jag halv sex tåget hem. i jakan träffade jag simon s och inte lång efter kom lundgren, men simon tog en annan buss men fick sällis av lundisen iaf :) och väl hemma tog jag en macka till middag, inte alls hungrig! och snart ska jag väl byta om och ikväll blir det chill pillerill hemma hos towelita & carmis i k-ängen med sebbelito, lundis och virre pirre :D mys på högsta nivå! men nu blir det facebook spel,  måste måste måste slå en viss person på bubble struggle  :o han kan inte gå och skryta om det mycket mer nu alltså, haha!

/ E, bätte humör får man leta efter!

men bara för att, höhö

ALLA SOM LÄSER DETTA HAR BLIVIT UTMANADE!

1. Är du i ett förhållande just nu? - nej, det är jag inte
2. Om inte, varför inte? - det är bara så
3. Hur länge har ditt längsta förhållande varat? - 1½ år, på ett ungefär
4. Vad heter den du senast var i ett förhållande med? - vet inte om det kallas förhållande så..
5. Hatar du ditt ex? -  beror på vem du menar
6. Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? - ja, det har jag
7. Har du kvar någonting från ditt ex? - ja, det också
8. Vad är du mest för, förhållande eller strul? - förhållande, lätt
9. Är du en player? - det tycker inte jag iaf
10. Har du någon gång blivit dumpad? - ja, det har jag
11. Har du någon gång blivit sårad? - ja
12. Har du någon gång dumpat någon? - ja
13. Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med ett ord, vilket? - ingen som helst aning faktiskt!
14. Är du en bra partner? - enligt mig själv? ja, men kanske lite tillbakadragen..
15. Är du kär i någon just nu? - kär & kär, höhö
16. Är någon kär i dig? - inte vad jag vet något om iaf
17. Hur skulle du beskriva den perfekta killen? - förut var det ett namn, nu är det "charmig!"     
18. Har du varit kär i flera samtidigt? - definitivt inte
19. Har du någon gång varit otrogen? - ja..
20. När du vill ha någon, hur visar du det? - är sämst på att visa! haha
21. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? - lätt pappa!
22. Tror du att du är gift i framtiden? - vill inte gifta mig, men jag kanske ångrar mig någon gång.

nu börjar sommarlovet märkas..

kom nyss hem, men inte ifrån skolan, utan från en shoppingrunda med towe i jakan, höhö. vi började tio med redovisningen, men jag tog 9 tåget och mötte sofia på det. sen mötte vi towe på kungsängen station och så åkte vi till skolan, där träffade vi essner och började öva på redovisningen, johan hade försovit sig men duktig som han är så cyklade han till skolan, tog bara en halvtimme ;) HAHA! men det var skitbra gjort fan! det är en viktig redovisning så det var skitbra! och vi hade kommit överens om att alla skulle vara svart/vita, och det var alla så :D såg mer proffsigt ut lixom, höhö! så klockan tio skulle vi samlas i samlingssalen, blev där och inte i klassrummet så.. och vi skulle redovisa som nummer tre. och nu i efterhand känns det jävligt skönt att ha det gjort! men då, var sjukt nervös! för jag hatar verkligen att redovisa.. men det gick bra! clara och hennes grupp kom med värsta bra ideén :D
efter det så slutade vi (!!) men vi gick och åt lunch, och sen gick jag, sofia & towe till stationen, gick ingen buss för klockan var ju bara tolv. måste sätt konstigt ut för vi var alla svart/vita, haha! towe skulle in till jakan så hon tog tåget med oss, men 23 tåget var försenat så det blev 38 tåget. sofia gick av i kallhäll, hon skulle hem och plugga, och jag & towe åkte vidare till jakan, där blev det glass i centrum och så träffade vi malin & hanna :)
nu sitter jag bara hemma, vet inte riktigt vad som händer :p skulle möta simon i jakan men den jäveln skulle stanna kvar i skolan! så fick åka hem själv.. men träffade arses så blev inte att jag behövde åka själv ;) haha.

har bara en sak kvar i skolan nu :D och det är en italienska läxa tills på tisdag, men den har jag redan gjort så man kan säga att jag inte har någon läxa/prov/redovisning/inlämning kvar!! hur skönt är inte det!? och nu ska man börja lämna in böcker och sånt, märks att dte snart är sommarlov ;)

/ E, vilken krock :o haha! ....   typ

så braa!

och nu har sommarlovsbusskoret kommit :)
eller fick det idag! TACK FASTER & FARMOR! <3
nu är min sommar räddad ;)

sommarvärmen är på topp!

kom nyss hem ifrån skolan och undrar varför jag sitter inne egentligen? är ju sjukt skönt väder ute! men skolan gick bra iaf, åkte med åtta tåget så jag var i skolan halv nio, då satt jag och pluggade italienska tills clara kom, då blev det mest prat, höhö. läste även lite i boken jag lånade på bibblan idag "övergrepp på kvinnor och flickor" eller något sådant hette den. har inte kommit in i den ännu, men det är mer en faktabok än någon skönlitteratur. så vi får väl se hur det utvecklas.
efter det så hade vi håltimme till 11.40 för då börjar engelskan, så då satte sig jag, sofia, natalie & clara och skrev engelska assignment som skulle vara klar idag, men när vi sitter där så kommer våran engelskalärare och säger att vi inte har något, för några i min klass har pratat med henne och sagt att vi har värsta håltimmen till engelskan, men jag förstår inte för vi hade svenska efter så nu blev det bara ännu längre håltimme! men aja, man ska väl kanske inte klaga egentligen.
då gick vi och åt lunch, och efter det så började vi skriva på vårat grupparbete igen, vi var nästan klara men hade en del kvar. men när vi blev klara så övade vi på redovisningen och efter det så gick vi till svenskan, fick tillbaka lite grejer, prov och sånt, och efter det fick vi sluta. då gick jag & sofia till stationen och tog 14.23 tåget. och nu sitter jag hemma, ska plugga lite och ikväll ska jag nog över till sebbelito och kolla på film :) och öva på redovisningen imorgon! den måste gå bra.. skriver sen!

/ E, asså ooooh myyy gaaad!

grillen & lite fotboll

gick med annelie, peter och tove för att möta pappa. blev middag på grillen som bestämt, och fy fan vad gott det var! tog en kebabrulle med pommes, och åt typ upp allt, var sjukt hungrig! sen gick pappa till vallen, eller gräsplanen var det faktiskt, för han skulle ha match & vi andra gick hem för att byta om och sedan gå och kolla på matchen, eller peter skulle inte med men jag, annelie och tove. påvägen hem skojade vi en del, annelie lärde sig jonglera med kottar, eller nästan iaf ;) och tove dödade myror.

vid tjugo i åtta mötte jag annelie och tove och så gick vi först till ica, handlade lite godis och dricka, och sedan gick vi till gräsplan, och så kollade vi. efter ett tag kom simon och höll oss sällskap, men vi gick efter första halvlek för tove var trött och kunde inte sitta still. simon drog vidare till vallen och vi andra drog hem till mamma för att säga hej, hon kom hem idag!<3 och nu sitter jag hos pappa, lyssnar lite backstreet boys, haha (a) men dom äger! visst filippis? ;) pappa kommer väl hem om ett tag, får se vilket humör han är på, hahahahha! men när vi drog stod det 1-1, men sollentunas mål blev på straff, så det räknas inte tycker jag! suck vad jag hatar straffar! inget rättvist sätt att vinna/spela lika på, fy fan.
aja, imorgon blir det väl att jag åker till skolan halv åtta, så hinner jag plugga innan, BEHÖVS! för jag har böckerna i skolan, glömde ta hem dom..

/ E, nu är mamma heemmmmmaaaa!

lång dag trotts allt

åkte till skolan halv elva, och mötte towe kvart över. då gick vi och åt, och efter det mötte vi resten av gruppen och gick till en datasal. vi började med powerpointen och allt som hörde till redovisningen. gick väl sådär, men nu tror jag bara att vi har våra egna manus kvar, så det tänkte jag skriva ikväll. men sen kom jag på att jag glömde engelskan i skolan, och den ska vara klar imorgon... så måste väl åka till skolan tidigare imorgon. vill ha sovmorgon ju! men det man inte har i huvudet har man i benen ;) haha. kanske fel sätt att använda det, men kände för det.

dagen har väl varit helt okej. har varit trött och seg idag, vet inte varför! sov ju så himla skönt? så jag har väl inte varit på bästa humöret idag.
och nästa onsdag ska jag mönstra :D så nu är det inte lång tid kvar! får en konstig känsla i magen när jag tänker på det (a) haha. men jag ångrar mig inte, absolut inte! men det är.. jag vet inte, tror det är nervositeten som spelar mig ett spratt. men pratade med markus idag, och vi ska åka dit tillsammans bestämde vi :) för han ska mönstra samma dag, samma tid och sånt. för ingen av oss hittar riktigt, och två huvuden är bättre än ett så, det kändes skönt!
nu ska jag fixa lite, ska möta pappa på ica halv sex, då ska vi handla och äta på grillen :) annelie, peter och tove hänkar också så. det blir gott!

/ E, är inte arg på någon, bara dålig dag!

ledig dag, men grupparbete

god morgon på alla er där ute! vaknade för typ 45 minuter sedan, men gick upp för 20 minuter sen ungefär. ville ligga kvar i sängen så länge som möjligt, så himla skönt! men tillslut kände jag att jag behövde gå upp, så jag hann med lite innan jag skulle dra till skolan. jag ska ta halv elva bussen med ewelina, för ska möta towe i skolan kvart över elva, som jag berättade igår.

har sovit otroligt bra inatt! har inte drömt något, eller det gör man ju alltid men inget jag kommer ihåg iaf, och när man inte kommer ihåg det man drömt så känns det som om man sover längre än när jag drömmer! så det är skön, ibland!, att inte drömma, utan att bara sova. så när jag vaknade så kände jag mig riktigt utvilad. lite seg kanske, men det är man ju alltid på morgonen så, inget undantag idag inte.
men nu ska jag göra mig i ordning och sedan gå över till mamma innan jag går till bussen. för mamma kommer hem idag :D och måste fixa lite i mitt rum, för hon ska sova där. det är högre säng så lättare för henne att komma upp och ner där ifrån nu när hon inte kan gå. men jag skriver sen när jag har kommit hem eller något, som vanligt ;)

/ E, snart sommarlov!

alldeles för sent

är fortfarande vaken, varför? ingen aning.. är inte trött någon stans! så sitter inne på msn, pratar med filippa + en till ;) och sånt. har fått lite kritik mot min musik- och filmsmak! håller med er, VARFÖR?! du ska få se, vänta bara! haha.

ska inte med och hämta mamma imorgon, blev roger som hämtade och inte annelie, så jag hinner till grupparbetet imorgon. ska ta halv elva bussen med ewelina och så möter jag towe i skolan kvart över elva, så blir det lunch och sedan möter vi resten av gruppen vid tolv, så får vi se hur länge vi sitter kvar, beror på hur lång tid det tar, hoppas det går fort! men det får vi se. efter skolan så vet jag inte vad som händer, men fick hem mitt personbevis idag, så ska kanske åka iväg med annelie om hon har tid. men nu ska jag väl prata vidare på msn, och försöka bli trött, haha.

/ E, sov gott!

vad kallas det? fakta?

Namn: Erica Maria Hansson
Födelsedatum: 18 maj
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: brunett
Längd: 166 cm
Vänster/högerhänt: höger
Stjärntecken: oxe
Kär i: ingen just nu

STEG 2
Skor som du bar idag: svarta tygskor
Dina svagheter: dåligt tålamod, lätt retad
Rädsla: känslor; att vara ensam. saker; sprutor & fåglar
Målsättning: ta studenten, ta körkort och få en bra framtid

STEG 3
Första tanken när du vaknade: "jag har ju inte första lektionen idag! somna om"
Sista tanken innan du somnade: kan inte säga!

STEG 4
Pepsi eller CocaCola: helst inget, men i sånt fall cola
Mcdonalds eller Burger King: lätt donken!
Adidas eller Nike: adidas
Choklad eller vanilj: absolut vanilj

STEG 5
Svär du: när jag blir arg
Sjunger du: bara om jag är ensam (a)
Duschar du varje dag: ja, varje kväll
Gillar du skolan: inte själva skolan, men sällskapet
Tror du på dig själv: alltför sällan
Kommer du överens med din mamma: absolut!
Kommer du överens med din pappa: absolut!

STEG 6
Har du under den senaste månaden,
Druckit alkohol: ja
Rökt: nej
Shoppat: ja
Bakat: ja, igår!
Stulit något: nej

STEG 7
Däckat eller varit jättefull: ja
Blivit kallad hora: ja
Blivit nerslagen: nej

STEG 8
I framtiden
Namn på barn: tjejnamn: jeppa, killnamn: emilio
Hur vill du dö: lungt
Vad vill du bli när du blir gammal: glad-pensionär!

