blir bättre och bättre

kära dagbok!
sebbe tvingar mig att skriva så, så nu vart
det så :p

har inte bloggat på ett tag men har inte haft lust. har ju varit sjuk och legat i sängen största delen av tiden, har haft hög feber och tyckt synd om mig själv. men igår kändes det mycket mycket bättre, men jag ville ändå stanna hemma och ta det lugnt bara, så jag verkligen kryar på mig. så jag var bara hemma hela dagen och kollade på tre filmer, step brothers som var så jävla underbar! den var verkligen sjukt rolig! hahahah, sen såg jag mamma mia! och den var också helt sjukt underbar, galet bra! och sen såg jag step up (som btw har visat mig mitt livs kärlek, Channing Tatum, gaaalet snygg!)och den var också bra! kanske inte "samma  bra" som de andra två filmerna, men den var riktigt bra den också!

men nu sitter jag hos sebbe, vi har precis kollat kenny starfighter men nu ska sebbe ner på ica och köpa cigg medans jag bloggar lite snabbt.

igår gick jag till sebbe och så kollade vi på sveriges "första riktiga skräckfilm" som vi hade fått det förklaras för oss, så vi hade lite förväntningar på hur bra den skulle vara, men den sööööööööööög verkligen! det var en svensk film så vi hade förväntat oss svenskt tal men det var 18åringar som pratade engelska med svensk brytning!? hur fult som helst verkligen!! haha. sen vissa scener verkade dom bara ha en tagning till så man fick ta det som det blev liksom, och det märktes klart och tydligt! :p nej den var verkligen SÄMST! kommer inte riktigt ihåg vad den hette, men camp slaughter eller något sådant. SE DEN INTE!
sen kollade vi på miffo och den var inte sådär överdrivet bra, men gillar skådespelaren i den, Jonas Karlsson, så det var nice :) efter den så somnade jag, men sebbe var väl vaken i en evighet efter, som vanligt, haha.

vaknade tidigt av ungarna i lägenheten ovanför hoppade och lät som jävla galningar! ibland blir det verkligen för mycket, och det vart det i morse! så jag  väckte sebbe och så kollade vi kenny starfighter istället, suck... och det ska vi göra nu, sebbe är bara nere på ica en snabbis men han är snart tillbaka, då ska vi kolla färdigt och sen ska han på möte och då drar jag hem och städar lite för ikväll ska ewelina & hennes kompis erika vara hemma hos pappa för att kolla idol, och jag har varit där hela vecka och stökat ner så inte mer än rättvist att jag städar upp också. men skriver senare igen! eller något.

/ e, IDOL IKVÄLL! rösa på robinarna

sjukstuga

har ingen ork att skriva... ligger hemma hos mamma och har 40 graders
feber. och jag har förmodligen smittat ewelina också, så vi ligger
i hennes rum, mamma har fixat en liten sjukstuga.
MÅR PISS! huvudet värker, kroppen värker och jag
svettas som en galning, men sen fryser jag så fort jag tagit
av mig... HATAR DET HÄR!!

var hos sebbe igår, då började allt... passade tove på dagen, då
var väl allt okej, men nu är det skiiiiiiit dåligt!

al night long med soffan :)

igår var det rikigt mysigt med sofia :) men fick möta henne
på ica en heeel timme tidigare, hahaha, så hann inte
riktigt städa färdigt, men men ;)

mötte henne på ica vid två, så handlade vi lite gott till kvällen och middag och lite sådant :) så kom vi hem, kollade lite tv och sen lagade vi middag. efter det kollade vi SATC filmen, och den var skit bra! :D och sen kollade vi lite tv, sen kom lundgren & seb och sa hej en snabbis :p sen drog dom och då kollade jag och sofia ännu mera tv, pratade om livet i allmänhet och sen somnade vi :p haha. eller hon somnade typ en timme innan mig, men men, höhö.

vaknade vid tolv (!!) imorse, då duschade jag, sen kollade vi lite tv, haha, och sen gick vi till ica och käkade på grillen :) mötte pappa så handlade lite och sen gick vi hem. då kollade vi på what happens in vegas sen käkade vi middag och sen gick sofia vid sex tiden.
då fixade jag lite och en timme senare gick jag till sebbe och nu sitter jag här :) filippa kommer nog när som helst och då ska vi kolla på film och sen får vi se vad som händer, haha. men nu ska jag gå och fixa lite innan hon kommer, medan seb är ute och röker :p FY!

/ e,
mys pys med sofia :)

snott från jessica ;)

läste jessicas blogg och det såg roligt ut, så innan jag fortsätter städa
så gör jag detta lite snabbt, haha.

Ta fram mobilen

Person 1 -
Andreas
Hur länge har ni känt varandra? - njae, vi träffades i ettan på en fest :p
Har du kysst honom/henne? - nope, det har jag inte
Kan du berätta hemligheter för personen? -
haha! vi pratar knappt så.. :p

Person 5  - Bella B
Är ni släkt? -  nej
Hur är han/hon till sättet? - pratglad! och snäll :)
Känner du honom/henne bra? -
  nej det kan man väl inte säga, haha

Person 9 -  Carmen
Har du sänt personen ett sms? - absolut!
Är det en tjej? -  ja, haha
Går personen i samma skola? - nej det gör hon inte

Person 13 - Danne
kramat personen? - tror faktiskt inte det :p
Hur gammal? - 18 år
Bor? - granne med jessica, så viksjö :p
Hatar du personen? - absolut inte! ingen anledning att göra det, haha

Person 15 - David
Har du besökt personen? - jadå!
Är han/hon trevlig? - väldigt! :)
Vad börjar hans/hennes namn med? - D? haha

Person 18 - Ellinor
Har du kramat henne/honom? - ja, det har jag :)
Har du sett personen full? - HAHAHAH om jag har! :D
Är personen äldre än du? - yes, ett år äldre

Person 20 - Emelie
Är han /hon vacker? - faktiskt inte, HAHAHA
Minne av personen? - gick i samma klass ett år
Har du hennes/hans msn? - aah, haha

Person 23 - Emmy
Står han/hon nära dig? - inte längre..
Har du kramat personen? - jadå :)
Har du varit förtjust i honom/henne? - nej, det har jag inte :p


STÄLL OM KLOCKAN OM NI INTE GJORT DET!

igår kom annelie, peter och tove förbi när peter kommit hem från
kryssningen :) har inte lekt med tove på jätte länge så
det var roligt!

jag lagade mat till mig & ewelina, blev pasta och köttbullar, haha. sen gick annelie o.c hem, då fixade jag lite, gick till sebbe och så gick vi till ica, köpte lite gott och gick hem för att kolla film, kung fu panda. den var skit bra gjord! men själva filmen i sig var väl inte sådär jätte bra, haha. sebbes mamma kollade lite med oss också, och hon skrattade typ hela tiden så kanske bara var jag som inte förstod det roliga, haha :p
sen ringde annelie och frågade om jag & seb ville vara med på sho, och vi hade inge bättre för oss så vi gick hem till mamma där annelie, peter, tove & ewelina var. ewelina var inte spel sugen så hon lekte med tove istället medan vi andra spelade och det slutade med att jag kom tvåa, haha. seb kom sist idag igen (a)
efter det kom mamma & roger hem, då gick jag och seb hem till han igen och så kollade vi på offside. har sett den förut men hade glömt hur den var men den är fett rolig :D haha.
sen somnade seb och jag kollade lite på judge judy, haha, men såg typ bara ett avsnitt, sen somnade jag också.

