måndag; valborg 2007

idag är det valborg. och jag har hela kvällen planerad, känns bra :) men jag börjar med igår.
det vart filmkväll. men på dagen så hade jag tvättstugan och städade lite i mitt rum och så och vid kvart i åtta så gick jag till frida där jessica, hanna och frida var och jocke, thomas, martin och nyström skulle kom typ tjugo minuter efter mig. vi började kolla på sveriges smartaste barn och efter det så kollade vi på spider man 2 och den var hur bra som helst! har aldrig tyckt om dom filmerna förut men nu när jag sätt tvåan (bara sätt ettan innan) så är dom sjukt bra ju! nu måste man se trean alltså ;) alla drog hem halv ett.
idag. har litte brottom så kan inte skriva så detaljerat men har haft för mig mycket under dagen. och nu ska jag slutföra det sista innan jag drar till mamma för att äta middag och sedan drar vidare till kvarnen för att kolla på brasa med några och sedan blir det fest :D nej, nu måste jag fixa det sista. skriver imorgon.
PUSS <33


Dagens bra;
valborg!
Dagens dåliga; aah, det..

söndag;

jahapp, så var det sista dagen på veckan nu igen då! men det är chill, ingen skola varken imorgon eller på tisdag, tjockt nice!
igår. på dagen var jag på andeboda fältet som sagt och spelade fotboll men gick sedan till ica där vi mötte jessica och frida och nyström&arses drog till outlet. hos frida kollade vi på matchen (som slutade 4-0, inte okej!) sedan vid sex drog jag till grilen för att möta min pappa för att äta middag och sedan handlade vi och sedan gick jag hem, duschade och kollade lite på tv och sedan så drog jag och mötte arses&nyström vid 123 för att vi skulle hem till frida och kolla på film och där var jocke, thomas, martin, jessica och frida. sedan kom david också. vi började att kolla på hotel rhawanda eller hur den nu stavas. den var fett bra men det var ingen som förstod filmen, eller folk kollade väl inte riktigt... så vi stängde av och så kollade vi på extra extra istället och sedan var det spider man som gällde :D det var egentligen därför vi var där. sedan vid halv två så drog väl alla hem (utom martin&arses som hade åkt hem tidigare) när jag kom hem så satte jag mig vid datorn för jag var fett pigg! men så gick jag och lade mig vid halv tre.
idag. vaknade vid kvart i elva, gick ner och åt frukost och satte mig här. ska snart upp och duscha tror jag och sedan har jag lovat pappa att ta tvättstugan tills han kommer hem. han är och spelar pingis med min lillesyster. och sedan vet jag inte vad som händer, måste städa mitt rum och så och sedan ikväll så hoppas jag på att det blir filmkväll hos någon, eftersom att det är spider man 2 idag! :D men aah, som sagt, jag vet inget ännu. men nu ska jag fixa lite, skriver imorgon, då är det vaaaaalborg :D fett kul!
PUSS <33


Dagens bra;
valborg tomorrow!
Dagens dåliga; fortfarande zeke (min ena hund), han har inte kommit hem...

lördag;

vet, jag glömde skriva igår. men jag skrev faktiskt imorse men det kom inte in, blir galen! men jag orkar inte skriva om allt om min dag igår så.. ni får helt enkelt skita i det ;p
idag. gick upp elva och gjorde mig i ordning och gick till vallen och var där klockan ett. där var thomas, david, jocke och mattias. så kom nyström lite senare och sedan tills sist kom arses men då gick vi till ica och så köpte lite glass och sådant och sedan drog nyström&arses till outlet för att fixa lite och vi andra drog till frida (jessica&hon kom) och så kollar vi nu på aik-malmö matchen. och vi kollar på den nu. jag, david och thomas sitter på fridas rum och kollar och jocke, jessica, martin och fida sitter där nere och kollar på time out boxern, fett tråkgit. men iaf, det går inge bra för aik, det står 3-0 till malöm, fuck! men iaf, nu ska jag vara lite social, bye!
PUSS <33


Dagens bra;
 vet inte riktigt..
Dagens dåliga: min ena hund har sprungit bort :( saknar honom!

torsdag;

glömde skriva igår, eller hade ingen tid så skriver nu!
igår, onsdag. vi hade aktivitetsdag i våran skola vilket betyder (tror jag sagt det förut) att om man inte har något studiebesök eller något att göra i skolan, typ redovisning eller något så får man vara hemma. men of course så hade vi studiebesök med bilden, modernamuseét. suck.. men men, det var bara att bita ihop. så tog kvart i nio tåget mot stan med sofia och sedan så orienterade vi oss till moderna museét, det gick faktiskt fett bra! men så jävla varmt :o men man ska väl inte klaga, eller man ska inte klaga! klockan tio började våran guidade visning, grymt tråkigt! den höll på till elva och då åkte vi hem. jag och sofia åkte till jakan och åt lunch på burger king och sedan drog vi hem till henne och pluggade. orkar inte berätta detaljer, men det var fett kul :D "dooooris!!" (sofia förstår och det är det ända som räknas :p hahaha) och sedan tog jag kvart över fyra tåget hem. duschade, åt middag och pluggade lite och vid sju mötte jag mattias vid 123 och vi gick till jakanskolan, hus1, och kollade på när kalle och hans band spelade, dom var sjukt bra! sedan drog jag, mattias, arses och fredrik till vallen där var evelina, midia och carl (en annan kalle :p) och vi kollade på en match och bara var lite. sedan drog jag hem vid tio och pluggade lite och sedan somnade jag.
idag. gick upp kvart i åtta, gjorde mig i ordning och åkte till skolan. där började vi med engelska, skulle redovisa boken som vi skulle ha läst, och det gick jättebra! sedan hade vi no och vi fick tillbaka prov (ig ;/) och sedan jobba med våran projekt men jag gör det hemma istället så åkte hem med nattalie och emma b. nu är jag hemma och ska byta om och sedan möta simon på ica för att ta en glass och prata lite. sedan ikväll får jag se vad som händer för min yngsta storesyster ligger på ks och ska föda barn :D :D :D :D så blir moster idag igen! weeei. men skriver imorgon, har lite brottom.
PUSS <33


