ändrade planer!

happ, då var det en dålig uppdatering
igen då.. my bad

har väl inte hänt sådär jätte jätte mycket sen sist. jag åker inte till dalarna iaf... blir hemma över nyår för pappa mår inte så bra och så ;/ han ligger inne på danderyd, igen! men den här gången är det hjärtat.. så vi får se hur det slutar. han får inte komma hem iaf för hans vilopuls ligger på 140!! så han får inte upp och gå.

så ah, nyår blir firat hemma tillslut iaf. går till seb där resten av befolkningen tänkte jag säga, men resten av kompisgänget är och så :) så det blir ju självklart roligt! men jag ville verkligen till dalarna.. och att pappa inte mår bra är ju inte heller direkt något som kommer underlätta mitt nyår..

/ e, förkyld som en.... !!

sååååå

nu är jag hemma igen, men vart inte riktigt som
jag hade planerat, haha.

åkte till jakan i tisdags och handlade de sista julklapparna, vilket var bara två stycken. sen åkte jag, pappa & ewelina in till stan och käkade lunch och sen mötte min min faster liz utanför hennes jobb och så åkte vi till min andra faster, chris, i Gnesta. tisdagen gick åt till att äta, spela buzz och sova tidigt.

onsdagen då, JULAFTON! vaknade typ halv tio, gick upp och käkade frulle, fixade lite och sen duschade jag, bytte om och sen vid tre var det kalle anka, igen! haha. anyway, vi kollade kalle och sen vart det middag. sjukt mycket god mat på bordet och jag blev alldeles proppmätt, kanske lite för mätt? och sen tog det en timme innan tomten kom, vilket var pappa haha. tror vi hade världens snyggaste tomte :D iklädd världens läskigaste tomemask med världens största näsa! haha, en liverpool jacka och beiga (?) byxor, haha. sen vart det packetöppning och jag vart jätteglad över alla julklappar! :) mest presentkort & pengar och det behövs verkligen! perf!
sen vart det lite ost & kex, sen spelade dom vuxna buzz och barnen, dvs jag, ewelina & min kusin rasmus (18, 17 & 17 år haha) kollade film. sen vart det läggdags vid halv ett tiden.

vaknade halv elva i torsdags av att mamma ringde, och då visade det  sig att ewelina hade fått vinterkräksjukan under natten?! jag hade inte hört ett skit av när hon sprang in & ut mellan sovrummet och toaletten. och som ni säkert vet så skulle vi ju åka hem i torsdags och åka vidare och fira hos camilla, men ingen ville ha med varken mig (som förmodligen var smittad) och ewelina (som var sjuk & spydde hela tiden) så vi fick stanna hemma.. liz skjutsade hem oss + rasmus och på kvällen gick jag till seb.

och igår, fredag då. var verkligen beredd på att spy hela dagen och allt, men vaknade klockan fem på morgonen med magont, gick på toaletten och försökte spy men det gick inge vidare så gick och la mig igen. sen höll det på så till tolv, en gång i timmen gick jag till toaletten och försökte spy men det gick aldrig. så pratade med mamma och hon trodde jag bara fått magvärk, och inge spysjuka eller så, aja, jag har iaf haft vinterkräksjukan nu, men en lindrig sådan ;) haha.

nu sitter jag hos seb, han vaknade NYSS!? och jag har hunnit äta frukost, diska utan flera dagars disk(!) och kollat tv. ska snart klippa honom, sen städa lägenheten och sen får vi se vad som händer :)

på måndag morgon åker jag till dalarna! är tydligen jättemycket snö där så vi får se hur jag klarar mig, hahahah. jag som hatar snö, damn it! men det blir säkert ett mysigt nyår :) nu ska jag väcka min sötnos, får se om han är pigg ;) han somnade sju i morse så, haha. själv somnade jag elva igår kväll, var utmattat efter en hel dags magont!

/ e, god fortsättning!

dan före dan före dopparedan

ahap, och snart är det julafton? känns inte
så direkt... inte ens lite snö är det ute.
men man kommer säkert i julstämning på onsdag :)

just nu sitter jag hemma hos pappa. han kommer om en timme ungefär, då ska vi väl käka någon middag och sen ska jag vara hemma ikväll. vi ska åka till min faster imorgon så :) min andra faster hämtar oss vid två tiden inne i stan så, och innan dess ska vi väl köpa de allra sista julklapparna, haha. sista minuten, yeej! haha nej men det brukar bli så, och jag har bara två klappar kvar så det är lugnt :)

så alltså, imorgon kommer jag inte hinna blogga, för vi åker ganska tidigt, och sen är jag hos min faster på tisdag då, sover över till onsdag och sen onsdag till torsdag. sen kommer vi hem, men då är det bara att byta om, och sen åker vi direkt till min syster i skokloster och firar jul med mamma o.c där, sover över till fredag (som jag har fattat det?) så jag kommer alltså hem på fredag, det är först då jag bloggar igen, så ni vet det! haha. tror kanske ingen kommer sakna mig direkt men :p höhö.

sen på måndag, om en vecka, så åker jag med pappa, ewelina, bittan & elsa till dalarna och firar nyår där och där är jag från den 29onde till den 5e eller 6e, så.. men det blir nice! :) nu ska jag fixa lite innan pappa kommer hem!

