grymt jävla roligt, helt gaaalet!

det är så jag kan beskriva gårdagen, FY FAN! trodde jag hade upplevt
universums roligaste kväll förra fredagen men får nog
ångra mig och säga att gårdagen var roligare!

på dagen åkte jag till jakans sporthall och kollade på innebandyn, dom förlorade iaf, och det var ju synd.. men inte hela världen :D haha! sen tog jag ett bussen där ifrån, mötte pontus på bussen så vi pratade lite och sen gick jag hem, väntade tills johan kom och så gick vi till mamma. var viksjödagen igår = mora träsk skulle spela så vi gick till vallen för att se dom, och dom var helt okej faktiskt, haha. mest roligt att se alla runt omkring istället, visst peter? ;) höhö.
efter det gick jag, johan & pappa och handlade, sen gick vi hem till oss, lagade mat och käkade. sen åkte johan för han skulle jobba som bartender och jag skulle fixa mig för kvällen.
tog tio över sju bussen, mötte hanna & jessica i jakan, vi tog ut pengar, sen mötte vi ridder på perrongen, sofia på tåget, och så martin på fridhemsplan, utanför nivå. vi satte oss på nivå vid ett bord, chillade lite och hittade två viksjö-bor att prata med som satt på sidan ;) haha. sen satt vi där i typ en timme, drack & hade det skit trevligt! sen kom jesper & lundgren också och höll oss sällskap :D men dom skulle till något ställe på hötorget, så dom var bara med oss på nivå. vid tio åkte vi vidare in till gamla stan och gick på huset. träffade leo i kön :D

när vi väl kom in var det inte så mycket folk, men sen vart det mer och mer. och vi dansade och hade det trevligt hela kvällen, trots vissa snubbar, visst jessica & hanna? :D haha. sen drog alla under kvällens gång, men vi träffade där emot nya människor, men det slutade med att det bara var jag, jessica & hanna kvar, och vi tog tre bussen hem, och vid stationen träffade vi pontus & heden + kompisar.

idag gick jag upp elva, var hos mamma halv tolv och hämtade vincent, min systers hund som jag skulle vara hundvakt åt. och vi gick hem till mamma, chillade lite och sen kom johan och vid tre gick vi till ica, käkade på grillen och sen gick vi till vallen för att kolla på pappas match, som dom förlorade.. sen gick vi hem, jag lämnade vincent och nu sitter jag här, johan drog vid halv sju, och jag duschade & käkade och snart ska jag till bastian!
bilder från kvällen kommer nog senare :D

/ e,
glad! eller?

JAG VANN JESSICA :D

underbar låt alltså! fett skön, och jag & jessica tävlade om vem
som skulle lägga upp den först, JAG VANN! :D




tidig fredagkväll men en sen lördagskväll väntar... höhö

vart att jag, jessica & hanna gick till frida igår för att kolla
film, men var inte så mycket tittande :p haha

mötte jessica vid hundhagen tjugo i åtta, då gick vi till ica, köpte lite godis och sånt och så väntade vi på hanna som slutade åtta, och sen gick vi till frida. där kollade vi på a shot at love och fastnade på för den serien, haha, så vi kollade alla avsnitt och alla blev helt förstörda när inte dani vann! haha :p sen pratade vi en heeel del om massa annat också, så filmen vi skulle se var det ingen som kollade på, haha.
vi betstämde även att vi skulle dra ut idag, blir några stycken iaf, runt 7-8 pers :) så det kan nog bli roligt. blir en repris på förra helgen, först nivå och sen huset.

när jag kom hem från frida så somnade jag på två röda alltså! vaknade av att johan ringde, och jag ber om ursäkt för det igår hörru.. men det  var ingen bra dag igår ;/ men kan inte skylla på det men.. aah, förlåt iaf.

nu ska jag göra mig i ordning, åka in till jakans sporthall och kolla innebandy och sen ska jag hem, byta om lite snabbt (tror jag) och sen drar jag ner till viksjö vallen där resten av familjen ska vara för idag gott folk, då är det mora träsk :D klockan tre på viksjö vallen, be there! det blir nog ruskigt jävla roligt alltså, & tove kommer vara så hypad! fy fan vad roligt :D men nu ska jag käka frulle, skriver sen!

/ e, huuuvud axlar knän och tår, knään och tår!

världens sämsta dag!!

var hos sebbe igår, kollade lite tv och massa annat,
sen drog jag vid elva där ifrån.

kom hem, gjorde mig i ordning för sängen men var inte alls trött! så kollade på sex and the city och efter det skulle jag kolla på shaun of the dead men jag somnade på stört då! haha, däckade verkligen :p så det var faktiskt skönt, att somna när man verkligen var trött, och inte kände att man behövde somna.

vaknade halv nio i morse, hade ställt klockan på nio men vaknade innan den, och kände mig lagom utvilad iaf! gjorde mig i ordning och tog tio bussen, sen kvart över tio tåget och så gick jag till skolan från stationen, i regnet!
satte mig och läste lite i engelska boken, och vid elva gick jag till syo och förhoppningsvis så ska jag läsa italienska 3 nu istället för engelska c, men det får vi se hur det blir, för det är bara jag & helene som läser steg 3 i hela skolan, så kanske inte blir en grupp, suck! när man väl vill.. men men.
sen träffade jag vickan & jessica, så vi satte oss och pratade lite, vid tolv kom sofia och vi käkade lunch. sen satte vi oss och läste filosofiläxan som skulle vart idag. vi satt där en timme och försökte läsa, men gick inte så bra, men 13.20 började våran lektion, men guess what, den var inställd för han var sjuk! :| och våran nästa lektion började klockan tre! och jag hade verkligen inte lust att vänta på den, så jag & sofia gick och frågade om vi fick hoppa den lektionen för vi hade haft håltimme från 11 till 3 i sånt fall, men det fick vi ju såklart inte. fy fan vad irriterad jag vart alltså, fy fan! men men, vad ska man göra? så vi satte oss vid samma bord igen och satt där i 1 timme och 40 minuter.. johan & markus höll oss sällskap ett tag, så lärde känna markus lite iaf, han är ny i våran klass.
men tillslut så började våran lektion iaf! fick fika, och så gjorde vi lite övningar, sen slutade vi vid fyra. hade pratat med sebbe innan och han och victor var endå i kungsängen så dom hämtade upp mig & sofia och så åkte vi hem. en helt galen hem-gång! haha, dom är sjuka tillsammans dom där två :p haha och nu sitter jag här. irriterad och inte på bra humör över huvud taget! så får se vad jag gör ikväll, det var prat om att gå ut men så vart det inte, så får se vad som händer. är även prat om film (?) eller något med towe och tjejerna, men får se. bloggar sen iaf.

/ e, fy fan, kan inte bli en värre fredag!!

skoltrött? skulle tro det

johan kom igår vid halv tio tiden, då kollade vi
finalen på projekt runway!

eller jag kollade på det innan han kom för det är det bääästa programet i världen! :D och jag tycker faktiskt att det var rätt person som vann, absolut!
sen efter det somnade vi på stört båda två tror jag, eller jag iaf, haha, vet inte när johan somnade :p

satte klockan på halv sju, men jag orkade verkligen inte gå upp då! så snoozade till sju, då gick johan upp och fixade lite och tjugo över drog han. jag började egentligen halv nio och skulle ta halv åtta bussen, men orkade verkligen inte gå upp! så jag sket i första lektionen och somnade om istället, så mycket mycket skönare!
satte klockan på åtta istället och tog kvart i nio bussen med ewelina. mötte sofia på kvart över nio tåget och så åkte vi till skolan för att ha religion, inte så värst roligt. men det är sånt man får  ta.
efter det hade vi lunch, pannkakor! :D och sen hade vi rättskunskap, var roligt! och sen skulle vi ha projektarbete, men vi behövde inte gå idag, så slutade halv två och tog två bussen med towe hem. och nu sitter jag hos pappa, kollar på vänner och ska snart städa undan lite & diska innan pappa kommer hem.
ikväll ska jag nog till sebbe, men vi får se! har tid hos syo klockan elva imorgon, och vi börjar tjugo över ett egentligen så får väl sitta i skolan ett tag innan alla andra kommer :p hörs sen!

/ e, jobbig dag!

dålig uppdatering, my bad!

har faktiskt inte suttit vid datorn på ett bra tag, där av
min dåliga uppdatering, men ska försöka komma
ihåg vad som hänt de senaste dagarna :p

i måndags kväll så gjorde jag ingenting, satt hemma och kollade på tv och gick och la mig rätt tidigt, var sjukt trött!
gick upp halv sju i tisdags, gjorde mig i ordning och åkte till jakan. tog sedan åtta tåget och på tåget mötte jag sofia och vi åkte till skolan och började med svenska, sjukt tråkig lektion! vi skulle fortsätta med våran "gröna bok" och så fick vi välja mellan några böcker som vi skulle läsa, jag valde flyga drake. filippa sa att den var bra så vi får väl se.
sen hade vi redovisning & beskattning, var inte alls roligt! men jag kämpade på hela lektionen, men fick sluta tidigare för att vi skulle på en föreläsning om UF företagen vi ska ha under trean och så, men jag ska inte göra ett företag, jag tror faktiskt jag väljer att skriva uppsattsen istället, men vi får se.
sen hade vi lunch och sen skulle jag ha min tre timmars långa håltimme, kul... INTE! men jag satt med emma b, malin & natalie lite och så var sebbe & david kvar i skolan för dom skulle fixa något, så vi satte oss vid cafet och dom tre timmarna kändes inte som tre timmar, snarare en! men jag, david & sebbe satt och väntade på biträdande rektorn ett tag, gick till OK för sebbe skulle köpa cigg och så, så vi satt inte stilla bara.
sen hade vi engelska iaf, gick väl bra men ingen rolig lektion, sen slutade vi vid fyra. åkte hem med david & sebbe som satt kvar i skolan.
sebbe åkte med mig hem, hämtade pengar, sen käkade vi på grillen, gick hem till honom och kollade lite tv. sen kom snygg-robin & victor och jag gick till ica för att möta simon. handlade lite och så gick jag tillbaka till sebbe, dom jobbade lite och vid kvart över åtta gick jag & sebbe till fotbollsplanen och kollade på pappas match. johan kom förbi en stund också :)
efter det gick jag & sebbe till sebbe igen, kollade film och jag drog hem kvart över elva.