vaknade halv elva i morse (egentligen halv tolv! då man ställt om klockan) och kollade lite tv, sen vaknade sebbe och sen drog jag på en gång typ :p sofia kommer hit idag så behövde hem och städa innan, så nu har jag städat heeeela lägenheten! har bara lite i mitt rum kvar, plocka undan kläder och sånt men det går fort. ska inte möta henne fören vid tre vid ica så jag har en och en halv timme på mig så tänke blogga lite och ta en paus, haha.
vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men vi ska se SATC filmen iaf, har inte sett den än så det blir mys :) ska äta middag tillsammans, vet inte vad än, blir förmodligen något vi lagar hemma hos mig, så det blir gott! :)

nej nu ska jag väl fortsätta städa så jag hinner duscha innan jag ska gå, är ett måste! för jag orkade inte igår, haha. skriver imorgon igen, vet dock inte när för sofia ska sova här också, så blir nog att vi umgås på dagen imorgon också :)

/ e, du vet att jag finns här för dig <3

hatar rubriker!

nu sitter jag hemma hos mamma och kollar lite tv,
har inget speciellt för mig. tänkte hoppa in i
duschen snart, sen ska jag äta, men vet inte vad :p

igår då, som ni vet så vann jag på bowlingen :D och hemma hos sebbe så kollade vi på idol, loulou åkte ut! :( sen kollade vi på som man bäddar... och den var skit rolig! haha. och sen vart jag skiiiit trött så jag somnade nog ganska dirket, haha. sebbe höll på lite med jobb och sådär, vet inte när han somnade.

vaknade helt vid halv elva imorse, då kollade vi lite tv och sen gjorde vi inte så mycket. hela dagen har gått ut på att bara ta det lugnt, haha. äta lite godis-rester från igår och kollat lite tv. sen kom victor förbi en snabbis och vi pratade om lite allt möjligt (a) hahahha. och vid kvart i fyra gick jag hem. bytte om till mjukiskläder och kollar tv. som sagt så ska jag snart gå och duscha, men måste förbi pappa först och hämta rena kläder. sen ska mamma & roger till rogers föräldrar och äta så jag & ewelina får hitta på något, men vet inte för hon har pingis tävling så har ingen aning om när hon kommer hem..

ikväll ska jag till sebbe, igeeen, haha. vet inte riktigt vad som händer, men vi ska kolla på kung-fu panda iaf, haha. vet inte om det kommer något på tv, får see! men nu ska jag hitta på något annat, kan inte sitta här hela lördagen.

/ e, kom igen robin e!!!

inte alls oväntat, höhö

ni kan ju gissa hur det gick på bowlingen? ;)
JAG VANN, såklart! :D sofia kom tvåa, jonas trea och
sebbe kom sist, haha. så tjejerna vann, men vi fick inge
pris!? ;o så det får ni ge igen killar, höhö.

och loulou åkte ut ur idol!? :o hur fan tänker svenska folket!?
men nu är det rökpause, sebbe ville ha sällskap med
ut så jag måste med.. sen ska vi kolla färdigt på
"som man bäddar.." den är fett rolig :D

vet inte riktigt vart jag sover ännu, förmodligen hos sebbe
men det vet jag inget om ännu :) men skriver imorgon
igen. då händer inget speciellt, vi får se helt enkelt.

tandvärk har jag också!! så måste ringa till tandläkaren
och beställa tid snart...

PUSS!

känns inte direkt som lov?

igår pluggade jag verkligen inte ett skit! öppnade inte
ens boken... hade ingen ork över huvudtaget!

kollade på två filmer igår också! kollade först färdigt på mirrors, hade inte sett slutet, och det var fett dåligt slut! :o men fett oväntat, haha! men filmen i helhet var faktiskt helt okej!
sen kollade jag på jumper. har faktiskt inte sett den förut, för jag tyckte den verkade fett dålig, men jag gav den ett försök och tur var det, för den var faktiskt gaaalet bra! den var typ 1½ timme men kändes som en kvart för jag var helt uppslukad av den :o DEN MÅSTE NI SE IAF!

vaknade av väckarklockan vid åtta, gick upp och gjorde mig i ordning
och tog nio bussen hem ifrån. träffades sebbes mamma på bussen så vi pratade om lite allt möjligt :) sen på jakan station träffade jag philip så fick sällis hela vägen till skolan, och det är ju inte helt fel! :D

vi började egentligen tjugo över ett idag, men jag var i skolan kvart i tio, mötte towe och sen kom clara och ellinor och så satt vi och pluggade lite. sen vart det lunch med essner och krille, och sen satte vi oss i ett rum i bibblan och pluggade. eller det var inte så mycket pluggande men :p haha. och vid tolv kom malin L och joinade oss, sen kvart över kom sofia. då gick vi och käkade, igen haha, och sen "pluggade" vi lite mer.
förresten! malin B var på intervjuv på bowlinghallen idag, och då pratade dom lite och så kom det fram att dom hade fått ett nummer "av någon tjej på E" och malin ba "jahaa, inte erica möjligen? ;) " och så visade det sig att det var mig dom menade, och att dom hade tappat bort mitt nummer, hahahahha, så malin gav chefen mitt nummer, och jag fick hennes nummer så jag skulle ringa på måndag :D så då kanske jag och malin börjar jobba tillsammans, vore galet roligt! :D men ska inte ta ut något i förskott, men roligt vore det!

anyhow, vid halv två började provet och det gick verkligen inge bra! men får väl skylla mig lite själv eftersom jag inte pluggat sådär överdrivet mycket :p haha. men vi får se hur det går, svamlade ihop något iaf!
och nu sitter jag hos pappa, ska hämta lite kläder, sen gå över till mamma och duscha och sen vid sex ska jag ta bussen till jakan för jag ska faktistk bowla med sofia, sebbe och jonas idag! ska bli skit kul! :D har inte bowlat på jätte länge! så vi får se hur det går. men nu ska jag gå till mamma igen, har inte så jätte lång tid på mig att göra mig i ordning.

