fredag;

jaop. börjar med igår först då, hände en del.
igår. efter jag hade skrivit så åt jag en pizza och kollade lite på tv. sedan frågade jag och jessica ville med ner till ica för att ta en glass men hon kunde inte :( men det konstigaste, eller läskigaste, var då att jocke frågade precis på PA om jag ville med ner till ica och ta en glass :o fett läskigt fan! men det såklart att jag ville så jag gick ner till ica och mötte jocke och vi gick in på ica och då kom thomas dit också. sedan köpte vi glassar och satte oss vid fontänen, fett chill. varmt som fan! då satt vi där ett tag, typ en och en halv timme tror jag. sedan kom jocke zedig och lucas och höll oss lite sällis ett tag, typ en halv timme kanske och sedan drog alla hem. jag gick hem och satte mig vid datorn och pratade lite med mattias och han frågade om jag ville följa med och kolla på sammys träning, gymnastik i viksjö tennishall :p och jag menar, varför inte? så jag mötte mattias på ica vid kvart över sju och var i tennishallen halv åtta. sedan typ kvart i åtta kom nyström. då gick vi upp på läktaren och kollade när dom värmde upp, typ det ända dom gjorde hela träningen, haha. sedan så fick mattias&nyström hoppa lite på mattorna och så aah.. sedan vid tio så drog alla hem. väl hemma så pratade jag med sofia i telefonen ett tag och kollade sedan på situation magnusson och sedan somnade jag.
idag. började inte så bra, det började med att jag försov mig, inte bra! vaknade vid nio (då min buss skulle gå) av att sofia ringer och ber mig ta med en sak till skolan, höh. då gör jag mig iordning och tar sedan tio bussen till skolan istället. jag var i skolan typ halv elva och mötta sofia halv tolv typ. då åt vi lunch. sedan hade vi matte men det var helt okej faktiskt för vi satt utanför hela tiden, och jag jobbade inget utan blev att jag löste sudoku istället ^^ hah! sedan så slutade vi kvart över ett. då mötte vi nyström i korridoren, han skulle vänta på arses som slutade halv tre och sofia skulle vänta på filippa som också slutade då så vi tre gick upp på "skolgården" och satte oss på en bänk och chillade i det fina vädret. åt en glass, drack cola och bara satt lixom. sedan vid typ kvart i tre kom filippa men inte arses, han skulle prata med en lärare. sedan satt vi bara ett tag, skulle ta nollåtta bussen från skolan, men nyström skulle vänta på arses men vi missade nollåtta bussen så vi skulle ta tjugosex bussen istället och den hann vi med, eller jag, filippa och sofia. när bussen precis gick såg vi att nyström&arses sprang men missade, to bad (a) men vi väntade på dom i jakan iaf. så gick sofia och filippa och fikade på tasty's och jag, nyström&arses tog  bussen hem. och dom skämde verkligen ut mig på bussen alltså :p inget som jag berättar om så men aah, skit samma! sedan hoppade dom av och gick till arses och jag åkte hem till mig. nu gör jag inget, väntar på att pappa ska komma hem och börja laga mat. och ikväll får vi se vad som händer!
PUSS <33


Dagens bra;
heeeelg! + fint väder
Dagens dåliga; kommer inte på något just nu, världsvälten är ju inte så kul..

torsdag;

börjar med igår! efter jag hade skrivit så gick jag upp och duschade, bytte om och åt lite lunch. sedan satt jag bara vid datorn typ, hade fett tråkigt! och ingen kunde göra något heller för folk var upptagna så väldigt tråkigt var det.. sedan vid åtta så kollade jag på tack gode gud, och det var så sjukt kul! och då kom simon till mig och höll mig lite sällis, höh :p vi pratade och allt sådant. sedan kollade vi på sverige matchen men sverige söög verkligen! och så förlorade dom för dom som inte vet det.. sedan åkte simon hem och jag gick över till mamma för hon skulle kolla på mina utslag som jag har fått men det var ingen fara sa hon, skönt! så får hoppas nu att det inte blir värre. sedan gick jag och lade mig, men kunde inte sova så jag kollade på ameican idol och sedan så somnade jag.
idag. gick upp, eller vaknade kvart i sju och låg kvar ett bra tag i sängen, ända tills kvart över för jag orkade verkligen inte gå upp! så jag funderade på om jag skulle ha försovit mig lite men nej, så blev det inte. utan stressade i mig frukost, gjorde mig i ordning och klädde på mig jävligt fort istället! inte kul med stressig morgon men men.. sedan så åkte jag till skolan och vi började med NO, fett tråkigt. eller ganska chill idag. vi fick i uppgift att skriva en förklaring till typ åtta ord så jag och sofia tog fyra var och så fick man kopiera från internet hur mycket man ville! så det var faktiskt ganska lätt, men ändå. sedan hade vi engelska, gick fett fort! och sedan hade vi klasstimme i tjugo minuter, vi fick tillbaka våran debattartikel, motion och sammanfattning av riksdagsrollspelet och aah.. gick väl typ okej tror jag. fick iaf G och aah det är väl bra, hmm. efter det så hade vi lunch, äklig mat så det blev fil och efter det så åkte jag hem, slutade halv tolv men tog 12.23 tåget med ellinor. och nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra så jag skriver imorgon igen! då är det fredag, feeeeeeett skönt!
PUSS <33


Dagens bra;
helg snaart!
Dagens dåliga; våran so-lärare..

onsdag;

internet funkade inte igår så kunde inte skriva och orkar inte skriva det heller, ni får missa en dag i mitt liv :p hah.
idag. började halv nio med italienska, tråkigt som fan men gick ändå snabbt! efter det var det tre timmar historia som gällde, det var ännu tråkigare men gick snabbt det också faktiskt. sedan hade vi lunch, blev fiskburgare och det är feeett gott så åt två stycken, mohaha. går inte så snabbt med tanke på min piercing i tungan men men, sofia&petra var så snälla att sitta med mig och äta :) så det va lungan! efter lunchen så hade vi matte i en timme och trettiofem minuter. det var helt okej för att jag&petra satte oss utanför och "jobbade" så aah, höh. efter det så slutade vi men jag&martina var tvungna att sitta kvar för att göra klart en engelska grej, tog bara typ en kvart så det blev inte alls länge! så tog vi femtiosex bussen hem och nollåtta tåget. sedan tog jag nittonöver tre bussen hem och nu är jag hemma. funtar på om jag ska upp och duscha och byta om, för det är fett varmt ute nu! aah, det blir så, drar upp och duschar! skriver imorgon, hare!
PUSS <33