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: bara de närmsta!
Antal piercings: 2, läppen & tungan
Antal taturingar: ingen
Hur många gånger har du varit med i tidningen: ingen, vad jag vet :p
Antal saker jag ångrar: en del

STEG 10
Vad ska du göra i sommar: jobba förhoppningsvis! ta det lungt & åka till öland
Vad ska du göra i vinter: ingen aning, men går i 3an då :D
När tar du studenten: 2009, NÄSTA ÅR!
Vad gör du efter gymnasiet: förhoppningsvis gör jag lumpen, annars går jag bartenderutbildningen
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba: ja
Vad händer i helgen: har inget planerat ännu, men vill träffa sofia..
Vad vill du göra just nu: ha sällskap!

STEG 11
Vem är den perversaste person du känner: sofia! haha
Hur gammal är din yngsta kusin: 8 månader :)
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar: att dom gett mig bästa uppväxten <3
Bästa sommaren i ditt liv: hmm.. var väl sommarlovet mellan 8an/9an, då
var det mesta lätt och underbart! inga problem

imorgon kommer hon :)

måndag idag igen då. började tio med idrott, sedan lunch, hahahahha det enda jag kan säga! sedan hade vi livskunskap, där var det prat om döden, flummigt ämne. det är inte så lätt att ta ställning till saker som det inte finns rätt och fel på tycker jag, så det är skit svårt att förklara vad man tycker! och sen är det alltid någon som säger emot och när ingen tycker som jag blir jag lite.. inte arg :p men man blir frustrerad när man ska förklara vad man verkligen tycker och att det stämmer, aja, anyway! efter det hade vi engelska, och sedan slutade jag. tog buss & tåg med frida och när jag kom hem var jag hemma i fem minuter, sedan gick jag och hämtade tove med annelie, och sedan åkte vi till skopunkten och köpte nya skor till tove.
och nu sitter jag hos pappa, snart ska jag äta middag, sen får vi se vad som händer ikväll, vet inte riktigt ännu, vi får se. imorgon är jag typ ledig från skolan, eller vi har inga lektioner iaf men våran grupp i info&layouten ska träffas imorgon och göra färdigt arbetet. men jag ska åka med annelie imorgon bitti och hämta mamma från sjukhuset :) äntligen kommer du hem! och sen direkt till skolan för att plugga med min grupp! hoppas jag hinner i tid..

/ E, imorgon!!

kärleksmums!

sitter hemma hos pappa med ewelina, men han är inte hemma. har blivit lite strul på sista tiden och sånt, saker jag inte kommer gå in på här, men så är det. så därför bestämde sig jag och ewelina oss för att åka med annelie, peter och tove ner till ica för att köpa ingredienser till kärleksmums, även kallat mockarutor. så kom vi hem, tog med oss hundarna och gick till pappa och började laga mat. det blev enkelt, korv och makaroner, men gott var det iaf! och sedan började vi att baka, och först verkade det inte bli som vi ville, men slutresultatet blev jättegott! :) så när vi var klara så diskade jag och ewelina tog en promenix med hundarna. och nu kollar vi på power of ten och väntar på att parlamentet ska börja, då plockas chipsen, drickan och kärleksmumsen fram :)

aja, nu ska jag duccha, och sedan kolla tv med lillesyrran. imorgon är det skola som gäller, men vet inte hur lång tid jag behöver stanna i skolan, men tror till halv tre, tyvärr..

/ E, kom hem mamma.. :(

lördags-natt-besök & en söndagmorgon

jag kollade färdigt på filmen igår ändå, jag orkade. en applåd till mig, haha. men simon kom och höll mig sällskap vid typ två, höhö, så det var nice med sällskap, tror att det var det som höll mig vaken, att man inte ligger helt själv, tyst och kollar på film. men anyway, vi såg filmen som sög btw! och sedan kollade vi på något annat, typ real CSI och då somnade jag i soffan, då var klockan typ halv fyra. det slutade iaf med att båda somnade, höhö.
sen vaknade vi halv nio i morse av att det plingade på dörren! vem fan plingar på såhär tidigt!? det var till roger iaf, och vi somnade om. sen vaknade vi vid ett av att det ringde, och då kunde vi inte sova längre så vi gick ner, gjorde frukost och gick ut på baksida och satte oss, på den nya altanen :) och åt frukost & spelade lite kort. sen drog simon vid två, han skulle fira sin mamma som fyllde år och jag sitter kvar på altanen, ewelina kom nyss hem och ligger och solar och en av våra hundar, leo, har sett ett katt och kör typ arga-leken med den, ser sjukt roligt ut haha!
idag vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se! nu blir det spel på facebook!

/ E, grattis på mors-dag mamma! :) <3

vad fan händer med sverige!?

blev som det tillslut vart bestämt med kvällen, mötte johan vid vallen vid nio och sedan gick vi till thomas där han, jocke och simon redan var. vi kollade på mellefinalen och åt lite chips och sånt, men kvart i tio kom johan på att han ville ha mer chips & en cola och ica var ju stängt men ok stänger om en kvart, och ingen pallade gå för vi skulle inte hinna, men jag erbjöd mig att gå och kanske hinna så jag och johan tog på oss ytterkläderna och halvsprang hela vägen. pratade gamla minnen och allt möjligt :) vi fick springa sista biten, hade två minuter på oss! men vi hann :o :D haha, så vi köpte det vi ville ha och sedan gick vi tillbaka.
sveriga var fan bland dom bästa men det slutade med att vi inte fick några poäng alls typ, vart kan vi ha kommit? typ 7e sist eller något, sämst.. man läser alltid i tidningen dagen innan att "sverige är topp-tippat!" men det slutar alltid med att vi kommer bland de sista så. man är van liksom.
när jag kom hem, typ halv ett, tog jag ett varv med vovarna och nu är det någon film på femma, octane heter den, med bland annat mischa barton och samuel fröler. har inte sett den förut så ska försöka orka se hela, men vi får se hur det blir, är lite smått trött. men vi får se hur långt jag kommer, haha.

/ E, sista gången jag engagerar mig i melodifestivalen, gott folk

ändrade planer!

ska möta johan snart, då ska vi gå till thomas
och så blir det mellefinalen där! <3

ett besök hos mamma!<3

kom precis hem. jag och roger åkte hemifrån vid halv två tiden och åka till ica för att köpa med lite saker till mamma som hon ville ha. vi tog även en korv nere på ica innan, som lunch, och gott var det! sedan började den långa resan mot strängnäs. det tog oss typ en timme och en kvart att komma dit, och sjukhuset, eller det var typ en stort hus!, såg ut som ett dårhus på 40-talet typ, haha skit läskigt! men det var jättefint inuti och så, och mamma sa att hon trivdes som fisken i vattnet, snäll personal och allt sådant så det var nog jättebra! annelie, tove och peter hade redan kommit dit när vi kom, och tove var på bästa humöret! :)
vi tog en fika, pratade lite med mamma om operationen och hur allt skulle bli nu efter. hon skulle egentligen komma hem imorgon, men det blir på måndag istället, så.. hon hade jätteont i ryggen, såklart, men smärtan i benen och sånt som hon hade haft förut innan operationen var inte kvar nu. och hon hade frusit om låren förut, svårt att förklara men ingen cirkulation där så hon hade köpt en värmeplatta som hon låg på hela tiden, men nu så berättade hon att hon hade fått tillbaka värmen! så allt blir nog bra tillslut.
vi stannade inte sådär överdrivet länge, för mamma hade ont och hon skulle ta sin medicin och utav den skulle hon somna så vi åkte hem då. jag somnade i bilen men vaknade när roger stanna utanför mc donalds i stäket, haha, så åt vi middag där. och nu är jag hemma. ikväll vet jag inte vad som händer, det är både schlager festivalen och saving private ryan, och det är typ världens bästa film! så jag vet inte om det blir att jag zappar imellan eller så, vi får se. får se om jag får sällskap också eller inte, man kan ju hoppas (a) haha.

/ E,
bli bättre nu mamma!<3

varför ska man vara tjej!?

ja, ni ser rätt.. är redan vaken. och har varit vaken sen en timme tillbaka! vaknade och hade verkligen skit ont i magen! försökte massera mig själv i ryggslutet (är mensvärk.. då är det sjukt skönt att bli masserad där!) men det hjälpte inte någonstans, fungerar väl inte om man gör det själv.. så då gick jag ner istället, tog något att dricka och en ipren. då ville jag inte försöka somna om, för det skulle ändå inte fungera. så jag satte mig och spelade spel på facebook, i hopp om att jag skulle tänka på något annat än mitt magont. och nu har det väl släppt litegrann, men det finns ju kvar, men tror iprenen tog bort en hel del! skönt!
idag ska vi ju åka till mamma och hälsa på :)
roger gick precis upp, men jag vet inte riktigt när vi åker, för vi båda ska göra oss i ordning och sådant, men kanske blir om någon timme. tar ju runt en timme att åka dit, så kan inte åka allt försent. ska vinka till min faster och hennes familj när vi åker förbi dom idag :) haha!  men nu ska jag gå över till pappa och lämna mina kläder, han har tvättstugan. så förlåt mamma om jag kommer i konstiga kläder idag, haha, men måste tvätta en hel del! tror inte du bryr dig sådär överdrivet mycket, haha!

/ E,
KILLAR, sluta klaga!

old memories

kom precis hem ifrån jessica, där vi har pluggat och pratat en hel del minnen! mötte towe på ica kvart i åtta och så handlade vi lite godis och sånt, sedan gick vi till jessica. efter typ fem minuter så kommer hanna och höll oss sällskap också. vi började plugga på en gång. var typ en uppsatts som handlade om orsaker till första världskriget. det gick fort faktiskt! jag satt med koperade papper från ne;s hemsida och någon annan, towe satt med historiaboken och jessica skrev på datorn. vi blev väl klara efter någon timme typ, så hoppas att det blir godkänt iaf! skyll på mig annars jessica, höhö. efter vi pluggat färdigt blev det att vi tittade på gamla bilder! fy fan alltså, vad man har förändrats! har aldrig riktigt trott att jag har förändrats så mycket utseendemässigt, men det har jag fan! :o
drog inte allt för sent, för måste upp hyffsat tidigt imorgon för pappa har tvättstuga så måste över med kläder, och sen ska vi åka och hälsa på mamma, men vet inte riktigt när vi ska åka men det blir nog inte allt för sent så kanske ska upp lagom tidigt iaf. får se vilka som följer med imorgon, men hoppas att annelie, peter och tove åker med! men det lät som att dom skulle det, så..
nu är det signs på tv, så ska se den! skriver imorgon när jag får tid!

/ E, hahahaha!

tattad från jesspess

Brukar du komma i tid: när det gäller skolan så ja, annars, oftast!
Vad hade du i din mun senast: mat? haha
När mår du bra: när folk omkring mig är glada
När blev du fotad senast: idag av towe, haha
Hur känner du dig nu: lättad! över att mammas operation gick så bra
Kan du laga mat: SVAR NEJ!
Vad pluggar du: sam-ekonomi
Vad tycker du om fötter: SÅ VIDRIGT! eller hur antHon? ;)
Är du smart: det beror på när det gäller vad
Är du aktiv i skolan: inte just nu faktiskt..
Vad saknar du: det
När och varför grät du senast: vet inte för att vara exakt
Var det pinsamt att svara på det: absolut inte
Hade du en bra kväll igår: absolut! konserten var sjukt bra + att bra sällskap var inte heller helt fel
Din favorit dryck på morgonen: oboy, lätt!
Är du nöjd med ditt liv: det skulle ju kunna vara bättre på vissa sätt
Vad vill du jobba som: vill bli bartender! men kanske inte kan kalla det jobb?
Har du tråkigt just nu: njae, inte riktigt
Vad gör livet värt att leva: vänner, familj och helgerna!
Vad i livet ångrar du: vissa val man har gjort
Är du musikalisk: definitiv inte!
Vad lyssnar du på för musik: mest hiphop blir det väl
Kategoriserar du dig själv i någon stil: nej
Är du bortskämd: nej, det är jag inte
Är du trött: lite grann
Vad gör du imorgon: åker och hälsar på mamma!!<3

Din första

Operation: opererade bort halsmandlarna
Första piercingen: om inte öronen så i läppen
Första bästa vän: sandra
Första priset: kalle anka cupen i tennis, haha
Första sporten du började på: tennis
Första husdjuret: hamster eller katt, kommer inte ihåg
Första semestern: tror det är öland faktiskt
Första konserten: vad räknas som konsert? :p
Första kärleken: sebastian