Dagens bra;
MOSTER IGEN! :D
Dagens dåliga; ig igen då..

tisdag;

börjar med igår.
slutade halv fem men gick tio över och åkte hem med arses, sofia och helene. kom till stationen kvart i och skulle ta trettioåtta tåget men det kom aldrig :o så vi stod på stationen ända till två över hem, då kom tåget! sedan tog jag 53h med arses hem som gick nitton över och vi satt och pratade lite hela vägen. väl hemma satte jag mig vid datorn och så kom pappa hem, lagade mat och så åt vi. sedan typ vid sju tiden så gick jag till ica för att möta simon för att lämna tillbaka hans byxor och prata lite. vi pratade väl en del och känns som om det är lite bättre mellan oss nu, vi har bråkat en del.. men vi får se hur det blir. hoppas vi kan umgås som vänner iaf. jag kom hem igen vid nio tiden och då pluggade jag lite, satt lite vid datorn för orkade inte plugga och sedan pluggade jag ännu mer, hade historia prov idag. sedan gick jag och lade mig vid elva.
idag. gick upp klockan åtta och gjorde mig i ordning och åkte till skolan. i skolan så började vi med no och jag, sofia och petra började med våran projekt. sedan var det lunch och sedan historia prov, gick väl sådär.. vi får se! sedan slutade jag och åkte hem med jessica, arses och david. och nu ska jag till ica med arses, nyström (?) och jessica så skriver imorgon :D
PUSS <33


Dagens bra;
bra dag!
Dagens dåliga; provet..

måndag;

jobbig dag. jag tror inte jag orkar berätta allt som hände, orkar inte det idag. men det har inte varit en bra dag, har mått dåligt. kanske inte verkat utåt eftersom att det är sådan situation som folk bara hade typ "ååh, töntigt att må dåligt över det, skyll dig själv!" men jag kan inte hjälpa det. jag vill inte berätta det här heller, eftersom att folk jag känner läser detta så aah, men det har inte varit en bra dag idag, men skriver imorgon.
puss

söndag;

i know, glömde skriva igår men som sagt, ibland har man inte tid men jag ska försöka skriva lite varje dag från och med nu, för väl ta mig den tidne att sätta mig framför datorn i fem minuter :p hände lite igår, på kvällen var jag på vallen ett tag och sedan drog jag, fredrik, svea, david, malin, filippa, mattias, jocke och thomas hem till david och några spelade poker, några kollade lite på datorn och några kollade på tv.
idag. var på vallen med jessica, mattias, david och fredrik och nu sitter jag hemma hos pappa. ska över till mamma nu och kolla på tv med min lillesyster som kom hem idag :D så jag skriver imorgon, det lovar jag.
PUSS <33


Dagens bra;
evelina kommer hem idag!
Dagens dåliga; får inte ha mina egna åsikter? tydligen är det dåligt..

lördag;

vet, jag glömde skriva igår och idag orkar jag inte alls skriva mycket, blir en snabbis för jag har så sjukt ont i min mage! har aldrig haft sådan här menskvärk förut alltså! driv inte, fy fan.. nej, jag orkar inte sitta här längre, ska hem till mamma för att vila och plugga lite, skriver imorgon.
PUSS <33


Dagens bra;
fortfarande han <3
Dagens dåliga; mensvärk, F*TTA!

torsdag;

nu är det bara en kort dag kvar tills helgen.
idag.
gick upp halv sju och gjorde mig i ordning och pluggade lite till provet, kände att det skulle gå piss. åkte till skolan med arses och kom till skolan för att göra provet. började med NO såklart.. hur svårt som helst! fitta.. gick därifrån och kände att jag skulle få ig. och när jag gjorde provet fick jag tillbaka ett annat prov jag gjorde torsdagen innan påsklovet och på det fick jag ig, hordag! men iaf, efter det så hade vi rast i femtio minuter innan engelskan började. på engelskan så gjorde vi typ ingenting, fick tillbaka lite grejer och kollade på någon sorts film som från början handlade om hur dialekten var i nya zeland eller hur man nu stavar det men det slutade med att dom pratade om sex, fetish (?) sex! hahahha. efter engelskan så slutade jag men jag gick och åt lunch med petra och så kom mattias, fredrik och sammy också :) dom fick äklig mat i deras skola så dom åt hos oss, ha! mattias&sammy skulle vänta på meijer och fredrik skulle hålla mig sällskap och vänta på arses som slutade halv fyra! alltså satt vi i fyra timmar och väntade. tog sedan halv fyra bussen hem och jag, fredrik och arses åkte till jakan för arses skulle köpa strumpor. fredrik åkte hem lite tidigare än oss för han skulle köpa nya skor, det behövs verkligen ;) HAHAHA! förlåt men det är sant fredrik! jag och arses åt en varsin cheesburgare och tog sedan halv fem bussen hem. nu sitter jag hos pappa men ska över till mamma och äta middag nu, skriver imorgon igen, och då har vi nationellaprov i engelska, suck..
PUSS <33