satte klockan på halv tio, gick upp och käkade frukost, duschade och vid elva åkte jag till jakan, mötte sofia utanför friskis och så gick vi till stationen och tog kvart i tolv tåget. vi började kvart över med rättskunskap, den kursen verkar fett rolig! den slutade halv två, och då slutade jag, en lektion på onsdagar alltså, SKÖNT! :D tog bussen som gick typ tjugo i två, och sen fem i tåget. gick över till mamma där edwin & tomi var, hälsade på dom och tomi frågade om jag kunde vara hundvakt på söndag, och det är såklart jag kan :D så på söndag kommer jag äga en rottweiler ett tag, höhö.
och nu sitter jag hos pappa, ska snart äta lite mellis tänkte jag, och sen ikväll kommer johan hit :D men nu orkar jag inte skriva mera, skriver imorgon eller något :)

och jonas.. vet att du inte läser men skriver ändå :p du klarar det nästa gång, okej? LYCKA TILL!

/ e, lite smått trött på skolan redan...

en ny vecka.. (i skolan, suck!) & towe är tillbaka! :D

hände inget igår kväll, kollade lite tv, duschade
och tog det lugnt bara, skönt!

gick upp halv sju imorse, det var tungt! hade skit svårt att somna igår, somnade väl vid halv två tiden ungefär, så inte mycket sömn idag inte. men gick upp ändå, käkade frulle och gjorde mig i ordning och sen tog jag halv åtta bussen med ewelina. börjar egentligen tio på måndagar, men jag skulle till skolsyster & göra hörseltest halv nio så det var bara att åka, haha. mötte hanna på stationen och så träffade vi sofia & filippis på tåget.
träffade towe i skolan :D vi pratade i fem minuter, sen gick jag till syster, gjorde testet och sen mötte jag towe vid tre-borden och sen gick vi runt lite, stod på kö hos syo och sen började våran filosofi vid tio. världens mest drygaste lektion! förstår inte hur jag ska orka med den lektionen det här året! FUCK! allt handlar om beroende på hur man ser på saker och ting, men det finns ett rätt svar? nej, det går inte ihop..
efter det var det lunch iaf, äckel raggmunk, sen hade vi hål i typ 1½ timme så jag & towe gick till OK och köpte lite saker, sen tillbaka till skolan och så satt vi med resten av tjejerna i klassen, eller typ alla iaf. träffade malin också :D
efter rasten hade vi svenska, började jobba på en gång, med synonymer och skit, och sen slutade vi halv tre. då gick jag, sofia & hanna till stationen, tog 53 tåget och så gick jag hem till mamma. där var annelie & tove och sen packade jag till pappa och nu sitter jag här, pappa - vecka från och med idag.
får se vad kvällen har att erbjuda, men börjar halv nio med svenska imorgon, sen en tre timmars håltimme! sen engelska, fuck.
aik spelar idag, mot hammarby, SÅ KOM IGEN NU AIIIK!

/ e,
JESSICA, HÅLL MIG SÄLLSKAP IMORGON!!!

thåström - fanfanfan


typ sådär världens bästa låt just nu!




bilder!

     
     
     

en helg med bara födelsedagsfirande!

åkte till jakan och mötte filippis vid sju tiden :)
åkte hem till mig & kollade lite tv

men när vi skulle gå till jessica så började filippa må dåligt så hon tog bussen hem istället, så jag gick till jessica, själv! :( haha, skoja, lungan filippis!
när jag kom dit var det en hel del folk där redan, ska jag vara jobbig och säga alla? haha, aah! det var jessica (såklart!), frida, hanna, oliver, hened, pontus, tobbe, jocke, simon & thomas. och fem minuter senare så kom johan & tommy och en kvart efter det så kom david.
kvällen blev riktigt trevlig faktiskt :) hade lite planer att gå ut senare på kvällen men det var någon som inte hade med sig sitt legg, alla är inte 18 och så, så vart inget sådant.

jag drog vid elva ungefär, började få lite huvudvärk & så skulle jag möte johan. så sa hejdå till alla och så mötte jag johan vid såningsvägen. vi gick hem till pappa, kollade lite tv och sen slocknade både han & jag rätt snabbt, haha. jag var trött efter helgens bravader och han hade jobbat och slitit hela helgen så han var också trött.

vaknde vid tolv ungefär, sen gick johan hem vid två och jag gick till mamma för jag skulle möta simon och få min piercing, men han har inte svarat på mitt sms så han är väl upptagen.. så nu sitter jag här istället :p ska duscha snart och ikväll får vi se vad som händer, ska väl sitta hemma och ha ångest för skolan imorgon, men vi får väl se. skriver sen iaf!

btw så skickar jessica bilderna från i fredags nu, så lägger in lite bilder när dom är färdiga!

/ e, sjukt bra helg, helt galet!

jessicas födelsedagsfirande, BÄSTA!

tänker faktiskt berätta om gårdagen I DETALJ!
för det var sjukt kul & alla hade sjukt
kul! eller tror det iaf :p

tog halv åtta bussen hemifrån till jakan, väntade på stationen en kvart innan de flesta andra kom. så mötte vi sofia, filippa & pontus på tåget och så åkte vi till fridhemsplan och gick på nivå 22, och där mötte vi sebbe, jonas, victor & lundgren. så vi slog oss ner, jessica köpte sin första bacardi från baren :D eller filippa köpte iofs den till henne :p men men! jag drack något nytt, virgin ouze, riktig god dricka! så blev en del sånna & några cider.
vid tjugo i tio så drog vi mot tunnelbanan och åkte in till gamla stan och så gick vi till huset. blev insläppta direkt, för vi hade ett bord resarverat till oss vid tio, fick tårta och champagne :D och på tårtan stod det faktiskt "jessica 18 år!" och så bjöd dom alla på skumpa, och vi sprutade ner jessica lite ;) höhö! sen var vi där hela kvällen, dansade som galningar! sjöng för jessica, drack lite mer och dansade ännu mer, hahaha! jag & sofia alltså, säger bara det ;) hett hett hett!!


vi drog där ifrån vid halv tre ungefär, och så tog vi nattbussen som gick tio i tre och aaaalla däckade hahah, utom jag & filippis :D vi satt och lyssnade på killarna smo satt längst bak som trodde att dom skulle hinna med en taxi dom beställt halv fyra från kungsängen, men lilla vänner, tar typ en timme från stan till kungsängen, haha. så ganska kört! så jag & filippa var dom som väckta alla när dom skulle av, haha! gurra snarkade till och med, haha :D
jag, sebbe & jessica, födelsedagsbarnet! :D gick av vid såningsvägen och jag gick hem till sebbe & sov där, satte på en film när vi kom dit men jag såg typ en kvart, sedan somnade jag :p haha.

vaknade vid tolv idag, pratade lite om igår och sen drog jag hem vid ett tiden. käkade korv för att bli av med min huvudvärk! behövde få något i mig, men ont i huvudet det har jag fortfarande.. fan! :p och nu sitter jag här, gör inte så speciellt mycket,
ikväll ska jag hem till jessica, hon ska ett litet "kalas" hemma hos henne, så vi ska umgås lite och så :) får se vilka som ska dit, det har jag ingen aning om just nu faktiskt :p men nu ska jag hitta på något annat, måste duscha och försöka piggna till lite, hörs sen!

/ e, tack för igår allihopa, var skitkul verkligen! :D

bara lite snabbt

spelade tv spel med ewelina igår kväll :p hahaha!
sen kom johan, och han sov här

idag gick jag upp första gången klockan sju, sa hejdå till johan och gick och lade mig igen. sen gick jag upp tio andra gången, gjorde mig i ordning och vid halv tolv åkte jag, annelie & mamma till jakan, skulle på banken och sen hann vi kolla lite kläder också ;) hittade ett par jättefina jeans på gina! så dom ska jag köpa när studiebidraget har kommit, och en tröja på h&m, så där försvann dom pengarna :p haha.

tog kvart i ett tåget till skolan, mötte sofia på tåget och hon verkade inte så jättepepp men det tog inte lång tid innan det ändrades :D haha! började med filosofi, vilket verkar vara en jätteflummig lektion ;s fett jobbigt när det inte finns ett rätt & fel tycker jag! men vi får se, kanske ändrar inställning.
efter det hade vi en halvtimmes rast, sen hade vi redovisning & beskattning, och på den lektionen gjorde vi ingenting. vi var 8 pers och spelade jepardy (?) och mitt lag kom tvåa :p sen slutade vi och vi åkte hem. fick sällis av hanna hela vägen :)
nu sitter jag nyduschad & har ätit och ska snart göra mig i ordning för att gå ut ikväll. jessica fyller arton idag :D :D så grattis till dig! så vi ska göra stan osäker idag :p haha. ska ta åtta tåget så har lite att göra innan dess, men skriver imorgon eller något!