/ e, ledig en heeel vecka!

hellu igen

känns som om jag inte har bloggat på skit länge!
men det är typ bara två dagar sedan, haha

kan börja med tisdag kväll, blir lättast så. jag gick till sebbe och vi skrev klart hans religionsuppgift, eller jag skrev :p haha. sen victor en stund har jag för mig? dom fixade med lite saker och sen drog victor och då kollade jag och sebbe på S.O.S familj och sen vart det lite tila och efter det så somnade jag, haha.

vi började samtidigt i onsdags, tio, så vi gick upp kvart över åtta, gjorde oss i ordning och sedan tog vi nio bussen till stationen. på bussen mötte vi david och på stationen mötte vi jessica :)
började tio med redovisning och beskattning, jag fick inte så mycket gjort så har en heeel del att göra på lovet nu! men men, kan ta en dag till att plugga iaf ;) haha. efter det hade vi lunch, vart ganska god fisk faktiskt, så jag blev halvt mätt. och efter lunchen hade vi rättskunskap, gick igenom arvsrätt och avtal, gick ganska fort. sen slutade jag men väntade på media barnen i typ tjugo minuter, för då slutade dom och då kunde vi ta samma buss från skolan så jag fick lite sällskap, haha. väl hemma så städade jag undan lite, sen kom sofia och vi pluggade religion, hade en uppgift som skulle in idag, så vi skrev färdig den, sen gick vi till ica och åt middag och sen gick hon till jonas, jag gick till pappa igen och hämtade lite kläder och sånt och sen gick jag till sebbe.
vi kollade lite tv, han pluggade körkortsteori och sen vart det tila och sen somnade jag iaf. sebbe satt och jobbade med någon grej, så vet inte när han somnade faktiskt, haha.

och idag då. jag började halv nio med språk så jag hade ställt klockan på kvart i sju, så jag gjorde mig i ordning och sen tog jag halv åtta bussen till stationen. träffade malin i jakan så fick sällis till skolan :)
började med italienska och jag fick sitta helt själv för helene hade försovit sig :o så det var bara jag och läraren, haha :p men det gick ganska bra, fick sluta tidigare också så, det var skönt!
sen hade vi religion, gick igenom buddhismen och sen slutade vi. då käkade vi lunch och jag orkade inte vänta på rättskunskapen så jag & sofia gick hem istället, höhö. men vi skulle typ göra samma som igår så vi missade inget direkt. så nu sitter jag hos pappa, ska kolla på en film hade jag tänkt mig.

och imorgon har vi prov, men såklart så glömde jag frågorna i skolan!! så vet inte alls hur det ska gå, men ska plugga lite iaf. sen är det planerat att jag ska sova hemma idag, dvs säga hos mamma, för mamma ville det men vi får väl se hur det slutar. men nu ska jag kolla film så jag kan plugga sen.

/ e, en dag kvar!

dagen började OCH slutade i kaos, typ.

det vart att jag sov hos sebbe igår ändå :) var där vid
sju tiden, då gick vi till ica, träffade mamma och
sen gick vi hem till sebbe och jag pluggade, haha.

hade lovat sebbe att hjälpa honom med hans religion uppgift och så vart det. han kollade på heros och entourage (?) medans jag skrev hans uppsatts, hahaha. men men, sånt är livet, typ.
efter det kollade vi lite tv, sen somnade vi efter sebbes skrattatack vid typ halv tolv, eller då somnade jag, ingen aning om när sebbe somnade faktiskt!

vaknade av klockan kvart i sju i morse. hade ingen ork över huvudtaget att gå upp! men det var bara att göra sig i ordning och då till bussen. och det var där dagen började gå neråt. bussen var försenad, men skulle hinna med mitt tåg iaf, men när jag kom till stationen var åtta tåget försenat till kvart över! då funderade jag på att allvarligt åka hem istället, för det var bara ett bevis på hur dåligt dagen skulle gå.. men jag gjorde inte det, utan jag tog tåget (som kom 08.25) och på tåget mötte jag sofia. sen tog vi bussen till skolan och vi kom en halvtimme försent, så vi kom till svenskan vid nio, skrev på våran uppgift vi började med igår, och sen halv tio skulle vi tillbaka till stationen för att gå på något i komunhuset!? men som tur var hade johan bil så jag, sofia, towe och essner åkte med honom, haha.

väl där så kollade vi runt lite i typ fem minuter, sen drog jag för hade ingen nytta till mitt projekt där. det var mest dom som hade uf företag som kanske hade lite nytta. sofia åkte hem och jag åkte tillbaka till skolan med malin. väl där satte jag mig och pluggade religion, en uppgift som ska in på torsdag. sen kom emma b och clara och höll mig sällskap :) så slapp sitta själv iaf! sen vart det lunch med media och sen hade jag italienska vid halv ett till halv två. gick sämst, såklart! men sen slutade jag iaf. så jag & helene tog tjugo i två bussen till stationen och sen 13.53 tåget.

nu sitter jag hos pappa och har precis kollat på veckans avsnitt av andra avenyn och det är riktigt bra nu! det tappade stinget för någon vecka sedan men nu börjar allt komma tillbaka igen, äntligen!
ikväll ska jag till sebbe igen :) vi ska skriva klart religions uppsattsen och sen vet jag inte, blir kanske någon film? vi får se! men nu ska jag göra annat!

/ e, jora, det funkar.

sista veckan innan lovet!

var hos sebbe igår kväll, victor kom efter ett tag och så
åkte vi till statiol, handlade lite, åkte hem till
sebbe igen och kollade lite tv och sånt.

drog hem vid kvart i tio, var sjukt trött! väl hemma gjorde jag mig i ordning för sängen, pratade lite med pappa och sen somnade jag. kändes som om mina ögon var svullna och ville bara stängas ;s så jag somnade på två röda.

vaknade av klockan vid åtta, och då var det någon jävla lastbil utanför som höll på, och jag som bara ville somna om... det gick verkligen inte pga den där jävla lastbilen! så jag gick upp, var inte hungrig så åt ingen frukost men gjorde mig i ordning och tog sedan nio bussen.
träffade david på stationen och vi tog halv tio tåget. vickan hoppade på i kallhäll, hon fyller år idag så grattis på födelsedagen! :)

vi började med filosofi vid tio, gick igenom ett nytt avsnitt, etik. verkar vara lättare en det vi har gjort förut iaf! och efter det var det lunch, vart äckel falukorv med ost på, så jag tog det vegitariska,som vanligt, och det var någon sorts vårulle med ris och något i, sjukt gott!

sen hade vi typ en timmes rast så vi lyssnade på musik i cafet, var musik-cafe idag, och sen satte vi oss vid tre borden och chillade lite. vid halv ett började svenskan iaf, och då fick vi tillbaka våra bokresesioner (?) och jag fick mvg! :) kändes fett bra! sen skulle vi skriva om en förbild, och jag har inte direkt någon förebild så jag frågade om jag fick skriva om någon som betydde mycket för mig istället, och det var okej, så jag skrev om min farfar. ska fortsätta med texten imorgon så får se hur långt det slutar, men nu är det 1½ A4, men lär bli längre.

efter det slutade vi, då skjutsade anna upp mig, sofia och towe till stationen, och så tog jag och sofia 14.38 tåget. träffade alex på stationen så vi åkte med honom. jag hoppade av i jakan och mötte simon. vi gick till banken och sen gick vi till BK och käkade, sen tog vi bussen hem och nu sitter jag hos pappa. är egentligen mamma-vecka idag så ska packa snart. men ikväll ska jag till sebbe och hjälpa honom med en läxa i religion. får se hur lång tid det tar och så, men vi ska se tila iaf, sen får vi se.