Favoriter:
Filmer: saving private ryan
Tvprogram: andra avenyn såklart!!
Kroppsdel: på vadå? killar = LÄPPAR
Sport: det är roligast att kolla på fotboll så säger väl det
Plagg: t-shirt
Skola: hade roligast i viksjö, så säger nog viksjöskolan
Bok: hmm.. svårt! men flickan och skulden är bra

Just nu:
Äter du: ingenting
Dricker du: samma, inget
Ska du: snart gå och möta towe
Lyssnar du på: RMK - i väntan på bussen
Väntar du på: att gå och möta towe, haha
Tittar du på: datan?
Har på du på dig: jeans och tröja

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon: lääääppar!!
Kramar eller kyssar: kyssar
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: absolut armar
Busig eller lydig: busig, haha
Långt hår eller kort hår: kort, men inte snaggat
Brunett eller blondin: det beror på hur man har håret, men blondin tror jag, höhö
Charmig eller flirtig: charmig

Har du någonsin:
Kysst en främling: yes
Brutit ett ben: nej
Rymt hemifrån: någon gång säkert :p
Röntgats: ja
Krossat någons hjärta: tyvärr..
Nobbat någon (som haft känslor för dig): som jag ser det så, ja..
Gråtit när någon dött: ja

Tror du på:
Gud: nej
Mirakel: ibland
Aliens: nej
Magi: nej
Himlen: på sätt och vis
Tomten: nej
Sex på första träffen: absolut inte
Kyssas på första träffen: ja
Änglar: på sätt och vis där också

friday night, come along

kom hem för ett tag sedan och har precis ätit. roger hade grillat fläskfile, var skit gott! har varit en lång dag idag, inte i skolan med efter.
började halv nio imorse och tog åtta tåget med media och lite annat folk. började med info&layout och då fortsatte vi med vårat grupparbete, gick bra! nu har vi bara powerpointen kvar, plus att göra lite manus till redovisningen och kolla igenom vårat säljbrev en sista gång. efter det hade vi geografi, då satte sig jag, ellinor & towe och skrev våran jämförälse om japan, kanada och mexico. sedan åt vi lunch, var god mat idag! och efter det hade vi betygsprat och sedan fick vi gå när vi var klara med jämförelsen. då gick jag och towe till stationen, och fick sällskap av ellingsen. så jag och ellingsen tog 13.08 tåget och pratade om lite allt möjligt. sen tog jag 23 bussen hem och hann byta om och sedan hämtade annelie mig, vi skulle till skatteverket och skriva ut ett personbevis till mig, men såklart så gick inte det. för just idag så hade dom den tjänsten stängd, just denna dag! så det var bara att vända, åka till ikea istället för att lämna tillbaka gardiner som annelie hade köpt. berättade för henne om min dröm jag haft för ett tag sedan och allt, och det enda hon sa var "go for it!" haha. towe har också sagt det men.. det är inte så lätt!
efter ikea besöket åkte vi och hämtade tove på dagis och sen åkte vi direkt till ica för att handla. men det skulle resten av viksjös invånare också ska jag säga, shit vad med folk det var! men tove satt så snällt i kundvagnen, så man behövde inte ha koll på henne iaf! sen åkte vi hem och så åt jag middag, och nu ligger jag i min säng och ska snart ta en dusch, och sen ska jag möta towe vid kvart över sju och så ska vi gå till jessica, där blir det en plugg-kväll.
roger berättade precis att mammas operation hade gått bra! fy fan vad skönt, blev lättad som fan! den hade tydligen gått jättebra, och att mamma låg på uppvaket ett tag men hon hade ring vid halv tre tiden och skulle försöka hinna ringa en gång till ikväll. men jag kommer inte att vara hemma så kommer nog inte få prata med henne idag.. men vi ska åka och hälsa på henne imorgon! men har gått och varit orolig hela dagen, så nu blev jag sjukt lättad att det gick så bra som det gick! och hon kommer hem snart, söndag morgon, så det är inte så lång tid kvar!

/ E, tycker du kan komma hem nu mamma...

musik alà simon

kom typ precis hem ifrån en stund i jakan. mötte towe på jakan station, efter många om och men haha, och så gick vi först till godismonstret och köpte godis, höhö. och sedan gick vi till hus1 för att lyssna på lite musik, simon skulle spelade trummor bland annat. var sjukt bra! vi var där i typ en timme, sen gick vi tillbaka till stationen, råkade få med mig simons trummpinnar, haha, men han mötte mig på stationen och vi tog åtta över åtta bussen tillsammans. men såklart så fick jag med mig hans trummpinnar ända hem + hans matkort! så får nog ta en runda förbi honom imorgon eller något.

tack för att du följde med towe! hoppas att det inte var allt för tråkigt (a) jag hade skit kul iaf! vi har samma humor liksom, hahaha! du är sjukt bra<3

/ E,
såklaart!

nötkräm in my heart!

kom hem från skolan för ett tag sedan. då gick jag ut med vovsingarna på en gång, för mamma är inte hemma, hon åkte till sjukhuset idag.. opereras imorgon och kommer hem på söndag kväll tror jag det var. och roger var inte heller hemma, han är på båtklubben och hjälper någon kompis med något. och ewelina är i skolan. så det var jag som fick ta hundarna nu efter skolan :) när jag kom hem stekte jag två ägg och åt en avokado som "efterrätt". och nu sitter jag bara här, kollar lite vänner och skriver om japan till geografin imorgon.

skolan började halv nio med italienska. fick tillbaka proven vi skrev i tisdags, vet inte vilket betyg jag fick, glömde jag fråga, haha, för det stod inte på provet. vi kollade våra fel och rättade lite. vi pratade även lite om vilka som skulle läsa steg tre nästa år, och vi är en grupp på typ 6 pers och vi var fyra idag, och den enda som skulle göra det var helene, men jag ville göra det i början av tvåan med får inte pga att jag har matten kvar att läsa om och så. så kan inte.. men vart skitglad! för min lärare ba "erica! du borde läsa vidare, du blir bara bättre och bättre!" men vet inte om jag ska "tjata" på syon eller inte.
men efter språket iaf så hade vi info&layout, skulle ha provet och kände mig inte alls förberedd! men när jag fick provet så kändes det som om jag kunde det mesta iaf. först fick vi ett teoretiskt prov, var kanske 8-9 frågor och skrev på allt men var osäker på två. sedan en praktiskt del, då skulle vi skriva på datorn och man visste inte om man skulle skriva ett anbud, andbudsbegäran eller beställning utan man skulle läsa uppgiften och skriva det man tyckte passade bäst, men finns ett rätt och fel. men jag antog att min uppgift var ett anbudsbegäran och det skrev alla andra som fick samma uppgift (alla fick olika) och det kändes bra! men vi får se hur det blev.
efter det vart det lunch, skit god mat idag! och efter lunchen köpte jag nötkräm igen! så sjukt gott! vet inte vad det är, men en period där jag äter massa sånt! sjutk gott! och efter lunchrasten hade vi ekonomi. blev färdig med uppgiften och efter det skulle vi ha matte men hade inget så jag slutade typ halv ett.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra. ska väl plugga lite och sedan gå och lägga mig tidigt! och imorgon är det fredag!<3 äntligen helg! är efterlängtad! då ska jag hem till jessica på kvällen, har lovat henne att hjälpa henne med några historiauppgifter, så hoppas att hon kommer ikapp lite med det! men ska bli skönt att umgås one on one med henne också :) så kanske blir lite gurl-talk samtidigt också!

OCH GRATTIS FRIDA SOM FYLLER 18 IDAG! :)

/ E, ska försöka nu iaf!

varför går man då ens i skolan?

jag har försökt att plugga typ enda sen jag kom hem, men har inte gått så himla bra. vill ha mitt mvg imorgon! men det kommer det inte bli med den tanke på i den takt jag pluggar. det är info&layout, affärskommunikation. det är egentligen inte sådär jättesvårt, bara det att jag inte har lust att verkligen sätta mig med det.
imorse tog jag åtta tåget med några. började egentligen tio men jag var i skolan halv nio för jag hade en engelska grej som skulle vara klar idag och jag hade inte frågorna så lånade sofias medans hon var på franska.
vid tio började ekonomin och då fortsatte vi med vårat jobb-letande och vårat cv-skrivande. haha, pratade med en viss person (a) han visste inte var cv var, men när jag förklarade så fick jag höra ett "jahaa, men det visste jag!" men vem vet, kanske en myt, kanske inte? ;) höhö. om du läser, TA INTE ILLA UPP! haha. ännu mera pinsamt i sånt fall.
efter ekonomin var det lunch, åt någon bourgur (?) gryta istället för fisken, den var sjukt mycket godare! och efter lunch hade vi engelska, kollade på cast away och lämnade in våra engelska saker vi skulle gjort.
efter det hade vi svenska, då kollade vi färdigt på en riddares historia och den var lika tråkig som förra gången. höll på att somna, medans sofia tjålade mig, haha. så sjukt skönt! men förstår inte varför dom sista lektionerna i varje ämne ska innehålla en film? ;s det betyder ju bara att man inte har något nytt att börja med, eller inte hinner börja så då tänker läraren "ja! jag visar en film" istället för att vi ska få slippa gå på lektionen.. ÅÅH! men men, efter svenskan så slutade vi, eftersom aktiekunskapen är slut för terminen nu. men jag och sofia satt kvar i typ nästan en timme och pluggade till provet imorgon, men tror inte jag förstod något bättre för det.

väl hemma diskade jag lite snabbt, pratade med mamma om operationen imorgon, vad som skulle hända och sånt. hon är skit nervös! <3 sedan har jag pluggat, gått ut och gått för att bli av med träningsvärken. pappa säger att man ska göra det om man har träningsvärk, då går det över. och nu ska jag se greys anatomy! sedan plugga hela natten, skriver imorgon igen!

/ E, förstår du!?

det sista på ååår och dar!

sitter och kollar på andra avenyn nu. sista avsnittet nu för sesongen.. VARFÖR ska det ta slut för!? det börjar igen i september.. det är ju och och dar kvar tills dess! suck.

aja, idag har jag pluggat iaf, sedan åt jag middag och nu sitter jag bara här. vet inte varför jag bloggar egentligen men, haha. har inte så mycket att skriva.
pratar med martina på msn, saaaknar dig :( :( och hon sa att hon kommer hem i helgen! :D :D så hoppas på att få träffa henne en snabbis då, men jag vet inte. får se, både hon och jag har mycket att göra! men hoppas såklart.

/ E, så heeet!

lång och jobbig dag

vaknade runt halv åtta imorse och var faktiskt pigg så bestämde mig för att ta en varm & lång dusch och sedan göra mig i ordning och ta halv tio tåget med sofia. men på jakan station mötte jag david och i kallhäll hoppade sofia & filippa på.
väl i skolan satte jag mig vid borden mellan sam & nv och pluggade lite italienska, hade prov idag. efter ett tag kom towe, natalie & carro och höll mig sällis, men dom gick sedan för att skriva tyska nationella. sen vid elva kom sofia och då gick vi och åt, var väl helt okej mat idag iaf, korv & potatismos, potatismosen smakade konstigt, men med ketschup och bostongurka så var det gott!
efter lunchen hade vi ekonomi, och där fick vi en ny uppgift att göra. skulle in på arbetsförmedligens hemsida och hitta ett jobb vi skulle kunna tänka oss, som har med ekonomi att göra, och så skulle vi skriva ett CV. man fick mytta ihop lite om man ville, men man kunde ju vara seriös så man hade ett CV när man behöver ett liksom. det var inte alls roligt.. fattar inte varför vi behövde göra det! jag menar, kunde väl ha varit frivilligt. men nej nej. suck. men fick lite ögongodis ett tag så det var ganska lungt,höhö (a)
efter ekonomin så skulle vi ha matte, men det var bara för dom som skulle kompletera något, och jag har ju förlängd kurs så behövde inte gå dit. så satte mig och skrev engelskan, som ska vara klar imorgon!, med några. men kom inte så långt, så får skriva den hemma nu iaf. men det är det enda vi har tills imorgon så det är nog ganska lungt!
ikväll blir det väl att plugga då, men går på en timme ungefär så det är lungan. sen ska jag duscha hade jag tänkt. hade även tänkt mig att gå ut och springa, men.. tror inte det finns det för det idag, så blir kanske imorgon istället då. sen är det sista avsnittet av andra avenyn idag.. och det ska jag definitivt se! och det är dubbelavsnitt så, haha. men nu ska jag diska och laga lite mat!

