27 April

nu har dom äntligen anlänt! :D haha

fick ett samtal av peter igår klockan 11. då hade dom fötts med 10 fingar och 10 tår var :) allt var bara bra med dom, det enda är att dom fick lite hjälp med andningen via en grej på näsan. my kom ut först och vägde 2640 och var 49cm lång, ville vägde 2680 och var 50cm lång :) annelie mådde också bra, hon låg på ett rum för att vakna upp, för hon hade varit sövd under själva snittet. fick även en bild på ville av mamma, jättesöt! :)

hämtade tove på dagis vid 3. alla fröknar kom fram och frågade hur det hade gått, haha, tror dom var lika förväntansfulla som jag var (a) jag visade bilden på ville för tove och då kramade hon mobilen, hahah :) sötnos!!
efter dagis gick vi hem till annelie & peter för att hämta lite nya kläder och böcker till tove, sen gick seb hem och började med maten medan jag & tove letade efter lisa (toves docka) men vi hittade henne inte..

så vi tog fram cyckeln och cycklade hem till seb. där ritade tove lite medan jag & seb lagade mat. och efter maten så byggde vi lite puzzel och sen cycklade jag & tove hem till mamma för att kolla på bilder som hon hade tagit av dom :) jättesöööta! my ser ut som en liten tjockis :p haha.
sen cycklade vi hem till seb igen, lekte lite och sen gick vi och la oss vid halv nio, läste lite bok innan också. tove somnade runt nio. då kollade jag & seb lite tv, och jag somnade typ halv elva, haha. skönt!

idag gick vi upp halv åtta, käkade frukost och gjorde oss i ordning för att gå till dagis. idag skulle dom till skogen men tove var inte så pepp på det :p haha.
när vi hade lämnat henne så gick vi hem och gjorde inte så mycket, tog det lugnt.

snart ska jag gå till mamma, vi ska hämta tove på dagis lite tidigare för att åka till annelie & peter :) annelie ville träffa tove idag, så vi ska dit en stund. får förmodligen inte träffa tvillingarna, för dom ligger på neo avdelningen och där får man inte bara klampa in :p haha, men vi får iaf se nya bilder! så nu ska jag sminka mig, sen gå!

puss & kram!

26 April

god morgon! :)

har inte bloggat i helgen, har inte haft lust. men i fredagskväll så mötte jag pess på ica, vi handlade fredagsmys och sen gick vi hem till mig & seb. han var på bio med sin syrra så jag och pess tänkte vara här och kolla film och lite sånt :) vi bestämde oss för the grugde efter mycket om och men, haha :p men sen så kom juhän och förstörde allt genom att övertala oss att se shutter island :p varken pess eller johan hade sett den så jag gick med på det :p

vid tolv tiden så drog dom och då gjorde jag mig i ordning för sängen och seb kom vid halv ett tiden ungefär, och då somnade jag :p

i lördags så åkte vi till skogen för att fira edwin som fyller 3 år idag, grattis busunge! :) det blev massa tårta och presentöppning. och så ville barnen hoppa studsmatta och vädret tillät ju det så vissa var ute resten av eftermiddagen också :)
sen hem, så gick jag & seb och handlade middag på ica, sen hem och lagade, åt och kollade på nya wallander, den var sådär, men bättre en den förra iaf!

igår gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt. sen åt vi lunch på grillen med sebs mamma som kom hem från göteborg, sen mötte jag ewelina på ica och handlade middag och sen hem till pappa och åt. spelade lite betapet med camilla men gick inte så vidare :p haha. sen gick jag och hämtade tove, hon ska ju vara här hela veckan nu när annelie & peter ligger på sjukan med tvillingarna :) dom kommer idag!!! :D
när vi kommit hem så packade vi upp hennes grejer, sen lekte vi lite, spelade barn-labyrint och vid halv nio la vi oss i sängen och läste lite och hon somnade vid 9. då kollade jag & seb nyckeln till frihet som gick på tv. och efter det så somnade jag :p

idag vaknade vi vid kvart över 7. då gick vi upp, käkade en lååång frukost och sen gjorde vi oss i ordning och gick till dagis :) dom ska på bio idag så vi var där lite tidigare en 9 idag så dom inte skulle behöva vänta på oss :p haha.

nu är jag och seb hemma, ska snart möta sofia & jonas på ica och handla lite :) sen är det bara att vänta! :D varje gång jag får sms så rycker jag till och hoppas det är annelie, hahahah, men jag hoppas dom ringer och inte smsar! hon sa att peter skulle ringa såfort han fick tid och det var klart! :D alla fröknar på dagis är lika nyfikna som vi är, haha :D så nu är det bara att vänta, och vänta, och vänta.....

puss & kram!

