30 April

sjung om studentens härliga dar!

idag började skolan klockan tio, så kändes som om jag fick en behövlig sovmorgon, faktiskt. så gick upp halv nio (lite sent, jag vet men vad fan haha) och åkte vid nio. mötte sofia & filippa på tåget och så åkte vi vidare till skolan. vi började med religion.. förstår inte vad man ska med det ämnen till! och sen åt vi lunch och sen började organisation och ledarskap där några hade redovisning, sen slutade vi tidigare där ifrån för klockan ett skulle vi ha mösspåtagning. så alla samlades vid "kullen" och senvart det lite sång, ett jätte kort tal och sen ännu mer sång och sen satte alla på sig mössorna och sen slutade vi, haha.
jag, sofia & filippa gick till stationen,
handlade glass på konsum och sen tog vi tåget. i jakan träffade jag thomas så fick sällskap på bussen och nu sitter jag hos seb. väntar på att han ska komma hem, då ska vi ner och handla middag tills ikväll då vi ska till sofia och grilla med några :) och spela kort såklart!
men måste hem innan dess för att hämta busskort så jag kan komma hem ifrån sofia ikväll :p haha. och nu ska jag spela på facebook! och det är långhelg :D

29 April

kom precis till seb, fast orkade jag verkligen det?
är fettttt trött! men men.. vad gör man inte?

skola idag, första dagen på veckan för mig. var ju hemma och var sjuk i måndags, och så var vi lediga igår. så idag började jag halv nio med redovisning i psykologin, sen hål i 3 timmar då satt jag & anna med projektarbetet och kom väl inte sådär jätte långt, vi gjorde faktiskt ingenting.. och sen hade vi prov i internationell ekonomi, och det gick piss. för att sammanfatta: allt var piss.

sen åkte jag hem, hämtade lite saker hemma hos pappa, gick till seb och vi gick ner till ica, mötte arses och jag tjänade 120 kr (y) sen kom sebs mamma ner, vi handlade lite på ica, gick till systemet och handlade och sen gick vi hem. städade, sen gick jag hem till pappa, käkade middag och sen ville jag bara sova. men klockan var ju bara sju så.. ingen bra ide. sen bestämde jag mig för att gå till seb så packade väskan och gick. och nu vill jag bara hem igen och sova..

27 April

Jahapp, då var man hemma från skolan idag då..
och ingen skiva blir det heller.. fuuuck!

men ni som är där får ha det så kul..

26 April

har precis kollat klart på wipeout och har skrattat ihjäl
mig, hahah. men en svensk vann (y)

igår var det tjejkväll hos frida :) mötte upp sofia, filippa, frida & jessica på ica vid halv sju, köpte lite chips och godis och sen skulle vissa äta på grillen och vi andra höll sällskap. sen åkte vi hem till frida och började spela plump men efter en halvtimme kom vickan och då vart det med andra ord, skit kul verkligen! men efter typ sjuttioelva gånger var det inte lika kul som i början, haha. då vart det gin rummy (stavning?) som gällde och innan sista omgången åkte sofia hem men vi andra var kvar. efter vi spelat klart det vart det någon slags pictionary och vid typ halv ett drog alla hem.

gick upp elva idag, gjorde mig i ordning och vid halv ett kom mamma, roger & ewelina och hämtade upp mig och så åkte vi till öb för att kolla lite saker och sen åkte vi vidare till skokloster för att fira edwin, systerson, som fyllde 2 år idag :) det blev en mamma tårta och en massa lek. vid halv fem åkte vi hem och då åkte jag och ewelina hem till seb för han skulle hjälpa ewelina med en sak och sen gick hon och då åt vi. och nu har vi kollat wipeout som sagt och jag ska sätta mig ner med mitt projektarbete och rätta lite stavning, sen får vi se vad som händer. har sjukt ont i huvudet och min mage värker ;/
imorgon börjar skolan klockan tio och slutar fyra, och på kvällen är det sp3b studentskiva! niiiice. och ledig tisdag och fredag, så ingen lång vecka inte. byyyyyyyyyyyyyyyye

