drömmar igen

godmorgon! typ sista dagen på lovet.. inte riktigt men typ iaf. jag vaknade av att det ringde hem, och ingen var nere så ingen svarade, och det slutade aldrig! fett irriterande ;s
jag drömde störda drömmar inatt också! handlade också om björn gustavsson, asså.. men egentligen var det ante ;s alltså helt sjukt. det är en jättelång historia och orkar inte dra upp det, men det var faktiskt en skön dröm.

har väl inte planerat dagen in i minsta detalj direkt så, men jag har lite planer. kanske kollar på pappas match klockan tre, men jag ska iaf vara med sofia ikväll, om hon inte har glömt bort det. vet inte vad vi ska göra, men plugga lite iaf. men nu ska jag upp och duscha, sedan gråta lite, skoja!

/ E, dunno

efter lite björn gustavsson

nu ska jag försöka sova, får se hur det går. har legat och kollat på klipp med björn gustavsson, både gamla&nya. fanns ju jättemånga på honom där han inte är i tv, utan mer privat. och för några år sedan och allt ju. lite roligt faktiskt. fanns en skön låt också, ska fixa den till mp3 fil imorgon och lägga in den på mobilen hade jag tänkt. ett måste ha! och så är det repris från fråga olle som jag missade i onsdags så ska väl kolla färdigt på det innan jag går och sover. nej, skriver imorgon igen (eller för att vara korekt är det ju senare idag)

/ E, over and out

I want to love you but I better not touch

kände mig bloggsugen, fast egentligen har jag ingen lust. eeh, vet inte själv vad jag menade med det där, men känner för att skriva av mig lite, trotts att det kanske bara är jag som förstår vad jag menar.
har inte gjort något speciellt alls ikväll. peter&tove kom förbi en sväng, det var väl typ allt. kul att få "sjunka i åldern" ett tag när hon är här :) slipper tänka på allt annat för ett tag, och det är grymt skönt. sedan frågade jessica om jag ville följa med till towe men jag orkade inte riktigt, men tack för att du bryr dig iaf <3

sen är det lite annat.. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, vart jag ska vända mig. försökte.. men gick inte så jävla bra. trodde det skulle bli på ett annat sätt, säga något annat men tydligen inte. fy fan.. men kanske hade förväntat mig för mycket. bara det att jag mår piss över det här. skulle bara vilja skrika ut vad jag känner, men jag vågar inte.. kanske är lite dumt, men ååh.. vet bara inte vart jag ska ta vägen ;/

vet inte riktigt vad som händer nu. och imorgon ska jag träffa sofia, måste plugga färdigt.. och sen ska vi bara umgås, och jag hoppas på att få tänka på något annat. men just nu finns det bara en sak i mitt huvud, och det är det och du. jag gillar dig fortfarande, sjukt mycket.. men har förstått att det inte blir vi igen, och får väl acceptera det, men gör inte så igen då.. jag ber.

/ E, vill bara..

äventyr nr 2

nu är jag hemma igen, var ute på ett till äventyr idag. efter jag bloggat kollade jag lite på tv, sen kom roger hem och inte mycket senare kom mamma hem och då skulle dom åka lite överallt, men innan skulle roger duscha så då började mamma maila en kille ang sommarjobb åt mig, och jag kollade på, haha.
sen åkte vi, först till outlet och kollade i en massa affärer, mest sportaffärer så som stadium, sport outlet, m.m. roger köpte ett par nya skor, reebook, strumpor och lite smått. sen åkte vi till bauhaus (?) och köpte krukor och efter det åkte vi till ica och tog en fika och sedan handlade vi, och nu kom vi precis innanför dörren. ewelina har börjat med maten och jag gör inte så mycket.

ikväll vet jag inte vad som händer. vi får se vad den har att erbjuda. men skriver sen, nu sjönk mitt humör med typ 1000 procent.


så är det

dagen till ära.. eeh, visste inte hur jag skulle börja bara så skrev något. skit samma. hittills har jag varit i jakobsberg centrum med pappa. skulle handla nya block till skolan, men det jag ville ha fanns inte så vi köpte tre andra, och så får vi åka tillbaka senare under nästa vecka, då har dom blocken jag ville ha kommit in. så vi gick förbi stadium också, köpte ett par nya skor :) behövs. och sedan åkte vi hem, eller åkte till ica och handlade. köpte en glass till mig, haha, och sedan bar det hemmåt.
och nu sitter jag hemma hos mamma, själv. roger är ute med hundarna och mamma&ewelina åkte till outlet. jag kollar på våra bästa år och gör inget speciellt.

ikväll vet jag inte vad som händer, har inget planerat men brukar ju hända något ändå så vi får väl se hur det blir idag. annars kan det vara skönt att vara hemma kanske, trotts att det är skit tråkigt, med tanke på att jag är lite smått sjuk. huvudet går inte över, hostan blir bara värre.. man kanske kan få vara sjuk ända tills måndag då? haha.

/ E, kom bara.. blir orolig

onödig dag alltså

sofia åkte precis hem. hon kom hit vid halv sju tiden ungefär och då mötte jag henne på ica och vi handlade mums mums och lite annat och så. sedan gick vi hem till mamma, satte på datorn på en gång och började plugga. renskrev engelskan och gjorde en power point presentation. till det åt vi lite mums mums, drack saft, åt klubba och en macka.
ikväll vet jag inte riktigt vad jag sak göra, men ska iaf se insider klockan tio, sen vet jag inte om det går någon bra film eller inte, men annars blir det greys anatomy som pappa spelade in igår, kollade ju på matchen istället för det.

idag har jag inte alls gjort något speciellt. jag har mått sämst idag. hade riktigt jävla ont i huvudet mitt på dagen,eller vid fyra tiden ungefär. då hoppade jag in i duschen och sedan lade jag mig i sängen, frös som en isglass alltså! kollade finalen på top model 6, var nog repris från lång tid tillbaka men fanns inget annat att kolla på. sedan åt jag middag och efter det gick jag och mötte sofia.

vet inte riktigt vad jag mer ska säga. saknar dig.. låter patetiskt men det är sant. när du sa det där till mig här om dagen, då fick jag tillbaka leendet på läpparna igen, mådde verkligen bra den kvällen! sen sa du något annat till mig dagen efter. då vart jag förstörd igen.. och nu vet jag inte vad jag känner. eller jag vet vad jag känner, men jag vet inte vad jag vill känna. för jag vet inte riktigt vad du menar, jag är riktigt förvirrad just nu..

/ E, snälla, kan någon spola tillbaka tiden? ..

en torsdag

först nu som jag har tid att blogga. igår kväll var jag med simon, som bestämt, och vi kollade på fotbollen och det var faktiskt en bra match, sverige hade förtjänat ett 0-0 men sen kom den där rami shaaban och gjorde största tabben! ;o nej fy fan. och då gör den där jävla 89an mål, haha.
aja, det var väl typ det.

och idag har jag inte gjort så mycket. varit lite med simon och nu är jag sjukt hungrig! funtar på att ta något att äta, men är fett seg ;s mår inte sådär jättebra. huvudet värker, jag hostar och halsen gör ont ;/ men ikväll ska jag träffa sofia iaf, vet inte vad vi ska göra, vet bara att vi ska plugga lite engelsak iaf. men skriver sen eller imorgon. vet inte när, beror på vilket humör jag är på och så.

/ E, this is me giving up

men suuuck

nu ger jag faktiskt upp. igår var jag på bra humör, och vaknade i hopp om att var på lika bra humör, och det var jag väl typ. jag menar, efter mina dömmar så. men när jag gick till pappa för att städa så kände jag hur mitt huvud höll på att explodera ;s och jag vaknade med ont i halsen och hostar mer nu än tidigare i veckan.. har hostat i två veckor nu, men nu har det blivit värre.. fan! och jag som hoppades på en underbar dag.. fuck.

har som sagt städat idag. kom till pappa typ halv ett och då hade han redan börjat med jag började på mitt rum och sedan hjälptes vi åt lite överallt. tog inte alls så lång tid som jag hade räknat med, och skönt var det för min huvudvärk höll på att ta livet av mig.
efter städningen gick jag över till mamma och bara kollade på tv, försökte vila lite men huvudet bara dunkade. tog två alvedon och gjorde lite kykling&pasta och nu har jag precis ätit. funtar på att gå upp på mitt rum och bara ta det lungt. kanske ta en dusch, för det blir fortfarande fotbollen med simon, trotts att jag inte mår så bra. men har ju peppat mig till det nu så.
men nu orkar jag inte sitta här längre, mina ögonlock håller på och åker ner hela tiden, men skriver kanske senare ikväll, om jag har ork till det.

/ E, pallar inte bli sjuuuuk

DRÖMMAR!?

nu har jag, faktiskt, precis vaknat. sov väldigt länge idag men vaknade första gången klockan nio av att mamma&roger pratar och gör sig i ordning, mamma ska till KS och roger följer med som sällskap. sen klockan tio av att hundarna verkligen skäller! och sen klockan elva av att leo gnäller, och sen klockan tolv och då gick jag upp. ska ju till pappa och städa idag, och det kommer fan ta sjukt lång tid så behöver nog all tid som finns.

inatt har jag drömt stördaste drömmarna alltså! HAHAH, går egentligen bara att skratta åt men sure :D hahaha! först under början av natten drömde jag om det jag har drömt om 6 gånger på 2 veckor typ, ni som vet ni vet, ni andra.. aah. men säger som towe "fetisch!" haha. helt sjukt att jag drömmer om det jämt!
sen under senare delen av natten så byter det dröm, helt och hållet. då är jag och ... hos sofia, eller det var inte hemma hos sofia utan där min morfar bodde förut, men i drömmen var det sofia som bodde där. vi skulle plugga men jag&... började strula och allt ;o alltså, helt stört! och sofia ba "men detta hade jag förväntat mig, kan inte bli bättre!" och allt sånt, så när jag vaknade av mamma&roger så kändes allt bara helt cp, haha. aja, du får ursäkta ... vet inte riktigt vad jag ska säga men (a)
sen när jag somnade om mellan 11& 12 så är vi i den gamla tennishallen nere i viksjö centrum, andeboda, och där är det fullt med olika folk! min släkt, alla mina vänner, folk jag inte har sett förut, gamla lärare och så. och björn gustavsson, haha! det var typ någon sorts tävling, brännboll/softball typ, och björn var i ett lag men sen hoppade han av för han hatade tydligen brännboll och då kommer han fram till mig och säger det, och jag ba "jag också!" hahah, och sen ropar en lärare på mig, och jag går dit, kollar på en bild och björn följer med och sen pratar vi lite, och så bestämmer vi oss för att gå ut och ta lite luft, för jag svettades som fan (måste ha gjort det på riktigt och så blev jag det i drömmen för när jag vaknade så var jag sjukt svettig!) och han följde med, och så skulle vi ta våra jackor, men då ser jag johan, i min klass, och han ba "markus är inte här :(" jag ba "men vad vill du han då?" johan ba "snus :(" jag ba "men jag har :D" stöört! så han fick tydligen snus av mig, hahaha, och sen tog jag på mig min jacka och då såg jag att någon hade ritat på den ;o och då var det tydligen rebecka i min förra klass och hennes kompisar ;s dom hade ritat på allas jackor, utom jessicas! lyllos dig jessica ;) haha. men sen tar jag iaf på mig den men börjar bråka som fan med becka och säger att hon får betala kemtvätten och lalala. men jag&björn står tillslut utanför och jag börjar fråga honom om han ska ta bussen hem, haha, han ba "nej, det ska jag inte." jag ba "men kom igen, för min skull :(" och tillslut säger han ja. och då börjar vi hångla :o men då var han en blandning av honom själv&nick carter! helt sjukt alltså! sen går vi upp i ett jävla omkläningsrum och bara ligger där, haha. och då ropar ewelina "ERICA! kom fort, cicci får ta emot pokalen!" och då säger jag till björn "det är min kusin :)" sen vaknade jag!

helt jävla sjukt alltså!! snacka om att vara förvirrad när man vaknar :p aja, det var iaf det jag hade drömt, var tvungen att berätta! hahahah. men nu måste jag göra mig i ordning och gå över till pappa. skriver nog sen igen. och ikväll äre fotbollen som gäller! ska ner till ica och handla godis och sånt också :D

/E, puuuss <3

piff & puff, såklart

nu sitter jag ensam i vardagsrummet och är helt inne i scrubs och en het disskusion på msn med filippa, ante&antHon ;)
träffade ju aldrig sofia ikväll :( men blev ett långt samtal på telefonen iaf, saknar dig :( men vi bestämde att vi skulle ses på torsdag istället! så nu kan jag inte vänta.

