torsdag;

orkar inte. tänker inte skriva så långt idag, mest att jag saknar och älskar han :$ och att jag var på grönan med familjen idag, mamma fyller år.  grattis mamma <3 nu är jag hemma och packar för imorgon drar jag till öland i typ en och en halv vecka så, see you!
puss

onsdag;

igår. det blev vallen på kvällen, från åtta till elva typ. det var jag, sebbe, lundgren, david, arses och sedan kom martina. efter vallen gick jag, lundgren, martina och sebbe hem till sebbe och kollade på film. det blev säg att du älskar mig igen, haha! sedan kollade vi, eller typ lundgren, på american pie - bandcamp för jag, sebbe och martina somnade typ. sedan gick lundgren hem vid ett kanske, vet inte vad klockan var. sedan valde sebbe&martina att kolla på scrubs typ, eller jag vet inte vad det var för jag sov.
idag. vaknade väl vid tolv tiden och jag och sebbe gick ner till ica och köpte pizza och vax. martina stanna kvar hos sebbe och åt frukost. sedan var vi där och chillade till halv tre typ, då drog jag hem. nu sitter jag här och har ont i magen ;/ får se vad som händer ikväll.
puss

tisdag;

igår. tvättade på dagen, åt middag och åkte till jakan för att möta martina. mötte sebbe på bussen, han hade varit på grönan och sedan bestämde vi tre oss för att åka hem till sebbe och kolla på rino 911 miami igen! haha. sedan kollade vi på säg att du älskar mig för martina hade inte sett den och sedan kollade vi på scool of scandelers eller hur fan man nu stavar det . sedan åkte martina hem kvart över två och jag gick halv tre.
idag. tvungen att sätta klockan på halv tio för elva skulle jag vara i jakan och möta min syster, camilla, för hon skulle med när jag skulle klippa mig! och annelie, andra storesystern, ville också följa med så vi tre möttes i jakan. jag klippte mig och blev skitnöjd! och sedan åt vi på träffen och sedan så kollade vi i lite affärer. sedan åkte vi hem och jag bytte om och sedan gick jag till sebbe och vi gick till ica och köpte godis och sedan gick jag hem och åt middag och nu sitter jag hemma. ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på vallen iaf men får se helt enkelt. men skriver imorgon igen
puss


dagens bra;..
ska sluta skriva "dagens bra&dagens dåliga"

måndag;

igår. gjorde inget på dagen typ. gick till ica vid fyra och mötte malin och tog en fika och en glass och satte oss vid fontänen och bara pratade tills klockan blev sex då jag gick hem för att äta middag och hon skulle hem. vi bestämde att vi skulle till vallen på kvällen och skulle mötas där halv åtta och så skulle vi prata med lite folk. jag gick hem och käkade och gick sedan på en gång till vallen. där var lundgren, sebbe, anna, malin, david, oscar, thomas och simon. vi spelade lite och gick hem vid halv elva. men då hann jag bara hem, käkade lite och gick till sebbe igen för att kolla på rino 911 miami igen haha! :D den är så stört skön! sedan så somnade jag och vaknade vid fyra, då hade sebbe också somnat, så då väckte jag honom och gick hem. när jag kom hem så satt irene och kollade på tv och åt mackor så jag höll henne sällskap ett tag innan jag gick och och lade mig.
idag. vaknade halv ett och gick ner och åt frukost. satte mig vad datorn och typ väntar på att klockan ska bli tre, då har jag tvättstugan. måste ju tvätta lite kläder innan jag åker, till öland :D så jävla nice! längtar verkligen nu.. och ikväll ska jag nog vara med martina tror jag :) ska höra av mig till henne under dagen. och fortfarande har jag inte hört av han. vet att det låter patetiskt men jag saknar honom ju.. har inte träffats sedan i måndags, alltså en vecka sedan! och jag kommer förmodligen inte att få träffa honom innan jag åker för han jobbar i veckan. och sedan är jag borta i en och en halv vecka, och när jag kommer hem är jag hemma i kanske en eller två dagar och då jobbar han, och sedan åker jag igen och samma dag åker han också och då är jag borta i en vecka och han i två! så det blir alltså fem veckor som jag förmodligen inte kommer få träffa honom! förstår ni.. och det känns som om jag har gjort något för att han hör ju aldrig av sig.. aja, det är väl bara jag.
puss


Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig alltså. Du är den bästa och mest underbara människa jag nånsin har träffat i hela mitt liv. Och du betyder mest för mig av alla som finns. Jag älskar dig. Om du dör före mig så får du vänta vid grinden. Och vaka över mig som alla änglar i himlen. Jag lättar mitt sinne, och är frälst i min själ. Och du vet hur jag känner, för du känner mig väl. Skulle göra allt för dig, skulle ge dig mitt liv. Jag vill ge dig mitt hjärta, jag vill ge dig min tid. Du får mig att må så jävla dunderbra. Du är den finaste jag vet och du är underbar. Och vi har stunder kvar som vi ska dela tillsammans. Du och jag mot hela världen. Bara vi och inga andra. Förrinner dina ögon, hela kroppen blir varm. När jag kysser dig på halsen när du håller om min hand. Du ger mig värme, kärlek, du ger mig hopp. Ligger naken vid din sida och du smeker på min kropp. Jag lovar dig, jag kommer aldrig lämna dig. Du är bäst i hela världen och jag älskar dig.


Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet. För jag älskar dig mest av allt. Du är det bästa jag vet. Jag är bara din och det kan ingen ändra på. Skulle göra allt för dig, och du vet jag känner så. Jag älskar din hud och ditt hår i solskenet. Du är så jävla fin och hela världen vill jag ge dig. Hoppar du så hoppar jag, gråter du så gråter jag. Jag älskar bara dig och du får mig att må så bra. Du är så jävla vacker, ja, så jävla snygg. När jag låg i dina armar då kände jag mig trygg. Jag kysser din hand och jag lever för dig. Jag finns här för dig, jag älskar bara dig. Jag viskar att jag älskar dig då jag håller om dig. Och du ska veta hur mycket jag tycker om dig. Kommer aldrig lämna dig och det hoppas jag att du vet. Jag är bara din, glöm inte det.

det är precis så jag känner det, men jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna berätta det. men jag älskar dig, och jag hoppas att du aldrig lämar mig :$ <3


söndag;

igår, lördag. hände absolut ingenting på dagen, tills när klockan var typ kanske två eller något, då kom min faster med family hit och fikade lite och sådär, bara hälsa på typ. sedan åkte dom hem vid fyra då gick jag upp och duschade och sedan så kollade jag på kopps, filmen alltså :p och den är så jävla skoen! sedan vid sex så åt jag middag, tacos :D, och sedan kollade jag klart på filmen. efter det så kom sebbe hit vid typ halv nio tiden och vi kollade på eurotrip och sedan på hotshot 2 :p haha och efter det så somnade vi typ, båda var stört trötta!
idag. vaknade vid halv tolv och gick ner och åt tacos till frukost och sedan kollade vi lite på tv och så, bara tog det lugnt. sedan drog han precis hem och jag vet inte vad jag ska göra idag. får väl se. väntar på att han ska höra av sig men det gör han ju inte så.. vet inte om jag har gjort något eller om han bara inte vill men jag vet inte. ska inte tjata iaf, får väl vänta. men det är ju det, jag vill inte vänta! har inte träffat honom sedan i måndags och på fredag så åker jag och han ska jobba i veckan så han kommer inte kunna träffas så åååh! jag vet inte, då kommer jag inte kunna träffa honom på en vecka då jag är borta, så två och en halv vecka, det går inte.. aja, som sagt, ska inte tjata. ha det bra
puss


dagens bra;
vet inte
dagens dåliga; vad har jag gjort?

