lördag 31/1

nu är det jag igen, höhö. sitter hemma hos mamma efter en heldag
inne i stan med seb & filippis :) och lunch på max!

igår var det en jobbig, lång!, dag i skolan. sen åkte jag hem på en gång (har bytt mobil med ellinor, haha) gick hem till pappa för att hämta lite grejer och sen gick jag hem till annelie, hämtade tove och så gick vi till seb. vi bar upp lite saker, för hon skulle sova över :) sen gick vi till ICA, köpte godis och pizza på grillen. gick hem och käkade och då kom sofia & jonas förbi och sa hej till tove, det tyckte hon om :)

sen vart det lite godis ätande och lets dance tittade. fy fan vad tråkigt att ingen åkte ut!! vid kvart över nio så somnade tove som en stock, haha sötnos! och då kollade jag & seb på hjälp och sen lite på meet the robinssons men jag vart så jävla trött vid elva så jag gick in i sebs mammas rum, där tove låg i hennes säng och sov, och så la jag mig bredvid henne och somnade på fem minuter, haha.

jag & tove vaknade vid nio ungefär, då låg vi kvar i sängen och pratade om lite allt möjligt och vid halv tio gick vi in till seb, han sov i hans rum, och försökte väcka honom men han vägrade vakna, haha! så vi åt frukost och sen kollade vi på emil.

vid halv elva började vi klä på oss och så gick jag & tove hem till henne för jag och seb skulle in till stan så tove kunde inte stanna så länge på dagen tyvärr... en annan gång sötnos! jag lovar :) efter jag hade lämnat henne gick jag till mamma och sa hej, hämtade busskort och sen gick jag till seb. duschade och gjorde mig i ordning och sen tog vi ett tåget från jakan och mötte filippis på tåget :) sen gick vi runt i stan hela dagen och nu är jag hemma! ska käka snart, sen över till seb och kolla finalen på köör slaget! :D :D haha. får se om det kommer över någon eller inte ;)

/ e, fett cool snubbe i stan! ^^ haha

ett hejdå till lipstick jungle

nu har jag precis kollat färdigt på sista avsnittet av
lipstick jungle säsong 2...

ville verkligen inte att det skulle ta slut! fick lite ångest faktiskt.. haha nej men den serien är GRYM, som sagt :p och ni som inte har kollat på den, GÖR DET!
efter jag kollat färdigt så googlade jag om en säsong 3 skulle komma, men det stod att det inte skulle göra det... men jag hoppas på det ändå! gud vad jag hatar tv annars!

snart ska jag ringa seb och höra vad han gör, så går jag nog över dit och kollar film eller något :) men jag gissar på att han är med victor, så kanske får träffa honom också! :D han har varit i indien i två veckor och kom hem i torsdags så vore ju nice att höra hur det var där nere. och imorgon är det skola igen.. har ingen större lust men jag måste!

/ e, finns det något värre än skola just nu??

min lediga dag;

är hos seb och kollar weeds :) har precis kollat
färdigt på säsong 3, nu ska vi börja på 4e

den serien är verkligen sjukt bra! undra  varför man inte följde den när den gick på tv? hm, ingen aning :p

vi ska in till jakan vid halv tre, möta ewelina, annelie & tove och kolla kläder, så just nu sitter vi (eller jag, haha) och bränner ner lite filmer till povan :) blir madicken, pippi, ronja rövardotter och emil. så tänkte supprisa henne när vi ses sen, får hoppas på att alla fyra filmer hinner bli klara. annars får hon dom någon annan dag :) två är redan klara, men skulle vara kul om alla fyra var det. men men, vi får se.

ikväll kommer filippis hit! :D så jag & seb ska ner på ica under dagen och handla lite chips och sånt, får min lön idag så (a) haha. men nu ska vi kolla vidare, bloggar förmodligen imorgon igen! lite stolt är jag, bloggat två dagar i rad nu ;)

/ e, bort med vintern!!