/ E, mamma opereras på fredag.. ;/

en vanlig måndags eftermiddag

har väl inte hänt sådär överdrivet mycket idag. packade till mamma när jag hade bloggat sist, och sen drog jag hem till mamma och på en gång så åkte vi ner till ica, mamma behövde handla. annelie och tove hängde också på. och så tog vi en fika och sedan handlade vi lite snabbt. eller det var meningen att det skulle gå snabbt, men det gjorde det inte.
väl hemma så lekte vi lite på baksidan, och sedan gick annelie & tove hem. då satte jag mig på baksidan med mamma och lyssnade på lite musik på youtube, haha. tror att mina grannar tycker jag är helt störd nu! men kul var det iaf, höhö! sen har jag pluggat lite och nu kollar jag på andra avenyn. och imorgon är det sesongsavslutning :o hade ingen aning om att det skulle ta slut! FUCK!! och imorgon är det tydligen dubbelavsnitt, så längtar redan! :D
resten av kvällen ska väl gå ut till att plugga.. har italienska prov imorgon så, har en del att göra. men har sovmorgon imorgon, men vet inte om jag ska till skolan tidigare eller inte, vi får se. har ju som sagt en hel del att göra!

/ E, vad fan är det med dig!?

kort skoldag idag!

började halv nio idag med aktiekunskap. var typ världens onödigaste lektion, det enda vi skulle göra var att få betyget på provet och slutbetyget. fick g på provet!? ;o trodde jag verkligen inte, var hundra på att jag inte skulle klara det! för jag hade inte pluggat nånting kändes det som och så, så jag är nöjd! och därför fick jag g i slutbetyg också, så det är nice. hellre g än ig iaf. men vi har samma lärare i aktiekunskap som i ekonomi, och han sa samma sak till mig nu som han sa på ekonomin "om du hade pluggat mer hade du fått vg, absolut!" men nu har jag inte aktiekunskap någon gång mer i livet, fett skönt! för vi har tre lektioner kvar, men de lektionerna ska gå till rest saker, och jag har ingen rest så jag är alltså ledig månda mornar och onsdags eftermiddagar från och med nu!
efter aktiekunskapen hade vi idrott, och då skulle jag springa cooper-testet, för jag missade det i måndags, och det är något som betygs sätts så det är något man måste göra. och sofia hade också missat förra veckan så vi + en annan kille i våran klass skulle springa. det är två kilometer på tolv minuter, och det klarade jag! trodde jag inte, men det gjorde jag! och efter det fick vi gå och duscha. sen slutade vi, så jag & sofia tog 11.39 bussen från skolan och åkte till ica för att äta på grillen, vart kebab. det var vi värda efter allt slit i skolan tyckte vi, höhö. gott var det iaf! sedan tog vi bussen som gick 13.15 från ica, sofia skulle hem till sig och jag till mig. och nu sitter jag hemma. har italienska prov imorgon så ska väl plugga till det ikväll, och nu ska jag packa, är mamma-vecka från och med idag!

och igår ringde jag farmor för att tacka för födelsedagspresenten, och då fick jag reda på att även hon läste min blogg, så ett stort hej till dig farmor :) hoppas allt är bra där borta!
och såg att min kusin jessica hade kommenterat i ett tidigare inlägg, så hon läser också! haha. släkt träff på blogg.se, oh yes! nej, nu ska jag göra annat! skriver sen!

/ E, första dagen som artonåring, and it feels great!

födelsedagsfirande hos mamma :)

kom hem för inte allt för länge sedan. var hos mamma och firade mig lite. fick pengar av mamma & roger, blommor, en tröja och något som ska ske nästa vecka av annelie, peter & tove och pengar av morfar :) camilla, tomi och edwin kunde inte komma tyvärr.. men förmodligen kommer dom någon gång i veckan och hälsar på :) åt massa med tårta och bullar! dom håller på och lägger en ny veranda på baksidan hos mamma, så roger höll på med den typ hela tiden, höhö, men kommer bli riktigt fint när det är färdigt!
nu sitter jag bara hos pappa. har precis duschat för andra gången idag! haha. fick inte bort all pommac första gången ;) men nu hoppas jag det är borta! sitter inne på msn och pratar med lite folk och väntar på att pappa ska komma hem. han har varit och spelat match, och så ska vi äta kött & pommes när han kommer hem, är lite små hungrig! hoppas dom vann, så han inte är små grinig (a) haha! brukar bli så! skääämt!

HAHAHAHA,
pratar med ante på msn, och han var väl inte fullt nykter igår så han la ut en kontakt annons i dn, och han berättade nyss att fyra pers har ring! HAHA :D aja, lycka till med dejtandet andreas ;)


image14


/ E, kontakta mig så får ni hans nummer ;)

18 ÅR IDAAAAG!

ÄNTLIGEN! så har man fyllt atron nu också :D känns inte helt fel direkt, om man säger så, höhö. måste berätta om gårdagen alltså! fy fan vilken överraskning det vaaa!

efter jag bloggat så gick jag över till mamma och var där i fem minuter kanske, sedan gick jag hem och, som tur var!, fixade mig lite. vet inte varför jag gjorde det, hade tänkt att gå till ica men vet faktiskt inte varför jag gjorde mig i ordning för det, men det gjorde jag iaf. men vid halv sex så hör jag en bil tuta utanför, och då säger pappa "ta på dig dina skor och din jacka och gå ut!" och jag gjorde som han sa, helt omedveten om vad som skulle hända, haha. fick en ögonbindel på mig och satte mig i bilen och där var annelie och ewelina. dom körde någonstans som jag då inte visste vart. när vi kom fram så öppnas dörren och jag hör sofia! wtf!? haha. men hon tar ut mig ur bilen och börjar gå med mig, har ingen aning om vart! men aja. sen öppnar hon är dörr, och då känner jag lukten av mc donalds, haha! och hon för upp mig i en trappa och sedan så säger hon "stå här nu" och mitt svar va "lämnar du mig nu så dödar jag dig!" HAHAHA! och då börjar folk att sjunga! så jag tog av mig ögonbindeln och ser att det sitter massa av mina vänner där! och alla sjunger "ja må hon leva.." fy fan vad rörd jag blev alltså! efter det beställde vi mat och åt, lekte en lek som sofia (?) hade organiserat och alla, verkligen alla!, hade partyhattar på sig, haha! efter mc donalds besöket så gick vi till hemköp, köpte lite chips och sånt och sedan bar det av hem till sofia. där bjöds det på chips, dricka och en massa kul! spelade sing star hela kvällen tror jag, sjukt kul :D haha. sofia hade kommit på en lek, alla skulle ta en lapp, utom jag såklart, där det stod något man skulle göra på mig under kvällen, typ "ta erica på rumpen 3 gånger" och så skulle dom göra det så diskret som möjligt, och i slutet på kvällen skulle jag gissa vem som skulle göra vad. filippa fick den bästa :D haha "ta erica på brösten tre gånger" haahaha! efter ett tag så kom även ante & anthon
kvällen bjöd på en hel del skoj! lätt den bästa födelsedagen i mitt liv! sen vid tolv så gick alla ut och dom tvingade med mig och ante höll i mig medan alla sjöng "ja må hon leva" igen och sofia sprutade ner med min pommac, haha :D snacka om att jag blev kladdig! men som tur var så hade min kära lillesyster packat ner extra kläder till mig (hon hade pratat med sofia och packat ner extra kläder, busskort och bra-att-ha-saker. UTAN att jag visste det!) sen skämde jag ut mig, som vanligt.. men kul nu i efterhand! men ändå inte... HAHA

TACK SÅ HIMLA HIMLA HIMLA MYCKET ALLIHOPA! det uppskattades sjukt mycket ska ni veta!<3 var världens bästa dag!
och tack till alla som skickad sms och ringt :)

/ E, BÄÄÄÄSTA DAGEN :D <3

födelsedagsfika :)

nu har vi haft lite födelsedags firande med min faster o.c :) var mysigt! fick jättefina teckningar av mina två små kusiner :) dom ska upp på väggen! vart tårta, bullar & sockerkaka med läsk till, inte världens nyttigaste kanske men, haha! som present, utöver teckningarna såklart!, så fick jag ett sommarlovsbusskort, taack! det behövdes verkligen ska ni veta! så nu slipper jag tänka på hur jag ska komma fram överallt i sommar, det är kirrat! sen fick jag även veta att min faster läser min blogg :o haha! och att hennes tvilling, min andra faster alltså, också läser så hej liz och chris! :D enjoy!
men nu vet jag inte vad som händer, ska ta det lite lungt, är ganska seg idag! men vi får se om något dyker upp, ring om ni har tråkigt! men nu ska jag ner till mamma en snabbis tror jag, måste låna ewelinas hårsspray, min tog slut igår!

/ E, söötaste kusinerna! :D

sista dagen som 17 åring (;

gick upp för ett tag sedan, låg kvar i sängen länge! men tillslut gick jag upp, och nu har jag spelat lite på facebook och ska snart hoppa in i duschen, och runt ett så kommer min faster hit och det blir tårt-ätande och sånt, mysigt! sen vet jag ju som sagt inte vad som händer och sånt ikväll och mitt på dagen, men jag har bestämt mig för att sitta hemma i protest! får se om någon kan stoppa mig. men nu måste jag duscha, klockan var visst mer än vad jag trodde att den var!

/ E, inte långt kvar nu :D

efter ett visit av simon the pig

blev som bestämt, ett möte med simon på ica. vi, eller jag, köpte lite godis och läsk och sedan bar det hem till mig. då satte vi på tandläkaren som bestämt, men innan så kollade simon in nya lägenheten. inte så mycket att kolla in, den är inte så stor :p men ändå, höhö. alltså ni skulle sätt honom när vi kollade på filmen! :o han var fan värre än sofia alltså! hahahha och det är illa! han satt med en kudde typ halv filmen så han missade halva, fegis!
men efter filmen flyttade vi oss till vardagsrummet och kollade lite postkodsmiljonären och efter det vart det talang 2008. och nu gick han typ nyss, han skulle på någon fest och jag bytte om till mjukis kläder och sitter nu bara här, haha. blir nog inte en jätte sen kväll för mig inte, är sjukt trött! och imorgon får jag inte en jätte sovmorgon inte, för pappa har tvättstuga klockan elva, och runt ett så kommer min ena faster & hennes familj för att fira mig :) fast jag fyller ju år på söndag men dom kommer imorgon ;) sen imorgon kväll har jag ingen aning om vad som händer! blev ju ingen fest, pss.. så jag ska väl sitta hemma och strejka fan! sjukt irriterad alltså! aja.. men nu ska jag kolla hockeyn, mysa ner mig i soffan med mitt godis och hoppas jag håller mig vaken till sverige - kanada matchen, men vi får se. skriver kanske imorgon igen, om jag får tid någon gång, haha. lär jag ju få..

föresten! fick min födelsedagspresent av simon idag, en ny tungpiercing! och det är sjuuukt snygg :D taaack!<3

/ E, VAD FAN TRODDE JAG!?

födelsedagshelg!

kom typ nyss hem ifrån skolan. eller okej, det var kanske 40 minuter sen eller något, men ändå, typ nyss. har typ inte sovit något alls idag, kanske blev en tre timmar sammanlagt eller något sådant tror jag. jag & shungi hade kommit överens om att inte sova innan vi skulle åka inatt, för det skulle bara bli jobbigt, men vid halv tolv orkade varken hon eller jag att hålla ögonen öppna, haha, så vi somnade. sedan ringde klockan kvart i två och då fixade vi det sista och sedan gick vi ner till bilen, och där var mamma och roger. sedan skjussade vi henne till skolan och åkte sedan hem igen. var hemma runt tre igen, och då var jag skithungrig så tog en macka och då piggnade jag till, såklart! så jag pluggade lite, haha, men sedan somnade jag väl runt fyra kanske. men sen vaknade jag av att det regnade, läte sjukt mycket! och då kunde jag inte somna om så låg och kollade lite scrubs, hahah!
sen när klockan blev sju började jag göra mig i ordning och sånt, och vart jag trött, men visst! och tog sedan halv åtta bussen till stationen. vi började halv nio med info & layout, då var dte grupparbete som gällde så vi satte oss vid en dator och började skriva, så nu har vi skrivit lite. sedan var det ekonomi som gällde, eller det var för dom som hade fått ig på provet så vi andra hade ingen lektion, så jag & towe satte oss med geografiarbetet och gick sedan och åt, världens äckligaste mat! så jag åt mackor istället.
sedan gick vi till våran matte lärare och fick tillbaka nationella, och gick som jag hade trott, ig. men som sagt så har jag ju förlängd kurs så det kvittar vad jag får! efter det hade vi geografi, då fortsatte jag och towe med arbetet, och så hittade vi ellinor, tillslut! hon är ju i våran grupp så vi började renskriva på datorn, gick bra. vid kvart över två slutade vi och då gick jag och towe till stationen. pinsam situation uppstod! sjukt pinsam.. men men! och nu sitter jag hemma, har ätit pannkakor och pappa är och handlar. sen ska jag möta simon på ica :D<3 har inte träffat honom på sjukt länge nu! vet inte riktigt vad vi ska göra, kolla tandläkaren tror jag iaf ;) HÖHÖ! och ikväll får vi se vad som händer, beror lite på.
men på söndag fyller jag år :D :D :D

