valborg

ja, idag är det valborg då. gick upp vid nio tiden, klädde på mig (sminkade mig inte :o höhö, eller lite mascara) och tog sedan halv tio bussen till jakan station. höll på att missa den, men jag hann tillslut iaf, så det var nice! sedan tog jag kvart i tio tåget och från kallhäll gick jag till henne. skönt väder så va inte så farligt. väl framme så satte vi gång och pluggade på en gång! vi skrev och skrev och tillslut blev vi klara! tror klockan var runt två, så vi hade suttit i typ 3 timmar. då tog jag halv tre tåget hem, och väl hemma lade jag mig på soffan. fett varmt ute! och nu sitter jag hos mamma. ska hämta kläder tills kvällen och lite annat smått och gott.

kvällen blir spenderad hemma hos jessica med tjejorna. så det blir säkert mysigt. vid sex ska jag möta jessica&sofia på ica och då blir det handla av, höhö. sen ska vi hem till henne där resten of the crew kommer vid halv sju tiden ungefär. det blir nog bra ska du se. det fanns planer för senare under kvällen men det sket sig, så nu hoppas jag det händer något annat skojsigt, så om det är någon där ute som suktar efter 8 tjejor så hör av er! men nu ska jag snart möta thomas, skriver imorgon, no more time today!

/E, pluggis numero uno

varje gång jag ser dig..

åkte till sofia som bestämt, men innan följde jag med annelie till max i barkaby, hon skulle äta lunch&jag tog en glass, och efter det hämtade vi upp sofia i jakan och sen skjussade annelie oss hem till sofia. då började vi plugga på en gång. vi satte oss på baksidan och sofia hade datorn i högsta hugg, och jag böckerna, höhö. och det gick ganska bra, men en hel del annat prat mellan varven, haha. men det slutade iaf med att vi inte pallade med att göra färdigt, så vi gav upp och så ska vi fortsätta imorgon. så jag tog fem tåget hem och mötte pappa på tåget så vi åkte hem tillsammans. och väl hemma började han med maten, sedan åt vi och efter det följde jag med honom till ica för att ta ut pengar tills imorgon men bankomaten var trasig så vi får fixa det imorgon istället. då gick jag hem, pratade med towe hela vägen hem, det var nice :) och väl hemma gick jag direkt till mamma. och snart ska jag ut med annelie igen, ska gå spåret idag igen så det blir nice. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se. är någon ledig, call me! men är nog inte så många som är lediga imorgon så, höhö. men men.

imorgon blir det tidigt på morgonen iaf. ska möta sofia i kallhäll vid kvart över tio typ. då ska vi plugga färdigt. sen ska jag hem, fixa lite, möta thomas och efter det ska jag göra mig i ordning, vet inte om det blir hemma eller hos sofia, och sen bär det av till jessica där det blir grillning & sånt :) sen får vi se vart vi går, vet inte det riktigt ännu.

/E, VETINTEHURJAGSKAUTTRYCKAMIG!

den 4 juni, DÅ JÄVLAR!

fy fan vad skönt att vara ledig idag alltså! skoja inte med mig. så igår gick jag ut som bestämt med annelie, vi skulle gå spåret. men precis när vi lämnar mammas hus så hör jag pappa bakom mig "ERICA! vänta" så jag vänder mig om och han står med ett stort, vitt brev i handen och halvspringer. jag frågar såklart vad det är med honom och han svarar "det är från pliktvärket!" då jävlar, då springer jag fram till honom fort som fan. sliter upp brevet och läser något i stil med "du är antagen till att mönstra. första mötet är den 4 juni klockan 14.00, den andra gången den 9 juni klockan 08.00" fy faaan vad glad jag blev alltså! skoja inte! men skulle läsa nogrannare när jag kommit hem igen. så jag och annelie började våran vandring, och det blev en hel del prat om mönstringen, men även en hel del annat. var riktigt mysigt :) och väl hemma kände jag hur mina vader började värka! hade gått hela dagen verkligen. och det var mina ben som fick ta stryk av det. men ingen vila här inte. duschade lite snabbt, klädde på mig och gick till sebbe. vi kollade på hundra höjdare och efter det vart det hundra höjdare säsong 4 på dvd. fett kul! haha. sen vid ett skulle han dra till lundgren som hade stått utanför någon affär för att få tag på något nytt tv-spel, haha, fatta ingenting men så var det iaf. så då drog jag hem, och somnade nästan på vägen, var sjukt trött. väl hemma gjorde jag mig i ordning, kollade lite på tv, men somnade inte långt efter.

idag ska jag till sofia, blir att plugga lite. ska ta tjugo i ett bussen, så möter jag henne i jakan. får se hur det kommer gå med pluggandet, men hoppas att det går fort och smidigt. men vi får se. sen har jag pratat med lite folk om valborg och sånt, så vi får se hur jag planerat morgondagen. men nu måste jag göra mig i ordning, skriver sen eller något igen.

/E, fett taggad!!

leeedighet!

började dagen klockan halv nio med engelska nationella. gick väl inte sådär jättebra, var inte alls taggad på att skriva + att man fick välja mellan två urtråkiga saker ;s så ideer flödade inte direkt inne i mitt huvud. men jag fick ihop något på 2½ sida tillslut iaf, och kände då att jag inte kunde skriva något mer så jag gick, som tredje person tror jag det var. då pratade jag&sofia med våran livskunskapslärare om vi kunde skippa lektionen, och det kunde vi så vi begav oss hemmåt, så sköönt! hann med kvart över elva bussen från stationen så var hemma vid halv tolv ungefär, och då såg jag att camilla&edwin var hos mamma så jag gick dit. dom skulle åka iväg till IKEA, bvc och ica så jag hängde på. blev en hel del inköp på ikea, sedan åkte vi till bvc, då mötte vi annelie på vägen och efter det åkte vi till ica. tog en fika (med erica, höhö, brukar få höra det ibland) och sedan handlade vi. camilla hade vincent (deras hund) med sig så jag tog en promenix hem med honom istället för att ta bilen. väl hemma bytte jag om lite snabbt och sedan åkte jag med annelie till skopunkten&inter sport i outlet. och nu kom jag precis hem. ska packa till pappa och sedan gå ner och handla mat. ikväll får vi se vad som händer, hoppas på något trevligt :)
imorgon ska jag till sofia vid ett tiden, ska plugga, och det är det ända jag ska plugga denna vecka, för jag är ledig tills på måndag :D för imorgon är det aktivitetsdag = ledigt! onsdag har vi inga lektioner för lärarna vi har på onsdag är borta , och torsdag&fredag är det ju valborg och klämdag, = LEDIGT! så det är nice. men just ja, ska ut med annelie i spåret ikväll också, får se när och sånt bara! men skriver imorgon igen eller något.

förresten! AIK vann igår :D :D äntligen, tre efterlängtade poäng! så nu ligger vi ett poäng efter DIF, känns nice ;)

/E, LEDIGHET :D men inge ögongodis på ett tag.. :(

vinst för viksjö!

kom typ precis hem från matchen, kanske för en halvtimme sedan ungefär men ändå, höhö. matchen i sig var faktiskt helt okej. jag vet inte vilka som hade matchen, men viksjö spelade faktiskt bra. det gjorde ju även bele men dom klagade en del (a) höhö. det gjorde pappa också iofs! så när det var tio minuter kvar så säger en kille i bele "nu får du fan ge dig kribban! du har klagat hela matchen!" haha :D så det var lite kul. annelie, peter och tove kom och kollade sista kvarten också, och efter matchen spelade vi lite med tove, hon tycker det är så himla kul. matchen slutade 2-1 iaf, så det var bra! lundgren gjorde mål :D och thomas fick alltid hämta bollarna när dom hamnade i
"diket" och kastade in 95% av inkasten, haha! så han blev nog mest anfådd för att behöva hämta dessa jävla bollar! ;)

ikväll får vi se vad som händer. blir inte att plugga iaf, haha, tror jag. ska väl kolla tv och sen kanske jag går upp till annelie ett tag, vi får se. vet att du läser annelie, och hoppas du godkänner "ögongodis" ;) och imorgon är det skola, och tror, eller hoppas!, att det bara blir
08.30-10.10 engelska nationella
LUNCH
12.00-13.10 livskunskap
13.10-13.30 klasstid

sen ska vi egentligen ha engelska, men hoppas på att vi inte har något för att vi hade det hela morgonen, men vi får väl se.. men nu ska jag äta!

/E, såååå snyyygg!

hemmakväll & somnade på soffan

gårdagen blev inte som planerat, eller jag hade väl inte riktigt planerat något men skit samma, haha. åt en skit god mat! spelade lite på facebook, sen hjälpte jag roger att sy gardiner och sen gick jag ut med hundarna. sedan kollade jag på glasklart. efter det var det sing a long och extra extra på tv och efter det satte jag på en film. men såg kanske typ 45 minuter, sedan somnade jag i soffan, haha. sen vaknade jag vid tre tiden och gick upp och lade mig.

idag då. vaknade vid elva ungefär, då var jag skit hungrig så jag gick ner på en gång och kokade ägg, rostade mackor och lite sådant. och nu sitter jag här, ska kolla lite på internet, sedan upp och duscha och vid två sak jag gå till vallen, då har pappa match. eller tror det var två, får kolla upp det, men ska kolla på den iaf! men nu ska jag göra annat, skriver sedan!

/E, heja viksjö!