25 April

jag pluggade faktiskt igår, precis som jag sa! (y) bra erica!
läste igenom alla sidor till provet och skrev lite anteckningar
och så skrev jag färdigt psykologin och mailade den till sofia :)

är riktigt nöjd över mig själv faktiskt! hahaha.. men det känns skönt att redan ha börjat plugga, för då behöver jag inte känna mig liiika stressad på tisdag, trots att vi är lediga och jag kan plugga hela dagen ^^ men då ska jag hoppas på att jag har fått projektarbetet av anna så jag kan göra det sista innan jag mailar in mitt slutgiltiga arbete till min handledare. jag kollade även på en film igår. eller jag såg halva i förregår och så kollade jag på resten av den igår, men hann bara se en kvart innan jag somnade, haha. men vaknade mitt i natten av ett telefonsamtal -.-! och kunde inte somna om på en gång för jag behövde verkligen hitta den låten han frågade efter! men det gjorde jag inte så.. då satte jag på filmen igen för att försöka se sista halvan men somnade på två röda, haha.

vaknade runt halv fem igen av att seb kom hem, men då bytte jag bara sida på sängen och somnade om på en gång, haha. sen vaknade jag väl runt tolv idag och då diskade jag och pluggade lite mer. och nu är jag helt färdig med att plugga idag! haha. ewelina kommer kanske över lite senare så seb kan hjälpa henne med hennes mobil :) hon köpte en ny igår, SKITSNYGG (och bra!) och seb har likadan så han ska hjälpa henne att föra över låtar och så. och ikväll blir det tjejkväll! jag, sofia, filippa och jesspess ska hem till frida :) får se vad som hittas på där, men det blir alltid roligt. så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen får vi se när/om ewelina tittar förbi :) skriver sen! puuuuuuuuuuuss

24 April

och nu är man hemma efter en STRESSIG(!) vecka
i skolan... fy fan säger jag bara! men nu känns
faktiskt allt mycket mycket bättre!

men jag & sofia har psykologiuppgiften kvar.. vi skrev inte riktigt klart idag, vi har bara analysen kvar så jag tänkte skriva den nu och sen maila sofia så hon kan läsa igenom och ändra/lägga till det hon vill så får hon maila in den sen till läraren, sen är vi klara!
och idag hade vi svenska talet också som jag har stressat med hela veckan. det gick inte alls lika dåligt som jag trodde! det skulle vara nästan exakt fem minuter, och jag hatar att redovisa så jag hade värsta ångesten hela dagen. när jag läste igenom för mig själv så var det typ 4 minuter men om jag känner mig själv rätt så visste jag att jag skulle få det till 2 minuter när jag väl stod där för jag.. ah, skulle typ bara kolla på pappret. men det gick bra! det var 5½ minut och man fick ha absolut max 6 så :) och tack till elli som gjorde det lite lättare för mig, haha. och fick bra kritik efteråt också :)

och i torsdags hade vi redovisning på organisation & ledarskap så det är också över nu! ska bara skriva klart min loggbok och hur vi har arbetat, sen är det färdigt! och så pratade jag med anna igår, och hon ska skriva resten av projektarbetet nu, så det är jag också klar med nu! allt bara löser sig på två dagar :D haha, så nice!

men som sagt, nu har jag bara psykologin att renskriva och sen redovisa på måndag, det är väl det som känns lite stressigt nu. och ett prov på onsdag men ska ägna lite av kvällen till det idag faktiskt, för jag är ensam hemma då seb ska till vickan, så man får väl spendera tiden väl ;)

och tydligen har mamma varit här (hos seb) med en av tvillingarna idag :p om ni inte vet det så har min granne hos mamma fått tvillingar för typ.. 3 veckor sedan? så en av dom var här så fick se kort när seb höll i henne :p haha. hon såg så enormt liten ut i hans famn! aja, nu ska jag plugga, hejdåååå!