/ e, kläd-panik!!

första skoldagen på det sista året

sitter hos pappa och det verkligen spöregnar ute!!
men skolan gick bra iaf, och det var ju skönt!

gick upp halv elva och käkade frukost och gjorde mig sedan i ordning och tog tolv bussen in till jakan. de nya bussarna går ju verkligen sjukt dåligt! ;o men men.. ingen ide att klaga när det inte blir bättre av det, men tror ingen är nöjd med det nya systemet. för er som inte vet så har dom tagit bort en buss och gjorde om de två som gick via hummelmora & viksjöleden, så nu går det en buss via hummelmora & viksjöleden = alla som bor där måste ta samma buss! = väldigt trångt! så idag när jag gick på så fanns det inte många sittplatser, men jag fick en iaf, men efter viksjö gård så var det alldeles fullt på bussen! så busshållsplatserna efter fick ingen plats, så han åkte bara förbi! och det här systemet ska vara bättre!? in my ass, ingen får ju plats för fan! aja, vad ska man göra?

skolan iaf! vi började klockan ett i klassrummet, och man träffade folk man inte sett på lääänge! men vi var bara där i typ en timme, vi fick lite info, papper, skåp & busskort och sen fick vi gå. då gick jag, sofia & filippis till stationen och tog tåget hem. i jakan träffade jag jessica & frida och vi kollade varandras scheman, och mitt är helt uunderbar! :D haha. och så tog vi en buss hem, samma som resten av viksjöleden & hummelmora-bor gjorde... så bussen var helt full!
gick hem till mamma, käkade och nu sitter jag här. väntar på att mamma ska ringa och säga att vi ska till ica, ska möta simon där och lämna en piercing han ska låna av mig, och sen hem igen. och imorgon börjar schemat på riktigt, så imorgon är det filosofi och redovisning&beskattning som gäller, men börjar 13.20 så ska nog inte klaga :p men nu ska jag kolla lite facebook, sen tv, sen ica. skriver sen!

/ e, nu börjas allt igen, men känns ganska bra faktiskt!

blir bara värre och värre

tänker inte säga så mycket,
har bara ångest.


och så har det aaalltid varit! i hela mitt liv. alltid så har sista innan skolan efter ett lov varit ett helvette. tiden känns som om den står stilla & man är lätt irriterad. nej det är verkligen ingen bra dag. och det är verkligen den absolut sista dagen på alla sommarlov jag någonsin har haft!

men träffade simon vid ica kvart över två och vi käkade glass och sedan köpte vi lite godis och sen gick vi hem till mig och satte oss på baksidan, byggde puzzel och pratade gamla minnen och sånt, skit kul! :) men sen gick han för han skulle på kräftskiva idag, så jag följde med honom en bit hem, så gick jag ut med leo så länge, och nu sitter jag här. ska snart äta middag och sen ska jag sitta hemma och deppa hela kvällen. ska duscha och bara tycka synd om mig själv ikväll. det är projekt runway ikväll så det ska jag garanterat se! men aah, sen får vi se om det är något annat kul.

/ e, fan fan fan fan fan fan!

nu kommer ångesten, skoja inte!

sitter hos mamma och har ångest , sjukt mycket ångest!, över
att skolan börjar imorgon.. SISTA dagen på sommarlovet
och det skrämmer mig lite grann faktiskt, sen börjar
helvettet igen..

hände en del igår, hade ingen tid att sitta vid datorn. men ewelina, annelie & tove kom och hämtade upp mig och mamma vid halv fyra tiden och då åkte vi till ica. först tog vi en fika och efter det så handlade vi lite och sen åkte vi hem. då började mamma laga mat och jag duschade och sedan klippte ewelina mig, men bara topparna, inget drastiskt! och sen gjorde jag mig i ordning och käkade middag och sen tog jag sju bussen in till jakan och kvart över tåget till kallhäll. gick sedan hem till sofia och där käkade hon middag så jag satte mig ute med henne, hennes föräldrar & deras grannar och lyssnade på massa roliga lumpen historier :p haha, fan att jag själv inte får vara med om det..
sen satte vi oss vid tvn och kollade på huney med jessica alba, och den var faktiskt bra! sen kollade vi vårat schema och lite sådant och det slutade med att jag tog elva tåget hem. sen mötte jag johan och vi kollade lite tv och sen gick vi och lade oss.

vaknade vid nio av att peter ringde johan och frågade om han kunde jobba. tydligen så skulle någon ha sagt igår att han skulle jobba idag, men den snubben hade inte sagt något till johan men aah ;s fattade ingenting men vi gick upp och han gick hem iaf, för att byta om till jobbarkläderna och jag somnade om.
vaknade sedan vid elva och gick upp vid halv tolv. och nu sitter jag här, kollar tv och har ångest, som sagt... ska förhopningsvis träffa simon idag :) men vi får se!

/ e, sjuk jävla cp ångest, VILL INTE!

ett mystiskt tv avbrott

satt kvar vid datorn ett tag igår kväll ändå, för sebbe
skickade ett miami ink avsnitt som jag ville
se & det tog ett tag att ta emot.

så jag kollade på det, och sen gick jag och lade mig vid halv två tiden ungefär. och då fungerade inte tvn ;s men jag skulle ändå inte kolla så jag sket i det och gick och lade mig istället, haha.

vaknade första gången kvart över elva av att sebbe ringe och väckte mig ;o haha, men det är lungan, kan ju inte sova bort hela dagen! men ändå så somnade jag om och vaknade kvart över tolv istället, och då kände jag att jag behövde gå upp, så jag tog på mig första bästa kläderna och gick ner. då ringde johan och vi pratade lite :) han var på jobbet men fick en tid över, han hade precis ätit lunch om jag förstod det rätt :p
tvn fungerade fortfarande inte! det hade gått en propp eller något och roger hade ringt och frågat och han fick som svar att det inte fungerade i hela viksjö? ;s och det var final i höjdhopp vid ett, och kvart i ett fungerade det inte så mamma var inte alls glad :p men smart som jag är så googlar jag fram en sida där man kan se os sändningarna live på internet. och för er som tänker "man kan ju inte ha internet om det är ngt fel med elen? ;s" så vill jag bara påpeka att vi har mobilt bredband, så det är nice! ;)
så tillslut så hittade jag en sida man kunde se det på, så jag & mamma gick upp till hennes & rogers rum och kollade på datorn helt enkelt :p men mamma provade tvn nyss och det visade sig att det funkade så nu kollar vi på tvn istället :p haha

ska med mamma & handla senare idag, och sen ska jag till sofia ikväll :) ska vara hos henne vid sju så. ska handla lite gott att äta och sånt, och imorgon är det absolut sista dagen kvar på sommarlovet.. fan jävla skit!

och simon är hemma! :D så ska väl träffa honom snart också, hoppas jag iaf!

/ e,
ångest ångest ångest ångest

har inga ord

var hos filippa och kollade tv och hade det myspys :)
men var trött så åkte hem lagom tidigt för att
inte somna där, haha. men nu kan jag inte sova

så nu sitter jag här, i johans skjorta, luktar johan och kollar runt lite på internet och kollar tv. vet inte riktigt vad jag ska skriva, men känner för att skriva av mig så får väl bli ett sånt där inlägg som ingen annan bryr sig om men det skiter jag i, behöver ju inte läsa.

jag har kollat runt lite på olika bloggar nu
och kommit fram till en sak, alla verkar må dåligt på olika sätt ;s vissa har en sådan period, medans vissa har haft det under en längre tid. vissa är bara patetiska och söker efter uppmärksamheten, och det är inget jag säger för att vara taskig, men så är det, det märks ju tydligt. och ni som håller på med det, skärp er! så jävla omoget, väx upp!
sen finns det folk som verkligen mår dåligt, och det är inte er jag hackar på, jag kan förstå er. och det går inte bara att släppa allt och ba "okej, nu ska jag må bra igen", för det vet jag att det inte går, så ta inte illa upp.

när man läser allt det där så kommer man att tänka på sig själv. och om någon frågar mig hur jag mår, då säger jag att jag mår bra, och jag menar det! förutom att jag är sjuk nu då, men det har inget med saken att göra egentligen, men ni förstår vad jag menar! det enda negativa jag skulle ha att säga just nu, det är att skolan börjar på torsdag & att min ekonomi inte är den bästa. men so? skolan kommer man in i fort, och snart kommer studiebidraget, då var det löst! och jag är så jävla glad att allt är bra nu, på alla olika plan. och jag sitter inte här och säger detta nu för att förklara för alla vilket underbart liv jag har och att jag lever ett felfritt liv, för så är det verkligen inte! vill inte att det ska verka som om jag hackar ner på alla som inte mår bra, bara för att jag gör det. men det är min blogg och jag ville skriva av mig, och jag mår bra! det är det jag ville komma fram till iaf, och jag hoppas inte att detta påverkar någon negativt eller att någon tar illa upp, för det är inte min mening.

och jag tycker om dig galet mycket johan! det hoppas jag att du vet vid det här laget, för jag har sagt det om och om och om igen. så jag vill verkligen att du ska veta det. det är inget jag säger bara för att. så du vet, du är bäst!