1års kalas

kom hem ifrån skokloster för inte allt för länge sedan. vi kom dit vid ett tiden, och då vart det tårta och allt sådant som hör till. sen vart det en hel del busande med småbarnen och vid halv fyra tiden började vi åka hem. då åkte vi till ica och sedan hem. vi köpte mat och det slutade med att vi bestämde oss för att starta grillen första gången för i år. gott! så nu sitter jag på baksidan i det sköna vädret och känner grilldoften från grillen, och snart blir det förhoppningsvis mat. roger har precis tänt på så tar nog ett tag till.

ikväll vet jag inte vad som händer. vi får se, men kanske drar till sebbe & kollar film eller något. han snackade om någon fest i kallhäll, men det inte vad det blir. aja, nu ska jag spela lite på facebook och sedan äta god mat :D
imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men ska nog kolla på pappas match iaf, sen måste jag plugga lite också, men inte mycket, för är ju lediga tisdag-måndag sen :D det är riktigt nice!

/E,
vårväder, i like

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN MARKUS!

yes, idag har alla markusar namnsdag, så grattis till den markus jag känner :)

var ju hos sofia idag, som jag nämnde tidigare. passade tove en timme typ idag på dagen, sedan skjussade annelie mig till sofia, och då vart det lite allmänt prat om allt, om att hon gjort bort sig på ica (a) höhö, och some other stuff. och vid åtta ungefär så satte vi på 27 dresses. har ju sett den förut, men inte sofia, så vi kollade på den :) och det slutade med att hennes mamma OCH pappa (trotts "tjej-films-varningen") höll oss sällskap. den var lika bra denna gång som första gången :) fast det var lite problem med skivan ibland, ganska irriterande men sånt man får ta helt enkelt. efter filmen vart det lite ZTV och prat igen, och vid halv elva kom annelie och hämtade mig. var sjukt trött  + att jag ska upp ganska tidigt imorgon, så vart en tidig kväll. vi ska vara i skokloster vid ett tiden, så om jag ska duscha och göra mig i ordning för ett barnkalas så behövs det tid ska ni veta, höhö. så klockan behöver ställas iaf. så nu ska jag tvätta bort mitt ansikte (=ta bort mitt smink) och sedan ska jag väl spela någon gång på facebook (a) sen blir det sängdags för min del.

/E, myspysig dag

skönt väääder!

nu är det verkligen varmt ute! så himla himla skönt. man blir genast mycket gladare när det är så fint väder ute, man är på bra humör!
igår var det ju som sagt match. bestämde med ante att jag skulle åka dit och kolla, och det gjorde jag. men det som var så coolt var att jag gick hemifrån 34, min buss skulle gå 51 ifrån lantmäterivägen, och jag skulle till vallen, och sen därifrån till bussen. och jag hann! blev fett förvånad över mig själv :o helt sjukt att jag hann! så jag mötte ante typ kvart över åtta, och då sa han att aik gjort mål efter fyra minuter! glad man blev :D och sen satt vi och kollade. men matchen slutade iaf 1-1, efter en fucking straff! fy fan vad arg jag blev!! okej, det var en självklar straff, men hatar straffar rent allmänt, fy fan.. men men, åkte iaf där ifrån tio i elva, och när jag kom hem så satte jag mig och pluggade, så blev en sen kväll...

började halv nio idag, och det var tungt att gå upp.
men jag gjorde det iaf, och tog kvart i åtta bussen. sedan började vi halv nio med info&layout, och jag var väl inte på sådär jättebra humör, var lite sur över matchen. det kändes som en förlust för aik och vinst för dif, jag vet inte varför. men den lektionen gick bra iaf, började med ett grupparbete idag och vi delade in oss i grupper, det vart jag, johan, towe, sofia & essner. vi kom på en ide på en gång, men vi slutade efter det så hann inte så långt. efter det var det ekonomi, där gjorde vi en uppgift (som jag redan hade gjort så satt och chillade) och sedan fick vi gå, martin, våran lärare, sa att vi skulle hellre plugga på geografin som vi skulle ha prov på idag, martin är bäst alltså! så vi pluggade och åt lunch. sedan hade vi geografi. och vi var väl 13 st som skrev provet typ, alla andra var hemma. det gick faktiskt helt okej!

vi slutade halv två och då skjussade ellinor oss till stationen så vi hann med 38 tåget. och nu sitter jag bara hemma. ska snart duscha och lite sånt, ska till sofia och mysa ikväll. skriver imorgon eller något.

/E, skönt med fredaaag!

roadtrip med ekonomitvåorna!

det trodde jag inte om denna dag alltså! för det första så somnade jag sent igår, och för det andra så började jag halv nio, så trodde det skulle = värsta dagen på länge! men det blev tvärtom, och det var skit skönt verkligen! började ju halv nio som jag sa, med italienska. där ritade vi vårat rum, och färglade, så det var en väldigt onödig lektion, men men.. sen hade vi info&layout, och då var vi kanske en tredjedel av våran klass, det var skiva igår så folk tog väl sovmorgon ;) men det var några som kom ändå, och dom hade solglassögon på sig, haha! självförvållat, det är det enda jag kan säga, ingen sympati här inte! där gick vi igenom något nytt, hur man skriver en faktura. vi håller på med affärskommunikation och vi har fått fyra saker att skriva, och jag har lämnat in tre av dom, så det känns skönt! började med den fjärde idag, och vi fick den idag, så jag blir nog färdig imorgon, då ligger jag inte efter, och det är skönt! sen fick vi veta på våra betyg på word provet vi gjorde för två veckor sedan, och jag fick mvg! :D kändes as skönt!
vi hade inte hela lektionen för vi skulle ju till eskilstuna, så vi gick och åt lunch, vart spagetti&köttfärssås, så det vart pasta&ketchup, haha. tycker inte om skolans köttfärs, är typ 5% kött, 95% vatten typ.
12.15 hade vi samling vid bussen, och jag&towe fick sittplats på nedevåningen (var dubbeldäckare) så det var as nice! och halv gick bussen, så satt vi där i 1½ timme tills vi var framme. det var några som var lite bakis från gårdagen som sagt, folk mådde lite illa (a) var kul att se, höhö! sen kom vi fram iaf, då var det olika "föreläsningar" och teambilding uppgifter, kanske inte så kul men vi gjorde det kul! sen skämtade jag&towe en del, skratta åt konstiga saker och hade det allmänt trevligt :D haha! sen gick bussen hem vid fyra igen. så tjugo över sex var vi tillbaka till skolan, och så tog vi 25 bussen hem.

ikväll vet jag inte vad som händer. är ju derby iaf! så ska försöka se på det, sen måste jag plugga lite geografi, har ju prov imorgon, och sen ska jag väl försöka somna tidigt idag, om inget annat händer, haha. är so you think you can dance på tv idag också, så får väl zappa lite. men nu ska jag ladda ner lite ny musik, skriver sen eller imorgon!

/E, ett MVG idag då :D !!

nu skulle man varit arton..

dagen har flytit på bra, så det är skönt. började tio med ekonomi, tog halv tio tåget med media folket + frida&hanna. på ekonomin forsatte vi med bokslut, och det är väl lite rörigt, men hänger med en del iaf, så det är lungt. sofia hjälper mig en hel del och det uppskattas :) så det ska nog gå bra tillslut!
efter ekonomin var det lunch, och det var äckelfisk så jag tog fil istället, men blev väl inte sådär jätte mätt men.. sånt är livet ibland. och efter lunchen gick jag & towe till media för jag skulle prata med sara, se hur bilden blev, men hon hade den inte där, så får se någon annan dag! så vi gick till våran lektion istället, hade engelska. då skulle man sitta och disskutera texten vi skulle läst till idag, så jag & towe satte oss och började disskutera, kom väl inte så långt men det gjorde inte så mycket, pallade inte riktigt. och det är inget som ska in, bara för våran egen skull så.
efter engelskan hade vi ganska lång rast, så typ alla tjejer i klassen satte sig vid cafeterian och pratade. blev mest prat om skivan som är idag, men själv får man ju inte gå, är ju inte arton.. men sånt är väl livet! och pallar inte skaffa falskleg heller, för märker dom det så är det kört, blir sjukt pinsamt!
och efter rasten hade vi svenska, då kollade vi typ bara på film. var skit tråkigt, men hellre det en att sitta och bara skriva! vi pratade även med våran lärare, för på onsdag så har vi bara svenska, alla andra lektioner är "inställda". alla lärare ska bort och så, så förmodligen får vi ledigt från svenskan på onsdag också, och det betyder ledighet tisdag-söndag nästa vecka :D går måndag, tisdag är det aktivitetsdag, sen kanske ledigt onsdag då och torsdag&fredag är det ju ledig, valborg och klämmdag så, det är nästan ett helt lov :D fett skönt!
efter svenskan drog jag hem med sofia och frida. och hemma så åt jag, lekte med tove och nu sitter jag hos pappa, ska kolla lite på datorn och sånt. sen ikväll ska jag väl plugga lite. och imorgon ska vi till mälardagenshögskola... skit tråkigt! alla ekonomi tvåor som ska dit, så det blir en hel buss med typ bakis elever, haha! så får se hur det går.. tråkigt ska det bli iaf! är hemma runt sex-halv sju imorgon då..