22 April

sitter hemma hos seb nu, ska egentligen bara hämta
en sak och kolla efter en annan och sen gå
hem till mamma och laga mat.

skolan idag var pain in the ass! började med att jag försov mig, så kom till skolan vid kvart i tio istället för halv nio. sen hade vi låååång håltimme så jag & sofia pluggade org. & ledarskap, för det ska redovisas imorgon! och sen åt vi lunch och sen pluggade vi ännu mer, tills internationella ekonomin började, men det var eget arbete så jag & clara satte oss i datasalen och  fortsatte org. & ledarskap medans sofia var på möte, det gick åt helvette! varken jag eller clara hade lust att skriva... tillslut kom sofia och sammanfattade det vi hade skrivit, haha. kvart i tre tog jag & clara bussen till kängen station, tåg mot jakan och sen jag tog buss hem och hon gick till centrum. och nu är jag här, och måste plugga idag..... måste över till pappa och maila en sak till min handledare i projektet så vi kan gå igenom det på mötet imorgon, jag måste skriva svenska talet tills på fredag och plugga till redovisningen imorgon. JAG HATAR SKOLAN!

18 April

godmorgon! idag är en mycket bättre dag
än igår, hahaha

men som sofias mamma säger, det är självmant. och ni som inte hänger med så var det medias skiva i torsdags och den vart sjukt lyckad! jag gjorde mig i ordning hemma hos mig med ewelina som dj, haha. sen åkte vi in till jakan, jag fortsatte till kallhäll och ewelina åkte till ida i barkarby. jag mötte filippa och vi gick hem till sofia där jonas & ridder var och hade redan börjat dricka :p känns sååå fel att dricka på en torsdag!
men iaf, vi förade lite och gick sedan till stationen och tog tjugo över tio tåget in till stan. vi var väl på chaplins strax innan elva och redan i dörren så förstod vi att den skulle bli mer lyckad än våran, för vakterna var mycket trevligare redan då! och tjejen i garderoben sjöng och stojade, haha.
sen hälsade vi på alla som var där och joinade karaoke och dans hela kvällen. det blev en skit kul kväll! men jag, seb & victor tog sista tåget för seb var skitfull, victor skulle upp tidigt och jag kände mig sådär lagom påverkad så man inte skulle dricka mer, haha. så vi åkte hem.

dagen efter gick jag upp åtta och mådde sämst!!! kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst, men en kämpe som jag är gick jag upp, gjorde mig i ordning och åkte till skolan. träffade sofia på tåget och hon var inte heller särskilt pigg, haha :p men allt som allt var det en jätte jätte jätte lyckad kväll!

igår var jag hos sofia hela kvällen, sen skjutsde hon hem mig till seb, så kollade vi film och sen somnade jag på studs! men tydligen har jag satt mig upp i sömnen och frågat efter tv kontrollen och massa saker och då började seb asgarva och då skrattade jag åt honom osv osv, så slutade med att vi låg och as garvade (!) i typ tjugo minuter, sen somnade vi om, hahaha.
och nu har vi precis ätit lunch, ska snart ner till ica och handla mat till mig & ewelina, sen blir det hem gång och ta en dusch, byta om och lite sånt smått, plugga lite också tror jag. och ikväll ska jag träffa jessica oc + sofia :) puuuuss!