men kvällen blev ganska lyckat ändå. efter jag bloggat åt jag, gick till ica för att handla till mamma&lite små saker till mig. vart godis och kakor :) sedan gick jag hem och tänkte hoppa in i duschen, men pallade inte, haha, så jag satte mig vid datorn istället och kollade på lite roliga klipp på youtube och sen kollade jag på so you think you can dance och ställde fram mitt godis och sånt, och inte långt senare kommer ewelina hem så hon kollade på det med mig. efter det var det någon film som började på trean, och fanns absolut ingen annat att kolla på så jag började kolla på den och ewelina satte sig och nördade sig vid datorn och var inte mycket till sällskap.
efter ett tag så kom det fram lite grejer, som jag inte kan ta här just nu, och jag blev genast på typ sådär jättemycket bättre humör och ringde sofia och berättade allt, och hon satt och pratade med mig, trots att hon skulle upp jätte tidigt imorgon! <3 och för att inte säga för mycket men jag hoppas verkligen att det blir som jag hoppas på nu. får helt enkelt vänta tills imorgon.

nu har ewelina precis gått och lagt sig så sitter som sagt helt själv, men sällskapet på msn räcker gott och väl just nu :) är inte ett dugg trött och kommer definitivt inte kunna sova inatt! så sitter nog vid datorn ett bra tag till, haha. är ju scrubs på tv så man kan skratta lite :) sen är det väl något annat man kan kolla på, typ jay leno eller något. och imorgon ska hela dagen gå åt till att städa hela lägenheten! är ju besiktning på torsdag, så måste vara rent och fint när dom kommer och kollar :) så pappa tar nedevåningen och jag övervåningen, men måste göras nogrant så tar nog ett jävla tag, haha! sen på kvällen ska jag kolla sverige-brasilien, får se med vem men lutar nog åt med simon :) skriver imorgon igen!

/ E, även kallad puff

ändrade planer

sitter och väntar på maten just nu. eller det är jag som lagar mat, haha, och det blir kyklingspett med pasta till och någon chilisås, muums! sen ska jag ner till ICA och köpa mums-mums till mamma och lite godis&chips till mig själv (a) skulle ju varit med sofia idag, men don skulle upp tidigt och jobba imorgon och jag kunde inte vara där fören vid sju typ så dte blev så att jag stannade hemma istället.

dagen blev spenderad på ICA&IKEA. vid halv två gick jag till ICA där mamma, ewelina & annelie var, dom åt på grillen och jag delade en pizza med mamma och efter det åkte vi till IKEA och köpte två nya kuddar till mig, klädhängare till ewelina och annelie köpte batterier&fryspåsar. efter det åkte vi hem, men jag och annelie åkte och hämtade tove på dagis och åkte till ICA och handlade. kaos! det är typ det ända ordet som förklarar hur det var på ica. tove var skit sur, grät typ hela tiden och.. ah, jag vet inte.
sen åkte vi hem, och nu ska jag äta! vet inte vad som händer ikväll nu då ju, men ska ner till ica och sen duscha. men skriver sen igen,

/E

tisdagsmorgon

hejsan alla pigga och glada. själv är jag sjukt seg och inte alls på bra humör idag.. hoppas att det vänder iaf, för idag ska jag träffa sofia :) vet inte riktigt vad vi ska göra, men blir att kolla film iaf och sen ska jag nog beklaga mig lite, haha. nej men jag har längtat efter dig sötnos <3

igår blev det som planerat.
jag drog till jessica vid sju tiden ungefär och då satte vi oss och spelade bloons, HAHAH! och väntade på att frida skulle komma så vi skulle kunna baka. vi gav tillslut upp bloons och gick ner och spelade vänd tia och jessica vann båda gångerna, suuck! och efter det kom frida och vi började baka. sen kollade vi på so you think you can dance, äckel kille som va med alltås! och efter det åt vi lite paj och kollade på parlamentet, björn var ju med! :)) och efter det vart det CSI och hundra höjdare. men efter det drog jag hem, blev sjukt trött helt plötsligt ;s men som vanligt så piggnar man till när man går hem, så kollade på lilla al-fadji och efter det gjorde jag mig i ordning för sängen, men har ju missat alla veckans avsnitt för andra avenyn, eller igår och söndagens, så jag kollade på datorn istället, och kollade även dagens för idag är det gossip girl och kollar hellre på det, höhö.
vet inte riktigt vad som händer på dagen idag, ska väl hjälpa mamma att städa lite, diska och så ska jag ta en dusch. vet inte när sofia kommer riktigt så kan inte riktigt planera något annat, men jag gissar på att hon kommer runt fem tiden kanske, eller efter hon ätit middag, eeh jag vet inte.

nu har jag lovat mamma att diska, så tänkte gå och göra det nu. men skriver senare idag, om jag har något att skriva om såklart,

/ E,
kan bara inte sluta..

bloons & planer till kvällen

nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och spelar bloons "med" jessica, haha. vi hjälps åt för vi fastnar alltid på samma banor och sånt, så jag säger att vi spelar tsm, haha. åt middag för inte allt för länge sedan och nu sitter jag som sagt bara i soffan.
idag har jag inte gjort mycket alls, efter jag packat till mamma gick jag hit, skulle ha läst min engelskabok men gick och lade mig och vilade istället och lyssande på musik.

ikväll ska jag till jessica, frida kommer också dit men vet inte riktigt vad vi ska göra, blir väl att baka äppelpaj iaf! haha. sen vet jag inte vad som händer, vet inte när jag kommer hem eller så, så om det blir något mer bloggande återstår att se.

/ E, bloons-maniac

dunno

nu har vi precis lämnat tove hemma. blev inge långt visit här för henne, men jag är inte på bästa humör idag + att ewelina ska till en kompis så hon behövde ta kvart i tre bussen. vi gjorde inte så mycket, åt mellis, lekte och ritade. jag tog även bort alla låtar på mobilen och la in dom jag fortfarande lyssnade på + några nya. känns skönt! alltid skönt med nya låtar, så istället för typ 90 låtar har jag nu 24.
nu sitter jag och lyssnar på en låt på pa, sjukt bra! fick den av en kille, och nu skulle jag kunna kyssa honom, så bra är den! kanske lite överdrivet men ändå.

jag har ingen aning om vad som händer idag. nu ska jag snart hem till pappa, packa till mamma och städa lite snabbt i mitt rum. sen ska jag väl över till mamma, och ta en dusch. sen ikväll vet jag inte vad som har att erbjudas, men vill iaf se hundra höjdare och lilla al-fadji men vart och med vem är inte bestämt ännu iaf, men hoppas på någon. men annars kanske det blir ganska skönt med en "ensam-kväll", även fast det inte riktigt är min grej, vi får väl se. men nu ska jag över till pappa och packa till mamma,

/ E, någon som vill träffas ikväll?

god morning stockholm

nu sitter jag hemma hos mamma, väntar på att ewelina ska komma. hon är uppe hos annele och hämtar tove, vi ska leka lite med henne nu på dagen. det är väl det ända jag har planerat idag. annars kommer det inte hända något speciellt, får se. skriver sen eller något, vet inte riktigt vad jag ska säga för har inte hänt något, gick upp nyss.

/E, jahapp

trött efter filmkväll

precis kollat färdigt på båda filmerna, och nu sitter nog alla tre, jag, pappa och ewelina och gäspar, haha. båda filmerna hade jag som sagt redan sett men satt ändå och skrattade åt dom med pappa&ewelina. åt inte så jättemycket av all chips och sånt dom hade köpt, mest jordnöttsringer och för er som känner mig så är jag allergisk mot nötter, men äter det ändå, fråga mig inte varför, så jag räknar väl med att ha stört ont i magen imorgon ;s ångrar mig nu i efterhand men det är så sjukt gott! kan inte bara äta några stycken, blir snabbt en hel del!
sen hade dom köpt jordnötter också, och det kan man inte heller bara ta typ 10 st, så blev en hel del sånna också.. suck på mig själv just nu!

nu ska jag väl upp och kolla tv, somna tidigt ikväll och sova ut imorgon! har inte planerat något alls tills imorgon så vi får väl se vad dagen har att erbjuda. jag ska iaf byta till mamma, mamma-vecka. så sista natten hos pappa på en vecka, eller förmodligen iaf, beror på om jag får nattsällskap någon gång, då är det lättare att sova hos pappa :) aja! skriver imorgon igen, nu ska jag gå upp och s.

/E, thats the way is has to be then

tjejmiddag + killar & seg söndag

först nu jag har haft tid att blogga sen igår. efter jag bloggat så gick jag över till mamma, kom hem till pappa igen, duschade och gjorde mig i ordning för påskmiddagen hos rogers föräldrar. vi åkte dit vid fem och halv sex ungefär åt vi middag. vart allt vad en påskmiddag brukar innehålla + lite annat smått&gott. men gott var det iaf, eller så gott det kan bli. jag blev mätt iaf, och efter det vart det lite annat gott, så som godis, chips och annat. och vid halv åtta så gick jag & ewelina hem, jag skulle emd tjugo över åtta bussen så kunde inte stanna längre.
väl hemma så fixade jag lite, plattade om håret och orkade inte byta om, men stressigt var det iaf! men jag hann med bussen och på bussen träffade jag jocke, thomas och david. vi var hemma hos hanna typ tjugo i och då satte vi oss vid bordet, men jag och jocke vände typ på en gång och gick nertill coop och köpte lite chips och sånt. sen vart det frågesport och gisas vem som vann? MOI, såklart! så vann en gott&blandat påse :D

kvällen fortsatte i skratt och spelet "från a till ö".
jag var i jockes lag och det gick skitbra, visst? ;) men ingen pallade spela färdigt, vart lite flummigt med reglerna och sånt, men towes försök till en kompositör på "G" och davids "Shocklad" slår ju allt! haha. sedan vart det lite kort och sen tog vi 00.10 bussen hem. filippa följde med mig hem och vi kollade på emplyee of the month och somnade väl vid tre tiden.

vaknade vid elva tiden ungefär och då satte vi på tvn och sedan gick vi ner till ica, handlade frukost och sedan gick vi hem igen. gjorde lite allt möjligt, pratade och kollade tv och det slutade med att hon tog tjugo över fyra bussen och då städade jag undan i rummet och nu har jag precis ätit middag.
ikväll blir det filmkväll med meine father und lillesyster. dom har handlat sjukt mycket chips, godis&läsk! och så hyrde dom härmed förklarar jag er chuck&larry och codename the cleaner. har sätt båda men jag sa att dom fick välja så (a) haha. men nu ska jag upp och duscha och sätta mig mig mjyykiskläder. skriver imorgon, då händer, nada!

/E,
nu vet jag

efter förlusten

kom hem från matchen för 20 minuter sen, har precis ätit pannkaka med sylt&glass och nu sitter jag här, kall som en isglass! det var stört kallt att bara stå och kolla. men jag och ewelina gick ju dit, då var det helt okej, var inte sådär jätte kallt, blåste mest bara, men när solen var framme var det faktiskt skönt. väl framme så hade dom spelat i tio minuter, och så såg jag att thomas var där, så han kom och ställde sig med oss :) det var inte så jätte kallt i början, men efter ett tag blev det skit kallt så efter första halvlek så i pausen gick vi in på cafet och värmde oss! sköönt. matchen slutade iaf 4-2 till FC järfälla, och pappa vart skit pissed off på domaren, lite kul att se, haha. och aah, det var väl typ det. just ja! pappa fick även tillsägelse av domaren efter TIO minuter! sådan far sådan dotter, aight?

nu ska jag springa över till mamma och hämta en sak inför kvällen, höra hur vi kommer till rogers föräldrar och sånt, och vet inte om det blir någe mer bloggande inte eller inte, beror på hur mycket tid jag får över men gissar på att jag skriver imorgon igen!