Dagens bra;
lagom skön dag
Dagens dåliga; kanske infekterad piercing ;/

måndag;

glömde skriva igår så jag börjar med det, eller vi börjar med lördag eftermiddag.
lördag. efter jag hade skrivit min blogg så duschade jag och sedan pluggade jag lite, gick inte på arses match. sedan åt jag middag och gjorde mig i ordning och sånt för att jag skulle åka till sofia och sova där. och så skulle nyström med så skulle möta honom på kallhälls station klockan sju för att jag fick skjuss av min syster, lång historia. men vi möttes iaf och gick till sofia, men hennes mamma hade fyllt år så det var lite födelsedagskalas med hennes släkt så jag och fredrik (nyström, jag säger fredrik!) gick till lokalen och mötte sofia där och så åt vi lite tårta och lalala. sedan gick vi hem till sofia, kollade på tv filmer och sedan gick vi ner i hennes rum och umgicks lite. hade fett kul! slutade med att jag&fredrik sov där :)
söndag.
vaknade vid elva (egentligen tio, men man ställde ju om klockan) men vi låg kvar ett bra tag! sedan vid typ halv tre så gick vi upp och gjorde våfflor, våffeldagen! och efter det så började vi göra oss lite i ordning och sofia packade för att hon skulle sova hos mig, eftersom att vi började tolv idag, måndag. så tog vi halv fem tåget. när jag och sofia kom hem så gick vi typ direkt till ica och köpte godis :p sedan gick vi hem och gjorde våfflor med evelina, så det blev våfflor till middag också, höh. efter det så gick vi ut med min hund. och sedan så pluggade vi till typ halv tolv så nu kan jag nog lite tills provet imorgon iaf. sedan gick vi upp och sov.
idag. gick upp vid tio och så gjorde oss i ordning och åt frukost. det blev våfflor till frukost idag också (a) haha! sedan åkte vi till skolan. skolan var typ sådär sämst idag.. orkar inte berätta men det var så iaf. nu ska jag hem till mamma och hämta mina saker, och ikväll så får vi se vad som händer. ciao
PUSS <33


Dagens bra;
pappa-vecka denna vecka
Dagens dåliga; skola igen..

lördag;

börjar med igår.
igår.
efter jag hade skrivit så gick jag över till mamma och försökte äta lite mat, blev soppa, och det gick väl sådär. sedan duschade jag och gjorde mig i ordning och vid åtta kom sofia och vi kollade lite på tv och sedan så gick vi till mattias där det skulle komma lite folk :) så vid nio mötte jag&sofia mattias&nyström och så gick vi hem till mattias. då chillade vi lite och en timme senare, typ, så kom (ska se ifall jag kommer ihåg vad dom hette :p) sammy, ekan, alex och leo och så blev det lite chill och mycket norge prat :p sedan gick alla hem typ och jag somnade vid halv fyra kanske.
idag. vaknade, gick till ica och så satt jag, sofia, nyström&arses och fikade ett bra tag på ica, sedan gick jag hem och nu ska jag snart gå till mamma och duscha och kanske åka och kolla på arses match med nyström, men får se hur det blir. skriver imorgon, vet inte vad som händer ikväll!
PUSS <33


Dagens bra;
helgen är här, äntligen!
Dagens dåliga; inget planerat ikväll..

fredag;

äääntligen alltså! har nog väntat på denna fredag i två veckor känns det som ;p haha.
idag. började skolan med idrott, och jag slapp leka ledare på lektionen, petra gjorde istället för mig ;) mohahah. och efter det så skulle vi ha matte men hon var hos tandläkaren så vi hade inget. efter det så åkte jag&martina till stan för att pierca oss :D och simon hoppade på i jakan. orkar inte berätta allt som hände men det slutade med att jag&martina är piercade i tungan :D:D:D:D och det är skitsnyggt! och det gjorde inte alls ont. nu ringer evelina, lillesyster, och tjatar på mig att jag ska komma till mamma så jag skriver imorgon!
PUSS! <33



Dagens bra;
FREDAG IDAG!
Dagens dåliga; jadu..

torsdag;

tooorsdag idag då. orkar inte skriva mer om igår för det hände typ inget. gick ut och sprang, åt, tvättade, kollade på tv och gick och lade mig.
idag. gick upp halv sju och gjorde mig i ordning, åt frukost och lalala. tog sedan kvart i åtta bussen till skolan och åtta tåget. i skolan så började vi med NO, inte så jätte kul men ändå ganska chill. sedan hade vi engelska och det var också skönt, eget arbete hela lektionen så jag&martina fortsatte med vårat arbete om feminsm, gick väl bra. efter det hade vi klasstimme och sedan lunch. sedan så slutade jag men jag satt kvar i skolan till två då martina slutade sin spanska och vi gjorde våran idrottsuppgift tills imorgon och vi blev klara så nu är våran lektion inför imorgon fixad, men det kommer bli pinsamt men what the fuck, bara att köra på. och imorgon är det  fredag! :D och ni vet vad som händer då? precis, först skoldag till ett och efter det blir det PIERCING med martina&simon, sedan åker jag till jakan och möter sofia och kollar på när hon äter och sedan drar jag hem, duschar och sånt och sedan drar jag till mattias för han&nyström kommer hem imorgon ju! :D :D :D så förhoppningsvis en bra dag imorgon! men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så skriver imorgon igen.
PUSS <3


Dagens bra;
imooorgon alltså!
Dagens dåliga; orkar inte vänta tills imorgon..