/ e, ingen bra dag idag.

sebbes framtid?

såååå söt!


du är ingenting för mig längre

igår var jag hos sebbe hela dagen, gick hem för att hämta
kläder, sen kom jag tillbaka, så var hemma en halvtimme
totalt, sedan spenderades hela dagen hos sebbe.

vid halv åtta kom towe och carmen, vart lite fotande och sedan kom lundgren & victor, då började vi spela lite kort, men det varade inte så länge, för vid halv tio åkte vi och hämtade carmens flickvän rebecka, och sen åkte vi hem igen, och då vart det inge kortspel, mera bus.

sen var jag tvungen att gå hem ett tag, sebbe följde med, och tack så jätte mycket för skjutsen victor <3 och alla andra stannade kvar hos sebbe. jag & sebbe var hemam hos mig i typ en timme, sen hämtade victor oss igen och vi åkte tillbaka till sebbe men vi behövde gå hem till mamma igen så sebbe packade ner lite saker snabbt sen åkte vi tillbaka. och tack för skjutsen tillbaka towe <3 och så gick vi och sov.

så fort vi vaknade imorse gick vi till sebbe, och nu är jag här. ska hem till pappa sen och ikväll får vi se vad som händer, vet inte riktigt ännu. ska över till mamma en stund iaf..

 / e, finns ingen värre person än du, du har förstört för mig

guten morgen meine freudin

yepp, då är man vaken då. känns lite tidigt att gå upp nu ändå? ;s
men jag vet inte! (hoppas inte min faster läser detta, haha)

igår så kollade jag färdigt på batman the darkn night. sen kollade jag på mirrors, men såg dock inte hela för var tvungen att gå till sebbe för vi skulle ner till ica innan idol började, så jag gick vi halv åtta. men jag hann reta bååth på msn lite först, haha!

vi handlade lite gott gott och sen gick vi hem till sebbe, kollade idol och det var mååånga som var riktigt dåliga igår! ;o men robin x 2 var skit bra, och det är själva huvudsaken!
efter det kollade vi lite fredag hela veckan, sen idol igen, utröstning och yazmina åkte! :D yeees! och efter det somnade jag, haha, förlåt sebbe! (a) men var sjukt trött!

vaknade typ kvart över tio idag. hade skit ont i magen ;s kollade lite tv, och sen satte jag mig här, och sebbe vaknade nyss, förmodligen av tangenborts klicken, haha.
idag på dagen händer ingenting. ska ner till ica iaf och handla, sen får vi se. men ikväll blir det roligt! :) då kommer towe, carmen och lundgren hem till oss (mig och sebbe, höhö) och så blir det som the old times, blir lite kortspel, musik och mustaschritande :D och maaassa godis & chips såklart! men nu ska jag inte störa sebbe mer, skriver sen!

OCH GRATTIS TILL CLARA SOM FYLLER ÅR IDAAAG! :D <3

/ e,
wtf!?

fy fan fy fan fy fan

började kvart över ett idag, men tog halv tio tåget
till jakan och mötte sofia och så åkte vi hem
till henne och pluggade filosofi, prov på måndag.

sen tog jag kvart i ett tåget till kungsängen, mötte towe på tåget så fick sällskap, skönt! sen började vi som sagt kvart över ett med filosofi, och det sög verkligen. hängde inte med idag över huvudtaget, det enda sköna var väl att provet som skulle vara på måndag är flyttat till fredag, slipper plugga i helgen! (y) sen att jag fick höra något på filosofin som inte gjorde mig glad är ju inte lika roligt men..
efter det så slutade vi, så skrev ut en grej och sen åkte jag till jakan med johan & towe. dom skulle fixa något, och johan hade bilen så fick skjus, skit skönt! :)
så åkte hem, hämtade en sak och gick till ica och mötte mamma, annelie, ewelina & tove. vi busade lite och sen åkte vi lastbild hem, haha. och nu sitter jag här, hände inte något speciellt alls. och ikväll ska folk till clara och fira att hon fyller år imorgon, men vet inte om jag har lust att gå dit just nu.. men vi får se. ska till sebbe iaf, tänkte sova där idag :) får se om det kommer flera dit? vet ingenting just nu.

/ e, idol ikväll iaf!

Nelly Furtado - Try

typ sådär jätte bra


åt helvete med den här dagen!

det är väl typ det minsta man kan säga om
den här dagen, någon som håller med?

började halv nio i morse så fick gå upp halv sju... var inte alls roligt! och fick inte i mig någon frukost för jag var verkligen inte hungrig. så jag gjorde mig i ordning lite snabbt sen tog jag halv åtta bussen till skolan, och såklart så regnade det! och såklart var busskuren helt full med människor så där fick man inte plats, så fick stå ute i regnet och frysa...! sen kom bussen tillslut, träffade daniel på bussen men han var inte alls pigg så han satt mest tyst, haha.
på jakan station träffade jag malin och sen kom hanna så fick sällskap på tåget iaf :) skönt!

började halv nio med italienska, så träffade helene innan och vi gick igenom läxan lite snabbt, och på lektionen blev det absolut ingen italienska, haha, vi pratade svenska hela lektionen inklusive våran lärare. vi gick igenom läxan och så fick vi sluta lite tidigare efter det. fick en ny läxa tills på tisdag som känns skönt att få faktiskt, för jag måste repetera verben!

sen hade jag håltimme tills vi började halv ett med rättskunskap. så satte mig vid ett bord och gjorde en massa olika saker, men började med italienska läxan så den är faktiskt redan klar, känns skönt! och sen gick det över till lite rättskunskap och sen vart det lite filosofi också.

vid kvart i tolv ungefär så kom towe o.c och så gick vi och käka, blev fil för det var äckel soppa.. sen satt jag & towe och pratade lite, tills sofia kom och då ville hon prata om en grej med mig så vi gick iväg lite...
sen hade vi rättskunskap, gick väl okej, gjorde någon uppgifter och sen fick vi sluta. då satte sig jag & sofia oss vid ett bord, gjorde lite religion för hon skulle iväg på ett möte sen och jag skulle vänta på henne. så vi kunde inte åka hem fast vi hade slutat. men det gick bra, kom inte så långt dock men men.. men vi tog iaf 15.45 bussen från skolan.

och nu är jag äntligen hemma, efter 7 timmar i skolan varav lektionerna var 2 timmar... känns lite surt. och den här dagen kan knulla sig själv! hatar hatar hatar när saker som inte har med mig att göra går ut över mig!? men det är väl så livet är, ta ut det över dom som inte har med saken att göra, bra där! (y)
nu ska jag kolla andra avenyn, sen tycka synd om mig själv. hejdååå

/ e, behöver den där friheten nu!

jaha?

blev helt plötsligt på en konstigt humör :s känner
mig skit irriterad och bara bläää!
blir hemma ikväll iaf, orkar inte gå iväg
sen, så tänkte plugga och sen läsa min svenska
bok och komma in i den. men nu ska jag göra annat
har ingen lust att skriva.

back on track?

då är man hemma från en dag i skolan då,
var väl inte en så jätte spännande dag.