/ E, jag dööööör

sista kvällen med S

idag hade vi engelska nationella, gick väl sådär. var fan svårare än jag trott ;o och hörförståelsen var fan sjukt svår alltså! sista uppgiften var bara att chansa på, förstod ingenting! men jag gjorde mitt bästa iaf.
efter engelskan hade vi lunch, vart någon äcklig soppa så jag åt fil. och efter lunchen hade vi lång rast innan ekonomin skulle börja så jag + några tjejer i klassen satte oss vi tre-borden och snackade skit. sedan började ekonomin, då fick vi tillbaka provet vi skrev igår! snacka om snabb att rätta ;) och jag fick g! var det jag hoppades på, hade inte alls pluggat mycket! så jag blev nöjd. sedan hade vi betygsprat och jag fick g i kursen, men han sa om jag pluggade liiite mer nästa år så skulle jag lätt få ett vg! så kanske ska lyda hans råd? vi fick en uppgift vi skulle göra så jag och towe satt utanför och pluggade, och nu är hon skyldig mig två zoo stångar :D
efter ekonomin skulle vi ha matte, vi skulle få tillbaka våra nationella, men vart inte så för hon hade inte rättat färdigt, som hon hade lovat! men vi får dom imorgon, så.. men mitt betyg kvittar ju, får förlängd kurs så det är nice!
och vid halv fyra kom shungi hem ifrån stan, så jag väntade på henne i skolan med towe och sofia och sedan tog vi bussen hem.
väl hemma så åt vi, sen kollade jag lite tv, shungi satt vid datorn och nu kollar vi scrubs. eller jag gick till datan lite snabbt, måste ju blogga! blev ju inget igår som ni kanske märkt? ;) blir väl scrubs hela natten, för vid halv tre ska vi åka till skolan, inatt alltså, roger skjussar oss! så idag är sista dagen hon är i sverige.. men nu ska jag hålla henne sällis! skriver imorgon eller något

NU ÄR DET BARA TRE DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR! :D på söndag smäller det fan!

/ E, verkligen ge mig!

positiv nu erica!

yes, det ska jag bli. har kommit på att denna dag kanske inte var så negativ som jag sa från början, höhö. klart allt det jag sa var sant, men sen pratade jag med towe och så, och nu är jag på bra humör igen :D
hände en hel del roliga saker i skolan idag trots allt! svenska lektionen med towe, pratet med rikard HAHA :D och när vi gick ifrån 700 salarna, piiiiinsamt! men towe skrattade typ sjukt mycket så jag började skratta åt henne, haha! :p och sen har jag väl små hackat på sofia hela dagen, fan, har inte träffat henne på fyra dagar så behövde ju ta igen allt ;) haha! så aah, skolan var helt okej.

nu väntar jag på att behöva åka till jakan och hämta shungi. vet inte riktigt när bara, jesper skulle höra av sig, han skulle se till att hon kom till jakan så vi får hoppas han kommer ihåg det, haha. men nu ska jag plugga, ville bara skriva av mig lite glädje ;) skriver imorgon eller något, då är det absolut sista dagen med italienarna.. men lite skönt ska det bli ;)

/ E,
GE MIG!

gaaaaaaah

ingen bra dag idag, nej nej.. fy fan vad jag hatar såna här dagar! började väl helt okej sådär. gick upp kvart i sju och jag och shungi gjorde oss i ordning. tog halv åtta bussen och sedan åtta tåget in till kungsängen. där släppte jag av henne, hennes grupp skulle till moderna museet. jag tog bussen mot skolan med sofia & filippa. + att jag skämdes ARSLET av mig på bussen! hade ingen lektion på morgonen så satte mig och skrev svenska uppgiften som ska in idag senaste klockan 00.00 och jag började på den idag! sa till sofia "om biblioteket öppnar nio istället för halv nio så blir detta den sämsta dagen i mitt liv!" så frågar towe när det öppnar, och såklart öppnar det nio! så nej, ingen datorn nu på morgonen, betydde alltså att jag behövde skriva svenskan för hand.. så satte mig utanför bibblan och började skriva, sen kom johan och höll mig sällis. han skulle också skriva.
sedan vid tio så kom det lite mer folk, och då började våran ekonomi och då hade vi prov. gick väl sådär.. fy fan, var inte alls förberedd, men ett g iaf.. det ska jag nog kunna skrapa ihop.
efter ekonomin så åt jag lunch, äckel-fisk, och efter det hade vi engelska. fick en ny uppgift där jag, towe & sofia var i en grupp. gjorde inget, men den ska vara färdig nästa vecka så vi har en vecka på oss.
efter engelskan hade vi svenska, fick tillbaka provet och klarade g. var bara ett g prov så. sedan kollade vi på en riddares historia.
efter det hade vi aktiekunskap, och fy fan! där blir det ig. där var jag verkligen inte förberedd!! så får väl skriva om det om någon vecka eller något sådant, vi får se.. men det gick inte bra.
efter det åkte jag hem med sofia, oscar och alex. och nu sitter jag hemma. och pratade med vivi i min grupp, hon är i stan med italienarna och ska typ bli middag där idag men jag kan verkligen inte åka dit! och shungi vill hem tydligen så vet fan inte hur jag ska göra! måste skriva svenskan tills ikväll ju, sedan har vi inlämning på fredag som ska in och ååååh! jag är inte klar med svenskan ju! och vill inte sitta uppe till tolv inatt heller! så måste ringa min lärare, hon kommer lacka satan.. men jag har inte tid att åka och äta fan! aja. ska inte klaga mer nu, dom åker hem imorgon natt! fan halv tre utanför ubg, PÅ NATTEN! nej, nu har jag annat för mig

/ E, går bara dåååligt just nu

fullspäckad daaag

dagen har ju minst sagt varit fullspäckad! har pluggat, städat, diskat, plockat upp ur kartonger och åkt fram och tillbaka till kunsgängen, två gånger! har väl inte gott sådär jättebra med pluggandet, har försökt att förstå men när man har två prov på samma dag, och båda har på något sätt med ekonomi att göra, då blandar man ihop det.. så just nu vet jag inte riktigt hur det går imorgon! men jag tror faktiskt att det inte går bra, så det enda jag kan göra nu är att hoppas på ett g! men det vette fan alltså.. just nu känns det som inte ens det kommer att gå, men vi får väl se..
hämtade shungi i kungsängen vid fyra och så åkte vi hem, jag pluggade vidare, hon satte sig vid datorn, sen åt vi middag och efter det har jag pluggat lite mer, hon har pluggat lite, sen har vi kollat scrubs och nu gick hon precis och la sig. jag är också sjukt trött, så bloggar lite snabbt och snart ska jag gå och sova, försvinna i drömmarnas värld, höhö. och imorgon är det onsdag, jordens undergång.. nej nu tog jag i! kanske inte är så farligt som jag tror, eller vad tror du towe? ;) haha. men är lill-lördag imorgon också, så blir nog en liten godis bit i skolan, som tröst (a) men vi får se! men nu ska jag faktiskt gå och sova, upp tidigt imorgon.. måste till skolan halv nio för att skriva en svenska grej som ska in senast imorgon! vg/mvg uppgift, så om man inte lämnar in den imorgon får man bara g, för hon tar inte emot dom som kommer sent. så önska mig lycka till!

och som vanligt. patetiskt, patetiskt, patetiskt.. fy fan alltså. herregud människor

/ E, oh nooo

aktivitetsdag

det var som jag sa igår. scrubs. efter shungi hade duschat så satte vi på scrubs inne i mitt rum, då gick jag och duschade, sedan pratade jag lite med pappa och efter det gick jag in i mitt rum och kollade med henne. vart kanske en två avsnitt för mig, för sedan blev hon trött och ville gå och sova, och då gick jag ut i vardgsrummet där pappa kollade på lite fotboll, och jag satte mig vid datorn. vart inte lika mellan GBG & elfsborg som jag ville.. elfsborg vann så nu ligger vi trea, dom gick om oss. men det är chill, vi kommer gå om! men nu är det ju värsta uppehållet! så tar väl ett tag tills dess, höhö. satt på msn till typ tolb igår, nice ;) är en lång historia men nu har jag skämt ut mig inför en viss person! och läser du detta, JO det har jag visst gjort! så imorgon i skolan så kommer jag gå och gömma mig bakom varenda hörn, haha!

imorse gick vi upp halv åtta. skoja inte vad seg man var! man kan inte gå och lägga sig "så pass sent" och sedan tro att man ska vara pigg halv åtta på morgonen, det funkar inte! sen tog vi kvart över åtta bussen till stationen och sedan halv tåget. på stationen mötte vi några ur min & några ur hennes grupp. så jag tog 53 tåget tillbaka till jakan och lämnade henne på stationen med hennes kompisar. ska ringa min lärare under dagen så får jag se hur, var och när jag ska hämta shungi, har ingen aning om det just nu. men det löser sig.
dagens planer då. ska såklart plugga! två prov imorgon.. och kan typ hälften av allt vi ska kunna på ekonomin men aktiekunskapen kan jag inget om så har en del att göra idag! sen ska jag diska, plocka undan lite och fixa lite små saker. så jag skriver senare eller imorgon! beror på.

/ E, haaaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa

snodde ifrån towe/mimmi (a)

För 5 år sen...
Gick jag i 7an, lärde känna en massa underbara människor jag fortfarande har kontakt med. skolan var underbar och livet lekte i stor sätt! dock kanske lite väl blyg för att riktigt kunna leva ut det.

För 3 år sen...
gick i nian, gjorde slut med sebbe som jag varit tillsammans med i ett och ett halv år. blev tillsammans med simon och var det i ett år. åkte till england med hans familj. hade världens bästa klass, trivdes så sjukt bra! hade ångest för att börja gymnasiet och var rädd att förlora kontakten med dom i min klass. min syster vart med barn och jag skulle bli moster för första gången :) mådde sjukt bra!

För 1 år sen...
gick sista månaden i slutet på ettan. hade lärt känna nya människor igen! sofia och jag blev riktigt bra vänner! umgicks mycket med henne. och träffade min systerdotter, som då var ett och ett halv nästan, väldigt mycket och hon betydde, eller betyder!, väldigt mycket för mig! skulle bli moster igen, min andra syster födde barn! hade väldigt mycket i skolan, struntade mest i den för jag hade ingen ork. var tillsammas med fredrik och var riktigt kär! var mycket på vallen med nära och kära.

För 3 månader sen...
plågades igenom skolan. hade ingen ork men kände att jag behövde göra allt som stod i min makt! gick då i tvåan och kämpade. var riktigt kär i en kille, men det höll inte. kände mig vilsen och visste inte riktigt vem jag var eller vad jag ville. bestämde mig för att göra lumpen för att få en utmaning! (fick papper på att jag ska mönstra för inte så länge sedan) och lade min sista energi på skolan. bestämde att vi skulle flytta med pappa!

Igår...
packade jag upp tusentals flyttkartonger, städade och kollade scrubs med shungi (utbytesstudenten) och packade till pappa som jag gick till idag :)

Imorgon...
har vi aktivitetsdag, men ska lämna shungi på kunsängen station klockan nio och efter det ska jag hem, plocka upp lite mer kartonger och sedan går resten av dagen åt till att plugga! ska försöka se om simon kanske kan ses fem minuter eller något, sen måste jag hämta shungi igen!

Om ett år...
då tar vi studenten! då börjar livet "på riktigt". ska göra en bartender utbildning och förhoppningsvis skaffa ett jobb så jag kan flytta hemifrån med sofia som planerat! kanske inte riktigt om ett år, men om två kanske.

hos pappa för första gången

yes, det är vad det är. sitter i nya lägenheten nu. det blev riktigt fint nu, när allt nästan är uppbackat! pappa var ledig idag och han har packat upp en hel del. kom till skolan halv nio, lämnade av shungi på kungsängen station och tog sedan bussen med malin. hörde värsta grejen på vägen till skolan ;o haha! fan om han vet om det alltså, då blir det spö på mig alltså..
hade ingen första lektion så satt med malin i datasalen, och efter det så skulle jag ha idrott men hade glömt kläder så var inte med där heller. alltså började jag tolv egentligen. men satt och pluggade ekonomi så det var lungan. maten var inte alls god så köpte en macka att äta istället.
efter lunchen hade vi livskunskap, och där var det avslappning och jag höll fan på att somna ;o shit vad det verkligen var avslappnande!
efter den lektionen var det engelska, då skulle vi ha engelska muntligt och jag var med clara & malin. gick inte alls bra men aah.. tappade bort ord och sånt, fy fan. har ju fan pratat engelska varje dag i snart en vecka! men inte hjälper det inte.. aja. och efter engelskan blev det en lång väntan, skulle möta italienarna i skolan. dom skulle komma vid fyra och jag fick sällis av massa människor, men sebbe väntade med mig hela tiden! :) men det slutade med att italienarna kom vid fem tiden, och då vart det hemgång på en gång!
väl hemma kollade vi lite tv, åt mat och gick sedan till ica. och nu kom vi precis hem. shungi duschar, och ikväll blir det väl scrubs tittande och tidig säng, höhö. imorgon är jag ledig, men ska lämna henne på kungsängen station klockan nio. men det är bra, då kommer jag upp i tid och sen ska jag plugga hela dagen!