onsdag;

lill-lördag. och min kära blogg firar ett halvår idag :) lång tid! men skriver först om igår, hände lite saker.
igår. efter jag hade skrivit så var jag kvar hos pappa i en halvtimme kanske men gick sedan över till mamma och bytte om för att ta en liten spring-runda. så gjorde jag det och det var fett skön och fett jobbigt! när jag kom hem igen så var annelie och tove där och dom skulle till Mc Donalds och jag ville följa med (a) så jag gick upp och duschade och bytte om. sedan så åkte vi dit. fett gott med hamburgare alltså, driv inte! träffade sveis&meijer där också. sedan satt vi där i kanske en timme och åt och så och åkte sedan till babyland för att kolla på en vagn till tove, den var jättefin! och sedan gick vi in på toys'r'us eller hur man skriver det, men dom hade inte det vi letade efter så vi åkte hem då. sedan gick jag över till pappa igen och satte mig här men gick sedan hem till mamma igen. gjorde typ ingenting och så gick jag och lade mig vid elva tiden men jag kunde verkligen inte somna! jag tänkte på fredag heeela tiden! hur ont det kommer göra, fast folk säger att det inte alls gör ont, när jag piercar mig. hur snyggt det kommer att bli. hur jag inte kommer kunna äta/prata på typ två dagar. och att nyström&mattias kommer hem! tänkte verkligen på allt! sedan somnade jag men vaknade en gång varje timme typ så aah..
idag. "vaknade", eller snarare gick upp, klockan åtta. eftersom att jag inte hade sovit ut riktigt så var jag riktigt trött. gick ner och åt frukost och allt sådan och tog sedan nio bussen till skolan. det gick riktigt långsamt så var väldigt nära på att missa tåget! dörrarna stängde precis när jag hade klivit på. och i kallhäll så hoppade martina&sofia på. och i skolan så började vi med SO, så jävla tråkigt.. pratade om gustav vasa hela lektionen, alltså tre timmar. efter det hade vi lunch och sedan hade vi matte. så tråkig dag idag men nu är den snart över, så en dag närmare fredag :) och nu vet jag inte vad som händer. kom typ precis hem för efter skolan så åkte jag direkt hem till jessica och hon klippte mig! så jävla skönt att bli av med utslitna toppar alltså. det syns inte så mycket men jag ville bara bli av med topparna så tack jessica :) och ikväll vet jag inte vad som händer. ska hem till mamma snart och gå ut och springa. men kan inte gå någonstans ikväll heller för jag har lovat pappa att ta tvätt tiden så aah. men då får jag tid att plugga också. så det blir hemmakväll. skriver imorgon igen
PUSS <3



Dagens bra;
snart fredag!
Dagens dåliga; att det ändå är två dagar kvar ;/ ..

tisdag;

den här dagen var fan asbra! ännu bättre än igår! gårdagen vart som planerat, så ingen ändring där så jag börjar med hur min dag började då.
idag. gick upp vid åtta, och var faktiskt pigg! så gick ner och gjorde mig i ordning och åt frukost. sedan så kollade jag igenom mina anteckningar som jag hade gjort till provet, no-prov som sagt.. så åkte jag sedan till skolan. när jag kom till skolan så hade martina&sofia redan slutat så jag satte mig vid dom och pluggade lite no för det var första lektionen. och sedan kom petra :D hon hade piercat tungan i fredags så man ville ju se hur det såg ut! men hon var hemma igår för hon hade blivit sjuk.. men hon hade tagit ur piercingen!! hon hade inte kunnat äta och hade då spytt och allt, och hon trodde det berodde på att hon hade piercat sig så aah.. stackarn! sedan gick vi till klassrummet där vi skulle ha prov men när vi var påväg till klassrummet så kom bengt, våran lärare, och sa att vi skulle till ett annat klassrum för att det hade blivit dubbelbokat där vi skulle vara men när vi kom till det andra klassrummet så började dom där inne precis att skriva sitt prov! så vi kunde inte vara där heller. och det fanns ingen annanstans så bengt sa att vi skulle skriva om en vecka istället! :D :D :D alla blev fett glada! så jävla skönt, för då kan man plugga extra mycket! så vi gick och gjorde lite engelska istället, för vi har börjat med ett arbete där. men det blev inte så mycket gjort för sofia hade jätteont i huvudet så hon låg typ och sov på bänken och jag&martina bestämde oss för att vi skulle pierca oss i tungan på fredag! även ifall det hade blivit konstigt med petra, för vi tror inte det händer så med oss (a) så vi ringde och beställde tid, men martina är lite pussy och vet inte om hon vågar, men nu har vi bestämt oss! så på fredag klockan tre så smäller det alltså! så fredag kommer bli en jävligt bra dag alltså! först är det kort dag i skolan, sedan drar jag och martina direkt till stan och äter på Mc Donalds och sedan drar vi vidare och piercar oss. sedan drar jag hem, duschar och shit och sedan ska jag träffa mattias&nyström! :D längtar efter dom.. har fan varit borta i 1½ vecka nu och på fredag kommer dom hem! så jag längtar ganska hårt till fredag nu alltså! men iaf, forsätter på min dag nu. efter våran långa rast så skulle vi ha svenska i en timme och sedan SO i två så vi gick upp till klassrummet. då hade vi en kort svenska lektion för att hon var tvungen att gå vidare och så skulle vi inte ha SO för våran lärare var borta så vi skulle kolla på en 20 minutersfilm och sedan fick vi gå. då frågade vi våran engelska lärare ifall vi fick börja engelskan tidigare så vi kunde sluta tidigare men då sa hon; jobba med erat arbete, hemma eller i skolan, bara det blir klar! så jag&martina bestämde oss för att jobba hemma och åka hem nu så vi slutade halv två istället för halv fem! :D så jävla skönt alltså! så nu är jag hemma, ska hem till mamma snart och byta om och sedan ska jag ut och springa och ikväll vet jag inte vad som händer. funtar på om jag ska skriva klart våran engelskauppgift och så.. men nu ska jag gå, skriver imorgon!
PUSS! <33


Dagens bra;
bara tre dagar kvar nu! :D :D
Dagens dåliga; absolut ingenting faktiskt!