/E, FAN ATT MAN INTE ÄR ARTON!

solig dag & plugg hemma hos sofia

hade ju sovmorgon idag, och tog elva bussen till stationen. sen mötte jag sofia på kvart över elva tåget, och sen gick vi till skolan från stationen, och så började vi med ekonomi klockan tolv. det var ingen jobbig lektion, vi gjorde tre uppgifter, och sen fick alla som inte var golfare gå, för dom hade missat en del. då satte sig jag, sofia & towe ute på "skolgården" eller vad det kallas och satt i solen ett tag, det var nice. sen gick jag och sofia in och köpte glass och satte oss och pratade vi ett bord inomhus istället, började bli lite kallt.
efter det hade vi matte, och det var lite väl tråkigt faktiskt! jag jobbbade med towe & johan och vi kom väl lite framåt, förstod vad vi gjorde också så det var skönt! förstod faktiskt. och efter matten hade vi italienska, och det var sjukt tråkigt! satt och förklarade våra rum för varandra, och sedan fick vi gå. då åkte jag hem till sofia och vi pluggade lite. åt även middag, vart våfflor, muuums! sen tog jag åtta tåget hem.

nu sitter jag och kollar på grannfejden men vet inte vad jag ska göra ikväll. men klockan är ju nio så händer nog inte mycket, ska väl upp och duscha och sen kolla lite tv. måste plugga lite också, eller läsa engelskan, men det hinner jag nog med.
och nu fick jag världens gulligaste meddelande av towe :D naaaw! sötnos <33

/E,
paaaallar inte skolan mer!

lååång och skön sovmorgon!

börjar tolv idag så det betyder, sovmorgon! så himla himla skönt alltså, gud ja! så nu sitter jag i vardagsrummet och har precis ätit frukost. jag ska ta elva bussen så jag har 1½ timme på mig att göra mig i ordning och allt så det känns skönt att inte behöva stressa! men anledningen till att jag redan är uppe är att jag vaknade och kunde inte somna om, men sov tio timmar så det funkar nog ;) haha.

igår gick jag till miffot, sebbe, ändå :p haha. men jag gick till tvättis först, lade in kläderna och sedan gick jag hem och bytte om och gick sedan till han. vi kollade på filmen rec, den var så sjukt läskig!! fy fan alltså, jag vågade inte kolla sista kvarten asså! den måste ni se! jag gick hem ifrån honom vid tio iaf, var sjukt trött. då duschade jag, kollade på hundra höjdare men somnade i mitten typ, så somnade alltså med blött hår = fluff hår när man vaknar! så nu ska jag gå och platta det, men skriver sen när jag kommit hem från skolan. typ runt fem kanske, tidigare om jag har tur ;)

btw så vart det ju 2-0 till IFK Göteborg igår.. efter fjorton minuter! det känns lite pinsamt men men.. men man mår genast lite bättre när man tänker på att djurgården spelade lika mot GAIS, HAHA! det är nästan pinsamt.

/ E, sommarvädret håller i sig!

ännu en måndag

och nu är denna måndag avklarad också! känns skönt. började halv nio med aktiekunskap, då satt vi och deklarerade, och när man visste hur man gjorde var det inte alls svårt, så det var lungan. och efter det hade vi idrott, då skulle jag & sofia hålla i våran lektion, och det visade sig att det bara var vi som hade gjort det så.. aah, vi gjorde vårat iaf och nu är det avklarat! det är skönt iofs, men har man en läxa så ska man väl göra det när den ska vara färdig? så nu får resten av gruppen två veckor på sig att göra sin lektion, och sen ska dom visa upp den den 5 maj, kändes lite.. aja, vi har gjort våran iaf! och det gick helt okej, får g på den iaf sa våran lärare, och det är skönt!
efter idrotten hade vi lunch, det vart makaroner och köttbullar, så det var nice! efter lunchen gick jag, sofia & natalie och kollade på trippelbollen, och ubg vann matchen vi såg :D sedan var vi tvungna att gå, skulle ha livskunskap, och det gick ganska fort, gjorde inte alls mycket. disskuterade vad vi skulle göra åt det oprovocerade våldet om vi var politiker och hade hur mycket pengar som helst. kom fram till en del saker som skulle behöva göras, men också en del som känns helt oviktigt. sen en del självklara saker så, aah. vi hade inte hela livskunskapen så vi gick tillbaka till idrottssalarna och kollade på trippelbollen, hade en 45 minuters rast, men sofia gick och skrev prov, då gick jag till media för att se om sebbe och david var lediga, om dom ville med och kolla, och då kom sara fram till mig och undrade om jag ville vara modell, och sure tänkte jag. det var något om mänskliga rättigheter typ, så hon skulle fotta människor som blev uppätna eller något, så jag skulle skrika och stäcka ut händerna, för sen skulle hon ha en hand runt om mig, som om någon skulle äta upp mig, haha. får se hur det blir! sebbe kom och höll oss sällskap i studion och sedan hängde han&david med mig till idrottsalen och vi fotade lite (blev klassad som en media elev av idrottslärarna, haha) och sedan började englekan. då läste vi en text, kollade på en tio minuters film och sedan slutade vi. så tog tre bussen med malin&hanna och mötte jessica&frida på tåget. och nu sitter jag här. ska packa till mamma, sedan slänga ner alla kläder i tvättkorgen, tvättstugan idag. skulle över till sebbe ikväll och kolla rec men vet inte om jag hinner nu, för jag måste ta tvättstugan för pappa har träning ;/ men vi får se! annars blir det kanske imorgon. och aik spelar ju idag, mot göteborg, SÅ KOM IGEN NU AIK! vinn detta nu!

/ E, mamma-vecka denna vecka!

förlust för järfälla, vinst för viksjö

haha, krångligt det där men så vart det iaf! efter jag bloggat ringde ewelina, så gick över till mamma och så klädde tove på sig och sen gick vi. stannade till i lekparken lite snabbt innan vi gick till ica för att äta glass, och sedan gick vi tillbaka till lekparken men tove ville hem och hämta sina leksaker så vi stannade inte där så länge. & kvart över tre mötte jag jessica vid hundhagen, like old times, haha! och så gick vi och möte pontus & towe och så gick vi till en, verkligen, fullproppad idrottshall, men vi fick tillslut platser men trängas fick vi göra! kollade typ hela matchen, förutom de sista fem minutrarna, då gick jag och mötte pappa, skulle äta på grillen. när jag gick stod det 2-0 till de andra laget, inte järfälla alltså. jag & pappa åt som sagt på grillen, vart en avokadosallad, och efter det drog vi in och handlade, och då träffade jag frida, då sa hon att det vart 5-0 :o alltså gjorde dom tre mål på typ fyra minuter! måste ju betyda att järfälla tog ut målvakten, eller vad tror ni? men på ica iaf, då träffade pappa typ några fotbollsföräldrar. han hade spelat match och vunnit, var en blandning mellan viksjös a- & u-lag, så han satt och pratade med några och sånt ett tag. sen gick vi hem.

nu ska jag sätta mig och plugga hade jag tänkt. men orkar inte direkt, men det måste göras! måste kunna idrotten tills imorgon! annars blir det riktigt pinsamt! så det ska upp och göras nu, så kanske jag har tid att se parlamentet då björn gustavsson är med! så hoppas går ju alltid ;)

/ E, fick lite ögongodis idag, trotts att det är söndag :D

ändrade planer

yes, det vart det. ewelina sa igår att pappas match var på vallen, men det var den inte så det var ingen match. men hon ringde och frågade om jag ville med till parken och leka med tove, och det kunde jag, hade ändå inget för mig. men hon skulle ringa när annelie hade ringt henne men ewelina har inte ringt ännu så.. väntar på det. men sen kvart över tre så ska jag möta jessica vid hundhagen och sen towe&pontus vid bussen, så ska vi kolla på innebandy i viksjöhallen. vet inte riktigt vilka som spelar, haha, men jessica frågade om jag ville med så sure, varför inte. vet bara att det är deras kompisar som spelar mot några iaf, haha. vilken koll.
och efter det blir det väl hem och plugga och sånt, måste gör det idag också. men nu tänkte jag gå över till mamma och se vad ewelina har för sig! skriver sen

/ E, party up in herre!

guten morgen!

har ju kvar mina tyska skills, höhö. om jag inte minns helt fel så stavas det så iaf, men vi får väl se ifall någon hör av sig angående stavfel så, haha.
jag vaknade tidigt idag, och kunde verkligen inte somna om! somnade väl runt ett igår så vart itne så himla sent, var verkligen skit trött! och så vaknade jag halv tio i morse, så det är 8½ timme, så det kanske räcker, men hatar att vakna tidigt, men vad ska man göra? gjorde ju som sagt inte så mycket igår, chillade framför tvn i stort sett.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. eller till en del iaf. pappa spelar match idag klockan fem så jag tror jag ska ner och kolla på den med ewelina, men vi får se. sen måste jag plugga lite också, måste kunna idrottsstegen tills imorgon! så får stå på mitt rum och aerobica lite, nytt ord, i know, haha! sen är det en del på tv idag också. det är både power of ten och det där nya, som har preimär idag sanningens ögonblick. förstår inte hur man kan ställa upp på något sådant! fy fan säger jag bara, skulle aldrig göra det! aja, vissa är ju verkligen kåta på pengar så. då gör man väl i stor sett nästan vad som helst.
nu ska jag äta lite frukost & göra mig i ordning, kanske plugga lite och så. skriver sen om jag har tråkigt

/ E, otroligt fint väder idag!

blev en hemmakväll

sitter och kollar på helens små underverk på fyran. den är faktiskt ganska bra. en skön hemma-kvälls-slapp-film typ. har inte alls gjort mycket sedan jag pluggade sist. blev en runda till ica som planerat, handlade lite godis&chips och när jag kom hem så satte jag mig vid datorn. klockan åtta började glasklart på ettan och det är så sjukt kul så jag satt och kollade på det, och efter det såg jag slutet av körslaget, markoolio åkte ut :( det var lite synd, men han hade gjort värsta tabben med låtvalet ju! dumt, dumt! men brolle är kvar, och det är det som räknas, höhö. för typ en halvtimme sedan gick jag och mötte simon, men det tog typ en kvart så..
och nu kollar jag som sagt på en film på fyran. har varit skönt att bara vara hemma, men hade ju varit roligare på med sällskap som sagt, men det är väl sådant man får ta. och om en halvtimme börjar ju american gigolo! den ska jag lätt se. det är nog det som händer ikväll, om ingen ringer och erbjuder något, höhö.