lördag;

yesterday. gjorde ingenting på dagen, eller det beror på. för vid typ tre så kom sebbe hit så kollade vi på film och hade det allmänt trevligt :) sedan åt jag middag, sebbe var kvar, och sedan kollade vi på stefan och krister grejen på fyran, så jävla roligt, haha! sedan drog sebbe hem vid tio tiden, eller han skulle till victor men jag orkade inte följa med. då satte jag mig lite vid datorn och sedan kollade jag på CSI och My name is Earl. sedan somade jag väl vid ett tiden. då ringde sofia och jag pratade lite med henne, sedan somnade jag. sedan ringde sebbe, haha, och jag vaknade av det och pratade lite med honom. sen så somnade jag!
idag. nyss ätit frukost. vet inte vad som händer idag, men ikväll hade jag tänkt att kolla på en film, the marsh. den är tydligen väldigt bra så jag tänkte att jag skulle kolla på den.
puss


dagens bra;
bläää
dagens dåliga; bläää

fredag;

dessa dagar, fredagar, brukade vara dom bästa dagarna för då började helgen men nu är det helg varje dag, 24 timmar om dygnet, i två månader :D tjockt nice! men iaf, igår. hände ingenting efter jag hade skrivit inlägget, var bara hemma och så, duschade och kollade på tv, eller jag sov i två timmar vid fem tiden typ.
idag. vaknade för en halvtimme sedan och har ingen aning om vad som händer idag, är midsommar och så men det är inte så varmt och skönt ute, typ molnigt och så, och det ända jag vet som händer idag är att jag ska grilla med pappa, annars har jag no idea. men vi får väl se, det är ju fredag så något måste väl hända iaf!
puss


dagens bra;
får se
dagens dåliga; tråkig dag igår :(

torsdag;

igår. åkte ju till sofia där jag åt middag och vi umgicks och spelade lite kort, haha, och sofia vann :p sedan åkte jag hem vid tio tiden, sofias pappa skjussade hem mig. väl hemma så gjorde jag inget, kollade på tv och somnade vid ett tiden.
idag. gick upp vid nio, ställde klockan, för att jag skulle åka med annelie till camilla, båda är mina storesyskon. så vi åkte vid tio. när vi kom fram så fikade vi, kollade lite på tv och bara va där. sedan åt vi lunch och jag&annelie åkte hem vid halv tre tiden. och nu är jag hemma. vet inte vad som händer ikväll, har ingen aning. så vi får se vad kvällen har att bjuda på, regnat hela dagen typ så jag vet inte.
sedan hittade jag ett par, eller väldigt många, frågor som jag tänkte besvara, haha (a) så tråkigt har jag nu! ;

JAG KOMMER IFRÅN: sverige, hel svensk!
JAG SOVER: nästan inte alls längre känns det som ;p
JAG ÄR: uttråkad nu som fan!
MIN FRITID: vallen, sommarlov, filmkvällar, kompisar
JAG VILL: ha något att göra!
OM SEX MÅNADER: så går jag i skolan igen, suck..
JAG SAMLAR PÅ: ingenting, snusdosar har jag iaf många av ^^ haha
JAG BLIR GLAD AV: mina vänner
JAG BLIR FÖRBANNAD: rasister/nazister&homofober
GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: gröna
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN: sofia
GILLAR DU GOLF: räknas minigolf så ja ;p
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: solsken!
VAD HAR DU NU: Tråkigt, så tråkigt att jag gör dessa frågor :p
SENASTE FILM DU SÅG: rino 911 miami ^^ haha
VAD STÖR DU DIG PÅ JUST NU: att det regnar, eller har regnat iaf, ute
VARFÖR: för då har man inget att göra!

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? prick nio
 HAR DU ÄTIT FRUKOST IDAG: Yup, men inte särskilt mycket
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: yes
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG: inte i natt
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Fresh Prince of Bel Air
HAR DU STRUMPOR PÅ DIG NU: yup
HUR SVARAR DU I TELEFON: "hallå?"
VAD LÄNGTAR DU MEST TILL: att ha något att göra!
ÄR DU ENSAM NU: japp, det är jag, tyvärr :p
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: vet inte, inget planerat men hoppas på något!
VAD SKA DU GÖRA IMORGON: midsommar ju så vi får se ;)
VAD SKA DU INTE GÖRA IMORGON: äta upp min egna arm?
VAD ÄR DU BÄST PÅ JUST NU: att ha trååååkigt ;o
VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR STOR: mäklare!
VAR VILL DU BO NÄR DU BLIR STOR: jag vet inte, men iaf inte viksjö
HÅLLER DU DIG TILL NÅGON SPECIELL KOST: socker, socker och socker ;p haha!
EXAKT HUR MYCKET GILLAR DU ATT BADA I HAVET: typ inget alls!
ÄR DET OKEJ ATT GRÅTA: yeeees
NÄR GRÄT DU SENAST: den 18 januari, farfars begravning 
PRATA ELLER VARA TYST: det beror helt på