mötte typ hela media gänget på stationen, sen hoppade sofia på tåget i kallhäll och så åkte vi till skolan. vi började tio med redovisning & beskattning och nu har vi börjat med något nytt, periodisering ( = Periodiseringar har stor betydelse för att ge ett rättvisande och jämförbart resultat. Resultatet avläses för en viss period och det är viktigt att varje period bär sina intäkter och kostnader. Periodisering innebär att bokföring ska ske på rätt period) och det är ganska lätt, hittils iaf haha. sen hade vi lunch och det var gooood mat! eller det var fisk men jag åt som vanligt den vegitariska, och det vad galet gott, OCH VARMT!? :s :o

sen hade vi en liten rast innan rättskunskapen började så jag & sofia satte oss och pratade lite, sen kom dan & fredik och höll oss sällskap och jag fick titta lite på dans mobil som såg väldigt intresant ut så kanske ska börja fundera på att köpa en ny då min nuvarande mobil fungerar lite när den själv vill.
på rättskunskapen gick vi igenom nya saker, arv. var intresant men även ganska krångligt att förstå nu i början. förstod inte det där med särkullbarn, aka styvsyskon. men eftersom towe var så duktigt och sa att vi inte hade något att göra i veckan så fick vi som läxa att läsa hela kapitel sju tills imorgon! :| hahaha smart där! (Y) och jag har ju som tidigare nämn italienska läxa, SKRIFTLIG! tills imorgon så ska väl sätta mig med den nu, och verkligen göra den också! inte bara göra halvt utan den ska vara klar om en timme! behöver bara vara en halv A4 så det ska nog lösa sig faktiskt. sen tänkte jag läsa kapitel sju direkt efter också så har jag det gjort, så kanske jag kan gå till sebbe ikväll iaf :) men vi får se, hoppas kan man ju alltid.

/ e, NÅGON JÄVEL HADE MINA SKOR I SKOLAN! :o

min nya favorit låt!

let the drummet kick - Citizen Cope
så sjukt bra!


en kortis

vet, har inte bloggat på länge, men har inte haft tid, verkligen inte!
men igår skickade jag in rapporten iaf, SKÖÖNT! så nu
är det bara att börja med nästa projekt... suck, det
kommer nog aldrig försvinna. ska skriva en text i italienskan
tills imorgon, och det kommer jag inte göra om jag känner mig själv
rätt men men.. det måste göras erica!  och snart ska jag åka till
skolan, men blir en tidig dag, bloggar när jag kommer hem istället!

/ e, hittat min vante emil!?



nu ger jag upp

har gett upp rapportskrivningen nu,
HATAR DATORER!

helt plötsligt när jag satt och skrev så la word programmet av! :o så exakt aaaaaaaaaaallt jag hade skrivit och ändrat sedan jag kom hem från skolan försvann, helt väck! så då höll jag seriöst på att ta livet av mig..... ! men vad kan man göra? var bara att försöka hitta aaaallt jag hade ändrat och försökt komma ihåg det jag hade skrivit. hela analysen bara försvann så den fick jag skriva om! sen åt jag med pappa och sen gick jag över till mamma och hjälpte ewelina med företagsekonomin, trots att jag inte var så mycket till hjälp kanske.. haha, men men försökte iaf. sen gick jag till ica och mötte sebbe och victor, köpte lite gott och nu sitter jag hos sebbe, victor drog hem, haha. vi ska kolla lite tv och sånt nu, bloggar imorgon igen!

/ e, TOWE ÄR BÄST! <3

GE MIG LOV, behöver fritid!

rapportskrivningen är snart över, SKÖÖNT!

imorse vaknade jag igen innan klockan! ;o det är fan inte roligt längre, saknar att vakna av väckarklockan, höhö. nej men seriöst, jag vill sova så länge som möjligt! men gick inte upp fören vid tio över åtta, så låg i sängen och drog mig i en halvtimme, riktigt skönt! för idag hade jag iiingen lust att gå upp, ville bara ligga kvar.. men det gjorde jag inte, duktigt av mig! (y) så käkade frukost, gjorde mig i ordning och tog nio bussen. sebbe hoppade på vid lantmäteri så fick sällis, höhö.

SKULLE (!!) ha börjat tio med filosofi men såklart hade vi inget! blir aaalltid så när man känner att man vill ligga kvar, då är det inget.. så nästa gång jag känner så SKA jag ligga kvar i sängen! men då kommer vi såklart ha lektion... men mötte towe i skolan och vi satte oss vid en data för att jobba med projektet, sen vart det lunch med media och sen satte sig jag & towe i en datasal och fortsatte skriva, sen började svenskan halv ett och idag var det närvaro. och då visade det sig att vi ska ha en redovisning i grupp också ;s som vi ska fixa ihop under en lektion! men det löste sig lite tillslut iaf.
sen skjusade sofia upp mig & towe till stationen :) och så gick vi in på konsum, sen tog jag tåget hem. mötte johan k på bussen idag igen, haha :) så fick sällis, weeei! och nu sitter jag här, ska snart till tvättstugan, sen ska jag skriva klart min rapport också.

/ e, stress och skit! åååh

ÅRETS SKÄMT!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH! :D
du tror på allvar att det kommer bli något?!
GLÖM OCH DRÖM, his ass is mine nooow! (6)

söööööööööndag

och idag är det söndag, märks det?
tråkigt..

ni vet ju när jag gick upp i morse iaf, och sen dess har jag spenderat 80% framför datorn tror jag, haha. började mellan 11 och två, satt bara och skrev och skrev tills annelie & tove kom och då läste annelie igenom allt och sa vad hon tyckte, så vi satt tillsammans och ändrade lite tills det blev bättre :) sen tog jag en paus, för orden tog helt slut i huvudet! hade verkligen inga ideer kvar... så jag kollade nästan färdigt på batman dark knight, men har väl en tjugo minuter kvar kanske. sen käkade jag, sen skrev jag lite mer, och sen vid sex gick jag till ica med annelie & tove och handlade lite godis, gott! :D

väl hemma kollade jag lite tv, duschade och nu sitter jag här. ska väl skriva ännu mera nu tills jag inte orkar mer, då ska jag sova. för imorgon är det skola igen.... suck! men börjar tio, så får sova lite lagom länge iaf, höhö. men nu måste jag använda hjärnan igen och få min uppsatts att låta bra, bye byeee!

och simon fyller 18 idag, så grattis till dig! :D

/ e,
se upp för dårarna

en hektiskt lördag!

gårdagen var inte aaaalls som jag hade planerat! och tror
det inte var så jättebra... för jag kom inte långt
med pluggandet ;/ så måste skriva idag, men hade kul igår iaf! :D

jag började iaf skriva en bit, men vet inte om jag har gjort rätt... men börjat har jag! sen kom camilla & tomi över så då busade jag lite med edwin istället, och så fikade vi lite och sånt. sen drog dom över till annelie vid fem, då diskade jag upp lite, för mamma & roger hade åkte till rogers föräldrar, och sen vid sex tiden gick jag upp till annelie och käkade tacopaj! :)
efter maten så pratades det en hel del, sen vart det glass till efterätt och sen lektes det en hel del med tove & edwin och sen halv nio skulle dom sova, då gick jag hem till mamma, gick ut med hundarna och planerade att fortsätta skriva på uppsattsen, men så vart det inte! haha. utan sebbe ringde och frågade om jag skulle med till vickan och kolla skräckfilm i ett av hennes hus (dom bor i ett, sen har dom ett "lite mindre bredvid" där ingen är typ, svårt att förklara!) där det tydligen skulle vara skitläskigt att vara, haha. så jag övergav pluggandet igen och emil, sebbe & david hämtade upp mig halv tio.