/ E, snart arton! så nice

mobilfreak

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Anna, haha nej

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Filippa, friends for ever såklart :D haha <3

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Helene, på tisdag på italienskan

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Ewelina, såklaaart!

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
ICEpappa, kommer jag faktiskt inte ihåg ^^

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Clara, hon går i min klass så genom det då, haha

GILLAR DU NUMMER 51?
Mentor Johan, haha ja han är skön!

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?!
Annelie, ja hon är min syster så har träffats väldigt mycket, höhö

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Ellinor, på måndag i skolan

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?

David, underbar vän! <3

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Arses, nej faktiskt inte

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Brumme, min pappas kompis, HAHA, så nej + att han är gift (;

VAD PRATAR DU & NUMMER 18 OFTAST OM?
Ewelina, vi pratar om allt mellan himmel&jord, som syskon ska!

 

KÄNNER DU NUMMER 1?
Andreas, ja det gör jag!

 

ÄR NUMMER 47 ETT MONGO?
Martina, HAHAHA ohyes!


hemligheter, visst andreas? ;)

HAHA! kan tyvärr inte berätta vad rubriken handlar om, för konsekvenserna kan bli riktigt illa! höhö. idag har jag inte gjort så mycket, men ändå en hel del. var tvungen att sätta klockan på alarm :o men klockan elva så det var inte farligt, haha, men ändå, var trött när jag vaknade! då gick jag ner, åt frukost och sånt, och sedan gjorde jag mig i ordning och tog 12.20 bussen in till centrum, sedan 38 bussen mot kallhäll, skulle till sofia och plugga. vi skulle göra en idrottsgrej tills på måndag, vi ska hålla i uppvärmningen. tog faktiskt sjukt långt tid innan vi kunde allt och så, hahaha! ni skulle sätt oss (a) sedan vart det lite fika inne hos deras grannar och efter det förstatte vi, då var det styrka som skulle planeras. det gick mycket mycket fortare! sedan tog jag 17.27 tåget hem.

nu håller jag på och lagar mat, blir makaroner & korv, HAHA! tråkigt men pallar inte. och det är någon ny korv, typ dennis korv med choritzo smak eller något, den är as god! sen ska jag ner till ica, är sjukt godis sugen! så tvingade med mig min kära lillesyster också (a) höhö. sen ikväll har jag inga planer, får se om det händer något roligt, annars är det ju skönt med en hemma kväll också :) men roligare med sällskap!

/ E, there it is

SNAAAART!

nu är det exakt en månad kvar tills jag
fyller år! :D & en månad - en dag
till födelsedagsfest! :D :D

respektdag

det var det vi hade idag, så skolan var lugn. vaknade tidigt och kände mig pigg, så jag åkte till skolan halv nio (vi började egentligen halv tio) och höll towe sällskap medans hon pluggade, hon skulle skriva prov på morgonen. så när hon skrev provet så satt jag med arses och chillade, han ville till konsum men pallade inte, höhö. sen kom towe tillbaka och då drog jag, hon&emma till våran "första station" eller vad man ska kalla det. temat var rasism & våld och han som höll i det var faktiskt bra, men han fick till några riktiga brunkningar ibland, var skitkul :D haha. jessica oc kom också dit och vi blev uppdelade i grupper så jag&jessica kom i samma och våran grupp skulle skriva om skällsord, typ vad det var och några exempel. vi var där i en timme, och efter det skulle alla tvår&treor till aulan och lyssna på någon gammal ståupare, en sorts föreläsning typ. var väl inte sådär jättekul men aah.
efter åt jag & towe lunch och sen skulle man till en annan station men vi pallade inte så vi skrev upp oss på närvarolistan och sen gick vi + filippa till stationen.

kom hem för en tjugo minuter sen kanske. vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men ikväll ska jag till johan och kolla film med towe, sofia och malin (?), vet inte riktigt vilka som kommer men.. ska vara där klockan sex så innan dess måste jag göra mig iordning, gå till sebbe och bränna tre filmer, sen ska jag hem, äta och sen åka. vet inte om jag ska till sofia innan också, förstod ingenting! men.. får se vad jag pallar med idag och så.

/ E, heeeelg!

ännu en evighetsdag

yepp, är precis vad det har varit.. så kommer bli riktigt skönt med helg nu! man kan säga att det är helg nu, för imorgon har vi respekt dag i skolan så är ingen riktig skoldag, så det är nice.
dagen iaf. den började halv nio med italienska. men först, min buss kom fem minuter försent imorse så jag höll på att missa tåget! fick springa från bussen och det gjorde så att jag hann med tåget precis innan dörrarna stängdes! men italienskan iaf, vi var väl typ fyra pers där idag, av typ 6 möjliga. gjorde inte så mycket, fick rita vårat hus hur det såg ut, beskriva det och så. gick väl bra. och johan, jag hade rätt, du hade fel! HAHA, nu är det sagt också!
efter språket hade vi info&layout, vi skulle ha prov. provet var på tio sidor! och det var väl inte sådär jättesvårt, men känner på mig att jag bara får g.. hon är så sjukt petig! så.. jag hann med nio sidor, och hann läsa sista sidan och jag VET att jag skulle ha klarat den uppgiften, men hann inte början innan vi slutade..
sen vart det lunch, var inte gott.. så vart fil för mig, och efter lunchen hade vi ekonomi, skulle göra två uppgifter men dom hade jag gjort igår så satt och spelade harpan på johans ipod, höhö, och sen började vi med något nytt. var lite krångligt men jag får ta hem böckerna över helgen och kolla igenom det lite grann, så kommer jag nog förstå.
vi fick sluta tidigare från ekonomin så vi hade en timmes rast, då passade jag & towe på att göra matte läxförhöret som vi "missade" förra veckan, och det gick sämst! så får väl göra om det eller ngt. och efter det satte vi oss med några och chillade, och halv tre började våran mattelektion. gick igenom något nytt, och tror jag fick häng på det, jesper hjälpte mig en hel del, så nu förstår jag! och efter det slutade vi så jag tog 15.42 bussen med sofia, david och vickan. tog sedan bussen hem med david och nu väntar jag på att pappa ska komma hem. då ska vi ner och handla och sen ska jag kanske till sebbe och kolla film, får se hur det blir. skriver sen iaf!

och ska länka till min kära vän andreas :D konungen själv!
http://www.andreasrytterstam.com/

/ E, öööögongodis!

efter en lång dag

kändes som om jag var i skolan i en evighet idag! började egentligen tio idag, men var i skolan halv nio, eftersom johan sa att vi inte hade någon läxa men det hade vi och så, aah. jag skulle vanligtvis inte gjort det, men nu gjorde jag det för våran lärare sa att han skulle peka ut någon i klass, vem som helst, och så skulle den personen kunna göra uppgiften på en overhead för hela klassen, så aah, det var min anledning iaf, haha.
så jag satt utanför sofias klassrum, hon hade svenska, och gjorde uppgiften vi skulle, sedan gjorde jag en annan också, så kände mig lite flitig där ett tag, höhö.
efter det så hade vi ekonomi, men då gjorde han inte som han sa :o det var martin, läraren, som gjorde den men man fick säga vad som skulle stå vart, om man ville, annars skrev han. alltså gick jag upp halv sju helt i onödan! nej, aldrig igen inte!
efter ekonomin var det lunch som gällde, skit god mat! åt den vegitariska och den var riktigt god! så blev mätt iaf, och det är ju tur det, för det var en lång dag idag. slutade fyra.
efter lunchen hade vi engelska, då skrev vi om boken vi presenterade förra gången, och jag hade ju faktiskt läst ut den så det var väl ganska lätt, men kände att jag skrev ganska flumm, höll mig inte till ämnet så får väl se.
och efter det var det svenska, eller först typ 40 minuters rast så satt med lite olika folk och bara chillade, det var skönt att få andas någon gång under dagen :o haha.
SEN började svenskan. då fick vi tillbaka våra argument texter, fick vg... lite missnöjd faktiskt. hade förväntat mig ett vg+ iaf, men det fick jag inte. såg mina slarvfel och SUCK säger jag nu bara.
efter det var det aktiekunskap, men vi har eget arbete men jag och sofia stannade ändå kvar i skolan och började på det nu iaf, och vi fick fram en del, så detta ska nog bli bra. men blir väl bara ett vg som vanligt.. hatar dessa vg asså! men det är väl sådant man får leva med.

kändes som om vi var i skolan en evighet idag! så skönt att komma hem. ikväll får vi se vad som händer. fick 27 dresses av sebbe idag, så ska väl se den kanske om jag har tid. måste plugga till info&layout provet imorgon, sen ska jag ut och springa, ska möta simon en snabbis också. så har nog planer från topp till tå idag, får se om jag skiter i och springa, kanske gör det imorgon. men det behööööövs! nej, kan inte slösa mer tid här nu inte, och blir nog inget mer bloggande idag heller, har nog inte tid till det. så hörs imorgon

/ E, hade jag inte rätt eller? ;) blev 1-1 i måndags!

ante påminde mig!

hahaha, faktiskt. hade glömt att blogga, sen pratade jag med ante och då påminde han mig, så tacka honom alla mina trogna läsare, höhö.
dagen var som jag trodde. började med ekonomi, då var det att man skulle göra en uppgift. vi började med en ny grej idag, bokslut, och värkar dubbelt så mycket lättare än bokföring så detta kommer nog bli bra tillslut ska ni se.
efter ekonomin, som gick väldigt fort! så hade vi matte, då började vi också med något nytt, sannorlekhet, och det var faktiskt också ganska lätt, eller nu i början iaf. blir väl svårare sen, som allt annat. under matten bestämde även jag, sofia & johan att vi skulle ha saw - maraton på fredag, så det blir nog as nice :D om det blir av det vill säga.
och efter matten hade vi italienska. den lektionen brukar gå sjukt långsamt, men idag gick den faktiskt fort! och jag hann med 15.55 bussen och åkte med helene och filippa. fick lite ögongodis på vägen också ;) höhö.
väl hemma gjorde jag inte så mycket. har kollat på andra avenyn avsnitten denna vecka, och nu gör jag inte så mycket. och ikväll får vi se vad som händer. blir att jag åker till skolan halv nio imorgon iaf, börjar egentligen tio, men glömde ekonomiböckerna i skolan och vi hade läxa, allt är johans fel! ;o så det får bli så.