/ E, maaaaaaaaassa ögongodis!

tror faktiskt ingen förstår

gick upp vid halv tio idag, sen åkte vi till jakan. shungi och hennes grupp skulle till grönan, men jag kunde inte följa med för jag skulle hjälpa pappa att packa upp. gick rätt bra idag, gick kanske fort men det var sjukt jobbigt! så nu är typ vardagsrummet fixat och typ mitt rum. ska bara lägga in kläderna i garderoben och lägga in lite små saker i olika lådor och sådant. men det blir nog bra tillslut ska ni se.
vid halv sju fick jag skjuss av bittan till stationen, där hämtade vi shungi och åkte hem. åt middag och efter det har vi kollat scrubs. och nu gick hon och lade sig precis typ, och ska jag också göra imorgon. orkar inte vara vaken längre. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, måste plugga iaf, men får se hur det går med henne här. har hur mycket prov som helst, men vet inte hur det ska gå... just nu känns allt bara piss. men det går väl över. eller inte.. just nu känner jag mig bara så sjukt skoltrött, och förvirrad. jag vet inte, orkar inget och känner mig nere hela tiden, vet inte vad det är. kanske är en sådan period.
men du får mig fortfarande att känna mig så.. jag vet inte vad jag ska kalla det, som något som fanns där imellan. vet att du inte förstår, men det är så det känns. så vill inte ha något med dig att göra, och du är ju bara.. aah. vet att man ska vara ärlig, men det jag vill säga kan jag inte säga. och det får mig att må ännu sämre.

blir ingen fest btw.. dom som skulle fixa kunde helt plötsligt inte.. så får väl se vad jag gör istället. men jag hoppas på att få träffa simon i helgen iaf! fan, fick ju inte det idag.. då ska vi se tandläkaren i min nya lägenhet :) och jag ska skrämma skiten ur honom! its nice. men vi får väl se, verkar som om inget går som jag vill just nu. men nu ska jag sova iaf, så jag är utvilad tills imorgon, så kanske jag kan plugga något imorgon iaf. har egentligen prov imorgon men har inte kunnat plugga.. så får skriva på onsdag istället, då vi har ekonomi prov också. veckan är helt fullspäckad...
måndag; engelska b muntliga
tisdag; aktivitetsdag = plugga hela dagen!
ondag; företagsekonomi prov, aktiekunskaps prov
torsdag; engelska nationella, shungi åker hem
fredag; info & layout prov, geografi inlämning

och btw igen. aik vann över malmö idag, så nu ligger vi as numero due, känns jävligt bra faktiskt!

/ E, åååååååååååååååh

flytt! & två födelsedagsbarn

idag var dagen med stort d. gick upp halv åtta och klädde på mig, åt frukost, eller åt typ en halv macka, var inte hungrig. och vid halv nio tog jag och shungi bussen in till jakan. jag skulle se till så att hon tog nio tåget ifrån jakan. på stationen mötte vi sofie och hennes italienska. på tåget satt resten av gruppen, så min italienska & sofies kom säkert på och hittade dom med en gång typ. sedan hann jag precis med bussen hem så var hemma vid halv tio igen. då började det att packas in i lastbilen och sånt. sjukt jobbigt var det iaf! det var bara att bära och bära, och in i lastbilen, packa lite, städa lite och sånt. fy fan alltså! efter ett tag kom annelie och tove och hjälpte till. sedan kom mamma och roger också. så det var en heldag ute. vid halv två tiden hade vi packat in allt i lastbilen och städat (=dammsugit, moppat golv, städa spis & skåp osv) och då drog jag, pappa, peter, annelie och tove till grillen för att äta lunch. sedan åkte vi hem igen, åkte till nya lägenheten och började packa upp. tror inte ni förstår hur sjukt jobbigt det var! :o men jag har skrattat en hel del iaf, peter är ju lite som han är, haha. så från och med idag halv två bor vi inte på trålargränd länge, höhö. känns både bra och dåligt faktiskt.
vi började packa upp lite smått, sebbe kom för att hämta sitt busskort så han hjälpte till lite också ;) men vid fem var jag tvungen att gå, skulle ta tjugo över bussen in till jakan för att möta upp shungi. så vet inte hur det gick tillsist, eller hur det blev men får se imorgon. får gå över och börja packa upp lite smått.
efter ett snabbt besök i jakan så åkte vi hem, åt middag och sedan åkte vi till kungsängen, gröna udden. där var towe o.c och spelade lite fotboll. efter ett tag kom det lite mer folk och sen vid halv elva åkte vi hem. var sjukt trött efter idag! och nu har shungi gått och lagt sig, och jag sitter här, ska också gå och sova snart. imorgon ska vi upp runt halv tio, för vi ska ta vara i jakan så hon hinner med halv elva tåget imorgon, dom ska till grönan. men jag kan inte hänga med, för jag har lite att göra. och inatt klockan två kommer simon hem :D så kanske får träffa honom en snabbis imorgon! hoppas på det iaf. vet inte när shungi kommer hem, men ska åka och möta henne också. sen blir det en tidig kväll imorgon, för det är skola på måndag så. men nu ska jag göra mig i ordning för sängen, skriver imorgon igen.

BTW!! grattis till fredrik nyström som fyller 18 idag :D och emma h som också fyller 18 idag! :D

/ E, helt sanslöst..

del 2

kan fortsätta berätta om min dag idag då, höhö. hade som sagt info&layout som första lektion, då satte sig min grupp (innehållande mig själv, towe, sofia, johan & essner) vid ett bord och började spåna på lite saker som vi ska ha med i det arbete vi ska göra. vi kom en bit men sedan slutade vi. då vart det lite ögongodis på väg till cafét och efter det hade vi geografi. fick tillbaka gamla grejer och sedan fick vi ett arbete vi skulle göra. man fick välja om man ville göra ett g arbete eller ett vg/mvg arbete. alltså det berodde på vad man ville ha för betyg. jag tog g arbetet och alla andra, verkade det som, tog vg/mvg. efter det gick jag och åt världens äkligaste lunch med towe och ellinor och efter det gick vi tillbaka till klassrummet och hämtade lite material. towe & ellinor skulle jobba tillsammans med deras arbete så vi tre satte oss vid ett bord i solen och myste. jag började arbete men g arbetet vad fan svårt ;o så jag frågade om jag fick jobba med elli & towe och det fick jag, så jag gick upp och bytte material och sen gjorde jag det jag skulle göra, mycket lättare! konstigt att ett arbete som ger högre betyg (om man gör det bra såklart!) kan vara lättare än det som är egentligen ska vara lättare. vi hade två timmar på oss att jobba, så vi satt vi ett och samma bord hela tiden, men ellinor bestämde sig att göra det hon skulle hemma men jag och towe satt kvar, och det kom lite olika folk till oss hela tiden, men mycket ögongodis! och det är ju inte hel fel liksom ;)

italienarna var ju i stan idag, så det var meningen att alla skulle åka till slottsparken och möta upp dom, men det vart inte så tillslut och det var skönt! pratade med en tjej i min grupp som bor i bro, så hon skulle se till så att shungi hoppade av i jakan så skulle jag möta henne där. så istället åkte jag till jakan centrum med towe efter skolan och åt glass och shoppade lite. jag fick towe att köpa värsta coola smycket till hennes navel piercing! så sjukt snyggt, nästan så att jag går och tar hål i naveln bara för att få ha det smycket i, höhö.
efter ett snabbt besök i jakan så åkte jag hem, visste inte när italienarna skulle komma hem så jag behövde vara beredd på att åka till jakan när som helst i stort sätt. men jag gick över till pappa och hjälpte honom packa det sista och så åt vi lite melon & jordgubbar, mums! sedan gick jag över till mamma, och då ringde fransisca, tjejen i min grupp som bor i bro, och sa att dom tåg tåget så jag åkte in och mötte dom vid halv sju tiden. efter det åkte vi hem till mig, åt lite snabbt och sedan åkte vi tillbaka till jakan och mötte sofie (en tjej som också har en italienska hos sig) och hennes italienska och så tog jag & italienarna tåget till kungsängen, dom skulle grilla med några men jag hade inte tid att vara med utan jag åkte bara med så dom kom fram, och sedan åkte jag hem igen.

väl hemma så grillade mamma och roger så åt lite av det, lekte med tove som kom över ett tag och satt lite vid datorn. även nu skulle jag vara beredd att åka till jakan när fransisca ringde, för hon skulle se till att min italienska & sofies gick av i jakan. så vid kvart i elva mötte jag sofie på stationen och vi mötte våra italienare, höhö. och nu kom vi precis hem. shungi ligger och sover och jag ska också gå och lägga mig snart, ville kolla lite tv bara. vi ska upp halv åtta imorgon för hon ska ta nio tåget från jakan, dom ska till skansen, men jag kan inte följa med, vi ska ju flytta så behöver hjälpa pappa!
det vart ett långt inlägg, men det var typ hela min dag, haha. och nu är jag sjukt trött!

/ E, jahadu, det säger du?

ännu en dag avklarad, eller nästan..

idag skulle vi ju vara i skolan halv åtta.. men det slutade med att jag kunde lämna av henne på kungsängen station vid åtta, dom skulle ta 08.08 tåget och vi var på stationen typ fem i. när jag hade lämnat av henne så mötte jag vickan på stationen och sedan kom towe. då gick vi till bussen som kom precis, och vi var först på denna gång! annars brukar det vara så att man kommer på sist typ, och får stå.
i skolan hade vi info & layout, sedan geografi. hinner inte förklara med nu vad som hände under dagen, för jag måste åka in till jakan och möta Shungi nu, hon kommer med sex tåget så jag måste ta bussen som går typ nu! men skriver kanske senare ikväll eller imorgon! och imorgon flyttar vi :D its nice!

/ E,
nice!

shit vilken dröm ;o its nice!

jag vaknade halv sju idag av att shungi väckte mig. hon undrade hur man gjorde med duschen, och det gjorde inget för er som tyckte det lät tidigt! för vi skulle upp kvart i ändå, så det var lungt. då duschade hon, jag gick ner och gjorde mig i ordning och åt frukost och sedan tog vi halv åtta bussen till stationen. där mötte vi en massa människor, alla var nervösa inför matte b nationella som var idag.
väl framme i skolan så lämnade jag av shungi med våra lärare och resten av italienarna och jag gick till klassrummet där vi skulle skriva provet. provet var väl svårt, eller för mig iaf, men jag svarade på en del iaf så några poäng får jag. men jag har ju förlängd kurs så det spelar ingen roll vilket betyg jag får. alltså jag kommer inte få g så mitt ig spelar ingen roll om man säger så. provet höll på i fyra timmar, men jag gick efter typ 1½ för då kände jag mig färdig. satt och pratade med jesper ett tag sen gick jag och åt lunch, och efter det slutade jag. men italienarna var och såg skolan idag så jag var tvungen att vänta tills dom var färdiga, men sofia hade ett prov som hon skulle skriva vid halv två så hon satt med mig :) men vi satt även med några så det var lungt!
dom var klara vid två tiden, och det var sofia också så jag mötte upp shungi och så gick vi + sofia, filippa & sebbe till kungsängen station och tog tåget hem. när vi kom hem så kollade vi på en av dom filmerna vi hyrde igår, och sen kom annelie & tove över ett tag. sedan vart det middag och jag tror att hon tyckte om det, hon sa det iaf :) det vart skinka med potatismos och grönsaker. hon fick en bra kontakt med min mamma och det kändes skönt! efter middag gick vi ner till ica och köpte lunch som hon sak ha imorgon, lite fika och sånt. och så gick vi förbi sebbe och hämtade scubs säsong ett, den fanns med italiensk subtitles och dom hade scrubs i italien också och hon tyckte det var roligt så, det var nice!
väl hemma så gick jag upp och duschade och hon hade saker som hon skulle plugga, så nu sitter hon och pluggar och jag sitte här. ikväll vet jag inte vad som händer, blir att lägga sig tidigt för vi ska vara i skolan halv åtta :o så.. för dom ska till stan, och där ska jag mötta upp dom sen, och tack towe för att du följer med!! du räddade mig dag! DU ÄR BÄST<3 haha. och imorgon vet jag inte vad vi ska göra på kvällen, det är ju helg så kanske någon som vill umgås med oss :)

och min dröm inatt! fyyyyy fan vad nice den var alltså! kan inte säga något för det är helt sjukt! :o men jag var fan helt stäld när jag vaknade, och när jag såg det som det handlade om, my mind going crazy! har typ fjärilar i magen ;o nej fy fan, kan inte prata om det, blir galen! haha. men nu ska jag också plugga lite, skriver imorgon igen!