väl hos vickan började vi installera tvn, gjorde popcorn, la oss till rätta och sen satte vi på en av filmerna, den hette typ the babys room, en spansk skräck. sebbes syrra hade sagt att den var skit läskig men det tycker faktiskt inte jag att den var :p det var väl några hoppa till och skrik scener, SPECIELLT UNDER BORDET! :| men annars var den ganska konstig faktiskt ;s men efter den filmen så behövde vissa gå på toa, andra hade glasbitar under foten som behövdes ta ut och vissa skulle ut och röka, haha. och en viss david övergaard gick runt och skrämde skiten ur folk! ;o han var ju överallt och jag blev lika rädd varje gång! och emil vart nog lika rädd han också ;) AHAHAHHAHA!
sen fortsatte filmstunden iaf, då vart det dead scilens. den har jag sett typ fem gånger innan men folk ville se den och den är ju bra! men det slutade med att jag somnade, höhö. så jag vaknade av att mobilen ringde, det var ingen i huset och det visade sig att david hade planerat att skrämma mig? men det gick inge vidare :p haha.
sen vart det scilense hill för emil ville det, men den var sämst! (som jag sa från början, visst? (; ) så vi bytte till en film david ville se, säg att du älskar mig. haha. så vi satte på den och efter en halvtimme sov både sebbe & emil så sött så ;)

efter den filmen så var det nog dags att åka hem, klockan var runt fyra då. så vi åkte och tankade, och på något jävla konstigt sett fick emil för sig att vi skulle åka till vällingby för där fanns det en 24h statiol!? ;s men men, vad ska man göra, vi åkte dit och emil fick sina cigg, sen åkte vi hem. vill bara pointera att jag somnade i bilen, så det kändes lite konstigt att vakna upp precis utanför mig när det senaste jag såg var en rondell i vällingby?! haha. så när jag kom hem var jag lagom trött liksom, haha, så jag gick bara på toa, tog inte bort mitt smink eller något, sen gick jag upp och la mig, somnade på en gång, vid kvart i fem typ :p
sen vaknade jag imorse vid tio, kunde inte somna om pga min jävla fucking hosta! så jag gick och drack vatten, sen slutade det med att jag somnade om och vaknade halv tolv, haha.

 nej nu kan jag faktiskt inte skriva mer, måste skriva på min uppsatts..... så kanske jag hinner till outlet för att köpa en tröja idag (a) vem vet vem vet!

/ e, trött som ett aaaaaaaaas!

plugg, al night loooong

har inget att skriva, måste bara
blogga lite fort.

kom hem från sebbe för en timme sedan ungefär. har käkat frukost och nu ska jag sitta vid datorn heeela dagen för att skriva färdigt min rapportskrivning tills på måndag som jag inte ens har börjat med! ;o så nu ska jag sitta här, men inge msn, facebook eller annat kul, bara jag, microsoft office word 2007 men dock med min itunes lista. nu måste jag gåå

/ e, tråkigt liv

dålig updatering!

jag ber så heeemskt mycket om ursäkt! men det har helt enkelt
bara inte blivit att jag suttit vid datorn, höhö.

men igår gick jag till sebbe som sagt, vi kollade lite tv och jag somnade väl vid tio tiden dö trött! sen vaknade jag ett antal gånger under natten av att sebbe tar plats (!!!), sen vaknade jag vid åtta av en fucking lastbil utanför och sen vid nio av att jag hostade, så man kan väl inte säga att jag har sovit så himlans bra inatt...
gick väl upp vid tio, eller satte på tvn och lite sådant, men iaf, sen åkte sebbe till skolan vid halv tolv, då gjorde jag mig i ordning och sen någon kvart senare så gick jag till ica, tog ut pengar och sen hämtade annelie & mamma upp mig och vi åkte till jakan för annelie skulle byta en tröja på gina, och det slutade med att jag köpte en, haha.
sen åkte vi till donken i barkarby och käkade, sen åkte vi till veddesta, kollade på nya glasögon till mig :) handlade lite på ÖB och sen åkte vi tillbaka till jakan, åkte förbi bowlinghallen och där slutade det med att jag skrev upp mig till jobb :D haha. så chefen skulle ringa mig inom några dagar, så vi får se! men hoppas på det såklart, alltid skönt med extra pengar!

sen åkte vi och hämtade tove och sen till ica. handlade lite och sen åkte vi hem. då snabb duschade jag, gjorde mig i ordning och gick till sebbe för att hämta busskort och sen tog jag bussen in till jakan. där mötte jag ewelina och vi tog tåget till kungsängen, vi skulle på middag hos pappas tjej :) det blev kräftor, skiiitgott! haha. sen kollade vi idol och det slutade med att vi tog 21.53 tåget där ifrån. tog hel bussen och så åkte jag hem till sebbe där han, david, emil och hans två kompisar, sebbe & sebbe haha, var. så jag kollade utröstningen på idol i vardagsrummet och dom kollade film i sebbes rum. och nu sitter jag vid datorn, så ska socialisera mig lite, skriver imorgon!

/ e, huuuuuvudväärk!

och nu är det helg!

igår var jag bara hemma, orkade inte riktigt plugga
men mådde lite bättre iaf, men vart inge plugg.. FY!


så jag kollade lite tv bara, sjöng lite med mamma, haha! så vid nio gick jag och "la mig" men kollade på greys och efter det somnade jag. tänkte plugga lite först, men jag hade verkligen ingen lust! så jag somnade vid kvart över tio ungefär, haha.

vaknade innan (!!) klockan idag ;o så jag vaknade tjugo över sex ungefär, och hostade såklart.. men gick upp och gjorde mig i ordning och tog halv åtta bussen till stationen, där träffade jag hanna så slapp åka själv :) haha. vi tog åtta tåget och var i skolan halv nio, då träffade jag helene och så gick vi till lektionen, skulle ju ha italienska prov. och det gick ganska bra, trots att jag inte hade pluggat! haha. men man får g iaf hur man än gör så ;)
vi fick sluta lite tidigare så jag satt och prata med ellinor lite grann innan religionen började. där kollade vi på en film och sen gjorde vi ett korsord, sen slutade vi. då gick jag och towe och käkade, sen gick vi och hälsade på media människorna :) eller david & markus, haha.

sen hade vi rättskunskap, men vi har eget arbete men vi behövde gå dit iaf. men stannade i tio minuter, sen skjusade towe mig till stationen och så tog jag 12.53 tåget. nu sitter jag hos pappa, ska bara blogga färdigt och sen dra till mamma och började skriva på svenska/rättskunskaps uppsattsen som ska vara färdig på tisdag. sen ikväll ska jag till sebbe :) skriver sen!