/ E, sho lo lo lo

sovmorgon, ohyes

yes, sovmorgon idag! börjar tolv typ. men ska ta elva tåget med sofia, vaknade ändå för typ 1½ timme sedan, så.. har sovit as bra inatt! jävligt nice! det behövdes ska jag säga.
vi börjar med ekonomi tror jag det är, sen har vi matte och sen har jag språk, tror det är så, men är inte hundra. känns som om jag missar någon lektion, men vi får se. slutar fyra iaf, så det är nog ganska rimligt med tre lektioner då, men jag vet inte. fint väder är det iaf, just nu, höhö.
men nu måste jag fixa lite innan jag drar, skriver sen igen!

/ E, sensual Seduction

träningsverk, here I come

har precis duschat efter en spring runda. kändes skönt att springa efter denna "lång-helg". har bara blivit en massa godis och onyttigheter känns det som, höhö. Men imorgon kommer jag förmodligen vakna med värsta träningsverken! hade fortfarande lite ont i mina ljumskar efter sist, så imorgon kommer det väl vara träningsverk träningsverk.. men sånt man får ta helt enkelt!
nej, nu ska jag kolla matchen, pappa sittar och skriker i bakgrunden, måste joina!

/ E, längtar som faan!

en ledig måndag

yes, rubriken säger ju egentligen allt, höhö. nej men igår åkte jag ju till sofia, var skönt väder att åka dit i och musik i öronen gör allt bättre. hade på mig ett par byxor som jag fick av malin tidigare på dagen, dom var tydligen för små eller något, men jag fick dom iaf och jag gillade dom, verkligen, så tack malin :)
väl hos sofia så gick vi ner på hennes rum, gjorde inte så mycket och sånt, chillade. sen började vi plugga lite smått och vid ett tiden gjorde vi oss i ordning och gick och lade oss. tror jag somnade ganska snabbt faktiskt, efter slitet med pluggandet ;) höhö.

vaknade av väckarklokan halv elva, sofia skulle ner till bolindervallen halv tolv med jeppa, något med sommarfotbollsskolan, så vi satte klockan så hon skulle vakna i tid. så vid kvart över elva plingade jeppa på och dom gick ner, jag stannade kvar hemma hos henne, var ju ändå ingen där så det gjorde inte så mycket. jag kollade lite på tv, gjorde mig i ordning, pluggade matte och så, men det tog inte så lång tid för dom, så sofia var hemma kvart över tolv igen typ. då åt vi frukost. efter det pluggade vi geografi, tog as lång tid! :o efter det åt vi lunch, och efter det kollade vi lite tv, pluggade lite till och sen vid kvart över fyra drog jag hem.
ikväll vet jag inte vad som händer, eller jag ska se aik-hammarby iaf :D och hoppas såklart aik vinner men tror det blir lika faktiskt. chansar på 1-1. eller 2-1 till aik, men jag är inte säker, får se. hammarby har ju faktiskt spelat bättre än aik nu i början av allsvenskan, men jag vet inte. nu ska jag över till mamma och hämta lite grejer, är pappa-vecka från och med idag.

/ E, kom igen nu AIK!

efter en hel del sofia! haha

har inte bloggat på ett tag, men har inte haft tid, typ. har varit med sofia en hel del de senaste timmarna :p haha. hon kom igår som sagt, mötte henne på ica vid halv sex tiden ungefär. då köpte vi en hel del godsaker, blev nog lite för mycket, när man har facit i handen.
vi kom hem, då skulle jag äta, och efter det kollade vi lite på tv, vart ju såklart glasklart och efter det vart det slutet av körslaget och efter det kollade vi på en film, butterfly effect, och ni skulle bara veta hur mycket jag skrämde sofia :D HAHAHAH! det var sjuuukt kul! efter tio sekunder in i filmen typ så sträcker jag fram händerna framför henne och ba "böööööh!" och ni skulle sett hennes min :D HAHAHAHA! fan att jag inte filmade asså, hon var as rädd! hahha! både hon och jag somnade efter ett tag in i filmen, jag vaknar av att ewelina kommer hem, somnar om, vaknar av att mobilen ringer vid typ halv ett, hmm. sen gick vi upp och lade oss.

vi gick upp typ elva imorse, då gick vi ner och käkade frukost, sedan gjorde vi oss i ordning och tog sedan kvart i ett bussen in mot jakan, där mötte vi malin & filippa, handlade läsk och grädde och åkte sedan hem till malin. där kollade vi på tv, åt kladdkaka som hon & filippa hade bakat och sånt. chillade där, det var nice. och sen tog jag & sofia tjugo i fem bussen, jag skulle hem till mig och hon hem till sig. och nu sitter jag hemma, ska snart upp och duscha, sen till pappa och lämna kläder, senare idag ska jag åka till sofia, blir att jag sover där för imorgon, är vi lediga, så vi ska sitta hemma hos henne och plugga ;p men nu har jag en del att göra, har räknat med att ta bussen som går om en timme, men får se om jag hinner. men skriver imorgon igen, blir inget mer bloggande idag inte. men hare bäst

/ E, HETT HETT HETT

Ron Pope - A drop in the ocean




A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert

But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me, pretend a few more hours, then it's time to go
As my train rolls down the east coast, I wonder how you keep warm
It's too late to cry
To broken to move on
And still I can't let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me


It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert

But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god I do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse that I'll claim, I was a boy who loved a women like a little girl
And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you dont need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert

But I'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away
Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away


A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert

But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

You are my heaven


hemmakväll

god morgon kära läsare! blev en tidig lördagsmorgon för mig, kan man lungt säga. men vaknade för inte så länge sedan och kände mig skit pigg, så gick och hämtade datorn och la mig i sängen, tänkte spela lte ;) haha. allt är johans & patriks fel...

igår kväll hände ingenting! eller jo, men gjorde inte sådär jättemycket. åt middag, efter det satte jag mig och letade jobb, sen kom jag på att jag ville till hultsfred (som ni kan se i inlägget tidigare, höhö) men fick inte tag på folk så ska prata lite med några i veckan, hoppas folk är på! fan, är ju något man måste göra minst en gång i livet!
efter det kollade jag på talang 2008 med mamma ett tag, men var så jävla uppspelt så hon sa "gå ut och spring eller något! :o" så jag löd hennes råd och gjorde det, haha. så jag bytte om, och tog en runda. vet inte hur länge jag var ute, kanske en halvtimme, vart inte så mycket, är fortfarade förkyld&hostar så kände att jag kanske inte skulle ta i så himla mycket, höhö. hände en grej efter halva vägen också, så, det tydde på att jag skulle chilla lite.
när jag kom hem så gjorde jag lite andra övningar, så som situps, grodhopp och armhävningar. sedan stretchade jag lite och tog sedan en varm och skön dusch!
efter jag duschat så tog jag på mig morgonrocken, tog med lite olika krämer ner och smörjde in hela kroppen, haha. pysslande om mig lite grann, det behövs ibland ska ni veta! och efter det så låg bara i soffan, tände en massa ljus och bara mös. kollade först på one hour photo men typ halv elva så började sin city och det är väärldens bästa film! eller en av dom iaf (och JO nyström, det är den visst det!) har sett den kanske 5 gånger, höhö. men såg väl inte sådär oerhört mycket, jag somnade kanske runt halv tolv, var skit trött! så somnade på soffan, hörde inte när någon kom ner eller något. ewelina hade en kompis här, hörde inte när hon gick ;s så jag vaknade vid halv tre av att myggan gick på tv, haha! då gick jag upp till mitt rum istället, somnade på stört!

idag får vi se vad som händer på dagen. men lite senare idag så kommer sofia, vi ska plugga, mysa och sen sover hon här :) sen på söndag ska vi plugga, sedan till malin och efter det ska vi åka hem till henne och så sover jag där, för vi är lediga på måndag! :D så på måndag dag ska vi plugga vidare, om vi har något kvar, sedan ska jag hem, och sen på måndag kväll äre hammarby - aik :D :D får se vart jag ser den, men se den, det ska jag göra!

/ E, HUUUULTSFRED!!!

HULTSFRED 08!?

VILKA ÄR PÅ ATT ÅKA!? KOM IGEN NU!
säg till så fixar vi biljetter!

