30 Mars

min nya kärlek!

skrev ett inlägg tidigare idag som inte kom in? orkar inte skriva om det, men för att sumera: jag var hemma och var sjuk idag, har legat i sängen och kollat film hela dagen. sen gick jag hem till pappa, kollade studentklänningar (läs inlägget under) och så har jag ätit middag med ewelina, för pappa jobbar sent ikväll.
kollade på camp rock idag, värsta tönt filmen men whatever :p haha. men im in love! det är det enda jag ska säga om filmen, och skådespelarna, haha. here he is!


studenklänning!

nu har jag hittat min studentklänning!

en enorm lättnad! fick lite hjälp av ewelina då, såklart! haha, eftersom min förbrukning av klänningar inte finns. tror jag har använt klänning 2 gånger i mitt liv förut? efter 5 års åldern då såklart. och båda gångerna var på begravningar. så nu är det fixat! och sen har jag hittat mina skor till klänningen också, så allt är fixat och klart! eller jag måste köpa till lite accessoarer, så jag får be min kära vän sofia om hjälp med det, hahah. jag vet att du läser sofia, be my guide i accessoar-landet! aja, tjat tjat tjat, haha men jag är så jävla lättad över att det gjort! eftersom att jag inte använder klänningar i vardagslivet så har jag enorma krav på hur den ska se ut! så jag inte ser ut som en pojke i en klänning, haha. aja, nu ska jag diska efter maten! peace!

29 Mars

är hemma hos seb nu, själv, och kollar på wipeout
skit kul!

man kan väl säga att jag har varit själv sen klockan elva i morse, haha, kuul ^^ då gick han till studion och efter det åkte han med victor till jobbet så.. sitter här själv. men gick hem en snabbis på dagen för att hämta kläder och grejer tills imorgon (skolan) och som tur var så träffade jag annelie & peter på ica så fick skjuts hem, skönt!
väl hemma hämtade jag mina kläder sen gick jag till seb igen, käkade middag med hans mamma och sen kollade jag bara på tv, vilket jag fortfarande gör.

idag har jag sett två bra filmer, skit bra filmer! eller jag har väl sätt 2½, började nämligen kolla på systrar i jeans - andra sommaren igår men kollade färdigt i morse. sen kollade jag på marley & me och sen var verkligen bra! ingen vanlig amerikans film, den hade inte samma konsept, så skit bra! och sen vart det bride wars. den var också bra, haha. men nu ska jag kolla färdigt på wipeout, mitt huvud värker, halsen gör ont och känner mig febrig.. kul! (y) så blir hemma imorgon. godnatt!

och by the way!
annelie smsade mig och bad mig skriva ner "typiska erica-saker" så om ni kommer på något som är typiskt mig så hojta till!

28 Mars

nu är jag hemma efter en lååång dag, men rolig!

gick upp tidigt, gjorde mig i ordning och gick hem. gick förbi mamma och hämtade bilstolen, gick hem till pappa och käkade frukost och sen vid halv elva gick jag till annelie och hämtade upp tove :) sofia kom strax därefter. då åkte vi till stinsen och kollade i (alla? tror nästan det :p) affärer, men fick inte mycket köpt? haha, konstigt! sen käkade vi lunch, kollade lite mer, sen köpte vi en glass som tove hade velat ha hela dagen, och sen åkte vi hem. eller blev en snabbis förbi media markt också, sen hem!
en jätte rolig dag! och tove var glad heeela dagen så var inget som gick fel, perf! :)

tänkte blogga lite innan earth hour om en halvtimme, jag ska inte förstöra genom att inte släcka ner så.. ingen dator, ingen tv, nada(!) i en timme, men vad ska man göra? PEACE!