/ e, ledig imorgon! :D

jahapp, och här kommer hösten

igår kväll gick jag till sebbe, vi gick till ica och handlade lite gott
sen satt vi och kollade tv bara, tog det lugnt.

men jag gick hem vid halv tio redan, mådde så jävla dåligt.. huvudet dunkade, kände att hela kroppen var död och halsen kändes alldeles uppsvullen! så när jag kom hem så gick jag direkt upp på rummet och läste lite i min bok och sen somnade jag vid halv elva, så himla skönt.

vaknade med huvudvärk och hosta, kul.. men gjorde mig i ordning för skolan ändå, vet inte varför nu i efterhand då vi på den enda lektionen vi hade idag gick inom provet (ja. hon hade redan rättat! :o) och jag klarade det, så förstod inte varför jag stannade kvar men.. aah, jag gjorde det iaf. så vi slutade halv tolv och då åkte jag & sofia hem till henne, pluggade lite filosofi, men jag åkte hem redan kvart i två för jag kände mig inte alls pigg... så tog kvart över tåget och fick sitta i jakan en halvtimme för att vänta på bussen! den gick 16 över och den missade jag precis, sen kom inte nästa buss fören kvart i!? aja.. johan k kom iaf och höll mig sällskap sista kvarten :) så fick prata av mig lite.

och nu sitter jag hos pappa, ska skriva lite på min rättskunskaps uppsatts, sen gå över till mamma och proppa i mig alvedon och lägga mig i sängen tror jag ;s känns som om jag har feber... men måste till skolan imorgon, har "prov" i italienskan. så jag ska försöka plugga lite idag också, men vet inte hur mycket mitt huvud orkar.. allt är ditt fel daniel, du har smittat mig! :o så det ska du få igen för, kom ihåg det! (6)

/ e,  dont wanna be myself no more, I wanna be somebody else

... I forgot

har inte berättat om min vecka i skolan, vill retas lite så jag
gör det nu helt enkelt ;) haha

igår:
började tio, hade en lektion så slutade elva
idag: började tio, hade en lektion så slutade halv tolv.
imorgon, onsdag: börjar tio, en lektion så slutar halv tolv
torsdag: börjar halv nio, två lektioner och slutar halv tolv
fredag: leeeeedig!

orättvist? ;) nej, SKÖÖÖNT!

HAHAH, det är ju ett skämt!

igår satt jag och försökte plugga till provet(?) i redovisning &
beskattning vi hade idag, men det gick piss!

satt och läste i boken och gjorde vissa övningar men det gick verkligen inte... så tillslut gav jag upp och kollade på avsnitten av veckans andra avenyn avsnitt, och det var lika bra som vanligt! sen gick jag upp och la mig vid tio, och somnade vid elva tiden ungefär.

vaknade av klockan vid halv nio, eget arbete på svenskan så vi fick sovmorgon, skönt! gick ner och käkade sen bytte jag om och vid nio så kom sofia (:o !? haha) och vi pluggade lite redovisning & beskattning och så åkte vi + ewelina till skolan vid halv tio. äventyrsfull bilresa, tss... och vi var i skolan vid tio och då började vi med provet, kändes verkligen piss när jag såg frågorna! men jag gjorde mitt bästa, pratade lite med läraren och så gick det bra tillslut, tror jag iaf..
efter den lektionen så slutade vi, så jag & sofia åkte in till jakan, käkade kebab på träffen, sjukt gott! :D och sen åkte jag med för att sitta med när hon klippte sig på söderhöjden. SJUKT GALET SNYGGT! säger inge mer, ni får se själva ;)

och nu sitter jag hos mamma. sofia var färdig vid halv fyra, då skjusade hon mig till jakan station och så tog jag kvart i fyra bussen hem och sen gick jag och mötta daniel och pratade en snabbis :) och nu ska jag faktiskt hjälpa mamma med maten, för vi ska äta världens godaste maträtt! en simons-mammas-special. räkor i saffrans sås och pasta, GALET GOTT! men vi får se om mamma kan göra det lika gott som simons mamma kan ;) haha. jag fick iaf hans mammas hemliga recept, så det stannar i mina händer, mohaha! ikväll vet jag inte vad som händer, ska prata lite med sebbe :)

/ e, upp och nedgångar..

chill pillerill

sitter hos mamma nu och gör abslut ingenting!
så kul är det, men får se vad som händer.

gick upp åtta idag men ville mer än gärna ligga kvar i sängen! det var äckligt kallt i rummet när jag vaknade så ville stanna under mitt sköna täcke, men nehe då, det var bara att gå upp! suuuck..... så jag gjorde mig i ordning och gick sedan till bussen. den skulle komma 09.00 men den kom först 09.05! fy fan vad kallt det var att stå och vänta på den! ;o
på stationen mötte jag jessica iaf, och sen kom sebbe, och vi tog halv tåget.

började med filosofi där vi skulle redovisa elfte september grejen jag, sofia & towe hade gjort. men det var mer en diskussion redovisning så det gick bra. och efter den lektionen slutade vi, för vi hade eget arbete på svenskan. så jag, sofia & towe gick och käkade, potatisbullar ftw fan! :D haha. och sen satte vi oss i bibblan och skrev färdigt filosofin och sen mailade vi den till daniel, läraren. sen gick jag & sofia till stationen och när vi sitter på tåget märker jag att jag glömt mina hemmanycklar i skåpet! SUCK! men mamma var hemma så fick åka hem till henne istället för att åka till pappa som jag planerat, för jag behövde hämta mina kläder och annat för jag går till mamma idag, mamma-vecka från och med idag, men vart ändrade planer. så måste till pappa ikväll sen, när ewelina har kommit hem med sin nyckel :p haha. aja, nu ska jag försöka få med mig mamma till ICA, skriver sen!

/ e, helt död i kroppen!

en regning söndag..... söndagsångest!

skriver av mig lite fort, för pallar inte sitta här längre,
ska kolla film och mysa ner mig!

igår planerade jag mig att lägga mig tidigt, men det slutade med att när jag skulle stänga av datorn så hade någon skrivit till mig på msn, så vi pratade lite :) sen så kollade jag en film, skulle inte kolla på hela men det slutade med att jag gjorde det för det var fett intressant! var något om anorexia, någon dokumänter typ. men bra var det iaf! men den var så äcklig (?) på något sätt, alltså jag satte mig verkligen in i deras situation så fick någon konstig känsla, den var verkligen inte äcklig på det sättet jag fick den att låta nu! så jag kände på mig att jag inte kunde somna med den känslan i kroppen, så kollade 40 minuter på eva & adam filmen, haha, så det slutade med att jag somnade vid fem typ.

vaknade av klockan vid NIO! och käkade en macka, klädde på mig och gjorde mig i ordning och tog sedan kvart över tio bussen till jakan, halv elva tåget och var hos sofia typ tio i elva. towe kom vid elva och då började vi plugga. vi kom fett långt! så vi satt bara till två, då skjusade towe mig till jakan, och där hämtade mamma & roger upp mig och nu sitter jag hos pappa. ska snart kolla film för min hals är helt fucked up! så vill bara ta det lugnt och.. aah. ikväll hände inte så mycket. ska kolla andra avenyn iaf, sen får vi se. somnade nog rätt så tidigt idag iaf!