VILKEN ÅRSTID TYCKER DU BÄST OM?: SOMMAREN!
LADDAR DU HEM MUSIK & FILM FRÅN INTERNET?: yeeees (6)
VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VANN EN MILJON?: köpa kläder!!
VAD ÄR DET BÄSTA MED JULAFTON?: att man har jullov, haha ;p
TÄNKER DU MYCKET PÅ DITT UTSEENDE?: nja, jo det gör jag väl
ÄR DU SKYLDIG NÅGON PENGAR?: jaop
BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER? linser 
TYCKER DU DET ÄR VIKTIGT ATT HA MÄRKESKLÄDER? tycker inte det är viktigt, men det är fint :)
NÄR GÅR DU UPP UR SÄNGEN EN TYPISK HELGMORRON? inte tidigare än halv tolv!
HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU FUSKAT PÅ ETT PROV?: ett antal, prov är inte min grej (a)
HUR LÄNGE VARADE DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE? ett år och fyra månader
HAR DU PIERCING?: yes, läppen och tungan
VEM ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT LIV?: har fler än en
VAD SLÖSAR DU MEST PENGAR PÅ? : kondetoriet på ica ^^
VILL DU GIFTA DIG? nej, men gärna förlovad
VILL DU HA BARN? : SÅKLART!
LÅSER DU TOADÖRREN ÄVEN OM DU ÄR SJÄLV HEMMA?: nej, haha :p
VILKA LÄNDER HAR DU VARIT I? Sverige, Norge, Finland, Danmark,  England,  Spanien
SOLAR DU OFTA? gillar inte att sola, men på sommaren gör jag det ja ;p

ÄR DU BRA PÅ ATT LAGA MAT?: nej, verkligen inte!
VAD DRICKER DU FÖR ALKOHOL?: helst cider
GILLAR DU ATT DANSA? Nä, min kropp gör inte som jag vill!
VAD HAR DU FÖR KLÄDSTIL? : vet inte riktigt vad det kallas
ÄR DU FLYGRÄDD?: nej
VAD TYCKER DU OM RÖKFÖRBUDET PÅ KROGEN? : bra där!
HUR VIG ÄR DU? inte alls, HAHA
VAD DRICKER DU HELST NÄR DU ÄR TÖRSTIG?: mjölk
VILKEN ÄR DIN FAVORITGLASS? : mjukglass ^^
TROR DU PÅ ETT LIV EFTER DÖDEN?: nej, men man börjar ju undra hur det är
VILKET KAFFE SÖRPLAR DU HELST?: dricker inte kaffe
VILKET MOBILMÄRKE FÖREDRAR DU? : Sony Ericsson!
VAD HAR DU FÖR PERSONLIGHET? : Hm, fråga inte mig ;p
HAR DU VARIT DEPRIMERAD?: Deprimerad är ett starkt ord
TYCKER DU OM SUSHI?: no way!
VAD ÄTER DU HELST NÄR DU SER PÅ FILM?: GODIS!
LEVER DINA FÖRÄLDRAR TILLSAMMANS? nej
SKULLE DU VILJA TRÄNA NÅGON TYP AV KAMPSPORT?: tror inte det va ;p haha
HAR DU TANDLÄKARSKRÄCK? noo