Dagens bra;
HAN! <3 hoppas du vet vem jag menar
Dagens dåliga; fick ig på ett prov och säkert på det vi hade idag också..

onsdag;

lill-lördag idag då. gick upp klockan sju och gjorde mig i ordning och åkte till skolan. började med språk och det gick väldigt långsamt men vi gjorde inte så mycket så var inte så jobbigt. sedan så hoppas jag på att vi inte skulle ha so för att då kunde jag plugga lite till matteprovet som vi skulle ha lite senare på dagen, men vi hade såklart so då, suck. men vi delade upp klassen (som bara var typ halva klassen idag) och den ena halvan fick gå och äta och plugga medans daniel, läraren, hade genomgång med den andra halvan och sedan bytte vi. och efter det hade vi våran lunchrast och då pluggade jag och petra matte hela rasten och sedan klockan ett så började provet. det var sjukt svårt alltså! driv inte.. blir fan glad om jag får G alltså, så svårt var det! jag var klar vid två och då satt jag och väntade på sofia som var klar halv så vi hann med 14.37 bussen hem. och sedan 53 tåget hem. det var meningen att jag skulle åka hem till sofia men det blev inte så, åkte till jakan med arses och kollade på badshorts och flippflopp istället. vi stannade inte alls länge, kanske 40 minuter bara. gick in på expert och kollade mobiler och sedan köpte vi en varsin mjukglass, tack för glass arses :) sedan tog vi bussen hem. när jag väl kom hem så åt jag "mellis", var så jävla hungrig och nu sitter jag hemma hos pappa men ska snart till mamma igen och plugga inför no-provet imorgon. sedan ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi får se helt enkelt.
PUSS <33


Dagens bra;
snart helg!
Dagens dåliga; provet gick sämst..

tisdag;

snart helg igen då, HA! det är "bara" tre dagar kvar i skolan men det är chill. säger vi..
igår. efter jag skrivit gick jag till mamma och duschade, bytte om, gick till ica och köpte mjukglass och cheesballs, såå gott alltså! sedan gick jag till mamma och åt middag och efter det så pluggade jag hela kvällen, så jävla tråkigt. gick och lade mig vid elva men kunde inte somna och så vaknade jag tusen gånger under natten så är inte så pigg idag..
idag. "vaknade" vid åtta och gick ner och gjorde mig i ordning och åt frukost. tog sedan nio bussen till skolan och kvart över nio tåget. väl i skolan så satte jag mig och plugga lite mer innan sofia kom från sin spanska lektion. då gick jag till kiosken med petra och köpte en macka och bara satt och pratade lite innan våran no lektion började. på no;n så fick vi ett nytt projekt, jippi.. och jag, sofia och petra valde att arbete med hur ett foster blir till, eller alltså inte hur det blir till utan mer hur det utvecklas eller hur man ska förklara. och efter no;n så hade vi lunch, äklig mat som vanligt. och efter det hade vi svenska, en rolig lektion faktiskt. och efter det skulle vi ha so men våran lärare var inte här och efter so;n så har vi vanligtvis engelska men det är nationella och jag gjorde mitt förra veckan så är ledig nu då ;) vilket betyder alltså att jag slutade klockan ett istället för halv fem, tjockt nice! tog tåget hem med sofia och svea och var hemma klockan två. nu sitter jag här och äter mina cheesballs som jag köpte igår, åt inte upp alla igår såklart, moha! och snart ska jag väl hem till mamma och duscha och lite sådant, och ikväll får vi se vad som händer, behöver plugga känns det som men vet inte om jag pallar det just nu.
PUSS <33


Dagens bra;
tiiidig dag!
Dagens dåliga; prov imorgon, på torsdag och på fredag..

måndag;

tillbaka från en dag i skolan.. men dagen gick faktiskt hyffsat snabbt konstigt nog!
idag. vaknade och ville sååå gärna ligga kvar i sängen och bara ligga där hela dagen. men jag gick upp och gjorde mig i ordning och tog bussen till skolan. på bussen så träffade jag arses så fick sällskap till stationen och där träffade jag jessica och allihopa. men tåget var väldigt försenat så satt där ett bra tag. när vi kom till skolan så hade vi ingen so för han var hemma med vård av sjukt barn så vi kunde ha varit i skolan klockan tio istället! lite surt men aah, nu blev det så. sedan hade vi svenska och det var inte alls jobbigt, kollade på ett program och gjorde ett papper, inte farligt alls. sedan hade vi lunch, fett god mat! och efter det hade vi NO i typ en kvart och sedan var det frivilligt arbete, eller eget arbete kanske det heter så jag och sofia gick och pratade med syo om att byta språk. sedan så satt vi mest bara av tiden innan bilden började. och där gjorde jag inte ett piss, orkade inte. och efter det hade jag språk i två timmar.. men konstigt nog så gick det fort, som fan :o och sedan åkte jag hem med sofia, arses, meijer, leo och sara. sedan tåg jag bussen hem med bara arses och nu är jag hemma. snart ska jag hem till mamma och äta middag, men tänkte duscha innan. och sedan vet jag inte vad som händer, ska försöka plugga lite.. tre prov denna vecka.
PUSS <33