/ E, fy faaaaaan! :o haha

nu har hon kommit

har inte haft tid att blogga på hela dagen. började tio idag, men åkte till skolan halv nio för att jag hade ju glömt mina svenska böcker i skolan, men såklart var bussen försenad så missade tåget, så fick ta nästa. men väl i skolan iaf så satte jag mig vid ett av borden mellan sam&natur med svenska böckerna i högsta hugg. gick bra, hann med att läsa alla sidor som skulle läsas och titta lite på instuderingsfrågorna. efter ett tag kom sebbe och vi pratade lite tills några i min klass kom, då gick vi på lektion. var ekonomi som stod på schemat och vi gick igenom allt som skulle vara med på provet, kändes bra. men vet inte om jag blev klokare av det, men men..
efter det gick vi och åt lunch. blev det vegitariska för mig, det var skit gott! och efter lunchen hade vi engelska, då kollade vi på världens sämsta film! romeo & julia på engelska, den moderna av dom. men dom rimade & sjöng hela filmen så.. sämst!
efter engelskan hade vi svenska, då fick vi tillbaka "prov-nationella". alltså vi läser ju svenska i trean också, så då skriver vi det riktiga nationella, men vi gjorde ett test som vi fick tillbaka idag. fick g. fucking g! blir galen. men men. sen skrev vi provet iaf, och det gick bättre. man kunde bara få g på det provet, och det borde jag få! svarade på allt så.
efter provet satt jag och pluggade franska med sofia, hon har prov imorgon, och jag behövde sitta i skolan tills bussen med italienarna kom (vet, dom kom idag ;o) och hon väntade på dom med mig sen när hon var färdig, taaaaaaaaaack!<3 så ni som såg att vi bara satt där, vi hade en annledning! HAHA.
så vid halv fyra så kom dom. då gick vi till bildsalen, fick fika och sedan fick vi åka hem. var inte sådär pinsamt jag trodde det skulle vara direkt, men ändå, lite jobbigt var det. så väl hemma, när hon hälsat på alla, så gick vi + ewelina till ica för att hyra en film och äta på grillen. då kom arses och skulle äta så han satte sig med oss. vi hyrde två filmer (med italienskt subtitle, höhö) och köpte lite godis till det. när vi kom hem satte vi på filmen och efter det så gick Shungi, vet inte riktigt hur det stavas men jag skriver så, och lade sig, hon var trött och det är förståligt, efter en lång resa och så. och nu sitter jag här, och bloggar. kollar lite tv med ewelina och ska snart gå och sova, upp tidigt imorgon och skriva matte nationella. men jag har fått förlängd kurs på det, yees! men ska ändå skriva, fast betyget inte räknas. och vet inte vad vi ska göra imorgon, får se. har inget bestämt ännu. men jag vet inte hur ofta jag har tid att blogga nu dom dagarna hon är här, men ska försöka så ofta som möjligt, kanske blir något varje dag men inte värsta långa. men nu ska jag kolla tv, sedan sova!

/ E, en heeel del ögongodis idag ;)

blir ju inte direkt bättre precis

kom nyss hem ifrån skolan, blev väldigt sent idag! började vid tolv, men åkte in lite tidigare för att äta lunch med sofia & filippa. det vart hamburgare och det var skit gott! pratade en hel dom om det med s & f och det kändes skönt att få prata om det, att få prata lite om det.
efter lunchen så hade vi ekonomi, gjorde en uppgift på datorn och sedan fick vi gå, då skrev jag av en sak av sofia, tack så jätte mycket! känns lättande. och efter det hade vi en liten rast, lite ögongodis ;) och ett kort! its nice! efter det hade vi matte, då gick vi igenom lite inför nationella på torsdag, sen pratade jag med våran lärare om förlängd kurs, och det kommer jag förmodligen få! så jävla nice, då gör jag nationella i december!
efter matten hade vi språk, och det var skit tråkigt! förstod inte riktigt varför vi hade den lektionen men sure, why not? sen slutade jag, fick info om italienarna som kommer imorgon! och nu sitter jag hemma, ska äta snart, är sjukt hungrig. sen ska jag städa och sånt, så det är lite städat när hon kommer, och sen skulle jag plugga svenska, har prov imorgon, men så glömde jag såklart sakerna i skolan så.. ig imorgon då! FAN

är verkligen inget som är bra just nu, pallar inte! suck suck suck. men det finns två saker som skulle hjälpa lite, och den ena saken fixade jag med sofia idag, så underbar du ääääär<3 och sen den andra saken tänker jag inte ta upp, men börjar på "n/f" (berooende på hur man ser det) men det är väl att ta saker i förväg. men skulle ju inte banga, inte någon stans alltså!

/ E, trött på exakt allt!

en snabb ändring!

det vart precis 1-0 till aik,så stryck det ifrån
min "dåliga-dag-lista" för det är bara
någon minut kvar nu, så dom kommer
att vinna, om dom inte klantar sig något
rejält mycket, men det hoppas vi inte på, då hör
ni ifrån mig igen vill jag bara påpeka!

ingen bra dag direkt..

nej, det har det verkligen inte varit. kom på nu att jag skulla ha mailat engelskan, så skrev ner lite snabbt så gick inte alls bra. sedan har jag bara kollat andra avenyn, duschat och tagit det lungt, och helt glömt bort att vi har 3 prov denna vecka! förstår inte vart jag ska få min ork ifrån.. jag har verkligen inte ork kvar, är så sjukt skol trött så jag skulle kunna hoppa av nu, jag driver inte! men jag vet att jag inte kan, har bara ett år kvar. är 26 skoldagar kvar innan sommarlovet, hur nice är inte det!? men ändå, det är 26 dagar för mycket.. känns som om jag har så sjukt mycket att fixa innan sommarlovet. som sommarjobb, hjälp mig! kan inte gå en sommar till utan att jobba, det funkar inte.. men okej, klart det skulle vara jävligt nice att bara vara hemma hela sommaren, softa och sånt, men det funkar inte. är man 18 år så ska man faktiskt jobba, det tycker jag iaf. så imorgon ska jag dra ut några till cv;n och i helgen ska jag åka iväg med mamma, till massa ställen! lämna till allt, och hoppas på att någon hör av sig! eller kanske inte kan i helgen!? fan, glömde att den där jävla italienskan skulle komma.. FAAAAAAAAN! säger ju det, mitt liv är inte på topp just nu. och på toppen av det, aik spelar mot halmstad som sagt, och det står 0-0 och hur lång tid kan det var kvar? en kvar? gör mål! behövs poäng.. SUCK!
och sen om det där andra. kan inte nämna något, för det vet inte hur jag känner eller tycker, och orkar inte ta upp det heller, det är väl bara jag som tar det på ett konstigt/annorlunda sätt, men jag vet inte. jag gjorde väl typ samma sak, men det tycker jag inte. och jag sa inget heller direkt men. aja.

skulle vilja säga så mycket, men får inget sagt. så känns det. skulle vilja berätta allt till alla och bara ta tag i mitt liv, men jag orkar inte.. SUCK! just nu skulle jag bara vilja åka iväg, till spanien (pik till simon (; ) och inte behöva tänka på något över huvud taget! men det funkar ju inte direkt så..
nu ska jag väl kolla tv, äta natt snacks med ewelina och sedan ska jag nog gå och sova, börjar sent imorgon, men funtar på att gå upp tidigare så jag kan plugga ikapp lite, men vi får se.. annars kanske jag sitter hela natten, men det funkar nog inte, har inget sådant idag! så har inge tålamod! men nu ska jag inte uttråka er med mina känslor och sådant längre, men en sak till.. KOM HEM SIMON LENNART KANEBORN! :( saknar dig enormt mycket..

/ E, min simon borde komma hem nu :( en hel jävla vecka kvar!

aik match ikväääääll!

ikväll är det match emot halmstad. hoppas verkligen på vinst nu, skulle inte vara helt fel liksom! behövs tre poäng! men vi får väl se. den visas ju på tv så får se om jag ska se eller inte, inge kul att kolla själv, piiik, höhö. men vi får se, måste plugga också. känns som om vi har sjukt mycket att göra nu.. på onsdag har jag två prov, torsdag ett prov och sen är det engelska inlämning som ska in senast idag. så tänkte maila läraren snart, så får jag det gjort iaf.
dagen då iaf. började halv nio med aktiekunskaps lektion, fett tråkigt! var inte alls pigg idag. har sovit fyra timmar, kunde verkligen inte somna igår så vart inte mycket sömn inatt inte. efter aktiekunskapen hade vi en liten rast innan idrotten, då var det bara folk som hade egna lektioner och sånt, så det var chill, men vart väldigt jobbigt efter ett tag! sen var det lunch, var inte alls gott.. och efter det hade vi livskunskap och det var massage, så jag & sofia parade ihop oss och masserade varandra, så sjukt skönt! så skönt med en lektion man slipper tänka på. efter massagen hade vi ännu en liten rast så jag & towe gick ut och satte oss, kom några snyggingar förbi efter ett tag (; så heet! och sedan hade vi engelska. pratade med några i min klass idag om 17 maj, så nu har jag bjudit några fel, känns nice! på engelskan gick vi igenom en del och sedan slutade vi. åkte hem med frida, åt middag och nu sitter jag hos pappa. har packat till mamma, är ju mamma-vecka denna vecka. ska snart ner till vallen, pappa bad mig komma ner med en mapp och ett papper som han hade glömt hemma i morse, så säger väl som han "det man inte har i huvudet för ens dotter ha i benen" haha, men men. skriver sen!

/ E, orkar inte :(

nu är det nära!

blev ingen vallen idag, blev lite konstigt. så jag gick över till mamma och "hämtade med mig" ewelina och vi drog till ica och köpte glass. först träffade vi mamma och roger så pratade lite med dom, sen gick dom och då träffade jag david, han och markus skulle köpa glass och när dom drog så kom pappa och vi handlade lite och gick sedan hem. väl hemma kollade jag lite på tv, sen åt vi och efter det började jag packa ner allt i kartonger, för vi flyttar på lördag :D så nu är det kartonger, sängen, soffan + 4 bord&tvn kvar i mitt rum, höhö.
när jag var färdig med mitt rum så gick jag ner och började i köket. pappa drog på träning så spelade musik på hög nivå, sjöng med och packade ner allt nästan! nu är det bara lite småsaker kvar, men alla glas, tallrikar, bestik och sånt är nerpackat, utom typ två av varje, så pappa kan äta på & med något nästa vecka, haha.
och nu är jag färdig för idag, orkar inte mer nu, höhö. allt i köket är typ fixat, det mesta i vardagsrummet, allt i mitt rum så nu är det bara "klädkammaren" kvar och pappas rum, och det hinner vi på fredag, eller pappa hinner, för han har tagit ledigt så det är lungt :) men nu ska jag gå och duscha och packa till skolan imorgon, skriver då!

/ E, teeeodor, eller hur tim? :D

skön!




så jävla sköna! haha. och det blir ju inte sämre av
att han som sjunger är snygg (a)
nej, jag älskade låten! men bästa
är slutet, snygga moves!

SIMON OUT OF TOWN

guten morgen! inatt sov jag mycket bättre än igår natt, men vaknade och kände att jag skulle kunna somna om och bara sooova idag. men så vart det inte. kan ju inte sova bort en hel dag, det funkar tyvärr inte så. när jag kom ner iaf så såg jag att pappa hade åkt, han har match i sumpan idag, så jag är alltså själv. snart tänte jag göra i ordning en redig frukost, är sjukt hungrig! och sen vet jag faktiskt inte riktigt hur dagen ser ut. igår frågade david om jag ville med till vallen idag runt ett tiden, och jag sa kanske. så får se om han hör av sig senare eller något sådant, han brukar göra det (; plus att det är ju fint väder idag! ska försöka lura med mig clara också, höhö. eller prata med henne på msn nu, får se om jag lyckas eller inte! håll tummarna! men nu ska jag äta frukost och försöka förstå en situation. hmm... så jävla falskt så att det är helt sjukt!