VAD HETER DU I MELLAN NAMN? maria
ÄR DU EN MORRON- ELLER KVÄLLSMÄNNISKA? Kväll
VAR ÄR DU FÖDD? stockholm, karolinska
VILKEN ÖGONFÄRG HAR DU? grön
VILKEN HÅRFÄRG HAR DU NATURLIGT?: brunett, oh yes!
BITER DU PÅ NAGLARNA? ibland ;p haha
ÄR DU BEROENDE AV NÅGOT? aah, dålig vana..
HUR OFTA MOTIONERAR DU?: typ inget alls men måste börja!


puss


dagens bra;
inget speciellt
dagens dåliga; regn..


onsdag;

hinner inte skriva så mycket. min buss går snart, ska träffa sofia :) känns som om vi inte har träffats på år och dar ;o men iaf, igår kollade jag och sebbe på film, och idag har jag varit på vallen. och nu ska jag göra mig i ordning för att åka till sofia, men skriver imorgon igen!
puss


dagens bra;
SOFIA! <3
dagens dåliga; vet inte..

tisdag;

igår. efter jag hade skrivit så mötte jag sebbe, vi skulle till vallen, så gick vi till ica och mötte victor och så gick dom hem till sebbe, skulle på ngt möte så kunde inte följa med till vallen :( då gick jag till vallen och där var det massa folk och så spelade vi lite, sedan gick jag hem, fixade lite och gick sedan till sebbe för jag skulle äta middag där, haha. så vi åt, och så kom victor, eller han var där innan, och sedan kom nyström :) vi kollade på en fim, sedan åkte nyström hem för han skulle upp tidigt dagen efter (idag alltså) och jobba. då kollade victor, jag och sebbe på en annan film, taxi 4, den var as rolig :D haha och sedan gick victor hem, då kollade jag och sebbe på miami vice och den var skit bra! sedan så vart vi lite trötta så vi låg och pratade i två timmar, sedan var vi övertrötta så kunde inte somna och slutade med att vi somnade klockan sex :p
idag.
vaknade vid halv två, då gick jag&sebbe till grillen och åt frukost. sedan kollade vi på cars, eller samtidigt som vi åt, sedan kom arses och vi gick till ica. sedan gick jag hem och åt middag och nu måste jag ner till ica innan dom stänger, ska till sebbe och kolla film :p hahaha! skriver imorgon
puss


dagens bra;
mkt :) <33
dagens dåliga; inte träffat han :( ..

måndag;

igår. jag var hemma hela dagen, fixade lite i mitt rum, diskade, städade och tvättade lite underkläder och så för hand eftersom jag missade tvättstugen, psst. sedan vid typ sex tiden så åt jag middag och sedan gjorde jag mig i ordning och gick ner till ica med pappa. han skulle handla lite saker hem och så, och jag fick godis :D för jag skulle hem till sebbe och kolla på film så. jag kom till sebbe vid typ kvart i sju tiden eller något. då hjälpte jag honom ner till soprummet med sopor men han kom inte ihåg koden HAHA men vi kom in tillslut. när vi kom tillbaka så brände han den nya beck filmen vad den nu heter, typ den japanska shungalalalamålningen, har ingen aning, haha! men iaf, så kollade vi på den och den var faktiskt sjukt bra! sedan brände han en annan film (tar typ bara fem minuter och bränna så tro inte att vi satt hela kvällen och vänta på filmer, haha :p) som hette the mad och den var helt fucked up! efter en halvtimme av filmen så kom victor och höll oss sällskap och så, men han drog efter typ en halvtimme också. vi kollade klart på filmen, som verkligen sööög, och sedan kollade vi på bortspolad och den var skoen verkligen :D hahah, tjockt rolig! och efter den så kollade vi på.. SKOJA :D haha. då var klockan typ halv ett och jag var skit trött så jag orkade inte kolla på en till, haha :p då låg vi och pratade i kanske en halvtimme typ, sedan så drog jag hem vid ett. när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för sängen och allt men jag hade blivit lite pigg av luften ute så, så när jag var färdig för att sova så kände jag att jag var fett pigg! så jag tänkte att jag kanske kunde kolla på en film, haha ;) så jag valde the hitcher. och det var vääldigt läskigt att kolla på den själv, gör jag aldrig om! men den var faktiskt rätt bra, men det var som sagt väldigt läskigt att kolla på den själv så det gjorde nog att den blev väldigt mycket läskigare än om man skulle kollat med någon. men jag kollade inte klart på hela, kollade en timme så somnade väl vid två någon gång.
idag. vaknade vid halv tolv typ. då kollade jag klart på filmen, upptäckte att jag bara hade tjugo minuter kvar så förstod inte varför jag inte kunde ha kollat klart igår, ha. men iaf, kollade klart och sedan ringde david och ville till vallen, men vet inte om jag ska dit. inte sådär jättefint väder direkt. och ikväll så vet jag inte vad som händer, kanske blir film hemma hos sebbe ikväll igen, haha :D men iaf, nu ska jag göra mig i ordning och så, men skriver tomorrow again.
puss


