31 Maj

sista veckan i skolan nu.. går i skolan
på måndag, då är det sista "riktiga" lektionen
sen är det skola på torsdag, då är det fångarna
på UBG, tävling om vilken klass som springer ut först

och på fredag är det dagen med stort D! det är då det gäller. ska
sova hos sofia torsdag - fredag. det är tusen grejer som händer på
fredag och innan dess. skola imorgon ju, på tisdag ska jag till
jakan med erika och köpa skor tills fredag, hoppas på att hon
är till bra hjälp, haha. måste handla smycken också! och skorna
ska passa till klänningen annars får jag åka och byta någon gång i
veckan. ska städa hos seb. fixa dricka tills fredag. hitta kläder till
slutskivan på fredag kväll. + tusen grejer till! men nu är jag inte på
humör, orkar inte blogga. skriver imorgon

och varför säger mtv att movie awards ska vara idag och det
inte är det!?!?
dom sa 11.00 i morse, se. 23.00. på hemsidan står
det att det ska vara 3-7 juni på olika tider men ingen av tiderna står
med på tvtablån på tv.se eller mtv.se. BLIR ARG!!!

29 Maj

plugg, plugg, plugg...
redovisning idag!
prov och redovisning igår.

och nu ska jag springa till bussen, åka till skolan och fixa
ett prov och ha redovisning, städa skåpet
och se vad jag har kvar att göra!

ciao!

27 Maj

har inte bloggat på ett tag, jag vet..
ber om ursäkt!

men jag har inte haft tid eller lust.. sitter alldeles för mycket vid datorn redan
när det kommer till skolan och läxor så sitter gärna inte här i "onödan".
men men, idag är jag ledig iaf. har precis skrivit en bok recension
och nu ska jag plugga till religionsprovet imorgon.. yippi! kommer
bli skit skit svårt..

men en bra nyhet iaf! har vg i psykologi och redovisning&beskattning! :D
trodde jag skulle få g i båda kurserna men icke sa nicke, det blir
två vg! niiiice! får veta mer i veckan och nästa vecka om de andra
betygen, men tror det låtar åt några till vg iaf ;)

nu ska jag fortsätta plugga! har inte tid att sitta här längre! men nu är det
inte långt kvar till studenten, nästa fredag!!! sen är det inge
mer plugg, NÅGONSIN!!

seeeeeeees! 

21 Maj

igår var det skiva på chaplins. innan så kom david till mig,
tog bussen till hanna och förade med nära och kära.
spelade ölspelet, alla hoppade på mig!? :o och sen
tog vi tio tåget in till stan.

var inte många där när vi kom, var ingen kö alls! första vi gjorde var
att gå på toaletten, haha, varför blir det alltid så?? och sen
blev det att heja på alla och migla runt lite. spelade
black jack men vann inget.. suck. sen slutade med
att vi tog kvart i två tåget hem och var hemma halv tre.
somnade på en gång.

idag vaknade jag vid halv tolv ungefär. jag & seb gick till
grillen för jag var sugen på kebab! sen hem och plugga
och nu har jag mailat in internationella ekonomi läxan
och organisation & ledarskap loggboken. duktigt! (y)
ikväll blir det brännboll om det kommer lagom med folk
men verkar så. nu ska jag spela på ansiktsboken
höööörs!

20 Maj

vaknade för typ en timme sedan, fan vad skönt
att sova länge alltså!

har kollat lite på greys imorse och käkat frukost.
 väntar på att mamma ska höra av sig så att vi kan åka till ica och
sen ska jag hem,  hitta kläder tills ikväll då det är estets skiva
på chaplins och sen ska jag duscha och sen åker jag till sofia någon gång ikväll :p
ska föra där och sover även där ikväll. blir en tidig kväll ikväll
har både jag och sofia sagt så är inte hemma allt för sent,
och det behövs då vi ska plugga imorgon, måste börja skriva
på vårat arbete i redovisning & beskattning!

puuuuss!

19 Maj

då är man hemma igen då, men vart en kort
skoldag idag, skönt!

började halv nio med internationell ekonomi men vart eget arbete så jag och sofia satte oss och pluggade till provet vi skulle ha på eftermiddagen, organisation & ledarskap. vi satt där i typ 1½ timme tills lunch och sen pluggade vi ännu mera. provet började klockan tolv och det var inte alls som jag hade förväntat mig! svarade inte alls på första frågan och den var fan värd 10 poäng så... fuck off!
nu ska jag kolla greys, är ledig imorgon och på kvällen blir det skiva på chaplins och sen hem till sofia för att spendera natten och sen är vi lediga torsdag & fredag så blir att plugga galet med sofia på torsdag, om vi är pigga.. vi höööörs!