/ e, godnatt kramar från johans erica :)

lekpalatset!

igår kväll kom johan och vi kollade på en film som enligt
honom var "sjukt galet bra!" men det tyckte jag
inte direkt :p INTE EN 3 TIMMAR LÅNG FILM!

och när den var slut, den tunna röda linjen hette den iaf :p, så gick vi och la oss och jag somnade ganska på stört, men johan var inte trött så han låg och kollade på en film.

vaknade första gången vid sex tiden, då ringde johans klocka, han skulle upp och jobba. medans han klädde på sig & käkade frukost så låg jag kvar i sängen, sen gick jag och sa hejdå vid halv sju och så somnade jag om såfort han hade gått :p haha.
sen ringde min klocka halv nio, men låg kvar till nio och sen duschade jag och efter det åt jag lite kräm. sen gjorde jag mig i ordning och sen gick jag till bilen och mötte annelie, tove & ewelina och så åkte vi till lekpalatset i veddesta. dagis var stängt idag så tove fick leka av sig där ;) haha. men tror jag hade roligare än vad tove hade! :p hahaha.
efter några timmar där åkte vi till donken och käkade lunch och sen skjussade annelie hem mig, men dom åkte vidare. jag var skiit trött så gick och la mig i sängen ett tag och somnade på en gång! men hade ställt klockan så jag sov en halvtimme bara :p haha.
efter det diskade jag & nu sitter jag och kollar på survival of the richest och sen ska jag packa, mamma-vecka från och med idag. och ikväll ska jag träffa filippis tror jag :)

/ e, sjukt jävla galet trött!

rubrik?

kvällen slutade med att jag kollade på en
film ändå, trotts att jag var trött

det vart filmen awake, och den var faktiskt bra! den började på ett sett, sen vart det på något annat sätt och så slutade det inte alls som man hade trott att det skulle! ;o helt sjukt faktiskt, men bra var den!
sen fick jag ett samtal av en inte alls nykter johan ;p haha! och det slutade med att han kom över och vi kollade på fjorton suger som gick på tv, och sedan somnade johan :p men han sprang en heeel del innan han somnade alltså, haha! jag somnade väl vid fem tiden ungefär.

vaknade vid halv tolv tiden idag. kollade lite os, sen gick vi till ica och handlade lite, käkade på grillen och gick sedan hem igen. jag hade tvättstuga klockan tre, så sprang fram och tillbaka dit. johan drog typ nyss, och jag pratade precis med sofia :) vi ska ses på tisdag bestämde vi! men nu ska jag äta, skriver senare :)

/ e, jaahap

skön musik & bra umgänge = BRA KVÄLL!

kom precis hem från en bra, men kaotisk!, kväll inne
i kungsan! bra musik och umgänge iaf :)

men innan jag drog in till stan så gjorde jag lite hemma. en film som jag ville se förut var färdig, min brors flickvän eller som orginaltiteln är dan in real life. skulle egentligen bara kolla så att kvaliten och så var bra, men det slutade med att jag kollade på hela :p haha. sen tog jag en dusch och gjorde mig i ordning och så tog jag halv sex bussen in till jakan. fick sällis av ewelina som tog samma buss, och så mötte jag johan k inne i jakan, det var länge sen! så vi pratade lite innan hans buss kom :) sen satt jag uppe vid perrongen ett tag och en hel del hände ;o tex så var det en hög/ full (?) kille, eller så var han bara lite bakom flötet, blev tagen av ordningsvakterna, och han skrek och skrek hela tiden "dom dödar mig, dom tar livet av mig!" aah, han var lite creapy!
sen kom tåget iaf, och där mötte jag sofia & filippis och vi började våran resa in mot storstaden. konserten skulle börja sju, men vi var i kungsan vid halv sju ungefär, så vi försökte hitta bra platser och det gjorde vi, så vi stod och väntade en kvart innan allt började. och sen drog det igång, och det var faktiskt bra! dom började med petter och slutade med flo rida, såklart! och när han körde så var det mest drag, såklart! :p men jääävlar vad folk puttades ;o helt jävla sjukt! har aldrig blivit så irriterad på länge alltså, jäävlar! så det slutade med att jag, sofia & filippa stod och höll i varandra så ingen skulle klämma sig imellan oss och så, och allas jävla ursäkter att komma förbi "vi har våra kompisar där borta" in my ass! dom ville bara ha bra platser. shit, vissa människor har inge vett i sig alltså, helt sjukt!
efter the voice så drog vi till donken, käkade och sedan tog vi tio över elva tåget hem. och nu sitter jag här, inte så trött, lite kanske, så funtar på om jag ska dra igång en film eller så, vi får se :) är en skräckfilm på canal +, men vet inte om jag vågar se den själv :p

imorgon har jag tvättstugan klockan tre, annars vet jag inte vad som händer. har inget planerat faktiskt, så vi får väl se :) men funtar på att ta en dusch nu, och tvätta bort allas äckliga basiller!

/ e, snart börjar skolan igen..

och inte blir det bättre dirkekt..

pappa drog vid nio tiden igår, och då började jag kolla
på en film som jag tror sebbe (?) tippsade
mig om, men vet inte :p

paranoid park hette den, någon skatefilm. den började fett konstigt, men sen började den bli bättre så jag fastnade för den ändå, höhö. men kollade bara en halvtimme för sedan kom johan så jag pausade och så kollade vi UFC istället ;) alltid lika roligt! men jag kände mig lite hängig så jag tror jag somnade lagom tidigt iaf :p men johan drog hem för han hade glömt sin bas som han behövde ha idag, men märkte inte när han kom tillbaka så :p haha.

vi gick upp halv elva idag iaf, då ringde klockan.. då kände jag att jag inte hade någon röst! & såklart så skulle johan reta mig pga det ;o taskigt? javisst!
sen tog han kvart över elva bussen, och jag käkade frukost och kollade på os. och nu sitter jag här, lyssnar på musik och ska snart över till mamma och se vad som händer. måste till ica och köpa halstabletter också ;s så får se vad som händer. måste ta en dusch också, för det blir the voice med sofia & filippis idag :D :D det börjar klockan sju, vet inte riktigt när vi åker in, för jag har inga pengar på mobilen så kan inte höra av mig :p haha, men sofia skulle ringa under dagen så!

/ e, ska kolla film!

efter en förlust på viksjövallen

åkte iväg med mamma & annelie till barkarby för att äta
på donken och kolla lite kläder.

sen åkte vi och hämtade tove på dagis och efter det åkte vi hem till mamma för att busa lite på baksidan. men jag satt mest på en stol i skuggan, kändes inte sådär jääättebra i huvudet & halsen så.. men men, bit ihop!
vid tre gick jag över till pappa, åt lite kräm och kollade på tv. sen lagade jag mat och vid kvart över fyra kom pappa hem och vi käkade. sedan drog han till vallen, han skulle ha match. så jag pratade med sebbe och vi bestämde oss för att dra dit :)
satte oss först i skuggen men blev fett kallt så vi gick och satte oss i solen och då kom pontus och höll oss sällskap :p vi kollade hela matchen och den slutade 4-3 och sen drog jag & sebbe för att möta jesper som kom med bussen och sen drog vi vidare. jag skulle hem till mig och dom skulle till robin, så vi skildes åt vid ålgränd, höhö.
nu sitter jag hemma hos pappa, han drar snart till dalarna över helgen och johan skulle ringa när han var färdig, så kommer han förmodligen hit så ska vi kolla lite UFC :) eller så mycket som jag orkar iaf, får se när jag somnar.

och imorgon då!? skulle gå på the voice med sofia men jag vet inte hur det blir, har smsat henne men hon svarar inte så.. vi får se, ska ringa hem till henne snart så får vi se. men men, nu ska jag hoppa in i duschen innan johan kommer!

/ e, so long bitches!

braaa filmer!!

igår hände iiiingenting!
och tror det behövdes..

diskade och sånt som jag sa att jag skulle göra, sen skulle jag käka middag men jag var verkligen inte hungrig ;s så jag tog lite glass istället och satte på en film som jag laddat ner igår och ville se, systrar i jeans eller som orginaltiteln är the sisterhood of the traveling pants. jag har läst böckerna och tyckte dom var skitbra! och så sa ewelina att det fanns en film (!!) så det var ju bara att tanka den, på en gång! så jag kollade på den och jag grät! ;o helt sjukt :p haha. men den var verkligen gaaaaalet bra!
efter den så kom pappa hem, vi pratade lite och så, sen kollade jag färdigt på the great debaters och den var också gaaaalet bra! haha. jag rekomenderar båda filmerna starkt!
efter det gick jag och la mig, mitt huvud höll på och sprängas och min hals har aldrig gjort så ont förut.. tog en alvedon och gick och la mig.

vaknade vid halv elva idag, varken huvudet eller halsen var bättre. käkade kräm till frukost och fick ett sms av annelie som undrade om jag ville med ut på en sväng, och sure. jag måste ut, kan inte bara sitta hemma. så ska möta henne om en halvtimme, så måste klä på mig och sånt. men skriver senare, vet inte vad som händer ikväll faktiskt.. mår ju som sagt inge bra så blir väl bara att sitta hemma. får ladda ner några nya filmer och kolla på, förslag någon! BRA filmer anders bååth ;) HAHA!

/ e,
sofiiiiia :( måste ses snart juu!

dags att bli sjuk?

hände inte sådär överdrivet mycket igår kväll, käkade middag
bestående av en korv med bröd och sen satte jag mig
i vardagsrummet och kollade på en film.

kollade typ 40 minuter på the great debaters, sen började projekt runway så kollade på ett av avsnitten, tills jag såg att lilja 4-ever var färdig så jag satte på den istället. johan ringde och frågade om han fick komma över så han kom vid halv elva tiden ungefär. så kollade vi på filmen, sen gick vi in i sovrummet och båda var galet trötta, och jag hade enorm huvudvärk! så vi båda somnade skit snabbt. men vaknade av att jag hade skit ont i huvudet & halsen, så jag gick upp och tog en alvedon och sedan somnade jag om.

vi vaknade väl vid elva tiden, eller jag iaf, och mådde inte alls bra! johan låg redan och kollade på os då, så jag vände mig om och kollade med honom tillslut :) men kände mig fett hängig. och jag hade lovat mamma att följa med och hämta tove på dagis, så det var dags att piggna till. så hällde vatten på johan ;) kittlade honom och var allmänt retig, höhö, och då piggnade man väl till av. så vid två gick jag över till mamma & johan drog till en kompis. vid tre gick vi och hämtade tove, så jag gick över till pappa igen efter jag varit hos mamma, bytte om för det var så jävla varmt! och kollade lite på parlamentet som jag hade laddat ner igår, var någon valkampanj, riktigt kul! och sen gick jag till mamma och så gick vi och hämtade tove.
efter det gick vi till ica, tog en fika och sen kom annelie, och sen kom roger :p så vi handlade lite och sen gick vi hem.
nu sitter jag hos pappa, ska diska och sånt och sen ikväll vet jag inte vad som händer, mår väl inte sådär jättebra nu heller, så ska nog bara ta det lugnt :)

och pappa fyller år idag :D så GRATTIS TILL DIG! <3

/ e,
ska sista veckan bestå av sjukdom!?