/ e, sjuk IGEN!? såklart....

suck suck suck suck

sofia kom och hämtade upp mig vid kvart i sju,
då åkte vi till ICA och handlade lite.

sen åkte vi och hämtade upp filippa, drog till svea för att hämta mat som var beställt och sen åkte vi hem till sofia. där käkade vi, blev en avokadosallad tillslut, haha, och sen pratade vi en hel del, spelade lite spel och sen pratade vi ännu mer. var riktigt trevligt, tack för ikväll sötnosar! :)
sen gick jag och filippa från sofia vid halv tolv, så skulle jag hinna med tolv tåget, och det gjorde jag med nöt och näppe, typ, haha. sen så fastnade tåget såklart någonstans mellan kallhäll och jakan så jag missade precis min buss! så fick sitta på stationen i en fucking halvtimme! sen kom två bussar, och båda hette 552 bruttovägen, så fattade iiingenting! men det visade sig att den ena gick upp vid mig, hur fan ska man veta vilken när dom heter likadant?! ;s men jag tog rätt iaf, och hoppade av vid mig. där var johan, pratade i en minut, sen gick jag hem och nu sitter jag här, sur som en citron och måste egentligen sova då jag ska upp nio imorgon för att vara hos sofia vid elva, där ska vi plugga till filosofin på måndag.
aja, nu ska jag hitta på något kul, suck..

/ e, kvällen började bra men slutade sämst

en hel del farande och flängande

igår kom jag hem vid halv ett tiden ungefär, och då kollade
jag lite tv innan jag somnade, typ halv två.

och i morse vaknade jag av klockan som ringde vid tio, och då gick jag upp och gjorde mig i ordning och halv elva gick jag till annelie och hämtade tove och så gick vi till ica för att äta korv och köpa kanelbullar, men vart inte riktiga kanelbullar :p haha, utan det var sånna där små snäckor typ. sen gick vi till vallen för att kolla när sofias lag spelade cup. och det gick riktigt bra ju! :D vid ett somnade tove så jag fick stå och kolla på de sista två matcherna själv, haha, men dom vann dom två :D sen vid tre så kom annelie, då kollade vi på sista matchen, som dom förlorade tyvärr ;/ sen åkte vi till Mc Donalds och åt, sen skopunkten för att byta ett par skor, sen ICA för att handla och sen hem.

nu sitter jag hos pappa och kollar reprisen på top model och lite sånt. ska snart hoppa in i duschen, sen göra mig i ordning och vid sju så kommer sofia och hämtar mig, så åker vi hem till henne och så kommer filippa också :) vet inte riktigt vad vi ska göra, men något kul blir det nog! :D så nu ska jag inte skriva mer, blir imorgon, hejdååååå

/ e, vinter väder ute!!

ledig dag & plugg hos sofia

idag vaknade jag vid halv tio, innan klockan faktiskt :)
och då gick jag upp och gjorde mig i ordning.

igår natt var det meningen att jag skulle kolla på ett amerikans politik program på cnn, handlade om valet i usa, och jag hade lovat johan att spela in det åt honom, men såklart så somnade jag innan dess, suck.. vände mig om för att vila ögonen i pausen på scrubs och däckade verkligen, men jag var ju inte ens trött innan! aja..

tog halv tolv bussen till jakan och sen vart det tolv tåget till kallhäll, och träffade sebbe på jakan station så fick sällis dit iaf :) sen gick jag till konsum, handlade sås till lunchen jag och sofia skulle äta. det vart fiskpinnar och potatismos, gott!
vi käkade direkt när jag kom dit, sen kollade vi på filosofi filmen, loose change, för sofia hade inte sett den så det blev fjärde gången gilt för mig, haha. men den är lika bra varje gång!
sen började vi jobba med frågorna, men vi kom inte så lång så vi ska fortsätta på söndag, och då kommer towe också :) hon hade andra lektioner idag så hon hann inte komma till sofia idag, men hon är med i våran grupp.

jag tog 16.27 tåget från kallhäll till jakan, och från jakan blev det 552an hem, för fucking 553an går precis när tåget kommer in, suuuck! gick förbi mamma med datorn jag tog med till sofia idag, för vi behövde två datorer, och där var tove & annelie så jag pratade lite med dom och sen gick jag hem till pappa. men hann bara hem och byta tröja och sen gick jag till handlarn, mötte daniel och pratade lite :) sen gick jag till ICA för att möta pappa och käka mat på grillen, gott! tog en kebabrulle, haha. där var arses, rasmus, philip och robert också. dom satt och pratade med pappa om fotboll typ :p så jag joinade dom. sen handlade vi lite, gick hem, jag städade rummet lite och nu sitter jag hos sebbe, kollar idol såklart! :D så nu kan jag inte skriva mer, det börjar nu igen!

/ e, kanelbullens dag imorgon!

jobbig dag!

igår kväll/natt satt jag och kollade på eva & adam,
igen! så blev sen säng... igen.

så när klockan ringde halv sju i morse var jag så jävla trött! så jag låg kvar tills klockan sju, gjorde mig i ordning snabbt som attans, bytte om och struntade i frukosten. tog halv åtta bussen, och daniel satt typ bredvid mig men såg inte det, wtf!? ;s och sen vart det åtta tåget.
började med italienska och det gick bra. sedan hade vi religion som också gick bra. såg en äcklig film och efter den lektionen slutade vi. ingen rättskunskap & projektarbetet gör jag hemma. så käkade lunch med sofia och några tjejer i klassen och sen satt jag mellan tolv och ett och väntade på mitt handledarmöte med christia, och vi kom fram till en del saker, så nu ska jag komma igång med projektet på riktigt!

slutade med att jag tog 14.38 tåget men fick sitta en kvart i jakan och vänta på bussen, såklart! men väl hemma kollade jag lite eva och adam, sen käkade jag och vid halv åtta gick jag till sebbe. vi kollade idol och sen tila tequila och nu är jag hemma hos pappa. ska ladda ner låtar till sofias ipod, lägga in nya låtat till mig själv och sen sova.

imorgon har vi bara en lektion, eget arbete, så jag, sofia & towe ska hem till sofia imorgon och rå plugga! ska skriva färdigt filosofi arbetet som ska redovisas på måndag. så jag ska ta kvart i tolv tåget till sofia, och towe kommer efter hon har slutat skolan :)

/ e, typ ledig imorgon, sköönt!

plugg hemma hos sofia idag igen

igår kunde jag verkligen, VERKLIGEN inte sova! helt sjukt..
fastade för eva & adam säsong 1, du vet när dom
är sådär små? haha

så helt plötsligt såg jag att klockan var halv två, så kanske var dags att hoppa i säng. så jag fixade lite och sedan somnade jag väl vid... halv tre tiden kanske? så i morse var jag helt döööd! så jag låg kvar i sänget lite extra, höhö. sen åkte jag till skolan och hade redovisning & beskattning. vi gick igenom import och export och det gick väl sådär.

efter det var det lunch, äckel fisk! och sen gick jag till bibblan med sofia, skrev ut en del saker och sen åkte vi hem. vi gick till stationen i spö regnet! och jag hade mina vita tygskor, som är trasiga, så snacka om hur blöta mina fötter va! men iaf, vi åkte hem till sofia, köpte lite godsaker i centrum och gick hem till henne och pluggade. käkade middag där och nu sitter jag här :) ska kolla lite eva & adam (hahah!) och vid åtta kommer johan :) ska kolla idol!

/ e, i kissed a girl and I liked it (8)