18 Maj

idag är det 18 maj och det betyder att jag är 19
år IDAG! :D grattis till mig!

men dagen började allt annat än bra... vaknade tio över sju och fick panik och trodde jag skulle missa bussen men när jag väl stod och väntade på bussen så kom jag på att jag började klockan tio, inte halv nio, så skulle alltså kunna sova en hel timme till.. bra start på dagen! (y)
men men, vad ska man göra? träffade filippa & sofia på tåget och så åkte vi till skolan. satte mig och pluggade tills klockan tio då min första lektion började, redovisning i affärsjuridik, det gick bra!
sen hade vi lunch och sen hade vi möte med våran lärare i oranisation & ledarskap och vi har mvg i våran grupp, kändes skit bra! och sen hade vi svenska, då skulle vi ha våran redovisning men det tog en timme för oss att koppla in kameran i tvn så vi skulle kunna se vad vi filmat men det gick tillslut och vi hade våran redovisning.
sen väntade vi på psykologin och den lektionen gick fort och sen åkte jag hem. är hos mamma nu och har precis ätit och ska gå till seb nu :) tack alla som har grattat mig idag!<3

16 Maj

idag har jag varit ute hela dagen och lekt
med småbarnen :)

och igår kväll spelade vi brännboll men vart inte så länge för jag var jätte sugen på att se da vinci koden som vi lånat av vickan så jag och seb drog hem vid nio tiden och kollade på den och den var sjuuuukt bra! men efter det somnade jag på en gång, haha.

gick upp halv elva idag efter en natt av ej "sovning". jag har vaknat till och från under heeela kvällen! seb har varit riktigt irriterande inatt, haha. en gång vaknade jag t.ex. av att han skallade mig och det var inte skönt!
så vid halv ett mötte jag annelie, peter & tove på ica och så gick vi hem. jag gick hem till mamma, käkade fulle och sen tog jag & ewelina med hugo ut och lekte med honom och tove :) var riktigt skönt väder ute! vi gick till fotbollsplanen och spelade lite fotboll men det var mer spännande att gå in i skogen och kolla så vi gjorde det istället, tittade på myror, skalbaggar och allt annat som tillhör skogen. sen gick vi upp för hela tippen backen och det tyckte dom var skit kul! att kolla över träden och se alla husen ovanför. och där vart det en liten fika pause med äpplen och saft. sen vart det lite mer fotboll och sen gick vi hem. då fixade mamma lite på framsidan så vi höll henne sällskap och jag & hugo gick ut med hundarna. sen gick jag & ewelina till grillen och käkade middag och sen gick jag till seb och här är jag nu. ska städa lite innan filippis kommer  vid nio tiden och så ska vi kolla melodifestivalen såklart! det blir pepp på hög nivå! GO SVERIGE! fast både hon och jag vet att det inte blir så... jag tippar att norge vinner första platsen, någon som sätter emot? eller så blir det ett helt otippat land som man inte ens vet vart det ligger.
seb är på födelsedagsmiddag och efter det ska han till lundgren och vara där tills klockan tolv när melodifestivalen slutar, haha, han ska hålla sig borta som han har sagt. det är inget favoritprogram för honom ;) haha. HEJDÅÅÅÅÅ!

15 Maj

vilken skööön vecka det har varit! helt underbart.
fint väder och korta dagar, kan det bli bättre?

igår började jag tio och slutade tolv. åkte hem och åkte med mamma och annelie till mammas jobb för att lämna papper och sen åkte vi hem igen, mötte peter och så gick jag med annelie & peter till dagis för att hämta tove a.k.a pippi, haha. det var förskolansdag så alla skulle vara utklädda och tove blev pippi, med peruk och allt, såå himla gulligt! :D
sen gick vi förbi mamma en stund för att visa pippi och sen gick vi till ica, handlade lite och gick hem. sen vart det middag och sen tv resten av kvällen, skönt!

idag skulle jag egentligen börja typ nu, haha. för de som läser matte c hade nationella så vi andra hade inga lektioner men sofia sa att hon inte skulle sitta hela tiden ut så vi bestämde att jag skulle åkte till skolan tidigare så vi kunde göra svenska uppgiften (det var svenska jag skulle haft nu) innan lektionen så fick vi åkte hem tidigare. så sagt och gjort, jag åkte till skolan med halv tio tåget och mötte sofia vid tio i skolan. först så åt vi lunch och sen skrev vi svenskan, johan som är i våran grupp kom lite senare och nu är den klar!
sen skulle sofia till jakan så åkte med henne dit och nu är jag hemma hos seb. ska plugga lite nu, tvätta en tvätt och sen spela lite tv-spel, haha. och ikväll blir det brännboll, som vanligt ;) haha. så gäller att peppa inför det, blir mycket folk idag! puuuuuuuuuuss!