/ E,

tidig LÖRDAGSmorgon

tjolahopp! själv är man redan vaken, ätit frukost och klätt på sig. låter helt sjukt med tanke på att det är lördag och klockan är tio! förstår det knappt själv men aah, det är så det är just nu. anledningen till att jag gick upp så pass tidigt var för att jag&ewelina ska gå och kolla på pappas match, den börjar elva på graninge, eller okej förlåt, järfällavallen. och jag skulle gissa på att vi går dit, för det är så fint väder ute, och det tar inte så jävla lång tid så. men sen får vi se hur länge vi stannar, ska dit och kolla iaf.

igår kväll hände det inte alls mycket. men jag vet inte om jag tyckte att det va så himla tråkigt. klart det hade varit roligare med sällskap, och jag hade verkligen satt en "tråkhets-stämpel" på kvällen, men det var ändå rätt skönt att bara vara hemma. kollade på så ska det låta, och efter det började en svensk film på femman, de utvalda, den var faktiskt bra! och efter det somnade jag till en dvd, haha. smsade lite med jesper under kvällen och vi kom fram till att vi ska ses någon gång i veckan :) det ska bli riktigt kul för det var säkert 68 år sedan vi sågs sist. nej men det var typ i juni vi sågs sist, så det var verkligen länge sen! så vi får väl se vad vi hittar på.

idag är dagen fullspäckad! nu ska jag på match, kanske är hemma runt ett-halv två tiden. vid fem ska vi till min låtsaspappas föräldrar på påskmiddag och sedan ska jag åka till hanna där sofia, filippa, jessica, hanna, frida, towe&petra är, eller det är dom jag vet, så blir det tjejkväll. hoppas du har kryat på dig och kommer sofia <3 och att jeppa orkar pallra sig dit också ;) men nu måste jag fixa lite innan jag drar!

/ E,

mjo

första gången jag sitter vid datorn idag. och igår kväll vart det inte heller bloggande, drog ju över till mamma och hade filmis kväll med lillesyster min, vart be cool som gick på sexan, fett skön film! var väl där ett tag, och när jag kom hem, tolv ungefär, så tjatade sebbe på att jag skulle komma dit, så jag gick dit, haha. vi kollade färdigt på donny darko och den var faktiskt helt okej!

vaknade kvart i elva i morse ungefär, skulle vara hos sofia vid två, och jag vet att det var flera timmar kvar men kände mig riktigt stresad! gör det när jag har tider att passa.. hatar det. så jag duschade, bytte om, sminkade mig, och kollade lite på tv, sen tog jag 13.20 bussen med ewelina, hon skulle möte en kompis i jakan, och sedan tog jag 13.38 bussen till kallhäll. sen började vi plugga när johan kom, typ kvart över. vi pluggade och pluggade och pluggade, men det kändes som om vi inte kom någon vart! så vid halv fem gav vi upp, haha. då började jag&sofia laga tacos, johan kollade hockey och sedan åt vi. fett gott och tack för maten hjärtat! sedan pluggade vi till sju igen typ, då drog johan hem, jag&sofia gick till centrum, hon skulle handla och jag skulle ta halv åtta tåget hem. och nu händer det inte så mycket, får se om det händer något senare, annars blir det en hemmakväll!

/ E, tror ingen förstår

efter lite "kill-sällskap"

kom precis innanför dörren, eller aah, var sjukt kissnödig så sprang in och gick på toa! skönt må jag säga! har varit hos sebbe en stund, pratat lite skit och kollade på donny darko, den var väl si sådär. störd men ändå bra, men vi kollade inte klart på hela, för helt plötsligt ringer victor och vill att vi går ut och möter honom, så det gör vi. då hoppar han typ fram bakom huset och skrämmer livet ur mig ;o blev sjukt rädd! sedan gick vi en liten runda, dom förstörde sina lungor och sedan gick vi till grillen för att sebbe vart hungrig, haha. träffade annelie, peter&tove på vägen, dom skulle handla, dom skulle ringa efter dom hade handlat färdigt, fick skjuss hem! på grillen pratade vi om lite allt möjligt, victor vad speedad som fan och var helt galen, haha.

nu sitter jag hemma hos pappa och ska väl ta något att äta snart, men är inte så jävla hungrig. efter det ska jag gå över till mamma, ska bli en syster-kväll med ewelina, hon hade inget att göra och jag hade inte heller några planer så, haha. är på lite bättre humör nu, men jag vet inte hur länge det håller i sig, hoppas länge!

får se om jag får ur mig något ikväll.. skulle behöva prata med dig men vet inte om jag vågar. vill inte förstöra mer, men känns som om det aldrig kommer bli som vanligt igen. förstår bara inte varför du sagt att i sånt fall,

/ E, ge mig ett bättre liv!

nu är det lov!

kom hem för typ en kvart sedan. en sådär dag i skolan. mådde inge vidare över huvud taget ;/ känner att inget går bra nu mera. vi började med info&layout, och började med någon ny uppgift, men den kursen är inge roligt alltså.. och efter det hade vi lunch, vart kykling i curry, och det var faktiskt gott! jag&sofia satte oss och åt och efter ett tag kom jessica & david och håll oss sällskap. pratade om tjejmiddagen på lördag, och jag ska på påskmiddag hos rogers föräldrar så jag kommer lite sent.
efter lunchen var det två timmars ekonomi, och vi skulle börja med någon nytt grupp projekt, där han hade delat upp grupperna! men det vart helt okej, för en gångs skull, jag kom med anna, malin & tony. men malin var inte i skolan så vi andra satte oss och kom på frågor, och sedan fick vi gå. så slutade efter en halvtimme typ. och då pallade jag inte vänta på matten, så jag och sofia drog hem. vi gick till stationen och missade första tåget, eller vi skippade det, och tog 13.53 tåget istället. då träffade vi meijer och leo, dom hade varit på alexandra och druckit öl, haha! så dom var lite små lulliga klockan två! men dom sa att dom "bygger upp för kvällen" så dom skulle in till jakan och fortsätta, idioter ;p men meijer skrev teorin idag, och han klarade det så grattis till dig!

i jakan väntade jag på 14.08 bussen och fick sällskap av niklas :) vi satt och pratade om skolan och sånt, skönt att slippa åka själv! och nu är jag hemma. ikväll vet jag inte alls vad som händer, får väl se. men imorgon ska jag till sofia iaf, längtar redan! det var väl typ allt.

/ E, känner mig som en jävla...

?

vaknade väl typ nyss. har inte alls sovit bra idag. för det första så somnade jag skit sent, och för det andra så vaknade jag tusen gånger under natten.
igår gjorde jag typ ingenting. kollade på tv, pratade med sofia i telefon <3 och sen kollade jag lite mer tv. skulle ha läst min engelskabok men hade ingen lust eller ork till det, och vet att jag inte skulle kunna koncentrera mig så bra.

idag är det sista dagen innan lovet. klart att det ska bli skönt med lov, men just nu så känner jag inte direkt bara för att gå hemma.. okej, jag har planerat en del under lovet men inte så mycket som jag skulle vilja, så kommer bli lite att jag bara är hemma, och jag vill inte! men vi får väl se..
idag är det en jobbig dag, lång! pallar inte.. ååh. aja, nu sk jag fixa lite innan jag ska gå. är inte alls på humör..

/ E, i beg you..

känner inte för något längre

gör verkligen inte det.. mår inte alls bra. vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig bara så.. vilsen. ledsen. vill bara försvinna.. det jag känner kan jag inte skriva här, så mycket kommer jag inte blotta mig. gick på en timmes promenad idag, gick och funderade och lyssande på musik. gick bara runt och helt plötsligt står jag i slutet på hummelmora, gick sjukt fort. ville inte börja gå hemåt, ville fortsätta till någon stans där allt inte är så här jobbigt. nu låter jag som jag vet inte vad, men det är så det är.. och just nu hatar jag mig själv.

nu är det nära..

kom precis hem ifrån skolan, lång dag idag.. började tio med ekonomi, och det gick smärtfritt, har ju börjat med organisation och ledarskap nu, så vi gjorde några uppgifter och sedan fick vi gå och äta lunch. var äckelfisk.. så åt inte alls mycket, men åt en massa knäckebröd istället! sjukt mycket godare. sen kom det upp en sak på ekonomin som verkade skitkul! så jag satt och disskuterade det med några i klassen, och jag hoppas verkligen att mina föräldrar går med på det, för vill verkligen. men vet inte om det går, för det är på min födelsedag.. så vi får se om dom går med på det eller inte. men hoppas!

efter lunchen var det engelska.
jag, sofia&johan fortsatte med vårat arbete ett tag, sen satte sig jag, sofia och jens och pluggade lite aktiekunskap, vi hade ju prov idag. sen kom johan och höll oss sällskap. efter det hade vi svenska, fett trist! vi läste typ bara, något häfte som hette "hur mår du?" och sedan fick vi gå. och direkt efter hade vi aktiekunskap. var inte alls många som skulle göra provet, typ inga där. själva provet var väl inte sådär jättesvårt, men eftersom jag inte pluggat så himla mycket så får vi se hur det går.. känns som om jag får g iaf!
sedan fick jag, sofia, towe och jens skjuss till stationen av anna :) och nu sitter jag hemma. väntar på att pappa ska komma hem, är fett hungrig! blir pannkaka, sylt&glass till middag! och ikväll vet jag inte vad som händer. har inget att plugga iaf, skööönt! så vi får se om någon vill hitta på något eller om det blir en hemmakväll. men imorgon är det sista dagen innan lovet!

/ E, djuuurgården förlorade igår, så nu är dom uuuuute! :D

hoppas!

nu sitter jag här igen. måste egentligen plugga men pallar verkligen inte! fattar ändå ingenting.. har aktiekunskapsprov imorgon, får väl se hur det går..

har inte alls gjort mycket idag. efter skolan satte jag mig vid datorn, kollat runt lite och lyssnat på musik. gick med pappa till ica för att handla, gick hem igen och åt mikroplättar, glass och hallonsylt, sjukt gott! sen satte jag på tvn, kollade på hasses brorsas låtsassyrras kompis, haha, heter faktiskt så! kollade på dagens avsnitt av andra avenyn på datorn för jag missar det nu när gossip girl går samtidigt. sedan duschade jag lite snabbt, och nu kollar på jag på och zappar mellan det och hockeyn, hoppas djurgården får stryk! :D men nu ska jag gå upp och plugga, kolla färdigt på gossipgirl och sedan plugga ännu mer. blir nog en lång natt..

/E, saknar dig......

HOPPAR AV VAD FAAAN!!!

aah, rubriken säger allt, nu ger jag fan upp alltså! dagen i dag har varit så himla himla onödig alltså, varför behöver man komma till skolan en sån här dag liksom!? ;s vi börjar 10 med matte prov (egentligen har vi sovmorgon till tolv, men dom som missat provet skrev idag på morgonen) gick sämst så.. efter det åt jag lunch med media + sofia. sedan hade vi ekonomi, då började vi med organisation och ledarskap, men det var inte mycket, så hade inte gjort något om man missade det. sen fick vi tillbaka proven vi skrev i torsdag. och jag hade sagt det att om jag bara fick g, då skulle jag skita i skolan, gissa vad jag fick.. FUCKING JÄVLA G!!!! jag satt med och pluggade FYRA dagar innan provet, det är det ända provet jag verkligen har pluggat på! dagen innan satt jag och pluggade till klockan ett på natten, och fick jävla g! så nu skiter jag i skolan.. pallar inte mer, spelar ju ingen roll hur mycket jag pluggar!! fy fan..

efter det hade vi psykologi,
och det ända vi skulle göra var att lämna in böckerna och få betyget, fick vg i slutbetyg. och efter det gick jag till stationen med johan, och tog 14.08 tåget. var nån jävla äckel fyllegubbe som satte sig med oss, och började prata om att persbrandt hade ring honom dagen innan ;s och ville ha med honom i någon film eller något, och björn gustavsson hade också ring och ville ha honom, om han höll sig nykter. haha. johan försökte prata lite med honom, men när han satte sig bakom mig så luktade det öl, han rapade hela tiden och hade uppknäppta byxor och han hade typ kissat på sig ;s fy fan att man kan låta det gå så långt! så johan ba "ska vi gå till kalle erica?" jag ba, mm :| så gick vi längre fram på tåget, även fast inte kalle satt på tåget.
och nu sitter jag hemma. vet inte vad som händer idag, måste plugga fucking jävla aktiekunskap, har prov imorgon.. får se hur det går, för jag fattar ingenting. men men.. nu ska jag kolla piercingar och vänta på att pappa kommer hem, beställde aldrig igår, så får bli idag istället. sen ska jag ut på en lång promenad, behövs.