Lite bilder från en underbart skön skoldag ;)

martinas finne, inringad! :p hahahahha   sofia sover :p   hah, martina på svenskan :D

måndag;

skoldag då. men fett skön skoldag, verkligen! men min dag igår blev inte heller som jag hade planerat så börjar med den :p haha.
igår. pratade med jocke på msn och det slutade med att han&jag åkte till jakan och kollade på schlagerfolket som var där, nämligen anna book, sebastian och jimmy jansson. vi tog halv ett bussen dit så vi missade anna book men det gjorde inte så mycket och vi (eller jag :p haha) ville inte se sebastian heller (btw, kollade precis ut genom mitt fönster och ser att det snöar.. WHYY!?) och jimmy skulle komma vid två så i en timme gick vi och kollade i lite affärer, hälsade på sofia och åt på burger king. sedan vid två så kollade vi på jimmy jansson :D i typ tjugo minuter, för det var bara tre låtar som han sjöng. alltså, jimmy jansson är typ sådär jätte het! jag vet inte varför jag tycker det, det bara är så! min lista på snyggaste killarna på denna jord ser ut såhär:
1. mickael persbrandt - manligare snubbe finns ju fan inte!
2. jimmy jansson - hur snygg kan man egentligen bli!?
3. markus fagervall - skön snubbe, snygg människa!
4. hemligt ;) bara sofia som vet! mohaha

aah, men typ sådär. dom fyra killarna, fy fan i helvette säger jag bara :p hahahah! men okej, efter vi kollat på honom gick vi åter igen upp till sofia och tog en fika innan vi tog bussen hem. när jag kom hem så gick jag direkt upp på mitt rum och pluggade no i typ en och en halv timme tills jag packade, gick över till mamma och väntade på att sofia och hennes pappa skulle komma och hämta mig. skulle sova hos henne för vi började tolv idag, fett skönt! hemma hos sofia så åt vi middag, pluggade no och kollade på wallander och somnade sedan vid ett tiden.
idag. gick upp vid tio, gjorde oss i ordning och åt frukost/lunch. sedan tog vi kvart över elva tåget till skolan och hade NO. efter det skulle jag ha bild&italienska men jag kände att jag behövde plugga till no-provet imorgon så jag gick hem istället. men det slutade med att jag följde med jessica (som åkte hem med mig&sofia :p) till tandläkaren men jag satt faktiskt där och pluggade. sedan gick jag hem och kom precis hem typ. nu ska jag packa till mamma, ska till henne idag, och där ska jag plugga hela kvällen! så jag åtminstonde får G på provet imorgon.. men men, nu har jag faktiskt viktigare saker för mig så vi hörs imorgon
PUSS! <3


Dagens bra;
fett skön måndag!
Dagens dåliga; plugga hela kvällen..

söndag;

helgen är snart slut.. men det känns inte sådär jobbigt som det brukar faktiskt, konstigt nog..
igår. blev typ inte alls som jag hade förväntat mig :p jag gick upp och duschade, sedan gjorde jag mig i ordning och gick över till mamma ett tag och vid tolv så åkte jag med dom till jakan och var där med dom typ en timme innan jag gick och mötte malin. vi gick till tasty's och tog en fika :) men vi retade sofia lite grann också, mohaha. sedan tog jag typ halv fyra bussen hem och packade lite med tanke på att jag skulle sova hos sofia. sedan gick jag över till mamma och åt middag och lekte lite med tove. sedan tog jag bussen och sju tåget till sofia. när jag var där så skrev vi lite på våran labbrapport, eller sofias labbrapport :p, och sedan så gick vi ner och löste lite sudoku och kollade på tv. sedan blev det en film, hette typ just my luck eller något. jag somnade elva (!!) :o jag var verkligen skittrött! det var typ min dag igår.
idag. gick upp halv nio för sofia skulle jobba idag igen. då chillade vi lite till halv tio, gjorde oss iordning och allt sådant och jag fick sedan skjuss hem av sofias mor&far, eftersom att dom skulle skjussa sofia till jobbet. och nu sitter jag här, ska väl upp och ta en dusch snart och sedan vet jag inte vad som händer. jessica ska kanske klippa mig idag, för det blev inget igår men vi får se, för att hon har match. annars har jag inget planerat. måste plugga lite NO också för vi har prov på tisdag. men jag skriver imorgon.
PUSS! <3


Dagens bra;
sofia! jag älskar dig <3
Dagens dåliga; helgen slut..

lördag;

tidig lördagmorgon. men jag var tvungen att gå upp för att sofia sov här som sagt och hon skulle upp och jobba så.. men det var lugnt! man kan ju inte sova bort hela dagen, eller hur? ;) så nu sitter jag här, men jag börjar med min dag igår då.
igår. tog nio bussen och kvart över nio tåget till skolan. på stationen så mötte jag malin så jag fick lite sällis. och på tåget så skulle jag möta rebecca, för hon skulle åka till UBG för att kolla hur det ser ut, för hon kanske ska börja där i tvåan sen, jensen suger tydligen :p haha. och väl i skolan så började vi med idrott men jag hade glömt kläder så kunde inte va med. så jag&martina jobbade med vårat musikprogram och kom på några fina rörelser. efter det var det lunch och sedan matte... men något som var väldigt ovanligt var att hon hade bara genomgång i sjutton minuter :o det är ju ingenting ju! så vi fick jobba lite idag. sedan åkte jag hem till sofia där vi chillade, åt middag som bestod av Mc Donalds och efter det så åkte jag hem typ. sedan kollade jag lite på tv, duschade och städade lite och vid halv elva tiden så kom sofia hit. sedan somnade vi vid ett tiden kanske.
idag. gick upp åtta och nu ska jag snart upp och duscha. sedan så ska förhoppningsvis, som förra gången, jessica klippa mig idag eller imorgon. så om det blir idag blir jag jätteglad! :D och sedan så tror jag att jag tar en liten springrunda idag faktiskt. men vi får se. och sedan ikväll så ska jag till sofia där det blir chill och allt sådant, lite sudoku och tv. aja, nu ska jag chilla framför tv;n men jag skriver mer imorgon!
PUSS! <3


Dagens bra;
sofia + klippning (?) :)
Dagens dåliga; bara tre stycken om dagen..

fredag; !!