/ e, så until then, god jul på er! <3

!?

suuuck!
det är det enda jag har att säga i det här ögonblicket.
vart fan finns kommunikationen!? nowwhere!
är det jag som är helt blåst eller...? förstår inte riktigt.
tror jag förklarade mig klart och tydligt men tydligen
inte.. nu känns det ju bara konstigt. ah tjena, det var
jag som förstörde allt, erica heter jag.

LYSSNA PÅ MIG NÄSTA GÅNG! annars gör det saken
bara värre, och ååååååh!
vill bara ligga hemma hela kvällen, i sängen och kolla
på film och äta chips.

hej jag lever fortfarande

nu är det jullov på riktigt! så himla himla skönt!
men kanske inte direkt ser fram emot nästa
termin i skolan... fy fan

sista dagen för mig i skolan var i onsdags, sen tog jag ledigt torsdag & idag, haha. igår var jag med sofia och kollade på mysteriet på greveholm, och förra veckan kollade vi ju på pettson & findus -tomtemaskinen så nu har vi bara en julkalender kvar, tror jag, haha. det är när karusellerna sover, sen har vi sett dom vi vill, eller hur sofia? eller?

idag har jag varit på stinsen och outlet med mamma, annelie och tove. vi kollade lite men blev inga julklappar för min del, mamma köpte en och sen köpte hon & annelie lite saker till sig själva. jag har typ bara... 2 julklappar kvar och det blir att handla dom den 23e, haha. då har jag fått min lön så :) imorgon är det julmiddag hos seb med hans familj, det blir säkert mysigt :) och ikväll vet jag inte vad som händer, ska väl till seb och kolla american psycho tror jag.

så då är man ledig till den 8 januari! så jävla skönt! men nästa termin kommer bli ett rent helvette! (har jag hört) sista terminen i trean sägs vara den värsta av dom alla! men vi får väl se.. mitt schema ändrats något enormt iaf, men vi får väl se.. kommer läggas till två 50p. kurser så det känns förjävligt.. men får se hur det går. men vet inte om jag vill ta studenten heller!?!? klart att man vill det alltså men.. att sluta skolan? det känns som om skolan är den enda rutin man har ju, så ska man lämna den?? det känns faktiskt inte så lockande just nu.. sen börjar verkligheten. undra hur ens liv ser ut om fem år? jag tänker inte plugga vidare iaf! det är något som är säkert, så får väl börja jobba som expedit på något ställe tills jag har gått klart min väcktarutbildning (som jag ska göra!) och sen får vi se.

/ e, känns inte som om det är jul, absolut inte!

of course!

såg på towes blogg att man kan göra såhär, så klart
jag gör det :D

har man varit en aktiv bloggare i 2 månader så kan
man få ett par färgade linser, gratis.
so here we go, haha

http://www.fargadelinser.se/


suuuuck

harry potter igår var skit bra! haha, så vi bestämde oss för
att ladda ner de andra tre, så vi kollade på 2/3
idag, har sista filmen kvar nu bara.

det var då jag kom på att jag skulle ha läst ut en bok tills imorgon! och jag hade lite över 200 sidor kvar.. så jag gick hem, läste lite, käkade middag, läste lite till och sen lite till. och nu ska jag fortsätta att läsa, har spelat lite också, haha.

och sofia och filippa, jag och seb vann lätt över er igår! :D hahahaha, so in your face!

/ e, läsa läsa läsa...

efter en möblering

igår var jag med sofia på dagen :) vi kollde
film och myste!

på kvällen kollade jag & seb på idol finalen och som ni alla säkert redan vet så vann såklart kevin! :D sen kollade vi lite tv och jag somnade typ direkt efter, haha.

vaknade vid elva idag ungefär, då kollade vi på en film, monsters ball, och den var faktiskt jätte bra! sedan bestämde vi oss för att möblera om sovrummet och så vart det! vi började väl vid ett tiden ungefär och var klara vid kvart över fem. det blev att flytta möbler, rensa bland saker, dammsuga, damma och tvätta allt, allt, allt! så tror aldrig det har varit såhär rent som det är nu :p haha.

sen handlade vi mat & chips, lagada mat och nu kollar vi på harry potter 2, haha. ska se hur många vi ser ikväll, kanske inte blir ett "planerat" marathon, vi får se ;) nu ska vi fortsätta kolla!

/ e, puuuuuuuuuuuss, ps. seb hälsar!