Dagens bra;
vädret ute, älskar det!
Dagens dåliga; skola igen..

söndag;

idag är det den absolut sista dagen på lovet. och det känns fan piss. underbart väder ute och har haft fan bästa påsklovet i hela mitt jävla liv. umgåtts med vänner hela lovet och bara haft det allmänt jävla trevligt. och så ska det sluta, helt plötsligt och så är det måndag imorgon, ååh.. men jag börjar skriva om helgen, hann inte skriva igår.
fredag. jag fixade mig, tog bussen till oscar och på bussen mötte jag jessica, sandra, frida, david, jocke och thomas. väntade på sofia&filippa i fem minuter för dom kom med bussen från andra hållet och så kom malin också. väl hemma hos oscar så kollade vi lite på tv, sedan kom ridder, mattias&meijer. stängde av tv;n och satte på musiken och sedan kom fredrik. sedan kom även svea och putte efter ett tag. sedan chillade vi hela kvällen, lekte "jag har aldrig.." och det var fett kul fan :D sedan drog vissa vid tolv och vi resten drog ett. jag, svea, sofia, filippa och nyström gick till jakan och tog nattbussen där ifrån. vi såg inte att vi var framme så åkte en station för långt vilket gjorde att vi fick gå lite :p haha. väl hemma hos mig så somnade typ alla på en gång. fett mysig kväll.
lördag. vaknade vid elva av att thomas skickade sms. vi gjorde oss iordning och sofia åkte till jobbet. jag, fredrik och filippa gick till grillen och mötte thomas för att äta lite bakismat, det blev kebab. sedan drog vi till vallen där jocke kom och höll oss sällskap. sedan spelade vi ett bra tag och så kom erik&nadja och sedan kom jessica, sandra&hanna. sedan drog jag och filippa hem till mig, hämtade pengar och gick och åt middag på grillen ^^ jag skyller på att det var en sådan dag, moha! då kom thomas och höll oss sällskap och när vi hade ätit så gick jag hem till mig, filippa åkte hem till malin och thomas åkte hem till sig. jag duschade och gjorde mig iordning och gick sedan ut och mötte några vid 123. vi skulle typ göra något ute men det slutade med att vi vissa ville in på en fest så vi gick det, men det var ingen som kom in och det blev kaos :p haha! då drog vi till träffen i typ en kvart, köpte godis och jag drog hem till mig, arses&fredrik till arses och jocke, thomas och simon vet jag inte vad dom gjorde. sedan ringde fredrik mig och jag gick ut och mötte honom och vi åkte hem till honom för att jag skulle sova där :) var väl hemma hos honom vid fyra tiden någon gång. somnade väl vid fem tiden.
idag, söndag. vaknade vid halv tolv och vi låg och pratade ett tag. åt sedan frukost och sedan hämtade annelie, peter&tove oss och skjussade oss till ica där vi mötte thomas och simon och vi åt glass och gick sedan till vallen. vi spelade lite och sedan kom mattias. och sedan lite senare kom jocke. dom spelade. jag kollade på och satt i solen lite. sedan vid halv sex tiden gick alla hem, mötte arses på vägen. jag gick till ica där sofia var, hon skulle hämta mina NO böcker för hon hade glömt sina i skolan. då skjussade hennes pappa hem mig till mig. väl hemma så gjorde jag iordning mat och nu har jag ätit, och nu ska jag upp och duscha, kolla på wild kidz (stolt fan :p) och sedan ska jag fixa lite grejor innan jag drar och möter mattias vid 123 för att vi ska kolla på jockes, thomas och fredriks match mot 91;orna. bäst för er att ni vinner pojkar, dom är ett år yngre fan ;) moha! nejmen vi ska heja på dom! och sedan ska jag väl hem och plugga lite och chilla inför skoldagen imorgon, pfhu.. jaja, nu måste jag upp och duscha om jag ska hinna med allt, men jag skriver imorgon again, ha det!
PUSS <33


Dagens bra;
PÅSKLOVET 2007!
Dagens dåliga; lovet är slut imorgon.. h*ra!

fredag;

typ sista dagen på lovet.. och det är fredag den 13.. deprimerande alltså. aah, men dagen igår, en kort sammanfattning
igår; vallen, barnvakt, snutarna, bråk.. och en jobbig dag.
idag. vaknade klockan halv åtta för att jag hade haft tove hos mig under natten och hon vaknade då, bara att gå upp :p så jag lekte lite och sedan halv elva "lämnade jag tillbaka henne" eller hur man ska säga. gick till ica med fredrik och där mötte vi sofia, filippa och david. sedan drog vi till vallen och det var bara vi där, och thomas var också där. vi spelade lite tills det kom lite, eller ganska mycket, annat folk. och sedan spelade vi lite, gick till ica och åt glass, spelade lite mer och vid fem tiden var det bara jag, sofia, filippa, nyström och david kvar och vi spelade lite och tillslut så drog alla vi hem för att käka mat och sedan göra oss i ordning för en kväll hemma hos oscar :) så nu  måste jag fixa lite, har lite bråttom så skriver mer imorgon!
PUSS <33