humpf...

och såklart så har man utvecklat en alldeles gudomlig huvudvärk!
blir så jävla trött på det här, SUCK!

och bättre lär det ju inte bli..

mobilen "hittad"

pratade med annelie på ansiktsboken igår och bestämde oss
för att åka in till jakan och fixa lite, sen
shoppa skor till tove!


så fixade mig och mötte henne vid bilen halv ett. gick in till mamma för att låna mobilen och ringa johan, och det var som jag trodde, han hade min mobil! det var någon om att det var mörkt, han var trött så han hade fått med sig min mobil :p skyll på det sötnos ;) höhö!
sen åkte jag & annelie först till jakobsbergs sjukhus, för hon skulle prata med någon där om praktikplats eller var det nu var, men hon var inte där så vi åkte in till centrum istället, gick på banken och tog ut pengar och sedan åkte vi till ica. tog en glass & åt lite godis och sedan åkte vi och hämtade tove på dagis. sen åkte vi till skopunkten och köpte skor till tove, ett par var skiiiitsöta :D sen är det ju 3 betala för 2 så hon fick 3 par skor för 200 kr, inte illa!
sen åkte vi hem, och jag skulle upp till annelie för peter var hemma och skulle haft min mobil, så jag sa hejdå till annelie & tove som gick till lekparken och så gick jag upp till peter, men han hade inte min mobil för johan hade fattat det som om han skulle hem till mig och lämna den, trotts att jag inte var hemma? fatta ingenting men men :p så jag gick hem, bytte om och gick till ica för att möta pappa. där handlade vi en massa goda saker och sen gick vi hem. käkade middag och sen gick han på träning. jag tog en skön dusch och vid halv nio så kom johan :)
vi kollade lite tv och sen vid nio började american pie band camp så den såg vi, och när den var slut så somnade jag på stört! var skit trött verkligen :p

vaknade vid elva tiden idag och käkade kräm. sen kollade vi lite tv och vid kvar över ett tog vi bussen in till stan, johan skulle till banken och hämta ut pengar som han fått tillbaka på skatten. sen gick vi till tastys för att käka lunch, och då såg jag towe så jag sprang och skrämde henne :p hahhaha, skit kul! :D sen när vi väntade på mackorna så såg jag jesper & emma också, det var ju inte igår direkt! :o sen käkade johan en skagenmacka och jag tog en paj, skit gott! sen åkte vi hem. mamma kanske skulle hämtat tove på dagis men så vart det inte, peter skulle hämta, och jag skulle följt med mamma men det vart ju inte så så jag gick hem till pappa och kollade på tv istället :p kollade på survival of the richest eller var det du hette. men vilka jävla människor alltså! det är ett program där det är 7 rika människor & 7 fattiga. och det var första programet idag så man fick se allt från början, och dom rika pratade så jäääävla mycket skit om dom fattiga! typ "hur fan kan man vara fattig? ;s jag menar, är man uteliggare så går det ju att göra saker åt det!"
och om man vann så fick man 200 000 dollar, och en av de rika ba "när jag hörde vad man kunde vinna så tänkte jag "lunchpengar!"" fy faaan säger jag bara! blev lite smått irriterad där ett tag!

aja, nu gör jag inte så mycket iaf! pappa är inte hemma idag så blir middag själv, får se vad jag hittar på, men nu ska jag kolla lite tv och sånt, skriver sen eller imorgon!

/ e, mobiiiiiltjuv!

försvunnen mobil!? ;s

gick upp tidigt idag faktiskt, halv tio ;o men jag var
hungrig, så vad ska man göra liksom?

filmen var verkligen säämst! :o helt sjukt! världens mest onödigaste film (efter two days in paris) förstår inte varför jag satt i en timme och fyrtiofem med den men det gjorde jag, suck!
sen kom johan över vid halv nio tiden igår :) kollade lite på tv, vart UFC & sex and the city. så det vart en blandning mellan slagsmål & sex, haha :D sen gick vi och lade oss vid ett tiden, och jag somnade på en gång iaf!

vaknade kvart över sju då johans väckarklocka ringde. då snoozade vi ett tag, och sedan gick han för att möta peter och åka och jobba :( dom ska flytta något bord på 500 kg idag, så får se hur det går ;) jag somnade om på en gång nästan iaf, och sov som sagt till halv tio. sen vart det frukost och så letade jag efter min mobil, som jag inte hittar!! bad bella ringa på den, men hörde inget så jag loooovar att johan har fått med sig den på något konstigt sätt ;s får gå över till mamma och ringa och fråga, haha :p
kollade på film medans jag käkade frulle, vart traffic men orkade inte se klart så jag bloggar istället. tänkte göra mig lite i ordning snart och gå över till mamma och se om jag kan få låna hennes telefon :p så får det bli!
ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se! och på dagen har jag ingen aning heller, får se om mamma eller någon ska till ica, så kan man hänka och få lite frisk luft ;p haha

/ e, hur fan kan man få med en extra mobil!? :p

skavsåååååååår

har feting jävla skavsår! ;o inte nice att gå mycket och länge
i nya skor, fyyy fan!

kollade färdigt på filmen som jag sa, super troopers men så jävla bra som johan sa att den var var den faktiskt inte ;p men den hade väl vissa roliga scener och så, men jag vet inte, höhö. men var tvungen att springa till tvättstugan lite då och då.


vid halv två gick jag till mamma och vid två kom annelie & tove, dom skulle till ica med mamma & ewelina, så jag sprang till tvättstugan och tog det sista och var tillbaka hos mamma vid halv tre, då gick vi. väl där så tog vi en fika, sen handlade vi och sen gick vi hem igen. då gick jag, annelie & tove till lastbilen för att möta upp peter, han skjussade hem johan så han fick man inte träffa :p haha, och sen gick vi hem igen. då gick jag till mamma och käkade middag, och nu sitter jag hos pappa. går hit idag, pappa-vecka. kollar på made och sen ska jag kolla färdigt på filmen jag kollade lite på innan jag drog till mamma, margot at the wedding så får väl se vad det är för något. ikväll vet jag inte vad som händer, ska ta hand om mina fötter iaf!

/ e, ooooont!

tiiiiidigt!

äääntligen fint väder igen! eller? ...
det var det imorse iaf!

men det kommer väl börja regna under dagen... såklart! sitter hemma hos pappa nu, tänkte kolla färdigt på en film jag började kolla på här om dagen, super troppers.
igår vart det inte sho, ingen orkade riktigt så johan kom till mig, vi kollade lite tv och gick sedan och lade oss för johan skulle upp tidigt idag, han skulla jobba ;p haaaahahaha! men jag somnade väl ett tag, vaknade 40 minuter senare och kunde inte somna om! sov riktigt dåligt inatt! men kvart i sju ringde väckarklockan och det var dags att gå upp, eller för johan iaf! så vid sju gick vi ner, han bytte om till jääättefina rospiggen kläder :D och kvart över sju gick han. då skulle jag upp och somna om men nej, det gick inte! så jag satte på tvn och kollade lite men somnade väl om vid halv nio igen. hade satt klockan på tio, för jag skulle ha tvättstugan vid elva. men såklart så somnade jag om! men vaknade tio i och fick det väldigt stressigt, med tanke på att jag var hos mamma! så packade ihop de sista smuttskläderna, gick till pappa & sorterade tvätten och var i tvättstugan fem över elva! rekord, haha :p och nu sitter jag här, ska kolla filmen!

MEN ANNELIE! om du läser detta, hör av dig om du ska till ICA! jag är hos pappa nu, men går till mamma vid ett tiden ungefär kanske. så då kan du smsa mamma om du inte har pengar på mobilen! kommentera inlägget annars ;p jag har tvättis till tre, men du ska väl hämta tove vid 3? HÖR AV DIG! om du vill ha sällskap såklart!

/ e, johan goes rospigg! ;) höhö

ute på äventyr

kom hem för typ en timme sedan, och då käkade jag middag
med ewelina, och nu sitter jag hos pappa, skulle
lämna en tång och passade på att låna datorn (a)

hände ingenting på dagen igår, tog det lugnt hemma och så. sen tog jag en dusch, gick över till pappa för att kolla på en film och vid åtta så gick jag till mamma igen. då kom annelie, peter & tove och vi skulle åka och kolla på bilarna i stan, typ stockholm cruzin' eller hur fan man nu säger annelie! :p haha. så vi åkte och hämtade upp johan och sen åkte vi in till stan. roger, mamma & ewelina tog rogers bil så vi mötte upp dom där. stod och kollade på bilarna, vissa var stört snygga! åt på mc donald och sen kollade vi lite mer. sen åkte vi hem vid elva tiden, och johan följde med mig hem så vi kollade lite tv & film och somnade väl vid tre tiden.

vaknade vid tolv, gjorde oss i ordning och vid ett gick han hem och jag gick till mamma. ewelina hade åkt iväg med annelie o.c så jag åkte med mamma & roger på deras raggar runda. blev en hel del ställen. outlet, IKEA, jula, intersport, stadium, ICA mm. och så åkte vi hem vid sex tiden, och jag kom hem med två par skor :D två från puma, var av ett kostade 65 spänn (!!) kanske inte världens snyggaste men jag kunde inte motså, dom var helt okej iaf ;p sen ett par som var sänkta från 400 kr till 125, så det var också några man behövde ha, men dom var snygga också så, höhö!

och nu sitter jag hos pappa, han är inte hemma, tror han är på match, och jag ska över till mamma snart och byta om och lite sådant. sen undrade annelie om jag ville komma upp och spela sho ikväll, men vet inte hur det blir, vi får se.

