RÖSTA!


29 Mars

har ingen lust att blogga igentligen..

helgen har inte varit så jättespännande.. men vi har möblerat om iaf! känns mycket bättre att ha det som vi har det nu, är en bättre känsla.

idag åkte jag och bowlade med annelie, peter och tove. det var roligt :p haha. jag vann, såklart! men tove kom fan inte långt efter, sjuk unge det där!

ikväll ska jag & seb till annelie & peter och spela tjo var det väl tänkt, men vi får se, kanske inte blir av? nu har jag precis ätit, får se vad som händer nu haha

puss & kram!


23 Mars

hejsan igensan!

i helgen tog vi det mest lugnt bara. kollade lite tv, städade, tvättade tusen maskiner typ haha, och lite sånt, inget speciellt. åkte iväg med annelie en stund i lördags för att äta lunch. typ det.

igår hände det inte så mycket på dagen. mötte pappa på ica vid halv sex. handlade och sedan hem, lagade mat och lite sånt och vid sju kom ewelina och då käkade vi. sen tog jag & pappa sällskap, han skulle till vallen och jag skulle till seb. vi kollade lite tv, jag duschade, sen somnade jag haha.

idag har jag jobbat. tog kvart i åtta bussen så var tidigt uppe idag, både skönt och jobbigt ;b mötte chris vid södra station så fick jag sällis en liten bit iaf! cicci hade missat bussen så hon kom en kvart efter mig typ och då hade det vi skulle göra strulat till sig så vi fick börja med något annat (där jag gjorde en hel del fel..) men sen så fick vi göra det vi är där för att göra. det gick skitsnabbt! så jag var färdig innan lunch, typ prick tolv, så då drog jag hem.

eftersom jag inte käkade lunch så åkte jag till ica för att handla något, mötte roger som sa att annelie satt i cafeet så jag gick dit och tog en korv med henne & ellinor, dom satt där och fikade :p sen mötte jag seb & david som hade varit på bibblan, så jag drog hem innan dom medan dom handlade lunch till sig. så har vi kollat lite how i met your mother och spelat lite och david drog nyss. så snart ska jag väl diska, och hoppas på att seb lagar mat för orkar inte gå hem till pappa, för att äta mat själv för han har match, och sen gå tillbaka hit.

imorgon är det jobb igen. cicci sover i viksjö idag så får sällis hela vägen imorgon :) har nog aldrig hänt?? haha. men imorgon kommer det ta längre tid än vad det gjorde idag så ingen tidig dag imorgon inte ;) sen har jag fått jobb i april också, så det är nice!

nej nu ska jag slänga mig i soffan och byta färg på mitt nagerlack! ;)

puss & kram!

20 Mars

goooooodmorgon!


nu har jag fått min drog på morgonen, nämligen rederiet! haha :b seb vaknade precis, själv gick jag upp klockan nio och var riktigt utvilad för en gångs skull!

igår så kom sofia & jonas över en snabbis för att säga hejdå och så fick vi se jonas utan tandställning, lite ovant kan man ju säga, haha. dom kom precis när vi lagade mat så det blev bara en 10-minutare, sen skulle dom gå och handla. vi käkade, jättegott! som seb hade lagat samtidigt som vi kollade på shutter island, den var riktigt riktigt bra alltså!

efter den så kollade vi på alice i underlandet och den var också sjukt bra! men var tvugna att ta en liten paus i den för klockan 8 var det lets dance, som jag såklart skulle kolla på! ;o sen var det solsidan, och när nyheterna var så gjorde vi omelett, haha, och efter utröstningen på lets dance (äntligen åkte willy ut!!!) så kollade vi färdigt på alice. efter det så kollade vi lite tv, sen somnade jag.

och nu ska jag snart diska och vika tvätt. sen ska jag städa, dammsuga och sånt, och ikväll kanske filippis kommer :) vi får se men det lät så.

puss & kram!