YEEES!

yeees! det var ju lätt rätt person som vann!
så FUCK OFF ALICE!
KEVIN FOR THE WIN!




       bloggar mer imorgon, haha.

jag levar faktiskt! moha

det är sant, jag finns fortfarande i livet, haha.
har inte haft lust att blogga på ett tag bara,
men när t.o.m sofia klagar på (!) att jag sitter vid datorn
för lite så är det illa, haha

orkar inte dra hela veckan nu heller, berättar lite snabbt. i söndags bloggade jag, då hade jag tvättstugan och var bara hemma. sov hemma också. sen i måndags var det skola som vanligt, gjorde inget speciellt men började läsa i min bok :p vi hade inga lektioner men åkte till skolan med halv tio tåget, sen läste jag min bok resten av dagen, haha.

tisdags.. hm, vad hände då? jag började halv nio med svenska, läste min bok och sen hade vi redovisning & beskattning med redovisning (som jag gjorde förra veckan) så då redovisade resten av gruppen. sen hade vi klasstimme och efter det slutade jag, och även seb så fick sällis hem :) vi åkte hem till honom, och pluggade faktiskt!? haha. och sen sov jag här.

onsdags, igår, så var det skola. började tio med redovisning & beskattning, gick igenom något nytt som jag tror jag förstod faktiskt, wow, haha. sen hade vi lunch, rättskunskap där jag och towe gjorde färdigt uppgiften och sen slutade jag. åkte hem till seb, kollade lite tv och sen kom han hem :) då kollade vi lite tv, sen handlade vi. jag somnade klockan tio!? var verkligen skit trött! så det var skönt att somna så tidigt, haha.

och idag, torsdag. började tio med religion, gick igenom lite och sen hade lunch. efter det hade vi lång rast och sen rättskunskap. då fick vi äntligen! tillbaka proven, och jag fick VG.. jag vet inte hur det känns. klart det är bra! men trodde faktiskt det skulle gå ännu bättre.. men men, det kommer, haha. sen slutade jag kvart i två men satt och väntade på sofia till fem. hon hade prov så :) så jag satt och pluggade lite och så medans hon skrev prov. sen åkte vi hem, åkte till ica och käkade och nu är jag hos seb. imorgon är jag ledig så ska träffa sofia :) men nu ska jag kolla tv, julkalendern, hahaha!

/ e, ska bli bättre på att blogga!

The Knife - Heartbeats (Rex The Dog Remix)


såg en film med den här låten i, och jag typ älskar den!
så lyssna och njut


hello again!

nu har det inte blivit mycket bloggande på ett tag, men
har väl inte haft något att skriva om direkt :p

tänker inte ta någon "dag-för-dag-rapport" utan blir väl en mer snabb uppdatering om vad som hänt under veckan. och ja, jag vet, jag skrev torsdag sist! fast det var onsdag :p haha. så i onsdags var jag med johan på kvällen :) vi gjorde inte så mycket, tog ikapp och kollade tv, haha. i torsdag var jag i skolan, sov hos seb och i fredags var jag hemma från skolan.

i fredags kväll gjorde vi ingenting! vi kollade lite tv och tog det bara lugnt :) kollade idol såklart och som ni säkert vet åkte robin b ut :( ville ha honom och kevin i finalen men så vart det inte.. aja, inte hela världen.
somnade ganska tidigt men vaknade sent på lördag morgonen :p gjorde inte så mycket på dagen, tog det lugnt och sen passade vi tove en timme ungefär, sen lagade vi middag och sen kom filippa.

vi kollade massa film och lite sådant, sen somnade jag ganska tidigt, hahahah. vaknade vid elva, gick ner på ica och handlade frukost vid tolv ungefär, sen käkade vi och sen kollade vi på två filmer och sen drog både jag & filippis hem.
pappa har migrän idag ;/ så jag får ta tvättstugan. så ska väl hem till pappa om någon timme, sortera tvätt och sen tvätta heeela kvällen. kanske inte världens roligaste men men.. haha. skönt att få komma hem ett tag :p INGET ILLA SEB! mest att det är skönt att vara lite själv ett tag.

imorgon är det skola igen, suck... men vi får se, blir nog en bra vecka. ligger bara väldigt mycket efter i svenskan, har inte ens börjat läsa min bok! och italienskan är tills på tisdag, och har inte ens tittat på läxan.. aja, får göra det nu helt enkelt!

/ e, snart 2009..! helt sjukt

torsdag 3/12

happ, skolan idag då. hände inte så mycket, tog det
mest lugnt typ.

började tio med redovisning & beskattning. sofia var sjuk idag så jag fick prata själv om det lite idag :p men det gjorde inte så mycket, gick bra. sen hade vi låååång lunchrast! och sen hade vi rättskunskap. fick inte tillbaka proven utan vi fick ännu en uppgift. att köpa lägenhet? så jag & towe var i samma grupp så kollade vi runt lite och hittade en fin trea i göteborg ;) haha. nu ska vi bara skriva färdigt "projektet" och sen är vi klara :)

satt i skolan ett tag efter jag slutat innan jag åkte hem. åkte hem till seb, hämtade min väska, sen kom han hem och då gick vi snabbt till ica och nu sitter jag hos pappa. ska träffa johan ikväll så får se vad vi gör :) så nu ska jag duscha snabbt!

/ e, snart är ännu en vecka över.. helt sjukt.