dagens bra;
gårdagen, men bara på kvällen, dager var sämst!
dagens dåliga; gårdagen på dagen, söög!

söndag;

trodde jag skrev igår, men tydligen inte. men iaf, då gick jag upp vid typ halv tio, fredrik väckte mig lite smått, haha. sedan så drog han och skulle segla med sin pappa och jag kände inte direkt att jag ville följa med, hatar att åka båd, usch! så jag drog till vallen med några, var ju riktigt fint väder ute :) men blåste! men det märkte jag inte. så david var hos mig vid tolv tiden så gick vi till vallen, då kom thomas, frida och malin också. sedan kom arses, vicotr och sebbe. sedan kom anna och då gick vi till ica. sedan gick vi tillbaka och då kom sofia! weei. hade ingen aning om det men hon kom och jag blev glatt överaskad! tillslut så var det bara jag, frida, sofia, thomas, david och jocke kvar på vallen. vi satt där till typ halv sex tiden, då gick jag, sofia&david till ica och handlade, sofia skulle ha middag. så jag var hemma vid halv sju tiden typ. åt middag och chillade lite. sedan gick jag över till pappa och städade och kollade på scary move 4, stört roligt ;p haha. sedan ringde fredrik och han kom till mig, men typ precis när han kom så ringde david och frågade om vi ville med till vallen så vi gick dit och där var jocke, thomas, lundgren, brun, svea och mattias. sedan drog vi hem vid halv tolv tiden. då kollade jag&fredrik på motorsågsmasakern - the begining typ, och den var lite äklig sådär, usch ja! sedan somade vi väl vid två tiden.
idag. jag vaknade vid tio tiden kanske så jag kollade på tv, och fredrik vaknade väl vid tolv, halv ett tiden. tror han vaknade av att jag kollade på scary move 4 igen haha, rätt åt han! sedan så åt vi frukost och han åkte hem vid tre då jag skulle ha tvättstugen tydligen men det hade jag inte, suck, pappa sa fel tid till mig. den var elva till tre och inte tre till sju, så får tvätta hos mamma istället. men iaf, nu ska jag diska och ikväll ska jag förmodligen kolla på film med sebbe, men får se :) skriver imorgon iaf.
puss


dagens bra;
SOMMARLOV, tror ingen tkr det är lika skönt som jag!
dagens dåliga; regn idag ;/


fredag;

fint väder ute, och det är ju nice. och igår då. då åkte jag till malin och spelade lite spel, eller jag kollade på, haha. david vann, nyström kom tvåa, malin trea och filippa sist :p spelet hette typ risk och verkade helt fucked up. efter malin så åkte jag hem, åt middag och gick sedan till vallen med några. det var kul, men regnade lite och sedan haglade det men det var lugnt, regnade inte alls mycket! sedan spelade jag&nyström en lite match eller vad man kan kalla det och det var såå nära att jag vann, men han vann tillsist, haha, på fusk så ;) men iaf. sedan drog alla hem typ vid tio tiden. jag gick hem, satte mig vid datorn och fixade lite. sedan så kom martina till mig vid halv tolv tiden och vi pratade lite och så, hon mådde inte så bra.. sedan kollade vi på film, hitch, den är så jävla skön, haha! sedan somade vi väl vid ett tiden. vaknade vid halv tio tiden och jag var skithungrig så vi åt frukost vid tio-halv elva tiden. hon åkte hem vid elva och då gick jag och duschade och gjorde mig ordning och mötte david&malin på ica kvart i ett och vi köpte korv och glass och sedan gick vi till vallen. där var det rätt mycket folk och dom spelade lite fotboll, jag löste sudoku och korsord, hur svårt som helst! :o men alla drog från vallen vid fyra-halv fem tiden och jag också, fett hungrig! men ska inte äta förens om typ en halvtimme, blir galen!! och ikväll så ska jag åka till malin och kolla på film :) vet inte vilka som ska dit, vet bara att det är jag,nyström&david. men vi får se helt enkelt. nej, nu ska jag upp och duscha, blev lite svettig efter vallen alltså ;) moha. men skriver imorgon igen!
puss


