10 December

oj oj oj vad länge sedan det var jag bloggade
sen sist nu alltså! men finns ingen tid.. och
inget roligt att skriva om :(

men jess har kommit hem nu iaf! :D har umgåtts väldigt mycket med henne, its niiice! sen har jag & seb varit på ikea och inhandlat nya möbler till rummet så nu är i stort sett allt nytt, känns riktigt skönt faktiskt! trivs som fan med den här möbleringen, så blir nog att det står kvar såhär ett bra tag :p haha.

och idag var det idol final! kollade med sandra, såklart, haha! och idag efter jobbet så tog jag & seb och sov en timme, sen åkte vi hem till annelie och hämtade upp ville, han skulle sova här idag :) var riktigt mysigt att mysa med honom :) nu ligger han och sover så sött i sängen. lill plutten!

sen har vi fått nya skift på jobber som börjar från och med söndag. så nästa vecka jobbar jag söndag till torsdag, 09.00 - 18.00, så normala tider, typ. sen är det en vecka kväll (14.30-23.00) och sen en vecka dag (06.00-14.30) och dom veckorna är måndag - fredag. får se hur det går, men har bra gruppledare i våran grupp så ska nog bli riktigt nice :)

men nu ska jag sova, är sjuuuukt trött! imorgon ska vi handla lite julklappar tror jag? vi får se. beror på hur trött jag är :p och sen på söndag blir det ju jobb... haha. men det ska nog gå bra! men känns som om det enda jag gör är jobbar.. mindre kul.

puss & kram!