27 Mars

heeeeeeeeeeeelg igen då! nice nice med fågelbajs!

sitter hemma hos seb, helt nyduschad och det är niiice! ikväll är det final i lets dace så GO MAGNUS! men ska inte stanna uppe så länge idag, för ska hem imorgon bitti, tidigt!, och så ska jag hämta tove hos annelie sen kommer sofia och hämtar upp oss och så åker vi till stinsen :) sofia ska shoppa skiv-kläder (haha) och jag & tove hänger med som sällskap. gissar på att tove är i extas hela dagen, någon som gissar emot? haha.

skolan idag var.. sådär. men fick en halvtimmes sovmorgon (y) men vaknade ändå åtta.. haha. åkte till skolan och hade organisation & ledarskap, sen lunch, sen affärsjuridik, gick helt okej, sen klasstimme där vi samlade in pengar för biljetterna till skivan, vi har sålt mer än vad som behövs så yeei! nej men fett skönt!
sen hade vi svenska, sen redovisning & beskattning. fick g på provet.... SUUUCK! sen slutade vi och då åkte jag hem och käkade sen åkte jag till seb :) nu ska här preppas inför lets dance final! peeace oout!

26 Mars

den här veckan har ju bara sprungit iväg!? vart fan
har alla dagar tagit vägen??

nu är jag iaf hemma för dagen, igen. började tidigt, halv nio, så var bara att gå upp i ottan och göra sig i ordning för att sedan gå utanför dörren och se att det är galet ljust ute och kändes inte alls som en trist torsdagsmorgon halv åtta på morgonen. men det var okej!
åkte till skolan, hade språket och kändes skit idag! var på dåligt humör redan i morse.. sen hade vi religion, vilket också var piss (säkert på grund utav mitt morgonhumör..) och sen lunch. GOD MAT!! och sen hade vi organisation och ledarskap, sög också och sen slutade jag. men skulle ha möte med christina (handledare på projektet) klockan två och sen möte med syo halv tre om min "udda studieplan" men det löste sig riktigt bra och nu är jag glad igen! haha, får tacka sofia lite också, höhö
nu sitter jag hos seb, ska mötta pappa på ica vid sex, sen gå hem och äta och sen kommer jag väl tillbaka hit, och imorgon är det helg! :D peace

24 Mars

hemma från skolan redan! såå skönt.

igår var jag så jävla sur hela kvällen! satt med redovisning & beskattningsböckerna och försökte plugga till provet (eller läxförhör? vet inte riktigt, men betygssättande) men det gick verkligen inte, jag förstod ingenting! så tillslut gav jag upp och då gick jag och åt tårta med seb & hans mamma, haha.

gick upp vid åtta, gjorde mig i ordning och åkte till skolan. träffade hanna på stationen och filippa på tåget :) sen började vi tio, då fick vi provet... men jag vet faktiskt inte hur det gick. våran lärare kom förbi och frågade hur det gick och sa "det här ser bra ut!" så jag vet inte.. men som vanligt så går det nog inte så  bra som det kändes, haha. tog en timme och skriva, sen satte jag mig i bibblan och gjorde min italienskaläxa tills på torsdag. sen kom filippa, då gick vi och åt och sen åkte vi hem, och nu sitter jag här. ska kolla på förra veckans andra avenyn avsnitt nu, sen ska jag plugga, och sen får vi se. tänkte vara hemma imorgon iaf, har ingen lust att gå imorgon så ska sjukanmäla mg. peace!

22 Mars

jahapp, då är helgen och veckan över igen..
känns lagom kul att gå till skolan igen

men som tur är så är det inte mycket kvar nu! tror det är 42 eller 43 skoldagar kvar innan studenten, och det är typ 1½ vecka kvar innan skivan! känns lite galet att allt är så nära nu, men det är skönt!
har inte gjort så mycket under helgen.. mest chillat. var hos jonas idag och pluggade med sofia och är äntligen klar med internationella ekonomi uppgiften! bara två dagar sent.. haha. och nu ska jag bädda sängen och kolla lite tv, det är ju beck ikväll! har faktiskt inte sett den så det blir extra spännande, haha. men skriver imorgon igen, händer väl inget speciellt kul men skriver ändå, om jag kommer ihåg dvs. ciao bella!