/ E, skola imorgon ;/

första vallen dagen

efter jag bloggat så drog jag och mötte sebbe på the usuall place. sedan gick vi till jessica, skulle hämta min väska jag lämnat där efter valborg. äntligen min älsklingsparfym igen! och efter det drog vi till ica och köpte en varsin glass och lite pim pim, hur gott som helst! sedan gick vi hem till honom, satte på en film, vet inte riktigt vad den hette men var fortsättningen, eller andra filmen, av Van the Man så. och vid fem drog jag hem där ifrån. då började pappa med maten. sen ringde david och frågade om jag var på att gå till vallen, och det var jag så vid sju så kom han förbi här och så gick vi på en gång. thomas var redan där nere, och davids kompis och hans två kompisar. efter ett litet tag så kom lundgren och sanela och inte mycket senare så kom jocke. då spelade dom match mot några äldre killar och jag & sanela satt på sidan och pratade lite. runt åtta så kom towe också. först satt hon på sidan av med oss men sen var och med och spelade. och sen drog lundgren och sanela men vi andra var kvar, då spelade vi lite och efter ett tag så kom nyström, men han skulle spela med sina kompisar men han kom förbi och sa hej iaf :) var ett tag sedan om man säger så!
jag, david & towe drog väl vid tio tiden kanske, lite senare. kom hem och satte mig vid datorn, för har missat alla avsnitt av andra avenyn denna vecka så var tvungen att kolla, för det kommer ju imorgon. och nu är jag lite små trött sådär, så tänkte gå och lägga mig i sängen och sätta på någon mysig film och drömma mig bort lite.

simon åkte till spanien idag :( fett skönt att åka iväg ett tag! men saknar honom.. fan! fick inte säga hej då heller, skulle träffat honom idag en snabbis innan han skulle åka men dum som jag var så sov jag till tolv, och han skulla åka vid ett.. kom hem simon! du lovade att vi skulle kolla tandläkaren när du kom hem! eller hur..?

/ E, kom hem simon :(



Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be, oh
Stop and stare
You start to wonder why you're 'here' not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, can you see what I see

beatbox & skön dröm!

god morgon sverige! vaknade för inte allt för länge sedan, och känner mig inte alls utvilad. vet inte vad det är, men.. känns som om jag inte alls har sovit bra! drömde en jätte konstig dröm ;s kommer inte gå in på den för den är allt för förrvirande, men det fanns en viss person med i drömen, och vi  kysstes ;o om jag säger "nok...." så vet iaf towe vad jag menar ;) det var riktigt nice! men vaknade upp och märkte att det såklart bara var en dröm. suck..
somnade väl runt fyra inatt, och vaknade som sagt för inte så länge sedan. var skönt att sova själv faktiskt! höhö.

idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se. sebbe frågade om jag ville kolla film ikväll, så det blir förmodligen så, men vi får se. ska nog packa lite idag, eftersom vi flyttar nästa helg :D och idag är det bara 4 dagar kvar innan utbytesstudenten kommer... pallar inteeee! hon stannar liksom till den 16 maj! förstår ni!? kan ingen komma och hjälpa mig.. aja. finns väl värre saker.

glömde nämna en sak igår! var så sjukt coolt! marvin, victors kompis, eller han kände typ alla där men jag hade iaf inte träffat honom tidigare, han kunde beatboxa! sjukt jävla coolt! ni skulle hört, har aldrig hört något sådant live förut (a) men han sa att han var bäst när han var full, höhö, och nu var han inte så jävla full men jag tyckte det var sjukt bra ändå! ska försöka hitta honom på youtube, så lägger jag upp något sedan ;)

/ E, fuuck!

en kväll hos Mr G

sagt och gjort, blev en kväll hos gurra. jag mötte towe vid busshållsplatsen och då drog vi till ica på en gång, mötte ewelina, tove&annelie på vägen och tove åt jordgubbar, hon är så söt! och sen gick vi vidare och mötte då, överraskningsvis, jesper&sebbe på vägen. visste inte att dom skulle möta oss men det gjorde dom ;p och så gick vi till ica och köpte en hel del. vart läsk, godis&chips (a) och sen gick vi fyra upp till sebbe ett tag, spelade lite spel och kollade hockey. sedan drog vi till gurra, där han, lundgren och victor var :) har inte träffat lundgren på hundra år! så det var riktigt nice :) och victor har jag inte heller träffat på ett tag, så det var också trevligt!
vi satte oss direkt på uteplatsen och folk var lite halv fulla, höhö. eller sebbe & jesper hade inte börjat dricka men dom satte igång på en gång och tog inte lång tid innan dom var med på noterna ;) och efter ett tag så drog gurra & victor för att möta marvin, tror jag han hette, och efter ett litet tag kom även david & oscar. dom hade varit på vallen men dom kom hem till gurra istället, höhö.
alla drack, utom jag & towe (a) vi chillade men som jesper sa, vi vart fulla på socker :D det var en jävligt chill kväll. lundgren och marvin drog ganska tidigt, typ vid tolv, men dom båda var trötta. lundgren hade varit på krogen för första gången ;) så han hade en anledning att åka hem, haha! men som sagt, var riktigt kul att träffa dig igen! kvällen flöt vidare med sing star, prat och en jävligt massa bra musik! bytte även tröja med victor, han hade en sjukt snygg tröja på sig! så en sådan önskar jag mig i födelsedagspresent ;) är ju bara 15 dagar kvar nu :D pratade även lite med folk om den 17 maj, så nu jävlar alltså! vid ett ungefär så drog towe, så då vart jag själv tjej, men sen kom en kompis till jesper men dom två drog fem minuter senare typ. synd.. men men. tog hand lite om jesper också, han var väl inte direkt nykter men ^^ vad gör man inte för sina vänner?
david alltså, fett rolig du var ikväll :D men säger inte för mycket! då har jag ingenting sagt. men han & oscar var snälla nog att följa med en bra bit hem! gick väl vid kvart i två tiden, när någon började spy! då pallade inte jag stanna kvar längre.. men efter ett tag träffade dom en kompis till dom och då vände dom hem, men jag hade typ två minuter kvar hem till mig så det var absolut ingen fara!
nu sitter jag och kollar tv, missade gårdagens avsnitt av sanningens ögonblick så ser reprisen idag. vet att det är värsta bluffen! eller det stod det i tidningen iaf, så vet inte vad jag tror.. men det är rätt roligt ändå. är väl inte sådär jätte trött så får se när jag somnar. har inget speciellt för mig imorgon så det är lungan, kan sova länge!

/ E, helt jävla otroligt!

nu så!

känns som om det var år sedan jag bloggade! men det var ju faktiskt igår så det är lungan. eller som jessica skulle sagt "lugn, bara lugn, det ligger en lunga där inne" HAHA, sjukt kul! men nian gott folk, nian ;) aja, back to earth!
har ju berättad om valborg, men inte igår? eller kommer inte ihåg hur mycket jag nämnde men jag tar det från början då. vaknade bakis. mitt huvud dunkade, och jag kände att det skulle bli en helvettesdag så ville inte lämna sängen, men jag var tvungen. gick upp till annelie med pengar vid halv ett tiden, och det första jag fick höra var "men duuu ser pigg ut ^^" haha, fett taskigt! men vi bestämde oss för att dra till ica iaf, hon var ensam hemma för tove var med peter på jobbet. på vägen dit så pratade vi om valborg och sånt, skönt att få prata av sig!

väl hemma igen gick jag och lade mig i sängen, kände hur ögonen bara ville stängas igen, men jag tvingade upp dom, för annars skulle jag aldrig kunna somna på kvällen. åt middag, och sen ringde sofia och det blev att vi pratade runt en timme :) om valborg och en hel del annat. och vid sju tiden gick jag och hämtade tove :) hon vart skitglad när hon såg mig, och det gjorde mig på bra humör! hon var väldigt ivrig på att komma in, för hon visste att hon skulle sova här, höhö. väl inne så kollade vi på lite tv, åt lite godis och busade en hel del! sen vid nio så somnade hon som en stock i min säng, bredvid mig. var sjukt mysigt <3 och jag kollade på humorgalan och sedan brudens far 2 och efter det somnade jag också som en stock.
vaknade vid halv sju av att hon började röra på sig en hel del och sånt, men sen så gav jag henne hennes snutte och hon somnade om på en gång, skönt! lite mer sömn behövs när man somnade vid halv två tiden. men får skylla mig själv! men sen vaknade hon nio iaf, och det räkte för mig. hon var så mysig när hon vaknade så det gjorde absolut ingenting! hon var på bra humör redan då, så vi gick ner och åt frukost och gjorde oss sedan i ordning. vid tio kom annelie och hämta oss, vi åkte till solna för att köpa ett skor som sedan inte fanns, så då åkte vi till ica, åt på grillen och mötte sedan sofia och tog en fika på ica (a) haha. sedan åkte vi hem, tove&annelie gick hem till dom, och jag&sofia till mig. vi kollade på tandläkaren, sjukt äklig!! och sedan vart det en hel del prat och lite tv tittande :) vid halv fem åkte hon hem ungefär. då hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. har ätit precis och snart ska jag göra mig i ordning. ska möta towe vid någon busshållsplats, sedan går vi till ica, sedan hem till sebbe och där ska han, victor, jesper och lundgren (som fyllde år igår, grattis hjärtat :) <3) vara och sen ska vi dra vidare till gurra. men nu måste jag göra mig iordning, towe tar tåget om en timme, så måste hinna med lite saker innan dess! för blir förmodligen att hon sover här :) skriver imorgon igen!

/E, patetiskt..

crazynes alá valborg

kvällen igår blev väldigt annorlunda än planerat! eller det skulle jag säga iaf, men det började som planerat. mötte jessica & sofia på ica vid kvart i sex, och då skulle vi inhandla allt inför kvällen. det blev en hel del men när vi var färdiga bar det av hem till jessica. inte långt senare kommer malin&filippa och då börjar vi genast med maten. sofia vart grillmästare, efter förra helgen då hon grillade hemma hos towe. och sant som det var sagt, var verkligen sjukt gott! så maten tackar jag sofia för, och vart mätt också! efter maten vart det en hel del prat, och efter ett tag kommer towes special-kladdkaka fram, skit god den också! och efter den så vart det ännu mera prat, och sen vart det en hel del olika ställen man kunde dra till, men det var inte direkt någon som orkade, men tillslut ringde sebbe iaf och sa att dom skulle till jespers brorsas lägenhet i jakan, så vi hänkade. malin drog vidare till mp, filippa&sofia åkte hem och jessica drog hem för hon mådde dåligt. på jakan station träffade vi även clara & emmy som hade varit någon stans men emmy drog också hem ganska snabbt men clara stannade kvar. när vi väntade på bussen vid viksjö plan så träffade vi även tobbe, tim & anton, dom skulle till jakan också, och det var inte direkt igår man träffade dom inte :o men hos jespers bror var det inte särskilt mycket drag så jag, towe, clara, sebbe och martin drog vidare in mot kungsängen, och vi träffade tim&tobbe igen så dom hänkade på. i kungsägen var det inte dirket något drag heller, clara ville till lillsjön men så vart det inte, toe tvingade av oss på kyrkvägen och sen gick vi tillbaka till stationen i regnet! aja, det låter kanske tråkigt, men jag hade kul! sen var vi där ett tag, träffade några från skolan och sånt, och det slutade med att jag, tim, tobbe, sebbe & martin tog nattbussen som gick vid tre. och bussresan var fan sjukt kul :D det skrattades och hejades och allt. tim sa att jag utyttjade tobbes fullhet, och det kanske jag gjorde (a) bussen stannade ett antal gånger för att dörrarna vart cp, men tobias, my man, fixade det tillsammans med busschaffören så vi kom ivägen tillslut iaf. i jakan hoppade sebbe av, och t & t lovade att följa med till såningsvägen med mig men så vart det inte utan dom övergav mig på lantmäterivägen, bussen stannade inte på såningsvägen fast folk hade plingat! så jag fick gå ifrån tröskvägen men det var lungt, ringde och klagade på tim så nu vet alla att det var hans fel! men kom hem iaf, somnade kanske vid fyra tiden.

ikväll vet jag inte vad som händer. kanske ska passa tove inatt :) då ska hon sova hos mig, men vet inte om det blir så ännu. ska prata med annelie lite senare idag. annars kanske jag drar till sebbe eller något! ska möta simon på ica senare idag iaf, och ge honom hans tröja. OCH NI SOM LÄSER! fråga vad som hände simon igår ;) HAHA, sjukt kul när han berättade! men men, nu ska ewelina ha datorn, men jag skriver kanske sen eller imorgon eller något. men hade jävligt roligt igår iaf :D fy fan, det trodde jag inte! TACK FÖR ALLT <3

/E,
fick se ögongodis idag :D :D