19 Mars

helloj helloj!

de senaste dagarna har jag tagit det lugnt, fixat lite i rummet med nya grejer och jobbat. just nu håller seb på att laga mat och jag sitter här och försöker hitta någon ny design till bloggen ;p går väl inte så jättebra kanske haha. vet inte hur jag vill ha det! :o

till maten ska vi kolla film :) man får äta framför tvn ibland faktiskt, höhö. pappa är emot det (förutom när det är fotboll såklart....) så jag är väl van vid att inte göra det men nu är det ju filmtajm! :D

ska träffa sofia & jonas en snabbis idag också. dom åker till thailand imorgon, dom jävlarna! så ska säga hejdå och se jonas utan tandställningen ;) han tog bort den idag!

nej nu ska jag leta vidare. bloggar nästa gång när något intressant händer!

puss & kram!

14 Mars

nu är det morgon och seb sover,
vad betyder det? REDERIET!! :b

igår så kom peter och hämtade mig vid tolv, så åkte vi, tove & annelie till camilla, edwin & tomi i skokloster. annelie mådde dåligt hela bilresan.. :( mamma, ewelina & roger var redan där. väl framme så började vi steka våfflor, och det var riktigt gott!

efter lunchen så tog vi det lite lugnt och sen badade barnen och det var det roligaste jag har sett på länge alltså! :D hahahahah. annelie skrattade så hon började gråta ;p men efter det mådde hon inge bra.. hon låg i gästrummet och mådde verkligen dåligt..
mamma, roger & ewelina åkte väl vid halv tre ungefär, men jag, annelie, peter & tove stannade ett litet tag extra. vi åkte väl vid 4 tiden kanske?

väl hemma så kollade jag lite tv, sen käkade jag & seb middag och sen diskade jag, sen städade och vid åtta kom filippa. då började mellefinalen! och typ vid nio så kom david. det slutade med att helt fel låt vann!!! :o :o :o salem skulle ju för fan ha vunnit!!

efter det så kollade vi lite tv och sen en film, men vid tolv vart jag sjuukt trött så tänkte vila två minuter i sängen men jag somnade!? :o och vaknade i morse... med kläder och allt på! så nu vill jag bara säga förlåt till filippa och david! haha :p

idag får vi se vad som händer, ska väl äta hemma, men ikväll är det wallander iaf! :)

puss & kram!

13 Mars

godmorgon allesammans!

i torsdags så åkte jag, seb & tove in till stan som sagt. vi träffade nettan, kollade lite i affärer och sen åt vi middag på donken, haha. efter det så åkte vi hem, seb hoppade av hemma hos honom och jag & tove åkte hem till annelie, hämtade toves snutte som hon hade glömt och sen gick vi hem till seb :)

väl hemma så lekte vi lite, kollade tv och vid nio läste jag lite för tove och sen somnade hon på två sekunder, haha, sötunge! då kollade jag & seb lite nya avsnitt av modern family, scrubs och couger town. efter det somnade jag ganska snabbt jag också haha.

vaknade halv åtta igår morse. då var tove piggelin så vi gick upp, käkade frukost och sen fastnade hon framför bolibompa på tvn och jag diskade. vid halv tolv mötte vi annelie på ica och tog en fika, sen åkte dom hem till sig och jag gick tillbaka till seb.

så igår på dagen så städade jag lite, sen vart det film och sen lagade vi middag. på kvällen kollade jag lets dance och det är helt sjukt att willy fortfarande är kvar! ;o heeelt sjukt. sen var det solsidan och när lets dace var slut så somnade jag på soffan, så skönt haha.

gick upp nio i morse. nu kollar jag lite rederiet, har käkat frukost och snart ska jag göra mig i ordning och vid tolv kommer annelie och hämtar upp mig och så ska vi till familjen skog, haha. ska till skokloster till camilla och äta våffellunch, gott!

ikväll kanske filippa kommer förbi, det är ju mellefinal!! men vet inte om hon kommer, det är seb som har pratat med henne haha, men jag vet inte. vi får se. jag ska iaf se finalen, själv eller icke ;) men nu ska jag göra mig i ordning!

puss & kram!