friday, at least! det känns som om jag har gått och väntat på denna dag typ.. flera veckor! inte för att det händer något speciellt idag eller så men det är helg, och det är precis vad jag behöver just nu känns det som. jag klippte mig aldrig igår så det får bli i helgen sa jessica ;) så vi hoppas på helgen nu istället då! idag så börjar vi med idrott men jag&martina har inte gjort läxan så jag tror jag skippar idrotten idag alltså, säger att jag glömt kläder och inte kan idrotta i jeans ^^ och efter det har vi, of course, matte! helvetteslektionen.. våran kära mattelärare har genomgån i typ.. 80% av hela lektionen. då har vi kanske 20 minuter på oss att jobba sedan och då har hon tänkt sig att vi ska ha gjort typ 10-15 sidor varje vecka! och vi har två mattelektioner och båda två går ut på att hon ska prata, prata och prata. dålig planering där ingela. och efter matte så är det hemåt som gäller. ska städa lite för att sofia kommer hit ikväll och så ska vi mysa lite :p haha! så det får vara lite städat när hon kommer.
resten av helgen är inte sådär planerad. vet bara att jag ska klippa mig, vara med sofia och tyvärr måste plugga NO. annars så är det väl lite impulsgrejer som händer, får se helt enkelt! men nu måste jag fixa det lilla sista innan min buss går, så ni får ha en trevlig kväll/helg and everything! :)
PUSS! <3


Dagens bra;
helghelghelg - finns det något bättre?
Dagens dåliga; en hel vecka kvar..

torsdag;

fett skön dag verkligen! eller aah, typ.. men jag börjar med igår.
igår. efter skolan så åkte vi direkt hem till sofia (inget springande idag inte) för vi hade ingen matte så slutade typ halv ett. väl hemma hos sofia så chillade vi typ en timme men sedan började vi plugga. efter det så gjorde vi mat, tacos, muums! och sedan åt vi. sedan kollade vi lite på tv och sedan tog jag nio tåget hem. när jag hade kommit hem så hade jag en diskussion med pappa som slutade med att JAG KOMMER FÅ PIERCA MIG I TUNGAN! :D:D:D och sedan gick jag och sov.
idag. började halv nio med NO, det var väl inte sådär jättekul men jag satt bara och löste sudoku och lyssnade på musik så det var väl chill ^^ och efter det hade vi engelska. vi började med något nytt och det slutade med att jag&martina skulle skriva om feminism :p och efter det hade vi tjugo minuters klasstimme och sedan efter det så slutade jag. då gick jag och åt lunch med sofia, malin och filippa och efter det så åkte jag&malin hem :) när jag kommit hem så gick jag direkt till mamma och där var annelie och dom skulle till ica och fika så jag följde med. och jag kom typ nyss hem, men har hinnit duscha och så för jessica ska kanske klippa mig idag  :D :D :D hoppas jag iaf! så nu ska jag vänta tills hon hör av sig, vi höres imorgon igen som vanligt!
PUSS! <3


Dagens bra;
piiiiercing i tungan snart!
Dagens dåliga; just nu kommer jag faktiskt inte på något :p


onsdag;

ännu än dag. åkte till skolan och var där tjugo över åtta och började halv nio. men of course så hade vi inget språk!! så skulle ha kunnat vara här halv tio istället. så nu sitter jag i datasalen och skriver en labbrapport som ska vara klar tills imorgon.
igår. skolan var faktiskt helt okej, vi fick sluta en timme tidigare än vad vi skulle. när jag kom hem så gjrode jag mig i ordning för att ut och springa och så gjorde jag det i en halvtimme. så jävla skönt! man känner sig så.. jag vet inte, men det känsn skönt efteråt iaf. och sedan tog jag en lååång duscha och sedan möblerade jag mitt rum, det blev helt okej. sedan pluggade jag lite italienska och efter det somnade jag.
idag. hade ju inget språk och sen vet jag inte riktigt vad som händer. men efter skolan så ska jag hem, springa, duscha och sedan åka till sofia där det blir middag&chill. men nu ska jag fortsätta på min labb så jag skriver imorgon igen då.
PUSS! <3


Dagens bra;
chill hos sofia
Dagens dåliga; 8 långa dagar kvar..


tisdag;

känns bra idag faktiskt. det känns som om det kommer bli en bra dag men vet ju inte, har ju inte åkt till skolan ännu. börjar klockan tio med no, redovisningar. men jag har redan redovisat så att det är ganska chill för mig alltså. sen är det lunch så jag hoppas verkligen på god mat! och efter det är det so/svenska i tre timmar.. det är sista dagen på vårat rollspel idag alltså, så jävla skönt för det är så otroligt tråkigt! idag ska vi sitta i samlingssalen med SP1a så det blir typ 60-70 pers där inne :o och så ska vi lyssna på en massa motioner och propositioner så aah. tråkigt men sista dagen så man får tåla lite då ;) och efter det så slutar vi. slutar halv fem men får se hur lång tid det tar i samlingssalen. när jag kommer hem ska jag kolla på PB (som jag spelade in igår för jag missade) och sedan möblera mitt rum :D och efter det måste jag plugga, hittils vet jag bara att jag har italienskaläxa men vet inte om vi får något mer idag. det tar väl hela kvällen då så jag har lite att göra. men nu måste jag fixa det sista innan jag ska åka till skolan, tar nio bussen. men skriver kanske en uppdatering senare ikväll men annars så skriver jag imorgon igen. ha en bra dag :)
PUSS! <3