LIPSTICK JUNGLE!

och här är jag igen, efter ett långt avbrott
(som vanligt, huh?)

har precis kollat på det tionde avsnittet på säsong 2 av lipstick jungle, och jag måste erkänna... jag är fast! i have fallen inlove! kollade på första avsnittet för att se hur det var, och jag tyckte det sög! men sen laddade jag ner hela säsong 1 för att kolla på avsnitt två, och sen vart det hela säsong 2 också, haha. så 3 avsnitt kvar, sen är säsong 2 avklarad! och ni som inte har gett serien en chans för att ni tror, precis som jag gjorde från början, att det kommer vara "en b veriation av SATC" screw it! jag lovar, serien är ap bra!

hände inte mycket i skolan idag, började halv nio med italienska. gick igenom läxan och lite sådant, och sen slutade vi. då hade jag en 3 timmars håltimme innan nästa lektion. så jag & nattalie satte oss i en datasal och skrev lite på religionen och idag SKA jag maila in den, jag lovar!
sen träffade vi några andra i klassen och gick och käkade lunch. sen satt jag, nattalie & towe och pratade lite innan lektionen började, organisation & ledarskap. gick väl bra.

nu ska jag fixa lite, sen drar jag till seb :) ska kolla på weeds, vi har laddar ner alla 4 säsonger och är nu på 2a och den är skiiit bra!

/ e, och btw, är ledig imorgon! ;)

tråk-söndag

nu sitter jag hemma hos pappa och skriver klart
religionsuppgiften som skulle in i fredags!

jag är faktiskt TYP klar, har bara en fråga kvar. och sen ska jag kolla igenom de andra frågorna och kolla så att det ser bra ut, sen mailar jag in den, för jag kan faktiskt inte bättre just nu, min hjärna är helt utarbetat på religion just nu. men den sista frågan är helt galen, sjukt svår! hjälp? någon?

igår åt jag, seb & sofia middag :) vart kebabkött och pommes, fast hemma, inte på någon pizzeria ;) sjukt gott! sen kollade vi körslaget och yeeees, wells åkte ut! :D sen kollade jag lite på wallander och sen somnade jag, haha.

imorgon ska jag till läkaren, får se hur det går. men förhoppningsvis så går det bra iaf! sen åker jag direkt till skolan och har affärsjuridik, och sen kommer jag inte ihåg hur dagen ser ut, men det är nytt schema så blir väl jobbigare iaf...

/ e, helgerna går sjuuukt fort!

jag igen!

inte bloggat på ett tag, jag veeet. förlåt!

men har inte hänt så himla mycket. nu kollar jag på lets dance och vet inte vem jag ska hoppas på, kitty eller samuelsson tror jag ;) haha. skulle ha skickat in min religionsuppgift idag men är inte klar.. så får skicka in imorgon istället, fy på mig! sen har period 3 börjat så har fått ett mycket sämre schema.. tex så går jag 10-16.10 på fredagar istället för 13-14.30 eller LEDIG! men men, vad ska man göra? aja, orkar inte blogga mycket mer nu, finns inget att säga, bara att jag är paaaank!!!! lägger in en bild på två tröjar, ska köpa en, vilken?


             


/ e, HEJA MAGNUS!

en halv religions uppgift senare... eller 1/5 iaf

hinner egentligen inte blogga, men känner mig lite
tvingad faktiskt, haha

har ju inte bloggat på ett tag så det är väl dags. har inte hänt så mycket den senaste tiden. skolan började och jag är jätte deprimerad över det... har ingen ork kvar!! tror det finns tusentals i min ålder som säger samma sak, haha, så jag är iaf inte ensam! (y) men nu har väl man börjat, iaf.. , komma in i rutinerna igen. det är det enda sköna med skolan! rutiner & vänner. men skulle såklart inte tacka nej till ett till lov.

i fredags firade vi hanna som fyllde 19, GRATTIS! åkte hem tidigt för skulle upp tidigt och åka till sebs syrra i nynäshamn, men slutade med att vi åkte halv två, haha. sen var vi där, dom hade lego build-off och jag och hans syster, nettan, bakade bullar, riktigt gott! vi skulle åkt hem på kvällen men det tar 2½ timme dit så det var ingen bra ide så slutade med att vi sov över och åkte hem söndag morgon. var hemma vid två, då gick jag, mamma, ewelina & roger till annelie för att fira henne, peter & tove, grattis på 28onde, 31a och 3e födelsedagen!

och idag var jag i skolan. åkte hem, mötte annelie, peter och tove på ica. käkade på grillen och sen åkte vi hem. jag packade lite saker till mamma och nu sitter jag här och pluggar religion. sjukt jävla tråkigt! har riktigt RIKTIGT mycket att skriva nu. så kan inte blogga mer, så see ya!