20 Mars

ääääntligen freeedag! så jävla skönt!

började tio med organisation & ledarskap, gick väl bra men var inte så jävla kul, haha. sen hade vi lunch, blev faktiskt en god (!) kyckling med ris och sås, det var gott!
sen hade vi affärsjuridik, har ett nytt arbete och jag arbetar med sofia så vi satte oss i en datasal och började skriva, sen kom towe och hon fick hoppa in i våran grupp :) vi jobbade riktigt hårt idag faktiskt! men satt i samma sal som fordon och jävlar var jobbiga dom var! :o fy fan.. dom lät ju heela tiden!
sen hade vi klasstimme & svenska, gick också bra. och dagen slutade med redovisning & beskattning, vilket också gick bra! sen hämtade jonas mig & sofia :) tack! vi åkte till godispalatsen och dom handlade "lite" godis ;) och jag för 15 kr, haha. sen skjutsade dom hem mig och nu är jag hos pappa. ska snart ner till ica med ewelina, ska handla tacos till middag och godis tills ikväll. vi ska ha en pappa-dotter kväll :) kolla på lets dance och så. mys! sen ska jag till seb, har inte varit där på hela veckan!! haha. men nu ska jag gå, peeeace out!

18 Mars

bloggar en snabbis innan tvättsugan kallar!

sitter och kollar på arga snickarn, sista programet nu! så hoppas det blir EXTRA bra, haha. idag har jag varit i skolan. åkte extra tidigt för att plugga med sofia och gick väl helt okej iaf. kom en liten bit ^^ ska till skolan tidigare imorgon då också, för arbetet ska in på fredag så imorgon smäller det! åkte hem tidigare idag för fick extremt ont i huvudet! tror det beror på solen.. men jag vet inte. skönt med sol iaf!

gick med annelie till dagis för att hämta tove. sen kom jag hem, kollade lite tv. sen kom pappa hem, så käkade vi och nu har han gått på träning och jag är in charts, haha. men nu ska jag kolla färdigt, skriver imorgon igen och då är det torsdag (redan!?!?) och då är det tidigt till skolan, sen ha en lektion, sen ska jag på möte med syo, har ingen aning om vad vi ska prata om men hon ville träffa mig? ;s och efter det ska jag på möte med min handledare i projektarbetet och ska skälla på henne! har fått ig varning i projektarbetet!? så får se vad jag ska göra åt det, men men. im out!

17 Mars

en leeedig dag, sååå skönt!

men gick upp halv nio, skulle vara hos jonas för att plugga med sofia runt kvart över nio. så käkade en macka, gjorde mig i ordning och sen gick jag. vi skulle skriva internationell ekonomi där vi har en uppsatts som ska vara klar på fredag men vi kom inte så jävla långt.. finns ingen fakta!? inte om det vi ska skriva iaf.. så det känns kul ^^ saajk!

igår var ingen lång dag. men jag skrev vääärldens svåraste prov på svenskan! :o jag kommer bara få g men vill inte ha det... faan! sen åkte jag hem till seb, vi handlade lite mat och sen gick vi hem igen, käkade och kollade tv. sen somnade jag någon gång runt tolv tror jag? med kläder på! hatar att sova med kläder på.. men men, vad ska man göra? så vaknade jag vid sju och borsade tänderna och tog av mig byxorna. sen sov jag till halv nio.

nu ska jag kolla film! är lite bitterfitta idag.. peace out!

15 Mars

yo!

har fasnat på mtv... jag som verkligen behöver plugga! dom visar the hills, weekendbreak så det är massa avsnitt efter varandra, precis som med life of ryan, så nu är jag fast! suck.
har väl läst 5 sidor av typ 30 till svenska provet imorgon.. måste plugga! och klockan är redan sex så vet inte hur jag ska hinna för vill verkligen se wipeout ikväll klockan åtta ;/

aja, hinner iaf inte blogga! men helgen har varit trevlig :) middag & lets dance hos jonas i fredags :) mötte sofia & filippa på ica vid ett i lördags, gick hem till jonas (sofias pojkvän) och färgade hennes hår, sen kollade vi på OTH till klockan sju, då drog jag och filippa hem till seb, vi käkade middag och kollade på melodifestivalen, och heeelt fel artist vann! helt sjukt! och sen kollade vi på sin city och sen åkte filippa hem, då somnade jag haha. och idag har det varit the hills för hela bunten.. gick hem en snabbis på dagen för att häma mina svenskaböcker, och nu ska jag plugga. peace out!