Dagens bra;
känns som en bra dag!
Dagens dåliga; vet faktiskt inte det än :p

måndag;

ny vecka, nya tag. då är det måndag igen då, suck.. dagen började riktigt dåligt, kände verkligen inte för att gå ut sängen men kände mig ändå så illa tvungen. väl i skolan så blev jag lite piggare. vi började med so/svenska och då skulle vi fortsätta på våran debattartikel och det var väl helt okej, satt inne på datorn hela tiden och kollade min PA och sånt (a) hah. men jag skrev faktiskt lite på min artikel också. efter det hade vi lunch, äklig mat så det blev fil. och efter det hade vi no. kändes som en väldigt onödig lektion för att vi gjorde typ inget, pratade om vinterkräksjukan och det vet man allt om typ. vi kom typ fram till att man spyr då ^^ så viktig var den lektionen. och efter det så skulle jag ha bild, men det kändes som om alla andra i hela skolan slutade. sofia åkte hem, petra åkte hem men martina hade musik men hon åkte hem efter det. på bilden satt jag och pratade med sabrina hela lektionen typ, vi pratade om HCPM. bara jag som förstår förkortningen tror jag, men ändå :p tvungen att ha med det. och efter bilden hade jag fitt språk. så jävla tråkigt alltså! kände så hårt för att bara åka hem, men jag har lite för mycket frånvaro för att kunna göra det så behövde verkligen gå ;/ men efter det så slutade jag! och då gick jag till stationen och pratade med sofia på telefonen hela vägen. jag skulle nämligen hem till henne efter skola. tog fem tåget dit. väl hemma hos henne så pluggade vi, åt middag och sedan vart det tjåle med tv-tittande, chill! jag tog sedan nio tåget hem. och väl hemma så duschade jag och satte mig vid datorn på en gång, var ju inte klar med min debattartikel så var tvungen att skriva klart den och nu är jag äntligen klar! den blev kanske inte så bra men.. vaa ska jag göra? men nu ska jag upp och kolla på lite tv och försöka sova, men skriver mer imorgon as usual :)
PUSS! <3


Dagens bra;
sofia, du är helt underbar!
Dagens dåliga; bara måndag..

söndag;

tråkig dag. men börjar med igår kväll.
igår. på dagen så gjorde jag ingenting alls. satt lite vid datorn, pluggade lite och duschade. sedan åt jag middag och tog sedan halv sju bussen in till jakan. och sju tåget till kallhäll. var framme hos sofia typ tjugo över sju. då var det bara vi tre tjejer, jag, sofia&filippa. mattias, sammy&nyström skulle ta halv åtta tåget men missade det så dom tog åtta tåget och var hos sofia typ halv nio någon gång efter att först ha plingat på på fel hus, hahaha! då kollade vi på melodifestivalen, men låtarna söög, eller alla utom en och det var cara mia med måns alltså, den var sjukt skön! men det var bara jag som hejade på den, alla andra hejade på tha ark men den sög ju fan :p but ofcourse så vann den.. och efter melodifestivalen blev det fotboll på tv, el clasico och det slutade med att det blev 3-3 och alla (utom filippa) hejade på barcelona, så dom blev ju lite lagom glada att dom gjorde 3-3 på tilllägstid. jag sket i det om jag ska vara helt ärlig, fotboll är inte riktigt min grej om man säger så ^^ och efter matchen tog jag, nyström&mattias nattbussen hem och sammy, som bor i närheten, cyklade hem. det var lite sorgligt att sitta på den där bussen alltså.. att det var sista gången på två hela jävla veckor som jag skulle få träffa dom. dom ska nämligen till norge nu i två veckor med skolan, dom går bygg så dom ska bygga något tråkigt typ. väl hemma så gjorde jag mig i ordning och gick och lade mig. men då vart jag inte trött. så lyssnade på musik och skrev en debattartikel som ska vara klar på tisdag, det är verkligen skitsvårt! :| aja.. det var typ min kväll.
idag. vaknade halv elva, åt frukost, gjorde mig iordning och gick över till pappa och satte mig vid datorn. nu sitter jag här men om exakt tretton minuter ska jag gå ner till ica och möta jessica. vi ska ta en korv och sedan gå och kolla på när en kompis spelar match, så det fördriver tiden lite idag eftersom att det är söndag, dom är alltid lika sega.. men nu har jag bättre saker för mig än att sitta här, skriver imorgon igen!
PUSS! <3


Dagens bra;
ingenting, absolut ingenting!
Dagens dåliga; allt, verkligen allt!

lördag;

löradag idag då. fett skönt att få sova ut alltså, men vaknade vid nio av att min lillesyster kommer in i mitt rum och det tänds och så säger hon "jag skulle bara kolla om du var hemma" :p haha, så skön.
igår kväll. mattias&nyström kom till mig vid åtta tiden och då kollade vi på en djävul till flickvän och fem minuter senare så kommer meijer också. vi satt och kollade på den och pratade lite och sånt där som man brukar göra. sedan åkte meijer hem vid tolv tiden men nyström&mattias stannade kvar och vi kollade på next friday, eller aah dom kollade, jag somnade, höh. men har sett den förut och den är fan fett skön alltså! sedan drog dom hem vid typ två tiden tror jag eller vad det nu var. har inge minne av det :p. då drog jag hem till mamma och gjorde mig iordning för kvällen och somnade vid tre tiden.
idag. jag vaknade som sagt av att evelina (littlesis) kom in och tände lampan vid nio. men somnade faktiskt om till kvart över tio då. då gick jag ner, satte mig vid tv;n men gick sedan över hit till pappa på en gång. och nu sitter jag här. väntar på att någon rolig människa ska logga in på msn eller på pa (a) och senare idag ska jag förhoppningsvis vara med jessica :) och sedan vid sju tiden ska jag åka till sofia där det blir melodifestivalskväll med henne, filippa, nyström, mattias, arses och sammy, det är ju fan finalen nu alltså. men eftersom att varken jimmy jansson eller nanne gick vidare så vet jag inte vem jag ska heja på.. men aja, nu orkar jag inte skriva mer för jag vet inte vad jag ska skriva :p men jag skriver imorgon igen!
PUSS! <3


Dagens bra;
melodifestivalen med några ikväll :)
Dagens dåliga; har inge **** !!!

fredag;

heeelg! fy fan vad skönt alltså. det här är nog den gången som det har känts skönast med helg på jag vet inte hur länge. men det är inget speciellt så som händer i helgen men ändå, jag vet inte :p
idag. gick upp vid åtta, gjorde mig i ordning och tog nio bussen till stationen och sedan kvart över nio tåget. på tåget träffade jag dan, martina och kalle. väl framme i skolan så bytte vi om och hade idrott. det var boxning som var på shemat. det var fett jobbigt men roligt faktiskt. ni skulle ha sett martinas min när hon boxades, hahahha! så jävla skön. efter det vart det lunch med svea&sofia. och sedan matte. men vi orkade inte höra på lärarens jävla genomgång så jag&sofia satte oss med mattias, nyström&sammy och jobbade där. dom var i våran skola för att äta lunch, deras lunch i skolan är tydligen jätteäklig och då åker dom till UBG typ nästan varje fredag för att dom slutar tidigt och så åker dom till UBG för att äta lunch ^^ sedan tog vi halv två bussen till stationen och sedan tio i tåget hem. väl hemma så satte jag mig vid datorn, lyssande på musik och nu ska jag hem till mamma och baka med min lillesyster. ikväll får vi se vad som händer, men det är många bra filmer alltså! men jag skriver imorgon igen.
PUSS! <3