/ e, cruuuuuuzin'!

sho kväll & tv spel

god morning USA, this is gonna be a wonderful
day! ..... eller?

igår blev det middag med familjen, sen tog jag en snabb dusch och sen gick jag över till pappa. städade och plockade undan lite och vid halv nio kom johan. vi kollade lite tv och vid nio gick vi upp till annelie & peter för att spela lite kort, och så vart det. vi spelade en omgång sho, och jag vann :D sen vart det lite tv spel, och sedan en till omgång sho, då vann peter och jag kom sist. haha. vi drog där ifrån vid ett tiden ungefär, och då gick jag & johan hem till pappa och så sov vi där, jag somnade på en gång för var så sjukt trött!

vaknade vid elva, kollade lite os, damerna spelade fotboll mot argentina, och för er som missade det så vart det 1-0 till sverige.
sen låg vi kvar i sängen, kollade simningen där det inte alls gick lika bra för sverige, och vid halv tre tiden gjorde vi oss i ordning och jag drog till mamma och han drog hem. då käkade jag macka & ägg och nu sitter jag här, kollar handbollen men är inge kul när det inte är sverige ;p så ska väl upp och duscha snart, och ikväll ska jag in till stan för att kolla bilarna på sveavägen. så får väl se om man ser några snygga, men förmodligen gör man det! men nu ska jag spela på facebook innan jag duschar ;p höhö


/ e, os fever

fika på ica med erica

sitter och kollar på os invigningen, missade början och mamma
sa att det var fett coolt! så får väl se reprisen ikväll,
men jag vet inte.

efter jag bloggat så kollade jag på våra bästa år som btw har spårat ut toootallt! men på något sätt så kan jag ändå inte sluta titta på det ;p haha. efter det så bytte jag om till kläder jag vågade visa mig ute i, höhö, sen sminkade jag mig lite snabbt och sedan gick jag till simon. bytte lite saker och så stannade jag en timme ungefär :) skulle möta annelie & tove på ica vid halv fyra, så jag stannade och vi pratade lite och spelade lite guitarr, sen slutade med att simon följde med mig till ica för han skulle handla lite och sånt, så vi gick vid halv fyra och mötte annelie & tove och så tog vi en fika, blev hallonmunk och guuud vad gott det var! och sen gick vi in på ica och handlade lite, och sedan gick simon hem och jag sa hejdå för han åker på lördag, till alanya så vi ses inte på en 1 ½ vecka iaf.

då började jag, annelie & tove att gå hemmåt och så gick vi till lastbilen för peter skulle vara där och suprise suprise, det var johan också! :D haha. han hade jobbat med peter idag, om jag inte redan hade sagt det, och det lät som om det hade gått bra :) han ska jobba på måndag också så!
och nu sitter jag hemma, kollar os och har precis ätit korv med bröd, gooott!  men nu ska jag vara lite social av mig och prata med resten av familjen, ikväll får vi se vad som händer, johan hade inga planer så (a) vi får se!

/ e, ewelina är stöööööööörd!

080808 - stockholm, be proud!

god morgon gott folk, allt bra? nej, vädret
suger, men annars då?

eeh jag ger upp nu, på riktigt. jag hade velat åka till stan med tanke på allt som hände där idag, stockholmarnas dag och allt. men nejdå, det skulle ju vädret såklart inte tillåta! så blir väl att man sitter hemma, kollar tv och förmodligen någon film eller något sånt. måste hem till simon en sväng också, och hämta lite saker som är mina och lämna en tröja som är hans. får väl göra det när det är uppehåll, om det någonsin är det...

igår hände inte så mycket under dagen, eller det beror på hur man ser det, jag hade saker att göra hela tiden men det var inga roliga saker :p eller alltså... ååh, svårt att förklara! men jag kollade på våra bästa år, sen tog jag en dusch, sen skulle jag ut med hundarna, och då skulle annelie & ewelina precis gå och hämta tove på dagis så då följde jag med dom, sen gick vi hem till mamma igen, gick till ica och tog en fika & handlade och sen gick vi hem igen. då bytte jag om, sminkade mig och sen kom pontus & jessica och hämtade mig vid kvart i sex :) han skjusade oss in till kungsängen, eller han bor där så han körde hem och så gick vi till centrum, där vi mötte towe, handlade lite godis och sånt och sen gick vi hem till henne. då började vi laga maten, tacos, på en gång och det blev riktigt gott! :) så vi satt vid matbordet typ 1 ½ timme eller något sådant, och pratade om allt möjligt. sen fixade vi marängswisch (? jag googlade faktiskt ordet och fick stavningen marängsviss, men jag säger det det sch-ljud så.. skit samma!) och så gick vi upp till hennes rum med det, godis & läsk.
sen satt vi där hela kvällen, pratade om allt mellan himmel och jord, sex & kärlek var väl det hetaste samtalsämnet, vad hade ni annars förväntat er? :p sen blev det familje TP och det slutade med att towe vann, jag kom tvåa och jessica sist :p haha. men fy fan vad jag skrattade under kvällen! helt sjukt, var länge sedan jag skrattade såå mycket! tack så jätte jätte mycket, ni är bäst! <3
det slutade med att jag & jessica tog 23.53 tåget, som var försentat till hel ungefär så vi missade våran buss och fick vänta till 00.22 då nästa buss gick.
väl hemma så kom johan efter typ två minuter :p vi gick upp och lade oss i mitt rum på en gång, kollade lite tv och så somnade vi, eller jag iaf, vid ett. vaknade lite hur som helst under natten, men johan sov som en jävla stock! ;o men vi hade ställt klockan på 7 då johan behövde gå upp för han skulle jobba med peter (min systers man) idag :D haha! så han skulle vara halv åtta vid peters lastbil, som står en minut ifrån oss, så det var lungan. när han hade gått så somnade jag om på en gång! och sen vaknade jag och gick upp halv tolv. då käkade jag frukost och nu sitter jag här, i tråk vädret och ska ringa simon och se när jag kan komma förbi. och så måste jag förbi pappa också, men men. skriver sen igen, förmodligen, för jag kommer ha sjukt tråkigt idag!

/ e, tack för igår J & T, bästa på länge!

och såklart, ännu mera regn

sitter och kollar på våra bästa år,
och vädret suger

kollat på sex and the city igår, sen gick jag och la mig, somnade typ på en gång, men hade lite svårt att hitta en skön ställning att sova i, men sen gick det bra tillslut.

vaknade vid tio av att NÅGON (=roger!) häller småpengar i något plåtaktigt, så låter as länge! sen börjar folk prata högt och lalala, så jag vaknade och var allmänt grinig. är en sån dag idag känner jag.. men gick upp, käkade frukost som bestod av två mackor med någon god korv på, och sen vart det två ägg också. sen gjorde jag inte så mycket, gick upp och tog en skön och behövlig (?) dusch, och nu sitter jag här. ska ner och handla med mamma, annelie, tove & ewelina sen, har inte mött simon än, för han jobbade längre en vad dom sa att han skulle göra, så han har inte kommit hem. så ska möta honom sen under dagen också, och sen ska jag & jessica ta kvart i sex tåget in till k-ängen, hem till towe, där blir det tacos och mys, känner att det behövs idag.
men nu ska jag kolla våra bästa år och sen tycka synd om mig själv, hejpuss ses

/ e, blir towelito & jesspess ikväll, äntligen!

projekt runaway

sitter och kollar på projekt runway just nu, och
ewelina kom typ nyss hem :D

har inte hänt sådär överdrivet mycket idag, diskade och sånt som jag sa, men orkade inte duscha så får bli imorgon ;p tove & annelie kom förbi en stund, så vi pratade lite, jag brände sönder en stekpanna & leo rymnde två gånger! det är typ det som har hänt. sen diskade jag och dammsög lite. sen blev det middag, sen kom annelie, peter och tove förbi en stund för peter skulle få johans nummer av mig, för han ska kanske börja jobba på peters jobb (a) så vi pratade lite om det, och efter det blev det spel på facebook. sen gick jag ut med hundarna och vid nio började jag kolla på projekt runway och det var två avsnitt så kollar fortfarande på det, och håller tummarna för bästa paret! dom arbetade i team nu, inte lika kul som om dom skulle jobba ensamma, men men.

imorgon ska jag upp tidigt, möta simon och få mitt busskort och sen hem igen. hade pratat med johan om att vi skulle ses imorgon kväll, så hoppas på det :) men han ska åka och hämta en bil han har köpt, och jag ska till towe med jessica och käka middag och annat. så blir förhoppningsvis johan på kvällen :) men nu ska jag kolla färdigt, bloggar imorgon!