dagens bra;
vallen, fint väder, sommarlov, duu <33, kvällen hos malin, bra humör och mkt mkt mkt mer!
dagens dåliga; har inte träffat sofia på länge :(

torsdag;

första dagen på sommarlovet! hur skönt som helst. jag var hos malin idag på dagen och spelade spel, åkte hem och åt middag och ikväll får jag se vad som händer. david vill till vallen men vet inte, det har ju regnat och så men aah.. skriver imorgon igen
puss


dagens bra;
sommarlovet have just started ;)
dagens dåliga; regn..


onsdag; SKOLAVSLUTNING!

skriver nu istället för senare. vet inte när jag kommer få tid till det ikväll. men nu har jag duschat, ska snart klä på mig, försöka platta håret och sminka mig, sedan ska jag ta elva bussen till stationen och sedan halv tåget med resten av mina vänner :) sedan blir det avslutning i aulan och sedan en snabb träff i klassrummet och får betygen. sedan får man åka hem och man har sommarlov :D tjockt nice alltså, skoja inte med mig! sedan ikväll ska jag till sofia och fira sommarlovet och sedan ska jag hem, ganska tidigt faktist och sedan vaknar jag upp på torsdag och har en lååångt och skönt sommarlov framför mig, ohyes! nej, nu måsta jag fixa det sista, så jag skriver imorgon igen
puss


dagens bra;
SOMMARLOV
dagens dåliga; inget, inget och inget! 

tisdag;

sista dagen innan sommarlov! och det känns tjockt nice, skoja inte med mig. men idag då, vaknade och gjorde mig i ordning och gick till vallen, ovanligt? ;) nej! men idag var det perfekt väder för vallen, hur skönt som helst! vi spelade lite, sedan vid fyra gick jag hem, åt middag och nu sitter jag vid datorn. ikväll har jag no idea vad som händer, får väl se. men jag har inte så mycket mer att skriva än att allt känns jävligt bra idag :) och det är tack vare en person, det känns inte alls lika spänt mellan oss som förut, och jag ber om ursäkt för allt jag har gjort ;$ förlåt, verkligen. jag kan inte säga förlåt tillräkligt många gånger och jag tänker aldrig sluta för jag vill inte att det ska bli sådär stelt och konstigt igen..
puss


dagens bra;
DUUU <33
dagens dåliga; absolut ingenting!

måndag;

ingen skola för mig. jag vaknade halv tolv och vi skulle mötas tolv vid lillsjön så.. jag kände att jag inte orkade heller så, jag stannade hemma istället. gick upp, ringde arses och gjorde mig i ordning. det blir vallen idag nämligen. tjockt varmt men aah.. nu är det bara 23.3 grader i skuggan så. nu sitter jag och ska bara sminka mig och sedan gå till vallen där resten av folket är, vet inte vilka ännu men ändå, på ett ungefär tror jag det var såhär; arses, nyström, sammy, mattias, thomas och jocke. sedan kanske sebbe&victor kommer, vi får se. så det blir väl vallen på dagen, sedan hem och käka middag och sedan blir det att bestämma om mammas födelsedag och hjälpa annelie med att sortera, eller vad man ska kalla det, kläder åt tove. och imorgon är vi också lediga, ingen aning om vad som händer då. nej, nu måste jag göra mig i ordning, kan ju inte sitta här hela dagen, skriver imorgon.
puss