HIGH FIVE!

nu sitter jag framför datorn igen. kom hem för ett tag sedan, fick sluta mycket tidigare än vad vi skulle ha gjort så det var nice!
dagen började halv nio med info och layout, då jobbade vi vidare med affärskomunikation och skrev lite och så, jag blev färdig så det var skönt, mailade den till henne så får väl se hur många stavfel (= sänkt betyg) jag får denna gång då.. sucksuck! men efter det hade vi iaf ekonomi, och min grupp vart ju klara igår, men vi ändrade lite småfel, fixade en källförteckning och sedan gav vi arbetet till martin. resten av lektionen satt jag&malin och spelade spel, haha! och sedan gick vi + johan och åt. sedan gick vi tillbaka till datasalen där resten av klassen satt, och så spelade jag och malin lite till. sedan gick jag och åt med sofia, eller hon ville ha sällis så följde med, men åt lite jag också, haha, var god mat idag ju!
efter det gick vi åter igen upp till datasalen för att hålla johan sällskap, eller vi skulle spela lite mer (a) haha, men johan spelade inte utan satt med hans grupp och pluggade, så jag&sofia satte oss vid honom och kollade på istället. han tappade bort sig i skolan idag :D haha, helt plötsligt fick jag ett sms "vart tog ni vägen!?" så jag fick gå och leta upp honom, HAHA!
efter lunchen hade vi ekonomi, då jobbade vi med instuderingsfrågor som vi fick, och jag gjorde två läxförhör som jag inte hade gjort, eller inte klarat. men det gick bra. och efter det gick jag och sofia hem!

ikväll har jag ingen aning om vad som händer! har inte planerat något, så vi får se hur det blir. kanske blir en film hemma bara. får se vad ewelina har för sig, kanske bakar bullar (a) hahaa, nej det ska vi inte! men dom vi bakade här om dagen är typ slut :o men det var inte så många så, skyller på det! men nu blire väl spel på facebook eller något, HAHA, sen ska jag ta en promenix med hundarna hade jag tänkt mig, as skönt väder ute ju!

/ E, HIGH FIVE! eller hur johan? ;)

fuuuuck!

SÅKLART SÅ ÅKER HAN UUUT! :o

VIIIIINST!

YES! aik vann, så skööönt! behövdes verkligen för mitt självförtroende, höhö. nej men det var nice, nu kommer vi igen asså, det lovar jag!
idag har jag inte alls gjort mycket. kom hem från skolan, pluggade lite, åt middag, kollade tv, sen gick jag till sebbe, klippte honom, som btw blev skit snyggt :D och sen kom jag hem, kollade tv och duschade. och nu kollar jag på so you think ypu can dance, och hoppas på att mario inte åker ut! då blir jag arg!
har inte sådär jättemycket att säga nu kanske, har ju inte gjort så mycket idag (a) ska snart upp och sova. skriver imorgon igen!

/ E, fredag imorgon!!

kom igen IDAG då aik!!

kom hem för ett tag sedan, sket i sista lektionen, orkade inte riktigt. det var matteläxförhör och jag kände mig inte särskilt redo, så struntade i det då istället. kanske dumt men så är läget, haha.
började halv nio idag med italienska prov, gick väl bra. haha, fick g iaf ^^ och satsar inte på så mycket mer i språk så det är cool lugnt! var inte många på lektionen, bara jag, johan, alex & henrik. jag & henrik fick göra provet först, skulle vara två och två, och han kunde skitbra ;o så kände mig as dålig när jag pratade efter honom, haha! men när vi var klara fick vi sitta utanför och spela ett verb spel medans j&a gjorde provet. sedan slutade vi typ. då hade vi info&layou, jobbade med en grej och det gick väl ganska bra. var på riktigt bra humör idag också :D så dagarna går genast mycket bättre då!
efter det hade vi lunch, var korvstroganoff, tycker inte om det så åt fil istället. och efter lunchen var det ekonomi som gällde. min grupp samlades och vi gjorde färdigt arbetet, as skönt! så lektionen imorgon behöver vi bara kolla igenom det allra allra sista och läsa igenom stavfel och sånt. vi blev klara fett tidigt på lektionen också (vi har två timmar egentligen) så istället för att sluta två var vi klara kvart i ett! så jag satt och pratade med filippis en stund, sedan gick jag tillbaka till datasalen och spelade på spela.se och mobbade johan, HAHAH! och vid kvart över två drog vi där ifrån. då bestämde sig jag, johan&sofia att dra hem, strunta i matten så vi gick till stationen.

ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, får väl se. ville se matchen, men nu sa ante att den inte visas på tv ;o så blir väl inget av det! fuck. får hålla tummarna istället, kolla text tv! haha. ska väl plugga lite, fast igentligen behöver jag inte för har inget tills imorgon :D men gör det för den goda sakens skull, haha. kanske hittar på något annat, vi får väl se (a)
OCH TOWE!! KOM TILLBAKA TILL SKOLAN :( :( !!!!

/ E, AIK AIK AIK AIK AIK AIK AIK, vinner ni inte nu så... då ger jag upp! HAHA

klicka HÄR

idag var faktiskt skolan alldeles okej! det är inte alls ofta man känner så, men idag var det så. började tio, så tog halv tio tåget med sebbe, david, markus och frida :) tåget var lite försenat och så, så missade precis kvart i bussen från kungsängen station till skolan, så jag, frida & david gick, gick fortare än att ta tio bussen från stationen, så nu kom jag bara typ 10 minuter sent, men gjorde ju inget för att vi började med ekonomi, och det är ju grupparbete, så såg att min grupp satt i datasalen. dom hade gjort en hel del igår när jag var hemma! så det var skönt att se, att vi inte hade så mycket kvar alltså.
efter det så gick jag och åt lunch med sofia & towe, men anna och några satt redan där så satte oss med dom. sen kom sebbe & markus och busade lite, haha. och jag & towe retade sofia hela raste, HAHHAHA! tror både jag & towe ber om ursäkt sofia (a) nej men det var en väldigt rolig lunchrast! och efter rasten hade vi engelska, bokredovisning. men dom som läst about a boy, vilket jag gjort, skulle börja en halvtimme senare så jag, sofia, malin, towe & johan satte oss utanför och babblade lite, sofia läste och johan spelade på sin ipod, haha. jag & towe gick till kiosken och köpte halstabletter. sedan hade vi disskusionen, gruppdisskusion, och det gick väl bra.
efter det hade vi svenska, fick frågor om medeltiden och sånt, och jag jobbade med johan så gick ganska fort, haha. sedan slutade vi, så vi tog 14.44 bussen (som var smockad med folk!!) och så missade vi precis tåget.
hemma åt jag på en gång, var sjukt hungrig! och ikväll ska jag plugga.. italienska prov imorgon bitti ;/ fuck. kan ingenting.. men vi får väl se hur det går! nu ska jag ladda ner lite musik. behöver nya låtar till mobilen :D

/ E, me like nokia! eller hur towe? ;) moha

efter bullbakning med little sis

rubriken säger ju faktiskt allt. jag & ewelina har precis bakat bullar, vaniljbullar, sjukt gott! och på dagen har jag väl inte gjort så mycket, tagit det lungt mest och sånt, med tanke på att jag stannade hemma ifrån skolan så var det skönt att bara ligga i soffan och kolla tv. så blir jag extra frisk tills imorgon, haha!
men camilla och edwin var ju här så jag myste lite med dom också, haha. sen bestämde sig jag & ewelina för att baka bullar, så tog bussen till ica, handlade jäst (det ända vi saknade) och sedan köpte jag även en glass, haha, och sedan gick vi hem, började bakade och nu är vi precis klara. så blir nog en sen middag idag, är inte direkt hungrig just nu, har ätit sjukt myckt bulldeg ;o känner hur magen bara jäser. känns äckligt! men för dom som känner mig så vet ni att jag ääälskar bulldeg, haha! det är fan godare än bullarna själva så. jag tycker dom borde öppna ett café med såhär "ofärdiga" bullar eller vad man ska kalla det, annars gör jag det :D sjukt jävla gott asså! men det kan dom ju faktiskt inte göra, haha, vore ju lite äckligt på sätt och vis (a)

vet inte riktigt vad som händer ikväll. eller jag vet att jag måste läsa min engelska bok iaf, men annars får vi väl se. sebbe undrade om jag ville komma och kolla film, men vet inte om det blir så, beror på när jag är färdig med boken. snart kommer annelie och tove ner och ska smaka på våra bullar ;p och jag fick precis höra att tove hade fått tag på en sax hemma, så nu har hon klippt sig själv! HAHAHA! så får se hur det blev, inte snyggt kan jag gissa iaf :p men överskottsenergi har jag gått av nu också! fett jobbigt, har inte direkt något att göra ;o igår tog jag ut den när jag åkte till ante och kollade fotbollen, men den försvann när vi förlorade.. haha. men men, får se vart jag tar ut den idag, kanske leker massa med tove, vi får se!

/ E, eeeeen hurtbulle!

förlust igår & hemma ifrån skolan

gick typ nyss upp, sjukt skönt att sova länge! men har väl vaknat typ tusen gånger under natten/morgonen och allt sånt. några gånger för att jag frös, sedan lät mina föräldrar och sen vaknade jag av att ewelina skulle gå, sen att hon kom hem (hon var hos tandläkaren) och sen av att min storesyster kom med hennes son och hund. aah, en hektiskt morgon iaf. men jag stannade hemma ifrån skolan, pallade verkligen inte gå idag ;/ sov inte så mycket inatt + att jag inte kände mig så jävla taggad på skolan idag.

igår blev det ine alls som planarat, haha. skulle behövt plugga så sjukt mycket mer, läste inte ett piss ur min engelskabok, så kanske tur att jag stannade hemma idag, för den ska vara klar imorgon så. men det hinner jag med, har kanske 50 sidor kvar så är inte sådär jättefarligt. sen missar jag ju italienska provet idag, så får väl göra det någon annan gång.
igår kollade jag på matchen med trevligt sällskap :) men vi förlorade ju.. fucking jävla 3-0!! tycker vi inte om. det var fan pinsamt att se, ska konvertera till något annat lag om dom fortsätter spela såhär dåligt! skärp er! kom i säng vid ett tiden iaf, somnade väl halv två.
men nu ska jag plugga, måste ju börja någon gång. ska sattsa mest på att läsa ut boken, för det är tills imorgon. sen tar jag italienskan tills på torsdag, det blir nog bra. men skriver too ya all later.