massa dåligt, inget bra.. orkar inte

torsdag;

mitt liv är fucked up, orkar inte skriva mer. puss

onsdag;

kan inte skriva mycket nu. sitter hemma hos martin och så.. men min dag spenderades på vallen i ett jättefint varmt och skönt väder! vi spelade lite och dom sista gick hem vid sex. då käkade jag och filippa på grillen och drog sedan hem till mig. sedan vid halv åtta kom sofia och vid åtta gick vi till martin. spelade kampen mellan man och kvinna och det slutade med att kilalrna (nyström, mattias, martin, thomas, jocke och david) vann och vi tjejer (jag, sofia, jessica och filippa) förlorade ;/ men det var fett kul :D men nu ska jag umgås och vara lite social, hare bra :D
PUSS <33


Dagens bra;
dagen på vallen igen, och kvällen hos martin :)
Dagens dåliga; alldeles för mycket..

tisdag;

men egentligen är det onsdag nu men för mig är det tisdag, börjar med att skriva om igår!
igår (måndag). efter jag hade skrivit gick jag direkt över till mamma och gjorde mig iordning och gick ner till ica där jag mötte david och vi gick till vallen för att kolla på när pappas lag skulle spela match. efter typ en kvart kommer sofia och filippa och håller oss sällskap :) och efter ännu ett litet tag så kommer även nyström och håller oss ännu mera sällskap :p moha! efter matchen (som btw slutade 2-1 till viksjö ;/ ) gick vi till ica och tog en korv och så, och så mötte vi arses och typ då åkte sofia&filippa hem till sig. och jag, nyström och david var kvar på ica ett tag för nyström&david försökte övertala mig&arses att följa med till vallen men det var så jäävla kallt och jag skulle hem och äta och sådant så det vart inget utan vi skulle kanske dit senare, efter middagen, så alla drog hem till sig istället. tog sällskap av arses hem och vi stod och pratade vid tunnen, as usuall, ett bra tag om precis allt! tack för hjälpen med allt arses :) och sedan drog jag hem till mig och han till sig. men det blev ingen vallen på kvällen utan jag, arses&nyström bestämde oss för att åka till filippa där sofia skulle vara och kolla på film och vi kom och våldgästade ^^ moha, nejmen aah.. det slutade med att mattias, meijer, svea, eken och alex kom också och sedan tog vi som bor i jakan (jag, arses, nyström, mattias, meijer och svea) tolv tåget hem.
idag (tisdag). vaknade halv tolv typ och gick nästan direkt till ica där jag, nyström, arses, mattias, david, sofia och filippa skulle möttas på grillen för "frukost" :p och sedan gick vi till vallen där jocke, thomas och martin var. vi spelade lite fotboll, eller inte vi tjejer utan vi låg under filtar (eftersom att det var ganska kallt) och kollade på när dom andra, killar dvs, mötte några 94;or i en fotbollsmatch som jag inte har någon anning om hur den slutade för jag, sofia, filippa, david, arses och nyström drog till ica för att ta en korv och köpa cola till dom som spelade. när vi kom tillbaka så spelade dom inte match längre utan "latjade" litegrann bara. sedan drog alla hem typ vid fem tiden. men vi bestämde att det skulle bli filmkväll hemma hos martin ikväll så jag, nyström, mattias och martin drig till ica för att hyra film och det blev saw 3, för nyström&martin hade inte sett den, och så blev det säg att du älskar mig. sedan drog alla hem. då följde fredrik (jag kommer säga fredrik nu och inte nyström! fredrik = fredrik nyström och svea= fredrik svedjestrand, got it!?) med mig hem ett tag men han skulle hem och äta middag innan vi skulle dra till martin men han käkade hos mig istället för han orkade inte åka hem, lata jävel :p höh! sedan duschade jag och gjorde mig i ordning och så drog jag och fredrik för att möta mattias och arses. då gick vi till ica för att handla godis och sedan gick vi till martin. först såg vi säg att du älskar mig och den sög så hårt! och sedan såg vi saw 3. har sett den förut och den är fortfarande lika bra :D sedan drog vi hem vid halv tolv tiden, tror alla var lite trötta efter en lång och jobbig dag på vallen, hihi. när jag väl kom hem så satte jag mig vid datorn för lovade arses att skriva min blogg idag (a) och lägga upp bilder från vallen så, det han säger är mig lag! men nu orkar jag inte skriva mer, skriver imorgon igen. då blir det ännu en dag på vallen. sofia kommer till mig tidigt och sedan drar vi till vallen för det ska tydligen bli en varm&solig dag imorgon så förhoppningsvis så blir det så också :D sov så gott och dröm sött!
PUSS <33


Dagens bra;
en lång och skön dag med mina älskade vänner :)
Dagens dåliga; snart är lovet över..