/ E, sämst, sämst och åter sämst

ge mig lov

har inte alls gjort mycket idag.. skulle behövt plugga matte men har ingen ork. och spelar nog ändå ingen roll om jag pluggar eller inte, för jag kommer ändå inte klara det. kom precis hem ifrån mamma. har hämtat mina grejer, för "byter" till pappa idag. känns skönt att en dag gått denna vecka, betyder en dag mindre till lovet.

har pratat med ante på msn hela dagen typ, haha. beställt kläder, kollat kläder och massa annat! ska beställa nya piercingar idag också! men måste vänta tills pappa kommer hem, man måste vara arton ;s så. har har träning men kommer hem om en timme typ, så det blir nog bra. blir typ 4 nya, två till läppen och två till tungan :) men nu ska jag gå ifrån datorn, måste packa upp, plugga lite matte, kolla gossip girl och 100 höjdare&lilla al-fadji har ju premiär idag! så ska se det också tänkte jag. så nu ska jag packa upp, duscha och så ska jag ringa sofia. vårat dagliga prat :)

/ E, ..

har inge att säga, har varit världens sämsta dag
det är väl det enda jag kan säga


hoppas på att få "rätt" svar idag.. men blir nog inte så


sista inlägget för idag

kom precis hem. följde med annelie och tove till närakuten i jakan. dom trodde tove hade vattkoppor men sen visade det sig att det inte alls var det. såg inte ut som vattkoppor + att hon var typ blå runt "prickarna" och sånt ;s så dom åkte dit, gjorde några tester och sånt, och dom kom fram till att det var något virus, typ. vet inte riktigt vad det var. när jag kom hem så letade jag efter min mobil som jag trodde jag hade glömt hos jocke, men hittade den i bildne tillslut. och så duschade jag och nu sitter jag här, i en ny morgonrock och kollar på LA ink, ska väl ringa sofia snart. prata av mig lite och se hur det blir imorgon i skolan och sånt.

ewelina har inte kommit hem ännu.. hon åkte typ från söderhamn vid sju tiden om jag förstod det rätt, så hon är nog inte hemma på ett par timmar, så får väl kolla på andra avenyn, parlamentet och hide and seek alldeles själv! men men.. sen är jag fett sugen på godis också! och pallar inte skolan alls imorgon, är inte alls på humör längre.. för något.

/ E, ge mig lov nu, tack

onödigt vetande

Namn:  Erica Maria Hansson
Vad drack du senast: mjölk
Vad gjorde du igår kväll: kollade mellefinalen & åkte till jocke
Hur många hamstrar har du haft: 1
Kan du gå ner i spagat: haha, nej
Vad ska du göra i kväll: har inget planerat, så får se
Vad ska du göra i morgon: skola på dagen, plugga på kvällen
Senaste inköp: snus, haha
Senaste film: filmen på fyran igår, men kommer inte ihåg vad den hette
Vad har du i ditt fönster: persienner, gardiner
Tycker du om att cykla: nej, det gör jag inte
Vem sov du över hos senast: jocke
Vem sov över hos dig senast: sofia&jocke, förra lördagen
Vem pussade du på senast: joakim

Vad ska du göra nu: kolla tv, vänta på att ewelina kommer hem!
Vad ska du göra sen: ingen aning, får som sagt se.
Vem träffade du sist: mamma&roger
Vem skulle du vilja träffa nu: joakim..
Sjunger du i duschen: om jag lyssnar på musik samtidigt så ja ;)
Vem ringde dig senast: peter
Vem ringde du senast: annelie
Hur länge sov du inatt: inte länge, vaknade tusen gånger men sammanlagt kanske 7-8 timmar.
När ska du gå och lägga dig ikväll: vet inte, tänkte se hide and seek, så efter den.
Vad gjorde du för tre timmar sen: pluggade..
Vad skulle du vilja göra nu: förstå vad det är du vill..

Vänner du kan prata om allt med? Sofia!!
Person du kan lita på till 100%? Finns en del, men sofia, henne kan jag lite på till 434636%
Har du badat i år? Bara i badkaret
Tidsfördriv? Då ringer jag sofia ;)
Vad heter du just nu på msn: eriCat;  vet inte..
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? annelie, skulle hämta en grej hemma hos henne.
Hur många syskon: 3
Kär i någon just nu? Ja.
Känner du någon som heter likadant som dig? Nej, gör jag inte
Morgontrött? Nej, det skulle jag inte säga, haha
När är du född?: 18 maj 1990
Var bor du?: Viksjö
Nuvarande hårfärg?: jag är brunett
Riktiga hårfärg?: den jag har
Ögonfärg?: blå/grön
Vad läser du för bok nu?: about a boy
Humör just nu?: nedstämd ;/
Vad har du för parfym idag?: har ingen just nu
Vill du ha barn?: ja
Hur stort är ditt rum?: hos pappa är det lagom, hos mamma är det litet
Har du tv/dator i ditt rum?: tv hos både mamma och pappa
Piercingar?: läppen&tungan.
Tatuering?: nej, men vill ha!
Hur många converse allstarskor äger du?: inga
Brukade du vara osminkad i skolan?: njae, brukar ibland bara ha mascara
Skostorlek : olika, men runt 38-39


vart ändrade planer

kom precis hem nu, åkte till jocke igår kväll ändå. fick skjuss av min kära syster! så då löste sig allt. men vet inte hur det kändes. alltså jag har saknat ihjäl mig hela veckan, så var väldigt glad över att få åka dit, men det kändes inte riktigt som om han ville.. vet inte, kanske inte ska säga för mycket eller så, men.. är bara lite förvirrad.

ska inte skriva så mycket, men ska upp och duscha snart, tvätta bort gårdagens smink och byta om till mjukis kläder och sedan tänkte jag ta en lång promenix med hundarna, är ju inte direkt fult väder så, 7 + grader. sen ska jag ringa sofia och se hur gårdagen var, och berätta om mina problem, emoo. nej men jag saknar henne redan! :(

och gick inge vidare på mellefinalen igår.. gick sämst för frida, så hoppades på nordman, men vart charlotte perrelli som gick vidare, suck.. men älsklings björn var bra :)

/ E, ??

vart ändrade planer

kom precis hem nu, åkte till jocke igår kväll ändå. fick skjuss av min kära syster! så då löste sig allt. men vet inte hur det kändes. alltså jag har saknat ihjäl mig hela veckan, så var väldigt glad över att få åka dit, men det kändes inte riktigt som om han ville.. vet inte, kanske inte ska säga för mycket eller så, men.. är bara lite förvirrad.

ska inte skriva så mycket, men ska upp och duscha snart, tvätta bort gårdagens smink och byta om till mjukis kläder och sedan tänkte jag ta en lång promenix med hundarna, är ju inte direkt fult väder så, 7 + grader. sen ska jag ringa sofia och se hur gårdagen var, och berätta om mina problem, emoo. nej men jag saknar henne redan! :(

/ E, ??

nehepp..

blev ingen jocke idag ;/ fan.. har saknat ihjäl mig! men får väl stå ut en hel vecka till...

fo' sure

har precis ätit, kom hem från sofia halv sex, spenderade natten där iaf. men kvällen blev väl inte riktigt som planerat, men mötta iaf henne & filippa i kallhäll centrum där vi köpte en massa godis och gick sedan hem till sofia. spelade labyrint och pratade. efter ett tag så bestämdes det att vi skulle gå till ante, där anthon också va och så gjorde vi det, vi var där vid tio och där spelades det guitar hero och med andra ord och annars så pratades det bara lite, kollade tv och det slutade med att jag & sofia tog halv två bussen hem till henne. då åt vi plättar och pratade om, typ precis allt, som vanligt, och det är alltid lika skönt att prata ut med dig sofia, det uppskattas verkligen att du lyssnar <3 efter plättarna gjorde vi oss i ordning för sängen = tvätta bort sminket och byta om till myskläder. sedan gick vi ner till hennes rum och spelade labyrint en gång och sedan gick vi och lade oss, pratade ett tag till och sedan så somnade vi, vid halv fyra tiden.

vaknade några gånger under natten, och under morgonen men somnade alltid om, men tillsist så vaknade jag 13.19 och väckte sofia, helt hysteriskt!, och ba "KLOCKAN ÄR HALV TVÅ :o !" för det var ju meningen att vi skulle plugga idag. så vid halv tre åt vi frukost (?) potatismos&fiskpinnar och sedan gick vi ner på hennes rum, spelade lite labyrint och åt lite godis från igår kväll. sedan duschade sofia, hon ska på fest idag, och sedan hjälpte jag henne att locka hennes hår, hoppas du blev nöjd! och tog fem tåget hem ifrån sofia. åt middag kvart i sex och nu ska jag duscha, diska och hjälpa mamma med en sak. sen ikväll ska jag se mellefinalen, hoppas med jocke ;$ men vet inte.. annars kollar jag själv, go frida eller nordman! och imorgon får vi se vad som händer, men nu ska jag diska och sedan duscha, och göra mig i ordning ifall jag får besök, hoppas..

/ E,
vill så gärna träffa dig idag ;$

signing our for tonight

sitter nu i vardagsrummet och chillin'. mår faktiskt litte bättre nu, både psykiskt och fysiskt. min kropp har fått sova inatt, somnade lagom tidigt efter en bra film :) låg och kollade på emplyee of the month och den var stört roligt alltså, haha! med dane cook och jessica simpson. rekomenderas! efter den så somnade jag, eller låg och lyssnade lite på musik på mobilen, och kände att jag skulle somna när som helst, och det gjorde jag! haha, så somnade med musiken på, och vaknade någon gång på natten, och tur var det! för jag drömde en mardröm, av petter, du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.. haha. sen sov jag hela natten, och så hade vi ju sovmorgon idag, så behövde inte gå upp fören halv nio! och då vaknade jag av mig själv faktiskt, kvart över åtta.

sen är jag på bra humör för jag ska till min bääästa vän ikväll! ska möte henne och filippa i kallhäll centrum klockan sju, och min buss går halv, och nu har jag precis duschat och ska snart fixa mig lite. eller inte så mycket, har mjukisar på mig och tänkte åka i det, pallar inte ha jeans om vi bara ska sitta hemma hos sofia och kolla film. sen blir det nog att jag sover där, om hon inte hänkar på filippa, som jag trooor ;) för då åker jag hem, men tar med mig sovgrejer iaf.

HAHAHA, kom och tänka på en sak, så sitter och skrattar för mig själv! :D sofia gjorde ett arbete i nian, en jordenruntresa, som hon fick mvg+ på! och då lånade hon ut det till en kompis, och, HAHAHA, första meningen i hans upsatts va "jag vaknade och var as pissnödig" med gul penna! hahahahaha. nej, det var sjukt kul när hon berättade det! men han tappade bort hennes arbete, så nu har hon inte kvar det. haha.

nu måste jag skynda mig, ska hinna över till pappa och hämta ett spel innan också, sofia ska försöka slå mig på labyrint, nu när hon är på hemmaplan ;) HAHA. lycka till säger jag bara ;)

/ E, på bättre humör, och det känns nice

heeeeeelg

kom precis hem ifrån skolan, ingen lång dag. mötte sofia på kvart i tio tåget, tog sedan bussen med oscar & jesper och pratade om lite allt möjligt, sedan började vi med georafi kvart över tio (ingen info&layout idag så sovmorgon) och det var väl lugnt. vi fick ett häfte med text och frågor vi skulle besvara och det gick bra, jag jobbade faktiskt denna gång! men känner inte för att ha mer att göra hemma än vad jag redan har, så.. men ska väl göra färdigt det i helgen eller något, så jag blir klar till nästa fredag. efter det hade vi lunch, fick sluta typ en halvtimme tidigare så åt tidigare, sedan fick vi börja 45 minuter tidigare, för då fick vi gå hem tidigare så, det var skönt. sista lektionen var också geografi, då jobbade vi med stenar, och det var inte så jobbigt. efter det slutade vi så jag gick till stationen med sofia & anna och stog tåget med sofia, men vart något elfel så stod stilla ett tag. sedan åkte sofia med mig till jakan för hon skulle till centrum och jag följde med, hon hittade en jättefin tröja, hon ska på fest imorgon, svart&vitt tema så, haha. sedan tog jag 14.38 bussen och sofia tog också den, eller mot kallhäll så jag stod och väntade med henne. sedan kom bussen och den var smock full! så fick ingen plats, fick stå men vid ICA gick alla av, som vanligt, haha. och då såg jag att fredrik nyström satt på bussen, har inte sett honom på år och dar! så satte mig bredvid honom och pratade lite, var ju inte många stationer kvar innan jag skulle av så hann inte prata så mycket men, haha. aja, var iaf fett länge sedan jag såg honom! sedan gick jag över till mamma, hjälpte roger med tvn, dom har köpt en ny! så skönt! och gick sedan över till pappa, pallar inte vara hos mamma. ewelina var ju inte hemma så, haha. men ska väl över sen och säga hejdå, hon åker bort i helgen :( till fucking jävla söderhamn!

ikväll iaf så ska jag till sofia. ska möta henne & filippa på kallhäll station vid sju, så ska väl duscha och göra mig i ordning tills dess, får ta bussen men.. kanske kan tatta skjuss, haha. blir mjukis outfit tills dess alltså! ska bara frossa godis och kolla sex and the city och sedan ska jag sova där, tror jag!!, så skönt med mjukisar. det var väl typ allt. skriver kanske sen igen!
btw, ska träffa min älskling imorgon :) och kolla mellefinalen, så det känns bra! saknar dig..