23 April

wooow, två dagar efter varandra, det var
inte igår, haha :p

igår hade jag som sagt tvättstugan. så tvättade hela dagen, diskade även, sen kom pappa och så lagade vi mat och sen kom ewelina. vi käkade, sen skulle ewelina till ica så hon skjutsade mig till seb så :)

där diskade jag, och sen kollade jag lite tv. har fått ett nytt favoritprogram, animal cops, sjukt bra! så kollar varje dag kl 7 på det, haha. sen kollade jag på lyxfällan och sen såg jag att 16 and pregnent säsong 2 finns på mtv så kollade två avsnitt. sen somnade jag, haha.

idag gick jag upp halv nio. kollade lite tv, sen gjorde jag mig i ordning och tog halv elva bussen där jag mötte david. vi skulle åka in till stan för att kolla när jocke, som gör lumpen, skulle komma med sin "grupp" för att byta av en annan "grupp" vid slottet, dom ska stå vakt där, i dom där båsen ni vet :p haha sjukt kul att se! så jävla töntiga grejer dom gjorde men vad fan, det ska väl vara så :p vi mötte upp filippa på tåget dit. stod där och kollade i 1½ timme, sen fick vi prata lite med honom och sen gick vi till donken och käkade lunch.

nu kom jag precis hem. har satt på en maskin och tänkte diska. måste städa lite också. vid halv åtta ska jag möta pess vid ica och handla fredagsmys, hon kommer hit ikväll :)

puss & kram!

22 April

godmorgon!
jag har redan hunnit varit ute i detta SNÖOVÄDER!!
jag trodde verkligen att snön skulle sluta nu..

jag har sagt till pappa att jag kunde tvätta idag, så jag har tvättid klockan elva. ska snart packa ner kläderna i påsarna. har även handtvättat en tröja jag fick av pappa när han var i USA, den färgar liet och då har jag inte använt den och så har den legat i garderoben här hos pappa (där jag inte har kollat i på flera månader!) så jag har glömt bort den :p men nu såg jag den i måndags och nu har jag handtvättat den!

igår jobbade jag, det var lika kul som vanligt! :) gick inte så fort som vi hade trott så vi åt en goood lunch! :p världens godaste avokadosallad, skitgott!
sen hem till seb, diska, laga mat och sen en snabbis förbi ica.

idag ska jag som sagt tvätta. ska vara hos pappa hela dagen, vilket är väldigt ovanligt haha, för tvättis är från 11 - 15, och så ska jag äta middag här idag. sen hem till seb, städa! och sen får vi se

imorgon ska jag träffa pess :) får se vad vi gör, men gissar på film & girltalk? har inte träffat bara henne på.... säkert 1 år? det har alltid varit andra med, så det ska bli kul :) sen på lördag är det födelsedagsfirande av edwin :)

men det är ändrat snitt-datum på annelie nu igen, det blir på måndag! :D så på måndag blir jag moster x 2, plus att det är edwins födelsedag, så han får två jättefina presenter :)

puss & kram!


20 April

har inte bloggat på flera dagar pga att jag
har varit rå sjuk! har knappt orkat
sitta upp..

började i torsdag, som jag skrev. trodde först att jag bara var bakis, men i fredags mådde jag sämre en sämst.. hade feber, förkyld som en gris och huvudvärk så det bankade i hela huvudet! så låg i soffan hela dagen, kunde knappt sitta upp..

hela helgen har också spenderats i soffan.. har knappt gått utanför dörren. mötte mamma en snabbis för att få alvedon, men sen var jag inte ute något mer. har hunnit kolla en del på rederiet då det inte funnits annat att göra :p så nu har jag bara 3 avsnitt kvar av alla säsonger, 20 st. haha.

igår mådde jag lite bättre. bara förkylningen kvar nu. så jag åkte med annelie till outlet, ikea och ica för att handla det sista innan bebbarna kommer. så det blev nya outfits för dom, haha, i mindre storlekar för att dom drunkna i kläderna annelie redan har köpt för nu föds dom ju lite mindre :p haha. så nu köpte vi mini-kläder haha :)
sen vart det blöjor, salva, tvål och mat ersättning.

idag ska jag hämta tove på dagis. annelie & peter skulle till läkaren för någon undersökning. så jag tänkte att jag & povan skulle till ica och äta mjukglass. hade min mjukglass-premiär igår men hon måste ju få sin också ;) haha. sen ska jag äta middag hos pappa.

imorgon är det jobb som gäller. får se hur länge det blir, beror på hur fort vi är klara. sen får vi se. men nu ska jag göra mig i ordning. ska förbi mamma och visa konstiga prickar som jag har fått på kroppen, så får hon säga om hon vet vad det är :p dom gör ont som fan!

puss & kram!