och så några biler från vallen då :)


måndag;

igår. efter jag hade skrivit så gick jag över till mamma och gjorde mig i ordning och sedan gick jag hem till thomas och var med honom tills klockan blev typ ett då vi gick till ica för att möta alla. där var det jag, thomas, mattias, jocke, meijer, sammy, arses och oscar. det började med att alla vart hungriga så vi åt på grillen och då kom sofia&filippa. efter grillen gick vi in på ica och alla köpte glass och efter det gick vi till vallen. lite senare än planerat, vi var där klockan då, men då började vi spela lite och då kom svea, ocken och nadja. spelade lite till och sedan kom david. sedan blev typ alla lite små törstiga och jag, sofia och filippa skulle ändå till ica för att köpa lite godis så vi tog en massa beställningar och gick till ica. arses följde med för att han skulle hem för dom skulle till hans mormor. där träffade vi fredrik nyström :D :D han kom nämligen hem igår från sälen. då åkte han hem, packade upp och vad han nu gjorde och sedan kom även han till vallen. det var fett kul, vi spelade lite match, lite arslet och hade det bara allmänt roligt. sedan vid sex tiden bestämde vi oss för att det kanske var dags att börja röra oss hemåt och äta middag. men jag, sofia, filippa, nyström, david, ocken och svea gick till ica först för jag ville ha en glass och sofia behövde gå på toaletten. sedan drog alla hem. jag gick hem och åt, bytte om och gick sedan till jocke för vi skulle till martin och spela poker. hemma hos jocke var thomas för dom hade ätit middag tillsammans, gulligt :) och sedan vid halv nio drog vi hem till martin. dit kom även nyström, mattias, meijer och gustav. alla utom jag, meijer och mattias spelade poker. jag spelade inte för det är så jäävla tråkigt! meijer och mattias orkade väl bara inte. men vi kollade på och det var en trevlig kväll. sedan vid halv ett drog alla utom thomas&jocke hem, det var bara dom två kvar i spelet så vet inte vem som vann men tror det var thomas för han sa att om han skulle vinna så skulle han följa med jocke på AIK-kalmar matchen ;p och han gick på den idag så aah.. när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för sängen och gick och lade mig på en gång, var så jävla trött.
idag. vaknade halv elva, gick ner och kollade lite på tv. sedan åt jag frukost och gick över till pappa där jag nu är. duschade här och ska snart hem till mamma igen och göra mig i ordning och sedan ska jag gå och kolla på min pappas match med sofia, filippa (?) och david. den börjar halv två så aah, ska väl vara där då :p men nu ska jag nog gå till mamma! men ha en bra dag :)
PUSS <33


Dagens bra;
hela dagen igår!
Dagens dåliga; anonymt

biler från vallen yesterday! :)

 david och thomassvea is tjilling!mattias och kung carl ;)david ser ledsen ut :p moha!erik masserar svea? :pjocke och david, ohyes! :pthomas ligger och chillar

söndag;

sista dagen på veckan då. och det känns väl bra, med tanke på att vi har PÅSKLOV nu i en hel vecka! men veckan kommer dessvärre gå jävligt snabbt och det är inte kul ;/ men men, man ska inte klaga nu när det är lov!
igår. gick på påskmiddag hos rogers föräldrar, riktigt god mat och en massa godis! sedan drog jag och evelina hem vid halv åtta för vi skulle ut ikväll och då gick vi hem, jag bytte om och fixade lite innan jag drog och mötte mattias&arses vid 123 klockan åtta och vi började våran vandring mot lundskolan. vi va där typ tjugo över någon gång tror jag, vet inte riktigt. där var jessica, frida, ridde och johan men tillslut så kom det lite mer folk och så.. aah. orkar inte berätta allt men det kom folk, folk gick, folk kom och folk gick och tillslut så var det bara nice folk där så det blev riktigt lyckat :) sedan drog jag&arses hem vid tolv tiden för det vart så jävla kallt och jag orkade inte, var trött. väl hemma så åt jag mackor och gjorde mig iordning och gick och lade mig.
idag. vaknade väldigt tidigt, klockan nio, men låg kvar i sängen och läste lite i min engelska bok och en solo tidning. sedan gick jag ner och åt frukost och kollade lite på tv och gick sedan till pappa för att låna datorn lite. jag duschade hos pappa också för mitt hår luktade inte så got tefter igår :p luktade eld&korv så aah.. moha! och nu sitter jag här. tänkte sitta här ett tag och sedan gå över till mamma och göra mig iordning och så för klockan ett ska jag till ICA för att äta korv&glass med några och sedan halv två drar vi till vallen och spelar fotboll :D så kommer nog tillbringa min dag där. ikväll vet jag inte vad som hände en, men förhoppningsvis något riktigt kul för fredrik kommer hem idag :D men jag skriver imorgon, hare så bra!
PUSS <3


Dagens bra;
vallen heeela dagen :)
Dagens dåliga; jävla hora..

lördag;