/ E,
jag saknar dig joakim, jag saknar dig så himla himla mycket!

j - ?

sjukt trött och på sjukt dåligt humör alltså. det har inte varit min dag idag alltså. och det är konstigt, för det är torsdag, vilket betyder att det bara är fredag kvar i skolan, och sedan helg! torsdagar brukar vara bra dagar, men inte idag. har väl sovit för lite, och har för mycket att tänka på. men jag vet inte. känns bara som om jag inte vet vad jag håller på med ;s låter kanske konstigt men.. har inte pratat med han idag. jag saknar honom. vill ha han här. förstår du hur mycket du verkligen betyder för mig? allt du sagt har betytt så mycket. men vad vill du? det är det som jag inte förstår..

tog det den där "disskusionen" med mamma idag, som jag berättade om. men var inte alls det jag förväntade mig. vet inte om jag ska säga att det var bra eller dåligt. bra på så sätt att jag inte behövde förklara mig, men dåligt för att hon kom med dåliga nyheter.. mamma har haft ont i höften och benen ett tag nu, så för typ några månader sedan testade hon sig för borelia, och det visade sig att det var det. så hon fick pencillin och allt sådant, men det blev inte bättre. så hon åkte och röntgade och fick svar nyss. det visade sig att en kota i ryggen har hamnat fel, på något sätt, och har vuxit fast i hennes revben, och dom kotorna under den som sitter fast har försökt att "ta sig till den som sitter fast" men det har inte fungerat, så nu är dom fucked up. och nerverna som sitter någon stans, vart det nu var, har vuxit fast i dom koterna under den som sitter fast i revbenen. och den här kotan som sitter fast i revbenet är en halv cm från att "krocka" i något organ, vilket jag inte heller kommer ihåg vad det var. hänger ni med eller är ni helt borta? vet inte hur jag ska förklara men så är det iaf. så hon måste opereras iaf, och hon får inte sitta upp längre tid, hon måste ligga ner och ta det lugnt, hon får inte gå och sånt. och om hon inte opereras snart, utan om detta bara blir värre, då kommer den här kotan att krocka i organen, och då kommer hon bli förlamad, i hela kroppen.. så. det var väl det, så jag är inte särskilt glad över det. är sjukt rädd. och mamma försökte liksom "men det är inte farligt, det löser sig, jag kommer ju opereras" men.. jag vet inte. just nu känns det bara piss..

vet inte riktigt vad jag ska säga..
vill nog inte säga något heller, ska gå nu..

/ E, förstörd för tillfället.

ingen sömn!

suck. ingen bra dag idag alltså... började halv nio med italienska, så var tvungen att gå upp kvart i sju, och det var inte kul efter min kväll igår. satt uppe till tolv och pluggade, sedan kunde jag inte somna så kollade lite på tv och läste lite extra i ekonomiboken. så jag somnade kanske runt ett - halv två tiden. och jag behöver åtta timmars sömn! för annars blir jag inte på bra humör, och det märktes idag. men idag på italienskan iaf, gjorde typ inget. skrev ut "min dag-text" och satt sedan i datasalen med helene och hjälpte henne med hennes text, sedan fick vi gå. men en sak som är positivt är iaf att jag inte har språk på tre veckor nu! så himla skönt. nästa vecka är hon borta, så är eget arbete. då ska jag och helene skriva en text om sicilien, med egna ord så blir nog ganska svårt. veckan efter har vi ju lov, och veckan efter det är några i våran grupp&+lärare i rom, så då är det också eget arbete. så det är nice.

efter språket hade vi info&layout och vi gjorde färdigt våran powerpoint och jag kom fram till att jag hade lite kvar, så jag fixade till det och mailade den sedan till henne, får se vad jag får för betyg.. fick även tillbaka proven, fick G! kändes som om det skulle gå sjukt mycket bättre.. vg trodde jag iaf på! fan! men för att få MVG behövde man 48 av 50! det är fan petigt alltså.. aja, får göra bättre ifrån mig nästa gång. men är lite besviken på mig själv nu.. efter det hade vi lunch, va väl sådär. och efter det hade vi ekonomiprovet.. kändes helt okej, så hoppas på vg nu! men får väl bara g som vanligt.. blir gaaalen! men vi får väl se.

sen hade vi 1½ timmes håltimme till matten, så jag bestämde mig för att gå hem, så gick till stationen med sofia, malin & towe, och nu är jag hemma. vet inte vad som händer idag, har inget att plugga iaf, så tar det nog bara lungt, för en gångs skull..

/ E, vill ha heeelg!

NU kan jag sova gott!

tänkte bara säga att jag precis fick ett sms av min älskling,
han sa att han hade överlevt matchen, så han överlevde!
så nu kan jag sova gott :) <3

jaduu

nu är jag hemma igen, efter en heldag "inte hemma". ja, vet inte vad jag ville ha sagt med det där men iaf, så är det. åkte till skolan med nio bussen, fick sällis av ewelina och sedan träffade jag david på jakan station så tog tåget med honom, mötte jessica i kungsängen och gick sedan till lektionen. började med ekonomi och det var typ inge folk där. brukar komma fem minuter sent på onsdagar för börjar fem i, och tar halv tåget så aah, men nu var det typ tomt. men sen kom jag fram till att det är massa som är borta, jag går ju golfklass så några är på golf, andra har åkt till tyskland med språket & sånt, så vi är inte så många denna vecka, skönt! och på ekonomin fick vi göra lite vad vi ville, för det är prov imorgon, så man fick fråga det man inte fattade och sånt, så jag, sofia&malin satt och jobbade hela lektionen, sen gick vi och åt lunch och efter det hade vi engelska. där jobbade vi också frivilligt, eller självständigt kanske det heter, och vid halv ett skulle vi vara i ekhammarskolans aula och kolla på this is england. slutade vid två, och filmen var väl sådär, och då gick jag & sofia till stationen och tog sen tåget hem till henne, där vi spenderade hela kvällen i hennes rum med ekonomiböckerna & matteboken i högsta hugg. förstår inte sådär överdrivet mycket så ska plugga resten nu. åt middag där, vart tacos, skit gott! och sedan tog jag halv nio tåget hem.

pratade även lite med min älskling på telefonen :) han skulle spela match (!!) så skällde ut honom, igen, för hans knä är inte riktigt bra, vad du än säger hjärtat ;) så nu får jag väl vara orolig för honom hela kvällen/natten.. hoppas jag får ett godnatt sms så jag vet att allt är bra! men nu måste jag plugga, annars kommer jag få sitta uppe hela natten, skriver imorgon igen, då kommer jag vara alldeles döööd. men är ju torsdag imorgon! betyder bara att det en dag kvar till helg (eller två idag men en imorgon, ni fattar!) och vill bara nämna att djurgården förlorade i hockeyn igår ;) FETT BRA!

/ E, saknar dig så sjukt myyyyyycket!

guten morgen

sitter och äter frukost, fil med banan i, trotts att jag hatar banan. men skulle prova, och jag hade rätt, det var äckligt! ska ta nio bussen, börjar tio, och möter nog meda folket på stationen. igår var en konstig dag. efter jag bloggat diskade jag, pratade lite med jessica på msn och så ringde sofia så pratade med henne. hon hade ringt hem till mamma och mamma hade sagt att hon ville ha tag på mig så. efter jag pratat med sofia så ringde jag mamma, hon undrade när jag skulle komma hem för hon skulle ta en grej ( ;s ) så aah. efter det gick jag hem till mamma för jag trodde hon var hemma, men det var hon inte, så gick upp mitt på rm och byte om till mjukisbyxor, såg att mamma hade bytt lakan i min säng och dammsugit, en såg jag även att hon hade städat i mina lådor ;o förstår ni!? lite upset blev jag, för jag hade grejer i översta lådan som jag absolut inte ville att hon skulle få reda på!! så precis då kom ewelina hem, berättade allt för henne och hon tyckte jag skulle säga sanningen till mamma, ringde sofia och bad om råd och hon visste inte. sedan satte jag mig viddatrn medans ewelina lagade mat, bestämde att jag skulle till jessica efter jag hade ätit för jag ville inte vara hemma, med tanke på att mamma ville ta den där grejen med mig! så gick till jessica direkt efter middagen (mamma var fortfarande inte hemma, eller hon kom precis när jag gick) så hemma hos jessica så "pluggade vi", blev verkligen ingenting, haha. kollade på gossip girl och pratade om precis allt, var skönt :) och vid nio typ drog jag hem. gick långsamt för jag ville som sagt inte hem, när jag väl kom hem så hämtade jag bara mammas mobil och ringde min älskling, han kollade på hockeyn (djurgården förloooorade (;  ) men han tyckte jag också skulle berätta sanningen. när vi pratat färdgit gick jag hem, gjorde mig i ordning och lämnade mammas mobil hos henne, hon sa inget.. sen sa hon att vi skulle ta det imorgon istället, hon orkade inte nu. skönt! men ska till sofia idag efter skolan så kommer inte vara hemma idag heller, haha. men nu måste jag göra mig i ordning, långt inlägg såhär på morgonen. skriver sen, om jag hinner när jag kommit hem ifrån sofia.

/ E

"aktivitetsdag"

kom precis hem nu. vi hade aktivitetsdag idag som brukar vara = ledigt! men eftersom vi har för lite engelska på schemat så var vi tvugna att gå idag, var väl inte sådär jättejobbigt kanske, men vad fan, kändes så himla onödigt! började nio så tog halv nio tåget med sofia&johan, mötte sedan dan på kungsängen station och tog bussen till skolan, med våran engelska lärare, haha. sedan började vi nio, då skulle vi disskutera någon text vi skulle läsa, om San Fransisco typ. var väl inte sådär jättesvårt så.. vi satt i en grupp på 6 pers så. sedan halv tio så kom resten av klassen och då skulle vi skriva en uppsatts, trodde vi! i typ en och en halv timme hade hon genomgång hur man skrev en bra uppsatts typ, vi fick göra några övningar och så vidare, typ. sedan sista halvtimmen skulle vi skriva en uppsatts då, på en sida! fan, man kan inte skriva en bra uppsatts på en halv timme, funkar inte! men fick vi göra iaf. efter det åt vi lunch, var faktiskt gott! och sedan satte jag&sofia oss och pluggade lite vid datorn, jag skrev geografin och italienskan. sedan tog vi 13.39 bussen till stationen och tog tåget in till jakan. jag kollade på nya skor, sjukt snygga! men kunde inte välja två par, antingen nike eller puma, vet inte vilka jag vill ha ;s så får åka dit med pappa istället, haha. sedan köpte sofia en ny klocka och efter det åkte vi hem. och nu sitter jag hos pappa, har lovat att diska. sedan ska jag över till mamma och plugga till provet på tordag. det var väl typ det. FÖRESTEN! någon som vet när melodifestivalen finalen är?

/ E

god natt

nu har jag precis pluggat färdigt. jag gick hem till mamma efter jag bloggat, satte mig vid datorn igen och kollade lite, hände inget annat roligt för ingen annan var hemma typ. pratade lite med filippa på msn, och pratade med ante om hur det blir på min födelsedag, men fick inget bestämt. sedan kom ewelina hem (weeei :D) och även peter&tove, dom var hemma för tove var sjuk. sen var dom här ett tag, och så åkte mamma&roger iväg så peter och ewelina lagade middag till oss, vart pommes med kycklingfile och bearnesås, jättegott! sedan så satte jag mig och pluggade typ en halvtimme, men pallade inte, så drog till sebbe och kollade film :) vart queen elizabeth the goldenage men det var inte så jävla bra så stängde av och kollade på outsiders och sedan 2½ men och sedan drog jag hem halv tio typ. satte mig och pluggade färdigt och nu är jag färdig! sitter och pratar med jessica på msn, om kärlek. krångligt det där. och nu ska ewelina ha datorn så måste sluta, men skriver imorgon igen. måste till skolan trotts att det är aktivitetsdag. dom har lagt för lite engelska på vårat schema, så vi får ta stryck av dig.. så blir några timmar imorgon, så är väl hemma run halv två tiden kanske. men sov gott allesammans!