/ E, kom igen nu AAAIIKKKK!

efter en stund med the big Simon

nu åkte simon precis hem. mötte honom på ica som bestämt, köpte glass och satt och pratade "ute i solen" haha. köpte den där som dom gör reklam för, nu är lakrispuck tillbaka! men den var fan inte så jävla god ;s var verkligen bara lakris! men men, man lär sig av sina misstag, haha.
efter det iaf så drog vi hem till mig, kollade lite simpsons och bara pratade. sedan packade jag till mamma och vi disskuterade att han skulle pierca tungan! :D och vi kom fram till att han har tills nästa söndag på sig att göra det ;) haha, alltså han har denna vecka, och ska ha gjort det nästa vecka! its a deal, eller hur simon? ;) kommer bli grymt bra!
sedan gick vi till mamma, åt middag med ewelina och disskuterade en del namn till hennes nystartade innebandy lag och mitt förslag var "female force" eller "nonstop" men tycke female saken var bättre, men tyckte inte ewelina&simon så :p haha, bli förmodligen det andra, tyvärr!

aja ikväll då. som sagt måste jag plugga
sönder typ ;o men känner inte alls för det! så blir förmodligen att jag kollar andra avenyn nu, sen blir det matchen klockan åtta, heja aik!, och om det inte är så spännande jag hoppas på så blir det hundra höjdare och efter det lilla al-fadji :D men måste som sagt plugga så får se om det blir något av det där.. måste duscha också! åååh, vad mycket det lät nu när jag skrev ner allt! aja, vi får väl se. skriver imorgon!

/ E, simons personal assistant :D

överskottsenergi & MVG på psykolgin :D

hej och hallå allihopa! kom hem ifrån skolan för ett tag sedan, hade typ värsta onödiga dagen idag! började halv nio med aktiekunskap, och då satt jag&emma och förhörde varandra på idrotten typ hela lektionen, haha. efter det hade vi idrott där vi hade prov, gick väl sådär. vet inte, men g får jag iaf ;) och resten av lektionen var jag&sofia själva i budosalen (där vi har idrott) så vi masserade varandra och pratade med våran lärare om tatueringar&piercingar. så var inte alls en jobbig lektion. och efter det var det lunch, pyttipanna. och efter det hade vi våran första livskunskaps lektion för det här året. gjorde inte alls mycket där, kollade på en film om våld och sen fick vi gå. och efter det hade vi klasstimme, fyllde i en grej och sen fick vi gå. då slutade jag för vi hade ingen engelska. så jag&sofia tog 13.39 bussen och gick sedan till pressbyrån och köpte glass, sedan tog vi 53 tåget hem. var på konstigt humör hela dagen! haha. och i jakan mötte jag simon så vi tog samma buss hem :D och nu vet jag inte vad som händer. kom på att jag har prov imorgon så ska väl plugga på det + att jag måste läsa ut min engelskabok tills på onsdag, suuuck! fick även precis reda på att jag, sofia och johan fick mvg på våran psykolgouppgift :D fett skönt! nu ska försöka få tag på min syster nu, se om hon ska till ica, då hänkar jag :D men sen ska jag möta simon idag och lämna en tröja till honom, men skriver sen, har inget mer att tillägga just nu ;p

/ E, på bra humör för en gångs skull!

helt jävla blåst

kom precis innanför dörren. vart lite möjliga ställen idag men slutade
med en ny jacka till mig, och en ny till mamma.
känns skönt med en ny jacka, men annars mår jag piss

-

förstår verkligen inte hur man kan göra såhär
mot någon? helt jävla sjukt att man ens kan
vilja.. förstår verkligen inte

Im sorry for the fact that I did not know

good morgon allesammans! klockan är tio och jag är vaken?! det känns lite skumt.. men var sjukt trött igår och somnade relativt tidigt så det är väl därför. men tror även det beror på min hostattack halv tio i morse, och efter det kunde jag inte somna om, så beror väl på något av de två, eller en blandning kanske? men iaf, nu är jag vaken!

igår vart det som jag hade planerat. åkte iväg med mamma, roger&tove. eller jag gick till mamma, då åt dom lunch. sedan åkte vi till ica, tog en fika och sedan skulle vi handla, men det vart inte så utan vi åkte till rogers föräldrar istället, där det blev att sitta på baksidan, i solen och bara ta det lungt. tove sprang runt på gräsmattan och hittade väldigt mycket intressanta saker, haha! vi var väl där i en timme eller något. drack påskmust&åt asgoda kakor! efter det besöket begav vi oss hem och tove somnade sittandes i bilen, haha, det var lite gulligt. så när jag bar ut henne så fick hon ligga i min famn, eller hur man säger, och hon mumlade något i stil med "neeh.. mamma bära :(" typ, men jag svarade typ "är mamma som bär.." då somnade hon på en gång, haha. hon orkade väl inte öppna ögonen och kolla vem det var. så då lämnade jag henne i tryckt förvar hemma hos min mor&låtsaspappa och gick sedan hem till pappa och läste lite i min engelskabok.
lite senare på kvällen så kom sofia, eller klockan var typ fem. då började vi plugga lite smått, och sedan åt jag middag och efter det drog vi till ica. köpte lite godsaker och gick sedan hem igen. det blev inte så myckt plugg, mest prat om gårdagen, andra minnen och så kollade på vi glasklart som hade premiär igår och efter det vart det körslaget och sedan hann vi inte med så mycket mer, haha. sofia tog 22.20 bussen hem (som btw var tio minuter sen, haha!) och då fortsatte jag plugga lite grann, sen kollade jag på när lammen tystnar som gick på trean, men såg inte hela, somnade väl vid ett tiden kanske. senast.

idag ska jag till stinsen med mamma, roger och annelie&tove. eller får se hur det blir med a&t, men jag ska åka in med mamma&r iaf, ska köpa en ny vårjacka! annelie var där igår, och hon hittad en som hon tror att jag skulle vilja ha, så hon la undan den, så vi ska dit idag och se hur det blir! hoppas på det iaf, behöver en vårjacka!

/ E, en vårjacka nyare?

It's been a while since I could hold my head up high

ja, godmorgon då eller vad man säger. är lika fint väder idag som det varit dom andra dagarna, och jag tror man faktiskt blir piggare av att bara kolla ut, men går man även ute så blir det ju genast mycket bättre det också!
vaknade för ett tag sedan, men låg kvar i sängen i en halvtimme ungefär. läste min engelskabok, den ska vara färdig på onsdag och jag har kommit fram till att om jag läser 20 sidor om dagen så kommer jag hinna läsa ut den tills på tisdag, då kan jag sitta på tisdagkväll och reflektera över boken och komma ihåg lite små saker, så det blir nog bra. så nu har jag läst dagens 20 sidor, och det känns bra. för tänkte gå över till mamma ett tag senare idag, hon&roger ska passa tove och henne har jag inte träffat, eller lekt, med på ett bra tag, så nu är det dags! får se vad dom ska hitta på, kanske blir det lekparken eller något annat.

igår gick jag till sebbe som bestämt. kom dit vid halv åtta, och då gick vi till ica och handlade godsaker till filmen vi skulle se på. men klockan åtta var det repris från sing a long förra lördagen som jag missade, så vi kollade på det först. sen satte vi på filmen, vart juno och den var verkligen sjukt bra! men den började hacka de sista tio minuterna så dom kollade vi på datorn. sedan gick filmen storm på tv så vi kollade slutet på den också, kom in när det inte alls var mycket kvar. sedan ringde vicor, som var asfull, haha, och frågade om han kunde få komma förbi, för hans vänner hade lämnat honom på krogen, HAHAHA! och han skulle möta gurra i jakan så dom kom efter ett tag. sen vart jag skit trött och gick hem. blev väl inte en sådär jättesen kväll men somnade runt halv tre tror jag det var.

och idag ska jag ju till mamma ett tag snart, tänkte ringa och höra när tove ska komma och vad dom ska göra och så. men min förkylning är väl lite bättre nu iaf. pappa köpte nässpray igår (har inte använt det innan, blir bara att man tar mer än vad man behöver) men igår kunde jag inte motstå längre! så nu kan jag andas genom näsan iaf, men hostan har väl inte gått över.. sen kommer sofia senare idag, vi ska plugga som sagt och sedan vet jag inte hur länge hon stannar och så.