13 Maj

jag är helt besatt av greys anatomy så jag bloggar lite
snabbt för att sedan kolla vidare!

igår var det skola som vanligt. dagen gick fort och efter skolan åkte jag hem till seb, satte mig vid datorn för att kolla lite saker. käkade middag med pappa på grillen och sen handlade vi. efter det gick jag hem till seb, hämtade honom (haha) och vi gick hem till mig för att lämna det vi hade handlat och mat till ewelina som är för slö för att hämta det här! :o haha nej men hon hade träning och skulle äta efter den. sen gick vi tillbaka hem till seb och då pluggade jag italienska, hade nationella idag, och sen somnade jag som en stock halv elva.

idag gick jag upp klockan åtta, men vaknade först tio i sju och var helt hysterisk över att jag hade försovit mig och började skälla på seb för att han hade ställt min väckerklocka fel men sen kom jag på att jag skulle upp en timme senare så jag somnade om :p haha. tog nio bussen och var i skolan vid tio och då började nationella. gick väl bara sådär... kändes som om det jag hade pluggat på var helt waste of time, för inget av det kom!
sen hade vi lunch och sen hade vi mer italienska, vi kollade på en film. sedan åkte jag hem. har varit hos seb hela dagen och nu ska jag kolla färdigt på greys avsnittet och sen hoppa in i duschen. peace out!

10 Maj

har suttit inne heeela dagen, suck... men vad finns det
att göra ute liksom? INGENTING!

så vaknade, spelade lite tv-spel och sedan har jag suttit framför datorn och kollat greys anatomy, nu är jag på säsong 4 och det är sååå bra!

igår spelades det brännboll hela kvällen. hämtade tove vid halv sex, gick förbi seb och hämtade lite saker och sedan mötte jag & tove upp vickan, handlade yoghurt till tove på ica och gick sedan till andebodagräset där resten var. delade upp oss i lag och började och under tidens gång kom det fler och fler. annelie & peter kom för att ge tove medicin och det slutade med att peter var med och spelade också, hahah. han slog grymt långt!!

vid halv elva gick jag, seb och tove hem. vi gick först till annelie & peter och lämnade tove och sen gick vi hem till seb. båda gick som gamlingar för båda hade ont i benen, ahhah. gick hem och kollade på tv och jag somnade väl vid ett tiden ungefär.
ikväll blir det först wipeout, sen söndagsparty och efter det ska vi se da vinci koden. var meningen att vi skulle se den i fredags men då åkte seb och fiskade med victor istället. nu ska jag kolla färdiga på greys. och ps. är ledig imorgon ;) SKÖÖNT!

8 Maj

jag är leeeedig idag! :D sååååå skönt!

fick värsta sovmorgonen och det är väääldigt behövligt efter att ha gått upp halv sju tre dagar i rad!
igår var det skola, lååång dag men den gick fort ändå! och jag & anna skrev färdigt projektet och mailade in det igår kväll så nu är det över!!! man känner att det inte är lång tid kvar nu... det är mindre än en månad kvar innan vi tar studenten. riktigt läskigt!

ikväll blir det film mys hos seb :) OM HAN KOMMER IHÅG ATT TA FILMEN AV VICKAN! och imorgon är det brännboll som gäller! :D go lag tove! var väl så vi hette? haha. nu ska jag kolla det absolut sista avsnittet av scrubs.. och städa!

6 Maj

då är man hemma från skolan då, var en ovanligt
lugn dag faktiskt. men tills imorgon har jag
två läxor så det är bara "att ta med skolan hem"

och har precis pratat med spärrservice då jag har fått en faktura på 445 kr på något som jag inte ens vet att jag har tackat ja till? vet att det var någon snubbe som ringde mig typ ÅTTA på morgonen och jag halvsov så jag kanske sa ja men vad fan! men iaf, så ringde nu och sa att jag inte ville ha det, men det är öppet köp på 14 dagar och idag har det gått 15 dagar, ringde igår men då var inte fakturanummret, eller vad fan det nu heter, öppet så fick ringa idag och då får jag ju inte tacka nej! och gubben jag pratade med pratade med samma ton som man pratar med en litet bebis till så jag kände mig as dum och han ba "nej du kan inte tacka nej nu förstår du, de där 14 dagarna har gått men jag kan vara lite snäll då och skicka en ny faktura på 150 kr som gäller ett år" snällt (y) ÅÅÅÅH! aja, ska aldrig mer prata med spärrservice, never ever!

och nu måste jag plugga, och försöka få tag på pappa. ikväll händer ingenting förutom att det är greys på tv som MÅSTE ses! och så ska jag sitta med italienska böckerna i högsta hugg! DÅLIG DAG!