/ E, försöker iaf

gårdagen & tankar

efter jag bloggat igår så gjorde jag inte så mycket. duschade och satt inne på msn, kollade en film och pluggade lite. vid sex tiden kom pappa hem med en kebabtallrik till honom och en avokadosallad till mig från grillen, så det var gott! efter maten kollade jag på miami ink&LA ink, pluggade lite matte, ringde sofia och pratade lite, frågade en grej om matten och sedan ringde jag min sötnos :) pratade inte så länge för han var trött och skulle upp tidigt imorgon, men jag skällde ut honom för att han hade tränat fast han hade ont i knät, så nu hade han ju ondare, lyssna på mig&sofia nästa gång! ;) sedan ringde jag även ewelina och pratade om hur det hade varit i helgen, skönt att prata av sig med dig också! <3 och vid nio slutade jag plugga och satte på wallander, och sofia hade rätt, den var sjukt läskig! hade tänt i hallen och öppen dörr så jag hörde pappa där nere, haha. men sen gick han och lade sig tio :o så då vart jag alldeles själv.. så bläddrade mellan den och filmen på trean som var en komedi, så när det var för läskig på wallander slog jag över till trean, haha. I know, jag är en pussy! och jag kunde inte somna igår heller, min hosta.. så kände att jag skulle inte palla skolan, har typ inte sovit på hela helgen så ville sova ut! så pappa ringde och sjukanmälde mig så jag fick stanna hemma, missar bara idrotten och matten, okej att vi har prov men.. får väl göra det på torsdag då eller något. vaknade runt halv elva idag, så himla himla skönt! nu ska jag snart äta frukost och sedan gå till mamma, det är mamma-vecka denna vecka, så ska dit idag.

sen har jag legat och funderat halva natten, när jag ändå inte kunde sova. funderat över allt möjligt. typ skolan, vad man ska göra efter, hur man ska palla med allt, kärlek, familjen, vänner, allt.. jag ville bli mäklare (har velat i flera hunda år!) men det går inte med mina betyg, kommer aldrig komma in på den skolan, så det är bara att lägga ner den iden. så då vill jag bli bartender istället. men det vill inte mina föräldrar, ni skulle sätt deras miner när jag berättade det. då mår man ju inte heller direkt bättre över det. men jag orkar inte med skolan! dom tjatar på mig hela tiden att jag ska fortsätta gå i skolan, plugga och få bra betyg, men är inte så jävla lätt.. jag har skit svårt för skolan, det finns inget ämne jag har lätt för, eller okej, psykologin, men det hjälper ju inte så mycket om man ska bli mäklare.. det svåraste är matten, jag har IG i matte a och nu läser vi matte b och där har jag ig-varning. jag förtsår mig inte på matten, det funkar inte.. spelar ingen roll hur mycket hjälp jag får (det är som vi pratade om igår jocke..) jag kommer aldrig att förstå det. sen har jag andra ämnen jag måste plugga upp från ettan, naturkunskap a&b, men jag pallar verkligen inte! vi har redan så mycket som det bara går i skolan, måste sitta hemma varje kväll och plugga, så hur fan ska man ha tid att plugga upp tre andra ämnen?! det funkar inte.. mår piss över det här med skolan. har stor lust till att hoppa av, för det gör ändå ingen nytta att gå där, men då blir mina föräldrara sjukt besvikna..

och mina vänner. det är dom bästa som finns! därför vill jag inte förlora någon av dom, men det har jag redan gjort.. och det känns sjukt dåligt. okej att vi bråkade den "sista tiden" men jag vill att vi ska hitta tillbaka, och vara så tajta som vi var förut. som kompisar.. men förstår om du hatar mig och vill aldrig mer träffa mig. men bara så du vet, om du läser detta, så saknar jag dig, grymt mycket.. vi hade så jävla roligt tillsammans!
och mina andra vänner ni är helt fantastiska! att ni finns där, kan prata med er om allt, och att ni stöttar mig när det inte går som jag förväntat mig, det uppskattar jag! hoppas att ni kan lita på mig, och att ni vet att jag finns där lika mycket för er, för det är för er jag som verkligen försöker..

och kärleken. just nu mår jag bra, mår så sjukt bra. det är bara det att.. jag vet inte hur jag ska kunna lägga ner så mycket tid på dig som jag skulle vilja. jag har tusen andra saker att göra, så det känns lite som om du kommer i andra hand.. vill inte att du ska känna så! för mig, känns det bra att vi bara träffas på helgerna, för då hinner jag sakna dig hela veckan, och på fredagen när vi träffas så kan jag lägga ner all min energi på dig, det är det jag vill.. men just nu skulle jag vilja träffa dig varje dag, hela tiden, men det funkar inte.. varken för dig eller för mig. vill bara att du ska veta att jag tycker så sjukt mycket om dig, det är dig jag tänker på hela dagarna och det är dig jag vill vara med! hoppas du vet det. nu saknar jag dig ännu mer..

och familjen. det har varit lite problem på vissa ställen nu ett tag, och jag kan erkänna att du har sjunkigt rejält mycket i mina ögon.. och det är jävligt synd! för jag kunde berätta allt för dig, skulle till och med kunna säga till att jag var med barn, om jag skulle varit det. skulle kunna berätta att jag tog droger, jag skulle verkligen det! men sen kom den där kvällen.. för tre veckor sedan, och du säger sånna saker, då sjönk du. du vart ingenting för mig, absolut ingenting. sen berättade mamma hur det var, och allt du hade sagt och att du ångrade dig, men du hade inte sagt förlåt till varken mig eller ewelina, så jag tog inte åt mig av det mamma sa. sen kom jag tillbaka, helgen efter. då gör du om allt.. trotts allt du bett om ursäkt för. men nu handlar det bara om mig. du sa en grej om ewelina som sårade mig! sen kommer din kommentar emot mig, fy fan.. nu är du ingenting för mig, du kan lika gärna försvinna..
men min pappa. han är bäst i världen! jag älskar dig över allt annat pappa, du är den bästa som finns! synd bara att vi är så himla olika.. jag kan inte berätta allt för dig, i rädsla för att du ska ändra uppfattning om mig. men jag hoppas du vet att jag älskar dig enormt mycket, du får aldrig försvinna..

det var väl typ allt. långt inlägg men jag behövde skriva av mig! och nu har jag fått gjort det. nu ska jag packa till mamma och äta lite, men skriver kanske sen igen, vi får se. måste plugga också.. men ewelina kommer hem snart! har saknar dig lillesyster!

/ E, ska försöka bättra mig

du är den bästa som finns

And I Will never try to deny
That your are my whole life
Cuz if you
Ever let me go
I would die
So I won't front
I don't need
Another guy
I just need
Your all or nothing
Cuz if I got that
Then I'll be straight
Baby you're the best part of my day


och så söndag igen..

finns inge värre en söndagar alltså! värsta dagen på hela veckan, jag lovar! det är fan värre än måndagar ;o hatar iofs måndagar också men ändåå! suck och stön.. brb, ska bara borsta tänderna, haha. vet att jag kunde gått iväg bara, men skit samma! BRB!

tillbaka, haha. fett skönt. älskar att borsta tänderna, man känner sig så himla himla ren. men igår då, dagen var unik, haha! bloggade ju när jag var hos mamma, och efter det gick jag&sofia till ICA och handlade halstabletter (både jag&hon hostar och sånt, haha, smittat varandra ^^) och efter det gick vi hem, spelade lite labyrint och sedan åt vi middag. pappa hade lagat fläskkotletter med vitlökskroketter och bearnesås, sjukt gott! men jag var inte sådär jättehungrig, eller det var jag nog, men kunde inte äta ;s fett skumt.. åt en liten kotlett och lite kroketter, sedan vart jag skit mätt! efter middagen spelade vi färdigt, sedan hände en liten grej men hoppas det löste sig, jag och sofia kollade på postkodsmiljonären och tjålade varande och pratade lite, fett skönt att prata av sig! du vet att jag älskar dig sofia? över allt annat! du är den bästa kompisen man kan ha, GLÖM ALDRIG DET! och vid åtta så satte vi på ettan och kollade mellefestivalen, haha. och typ tjugo över kom jocke :) vi kollade på hela mellefestivalen men det slutade med att jag och sofia blev lacka över att ola inte gick vidare ;o han var ju sjukt mycket bättre en sibel fan! skärp er svenska folket! men efter det vart det iaf filmen på fyran, how too loose a guy in ten days. har sett den förut men den är fan skön! men jag somnade i mitten av den typ, haha! var fett trött. hade ju typ inte sovit något natten innan pga min hosta, så.. får skylla på det ;) sen somnade sofia också, hon somnade väl lite efter mig, och tillslut somnade jocke, haha. men han såg faktiskt hela filmen ;) sen vaknade jag igen typ halv två och var sjukt pigg ;o sofia vaknade också men jocke sov som en stock, haha sötnos :) och då började jag och sofia äta lite godis (socker-chock!) och jag började kittla jocke men sofia, HAHAHAH, hon ba "ge dig, väck honom inte ;o !" haha, men han vaknade inte, men ändå kittlade jag honom, hoppade i sängen och allt möjligt! haha, var hur kul som helst! ;) jag och sofia satte på yrrol och började kolla på den, men efter ett tag somnade sofia och tillslut somnade jag också, men vaknade ett antal gånger under natten för att jag hostade och att jocke hade tagit täcket ( :| inget ovanligt direkt.. haha!)

jag vaknade kvart över elva imorse ungefär, då var sofia redan vaken men jocke sov, så jag och sofia började prata gurl-talk :D fett skönt att prata med dig alltså! <3 och tillslut vaknade jocke, runt elva kanske, då berättade han om sin störda dröm ;s haha. han åkte hem vid halv tolv tiden, skulle på träning FAST han har skadat knät! men då började jag&sofia plugga, skrev psykologin och mailade den, och sedan pluggade vi matte. hon lärde mig PQ-formeln, och nu tror jag att jag fattar! sedan duschade hon, jag plockade undan lite i mitt rum och sånt, och nu sitter jag här. har inget att göra direkt, men måste nog plugga, men pallar inte :p haha. ikväll vet jag inte vad som händer, får se. vill nog se wallander iaf, inte sett den! men sofia sa att den var fett läskig, så vill inte se själv men vi får väl se ;p haha! men nu ska jag ladda ner musik från melodifestivalen igår ;) ola&nordman var ju lätt bäst alltså! OCH TUR att carola inte gick vidare ;o kommer väl stå något i tidningen idag att det vart något fel med röstningen eller något såndat, haha, slyna! och föresten! smsade lite med ewelina igår :) saknar henne ju.. :( men hon kommer hem imorgon! och då går jag till mamma så får träffa henne :) älskar dig! och jocke&sofia har värsta pratstunderna när jag inte är där ;o men sen vägrar dom säga vad det är! haha. det var väl typ allt, haha. lång inlägg, men ville skriva av mig lite :D

/ E, nu får jag inte träffa dig på fleeera dagar :( :(

gårkvällen med älsklingarna :)

sitter hemma hos mamma med sofia nu, mamma ska iväg på klassfest så jag ska hjälpa henne med lite små saker och sånt, och jag gav precis sofia jockes roland, hon skulle föregå med gott exempel lovade hon jocke ;) haha! gårkvällen spenderades med sofia som bestämt, hon kom till vid vid sju tiden, då hade jag precis gjort mig i ordning och bäddat hennes säng och sånt (a) vi började att kolla på något, kommer inte ihåg vad, och vid åtta kollade på vi så ska det låta och spelade labyrint några gånger ;) och vid nio typ kom jocke och vi kollade på någon film typ, och sedan somnade jocke någorlunda tidigt (halv elva typ, haha) och jag och sofia kollade på down with love och sedan så väckte vi jocke och sen kanske vi somnade någon gång runt två tiden, vet inte riktigkt. men riktigt underbart att träffa min älskling igen <3

imore vaknade jag ett antal gånger för att jag hostade och lalala (och nu påperkar sofia att hon också vaknade då! haha) sedan vaknade kanske jocke vid tio, sedan låg vi i sängen ett tag, chillade och gick till ICA vid tolv tiden kanske typ, fikade, handlade lite gott tills ikväll och sedan så gick vi hem igen. då somnade jag ett tag (en halvtimme enligt dom andra två ;o men tror inte jag på!) och sedan snackade vi lite, myste lite och sånt :) skit trevligt! och vid halv fyra drog jag&sofia till mamma, som sagt, ska hjälpa henne med att "se bra ut" inför kvällen ;) då drog jocke hem, sen ska sofia och jag äta middag, sedan blir det mellefestivalen, får se med vilka och så :) men hörs sen!