/ e, i want to fly awaaaay

bara för att towelito did it ;)

  • Vilken svordom använder du mest? det måste nog vara "fan"
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? senast jag ställde den var det 10.45
  • Hur många resväskor äger du? har ingen egen, familjen delar
  • Använder du flip-flops? yes, hela sommrarna om det är fint väder, fan as skönt!
  • Var köper du dina matvaror ifrån? ICA viksjö
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? tar hellre kort :p
  • Vilken var den senaste filmen du såg? felon, i förregår
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? med en vän, lätt!
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? nya kläder!
  • Har någon någonsin kallat dig lat? jaaa, det händer höhö (a)
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nope
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? har ingen cd spelare så :p
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? KEEENT!
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? si, men vet inte om det kan räknas som en hemlighet längre ;s men säger det endå inte!
  • När var senast någon stötte på dig? det beror på hur man ser det ;) haha
  • Vad åt du till middag senast? middag? då var det igår, då vart det pannbiff & potatis
  • Använder du huvtröjor? det händer väl, det är nice!
  • Kan du vissla? yes, men svårt när jag har min läpp piercing i, hahaha
  • Vem var den senaste som ringde dig? juuhan :)
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? dom som åker fort, eller högt, vet faktiskt inte :p
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? jaa, det finns det garanterat!
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
  • Tittade du på tecknat när du var liten? ja, det gjorde jag
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? har faktiskt ingen aning!
  • Hur många syskon har du? en lillesyster & två storesyskon
  • Är du blyg inför det motsatta könet? det beror på faktiskt
  • Vilken film kan du alla replikerna till? yrrol :D hahahha!
  • Äger du några band t-shirts? faktiskt inte
  • När flög du senast? ojdå, hmm... var ett tag sen!
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 hos både mamma och pappa
  • Läser du för skojs skull? ja, absolut
  • Pratar du några andra språk? engelska, sen kan jag lite tyska efter 4 år och italienska efter 2 år :p
  • Diskar du din egen disk? aah, har ingen diskmaskin varken hos mamma eller pappa så..
  • Har du gråtit offentligt? ja
  • Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? inget jag strävar efter att få göra direkt :p
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? vill pierca mig!
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? det beror faktiskt heeelt på!
  • Kan du kasta macka? absolut :D
  • Har du någonsin varit på Jamaica? nej
  • Vad har du med dig in på bion? går aldrig på bio så :p
  • Vem var din favoritlärare och varför? våran ekonomilärare som vi har nu är underbar!
  • Har du dejtat någon av en annan religion? not that I know of :p haha
  • Vad har du för väder? helt okej, lite moln på himelen och så blåser det
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? psykologi!
  • Gillar du att flyga? njae, vet roligare saker :p
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? charmig! ett stoort måste
  • När sov du senast på golvet? när jag inte var så himla nykter kanske ^^ haha
  • Vilken är din favorit drink? sofias speciall är fantastisk god :D haha!
  • Gillar du din boende-situation? njae, både och.
  • Vilken är din mammas hemstad? stockholm
  • Din pappas hemstad? stockholm
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? sover jag 8 timmar så är jag på topp! men för att fungera någolunda så räcker det med 5 typ.
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? inte nu på sommarlovet!
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? inte längre :p haha
  • Vilken är din favoritfrukt? hmm... päron är nice!
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? aaabsolut inte!
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? fyller 19 nästa år, i maj :p
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nej det kan man väl inte säga
  • Tror du på liv på andra planeter? jag passar på den faktiskt.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? arg? hmm... tänker jag inte säga.
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? tror inte på gud över huvudtaget, så jag struntar i att svara på den frågan.
  • Vad var det senaste du åt? köttgryta med potatis
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? tjejer är lättare att prata med, men det är lättare att umgås med killar så..
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? "du såg ut som en erica" tss
  • Gillar du senap? beror på
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag pratar med andra, så löser sig allt :p
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? absolut! :D
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? ooooj, ingen aning
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej
  • Tycker du om att krama folk? bara folk jag känner, ingen random sådär :p
  • Skulle du säga att du är trendig? nej det skulle jag inte :p
  • Äger du en digitalkamera? nej, tar inte kort ofta så
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? finns en! simon sa någon gång något om det men kommer inte ihåg :p
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? faktiskt! säger man att man ska så
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? inte gråta, men det finns böcker som har fått mig att känna ilska.
  • Tycker du att du är attraktiv? nope
  • Vad är du allergisk mot? sägs mot nötter & pollen, men det tror jag inte på riktigt :p
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? har hört något om alexander, men det kanske jag uppfattade fel? :p men om jag fick välja så skulle jag vela heta texas!
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla som läser detta! :)

vilken jävla idiot!

nu sitter jag i ewelinas rum och lyssnar på låten this is the life
av amy mcdonald, simon tipsade och den var faktiskt
sjukt bra! har hört den förut men inte fastnat för den direkt.

hände ingenting igår, satt vi datorn, pratade med bååth på msn om filmer och en massa annat skit typ halva kvällen :p sen drog han, då gjorde jag mig i ordning för sängen och sov i ewelinas säng. kollade lite på darkness falls men har sett den förut och kände inte för att se en skräckis själv, haha.
mamma och roger hade grädde & vattenkrig så dom sprang upp och ner för trappen hela kvällen, störda människor :p men sen gav dom upp och gick och lade sig. jag somnade väl inte allt för sent, runt ett tiden.

vaknade vid tio av att mamma släppte in leo i rummet och han hoppade upp i sängen och slickade mig i ansiktet, faan! världens jobbigaste väckning men jag var tvungen att gå upp för elva så skulle jag, mamma & roger till banken. mamma skulle fixa nytt bankomatkort då hon tog sönder hennes igår, när hon slog mig med det :p hahaha! och jag skulle fråga om mitt legg som inte har kommit och det var typ 9 veckor sedan jag fixade det, och det skulle ta max 7 så! vi åkte dit, mamma fixade det hon skulle och jag frågade om mitt legg, och det visade sig att killen som jag fixade legget hos inte hade fyllt i att det skulle komma ett avi (?) hemskickat så legget hade legat på banken ett bra tag nu! vilken jävla daddel, vad fan! säcker hans första dag på banken... så jag fick det idag iaf, och det var fan skönt, äntligen fan! men blev värsta miffo kortet men men, vad ska man göra?
sen åkte vi till plantagen, köpte jord och sen åkte vi hem, käkade, sen skjusade roger mig & mamma till ica och han åkte och jobbade. vi handlade och tog en fika och åkte sedan hem.

nu håller mamma på på baksidan med rabaten och jag sitter här. ska snart ner och diska som jag lovade, sen ska jag skära köttet vi ska ha till maten. sen blir det väl att jag tar en dusch och ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. men ewelina kommer hem idag! :D så ska väl vänta tills hon har kommit hem och så får vi se vad kvällen har att erbjuda. nu ropar mamma att hon vill ha hjälp, så jag ska gå!

/ e, and you're singing the song thinking this is the life

yes box

(x) suttit på en geting/humla
(x) gråtit efter ett besök hos frisören
( ) skrivit brev till någon i Afrika
(x) cyklat utan händer
(x) hatar kärlek

( ) har flugit i en luftballong
( ) älskar att gunga
(x) åkt pulka i vinter
( ) haft Bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(x) är höjdrädd
( ) kysst dig själv
(x) hoppat från ett fönster

(x) viskat i någons öra
( ) hånglat med en av samma kön
(x) hamnat på sjukhus
(x) virkat
(x) diskat
(x) förlorat den/de du älskar

(x) druckit vatten uppochner
( ) dödat någon
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
(x) är förälskad i någon
( ) velat dö
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
( ) gjort dig själv illa
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) haft sex det här året
(x) varit ordlös
(x) hatar värme -
men bara när man ska sova
& det är sådär äckligt varmt!
( ) var på Hultsfred -06
(x) tycker om katter
(x) haft vattenkrig
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på din mobil
(x) hatat någon som du egentligen älskar
(x) ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) hostat blod
( ) låtsats att du var en fjäril
(x) önskar dig en kyss
(x) älskat någon så att det gjort ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) ätit middag med någon du tycker om
(/) tror på det övernaturliga
( ) hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(/) hatat din kropp och ditt utseende
(x) spelat gitarr
( ) spelat nyckelharpa
(x) sjungit i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
( ) sett någon död
(x) varit med om en kris
(x) vibrerat av nervositet
(x) skrattat så du grät
( ) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bisexuell men kommit på att du inte är det
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
( ) sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) bajsat på vägen
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) har kalla händer
- alltid! & fötterna också
(x) har ett smeknamn
(x) trampat ihjäl en nyckelpiga
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan
(/) åkt buss genom halva Sverige -
halva sverige typ, höhö
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) tågat genom staden med flaggor i skyn
(x) älskat någon som inte vetat om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) varit i en storm
( ) varit nära döden
( ) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
(x) varit så full så att du inte kommer ihåg nått

( ) trott att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på Darinkonsert
( ) kastat din telefon i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
( ) känt dig som ett får
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
(x) hört Cirkus Miramar
( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(x) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
( ) har en studsmatta hemma
( ) har tejp i ansiktet just nu
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger


klick klack

nu sitter man hemma hos mamma med en godis påse vid
sidan av mig, höhö. fan vad gott!

ska snart upp och byta om till kläder man inte fryser i, då jag ska ut och möta simon och få mitt busskort. men det ser ut att vara tusen grader minusgrader, men jag vet inte. mamma är lite arg på leo så funtar på om han ska få följa med ut och gå en sväng, men vi får se :p haha.
åt middag för inte så länge sedan, och det var ganska gott. vet inte vad som händer idag, jessica sa något om att gå till sebbe men verkade inte bli av, så blir nog bara hemma med min godis påse och tv, haha. men vi får se! fan, skulle varit hos pappa idag! har en film på datorn där dom jag skulle vilja se ju, men men. nu ska jag ringa simon och gå ut i kylan, wish me luck!

/ e, frondas nya låt är gryyym!