/ E, I can still remember just the way you taste

svenskaskrivning med en förkylning?

det gör jag fan i mig aldrig om alltså! blev att jag skrev svenskan idag ändå, sofia tvingade mig, haha. så tog med typ en hel toalett rulle in i klassrummet, en hel påse halstabletter och vatten. gick och snöt mig en gång bara, ville inte gå fler gånger för man var tvungen att skriva på ett papper när man gick på toaletten och så ;s så ville inte stå där mer än en gång, så. förlåt ni som stördes av mitt snörvlande! jag gick först av alla, haha, och ellinor kom inte lång efter så vi satte oss och pratade om skrivningen, och frågade ääven annat folk som kom förbi och så, och det visade sig att typ alla hade skrivit om samma! haha. sen kom iaf lite mer folk, och vi gick och åt lunch, fett äkligt! och efter det smög vi med lite saker, för anna i våran klass fyller 18 idag, grattis! :) så efter ett tag var typ alla i tjejer i klassen + jens vid ett bord i matsalen och åt kladdkaka som towe hade fixat imorse, fett gott!
jag blev klar med svenskan tio i tio och nästa lektion började kvart över tolv så vi hade värsta hålet där imellan så vi åt långsamt och sedan satt vi och chillade lite typ, och sedan började geografin. vi kollade på två filmer, fick vta vad som skulle komma på provet och efter det fick vi sluta, så jag tod 13.39 bussen med sofia, hanna, sebbe, david, markus och anna. och nu sitter jag bara här, har ätit och ska snart fixa det sista på svenskan och maila in den, den ska in senast idag så. men jag är ju typ färdig så det är lungt.

får se hur det blir ikväll, men tror det lutar åt att bli film hemma hos sebbe, men får se. går lite på tv idag som jag vill se (a) haha, men vet inte. vill iaf inte bara sitta hemma så. imorgon ska jag vara med sofia, måste plugga.. och på söndag vet jag inte alls vad som händer, blir väl att plugga då också. måste ta tag i matte a nu, inte långt kvar innan jag ska pröva om det. hoppas jag klarar det! pallar inte pröva om i augusti igen.. så blir väl att sitta med matten halva söndagen, men får se.

/ E, du förlorar mer och mer hos mig..

fucking jävla förkylning!!!

jag ooorkar inte meeer! ÅÅH. jag tror jag är förkyld 182,5 (hälften av 365) dagar om året! och jag pallar verkligen inte mer! snyter mig nog 23 timmar om dygnet och hostar minst lika mycket. ser ju fan ut som rudolf med röda mulen nu, skitsnyggt ^^ och man pratar som en manlig 3 åring, suuuck! och kommer ju inte direkt vara bättre imorgon, då har vi en tre timmars skrivning i svenska, kommer ju fan snörvla hela tiden, äta upp en hel påse halstabletter och störa alla med min hosta.. jag vet själv hur jobbigt det är att höra andra göra det så.

aja, dagen idag då. den har väl varit helt okej. vet inte riktigt vad jag ska säga om den. åkte till skolan halv nio, mötte helene och vi skrev italienskan. blev väl typ färdiga, måste ändra en del småfel bara. efter det hade vi info&layout, och vi fortsatte med våran uppgift som vi började med förra gången, och så fick vi tillbaka powerpoint presentationerna, eller betyget på dom, och jag fick bara vg :| och alltså, jag fick inte mvg för att jag hade ett litet stavfel på 3 av sidorna ;s alltså vaa!? seriöst, är ju fan ingen jävla svenska lektion! blev fett sur.
efter det hade vi lunch iaf, åt med media, sofia&towe. vart pannkakor så det var gott, och efter det hade vi ekonomi. min grupp satte sig och arbetade, kom väl inte sådär jätte långt men ändå. kom en bit iaf, nu har vi börjat. hoppas att få svar från chefen vi mailade frågor tills nästa vecka iaf, så vi kan sätta igång på riktigt på tisdag!
och efter ekonomin gick jag, towe, malin och natalie till OK och handlade glass, fett gott! och sedan satt vi + några andra i våran klass och disskuterade en del, bara chillade innan matten skulle börja. där hade vi vikarie och jag satte mig med matte a boken (läser egentligen matte b men jag ska göra om matte a så..) och efter matten slutade vi. då fick jag skjuss till stationen av emma, och nu är jag hemma. vet inte vad som händer ikväll, får se helt enkelt.

/ E, mer och mer för varje dag nu..

asså..

blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll. och inte med det andra heller. eeh, jag kollar på so you think you can dance nu, sen äre greys och efter det sverige pussas&kramas. hade lust att blogga tills jag såg just det. låter kanske konstigt och sånt, men.. så är det iaf. kommer väl heta så hos dig hela tiden också. fuck you alltså. eeh, nu slutar jag med mina aggrisitioner. men blev inget annelie idag iaf, blev tv och engelskaboken istället, får gå upp dit imorgon eller något istället. men nu ska jag kolla färdigt, och sedan duscha. men aah

/ E, hatar dig.

sverige pussas & kramas

sitter med mitt svenska arbete nu, är typ precis klar. känns skönt att ha mailat den till henne och hunnit få tillbaka feedback innan jag ska lämna in den "på riktigt". så nu har jag ändrat det hon tyckte var mindre bra, språket, vissa ordval och sånt, så förhoppningsvis blir det ett bra betyg denna gång :) så funtar på om jag ska skriva ut det i skolan imorgon, låta sofia läsa det och säga vad hon tyckte var dåligt som jag kan ändra, och så får mamma läsa också. så kan jag ändra en sista gång innan den ska in, vilket är senast på fredag.

efter jag bloggat första gången idag så började jag skriva på svenskan, pratade med sofia, åt macka, och sedan ringde annelie och det slutade med att jag hänkade henne och hämtade tove. sedan gick vi till lekparken och hon fick leka av sig och efter det följde jag med dom upp till dom. annelie har skaffat blogg (http://mintove.blogg.se) så hon ville ha lite hjälp med den och så. sedan gick jag hem igen och skrev färdigt svenskan och precis då kommer pappa hem, och han ska snart börja med maten, vet inte vad det blir, och efter det så kanske jag ska upp till annelie igen. eller ska läsa lite i min engelska bok också, vet bara inte när. annelie ska baka äppelpaj, så ska kanske dit och tatta till mig lite, moha, men vi får se. nu ska jag fixa resten av svenskan och sedan läsa engelskan. men hoppas på mat snart!

/ E, plugghäst? enligt sofia iaf, haha

onödig onsdag

verkligen en onödig dag idag! började klockan tio så tog halv tio tåget med media och så,men sen övergav dom mig och åkte en station längre med bussen. men jag kom inte försent till ekonomin idag ;s haha, brukar vara typ 5 minuter sen varje onsdag men inte idag, så jag gick med sofia och filippa dit. filippa hade ingen lektion så hon hängde med oss. men på ekonomin har vi ett projekt så jag, malin och tony började skriva lite. anna var inte i skolan och det var hon som hade det viktigaste, men vi försökte jobba på endå, men gick inte sådär jätte bra. efter det så gick jag och åt lunch med malin, towe och natalie och efter det gick vi till cafeterian och satte oss ett tag, köpte lite godis och sånt.
efter lunchen hade vi engelska, och där var det redovisning för tre grupper (min grupp gjorde i måndags så vi behövd bara lyssna) och då fick vi även sluta typ 45 minuter tidigare, så jag&sofia gick och frågade svenska läraren om vi fick gå hem och jobba, för vi skulle bara fortsätta skriva på en grej som ska vara färdigt i veckan, och jag har redan mailat in den till henne, så jag är redan färdig, ska bara förbättra den nu. och vi fick åka hem, fett nice!
så jag, sofia&johan gick till stationen, gick in på pressbyrån och köpte varsin glass och gick sedan ner för att vänta på tåget, och sedan tog jag 13.08 bussen hem, gick smärtfritt. och nu sitter jag här, ska snart skriva om lite på min svenska grej, sedan läsa min engelskabok. har räknat ut att om jag läser 20 sidor om dagen så hinner jag färdigt tills på onsdag, då den ska vara färdig ;) och igår läste jag lite mer än 20 sidor, så behöver kanske inte läsa så mycket idag, känner inte direkt för det. och ikväll är det premiär för sverige pussas&kramas :D verkar fett roligt. så det ska jag nog se. annars går väl dagen ut på att försöka bli av med förkylningen, plugga och duscha. förmodligen tar jag en promenix också, lättare att andas ute, haha. men vi får nog se. skönt väder iaf. sen ska jag även prata med pappa angående min födelsedagsfest den 17 maj (ALLA SOM LÄSER, KOM DEN 17!!) och backstreetboys konserten med filippis :D nej, nu ska jag försöka andas

/ E, 17 maaaj

april april!

bloggen har ju inte fungerat på ett tag, men pallar inte dra upp allt som har hänt dom dagarna eller så. men börjat skolan igen, suck.. och sen har det väl inte hänt så mycket mer.

idag är det ju första april. men det är inte direkt någon som har lurat mig, haha, skönt. eller jo, simon, men det var ju inte värsta skämtet så räknas inte ;)
men vi började tolv idag, fett skönt, så tog kvart över elva tåget med sofia & johan och i tidningen stod det något om att sådana där foppa-skor var förbjudna på tågen för dom drar till sig statisk elektrisitet ;s fett stört! så istället då, då har sl "kommit på egna" skor (snacka om plakat!!) som ser exakt likadana ut, men dom finns inte i likadana färger, och så står det ett stort jävla SL märke på ;s men nu berättade jag det precis för roger, och han ba "det är ju ett april-skämt! alla går ju runt i plastskor!! pucko.." HAHAHA! aja, nu har jag skrivit allt i onödan och jag tar tillbaka allt (a) förlåt! jag som är blond, haha.
men iaf, dagen började med ekonomi och den gick smidigt, gjorde inte mycket. sedan gick jag&towe och köpte macka och satte oss och käkade den, sen kom sofia. efter det hade vi matte, så sofia gick till sitt klassrum och jag&towe gick till vårat och den ända i klassrummet var ingela, matteläraren, så towe utbrister "INGELA! jag tror jag är gravid..!" ni skulle sätt hennes min :D HAHAHAHA var så sjukt kul, höll på och skratta på mig alltså!
och efter matten slutade vi. fett skönt. så tog bussen till stationen med johan och väl hemma kände jag hur huvudvärken bara växte och växte.. och nu ska jag snart äta, sedan blir det bara att ligga i sängen och läsa ut min engelskabok, suck.. nej, nu kallar andra plikter, men nu har jag fått skriva för idag iaf.

/ E, luras du så luras jag