/ E, äntligen träffat min älskling!

kvällen planerad!

nu har jag precis duschat och ska snart äta. min mage kurrar som fan, är sjukt hungirg! allt löste sig efter mitt förra inlägg, då var jag väl bara förvirrad och lalala. men det fixade sig, som tur är. ringde även jocke och bestämde hur vi skulle göra på kvällen, om vi skulle träffas eller så, och det blev bestämt att vi skulle göra det :) tur! men vi bestämde inga tider och så, för han ska på middag och sånt. men ringde sofia och det bestämdes att hon skulle komma hit innan vi drar till jocke (?) eller hur det nu blir, vart vi är och sånt. så hon skulle ringa efter hon ätit, duschat och gjort sig i ordning. jag ska som sagt snart äta, sitter i morgonrock och sånt (a) precis duschat typ. efter maten ska jag plocka undan i mitt rum, fixa soffan (för sofia sover över ikväll :D ) och sånt, och vänta på att sofia kommer. och längtar sjukt mycket efter J :( men träffas ju ikväll så, längtar som fan! men nu ropar pappa, dinnnneeer!

/ E, känns otroligt bra att veta att vi ses ikväll! <3

ahapp?

hemma från skolan nu, är sjukt varmt ute! tog tåget imorse med hanna, markus&sebbe och började med ekonomi. gick igenom det vi skulle, sedan gjorde vi något ekonomikryss som tog tio minuter sedan fick vi sluta, åt lunch och hade sedan en timmes hål. fick höra lite av någon, stämmer det så.. fy fan. men jag vet inte hur jag ska tolka det den personen sa. vi får väl se. och efter rasten hade vi ekonomi, gick igenom lite om jorden och lalala, lyssnade inte så mycket, blev mest musik&läsa punkt SE. sedan slutade vi. gick till stationen med sofia, ellingsen och jesper. bussen från jackan var smock full! och satt i vinterjacka så var stört varmt! och nu lyssnar jag på musik, ska till mamma sen och lämna&hämta lite saker (blev inte så i morse) och sedan ska jag duscha och sånt, äta någon god middag med pappa :) och så får vi se vad kvällen har att erbjuda, hörs sen!

/ E ...

fett nice!

har gått upp  nu, men egentligen räckte det om jag gick upp åtta, men vaknde halv åtta och var skitpigg! men ändå hade jag lite svårt att sova igår ;s men aja, nu är jag inte pigg alls så.. och känns som om denna skoldag kommer vara den längsta i mitt liv! två helt onödiga lektioner! börjar 10 med ekonomi, då ska vi gå igenom uppgiften vi gjorde igår, som jag gjorde då! och vi ska bara veta om vi har gjort rätt eller fel, hade ju tid till att gå igenom den igår på lektionen ju! suck.. aja. men efter det har vi lunch, spagetti&köttfärssås, så det blir väl pasta&ketchup för min del då, köttfärssås är fan inte så jävla gott. och efter lunchen har vi geografi, och då lovar jag att vi kommer få gå tidigare, eller inte ha någon lektion alls! hon verkar typ inte vilja ha lektion med oss, så hon brukar säga typ "ni får en läxa, gå ut i det fina vädret!" det är typ det vi gör på lektionerna, haha. okej att det är skönt, men vad fan, så himla himla onödigt!

MEN EN SAK föresten! igår så pratade jag med en kompis till mig, och vi pratade om 18 årsfester, och han sa att han och en kompis hade någon sorts.. aah, vet inte vad jag ska kalla det men dom kan fixa lokaler och allt som hör till, och då frågade han om jag ville att dom skulle göra det när jag fyllde arton, och jag menar, fett skönt! men jag vet inte om det är lite överdrivet? ;s för lixom dom fixar lokal, garderob, städning, alla förberedelser, dj och dörrvakter för 2000 spänn, och det är ju inte alls farligt! men jag vet inte om jag tycker det är lite överdrivet med garderob och dörrvakter lixom ;s dj och att dom städar&fixar allt skulle ju vara skit nice! men.. vad tycker ni? ska jag tacka ja och få höra av alla att det är töntigt men så blir det värsta festen eller ska jag tacka nej och hyra en lokal själv, och behöva göra allt själv? ;p alltså jag vet inte vad jag tycker.. men pratade med ante om det på msn, och han sa att jag lätt skulle tacka ja, och då skulla han&mange spela :D :D och det tackar man ju inte nej till direkt, så jag tror nog att jag tackar ja ;) jessica sa också att jag skulle göra det. men jag måste prata med mamma&pappa först, och se vad dom tycker (a) haha. MEN VAD TYCKER NI!? hjälp mig att bestämma!

nu måste jag göra mig i ordning, sitter osminkad och allt, och bussen går om en halvtimme, så måste hinna över till mamma också! lämna lite grejer till syster min som åker bort idag :( :( enda till söndag! aja, lycka till ewelina! det är någon pingis grej, så hon åker till Kiruna.. 17 timmar på ett nattåg ;o haha, inte kul! ska smsa jocke nu också, och höra om det blir ngt ikväll eller inte, hoppas..

/ E,
idag kommer jag förhoppningsvis få träffa dig, har saknat dig.. <333J

<3

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

hemma från sofia ;p

kom precis hem, eller för kanske en kvart sen. satte mig för att blogga på en gång, händer inget annat hemma heller, haha. pappa är på träning och så jag är, aah.. alldeles ensamen :( haha! nej men det är skönt ibland det också! men just nu vill jag bara ha fredag kväll ;o det betyder heelg! och en kväll med sötnosen (?) :) eller det hoppas jag iaf!

skolan idag var chill. hände inte så mycket. kom till skolan halv nio och hade språk, åkte med media barnen&sofia och på språket satt jag, johan, helene och henrik satt och gjorde en verb övning, den gick väl sådär. och sedan spelade vi ett verb spel, så lektionen gick faktiskt fort! för en gångs skull.. haha. brukar gå sjukt långsamt! efter det hade vi info&layout, men det är ju som sagt frivilligt arbete (skrev om det innan) och sedan lunch. efter lunchen var det två timmar ekonomi, men blev inte så tråkigt som jag trodde, vi satt och gjorde två övningar och sedan fick vi gå (men dom tog 1½ timme typ!) och efter det skulle vi ha matte, men eftersom vi fick sluta lite tidigare från ekonomin så betydde det en timmes hål till matten, och matten är inget man väntar på så jag&sofia drog hem ;) fick henne att skolka igen! det är illa det här sofia ;p haha! så vi tog bussen&tåget med ellingsen, som var lite små aggro, HAHA! och väl hemma hos sofia gjorde vi fett goda våfflor och efter det satte vi oss och pluggade, och sedan åt vi middag, köttbullar&potatis mos, sjukt gott det också! och sen vid sju så åkte jag hem, eller fick skjuss (a) och nu sitter jag här! och vill att det ska vara helg ;o för imorgon kväll ska jag förhoppninsvis (!!) träffa min sötnos :) eller jag&sofia ska åka till honom imorgon, och vara med han&jocke (?) eller jag hoppas på det iaf, som sagt, men det är så det är planerat. vi ska väl chilla, spela lite spel, btw så har jag&sofia planerat att spöa er på pictonary jocke ;) hoppas det är okej? HAHA. och på lördag ska jag vara med sofia, kolla schlagerfestivalen :) och samma sak där, förhoppningsvis så är jocke på :) ska prata om det med honom idag! nu har jag skrivit längsta inlägget på länge, så nu ger jag mig ;p skriver imorgon igen, DÅ ÄR DET FREDAG! :D så sjukt skönt! har längtat hela veckan på att det ska bli fredag, det betyder en vecka mindre till lov ;) och imorgon är det sovmorgon, pallar inte info&layout, eget arbete imorgon också så..

/ E, vill träffa dig..

efter lunch

nu har jag ätiiiit! eller är tillbaka i datasalen nu, vi åt vid tio över elva. det vart fett skari ( (a) ) mat! typ korvstroganoff med dill i? ;s whot whot?! nej, det lät inte alls gott, så jag tog fil&flingor istället, mycket godare! sofia jobbar fortfarande med power pointen och jag sitter och chillin' haha. men vi börjar ekonomin om en kvart, så vi kan inte sitta här så länge till, skulle bara uppdatera efter äckel lunchen!

/ E
, SAKNAR DIG ÄNNU MERA NU :(

in schoool

sitter på info&layouten nu, vi har eget arbete. vi ska arbete med den där powerpoint presentationen som jag har gjort om rytterstamen (HAHA! :D) och den är ju färdig, så jag sitter här och väntar på att soffipropp ska bli klar så vi kan gå och äta, haha! men det tar väl ett tag kanske, men jag är hungrig! efter lunchen så har vi två timmars ekonomi.. så himla himla jobbigt! pallar verkligen inte det idag, är inte på det humöret. och efter det så har vi matte i en timme, men vi har vikatrie, så vi får se om jag går på den eller inte, för jag och ellinor har en matte lektion som vi får skolka på! haha, visst sofia? ;) eeh, internskämt! men det är kul iaf! men ska hem till sofia idag igen efter skolan. åkte ju dit igår, och vi satt från halv fyra till halv nio och jobbade med hennes ekonomiprojekt, det gick bra! vi gjorde ju detta projekt när hon var i thailand, så hon får göra det i efterhand. men iaf, nu ska jag hem till henne igen, så ska vi se till att hon blir färdig! slipper hon tänka på det i helgen :) så hon kan vara med mig, hihi! (a)

får se vad annars som händer hos sofia. igår kom vi fram till en hel del ;) om en viss person, pratade om allt möjligt men satt ändå fokuserade på projektet! vi åt pannkakor till middag, fett gott! och så åkte jag hem vid halv nio, sofia körde hem mig :) väl hemma så gjorde jag mig iordning för sängen, pratade lite med pappa och så ringde jag min sötnos :) pratade inte så länge tyvärr, men han var trött och ville gå och sova. han praktiserar och tar 6 tåget, så förstår att han är trött! då kollade jag på greys anatomy, fråga olle och efter det så somnade jag. hade räknat med ett godnatt sms från dig, men blev inget ;( (a) hade lite svårt att sova, men aja ;p haha. idag får vi se när jag kommer hem, om jag hinner blogga igen eller inte, tror inte det, men vet inte hur länge det blir hos sofia! men annars bloggar jag imorgon, då är det fredag! och får äntligen träffa min älskling! längtar ihjäl mig alltså! tror ingen förstår.. hoppas vi ses på fredag iaf, pallar inte vänta till lördag! hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag tycker om dig! :$

/ E, kom till mig nu.. vill ha dig här nuuuu <3

@ schoolizh

slutar typ nu. eller ska åka hem iaf, struntar nog i aktiekunskapen idag, pallizh not gå! ska hem till sofia. vet inte när jag kommer hem, vi ska plugga och sofia ska "köpa ut åt mig" HAHA lång historia! kan inte blogga mer nu, skriver imorgon eller senare ikväll, beror på när jag kommer hem! fick några sms av min sötnos idag :) och läste precis min gästbok, skrivit värsta söööta! :$ tycker om dig så stört mycket, längtar tills i helgen!
SHUUZ!

/ E,
du är bara miiiin <333

fel dag (a)

det var idag ewelina hade prov, haha. SÅ HÅLL TUMMARNA IDAG KLOCKAN TIO! och ewelina, du vet vad du ska tänka på ;) LYCKA TILL! <333

HAHAHAH

nu är jag hemma, och är sjukt hungrig! började halv elva idag (trodde jag iaf) för jag går på elevcetret på tisdag morgonar, så jag tog tio tåget med sofia, och vi satt och pratade om det gamla vanliga, killar! haha ;p och väl i skolan, när jag&sofia ska gå till EC så kommer clara och ba "hon är på klasskonferens så vi har inget idag.." suck! det betyder alltså att vi började tolv, som resten av klassen! men det gjorde väl inte så mycket. jag&sofia gick till bibblan och satte oss vid en dator, där hon renskev körkortsteoriläxan, jag pluggade psykologi och sedan gick vi och åt, blev biff, var faktiskt gott. sen ringde towe och frågade om jag kunde äta med henne, så gick med henne så satt vi och pratade lite. efter lunchen hade vi ekonomi, gick skitfort! och sedan hade vi typ 1 timmes hål, så jag, sofia&towe gick till bibblan så sofia fick renskriva färdigt, och pratade lite med jocke :D värsta smset alltså, du skulle sett sofias min alltså ;) HAHA! sedan gick vi till psykologin och hade "redovisningen" eller vad det kallas. disskusionsseminarium (?) kanske, haha. och efter det hade vi språk. både johan&helene skulle gå, så det var bra :D men lektionen gick fort, vi pratade mest om annat än att göra det vi skulle, henke&johan asgarvade :D det var fan hur kul som helst! pallar inte gå in på detaljer, man behövde vara där för att fatta ;p haha. sedan slutade vi fyra, sofia hade väntat på mig, så snäll som hon var (a), och så tog vi bussen med hanna, helene, joha och henrik. och nu lagar jag mat, är hemma själv idag igen så blir samma mat som igår ;p HAHA! pallizh not något annat ;) nu ska jag äta! shuz!