Dagens bra;
heeeeeeeelg!
Dagens dåliga; INGENTING faktiskt, BRA DAG! :D


torsdag;

skrev aldrig igår, sov hos sofia så hade inte så mycket tid över om man säger så ^^ mohaha. så jag skriver om det först då.
igår, onsdag. vaknade, gjorde mig iordning och åkt till skolan. men bussjävlen kom fem minuter för tidigt så jag missade den så fick vänta en kvart men kom ändå i tid typ, bara några minuter sen men det var lungan. hade då italienska och det var världens värdelösaste lektion för vi satt i datasalen och kollade på italiensk tv, huh ;/ ? och efter det var det SO som gällde, och som vanligt denna vecka var det eget arbete i tre timmar. så jag och sofia satte oss och "skrev" på våran debattartikel. efter det var det lunch och sedan matte. jobbigaste lektion på hela jävla veckan fan! och sedan slutade vi. då åkte vi till jakobsbergsskolan och hämtade min mobilladdare som nyström hade och sedan åkte vi hem till mig, packade och åkte sedan tillbaka till jakan. där träffade vi arses&nyström och vi fyra åt tasty's macka och burger king pommes frittes :p feeett gott! efter det drog jag och sofia hem till sofia där vi pluggade hela kvällen! och kollade sedan på lustgården och sofia fixade plus målade mina naglar ^^ höh! efter det så somnade vi.

idag. vaknade vid åtta och gick upp, åt frukost och gjorde oss i ordning och åkte sedan till skolan. väl i skolan så började vi med riksdagsrollspelet och vi hade debatter i utskotten, det gick väl sådär.. :p och efter det hade vi lunchrast till klockan halv ett, då vi hade NO. vi skulle ta blodprover för att se vilken blodgrupp vi tillhörde men för er som känner mig så vet ni att jag bara haaatar nålar så jag vägrade! kollade på när martina&sofia gjorde det istället och jag höll på att svimma av det lixom ^^ nejmen nästan alltså, helt sjukt vad jag hatar nålar! och efter NO;n så satt jag och pluggade till mitt italienska prov i en och en halv timme typ, och det gick bra. men när jag väl skrev provet (på omprovstiden föresten, var sjuk när dom andra gjorde det) så var inget av det jag hade pluggat på med! alltså jag förstår inte.. så det blir väl IG där då. och sedan åkte jag till jakan där jag mötte simon och det blev middag på burger king och sedan lite chilli'n i jakan tills vi drog hem :) och nu sitter jag här, ska snart plugga lite och sedan duscha. men jag skriver mer imorgon!
PUSS! <3


Dagens bra;
en liten kort dag kvar och sedan helg! :D (och sofias pappa ;) )
Dagens dåliga; IG på provet..


tisdag;

bara tre dagar kvar nu. sen är det helg igen, skönt. smockad helg igen, och det är faktiskt aldrig fel, men ibland kanske man bara vill ta det lugnt men inte denna :p fredag så hoppas vi på partay och på lördag så är det melodifestivalen med sofia och trodligen några till.
idag. vaknade vid åtta, var trött. gick ner och åt frukost, gjorde mig iordning och gick till nio bussen. tog sedan kvart över nio tåget, svea skulle komma men kom inte. är jag förvånad? neej. så blev en resa alldeles själv tills vi var på kungsängens station, där träffade jag kalle&martina så åkte med dom till skolan sedan. väl i skolan så kollade jag igenom mina anteckningar till NO redovisningen som vi skulle ha idag. så började vi med NO också såklart, men redovisningen gick faktiskt bra konstigt nog ^^ om man jämför med vissa andras, ;) och efter det så var det lunch (god mat!) och efter det var det svenska/SO och det var värsta chill lektionen! jag och sofia satt i tre timmar och bara lyssnade på musik, pratade och skrev lite grann på det vi skulle jobba med. vi skulle skriva en debattartikel till vårat rollspel men det ska inte vara klar fören nästa tisdag så man kan skriva lite varje dag så blir den färdig så vi satt i tre timmar och bara satt där. pratade med andra folk och allt sådan. och efter vi suttit still i tre timmar så var det engelska. och den var också helt okej. skulle skriva svar till tre avsändare och sedan fick man gå. då tog vi 16.38 tåget hem och väl hemma så åt jag middag och nu sitter jag här. ska nog skriva lite på min debattartikel nu så vi hörs imorgon
PUSS! <3
och P.S SLUTA KOLLA SNETT I SKOLAN! :O vad har jag gjort dig!? D.S


Dagens bra; bara tre dagar kvar ^^
Dagens dåliga; ingen jessica i skolan :( ..

måndag;

jaha du.. då vart det skola idag då. men faktiskt, det var inte så jättejobbigt om man tänker efter. hade typ inga riktiga lektioner. började halv nio med SO, det vart lite prat fem minuter sen eget arbete till klockan tio. den tiden satt jag och sofia och bara prata, om precis allt! och vid tio skulle vi vara tillbaka i klassrummet för då skulle vi ha svenska och så hade vi det i fem minuter sen var det eget arbete igen och vi jobbade inte då heller så jag, sofia&svea satt och pratade bort den tiden också. tills klockan blev elva då gick vi och åt, äklig mat! och vid tolv hade vi NO, ingen lektion då heller utan eget arbete med faktafrågor som skulle besvaras så jag och sofia gjorde typ två stycken och sen kom arses och två kompisar till honom så vi satt och pratade med dom en timme och sedan drog jag&sofia hem. egentligen skulle jag ha bild och italienska också men bilden var inställd och orkade inte med språket. hemma hos sofia så gjorde vi alla andra faktafrågor och så. sedan tog jag halv fem tåget hem och i jakan mötte jag simon och då tog vi tio i fem bussen hem. väl hemma så packade jag till mamma, gick sedan över till mamma och åt middag och nu sitter jag här. ska plugga, har lite grejer till imorgon som måste vara klara så jag skriver mer imorgon,
PUSS! <3