15 April

nu var det ett tag sedan jag bloggade, igen,
haha :p men inget spännande har väl hänt.
.... typ

jag har jobbat lite denna vecka. var lika kul som vanligt :p sen har jag varit mycket hos mamma denna vecka, har ätit hemma varje dag (vilket är ovanligt när det är mamma-vecka) av olika anledningar men nu har det gått bra. skönt!

har varit mycket med sofia & jonas förra veckan :p sen en dag så åkte jag med annelie, camilla & edwin till ikea och lite sånt, sen barnmorskan med annelie och sen hämtade vi tove på dagis och sen fikade vi med mamma & ewelina.

annelies ultraljud gick bara bra! nu vägen dom drygt 2 kg var. hon har också varit på speciallistmödravården och dom har flyttat fram födelsedatumet, om 2 veckor!! :D :D den 27 april! så blir jag & seb extra föräldrar till tove några dagar då tvillingarna måste ligga kvar typ en vecka på neo. så det blir hämta & lämna på dagis och sånt, det kommer bli jättekul! :D men vet inte hur länge det blir, beror på hur länge annelie vill att peter är med henne på sjukhuset.

och igår var det ewelinas studentskiva! sofia & david kom till oss igår vid 8, då började vi firandet här och vid tio så skulle vi ta bussen, men det vart lite struligt för jag glömde legget hemma, haha, så jonas skjutsade oss in ;) tack så mycket!! väl där så träffade vi en massa folk från våran förra klass, så det blev en hel del kramar, haha. vi stannade typ till halv två, sen kom jonas och hämtade oss! :)

idag vaknade jag med värsta huvudvärken och halsvärk! min röst är inte riktigt som den ska, kan typ knappt prata... skit jobbigt! men har handlat massa halstabletter och glass, så hoppas på att det blir bättre tills imorgon.

nu är seb hos jonas, och jag ligger bara i soffan. skulle inte förvåna mig om jag har feber också.. kollar på rederiet, haha. nu orkar jag inte sitta upp längre, skriver en annan dag!

puss & kram!

7 April

ja nu var det ett tag sedan jag bloggade och det
har hänt en hel del! bloggar lite snabbt nu såhär
på morgonen :b

i lördags så vart det fekke! haha. det vart jävligt roligt faktiskt, men en hel del spårade väl ut, tyvärr, haha. men men kul var det iaf och det var ju det som var meningen så :D haha.

på söndagen mådde jag väl typ.. SÄÄÄMST! låg i soffan hela dagen, handlade lite snabbt och satte igång en tvätt. bakade även kärleks mums för jag var sååå sugen på chocklad, haha. sen så lagade jag middag, blev köttfärssås och spagetti och det vart verkligen jättegott! :D sen på kvällen kollade vi wallander med chips & dipp till :)

i måndags hände inte så mycket på dagen. diskade och städade lite. sen käkade vi lunch på grillen med sebs mamma :) efter det handlade vi lite, sen kollade vi lite tv och vid halv sju så gick jag & seb till jonas, han och sofia kom hem från thailand i lördags kväll så :D vi käkade middag där, pratade i tusen år haha, och sen kollade vi en halv film för att jag skulla jobba på tisdagen så jag kunde inte stanna så länge.

så igår, tisdag, så jobbade jag. var lika roligt som vanligt, haha :D jag & cicci käkade mc donalds till lunch, skit gott! och vi slutade vid tre. mötte rasmus på tåget hem också :)
väl hemma så tog jag en snabbdusch, bäddade, fixade lite små saker och vid halv sex gick jag till jonas igen där han, sofia & seb var och fixade middag, igen ;) haha. så vi käkade, sen spelade seb & jonas tv-spel, sofia åkte på träning och jag kollade tv. vid tio tiden så kollade vi bilder från deras resa, sjukt nice! :)

idag vaknade jag ganska sent, haha. seb är och träffar sin pappa, och nu kollar jag  rederiet, ska käka frulle nu också, är jätte hungrig! ikväll får vi se vad som händer. men annelie är på ultraljud idag, TUL, så jag hoppas att allt är lika bra som vanligt :)

puss & kram!

2 April

jaha, då är det april då, känns skönt!

nu sitter jag och kollar rederiet, som vanligt haha. de senaste dagarna har det väl inte hänt något särskilt tror jag så har inget att blogga om direkt haha.

tvillingarna har fått beräknat födelsedatum nu! det blir den 19 maj, dagen efter min födelsedag ;) haha. så det blir roligt, nu har jag något extra roligt att se fram emot :)

imorgon blir det kompisträff med en hel del :) blir roligt!
idag får vi se vad som händer, inget planerat. men nu ska jag kolla färdigt på rederiet innan seb vaknar, haha.

puss & kram!