15 April

och nu är det onsdag, REDAN!? helt sjukt vad veckorna
går fort alltså! och enligt sofia är det 31 skoldagar
kvar tills studenten! helt galet.

men jag har inte fått min mössa ännu!!! frågade på expen idag, men dom visste inget! men sen hittade dom iaf mina kläder som jag beställt, men ingen mössa ;s hoppas jag får den innan den 30e, för då är det mösspåtagning!

idag iaf så åkte jag tidigare till skolan med sofia, käkade lunch och sen hade vi internationell ekonomi, där jag och sofia hade redovisning om våran arbete, gick sämst för mig! vet inte vad det är man jag HATAR att redovisa, finns inge värre!!! men nu är det gjort iaf, och vi var första gruppen att göra det så får se hur deras andra är.
sen slutade jag, men sprang runt och letade studentmössa med filippa, haha, och sen kom sofia, då bytte vi mobil för hon ville spela på min men jag skulle ju hem och hon hade matte så, vi bytte för dagen :p

väl hemma (hos seb såklart, haha) så jobbade jag med projektarbetet, kom väl inte så långt. ska prata med maria imorgon och se om jag kan få någon hjälp. har även möte med min handledare så får se vad hon säger. och nu har jag precis skrivit klart italienska läxan. den är egentligen tills nästa torsdag men jag passade på när jag ändå satt vi datorn och inte har något annat för mig. ÄR HUNGRIG! så tror jag ska hem nu och se om pappa kan koka ihop något gott! och imorgon är det skiva, medias! :D så ska träffa sofia & filippa innan och göra oss i ordning. hoppas att den här skivan blir lyckad iaf! shuuuuuuuuuuuz!

11 April - påskafton

ska inte alls skriva mycket, blir bara en snabbis innan jag
ska sätta mig och spela 360 ^ haha

igår spelades det tv-spel hela dagen, haha, är besatt! och sen drog jag hem och käkade middag & dushade och gick sedan tillbaka till seb där han och hans syster nettan var, dom kollade scrubs så jag joinade. eller hängde upp tvätten innan eftersom en viss mister inte gjort det!
sen vart det scrubs för hela slanten till halv tolv, då var det jeff dunham på kanal fem och jag skrattade så jag grät! så jävla rolig snubbe allså, oh my gosh!
sen drog nettan typ vid halv ett, och då spelade jag & seb kung-fu panda & sen skate 2, och blev att vi satt uppe till fem och spelade, sen satte vi på en film som vi kunde somna till men jag hade lite svårt att sova så somnade väl vid sex tiden typ.

gick upp halv ett idag, vek tvätt, diskade och plockade undan, sen innan seb vaknade så spelade jag kung-fu panda igen, hahahah, och sen vid 3 drog han till martin och jag forsatte spela till klockan fem. då drog jag hem, myste med rasmus (grannen hos mamma har fått tvillingar så lånade den ena, haha) och sen käkade vi, årets första grillmat - gott! och sen satt vi kvar ett bra tag och jag & ewelina retades med mamma & roger, haha. och sen drog jag till seb och här är jag nu, ska spela lite innan seb kommer hem (a) haha. peace!

9 April

sitter hemma hos seb och kollar stockholm-arlanda
och sen blir det film och chips! :D

igårkväll var jag med filippa & seb. vi spelade lite tvspel och skojade. filippa drog vid halv elva och då spelade jag & seb kung-fu panda, hahah, så jävla roligt! men somnade i lagom tid ändå.

gick upp tio idag, skulle bada med ewelina, tove och annelie :) så jag gjorde mig i ordning och tog halv tolv bussen (som jag höll på att missa, haha) med ewelina och mötte annelie & tove vid jakan skolan. käkade lite lunch vid simhallen och sen hoppade vi i badet. tove tyckte det var såååå roligt! vi var där i två timmar och tror hon skrattade i 1 timme & 45 minuter av den tiden, haha. mamma kom efter en timme och höll oss sällskap och då ville tove visa hur roligt allt var så fick gå runt i hela simhallen för att visa mamma allt, haha.
roligast tyckte nog tove var vattenruschbanan (stavning?) och hon åkte hellre med ewelina än med mig, haha, för det gick snabbare för ewelina för hon hade bara bikinitrosor på sig och jag hade "tjejbadshorts" så dom tog upp en bit av mina lår så gick inte lika snabbt, hahahhaha. så av de typ 30 gångerna hon åkte åkte jag 3-4 gånger, haha. tack tove (y) hahahah!
efter det tog vi alla en varsin korv i fiket och åkte sedan hem. jag åkte till seb och vi gick ner till ica för att handla gottis tills ikväll och sen hem, jag spelade kung-fu panda igen och lagade sedan mat. och nu kollar vi tv, snart blir det film! skriver imorgon igen, då ska jag försöka plugga men kan inte lova något, haha. shuuuuz!