Dagens bra;
inget..
Dagens dåliga; skola igen, haatar det!

söndag;

nu har det blivit lite strul med bloggen så ifall ni upptäcker en massa fel så aah.. ignorera det.
igår. skrev ju hur dagen började men det slutade med att jag duschade efter sofia hade gått och sedan vid två tiden så gick jag till jakan (stolt ^^) där jag mötte jocke&thomas för dom skulle kolla på fotbollsskor och jag hade inge bättre för mig så jag följde med. dom kollade på lite skor, och på lite skor till och ännu ett par skor. sedan gick vi till tasty's och hälsade på sofia. efter det tog vi bussen till Outlet där dom skulle kolla på ännu mera skor. och tillslut så hittade jocke iaf ett par, skitsnygga! och efter det blev det Mc Donalds, fast jag åt bara en cheesburgare så blev inte värsta middagen (som det egentligen skulle vara för klockan var fem!) och sedan tog vi bussen hem. jag var hemma vid kvart över sex och då städade jag lite och så för att jag, sofia, nyström, jocke&thomas skulle vara hemma hos mig och kolla på melodifestivalen :D jag hejade så hårt på jimmy jansson&nanne men ingen av dom gick vidare :O blev lite disappointed men vad ska man göra? sen kollade vi på dude where is my car? och det var skitlänge sedan jag såg den och den är fan skitskön! :D hahahah! och sedan åkte jocke&thomas hem och nyström&sofia skulle sova hos mig. när dom hade dragit så kollade på vi ännu en film, leon. den är faktiskt också helt okej. och då somnade sofia så jag&nyström låg och skrattade åt henne när hon pratade i sömnen och allt sådant som hon brukar göra, mohaha ^^ och det slutade med att vi somnade vid halv fem, fem tiden kanske. snacka om att jag inte kommer kunna somna inatt alltså!
idag. vaknade halv nio av väckarklockan för sofia skulle upp tidigt för hon skulle jobba. var typ skit trött.. sedan tog hon kvart över nio bussen och nyström tog kvart i tio bussen för han skulle hem och städa typ :p hah! och jag gick och duschade och satte mig här för att skriva och skulle egentligen åkt med annelie och peter till Mc donalds för lunch men det slutade med att jag åkte till jakan istället och där var nyström, arses och thomas. dom hade köpt fotbollsskor till thomas och satt på tasty's och retade sofia och sara (nyströms syster dom börjat där) vi satt där ett bra tag och hade det riktigt mysigt. och sedan drog dom hem men jag stannade kvar och satt där tills dom stängde och då skjussade sofias pappa hem mig och nu är jag hemma. hoppas att det blir parlamentet men sofia o.c men vi får se..
PUSS! <3


Dagens bra; UNDERBART LOV! <33
Dagens dåliga; skoooooola imorgon


lördag;

detta inlägg blir säkert helt cp men jag skriver ändå.
fredag. vi vaknade vid tio av väckarklockan och gjorde oss sedan i ordning och åt en samla till fukost, höh. sedan gick vi och hämtade tove och skulle till jakan för att möta malin för en lunch på tasty's. men en sak är säker alltså, och det är att jag aldrig mer åker till jakan med henne om inte annelie är med! alltså ni ska bara veta hur mycket folk kollade! men egentligen, vad är det som är så fel? en tonårsmamma lixom, det är ju inget jävla monster! så ni som kollar konstigt på tonårsmammor, lägg ner! man känner sig fan kränkt! aja, skit samma. efter lunchen på tasty's så gick vi vidare till gina&stadium och sedan så kom annelie, mamma&evelina och hämtade henne och då tog jag, sofia&nyström bussen hem. jag och sofia åkte hem till mig och chillade en timme tills hennes mamma kom och hämtade henne och jag satte mig vid datorn. sedan kom vi fram till att sofia skulle komma till mig ikväll igen och sova här (a) haha. så hon kom hit vid sju tiden och jag plockade undan lite och duschade för nyström, arses&oscar skulle komma men det slutade med att det bara blev arses&nyström och vi kollade på austin powers, så jävla skön! sedan vid tolv tiden åkte arses hem (med ägg :D hahah! bara vi fyra som fattar ^^) och nyström åkte hem vid ett tiden tror jag det var. då gjorde jag och sofia oss i ordning för sängen och kollade lite på tv tills vi somnade vid två tiden. mysig kväll :)
idag då.
vaknade vid halv tio tiden av väckarklockan för sofia behövde gå upp för hon skulle upp och jobba. hon gjorde sig i ordning och jag låg och fösökte vakna. sedan tog hon halv elva bussen och ajg satte mig här och skriver lite, vet ju inte när jag får tid idag :p men jag vet inte riktigt vad som händer. men ikväll är det ju melodifestivalen så jag hoppas det blir lite kolla på det med några :D men nu orkar jag inte skriva mer, skrivkramp ^^ men jag skriver imorgon igen!
PUSS! <3


Dagens bra;
hela lovet, sofia :D <3
Dagens dåliga; snart är lovet slut...

fredag;

idag är det då fredag. och snart är lovet slut.. fuck! riktigt skönt lov har det varit fan, så jävla roligt! men skrev aldrig igår, skriver det nu!
igår. vaknade hemma hos sofia vid nio tiden och vi gick och åt frukost och gjorde oss i ordining och allt och tog sedan halv elva tåget till jakan där sofia skulle in på banken och sätta in pengar och sedan fixa hennes nagladr, btw det blev jättefint! är nästan lite avensjuk alltså men skulle aldrig klara av att ha sådana alltså, tyvärr.. efter det så blev det stan med sofia och nyström och det blev lite shopping och sedan Mc Donalds! :D och sedan på kvällen blev det lite film, chips, godis&läsk alltså! :D
idag. hände mycket, har stressigt nu, berättar mer imorgon!
PUSS <3