11 Mars

har inte bloggat på ett tag, men har inte haft
tid riktigt men nu skriver jag en snabbis.

förra veckan blev båda mina gullungar opererade, usch.. i torsdags tog tove bort halsmandlarna och en polyp som satt vid näsan. hon har fått en väldigt annorlunda röst men jag tycker den är jättegullig, haha. men det gick bra! och i fredags tog edwin bort sin tungsträng, han har förut inte kunnat sträcka ut tungan helt. men det gick också bra! :)

och förra onsdagen så tog ewelina körkort!! :D grattis till världens bästa lillesyster!
så i lördags så skjutsade hon mig & seb till filippis där vi kollade på mellefestivalen (där bara dåliga låtar gick vidare däremot) och sen hämtade hon upp oss, men vi skjutsade då hon & hennes kompis till mp, åkte hem till mamma och lämnade bilen och så åkte vi hem.

sen har jag jobbat måndag & tisdag. det gick smärtfritt, haha, och jag blev klar med mina uppgifter i tid.

igår så var jag ledig, sen vart jag sjuuukt orolig på morgonen!! tänker inte berätta hela historien men jag skrämde upp både mamma & peter, haha. annelie skulle till ikea och jag skulle med och vi skulle åka vid elva ungefär, men halv tolv så hade hon inte kommit, så jag smsade henne, hon svarade att hon inte mådde så bra, hennes hjärta är lite konstigt nu när hon är gravid, men hon skulle åka snabbast möjligt. men halv två hade hon inte kommit.... så jag ringde & ringde, men jag kom bara till telefonsvararen. så jag ringde peter för att höra om han visste något men han hade inte heller fått tag på henne, så han sa att jag skulle gå över dit, FORT! så jag ringde mamma, som var hemma och hon sprang upp. hon knackade och knackade men ingen öppnade. fy fan vad rädd jag vart alltså!! men det visade sig att hon hade pratat i telefon huuuur länge som helst! ;o gör inte om det annelie!! haha

men sen iaf kom vi iväg, käkade lunch, lekte och sen ikea. sen mötte jag pappa vid ica och käkade middag och på kvällen kollade jag bara på tv, inget speciellt. var sjukt trött!

nu ska jag snart iväg med annelie till barnmorskan. sen ska jag, seb & tove iväg in till stan och så ska hon sova här på kvällen :) blir mys-pys! men nu måste jag göra mig i ordning, dom kommer snart!

puss & kram!

5 Mars

godmorgon allesammans!

just nu sitter jag och kollar på rederiet, haha. som vanligt på morgonen haha. finns inte så mycket annat att göra när seb ligger och sover, man kan ju inte börja dammsuga medans han sover direkt.

igår hände det inget speciellt direkt.. vaknade tidigt, som vanligt, och sen städade vi lite och på kvällen kollade vi på film, luftslottet som sprängdes. den var jättejättebra verkligen! mycket bättre än både 1an och 2an, lätt!

och så opererades tove igår också, halsmandlarna. det gick jättebra tydligen och jag pratade med henne på telefonen igår och hon lät som en liten smurf, haha. gullunge! hoppas på att få träffa henne idag men vi får se :)

nu tänkte jag väcka seb så jag får ta sängkläderna och tvätta dom, haha. och ikväll är det lets dance, yeeah!

puss & kram!

3 Mars

nu var det ett bra tag sedan jag bloggade sen
sist men jag har inte haft tid/lust/ork
eller något sådant.

tänker inte berätta alla dagar sedan sist, för det har gått väldigt länge sedan sist! men jag har iaf hunnit med att jobba en hel del, spelat bowling med sofia & jonas, kollat mycket film och nu är jag tokförkyld och det kliar i hela kroppen! jag har ingen aning om vad det är.. använder typ tusen topsar om dagen för att klia öronen med. det är ett jävla jobb!

just nu sitter jag här och kollar på typ 4e rederiet avsnittet för idag :b nu är det inte så spännande men man måste ju kolla alla typ 320 avsnitt, typ 18 säsonger haha. men det kanske blir spännande snart igen, det har det ju varit förut så.

nej nu orkar jag inte sitta upp längre, jag har väl legat i soffan sen i lördags.. fy fan! men ska blogga mer, jag lovar!

puss & kram!