vet inte hur jag ska börja. men jag skriver om igår först, sedan idag, precis som jag brukar göra
igår. efter jag hade skrivit så gick jag över till mamma och gick upp på mitt rum, läste engelska boken, gjorde klart alla NO-frågor och efter det så gjorde jag ett svenska papper som handlade om synonymer, med detta vill jag alltså ha sagt att jag pluggade väldigt mycket. sedan duschade jag, packade och fick sedan skjuss av min kära storesyster till sofia. där handlade vi lite mat, godis och gick sedan hem till henne där vi satte oss och kollade på TV och vi fastnade för wallis&gromit, kommer inte direkt ihåg vad den hette så men något med varulvskaninen iaf :p den var faktiskt fett bra! sedan gjorde vi mat och åt. fy fan vad gott det var alltså, kyklingklubbor med potatisklyftor och bearnesås, gooooott! sedan så gjorde vi fruktsallad (men slutade med att vi inte åt den :p moha) och sedan kollade vi ännu mer på tv. och sedan kollade på vi wallander - afrikanen och den var jättebra! har faktiskt inte sätt den innan. illa erica, illa.. sedan så kollade vi på kalle och chokladfabriken, så jävla bra den är alltså :D visst sofia, viiiisst? sedan så gick vi och lade oss, klockan var väl halv två-två tror jag. somnade på en gång.
idag. gick upp halv elva, åt frukost och sedan kom annelie&peter och hämtade mig. då åkte vi till skopunkten där dom skulle byta ett par skor till tove och sedan åkte vi till ica. tog en fika och handlade. sedan åkte vi hem och jag åt en macka, gick upp och duschade och gick sedan över till pappa. nu ska jag över till mamma, göra mig iordning och sedan ska jag på påskmiddag hos rogers (låtsaspappa) föräldrar och sedan ikväll ska jag ut med mina kääära vänner :D blir lite krök&bara umgås! skriver imorgon, då är det söööndag ;)
PUSS <33


Dagens bra;
kvällen hos sofia igår&ikväll :D
Dagens dåliga; det snöar (?) whaaat!?


fredag;

hände något så kunde inte skriva igår. så jag skriver om två dagar idag istället, moha!
onsdags. då var jag med mattias och arses på ica och sedan gick vi till kyrkan och åt bullar, korv och drack saft och hade allmänt trevligt :) orkar faktiskt inte berätta i detaljer för jag är jävligt trött så aah, ni får klara er med en snabb genomgång, hah.
igår, torsdag. på dagen gick vi i skolan, fett tråkigt. vi slutade elva men jag, petra&sveis var tvugna att sitta kvar i skolan till klockan tre för då skulle vi ha "om-prov" på ett NO prov. alla var sjuka när dom andra hade det. och det var väl inte sådär jättekul men ändå, vi hade kul tillsammans ;) så det kändes inte direkt som fyra timmar men ändå alltså, jobbigt att bara sitta där. och igår ikväll så gick jag till ica vid halv åtta tiden och mötte jessica, sandra&frida och sedan gick vi till vallen där david var med hans två kompisar, markus&oskar. det var så jävla kallt så frida&sandra gick hem till sandra och poppade popcorn och hämtade filtar. och thomas kom till vallen sedan också och då gick jag, han&jessica hem till henne och så bytte vi om till lite varmare kläder och gick sedan tillbaka och gick då till thomas och hämtade lite varmare kläder och sedan gick vi till vallen och körde arslet, fett kul :p men jag är inte sådär jättebra men försökte iaf (a) och ännu lite senare så kom jocke och gjorde oss sällskap och lite senare än det så kom arses och han var också med! sedan vid elva tiden så bestämde vi oss för att dra hem för då började det bli lite för kallt ;p så jag var hemma kvart över elva tror jag klockan var. då kollade jag på scrubs och åt mackor. gick och lade mig vid tolv tiden och somnade på en gång.
idag. vaknade vid elva, gick ner och åt frukost och gick sedan över till pappa. nu sitter jag här men ska gå över till mamma och duscha, städa och plugga lite och sedan packa för att sedan bege mig till sofia där jag kommer spendera resten av kvällen/natten och äta middag och ha det allmänt mysigt :) så ni får ha en riktigt bra dag!
PUSS <33


Dagens bra; påsklov!
Dagens dåliga; en del..


BILDER FRÅN TORSDAGENS PLUGG!
jag och fredrik pluggar ^^  tycker om glass! :D  No - suuger  mitt liv!  petra pluggar bra :D  I LIKE!

onsdag;

en skön dag hemma, driv inte. så jävla skönt att vara hemma idag. hade bett pappa ringa till skolan och sjukanmäla mig för som sagt, jag ville inte bara gå på en lektion, kändes ganska onödigt. så vid elva vaknade jag och kände att jag hade sovit ut så jag gick upp och lagade värsta fukosten med ägg, bröd och gröt (som egentligen är äkligt men ville smaka igen, kanske hade ändrat uppfattning, moha) sedan gick jag över till pappa för att kolla på epicmovie som jag fick igår men pappa hade stängt av datorn så det avbröts så jag får be sveis skicka den igen ;) och internet funkade inte så gick över till mamma igen. då gjorde jag mig i ordning och jag och mamma åkte till ica för att ta en fika med annelie och tove. sedan gick vi in och handlade lite och åkte sedan hem. väl hemma så gjorde jag våfflor, så jävla gott! och sedan gick jag upp och duschade. nu sitter jag här och ska snart över till mamma igen och städa undan lite i mitt rum och sedan ska jag och min lillesyster göra middag, det blir tacos. och ikväll måste jag plugga som en sate, har NO prov imorgon.. men nu orkar jag inte skriva mer iaf.
PUSS <33


Dagens bra;
hemma-dag!
Dagens dåliga; NO prov imorgon..