13 Mars

happ då är det fredag den 13onde igen då.. och vi har
prov i affärsjuridik igen. hade det förra fredag den 13onde
också, i februari.

igår pluggade jag med sofia hemma hos jonas på dagen. det gick bra! vet inte hur bra jag kan själva ämnet men det ska nog gå bra.. vi får ha med oss lagboken så vi kan hänvisa till lagar i den, så det borde gå bra. om det inte vore för det att den är typ 5000 sidor!! men men, vi får se hur det går, haha.
föresten så bygger dom om balkongerna här.... och jag har inte störts av det fören IDAG! dom börjar jobba klockan 7, och i dag skulle dom bila (?) så det skakar i hela lägenheten och jag hör knappt vad jag tänker! :o det låter så jävla sjukt högt! och femman fungerar inte så kan inte se vakna med the voice.... dagen börjar bra! (y) saaajk!

ikväll ska jag och seb hem till jonas med sofia, det blir middag och sen vet jag inte, men ajg hoppas på lets dance, haha, såklart! men gissar på att jonas & seb passar på  det... haha. men nu är det helg iaf! såå jävla skönt. och nu ska jag käka frukost innan jag måste gå till bussen, skriver sen! puss

10 Mars

idag hade vi inga ekonomilektioner för dom lärarna
var på någon kurs, vilket skulle betyda att jag var
ledig om jag inte skulle ha italienska.. suck.

men det kändes ganska okej ändå, men igår ringde min lärare mig och ba "nej jag kan inte ha lektion vid tolv så tar det kvart i tre istället" fan känns skitdumt att åka till skolan så sent! men sen kom jag på att jag, sofia & clara skulle intervjua sam-rektorn till ett arbete i skolan, så var i skolan vid tolv. FAN VAD DET SNÖADE! :o

intervjun gick bra, sen käkade vi lunch med media + filippa och efter lunchen åkte sofia & filippa hem så jag satte mig i grafsalen med david & vickan och var med dom resten av eftermiddagen till kvart i tre då min italienska lektion började. den gick sämst! sen slutade jag och åkte hem med david & jessica.

nu har jag fixat sofias ipod, haha. och nu ska jag väl kolla tv och ta en dusch hade jag tänkt, skriver imorgon igen.

/ e, shuuuz

8 Mars

sebbe berättade för mig igår om 2012 teorin.. och för er som inte har hängt med i den så berättar jag lite fort. det var något om att mayafolkets kalender slutar den 21 december 2012, medan våran fortsätter ju typ i en evighet, men iaf, och då säger dom att det är jordens undergång. och enligt NASA så har alla solförmörkelser och sådana saker funnits i den här kalendern, på exakta dagar!

och den här "nyfunna" planeten X, den snurrar runt solen, men den åker närmre och närmre in i våran omloppsbana och den 21 december 2012 så kommer den vara så nära våran planet att den inte kommer skydda oss från uv-ljuset från solen, så det kommer bli såå starkt att jorden kommer gå under.

det var en snabbgenomgång för finns såå mycket mer att säga, men jag orkar inte gå in på det i 100% för det skulle aldra ta slut. det finns en film, kolla på den! 2012 doomsday. men iaf, det jag ville få fram var iaf, undra om det är sant?? eftersom att allt som stått i den kalendern hittils har varit sant? men det är lite sjukt att tänkta att det stämmer, för vad fan! då har jag gått 12 år i skolan, änrligen (!) tagit studenten, jobbat i två år och sen dö? så kan man ju fan inte tänka, men det är ju lite spännande att tänka i dom banorna, att om det stämmer? aja, vi får väl se.. man kan ju inte sitta och diskutera i något som verkligen inte går att bevisa, för det är ju ingen som vet när jordens undergång är, kan ju ske imorgon, är ju ingen som vet.

so long suckers

7 Mars

känner mig jävligt äcklig idag! haha. har varit hemma hela
dagen och kollat på life of ryan haha.