/ E

sköön natt alltså!

nu har jag typ precis vaknat, för en kvart sedan. hur skönt som helst med sovmorgon alltså! och jag somnade väl runt halv elva igår, så känns som om jag verkligen har sovit idag! och det är ju nice! har tagit igen all sömn jag inte fick under lovet nu ;) haha! nej men.. aja! har precis ätit frukost, ska snart över till mamma där jag glömde hälften av allt jag skulle ha med mig, tex min väska ;o och ett par skor.

börjar 10.30 på elevcetret med clara :D och sofia tror jag, vet faktiskt inte hur det blir med det. sedan har vi lunch och börjar igen klockan tolv med ekonomi. får se hur det går idag, är fortfarande bokföring vu håller på med, ltie sådär svårt men.. vi får se. och efter ekonomin har vi psykologi, och det är redovisning! vi får se hur det går, har typ inte läst igenom det jagska säga sen innan lovet, så måste kolla på det lite när jag sitter på tåget idag. och efter psykologin så har vi spårk, och du ska gå johan! annars går inte jag ;o tänker inte sitta där själv! haha.. vi är typ 6 st i våran grupp, och där av är det 2 stycken som jag lixom känner, så om ingen av dom går så går inte jag, JOHAN! hör du det? ;p haha. men nu måste jag göra mig i ordning, annars missar jag bussen! men skriver när jag kommit hem igen!

/ E, jockeee :( <3

första dagen.. men fan inte sista!

nu har jag suttit hemma ett tag. slutade halv tre. dagen har väl varit okej, saknat en viss person bara :( men annars så har den väl flytit på bra. jag&towe satt och skrattade på oss innan engelskan, HAHA, ett jävla tuggummi på golvet, stört? jag vet men sånna är vi ;) nej men det var faktiskt skitkul! åkte hem med frida, satt och prata om skolan och allt. vad ville bli när vi blev äldre och om vi hade gått i nian nu, vad vi hade valt för linje, och vi båda kom fram till att vi skulle gå bygg, go frida&erica! när jag kom hem satte jag mig vid datorn, fixade det sista med powerpoint arbetet om andreas, och nu är jag färdig! har ätit lite godis (a) och laddar nu ner bilderna från sofias tjejmiddag förra lördagen (hon kunde inte så jag fick kameran ;) haha) så ska väl skicka dom till alla som var där, haha! idag händer ingenting! ska plugga till psykologin som är imorgon, kanske göra engelskan om jag inte hitta på något bättre. ska snart äta och sånt. blir middag själv, för pappa har träning och sånt, så blir nog makaroner&köttbullar eller något sådant lätt ;p haha! men lägger upp lite bilder från middagen, fy fan vilka minnen!


125566-12 125566-11 image13 125566-41 125566-8 125566-7



/ E, jag saknar dig sååå enormt mycket! kom till mig nu :(

säger jag rätt?

jag saknar lovet.. redan. saknar det som fanns på lovet. nu kommer jag inte kunna träffa den jag vill innan helgen, om ens då? .. alltså jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur jag känner! vill inte säga för mycket, men jag vill inte att du ska tro att jag inte vill berätta om det. vet nu att folk kommer fråga, men bara så ni vet, så kommer jag förmodligen inte att svara på det. men jag vill inte sitta på en internetsida och berätta mina känslor. men på sätt och vis så känns det som om det är här jag får allt sakt, allt jag vill ha sakt, men inte vågar säga riktigt, om ni förstår vad jag menar? men tillbaka till dig. jag tycker om dig, riktigt mycket! dom dagarna vi spenderade tillsammans på lovet var helt underbara. okej, det hände väl inget speciellt så men det var bara underbart att få prata med dig, att säga som jag känner och att du lyssnade. du fanns där. och du förstår inte hur mycket jag uppskattar det! allt du sa, allt du gjorde, vet inte riktigt hur jag ska förklara för att ni ska förstå, tror inte ni förstår oavsett, för jag har aldrig känt såhär förut. jag skulle vilja sitta och berätta hur underbar den här människan är, hur mycket jag tycker om honom och hur mycket jag uppskattar allt han gjort för mig. det är en massa småsaker, som man blir så glad över. det är ett godnatt sms, ett sms där det står en snäll komplimang, säger snälla saker utan "förvarning", hänger upp min jacka, frågar alltid om det är något, och säger att han finns där.. förstår ni?! denna människa har världens största hjärta. kanske kommer låta egoistiskt men han tänkter på mig innan sig själv. eller det är så det känns. kanske bara inbillar mig? sa till han hur jag kände. sa att jag var rädd. han förstod och sa att det inte skulle hända. och jag kan lita på honom, därför vet jag att det inte kommer hända. det där kändes så otroligt skönt att säga, jag litar på honom. till 110%, om inte mer än det! hoppas att du tar åt dig. för det är verkligen såhär jag känner. skulle kunna förklara på ett annan sätt, men det är nog lite tidigt just nu. glöm inte att du är bäst! alla dessa gulliga saker du har för dig. som tex ditt "röda rosor i rinkeby" (a) tror du förstår vad jag menar! jag retar dig för det, men jag tycker det är så sjukt gulligt! och just nu håller jag på och dör av längtan. tror inte det finns någon "röd tråd" genom detta, men jag ville bara skriva av mig innan jag går och sover.

jag tycker om dig så himla himla mycket (vet, jag säger så ;p haha!) och jag hoppas du förstår det <333

sista dagen på lovet..

shit vad kallt det är ute alltså! :o kom precis hem ifrån pappas match, dom förlorade, så det var ju inte kul men.. haha. men det var kallt som fan! det började med att jag och ewelina gick till ICA med tove, hon somnade och vi köpte korv och festis, och gick sedan till matchen. först var det bara jag&ewelina, men hon kände två som var där så vi stod med dom. efter ett tag så kom min faster, chris, hennes man och deras dotter. dom skulle kolla på rasmus, min kusin, som spelade. och efter ännu ett litet tag så kom jocke&jocke, haha! och det var lite kul, pallar inte gå in på detaljer :p och efter ännu ett tag så kom min andra kusin, cicci, rasmus syter, och hennes kille mattias. värsta släktgrejen ^^ min faster stod och pratade lite med jocke, HAHA, hoppas hon inte skrämde dig hun ;) och aah, det var en riktigt trevlig eftermiddag! jag gick till ICA och köpte festis till mig, ewelina och jocke och godis till dom som ville ha. och nu ska jag äta. ikväll ska jag bara vara hemma.. skola imorgon ju ;/ sitter barnvakt till klockan sju typ. jag och ewelina ska kanske baka bullar, ska prata med sofia minst en timme på telefonen (a) och bara ta det lugnt! tänka tillbaka på hur underbart detta lovet har varit, och ligga och le lite för mig själv :) och imorgon går jag till pappa, och tillbaka till skolan..

/ E

lång dag azzzåååh...

idag har nog varit längsta dagen i mitt liv! haha.. vet faktiskt inte riktigt om det har varit tråkigt eller så, alltså det har ju varit kul att umgås med tove&ewelina hela dagen. men tove har sovit mycket ;p men alltså jag är sjukt trött! ikväll skulle jag ju varit med jocke&thomas, men jag hade ju dubbelbokat som sagt, plus att jag är sjukt jävla trött alltså! så tänkte bara vara hemma, leka med tove och sedan kolla på mellefestivalen, haha. ewelina berättade att hennes kompis kallade det så, så jag säger också så nu (a) härmapa som jag är! blivit mycket bloggande idag, men på så sätt håller jag mig vaken, haha! men skriver kanske sen igen! det vet jag faktiskt inte riktigt om jag hinner med, eller om jag har så mycket att prata om lite senare. men vi får väl se.

imorgon ska jag också sitta barnvakt. då kommer dom ner vid ett tiden, och vid halv tre spelar pappa match, så jag, ewelina och tove tänkte dra en runda dit också, om det inte regnar såklart. då pallar jag inte stå där och frysa och bli blöt. nej, nu kommer tove och vill leka, måste ju underhålla henne så hon vill komma hit igen sen ;) moha!

/ E

image39

fortfarande trött.. suck!

nu busar ewelina med tove så jag har tid att blogga lite. vi tänkte snart gå ner till ICA och ta en korv, äta lunch. så blir perfa att gå runt tolv, för då får tove i sig lunch och så kan hon somna i vagnen på vägen hem, perfect! så då tänkte jag vila lite när vi har kommit hem, sjukt trött alltså! men men.. och kvällen, har inte löst det ännu. har inte pratat med någon av pojkarna. så får se... vill iaf se melodifestivalen! men vet inte på vilket håll, och så. att jag alltid ska lyckas dubbelboka alltså! men tydligen så är det bara så.. men ska prata med jocke eller thomas snart! så dom kan planerat annat ifall det blir så att vi bryter traditionen eller vad vi ska kalla det ;p moha (6) men nu slås ewelina och tove, med mammas kryckor, HAHA! så måste avbryta dom innan dödar varandra, men skriver sen igen, om hur kvällen blev!

/ E, tröttast just nu alltså!

"god" morgon allihopa!

snaaark! fy fan vad trött jag är, sinnessjuk! tove sitter framför mig nu, hon sitter och ritar, men nu sitter hon på bordet, haha. somnade väl runt fyra igår och peter ringde fem över sju och ba "vi går hemifrån nu!" och jag typ "mmmm.."  och sen hade jag tydligen sagt något om att jag skulle sitta i köket, så skulle jag se dom, men aah, gjorde jag ju inte! haha. men men, det löste sig iaf, nu är hon här, och vi ska upp och väcka ewelina snart, sedan blir det väl att vi underhåller henne, ska äta frukost och senare under dagen så går vi väl till ICA, till lekparken och något sådant. underhåller henne iaf. så vi inte bara sitter inne, men det beror väl på hur vädret är också! regnar det så är det ju inte så himla kul att gå ut, men men..

en ikväll! får se om jag är med jocke&thomas ;/ ska prata med dom under dagen, för det har blivit lite dubbelbokning hit&dit, så kanske kan träffa dom imorgon? eller så får det helt enkelt bli nästa helg.. fan, jag som hade sett fram emot det! melodifestivalen & rakade brudar! HAHAHA nejmen aah, vi löser det iaf! men nu ska jag upp och väcka min lillesyster på råaste sättet! haha, står mellan att sätta på fridas melodifestivalen låt, upp och hoppa eller att tvinga tove att skrika i hennes öra! haha, taskig? JAVISST!

/ E,
tråkigt utan dig ;(

tack, fan!

HAHAHA, bara en viss person som förstår överskriften, men det skite jag fullständigt i, uuunderbar överskrift! haha, aja. kvällen blev som planerad. jag och ewelina satte på så ska det låta klockan åtta, tände massa ljus och rökelser och sånt, så hela huset lucktade jul, pepparkaksbak och sånt, mums! luktade fan inte helt fel alltså. plockade också fram allt godis&chips! meen men, sedan vid tio i nio kom jocke, filmen som vi skulle se, cinderella man började hel så.. markus ringde och frågade om vi ville komma till anna, men vi hade ju lovat ewelina att se filmen (plus att jag skulle bara se den! haha) så det blev inget med det, kanske en annan dag. filmen visade sig vara typ tre timmar ;o och den var faktiskt ganska bra. men hade nog haft lite för höga förväntningar, tyvärr.. men i stora laget var den bra! efter filmen drog ewelina upp och sov, men jag och jocke låg och pratade om.. aah, allt. uppskattas hun <3 och kollade lite på tv och hade det allmänt mysigt. men nu drog han hem nyss, eller för tjugo minuter sen kanske. och jag ska upp tidigt imorgon, annelie kommer ju vid åtta typ och lämnar bustrollet, får se hur pigg jag är eftersom jag inte har sovit så mycket dom senaste dagarna, haha. men nu har jag annat för mig, bloggar imorgon igen!

/ E, förstå din betydelse joakim elmqvist!