tisdag;

börjar med igår, hände en massa.
igår.
efter jag skrivit blogg så gick jag och bytte om och lalala och mötte sedan mattias på ica fem i sex och där träffade vi jocke&thomas, dom skulle handla lite. sedan gick vi, jag&mattias, till vallen där arses och nyström var och spelade lite. när vi väl kom dit så körde dom (the boys) pricken, tror jag det var, med två stycken andra killar som typ var 93;or. det var fett kul att kolla på. sedan så spelade dom ett litet tag, eller ganska länge faktiskt och jag låg och kollade på och spelade spel på mattias mobiltelefon, fett kul! :D och sedan kollade vi lite på flickor 90 och 91;ors träning och sedan vid åtta-halv nio så drog alla hem till sig. och det var sista gången på typ sex dagar som jag fick träffa nyström :( för idag så åker han till sälen. när jag kom hem så åt jag lite middag med evelina, pratade med sofia på telefonen och satt typ fem minuter vid datorn (sofia vet varför ;) moha) och sedan gick jag och sov.
idag. gick upp vid åtta men kände att jag inte ville upp ur sängen, och då kände jag att detta skulle bli en otroligt jobbig dag. tänkte att jag kanske kunde "försova mig" men kände sedan att detta inte var en bra idé så morgonen började väldigt stressigt vilket inte är bra! stressade i mig frukosten, gjorde mig i ordning fort som fan och gick sedan till bussen. väl i skolan så satt jag och läste lite på SO läxan som var tills idag, gick sämst för jag fattade ingenting men aah, visst varför inte? sedan kom sofia och hon och jag pratade i tjugo minuter tills NO;n började och vi gjorde absolut ingenting. han kunde inte vara på lektionen men vi skulle ändå göra några frågor men jag bestämde mig för att jag gör dom på lovet istället, så jag&sofia löste sudoku, unusually eller vadå? :p och sedan gick vi och åt tidigare än vanligt. efter vi ätit äklig korvwok typ så läste vi lite SO och snackade skit. sedan så hade vi svenska när vi fick papper med synonymer som skulle göras medans hon pratade med en och en om betyg men jag bestämde mig för att göra även dom papprerna på lovet så löste ännu mera sudoku och kände hur jag bara satt och klaga på allt och alla så satte i mitt headset och lyssnade på musik resten av lektionen. sedan hade vi SO och vi började med att prata om lite och sedan var det läxförhör, skriftligt. men det gick helt okej, tog inte med än typ två minuter att göra det, alla var klara på mindre en fem minuter så då fick vi en liten rast också och då vart det godis, plopp :D och sedan fortsatte SO;n i typ en kvart. sedan skulle vi (eller jag och typ 8 till från klassen) ha muntliga nationella prov i engelska ;/ klassen är uppdelad i tre grupper och min grupp var först. så vi delade in oss, tre och tre typ så jag var med malin och zhara. det gick helt okej faktiskt, alla vi tre klarade oss iaf sa hon, sedan får man se om man får VG eller MVG. men jag tror bara det blev G för min del ;) sedan satt jag kvar i en timme och pluggade med Petra till NK-omprovet som vi har på torsdag. sedan åkte jag hem. mötte sofia på jakobsbergstation och så åkte vi hem till hem, åt middag och gick till ICA med tove där det blev glass och lite springande inne på ICA, haha. sedan gick vi hem och sofia åkte hem och jag lämade tove hos annelie. nu sitter jag här och ska snart hem till mamma och duscha, plugga och kolla lite på tv. ingen skola för mig imorgon för vi har bara en lektion och jag pallar verkligen inte gå på den, eller jag har egentligen två men aah, jag orkar verkligen inte så det blir en hemmadag för mig imorgon (a) men jag skriver imorgon igen då!
PUSS <33


Dagens bra;
mattias påsk-mms, blev riktigt glad! :)
Dagens dåliga; ingen fredrik på sex dagar.. :(

måndag;

ny vecka igen då. och idag var det inte alls en aldeles för jobbig dag faktiskt. började klockan tolv men vaknade klockan nio och skulle inte åka fören vid elva så jag hann med mycket imorse ;p. sedan drog jag. mötte simon på bussen och gav honom hans nyckel och sedan satt jag och väntade på tåget som kom halv tolv. åkte med fredik, även kallas sveis :p och var i skolan typ tio i. sedan hade vi vääärldens tråkigaste NO lektion så jag och sofia lyssna de på musik hela tiden och löste sudoku. efter det hade vi bild, sofia hade bild med mig idag :D, så det gjorde hela lektionen roligare. sedan skulle jag ha italienska men jag var så jävla hungrig så jag drog hem istället och åt lunch. och nu sitter jag här, ska snart upp och duscha och fixa lite och sedan dra till vallen och spela lite fotboll med, än så länge, arses, nyström och mattias :) men nu måste jag göra mig iordning och sånt då om jag ska hinna, skriver imorgon!
PUSS <33


Dagens bra;
sovmorgon, finns det någor bättre!?
Dagens dåliga; hunger!! gaaah

söndag;

har missat att skriva igår typ. och jag orkar faktiskt inte skriva så mycket idag, inte sådant humör. så jag sammarfattar helgen snabbt bara.
sammanfattning. har umgåtts med vännerna hela helgen, arses skrämde en kille HAHAHA :D, sofia och filippas tåg var inställt, fredrik ramlade och gjorde illa sig, mattias hade FF, jocke bara äter, thomas blir kåt av poliser, sammy har roligaste skämten, jag tror att glasen står i nedersta hyllan till vänster, alla läser moore-tidinigarna, viksjö förlorade med 6-0, " hot- H-O-T", blondinskämt, "på tal om det..", fylla och myspys med stort M! ett ord bara, crazy! nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorgon breee
PUSS <3


Dagens bra;
glass på ica
Dagens dåliga; skola tomorrow again..