8 April

sitter hemma hos pappa och har tvättstuga.. kuul ^^
och vaknade typ kvart över åtta i morse så är trööött!

igår var jag med sofia på dagen, åkte hem till henne vid halv två för att plugga. vi gjorde en del men slutade med att vi satt och spelade på datorn :p haha. sen åkte jag hem, käkade middag hos mamma och tove var där, för annelie hade jobbat, så det bestämdes att tove skulle sova hos mig idag för att hålla mig sällskap då jag behövde sova hemma för att ta tvättstugen klockan elva imorse. jag & ewelina hämtade henne halv åtta, gick till ica och handlade lite och sen gick jag & tove hem till pappa och ewelina gick hem till mamma. vi kollade på trazan och banane, samtidigt som hon åt yoghurt och sen vid halv nio somnade hon på stört, haha. då kollade jag greys :)

vaknade som sagt kvart över åtta av att hon ville gå till dagis, haha. så vi käkade frukost, klädde på oss och mötte annelie och gick till dagis. väl hemma igen sorterade jag tvätten och gick till tvättis, och nu sitter jag här, kollar greys och ska snart till tvättis igen, ut med det mörka och in med det vita :p haha. ikväll kanske jag ska till filippa och spela crash, såå roligt! :D

7 April

bloggar en snabbis innan jag ska åka till
sofia för att plugga.

igår kom filippa vid åttå, då gick vi till frida där hanna & jessica också var :) vi spelade lite kort och sen åkte alla hem. jag åkte till seb där några var men dom drog typ på en gång, och då gick jag och la mig.

vaknade av att pappa ringde mig typ tio i morse, han berättade att han var på danderyd för hjärtat igen.. vet inte vad det är för något den här gången, men inte samma som förra gången iaf. så väntar på att han ska ringa och säga vad det är. men det blir säkert bra.
ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se. men nu måste jag fixa det sista innan jag ska till bussen. im out.

drop the zero, get a hero

sitter hemma hos pappa och försöker
skriva på tangentbordet, haha.

hände en grej idag så mitt finger är hel trasigt, haha. nej inte riktigt men.. nästan! skulle äta våfflor till lunch och skulle ha glass på, men glassen var stenhård (det var i ett såntdär papprespaket) så jag tog kniven och skulle skära upp "locket" och slant så kniven åkte rätt igenom pappret och in i mitt pekfinger topp! och det var en vanlig matkniv, ingen såndär vass kniv, så jag måste haft värsta kraften. men iaf, det började blöda som fan och jag blev jätteyr, så la mig i sängen med handen upp i luften. pappa tyckte det såg djupt ut så vi åkte till vårdcentralen för att sy, och jag haaaatar nålar!!!! är en fobi jag har.. så jag blev skit rädd för att behöva sy, men det var tydligen inte så djupt som pappa troddeså jag behövde bara tejpa.. så jävla skönt. men får inte blöta ner det nu för då kan det gå upp.. vilken hektiskt eftermiddag ^^ haha.

och nu har jag pluggat iaf. ska träffa sofia imorgon så måste läsa på allt tills imorgon bara,men det är lugnt. så nu ska jag titta greys säsong 2, och ikväll ska jag träffa filippa :) peace out!


PROVA!

Hittade detta på en kompis blogg, det är inte så jävla lätt :p haha.
Varje svar måste börja med första bokstanven i ditt namn!
Man får inte heller hitta på ord utan de ska vara riktiga,
du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva
 ditt eget namn som svar!