dagens bra;
lediga dagar&skolavslutning på onsdag!
dagens dåliga; ingen aning ännu

söndag;

yes vet inte riktigt vad jag ska skriva, allt känns lite.. stört just nu så jag tror inte jag går in på detaljer hur jag mår just nu. tänkte bara vända mig till en person, hoppas du vet vem du är. jag tänkte säga förlåt. förlåt för mitt betende och jag ska sluta, nu när jag vet vad du verkligen tycker. för just nu är du viktigast för mig, och ingen annan. så jag hoppas vi kan glömma allt detta, "börjar om" eller hur man ska säga och gå vidare. för jag vill att det ska vara som förut, nu känns allt bara så stelt :( eller så är det bara jag..
puss


dagens bra;
natten mellan lördag&söndag - vill tillbaka! <3
dagens dåliga; mellan oss..

lördag;

nyss gjort mig i ordning. har ingen aning om vad som händer idag ;/ tråkigt. hoppas det händer något ikväll, men det är ju sommarkrysset så förhoppningsvis så kollar vi på det hos någon. men jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu, eller idag.


dagens bra; ingenting, eller.. jag vet.
dagens dåliga; INATT, förlåt..

fredag;

har inte haft tid att skriva dom två senaste dagarna. och det har hänt en hel faktiskt så jag skriver bara lite snabbt, inga detaljer.
onsdag; på dagen så var jag på vallen, hur varmt som helst men det var skitnice! men jag brände mig ;/ sedan så gick jag&sofia hem till mig och åt middag, grillat, mums! och sedan så åkte vi hem till malin, mötte nyström på vägen, där det skulle bli sverigematchen och alla var peppade, haha. och sverige vann med 5-0 ju så :D blev även fotboll på malins baksida och hoppa studsmatta.
torsdag; gick upp tidigt och åkte till görveln där det blev volleyboll med fredrik, david, jessica, filippa och hanna. hur kul som helst! men dum som jag var så smörjde jag inte in mig då heller och spelade i linne så aah.. bränna på bränna om man säger så, suck.. aah, men iaf. sedan när jag kom hem, vid fyra tiden, åkte jag med annelie till pc city och rusta. sedan åkte jag hem, gick till ica och köpte en lampa till pappa och sedan åt jag middag. sedan så kollade jag på film hemma hos fredrik :)
idag;
umgicks med alla min syskon :) båda storesystrarna och min lillesyster. åkte fram&tillbaka till jakan för att lämna sofias ipod. mötte david och vi åkte hem tillsammans. nu ska jag snart äta middag. skriver imorgon
puss


dagens bra;
dom lediga dagarna!! <33
dagens dåliga; vet faktiskt inte just nu :)

tisdag;

aah, sista dagen i skolan denna vecka då. för imorgon är det nationaldagen och man är ledig, torsdag är det aktivitetsdag och det är för treorna, därför är vi lediga, och på fredag så går treorna ut så då är vi också lediga så, tjockt nice! men vi får se hur denna dag blir då, för vi har typ inget att göra. men men, vi får helt enkelt se. gårdagen tillbringade jag med martina :) slutade tolv från no:n och då ska jag ha italienska kvart i tre och ingen bild, det betyder alltså håltimme ända ifrån tolv till kvart i tre så jag och martina satte oss på "skolgården" och pratade i två timmar och sedan följde hon med på min italienska lektion där vi åt glass och fick reda på våra betyg och sedan fick vi gå, JAG FICK G! :o trodde jag aldrig, jag trodde verkligen att jag skulle få ig, stöööört skönt! sedan åkte hon&jag till jakan där vi mötte simon, åt pommes och korv och sedan satt vi bara ner och chillade. sedan åkte jag hem och duschade. nej, nu måste jag fixa lite innan jag ska till skolan, men jag skriver imorgon igen, då vi är leediga!
puss


dagens bra;
gårdagen&ledigt!
dagens dåliga; jadu, får se idag vad jag får i naturkunskap b ;/

måndag;

jag veet, inte skrivit på länge. men orkar inte det nu, sommarlov taaack
puss