3 Maj

sitter hemma hos pappa nu och ska snart gå till tvättis,
har den 3-7 och inom den tiden ska jag plugga och tvätta!

på torsdag ska projektarbetet in! det började med samma vecka vi började skolan, och det har hållt på tills dess och ska in på torsdag men det känns helt okej. hade jag skrivit det för några månader sedan hade jag varit körd för då hade jag inte gjort mycket men nu så, nu har vi bara analysen kvar och den håller anna på med, och jag ska rätta stavningen och analysera ekonomidelen, sen är vi äntligen färdiga! men det blir väl bara ett g... men skit samma, det är godkänt iaf!

igår var vi några stycken vid lund och grillade :) jag och vickan kom först, hahaha. men vi hittade jessica nere vid skolgården och då städade vi upp efter folk som hade varit där innan oss, för det låg saker ööööverallt! sen letade vi ved och sen kom alla de andra. kvällen gick ut på att spela basket, king, grilla och lyssna på musik. var riktigt roligt! men jag & seb drog ganska tidigt för båda var trötta. vi drog hem, kollade på film och efter filmen somnade jag ganska snabbt.

vaknade vid tolv, då diskade jag, plockade tvätt, städade hans rum och sen plockade jag ner mina kläder i väskan, de som behövdes tvättas och sen vid två drog jag. och nu sitter jag här och väntar, men ska väl gå typ nu. får se vad som händer ikväll men imorgon är det skola.. suck! men världens bästa helg har det varit! tack alla <3

2 Maj

gooood morgon! jag trodde jag skulle ha ont i benet efter
igår men det har jag inte, så ska inte klaga! :D

det vart ingen humorgala igår, vi drog ut och spelade brännboll med dom andra istället, haha :p mycket roligare! men innan så mötte jag & seb upp annelie & tove för tove skulle få vara med oss och spela ;) sen gick vi till andebodagräset där det var några stycken redan och sen så kom alla andra och då började vi spela på riktigt, och det var ruskigt roligt! tove sprang runt med sin boll medan vi spelade och hon satt i vagnen och hejade på hanna när hennes lag var innelaget, hahahhaha. man såg på henne att hon hade skit kul :) och sen efter det så bestämde vi oss för att dra till donken så vi drog dit i tre bilar.

väl på donken så åts det och skrattades det en heeel del! tove satt i centrum, såklart, hahahha. vi var väl där i typ en och en halvt timme, jag glömde helt bort tiden så vi var hemma med tove runt halv tolv, förlååt annelie!
summering av kvällen: kul, jätte kul, as kul!
pontus skjutsade hem oss till seb sen, och då kollade vi på film och sedan somnade jag.
vaknade typ för en timme sedan, och nu ska jag käka frulle. ikväll blir det grillning vid lund, like old times. puss!

1 Maj

igår var det en väldigt händelsefull dag ska ni veta ;)
hahahhahahah, men riktigt roligt!

annelie hämtade upp mig hos seb igår, för tove ville ha vattenkrig så vi gick till mamma men blev ett fiasko så jag drog en halvtimme senare, haha. tove ville varken bli blöt eller smutsig och hon vågade inte stå på altanen för det gick 2 myror där ^^ hahahhaha. så då drog jag till seb igen, mötte upp honom och gick till ica för att handla mat men han var lite dragen redan då så han ville ha fyllekäk på grillen så gick dit, sen handlade vi och sen gick vi upp till honom igen. jag försökte komma ikapp honom litegrann, hahaha, men gick väl inge vidare. sen drog vi till sofia.
mötte pontus i jakan, gick förbi systemet och sen tog vi tåget. väl hos sofia började vi med maten och sen käkade vi, skiiit gott! och sen vart det spel, med andra ord, och sen chillade vi lite och det slutade med att vi spelade land, hav & rike sista biten av kvällen och självklart så vann tjejerna! :D vi drog vid halv ett tiden och träffade världens drygaste busschafför så tog inte bussen utan tåget. när vi kom hem så gick vi och la oss på en gång, eller pontus sov hos oss så vi fixade åt honom i sebs mammas säng först :p sen somnade vi.

idag har jag & seb varit på öb med annelie och tove, handlade lite saker och sen gick vi till ica, handlade chips för att peppa inför humörgalen men nu tror jag det slutar med att vi drar ut med en massa folk för att spela brännboll, haha. så ingen persbrandt för mig inte :( :( men får kolla klipp på tv4.se om det finns senare. nu ska jag duscha!

GRATTIS FREDRIK PÅ 19års DAGEN! :)