/ e, plugg plugg plugg! märks att vårterminen har börjat...

vad är fri vilja?

den frågan har jag, sofia & filippa suttit med sen ett i
förmiddags (!) det är en filosofi uppgift som vi fick
över jullovet, och nu är vi KLAAARAAA!

så nu har vi skrivit en rapportskrivning om det. det vart ungefär 5 sidor. FEM SIDOR! om vad fri vilja är! helt jävla sjukt är vad det är :p men nu är det faktiskt över, så på fredag ska vi sitta en timme i skolan och gå igenom det sista och göra en powerpoint till redovisningen, sen är det över, PÅ RIKTIGT!

så nu har jag bara tvättstugan kvar, haha. sen ska jag gå till seb och kolla på bowling for columbine och bara ta det lugnt! det enda som sitter på mitt huvud nu är filosofi, filosofi och filosofi! så ska bli skönt med en dokumänter om vapenindustrin i USA. och imorgon händer inget speciellt, ska bara ta det lugnt sista dagen innan skolan börja, den börjar ju fan på torsdag! :o har ingen lust att gå tillbaka alltså.. ingen, ingen lust över huvudtaget! men måste städa hemma imorgon också... för pappa kommer på fredag :p

han kom hem igår! :D han mådde bättre! men han åkte till hans tjej på eftermiddagen och dom åkte till uppsala idag för att fira henne, hon fyller år imorgon :) så han kommer hem på fredag, haha.

/ e, snart är äntligen filosofin över!!!

hej, andra gången i januari

sitter hos mamma för en gångs skull, höhö.
ikväll ska jag till seb :)

eller jag ska plugga nu först. träffade sofia & filippa en snabbis igår för vi håller på med en filiosofi uppgift tillsammans så vi träffades hos mig, gick igenom lite och sen drog sofia och jag & filippis gick till ica för att käka på grillen, då träffade vi sofia igen :p haha, och sen drog hon hem och jag & filippis gick till seb och kollade på sicko, den var sjukt bra!

idag har jag inte gjort mycket. diskade och städade lite på morgonen, sen satte jag mig vid datorn för att skriva om h&m (till filosofiuppgiften) men när jag hade skrivit allt så la hela word programmet ner!! så skrev om allt, och då när jag skulle spara igen så hände samma sak igen! då gav jag upp och gick till mamma och nu fastnade jag på bloggen så ska sluta skriva nu och börja plugga!

och pappa kommer kanske hem imorgon! :) jag hoppas verkligen på det, men det är inte riktigt, riktigt säkert till hundra procent ännu, men jag hoppas och håller tummarna.

/ e, nu är lovet typ redan slut...

ännu ett nytt år, gott folk!

hahaha, tjolahopp allihopa! nu sitter jag hos pappa och ska
städa, sen ska jag till seb och kolla film :)

vet inte riktigt vad som har hänt de sista dagarna på detta år, det ända jag minns (eller kanske inte minns ;p haha) är i onsdags, självaste nyårsafton!
dagen började med att jag & seb åkte till jakan och jag shoppade loss lite, kom hem med en hel del! :) sen städade hemma, sen kom gurra & lundgren och då drog jag hem till pappa för att duscha, hämta nya kläder och sen gick jag till mamma, käkade och gjorde mig i ordning. vid kvart i nio gick jag till bussen, mötte filippa & vickan och så gick vi till seb. där var det redan lite folk och så, men efter oss så kom en hel del fler :p kvällen började bra med lite prat & dricka och vid halv tolv så kom det ännu fler folk, då gick vi ut och smällde smällare och firade det nya året. sen gick vi in igen, så kom det ännu mer folk men då började det spåra ut lite för några :p ahahha, inga namn nämnda och det slutade med att jag somnade först av alla (a) höhö.

och den första dagen på året firades med frukost på gillen för mig, seb, filippa & jesper (som sovit över). och sen vart det film resten av dagen, det var nog ingen som mådde riktigt bra av oss alla :p haha. sen gick jag och seb till ica, handlade mat och sen käkade.

och idag har inget speciellt hänt, vi kollade lite tv, sen gick jag hem, käkade och nu sitter jag hos pappa, som sagt, ska byta lite kläder, duscha och sen städa för ewelina kommer över med några kompisar lite senare. och imorgon ska jag träffa sofia & filippa :) och plugga.. skriver imorgon igen!

/ e, TAR STUDENTEN DETTA ÅR! :D