vaknade tio i morse, kollade på en film, "G som i gemenskap" och den var väl inte så bra som jag hade trott men :p har velat se den länge så fick det äntligen gjort, haha. sen kollade jag på life of ryan som sagt, det började väl vid halv tolv och slutade typ klockan sex, och jag har såg alla avsnitt, hahahah så nu tänkte jag hoppa in i duschen för att känna mig lite fräschare, har legat i sängen hela dagen, men har faktiskt plugga psykologi också! så ett litet plus i kanten. ikväll blir det mellefestivalen som vanligt :D haha.

och igår mötte jag filippa halv åtta vid ica. vi handlade chips & läsk till kvällens lets dance, sen gick vi hem till seb för att kolla på det och där var han & lundgren. båda var stört trötta för dom hade inte sovit något under natten, men lundgren hade sovit på dagen men seb hade inte sovit något, men självförvållat säger jag bara! haha (a) men sen drog lundgren hem och seb skulle till robin men först åkte vi till ok för seb ville ha godis, och filippas bil luktade mc donalds! :o haha. och sen skjutsade vi honom till robin och jag & filippa åkte hem till seb igen, kollade färdigt på lets dance OCH NICLAS ÅKTE UT ISTÄLLET FÖR BETTAN!?? :o helt sjuuuukt! och efter det, ÄNTLIGEN (!) så kollade vi på twilight på bra kvalitet! (y) har bara hittat dåliga förut, men den har var dvdrip så finally! haha. och den var verkligen så bra som alla sa att den var, faktiskt! jag hade inte för höga förhoppningar. SE DEN säger jag bara!
sen iaf, så skulle filippa hem, så vi åkte och hämtade seb hos robin och sen åkte hon hem. jag somnade på två sekunder när vi hade kommit hem!

men men, nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite :) puss!

5 Mars

typ världens bästa skoldag? hahah nej men
nästan faktiskt, om man kan kalla det skoldag.

jag började iofs halv nio, men.. haha. började med språk och det gick bra! jag & helene glänste lite grann när vi hade mer rätt än läraren, höhö. nej men det gick bra!
sen kom sofia, hon skulle prata med två lärarare men vi gick och käkade först och helene följde med för sofia hade bil och vi skulle hem till henne efter skolan för att baka så helene kunde vänta med oss så fick hon skjuts hem :)

så sofia gick och pratade med lärarna efter lunchen, jag & helene gömde oss (bokstavligt, hahaha) i bibblan och gjorde italienska läxan vi har fått. sen kom sofia och vi åkte hem.
vi lämnade först av helene, sen åkte vi och hanlade lite bak saker och sen åkte vi hem till henne, baka en hel del tills imorgon. vi ska nämligen ha det på sista lektionen imorgon, haha. och sen åkte jag hem. fast till seb, för att hämta mina grejer och se hur hans tatuering ser ut idag :D han gjorde den igår och den vart sjuuuukt snygg! helt galet bra!

/ e, exakt 3 månader kvar till studenten... haha

4 Mars

förlåååååååååååååååt! jag har inte bloggat på hundra
dagar känns det som, sorry!

men har inte riktigt tagit mig tid att sätta mig vid datorn, eller inte till att blogga iaf, men annars har jag suttit vid datorn dag ut och dag in med olika uppsattser... men nu har jag tagit mig tid till blogg.se också, haha.

har inte alls hänt mycket under veckan. men imorgon har jag bara en lektion, sen slutar jag. vet inte riktigt vad som händer efter, sova kanske?
i måndags kväll passade jag tove för annelie & peter jobbade natt. så vi gick till ica, handlade lite, gick hem och lekte, kollade på film, lekte med pappa och sen somnade vi vid tio. gick upp halv åtta.. vi käkade frulle, gjorde oss i ordning och jag lämnade av henne hemma. åkte till skolan, och kom hem igen.

berättar mer sen! nu börjar greys, och jag ska hinna bädda sängen innan! PUUUUUSS

/ e, oscar ellingsen är INTE min vän! hahahhaha