ännu mera regn, WHYYY!?

fy fan vilket väder det är ute! har väl regnar konstant nu i... 2 ½ dag?
eller kanske mer? eeh, tråkigt är det iaf! fan..

sitter och äter brownie med mamma, fett gott! vi kom nyss hem ifrån ica där vi handlade lite smått och gott. snart ska jag tvätta mina skor, eller mamma ska :p haha, för dom är fett smutsiga sen vi var på pride, och sen ska jag städa undan lite här hemma, ser ut som en svinstia, och sen... aah, ska möta simon senare och få busskort och sånt :) haha.


igår så åkte jag med roger och handlade middag. sen lagade han middag, så åt vi, sen tog jag en dusch och sen gick jag till pappa för att kolla på matchen, som ni säkert förstod tidigare, men aik förlorade med 3-2... fuck! och vid typ nio kom johan, då kollade vi lite på matchen och lite på lyxfällan och när det var slut så satte vi på en film som han hade med sig, som du btw glömde hos mig johan! så du vet det :p den hette felon och var sjukt jävla bra! VERKLIGEN att rekomendera! och när den var slut så käkade vi lite mackor, båda var hungriga, sen kollade vi lite tv och sen somnade jag, haha förlåt johan (a) men jag var verkligen skit trött! sen vaknade jag typ 2 timmar senare, då var han vaknen och hade precis stängt av tvn. då somnade jag om på två röda och sen så vaknade jag vid halv elva :p haha. sen låg vi kvar i sängen ett tag tills jag gick till mamma, fixade lite med henne och tillsist åkte vi till ica som jag redan sagt. nu ska jag äta lite godis, sen vänta på att simon hör av sig, och då ska jag väl gå ut i regnet... suck! men allt för simon, eller hur? ;) hahahah! hörs sen fellows.

/ e, om man slutar satsa så har man inget att förlora

AIK - KALMAR

KOM IGEN NU AIK! okej, kalmar är bra men ni kan läääätt
ta det här! AAAIIIIKKKK <3

regn, regn, regn, regn, regn ......

kom precis in ifrån spöööregnet! jävlar var det regnar ;o
men vad ska man göra? naturen needs it anyway

packade ihop mina saker och gick till mamma, där mamma låg och sov för hon hade feber och roger var inte hemma för att han börjar jobba idag. och ewelina är fortfarande och seglar :( så jag hälsade på hundarna och sen satte jag mig och kollade på tv, dr phil och någon timme senare så knackar det på dörren och det är tove & annelie :) då vaknade mamma och var pigg igen, så vi busade lite på baksidan tills det började regna, då drog vi in och en kvart senare drog annelie och tove hem igen, dom skulle käka. då satte jag mig vid datan, och efter en kvart kom roger hem, han bytte om och sedan åkte jag & han och handlade och nu är vi hemma igen.

roger håller på med maten och mamma ligger i sängen, hon mår dåligt igen. så ska vi väl äta, och sen ska jag upp och ta en snabbdusch, eller en lång kanske, det vet jag inte ännu :p har velat duschat sen tidigt imorse (inatt?) så det ska bli skönt faktiskt, höhö. sen ska jag träffa johan ikväll igen tror jag faktiskt :) låter så, men vi får väl se. det beror på om och när det slutar regna, för vet ine om jag ska dit eller han ska hit, det märker vi :p men nu ska jag läsa vidare om ed gein på google, fett intressant! det är the real motorsågsmasakern typ, för er som inte visste det, LÄS OM HONOM! och se filmen In the Light of the Moon, handlar om honom.


/ e,
jag har en faster som teroriserar mig ;o hahah! förlåt chris, var tvungen!

hett hett hett! höhö ;)

jaha, vad ska man säga idag då? JAG ÄR PÅ BÄSTA
HUMÖRET :D det är väl det, haha!

hände iofs ingenting igår på dagen. blev ingen städning av rummet & ingen diskning. tog en snabbdusch bara, det är väl det enda ;p haha. gick över till mamma för att hämta en grej, stod och pratade lite med henne, roger & grannen jonas ett tag, sen gick jag hem till pappa igen, käkade middag och sen gick jag förbi sebbe för att hämta en film.
typ vid åtta så kom johan och vi kollade på film, sen låg vi och pratade en jääävligt bra tag (!) blev hungrig vid halv fem tiden så jag käkade lite mjölk och flingor och sedan så somnade vi väl vid fem tiden ungefär.

vaknade klockan tio av att någon
av mina grannar höll på och banka i väggen ;s hamrade eller något sådant, vette fan vad dom gjorde! men dom höll på ett jävla tag iaf, men johan vaknade inte ;o eller ett litet tag men han somnade om men jag kunde inte så jag satte på tv och kliade honom på ryggen :p haha. sen vaknade han och vi kollade lite tv och nu gick han precis :( och jag har faktiskt diskat idag också! så det är gjort tills pappa kommer hem iaf, haha. ska väl plocka undan i mitt rum lite också, packa till mamma och sen dra dit. david ringde och frågade om jag ville med till vallen, så kanske drar dit också, vi får se. ikväll vet jag inte vad som händer. funtar på om jag bara ska vara hemma och ta det lugnt? men vi får se! men nu ska jag packa, mamma-vecka från och med idag!

/ e, guuuuuuuuuud! ;o

tråååk söndag

det finns typ en lag på att alla söndagar ska vara tråkiga!
men man får väl göra det bästa av situationen
ändå och hitta på något roligt.

min dag har inte varit den mest intressanta direkt :p har suttit lite vid datorn, laddat ner några nya filmer och så har jag kollat på två som blev färdiga här om dagen. eller den första, all the boys love mandy lane kollade jag halva på för två dagar sedan typ, men orkade inte se klart så kollade färdigt på den idag och vad ska man säga...? den var väl helt okej. tror jag iaf. men slutet var helt sjuukt! men men.
sen blev det fika med pappa, sen drog han och då började jag kolla på en annan film som jag laddade ner igår, forgetting sarah marshall och den var där imot så sjukt mycket bättre! bästa sex scenerna jag har sett :D HAHAHA! sjukt jävla rolig film alltså, den rekomenderas verkligen!

nu ska jag ta en dusch, städa undan i mitt rum, gå över till mamma, hem och käka middag och sen diska. johan skulle höra av sig under kvällen så det blir väl att han kommer och vi kollar film eller något, vi får se :) men nu ska jag gå!

/ e, bra humör trotts denna deppiga dag!

ska väl inte klaga när det regnar?

åkte aldrig till malin igår, hon var trött & jag var trött så :p haha
men simon kom och vi kollade film!

blev faktiskt yrrol, IGEN :D haha. men vi såg inte klart hela, för jag var fett trött så somnade typ, och simon låg och kollade på poker, haha :p förlååt, men var skit trött!

idag har jag ingen aning om vad som händer, eller har lite att göra på dagen, och ikväll ska jag träffa johan :) men vet fortfarande inte riktigt vad som händer idag :p måste fixa lite här hemma, städa och sånt, så får vi väl se om det händer något annat. tänkte nog kolla färdigt på en film som jag har sett halva av typ, all the boys love mandy lane. den verkar faktiskt helt okej. sen blir det kanske en annan film också, vi får se. men nu ska jag diska innan pappa kommer hem ifrån träningen. hej, puss, ses!


/ e, unibet sha lalalala

pride to love!

pride festivalen idag med sofia, martina och filippis :D
det var roligt, synd att det regnade bara...

igår så hände det väl inte sådär överdrivet mycket. eller malin orkade inte göra något, hon var trött och sånt, och det var förståligt! så jag ringde johan och det slutade med att han kom hit och vi kollade på film, seven years in Tibet med brad pitt. den var väl inte så överdrivet bra, men den funkade. sen somnade vi typ direkt efter, båda var feeett trötta!

vaknade vid typ tio tiden, sen vid halv elva
tog jag en dusch och gjorde mig i ordning och tåg sedan tjugo i tolv bussen till stationen för jag skulle ta halv ett tåget till stan med tjejorna, men gick bara en buss så fick sitta och vänta en halvtimme tills tåget kom, men med musik så funkade det... typ. på tåget mötte jag som sagt sofia, martina & filippis :D ögongodis på stationen också, första på hela sommaren! ;o TOWE!!!!
väl i stan gick vi till platen, sen fortsatte vi bort mot kungsträdgården och där gick jag och filippis till mc donalds och käkade medans martina och sofia gick till max ;p sen möttes vi på "halva vägen" och skulle hitta en plats att kolla på pride paraden på. hittade en som funkade, men såg inte så jävla bra, men typ en kvart in i paraden så gav sig dom som stod framför oss, så vi fick då stå längst fram, fett nice! och när allt var slut så drog vi oss hemmåt. handlade lite godis på vägen hem också ;p har varit fett sugen enda sen igår!
väl hemma så kollade jag lite tv, sedan käkade jag middag och nu sitter jag här, med 5 av 7 filmer färdiga, går sjukt snabbt att få ner dom här ;o helt galet! pratade med malin om att vi kanske skulle ses ikväll, men vi får se, annars blir det lätt att kolla film :D haha!

/ e, ääääntligen träffat martina igen!

efter tolv timmars sömn (!)

vaknade sent och gick hemifrån direkt efter jag vaknat
ungefär, så det är först nu jag har haft tid
att sätta mig vid datorn.

blev som det blev igår kväll, kollade film med pappa. när jag kom hem från mamma så var han inte hemma, så jag plockade undan lite i mitt rum och sånt, pratade med simon i en timme! och sen så kom pappa, då kollade vi på snowday och den har jag sett typ 3 gånger förut :p men den är faktiskt rolig! men jag var feeeett trött så jag gick och la mig vid halv  tolv, så såg inte klart hela filmen, och jag somnade på en gång. var inte alls lika varmt som det var igår natt, då var det sjukt jävla varmt i mitt rum, och då sov jag så jävla dåligt! men inatt var det svalare, så det var skönt!

vaknade kvart över tolv, haha! och vid ett gick jag till annelie, då åkte vi till ica, käkade lunch, handlade lite, tog en glass och sen åkte vi hem. cyklade lite, hem till mamma en stund och sen vid fem gick jag hem. och nu har jag precis ätit middag hemma hos pappa. ikväll vet jag inte vad som händer, sofia ringde och frågade om jag ville med ut, till ice, men jag käner inte för det idag.. så malin kanske skulle höra av sig :) men vi får se, hon kanske skulle med dom ut. annars får vi se vad som händer, skönt att bara ta det lugnt också!

/ e, utvilad till max!