1. Vad heter du? Erica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ekar
3. Flicknamn: Engla
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: finns det en färg på e??
7. Klädesplagg: En strumpa? haha, kom inte på något annat!
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: England
11. En orsak att vara sen: En bil körde på mig
12. Något man skriker: E du där?!
13. Film: Evan the almighty
14. Något man dricker: Enbärssaft
15. Band: E-type
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Eriksdalvägen
18. Bil: Eclipse - en mitsubishi
19. Sång: E-bow the letter - R.E.M
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Engångsligg (haha tack för kommentaren!)

3 April

hej och godmorgon(?)
känner mig helt slut efter denna vecka.. haha

trots det så var jag bara i skolan onsdag - fredag, och då var det inte ens några riktiga lektioner. i onsdags var ju nationella, sen skiva på kvällen. i torsdags började jag halv ett, var där i tio minuter, var på intervju på kungsängen kommun, ett skolarbete annelie, inte sommarjobb! :p och sen åkte jag hem. och idag började jag tio, slutade halv två, hade alltså tre lektioner men två av dom var eget arbete och den sista var jag på i typ en kvar, så nu är det lov! sååå jävla skönt!

ikväll drar jag & seb till vickan med några, vet inte riktigt vilka ännu men det var en del. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se. ville träffa martina idag också :( hon åker hem imorgon igen så.. men får väl bli någon annan gång. feeett synd! men träffade henne på skivan iaf :D så det var as nice! kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev i förra inlägget, det var sent på kvällen och så var man lite rund på foten så, jag drar kvällen lite snabbt igen, haha.

efter skolan åkte jag & sofia till filippa, gjorde oss i ordning och sen åkte vi in till stan. mötte anna på tåget :) sen en middag som får 2 av 5 poäng av mig.. själva middagen var inte värd 350 kr, sen stämningen & alla talen gjorde middagen till en 5 poängare! sen vart klockan tio och alla andra kom. och det är samma sak där, folket där får 5 av 5 poäng, men personalen får 0 av 5.. dom slänge ut folk lite hur dom ville.. folk som inte ens var onyktra! och när dom slängde ut folk så brydde dom sig inte ens? tex ellis pojkvän vart utslängd, honom slängde dom in i en pelare typ? och en kille i d-klassen har blåmärken på hela överarmen på grund utav att vakterna drog ut honom! dom var helt galna alltså! så ni som funtar på att ha skiva där nästa år, ha inte det!! så nu är man, eller iaf jag, väldigt opepp på att gå på andra folks skivor.. man vågar inte dricka något innan nu! men hoppas på att dom andra skivorna blir bättre..
aja, nu ska jag inte skriva mer, blir ju en hel bok då! shuz!

1 apriiiil!

kommer inte gå djupt in på dagen, men är hemma nu
iaf! sååå skönt!

eller jag är hemma hos seb, haha.. hade nationella i svenska idag, gick väl sådär. tror ingen var helt koncentrerad på provet utan alla satt och pratade om skivan som var idag, skönt att det inte var så himla spänt!
sen åkte jag, sofia & filippa hem till filippa. vi sov lite, åt lite och gjorde oss i ordning till kvällen. allt blev bra men självklart så blev det stressigt i slutet, som vanligt! haha.

skivan var helt okej! vart lite struligt i början för vissa, och sen kom inte david & ridder in för dom var "för fulla" och david kom inte in en och en halvtimme senare heller! och det slutade med att jag & seb drog vid halv ett tiden ungefär, ingen sen kväll men kanske man inte kunde räkna med efter flera dagar av sjukdom? eller ont i halsen & feber..  aaaja! det var en lyckad kväll allt som allt iaf. TRÄFFADE MARTINA! :D johan var en gentleman och så vidare och så vidare :p haha. men nu ska jag sova! ska på intervju på kommunen i kungsängen imorgon halv ett... kul. och redan ont i huvudet ^^ over and out!